SCHIMBARI LA VARFUL UNEJ – In cadrul celui de-al XV-lea Congres al UNEJ, executorii judecatoresti si-au ales noua conducere. Sefia Uniunii a fost preluata de Marius Iacob Morari, reprezentant al CEJ Cluj, iar functiile de vicepresedinti ai UNEJ le-au fost incredintate lui Stelian Emil Dinca, din cadrul CEJ Brasov, si lui Gabriel Catalin Constantin, din cadrul CEJ Bucuresti

Vineri, 27 mai 2016 13:17 | Scris de Cristina GHENEA | pdf | print | email

Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti a anuntat, vineri 27 mai 2016, noua conducere a UNEJ, aleasa de executorii judecatoresti in cadrul celui de-al XV-lea Congres al Uniunii. Astfel, noul presedinte al UNEJ este Marius Iacob Morari (foto stanga), reprezentant al CEJ Cluj. Acesta a preluat sefia Uniunii Executorilor de la Stelian Emil Dinca, reprezentant al CEJ Brasov, ales presedinte interimar de Consiliului UNEJ in urma cu doar cateva saptamani, dupa incheierea mandatului castigat la alegerile din mai 2013 de executorul judecatoresc Cristian-Mihai Jurchescu (foto dreapta).


In cadrul Congresului, Stelian Emil Dinca a fost ales in functia de vicepresedinte al UNEJ, alaturi de Gabriel Catalin Constantin, reprezentant al CEJ Bucuresti.

De asemenea, noul director al Centrului National de Pregatire si Perfectionare a Executorilor Judecatoresti va fi Eugen Hruba.

Potrivit UNEJ, durata unui mandat de presedinte sau vicepresedinte al UNEJ este de 3 ani, functiile putand fi exercitate doar pe durata a doua mandate, care pot fi si succesive.

Prezentam anuntul UNEJ:

In data de 26 MAI 2016, in cadrul celui de-al XV-lea Congres al UNIUNII NATIONALE A EXECUTORILOR JUDECATORESTI, in conformitate cu prevederile art. 32 alin. (1) lit. b) din Legea nr. 188/2000 privind executorii judecatoresti, cu modificarile si completarile ulterioare, membrii congresului au ales organele de conducere ale UNEJ:

- Presedinte - executor judecatoresc Marius Iacob MORARI, reprezentant al CEJ Cluj;

- Vicepresedinte - executor judecatoresc Stelian Emil DINCA, reprezentant al CEJ Brasov;

- Vicepresedinte - executor judecatoresc Gabriel Catalin CONSTANTIN, reprezentant al CEJ Bucuresti”.

Accesari:3756