DEZUMANIZAREA ROMANIEI – Invataturile presedintelui Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor Sorin Dumitrascu pentru Liviu Dragnea, dupa condamnarea la inchisoare: "Bine ai venit acasa, Liviu!... Ai grija, nu mai invita pe nimeni la baie, Liviu! In puscarie, nu e ca la Parlament... Au mai ramas vreo 2500 de violatori in puscarii. Mai rau e ca ieri, la primirea in penitenciar, la partea de control al cavitatilor n-au fost in tura pianisti" (Galerie foto)

Marţi, 28 mai 2019 14:27 | Scris de E.D. | pdf | print | email

Halucinanta reactia presedintelui Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor, Sorin Dumitrascu (foto), dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni pentru infractiunea de instigare la abuz in serviciu in dosarul angajarilor fictive de ala DGASPC. Entuziasmat de hotararea definitiva a Completului de 5 judecatori de la Inalta Curte, care l-a trimis in Penitenciarul Rahova pe Liviu Dragnea, Sorin Dumitrascu a tinut sa ii transmita fostului lider PSD cateva "invataturi" despre traiul din inchisoare. Intr-o nota de bascalie, care arata, credem noi, nivelul de dezumanizare la care s-a ajuns in Romania, unde ura impotriva unui singur om a atins cote inimaginabile, Sorin Dumitrascu de la Federatia Sindicatelor din Aadministratia Penitenciarelor, ii transmite lui Liviu Dragnea ca "au mai ramas vreo 2500 de violatori in puscarii" si sa aiba grija sa nu mai invite pe nimeni la baie, caci "in puscarie, nu e ca la Parlament".


Sorin Dumitrascu face referire totodata si la logodnica lui Liviu Dragnea, despre care afirma ca "e pacat de fata aia frumoasa sa treaca prin toata harmalaia asta, si, singura, acum". Care o fi sensul, ori mesajul pe care doreste sa il transmita Dumitrascu prin aceasta afirmatie?

Fara alte comentarii, publicam in continuare "invataturile" presedintelui Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor, invitandu-va sa trageti singuri concluziile. In finalul articolului gasiti totodata o galerie foto cu imagini care circula pe internet, si care vin sa arata sarbatoarea generala din tara dupa condamnarea, credem noi, nefireasca, a unui lider politic, la o zi dupa alegerile parlamentare si la cateva ore dupa ce presedintele Romaniei Klaus Iohannis a sustinut ca "hotii trebuie sa stea la puscarie, nu in fruntea statului".

Iata mesajul lui Sorin Dumitrascu:

"Bine ai venit acasa, Liviu!

Mai jos, cateva invataturi utile pentru carantina si pentru cei cativa ani de dupa

Iarta masina aia mioritica in care te-au adus la noua ta casa, dar alta n-am avut. Bugetul mic, sistemul penitenciar subfinantat si subminat. Stii matale!

Doar te-ai luptat mai bine de 2 ani sa ne darami cu tot cu justitie si puscarii!

Daca reusea Tudorel sa libereze toti detinutii, acum faceai puscarie singur. Toata Rahova era, practic, a ta. N-ati reusit, si-a fost doar o intamplare ca sluga s-a dovedit nevredinca. Greu esec! Era, intelegem, o masura in programul de guvernare de rezerva.

Am auzit ca te-au si injurat niste cetateni la venirea 'acasa'. Nici macar ultimul miting nu ti-a reusit mustacila! Ce soarta! Ce durere! Probabil ca tot auzi asa vorbe de cand nu prea-ti mai ies baile de mutime. Si, e pacat de fata aia frumoasa sa treaca prin toata harmalaia asta. Si, singura, acum.
La partid, vedem la televizor, e minunat. Unii zic ca-i bine c-ai plecat, altii ca era bine sa nici nu fi fost. Mai rau e ca ieri, la primirea in penitenciar, la partea de control al cavitatilor n-au fost in tura pianisti. Dar, de buna seama, inca mai simti asta.

Camera o gasesti asa cum ai lasat-o cand ai redus de vreo 3 ori banii de investitii pentru penitenciare in timp ce plangeai si te smiorcaiai la televizor de mila miilor de infractori condamnati pe nedrept pentru crime, talharii, violuri, hotii si alte blestematii. O sa-i cunosti mai bine si-o sa plangeti impreuna.
Ai grija, insa, nu mai invita pe nimeni la baie, Liviu! In puscarie, nu e ca la Parlament, iar ziaristii nu ti-ar face nimic din ce s-ar putea gandi noii tai colegi.

Sper! Mai ales ca, apropo, in pofida recursului compensatoriu care-a eliberat mii de infractori, au mai ramas vreo 2500 de violatori in puscarii.

Poate te mira ca-i cam ingust, ori ca-i olecuta de mucegai sau ca-s prea multi colegi in camera. Preocupat fiind cu amnistii si gratieri, desi aveai pe mana banii tarii, ai uitat sa repari puscariile si sa le aduci aprope de nivelul vilelor pe care le vedem uneori filmate discret din drona. Nu credeai ca ti se intampla si tie justitie.

Altfel, prima zi e cu emotii. O sa fie mai bine! Probabil c-o sa descoperi si matale ca esti de fapt un scriitor, un cercetator si-un educator. Calea e batuta, si n-ar mai mira pe nimeni daca, dupa ce-ai umflat kilometrii de autostrada ori productia la hectar, o sa devii brusc un puscarias model.

Intre timp, noi cu ale noastre. O sa incercam sa ne vedem de viata si-o sa traim in lumea asta pe care tu ai incercat sa ne-o furi ca sa scapi de puscarie, dupa ce, printre altele nestiute, ai furat de la copii si asistati social ori din fondurile europene ca sa dai la partid ori sa-ti umfli conturile.
Asa ca, inca o data, bine ai venit, Liviu!"

Iata galerie foto cu mesajele din mediul online, dupa condamnarea lui Dragnea:


Accesari:10173