PROCUROR BATUT LA EL IN BIROU CU POLITIA DE FATA – Scena incredibila in Ucraina. Un fost mercenar care a luptat in Cecenia, lider al gruparii ultranationaliste “Sectorul de Dreapta”, a agresat un procuror pe motiv ca tergiverseaza o ancheta. Alexander Muzychk i-a dat palme peste ceafa si l-a amenintat ca il va spanzura in fata parchetului “ca pe un animal” (Video)

Vineri, 28 februarie 2014 16:19 | Scris de L.J. | pdf | print | email

Scene uluitoare in Ucraina. Un procuror din regiunea ucraineana Rovno, acuzat ca tergiverseaza o ancheta, a fost umilit, bruscat si batut de un barbat care a intrat la acesta in birou ca la el acasa si pe care nimeni nu l-a oprit. Grav este ca totul s-a petrecut chiar sub ochii altor procurori si politisti, care au preferat sa lase capul in jos decat sa intervina pentru a opri acest agresiunea.


Batausul este Alexander Muzychk, un fost mercenar care a luptat in Cecenia si care in prezent este lider al gruparii ultranationaliste “Sectorul de Dreapta”. Motivul supararii acestuia are legatura cu tergiversarea unei anchete in cazul unei crime.

Astfel, asa cum se poate vedea si in filmul de mai jos, procurorul este apucat de cravata si amenintat ca va fi spanzurat in fata parchetului, ca “un animal”. De asemenea, mercenarul il avertizeaza pe procuror, care in tot acest timp statea cuminte cu mainile impreunate, ca desi nu a venit cu pusca, are pistol la el: “Taci dracu' din gura! Timpul tau s-a sfarsit. Daca tu crezi ca te iert pentru ca ma vezi fara pusca, te inseli amarnic. Am venit cu un pistol!

Intr-un final, procurorul se asaza pe scaun, in spatele unui birou. Probabil ca se gandea ca a scapat de loviturile mercenarului. Spre ghinionul sau insa, in momentul in care a incercat sa deschida gura, Alexander Muzychk i-a mai aplicat o palma peste ceafa.


Accesari:9281