luju luju luju
 • TEXTUL INTEGRAL AL RAPORTULUI MCV – Un raport pe care magistratii nu-l considera in acord cu realitatile din Justitie, dar pe care sefii marilor instante si parchete se vor inghesui sa-l aplaude

  Miercuri, 18 iulie 2012 16:13 | Scris de L.J. | pdf | print | email

   

  Lumeajustitiei.ro va prezinta raportul integral al Comisiei Europene privind progresele inregistrate de Romania in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare (MCV), in ultimii 5 ani, raport care contine fara indoiala conotatii politice pe care oficialii UE incearca sa le impuna autoritatilor de la Bucuresti. Fara a comenta in acest material Raportul pe MCV, putem afirma ca el este departe de realitatile obiective din Justitia romana si discrimineaza clar instantele, comparativ cu parchetele. Hose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene, a declarat dupa prezentarea raportului ca in sase luni se va realiza un altul care sa monitorizeze felul in care s-au dus la indeplinire indicatiile (recomandarile) din Raportul MCV pe ultimii 5 ani. Iata textul integral al documentului dat publicitatii miercuri 18 iulie 2012, ora 14.00:

  ComenteazaComenteaza
  CONTINUARE...

  Accesari: 9491

 • Raportul preeliminar pe MCV - Inconsecventa si lipsa de predictibilitate a instantelor, o preocupare pentru mediul de afaceri. Ca in fiece an, DNA si ANI sunt cele mai laudate, iar instantele aratate cu degetul

  Miercuri, 18 iulie 2012 08:20 | Scris de L.J. | pdf | print | email

   

  In cursul zilei de azi, Comisia Europeana va da publicitatii raportul pe Mecanismul de Verificare si Cooperare (MCV) prin care este monitorizata Justitia din Romania. Deocamdata au aparut doar informatii neoficiale despre continutul raportului. Comisia Europeana consemneaza, in raportul tehnic MCV, faptul ca inconsecventa si lipsa de predictibilitate in jurisprudenta instantelor constituie o preocupare majora pentru comunitatea de afaceri si pentru societate in general, iar activitatea ICCJ va fi cruciala in unificarea jurisprudentei. Raportul Comisiei Europene se refera la unificarea jurisprudentei in Romania, aratand ca la momentul aderarii tarii noastre la Uniunea Europeana o vulnerabilitate persistenta identificata a fost inconsecventa in interpretarea si aplicarea legii.

  ComenteazaComenteaza
  CONTINUARE...

  Accesari: 9031

 • Si Justitia italiana are probleme - Un detinut roman care a sustinut ca nu e vinovat de furtul pentru care fusese condamnat, a murit dupa 50 de zile de greva a foamei

  Luni, 14 mai 2012 17:00 | Scris de L.J. | pdf | print | email

   

  Incarcerat la Lecce, in Italia, pentru a-si ispasi o condamnare pentru furt, un detinut roman, Virgil Cristian Pop in varsta de 38 de ani, originar din Bucuresti, a decedat in spitalul “Vito Fazzi” din orasul Lecce (regiunea Puglia) dupa 50 de zile de greva foamei. In tot acest timp, el a solicitat sa vorbeasca cu un magistrat, sustinand intruna ca a fost condamnat pe nedrept pentru ca nu el este vinovatul. Romanul ispasea pentru furt o pedeapsa ramasa definitiva. El nu si-a recunoscut niciodata vina, iar la finele anului trecut, dupa ce a fost incarcerat, a fost transferat dintr-o inchisoare din Benevento la penitenciarul din Lecce.

  ComenteazaComenteaza
  CONTINUARE...

  Accesari: 9330

 • Sentinta spaniola. Clamparu ”Cap de porc” a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare. Decizia nu e definitiva. In Romania, el are o condamnare de 13 ani inchisoare!

  Luni, 20 februarie 2012 17:01 | Scris de L.J. | pdf | print | email

   

  Ion Clamparu, unul dintre cei mai de temuti interlopi din Europa, cunoscut drept „nas” al pietei prostitutiei madrileze, a primit o pedeapsa de 30 de ani de inchisoare din partea justitiei spaniole. Condamnarea din Spania este cea maxima, dar el nu va sta in inchisoare mai mult de 20 de ani, cat prevede legea spaniola ca limita maxima. Ion Clamparu, alias „Cap de porc”, a fost gasit vinovat in cinci cazuri de proxenetism si exploatare sexuala, din care unul asupra unei minore, precu si in alt caz privitor la provocarea unui avort. Proxenetul a fost arestat in septembrie la Madrid. El era cautat de opt ani de autoritatile romane. In Romania, Clamparu are de executat o condamnare de 13 ani de inchisoare. in timpul procesului, victime audiate au oferit detalii dramatice ale practicilor folosite de Clamparu si oamenii platiti din reteaua acestuia. Clamparu va trebui si sa plateasca despagubiri in valoare de 12.020 euro unui numar de trei martori citati in proces si 30.506 euro victimei minore. Condamnarea nefiind definitiva, Clamparu poate face apel.

  ComenteazaComenteaza
  CONTINUARE...

  Accesari: 11830

 • Comisia Europeana minte poporul cu raportorul! CE preia de la reprezentantii Romaniei doar ”succesurile” Justitiei, facand aluzie doar la o singura bila neagra: gestionarea cazului ”Birsan” de catre CSM

  Miercuri, 8 februarie 2012 16:40 | Scris de L.J. | pdf | print | email

   

  Romania scapa de ciufuleala si de data aceasta, intrucat Raportul interimar al Comisiei Europene privind progresele realizate de Romania în cadrul mecanismului de cooperare si verificare este, in ciuda realitatilor din tara, unul 98% pozitiv. Tehnic, vorbind, Romania are un raport interimar in ansamblu, pozitiv”, spre deosebire de cazul Bulgariei, in care constatarile Comisiei Europene vor fi negative, motiv pentru care aderarea la spatiul Schengen ramane si pentru Romania o problema pentru ca decizia ia in calcul ambele tari, la ”pachet”. Purtatorul de cuvant al CE, Mark Gray (foto) a declarat ca acesta este un raport tehnic, fara o evaluare politica, iar situatia interna de la Bucuresti nu va avea impact asupra adoptarii acestuia. CE recomanda Romaniei sa continue pe calea reformelor începute si mentioneaza aspecte legate de implementarea noilor Coduri si strategiile de resurse umane. Raportul tehnic al CE pe MCV va fi urmat, in luna iulie a acestui an, de cel complet, in care nu va lipsa componenta politica. Poate ca atunci Comisia Europeana va reusi sa puncteze si achitarile Parchetelor si DNA in cauzele de mare coruptie, dar si incalcarile drepturilor cetatenilor romani statuate prin decizii ale CEDO. In ce priveste actualul Raport, este de mentionat ca acesta devine public la o zi dupa ce Procurorul General al Romaniei a ordonat delegarea pentru 6 luni in fruntea DNA a aceluiasi procuror sef Daniel Morar. Concluzia ce se desprinde din Raportul CE este ca Romania ar avea o Justitie aproape perfecta, ceea ce constituie o bataie de joc la adresa romanilor care au o incredere foarte scazuta in sistemul judiciar.

  ComenteazaComenteaza
  CONTINUARE...

  Accesari: 10034

 • Reactii la Raportul CE pe Justitie - Ministrul Justitiei si premier interimar, Catalin Predoiu: „Este al doilea raport tehnic pozitiv, Romania continua trendul pozitiv...” AMR: “Este in primul rand un raport politic, problemele sistemului vor fi tot aceleasi”

  Miercuri, 8 februarie 2012 16:12 | Scris de L.J. | pdf | print | email

   

  Catalin Predoiu (foto), ministru al Justitiei si premier interimar, a declarat, miercuri, dupa prezentarea raportului tehnic pe tara cu privire la Justitie, ca: “este al doilea raport tehnic pozitiv”, ca Parchetul General, ANI si DNA au fost apreciate pozitiv si ca au fost inregistrate progrese si la nivelul instantelor si al CSM-ului, insa aici au fost facute si recomandari. Predoiu a tinut sa sublinieze ca, de acum inainte, greul implementarii noului Cod Civil va trebui dus de Consiliul Superior al Magistraturii, dar si de instante si parchete. De asemenea, conducerea CSM a mentionat ca acest raport este unul care reflecta in mod corect situatia de fapt. Nu aceeasi pozitie a avut-o presedintele interimar al AMR, judecatorul Dan Spanu, care a precizat ca raportul este in primul rand unul politic si ca problemele sistemului judiciar raman. Deputatul Alina Gorghiu a opinat ca ar fi o nota buna pentru Romania si pentru sistemul judiciar daca s-ar adopta strategia nationala anticoruptie.

  ComenteazaComenteaza
  CONTINUARE...

  Accesari: 9871

 • Sub presiunea constiintei s-a impuscat in cap - Un procuror militar din Polonia a incercat sa se sinucida in pauza unei conferinte de presa pe care o sustinea pe tema interceptarii jurnalistilor!

  Luni, 9 ianuarie 2012 17:28 | Scris de L.J. | pdf | print | email

   

  Lumea justitiei din Europa a inregistrat un caz incredibil: un procuror militar a incercat sa se sinucida cu arma din dotare in pauza unei conferinte de presa pe care o sustinea la Poznan. Tema acestei conferinte ea axata pe presupusele interceptari ale telefoanelor jurnalistilor care realizeaza o ancheta jurnalistica legata de accidentul de avion in care a murit presedintele Lech Kaczynski, la 10 aprilie 2010. Ancheta juriciara a acestu caz este realizata de Parchetul militar din Poznan. Stirea a fost publicata de AFP. Procurorul Mikolaj Przybyl (foto) a incercat sa se sinucida cu arma din dotare in pauza unei o conferinte de presa pe care o sustinea la Poznan (vest).

  ComenteazaComenteaza
  CONTINUARE...

  Accesari: 10505

 • Premiera absoluta la CEDO - Dupa ce autoritatile romane au musamalizat mortile suspecte de la Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare, Comisarul Hammarberg de la Consiliul Europei intervine in cauza “CRJ pentru Valentin Campeanu vs. Romania”

  Duminică, 11 decembrie 2011 11:40 | Scris de L.J. | pdf | print | email

   

  Pentru prima data in materia Drepturilor Omului, Comisarul pentru Drepturile Omului al Consiliului Europei, Thomas Hammarberg (foto) a facut recent o cerere de interventie in fata Curtii de la Strasbourg, intr-un dosar aflat pe rolul acesteia. Acest dosar, Centrul de Resurse Juridice pentru Valentin Campeanu vs. Romania, a primit numarul de inregistrare 47848/08. Valentin Campeanu este unul dintre timerii fara familie, care a fost tinut in Spitalul de Psihiatrice Poiama Mare si care, bolnav de HIV si tinut fara tratament, purtat apoi pe la mai multe spitale, a decedat din cauza pasivitatii autoritatilor. Centrul de Resurse Juridice a facut plangere la Parchet in numele acestuia dar si a altor 400 de persoane tinute la Poiama Mare in conditii degradante, inumane, dar nu s-a rezolvat nimic. S-au dat pe banda NUP-uri, iar autoritatile romane au blocat demersul CRJ sustinand ca trebuia ca acesta sa aiba acordul familiei in conditile in care era vorba de oameni care nu aveau pe nimeni pe lume.

  ComenteazaComenteaza
  CONTINUARE...

  Accesari: 12606

 • Pericol de explozie. Comisia Europeana reclama Romania si Bulgaria la Curtea Europeana de Justitie din cauza lipsei transparentei pe piata gazelor!

  Joi, 24 noiembrie 2011 18:00 | Scris de L.J. | pdf | print | email

  Romania si Bulgaria sunt reclamate de Comisia Europeana (CE) la Curtea Europeana de Justitie pentru nerespectarea normelor UE privind piata gazelor naturale. Demersul a fost transmis de CE prin intermediul unui comunicat. Comisia Europeana mentioneaza ca cele doua state nu au pus la dispozitie informatii privind capacitatea maxima a retelei, motiv pentru care accesul unor operatori a fost blocat. CE sustine la Curtea Europeana de Justitie ca atat Romania cat si Bulgaria se fac vinovate de lipsei transparentei pe piata gazelor, aratand ca cele doua tarinu s-au aliniat inca pe deplin la normele UE privind piata gazelor naturale. "In practica, din cauza nerespectarii de catre Bulgaria si Romania a normelor UE aplicabile pietei gazelor naturale, clientii respectivelor state membre sunt privati de posibilitatea de a obtine oferte de la alte state membre, intrucat pietele nu sunt suficient de integrate. Concret, Comisia considera ca in Bulgaria si in Romania capacitatea intreruptibila de flux inversat (cunoscuta si sub denumirea de «backhaul») nu este pusa la dispozitie la toate punctele de interconectare. Includerea capacitatii de flux inversat este esentiala pentru utilizarea retelei la capacitatea sa maxima. Mai mult, capacitatea intreruptibila si serviciile pe termen scurt sunt vitale pentru intrarea pe piata a noilor operatori", se precizeaza in comunicatul CE.

  ComenteazaComenteaza
  CONTINUARE...

  Accesari: 9537

 • Rosia Montana primeste unda verde - Comisia Europeana nu va interzice utilizarea cianurilor, pe motiv ca o atare masura legislativa ar inchide minele de aur si ar afecta economia statelor membre

  Miercuri, 7 septembrie 2011 16:25 | Scris de L.J. | pdf | print | email

  Veste proasta pentru ONG-urile care se zbat de ani de zile, inclusiv prin actiuni in justitie, sa puna piedici si chiar sa stopeze proiectului de la Rosia Montana. Comisia Europeana a raspuns oficial Agentiei de presa Mediafax ca nu va impune in spatiul comunitar o legislatie care sa interzica folosirea cianurilor in exploatarile miniere aurifere, intrucat nu exista alte solutii tehnice, iar o asemenea masura ar desfiinta industria mineritului de profil.

  ComenteazaComenteaza
  CONTINUARE...

  Accesari: 8868

 • PE PLACUL PUTERII - Raportul CE pe Justitie cere decizii rapide in dosarele de mare coruptie de la Inalta Curte si confiscarea averilor ilicite

  Miercuri, 20 iulie 2011 16:07 | Scris de L.J. | pdf | print | email

  Raportul de tara a fost facut public miercuri de Comisia Europeana, principalele recomandari ale Comisiei in ceea ce priveste sistemul judiciar fiind "asigurarea unui act de justitie mai transparent si mai eficient, in special prin consolidarea capacitatii si a raspunderii Consiliului Superior al Magistraturii, instituirea unei agentii de integritate cu responsabilitati privind verificarea averilor, a incompatibilitatilor si a potentialelor conflicte de interese, cu rolul de a pronunta hotarari cu caracter obligatoriu, pe baza carora sa se poata aplica sanctiuni disuasive, investigatii profesioniste si impartiale in legatura cu acuzatii de coruptie la nivel inalt, adoptarea unor masuri suplimentare pentru prevenirea si combaterea coruptiei,in special la nivelul administratiei locale". Mai mult, Comisia critica Inalta Curte pentru modul in care intelege sa judece dosarele de mare coruptie, adica acordand termene “nejustificate”, riscand ca dosarele sa ajunga sa nu mai poata fi judecate, odata intervenita prescriptia. Totodata, Comisia a laudat activitatea Directiei Nationale Anticoruptie, dar si a Parchetului General, criticand in acelasi timp ANI si Parlamentul pentru ca, in anumite cauze, a incercat sa impiedice ancheta procurorilor sau a refuzat sa dea aviz favorabil pentru extinderea acesteia.

  ComenteazaComenteaza
  CONTINUARE...

  Accesari: 8605

 • Raport de tara previzibil - DNA laudat, in timp ce instantele sunt puse iar la zid. A devenit o obisnuinta suspecta ca partea Justitiei controlata de Executiv sa fie laudata de Comisia Europeana

  Luni, 18 iulie 2011 16:51 | Scris de L.J. | pdf | print | email

  Raportul Comisiei Europene pe Justitie, care va fi dat publicitatii miercuri, a inceput sa „transpire” la ziaristii romani, cate putin, pe surse, incepand de luni. Unica institutie laudata in totalitate, asa cum era de asteptat dupa tot lobby-ul facut, este Directia Nationala Anticoruptie, despre care CE a sustinut ca: „istoricul realizarilor Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) in investigarea si urmarirea cazurilor de coruptie la nivel inalt a ramas convingator”. Evident, nimic despre masivele achitari ale acestui parchet! Si Ministerul Justitiei a avut parte de laude pentru introducerea legii micii reforme, insa si de critici, pentru ca, potrivit perceptiei CE, au inceput sa apara intarzieri in implementarea codurilor. Cele mai aspru criticate, asa cum din nou era de asteptat, au fost instantele, despre care s-a opinat ca intarzie prea mult judecarea cauzelor de coruptie, reluandu-se teza trambitata si de autoritati, dar si de jurnalistii loiali acestora din Romania, cum ca faptele retinute in sarcina celor acuzati de coruptie au inceput sa se prescrie in cursul judecatii. CE a solicitat ca dosarele de coruptie sa devina “o prioritate” la judecare, pentru instante, dar nu a explicat cum ar trebui sa se faca legal o astfel de distinctie intre dosare, mai ales ca legea romana prevede celeritate pentru toate cauzele, nu doar pentru cele rasunatoare. In ceea ce priveste CSM-ul, CE a considerat ca aceasta institutie mai are nevoie de timp pentru a demonstra ca isi va indeplini atributiile si obiectivele.

  ComenteazaComenteaza
  CONTINUARE...

  Accesari: 9598

 • RAPORTUL PE JUSTITIE – O pojghita de sulemeneala peste problemele grave ale sistemului judiciar, pentru ca Executivul de la Bucuresti sa apara ca si-a facut temele!

  Vineri, 18 februarie 2011 12:55 | Scris de | pdf | print | email

  Comisia Europeana a dat publicitatii Raportul intermediar privind progresele Romaniei in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificar (MCV), document care sfideaza, la fel ca si in anii trecuti, realitatea din domeniul Justitiei romane. Raportul este inexact, incorect si incomplet. Nici o critica la adresa Executivului de la Bucuresti! - acesta pare sa fie nucleul in jurul caruia s-a croit raportul. Mai totul este pictat in roz, iar problemele de esenta din sistem sunt ignorate, iar de laudat sunt laudate continuu exact bratele Executivului din Justitie: Ministerul Justitiei, DNA si ANI.

  ComenteazaComenteaza
  CONTINUARE...

  Accesari: 11307

 • “Am dat totul Justitiei!” - scrisoarea de adio a unui judecator care s-a lasat calcat de tren. Cinci magistrati s-au sinucis in 2010

  Duminică, 13 februarie 2011 09:27 | Scris de | pdf | print | email

  Am dat totul Justitiei si Magistraturii. Am dat tot ce am avut mai bun in mine. Mi-am sacrificat viata de cuplu, aceasta fiind una din cauzele divortului meu (...) s-a spus ca sunt incompetent... cu toata vointa din lume este imposibil sa fac fata sarcinilor de serviciu. Ca atare prefer sa sfarsesc pentru ca a ma bate contra ierarhiei mele mi se pare zadarnic (…) Am fost intotdeauna loial ierarhiei mele si precedentele mele evaluari au demonstrat-o... colegii nu m-au sustinut decat de fatada.. ” - a fost scrisoarea de adio (vezi facsimil) lasata la finele anului trecut de judecatorul de instructie Philippe Tran-Van, de 45 de ani, de la Tribunalul Pontoise - Franta inainte de a se culca pe linia ferata, asteptand ca trenul sa treaca peste el. In urma sa, a lasat o sotie si doi copii, iar pe birou circa 150 de dosare penale nesolutionate.  

  ComenteazaComenteaza
  CONTINUARE...

  Accesari: 13015

 • Greva Justitiei franceze - Sarkozy nu sterge ofensa si anunta flancarea judecatorilor cu asesori populari, pentru ca cetatenii sa participe la sanctionarea crimelor!

  Sâmbătă, 12 februarie 2011 11:48 | Scris de | pdf | print | email

  Intreaga Justitie Franceza a fost paralizata joi si vineri de grevele celor peste 8500 de magistrati francezi din peste 170 de tribunale si curti de apel, care au iesit in strada in robe negre, rosii si cu hermina, in semn de protest fata de ofenseleformulate la adresa lor de presedintele Nicolas Sarkozy (foto) dar si fata de lipsa de interes a guvernantilor fata de sistemul de justitie, considerat atat de catre populatie, cat si de cei din interiorul lui drept unul grav bolnav.

  ComenteazaComenteaza
  CONTINUARE...

  Accesari: 8923

 • Magistratura franceza in greva! Guvernul face „recensamantul recalcitrantilor” si anunta ca nu-i va plati! Sarkozy e asteptat la TF1 sa-si ceara scuze!

  Joi, 10 februarie 2011 15:12 | Scris de | pdf | print | email

  In peste 170 de orase ale Frantei au explodat joi, protestele magistratilor, pornite ca urmare a acuzelor publice aduse de seful statului Nicolas Sarkozy la adresa incompetentei si iresponsabilitatii unor judecatori si politisti din cauza carora se presupune ca s-a produs o crima oribila – uciderea unei fete de 18 ani al carei cadavru a fost transat, iar bucatile au fost aruncate in diverse locuri de catre un barbat eliberat conditionat. In Nantes si alte zeci de orase, magistratii, sustinuti de personal auxiliar, politisti, personal al penitenciarelor, dar si avocati, au iesit in strada pentru a-si striga nemultumirile. Din declaratiile liderilor Uniunii Sindicatelor din Magistratura (USM) a reiesit ca declaratiile acuzatoare ale presedintelui Sarkozy au fost doar picatura care a umplut paharul, iar revolta magistratilor care au intrerupt lucrul (cu exceptia cauzelor de urgenta) s-a transformat intr-o miscare pentru sistem: „Tous pour la Justice!” Majoritatea tribunalelor si curtilor de apel au suspendat procesele, cu exceptia celor privind arestarile si altor masuri preventive. Chiar si instanta suprema si-a limitat activitatea.

  ComenteazaComenteaza
  CONTINUARE...

  Accesari: 10308

 • In Franta se poate! Magistratii ies in strada pentru ca au fost blamati de presedintele Sarkozy. Justitia franceza este asemuita unei „loterii nationale”

  Miercuri, 9 februarie 2011 15:42 | Scris de | pdf | print | email

  Magistratii din 170 de tribunale si curti de apel din Franta (unde exista 160 de tribunale si 35 de curti de apel) intruniti in adunari generale, au votat miercuri pentru continuarea greve partiale, prin amanarea tuturor cauzelor care nu constituie urgente, in semn de protest fata de declaratiile acuzatoare la adresa Justitiei formulate in data de 3 februarie 2011 de catre presedintele Frantei, Nikolas Sarkozy. Uniunea Sindicatelor Magistratilor a anuntat ca protestele magistratilor vor dura cel putin pana luni, iar pentru zilele de joi si vineri se vor organiza in Nantes ample manifestari, prin iesirea in strada a magistratilor din zeci de orase – informeaza AFP. Greva magistratilor francezi, initiata prin Uniunea Sindicatelor Magistratilor a inceput luni si s-a raspandit in aproape intreaga Franta. La marile manifestatii sunt asteptati avocati (a caror Barouri au declarat ca inteleg si sustin protestul magistratilor) precum si politisti. Amintim ca in data de 3 februarie 2011, presedintele Nicolas Sarkozy (de profesie avocat) a facut cu prilejul unei deplasari la Orleans o promisiune de pedepsire a politistilor si judecatorilor care au eliberat din detentie un tanar de 31 de ani (Tony Meihin) fara sa-l tina sub monitorizare, care a ajuns sa fie suspectat pentru rapirea si uciderea unei fete de 18 ani a carui cadavru a fost dezmembrat si aruncat intr-un lac. Acuzatul nu a recunoscut fapta, invocand dreptul la tacere. „Cand lasi o persoana precum acest suspect sa iasa din puscarie, fara sa te asiguri ca va fi monitorizat de un ofiter de probatiune, aceasta este o greseala!” a fost una din acuzatiile formulate de presedintele Sarkozy. Magistratii francezi asteapta scuze din partea presedintelul Sarkozi, iar pentru joi seara este prevazuta o dezbatere televizata asupra incidentului, in care sunt asteptate scuzele solicitate.

  ComenteazaComenteaza
  CONTINUARE...

  Accesari: 9684

 • Comisia Europeana critica: ”Lacunele legislative permit eludarea sistemului achizitiilor publice din Romania”

  Joi, 29 iulie 2010 15:15 | Scris de | pdf | print | email

  Analiza tehnica din Raportul Comisiei Europene cu privire la progresele inregistrate de Romania in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare evidentiaza o serie de deficiente:

  ComenteazaComenteaza
  CONTINUARE...

  Accesari: 10224

EDITORIAL

  • VERDICTUL ZILEI - Cine va fi urmatorul fost procuror DNA trimis in judecata de SIIJ?

  • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 23.07.2019 – Birchall, lucrata de Muscalu?

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER