PERVERSITATEA BRUXELEZA – Fosta judecatoare Viorica Costiniu, presedinta de onoare a AMR, ii nimiceste pe politrucii din Parlamentul European care calca in picioare suveranitatea Romaniei: „Europenii democratiei de export sanctioneaza Romania pentru situatii pe care in tarile lor de bastina nu ar indrazni nici macar sa le gandeasca, desi ele exista mai abitir decat la noi... Doar oameni cu simtiri patriotice reale, de caracter mai pot pune piciorul in prag celor care ingenuncheaza tara”

Miercuri, 14 noiembrie 2018 14:16 | Scris de Valentin BUSUIOC | pdf | print | email

Nu ramane netaxat tupeul politrucilor majoritari in Parlamentul European, care marti, 13 noiembrie 2018, si-au permis de doua ori sa atace suveranitatea si independenta Romaniei pentru modificarile aduse Legilor Justitiei si Codurilor penale, dar si pentru masurile dispuse in vederea eliberarii Justitiei de sub controlul serviciilor, in ciuda transparentei totale ce a caracterizat procesul de legiferare. Ne referim atat la rezolutia votata de PE impotriva tarii noastre (click aici pentru a citi), cat si la raportul MCV care ne arata cu degetul pe acelasi ton obraznic (click aici pentru a citi).


In acest sens, fosta judecatoarea Viorica Costiniu (foto), presedinta de onoare a Asociatiei Magistratilor din Romania, a declarat pentru Q Magazine miercuri, 14 noiembrie 2018, ca „perversitatea politicului nu mai are frontiere”. Referindu-se la cele doua evenimente de marti, precum si la alte luari de pozitie scandaloase ale mai-marilor de la Bruxelles, fostul magistrat reclama ipocrizia capilor UE, care se prefac ca nu vad ca in tarile lor de bastina se petrec nereguli cel putin la fel de mari precum cele reclamate de ei in cazul Romaniei.

Totodata, Costiniu evidentiaza nevoia, in astfel de momente, a unor patrioti care sa puna la respect propagandistii – atat pe cei din strainatate, cat si pe cei din Romania.

Iata afirmatia Vioricai Costiniu:

Perversitatea politicului nu mai are frontiere. In fata evidentelor, europenii democratiei de export sanctioneaza Romania pentru situatii pe care in tarile lor de bastina nu ar indrazni nici macar sa le gandeasca, desi ele exista mai abitir decat la noi.

Procedurile legale respectate, parlamentare, prezidentiale, constitutionale pe de o parte, pe de alta parte cercetari in curs ale unei demonstratii nelegale (in care tara europeana s-a mai actionat asa?) cu privire la care se dau indrumari de toti institutionalii europeni – parlament, comisie, MCV?!

Fara cuvinte mari, doar oameni cu simtiri patriotice reale, de caracter mai pot pune piciorul in prag celor care dinlauntru ingenuncheaza tara si celor din afara ei care se folosesc de slabiciunile ei ca sa prospere.

Acum: oameni mici la vremuri mari!

Se cutremura pamantul, se cutremura vremurile si starpiturile se-nghesuie sa iasa in fata pentru ca, inainte sa se scufunde in haul general, sa mai improaste cu venin ce a mai ramas neatins de mizeria unei morale ipocrite.

Accesari:6233