Indaco.ro

Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

CURU' PE DOSAR – Dezvaluire naucitoare pentru Laura Kovesi. DNA a musamalizat un dosar in care aparea numele fostului sot al Laurei Kovesi, Eduard Kovesi. Ancheta privea constructia autostrazii Sibiu – Orastie si s-a oprit brusc in momentul in care cercetarile incepeau sa ajunga la Eduard Kovesi. Dosarul a fost instrumentat de procuroarea Mihaela Iorga Moraru, pe care Kovesi a dat-o afara din DNA

Miercuri, 12 iulie 2017 12:58 | Scris de G.T. | pdf | print | email

Dezvaluire de proportii care o vizeaza pe sefa DNA Laura Kovesi (foto). Parchetul anticoruptie a omorat un dosar in care aparea fostul sot doctoritei Kovesi, Eduard Kovesi. Este un dosar care priveste celebra autostrada surpata Sibiu-Orastie, care a fost deschis de DNA in 2015, dar inchis in momentul in care ancheta ajungea la Eduard Kovesi. Dezvaluirea a fost publicata, miercuri 12 iulie 2017, de ziarul Evenimentul Zilei.

Extrem de interesant, potrivit celor de la Evz, dosarul s-a aflat in instrumentarea procuroarei Mihaela Iorga Moraru. Adica nimeni alta decat cea pe care Kovesi a dat-o afara din DNA in urma cu cateva zile.

Astfel, dosarul a fost inceput in 2015, fiind vorba de posibile infractiuni de siguranta nationala. Pe parcurs ancheta ar fi ajuns la Eduard Kovesi, intermediar in vanzarea de materiale de constructii pentru autostrazi. A fost momentul in care, sustine Evz, dosarul s-a oprit.

In final, sa ne amintim ce le spunea Kovesi procurorilor din subordine, in celebra inregistrare difuzata de Romania TV: „Stam cu curu' pe dosare, nu ne intreaba nimeni de ele”.


Iata un fragment din dezvaluirea Evz, care este atasata integral la finalul articolului:

Corpul de control al Ministerului Transporturilor a sesizat DNA. Iar DNA, cu aplombul cunoscut, a pornit ancheta. Se intampla la sfarsitul anului 2015 si se vorbea atunci ca este o ancheta pe siguranta nationala. Iar procuror era nimeni altul decat Mihaela Moraru Iorga, cea alungata recent din DNA de catre sefa institutiei, Laura Codruta Kovesi.

Cercetarea a inceput in forta, cu audieri, martori protejati, descinderi si alte proceduri specifice… Doar ca, la un moment dat, ancheta a nimerit peste un cetatean numit Eduard Kovesi din Sibiu, cunoscut si sub numele de alint, Bebe. Bebe Kovesi.

Eduard 'Bebe' Kovesi este fostul sot al Laurei Codruta Kovesi, sefa DNA. In timpul scandalului Black Cube, despre Eduard Kovesi se spunea ca a fost una dintre tintele detectivilor israelieni. Si s-a mai spus ca la proces a refuzat sa se constituie parte civila sau vatamata impotriva spionilor israelieni.

Despre Eduard 'Bebe' Kovesi, opinia publica cunoaste foarte putine lucruri. In principiu, fostul sot al Codrutei Kovesi a fost un personaj discret la nivel national, aproape inexistent pentru presa. Bebe, in varsta de 54 de ani, detine o firma in Sibiu, Led Communications, care se ocupa cu televiziunea prin cablu, internet si alte activitati care tin de domeniul telecomu nicatiilor. In presa a aparut informatia cum ca, initial, a fost angajat al companiei RCS&RDS dupa care firma sa, Led Communications, a intrat in relatii contractuale cu fostul angajator. Afaceri legate de telecomunicatii, desigur. Insa prosperitatea ultimilor ani nu i-a fost adusa lui Kovesi de afacerile cu fibra opica si internet, asa cum lasa de inteles siteul firmei sale, ci de afacerea din constructiile de autostrazi. Pentru ca Bebe Kovesi a fost implicat pana peste cap in furnizarea de materiale de constructii pentru autostrada Sibiu-Orastie, Lugoj-Deva si Sebes-Turda, pe loturile unde au lucrat firme italiene, in special Salini Impregilio, dar mai ales firmele romanesti tampon ale italienilor.

Eduard Kovesi, paravan de milioane de euro pentru o firma din Ardeal

Eduard 'Bebe' Kovesi a vandut materiale de umplutura catre constructorii de autostrazi din zona - pietris, balastru, pamant de umplutura etc - direct sau prin intermediul unor fi rme infi intate pe repede inainte de catre alti afaceristi care nu au avut in viata lor treaba cu domeniul constructiilor. De fapt, Kovesi nu a facut altceva decat sa se interpuna in contractele de furnizare de materiale de constructii, pentru a asigura 'spatele' si protectia firmelor de constructii, in schimbul unor milioane de euro, asa cum rezulta din datele contabile ale fi rmei Led Communications. Dar, pentru a intelege cum a ajuns Bebe Kovesi si alti neaveniti sa construiasca autostrazi in Romania, trebuie sa ne intoarcem la originile contractului Sibiu - Orastie, lotul 3.

(...)

Pana la urma, Corpul de Control al Ministerului Transportului a sesizat DNA, iar DNA a deschis un dosar. Au fost audiati, din ce se cunoaste, sefi din CNADNR precum Narcis Neaga sau Mircea Pop, reprezentantul consultantului si fel de fel de reprezentanti ai constructorilor din firmele romanesti si italiene. Doar ca, pe la sfarsitul anului 2015, cand mai multe declaratii au inceput sa duca si spre Eduard Kovesi, fostul sot al Laurei Codruta Kovesi, ancheta DNA s-a oprit. Oficial, oprirea anchetei este pusa pe seama unei expertize financiar-contabile amanuntite, insa neoficial ar fi vorba atat despre implicarea lui Eduard Kovesi in acest dosar cat si despre unele vicii procedurale legate de relatia de rudenie dintre unul dintre procurorii de caz si un angajat al partii romane, situatie speculata sau care urma sa fiespeculata de persoane cercetate in dosar. Mai exact, este vorba despre Mihaela Morau Iorga, procurorul DNA de caz si sotul acesteia, Adi Constantin Iorga Moraru, jurist al CNADNR la vremea aceea.

O prima suspiciune cu privire la profesionalismul celor din DNA se naste de aici si anume, cum sa dai un dosar in lucru unui procuror care ar putea oricand fi recuzat si activitatea sa contestata de catre cei anchetati? Decat daca nu doresti sa 'omori' acel dosar cu buna stiinta.

(...)

Pentru a intelege rolul firmei Led Communications si in special a lui Bebe Kovesi, trebuie amintit ca in urma analizelor efectuate de catre corpul de control al Ministerului Transporturilor si al certificatelor de neconformitate emise de catre consultantul autostrazii, Consitrans, cauzele surparii portiunii de autostrada nu a fost cauzata de turnarea asfaltului la minus 10 grade, ci de materialele puse in terasament.

S-a vorbit in raport despre faptul ca din patru sorturi de balastru, trei au fost neconforme si unul lipsea cu desavarsire. Iar o parte a acestor materiale din terasament au fost livrate de catre Led Communications, firma de internet si televiziune prin cablu din Sibiu, detinuta de catre fostul sot al Laurei Codruta Kovesi, sefa DNA, institutie care a deschis in anul 2015 un dosar de cercetare penala pentru lotul 3 din autostrada Sibiu Orastie.

Organizarea de santier a celor de la Omaum Construct s-a facut in incinta unei ferme dezafectate detinuta de un om de afaceri din Sibiu, Mircea- Muc Patru, prieten bun al lui Bebe Kovesi. Muc detinea in proprietate si un deal in preajma. Dealul a fost excavat si mutat in terasamentul autostrazii prabusite. Derularea afacerii s-a facut intre firmele Led Communications, Omaum Construct si Impregilio.

Pana la aceasta data, nicio autoritate nu a putut spune cine a detinut licenta de exploatare, cine a platit redeventa catre ANRM sau cine a administrat efectiv acel deal. Controalele care veneau in santier, atunci cand veneau, la fel de repede plecau, iar cifra de afaceri a firmei Led Communications a fost, in acel an, de peste doua milioane de euro.

Tot prin intermediul firmelor Led Communications si Omaum Construct, in terasamentul autostrazii a fost 'bagat' balastru si piatra sparta.

Led Communications, expert in internet, a intermediat si aceasta afacere. Firmele care operau in santier au transportat pentru Led tone de pietris de la Sebes, din balastiera unui prieten al lui Bebe Kovesi. Nimeni nu a putut sa confirme pana la acest moment daca balastierele din care livra Led Communications pie tris erau avizate de catre CNADNR, asa cum nimeni nu a confirmat pana acum daca pamantul de umplutura din dealul lui Muc sau piatra sparta adusa de Kovesi in autostrada scufundata au fost avizate de consultant.

O ancheta pornita in forta

Mecanismul functiona perfect, in conditiile in care seful de santier desemnat de catre Impregilio, pe numele sau Carlo Alberto Scopel, era cel care semna de receptie pentru materiale, atat cantitativ cat si calitativ. Ca o paranteza, trebuie spus ca pe Scopel il regasim azi, alaturi de Domenico Serafini, fostul director comercial al Impregilio si cel care decidea cand si pe cine platea in santier, intr-o alta firma italieneasca de constructii care a venit in Romania si a carei patron a fost arestat in Italia pentru fapte de coruptie. Asupra acestui aspect vom reveni in episoadele urmatoare.

Cum spuneam, procurorii DNA au pornit in mare forta aceasta ancheta, in 2015, doar ca s-au oprit, tot in forta, cand au dat peste Eduard Kovesi in subiectul investigatiei. Se mai naste o intrebare: asta cautau cei de la Black Cube in viata ex-sotului LCK?

Pentru ca a prins gustul intermedierilor de materiale de constructii, dar mai ales pentru ca partenerii lui de afaceri, Borzea si Andrenacci, s-au mutat cu afacerile dupa cum s-a mutat si Impregilio, Bebe Kovesi s-a bagat in 'furnizare de balastru' si la autostrada Lugoj-Deva (cea cu probleme), precum si la Sebes-Turda. Intre timp, Kovesi s-a specializat si in domeniul pescariilor, furnizand instantei documente de 'consultanta in amenajarea de pescarii', pentru a-l ajuta pe prietenul sau Ioan 'John' Borzea sa intre fictiv in insolventa. Dar si acest subiect il vom dezvolta in episoadele urmatoare, unde, printre altii, isi va face aparitia si lichidatorul Catalin Dascal, cel implicat si in dosarul instrumentat de procurorii de la Curtea de Apel Bucuresti cu privire la insolventa fictiva a clubului de fotbal Dinamo Bucuresti, precum si politisti de rang inalt care au pus umarul la distrugerea concurentei lui Borzea. Ca o concluzie, prezenta in aceste afaceri a lui Bebe Kovesi nu a oferit plus -valoare, ci protectie. Protectie in fata DNA, dar si a Parchetului Alba, condus la vremea aceea de Augustin Lazar, actual Procuror General al Romaniei, intr-un lant din care fac parte practicieni de insolventa, politisti, avocati, judecatori etc. O ancheta care a inceput in 2015, dar care s-a oprit imediat ce a aparut numele lui Kovesi. In conditiile in care, de rezultatul acestei anchete ar putea depinde cine plateste daunele si despagubirile, inclusiv penalitatea de 20 de milioane de euro pusa in carca statului roman de catre Curtea de Arbitraj de la Paris”.

*Cititi aici integral dezvaluirile din Evenimentul Zilei

Accesari:19919

Comentarii

# LULUȚA CIORDUTZA date 12 iulie 2017 13:04 +9

Are LCK poponețul adecvat să blocheze dosarul ex-ului...

# NO COMMENT date 12 iulie 2017 13:24 +1

„Kovesi e atacată pentru că arată bine.” :P :P :P

# @NO COMMENT date 12 iulie 2017 14:16 -3

Obsedatule, inteleg ca te-ai indragostit de plagiatoare si o visezi in fiecare noapte, insa ce-ar fi sa ne mai scutesti de tampenia pe care o tot postezi !

# Media e ... di_vină date 12 iulie 2017 14:39 0

1. Complimentul aparține unui ziarist de la DW. 2. NU e exclus ca obsedatul să aparțină sexului frumos, doar e la modă secta LBGT.

# Vrem O STATUIE DEDICATA EROILOR JUSTITIEI ROMANE date 12 iulie 2017 15:01 +1

Tot în stadiul de morulă cea statuie? V. luju.ro, 28 aug. 2014 17:37. ESTE OFICIAL: DNA TERGIVERSEAZA MARILE DOSARE

# cucuveauamov croncăne: Mi s-a dus buhu date 12 iulie 2017 15:37 0

Iese Ko la scenă deschisă și ne taie macaroana cu decorațiile de la varii ambasade pt. merite CONFIDENȚIALE :P :P :P

# „prostie tulburătoare” pe merit date 12 iulie 2017 18:07 0

Tot se laudă LCK („Totdeauna sunt corectă în ceea ce fac”), musai să pună la loc de cinste diploma dată de Bolcaș :P .

# HAI ȘI ȚAȚEȚE DIN OBOR date 12 iulie 2017 15:07 +1

Acum chiar e cazul să intre în scenă corul țațelor din Obor să-și apere favorita. Situația e nițel mai gravă decît la data facerii filmului PRO KOVESI.

# videoclip de cacao date 12 iulie 2017 18:49 0

Reprezentanta țațelor din Obor gafează: „M-a pus să repet după el și m-a filmat cu telefonul. Mi-a zis să spun aia și aia, am spus. Trei cuvinte și gata. Am crezut că e caterincă!”

# hop și ONG-iștii date 13 iulie 2017 06:56 +1

TOLO critică videoclipul („Nicăieri nu s-a văzut ca ONG-urile să sprijine o persoană aflată în poziția de procuror-șef”) în necunoștință de cauză. „Americanii au înțeles pericolul și anume că ONG-urile vor putea prelua funcțiile guvernamentale iar politicul ar dispărea”, ne informează CH, fost boss SIE.

# DODI date 12 iulie 2017 20:26 +1

Mama natură și-a bătut joc de luluța și din această cauză are handicapul frumuseții. Ca să nu mai pomenim și pe cel al inteligenței. Din această cauză Bica, Udrea etc. co. nu au sfârșit bine în fața ... dezlănțuite. O fi arătând bine, dar numai cu degetul dar spre pușcărie. Este singura direcție care îi place. Sper să nu o uite pentru că în acea direcție va merge tot clanul luluței.

# Silvana date 12 iulie 2017 13:15 +4

Nu le este rușine sa pretindă ca "lupta " împotriva corupției și infracționalității astora din justiție care sunt mai infractori ca toți infractorii și interlopii.?! Nenorocitii ăștia care au distrus și tradat romanii. Nu ii este rușine ministrului justiției sa tina în funcție infractorii ăștia  și sa nu facă absolut nimic pt legislația penala din România? DIICOT DNA PARCHETE SRI niște infractori,  un grup infracțional de crima organizata. Nimeni absolut nimeni nu face nimic. Numai stam vedem, comentam,scriem dar nu facem nimic. Ăștia în continuare își vad de treaba ca doar "trece și perioada asta grea" citez din kovesi.  Suntem o rușine da națiune,  niște lingăi de c***** pe la străinezia și Bruxelles. Nu avem nici un pic de demnitate. Ne complacem asa. Nu vedeți ca în toată Europa se dau 9 luni de pușcărie pt pedepse în care în România se dau 5-6 ani poate chiar7. Ar trebui sa ne dea de gândit. Este ceva putred la mijloc. Ceva afaceri murdare în mod sigur. suntem o societate mediocra

# Prioritizarea, bat-o vina! date 12 iulie 2017 13:18 +3

Doar 20 milioane EUR penalitatea! Nu e un motiv pt. 1/4dokta Kovesi să scoată dosarul de la FEZANDAT. Fură alte priorități: caprele lui Greblă, salvarea onoarei bietei vădane Stanciu, aducerea val-vîrtej cu mascați din fundul Moldovei a acelei vîrstnice (Domnul s-o aibă-n pază)...

# Ia-o acasă, nene ARGUS! date 12 iulie 2017 19:23 -1

Mai ușor cu 1/4dokta Ko! ARGUS se laudă că a studiat-o cîțiva ani: „ca procuror e un bun profesionist,stie carte si e pe faza.” luju.ro, 4 iunie 2013, 14:09

# NEA CAISĂ date 12 iulie 2017 21:26 -1

Îl suspectez pe ARGUS c-a dezlegat enigma împerecherii contra firii slavone Tamam + Makarenko!

# ARGUS date 13 iulie 2017 14:24 +1

O suspectez pe obiectiva ca iar se fa la mine.ce ar fi sa o iei tu acasa sau ,mai bine,sa o trimiti acasa la taticul ei.Cat despre imperecherea aia plagiatoida(?) nu stiu decat ce am citit prin presa.

# STAMATE date 13 iulie 2017 15:51 0

Se făcu de rîs bietul Argus. Se știe din 2012 de plagiat. Garantînd că Ciordutza știe carte ne face să credem că 99% din ochișorii săi dădură în gălbează :P

# ARGUS date 13 iulie 2017 23:16 0

Stamate,neica,eu m-am referit la cu totul altceva decat plagiatul.Poti sa fii bun in meserie dar sa o dai in bara cu un doctorat plagiat.Cat despre galbeaza,mai citeste.

# STAMATE date 14 iulie 2017 10:13 0

Las-o jos că măcăne! Scrii negru pe alb că 1/4dokta „știe carte” și acum ne scoți ochii cu „bun în meserie”. În ce meserie, bre?

# ARGUS date 14 iulie 2017 15:59 0

Se pare,mai Stamate,ca ai un IQ care nu iti permite sa intelegi ceva din postarile de pe luju,inclusiv ale mele.

# STAMATE date 14 iulie 2017 19:06 0

Lui ARGUS îi este jenă că dădu cu bîta-n baltă (hă, hă, 1/4dokta dovedită „știe carte”) dar nu suportă să-i dai peste nas... Ai perfectă dreptate, o să dau scris la redacție că nu înțeleg postările. De-mi mai publică bazaconiile - LUJU e de vină :P

# ARGUS date 14 iulie 2017 21:50 0

mai Stamate,chiar nu intelegi nimic?prin prisma meseriei mele am studiat-0 pe Codruta si stiu ce poate(cu privire ca stie carte).Restul se vede.Si de ce sa imi fie jena?dar ce sa faca ,macaveaua,base,coldea,ponta care au adus-o unde e acum.Asa ca,neica Stamate,(vorba lui9 base) canta la alta masa.PS Luju nu verifica IQ postacilor.

# NEA CAISĂ date 15 iulie 2017 00:06 0

Ce meserie are anonimul ăsta de se dă așa bățos? Av. CLP ne lămurește: LULUTA NU AR FI FOST BUNA NICI LA SCOALA DE MESERII :P :P :P

# ARGUS date 15 iulie 2017 14:23 0

nene,nea caisa,eu nu am o meserie ci o profesie.Cand am scris ca Lulutga stie meserie ,m-am referit,in limbaj comun,la faptul ca stie carte.Prostiile pe care le face nu au legatura cu stiinta ei de carte.

# SANCHI date 15 iulie 2017 21:33 0

De-l convingeați pe Bolcaș să retragă diploma data Ciordutzei, chiar că ați fi fost ... profesionist.

# obiectiva date 20 septembrie 2017 05:44 0

dragi prieteni, iertati-l pe Argus ca se da rotund .......pentru ca m/a scapat de securisti.... merita sa ii iau apararea :D ...el sustinea in 2013 faptul ca Kiorvesi stie ~~~ meserie~~~ doar prin prisma ca stie drept un pic mai mult decat el.... :lol: :D

# Remember date 15 iulie 2017 06:34 0

Laura Corduta Kovesi, Plagiator General al Romaniei - Corect News. LCK și-a făcut ucenicia în plagiat copiind introducerea unei lucrări de diplomă de la Fac. de Drept din R. Moldova. 11 iul. 2012

# Mina date 13 iulie 2017 16:46 +1

Argus nu o uita pe obiectiva! :P :P :P

# NEA CAISĂ date 13 iulie 2017 22:29 0

Vă înșelați! În Românika nu e numai un cîine scurt de coadă :P

# obiectiva date 19 septembrie 2017 22:29 0

:cry: :cry: @Argus ...eu eram la mare, in perioada asta, asa ca nu ma suspecta degeaba :cry:

# Margareta date 19 septembrie 2017 23:20 0

Pe buneeeee?!La mare nu aveai net?!

# obiectiva date 20 septembrie 2017 05:41 0

crezi ca toata lumea are net la purtator ??? pe bune...si daca aveam, nu aveam timp de net... :P in GOlful Persic, pe Insula Kish :P

# STAMATE date 14 iulie 2017 10:27 +1

Cei de la Cotidianul pun deștu' pe bubă: „Nici de copiat nu sînt în stare”. GIP arată că tezaru' Lascu a copiat inclusiv greșelile! Paragrafele de la p. 21-24 sunt copiate integral, inclusiv greșeala din nota de subsol, unde lucrarea „White collar crime” devine „White coilar crime”. La ce coi_lar visează Ciordutza?

# I-AUZI BRÎUL date 12 iulie 2017 21:46 0

LCK ne închide gura: „E dosar în lucru.”. A „uitat” ce speriată era că se prescriu faptele din dosarul TELEPATIA...

# presa doarme? date 12 iulie 2017 13:22 +1

Are curaj media să ceară opinia unor FETE MARI: penalul Ciolannis, musiu Klemm, ambasadorul Franței?

# DORELE, repejor la „NUFĂRUL” date 12 iulie 2017 14:48 +2

Cum (Tu)Dorel e cu „cugetul împăcat” că a făcut parte din comisia de doctorat a Micii Plagiatoare (doar 4%) o va albi pe DOAMNA BRUNĂ, nu aia din sonetul marelui WILL.

# DIPLOMAȚIE FINĂ date 12 iulie 2017 19:40 0

Ambasadorul francez a zis din complezență „Aceasta perioada sportiva intensa nu v-a deturnat de la studiile dumneavoastră.”

# Dan date 12 iulie 2017 13:28 0

Acum Lazar numai zice nimic? Iohannis nici atat, de la asta nu ma astept la nimic, este prea fricos si las.

# momîia AL e sobră date 12 iulie 2017 13:49 +1

Fiți serios! Lăzărică (Azorică pt. sublaterna Ko - AVEM DE VORBIT) e prea în rahat cu Mapa profesională măsluită de duo Ko-Co ca să deschidă pliscul ;-) .

# KWI e foarte multumit de duo LAZ-KOV date 12 iulie 2017 15:46 0

Penalul Ciolannis le-ntoarce să cadă tot în picioare. În calitate de om politic n-a demis-o pe plagiatoare. A mîncat rahat cu polonikul că cine a plagiat și 3 rînduri să plece ar fi zis-o ca prof. A scăpat porumbelul ca prof ... în recreație, la meciul cu Ponta, candidat la președenție.

# PANDELE date 12 iulie 2017 13:45 0

Cea mai curajoasă femeie: doar 3 procurori a zburat în dosarul ALRO și nu era cazul să-și desmintă stilul managerial. Pildă de indicații prețioase: `Cum de si-a permis sa faca unele lucruri fara sa o informeze'. Cum p... calului să-i intercepteze pe STOLO&EGU? Desigur LCK nu are nici un merit în rătăcirea celor 60-80 dischete cu bîrfele celor doi.

# e vorba de autostrada date 12 iulie 2017 14:33 +1

inaugurate de Ponta in Campania din 2014 si care apoi s-a surpat? :eek: :eek: :eek:

# nu mai plînge, BEBI! date 12 iulie 2017 15:17 +1

NU te necăji, CIORDUTZO! Zii lui Bebe să iasă cu niște denunțuri și va avea soarta unuia din branșa cu autostrăzile - „Regele asfaltului”, liber și cu banii delapidați înțelept investiți (a luat 2 terenuri, a construit un hotel restaurant și a cumpărat un avion).

# TeFeLiști, la luptă! date 12 iulie 2017 15:26 +1

Vom asista la mobilizarea TeFeLiștior pt. apărarea eroinei lor? Doar Le Monde i-a lăudat: „Mobilizarea istorică a tinerilor români de la orașe... Lucrul care va rămâne principalul succes al DNA-ului”

# Șachil Onil date 12 iulie 2017 20:31 +1

Janpierre :lol: d'alea cu dungi aveam și eu când jucam baschet în curtea școlii. Numa' că mie îmi stătea mai bine decât în delicatele labe de la picioare ale doctoriței plagiatoare și tulburătoare, zis mama cătușelor de Românica. Cine dracu o poate ține p'asta în brațe, n-am să înțeleg niciodată...la figurat, dar mai ales la propriu.

# amor ghebos date 13 iulie 2017 07:09 0

S-o ții în brațe pe mama cătușelor e treabă delicată. S-o lași din brațe = crimă. Cu temperamentu-i de amantă-krampon l-a amenințat pe Co că se sinucide. cotidianul.ro/sri-si-acuzatiile-de-mare-coruptie-294478/

# Bubulina date 13 iulie 2017 20:36 0

Uite tata , monstru sacru ! Si-a pus "stejarul din Borzesti" peste alalalt si cu ciorapii dungati cred ca va ajunge "ecsact" unde-i locul ..

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Trebuie suspendat presedintele Iohannis pentru refuzul de a aplica decizia CCR care il obliga sa o revoce pe Kovesi?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 18.06.2018 - Presiuni pe Livia Stanciu sa-i cedeze locul lui Kovesi

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER