luju luju luju

Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

DNA L-A ACOPERIT PE BASESCU – Inregistrarile prezentate de Antena 3 dovedesc ca Mircea Basescu a cerut bani pentru eliberarea lui Bercea spunand ca i-a dat „fratelui Traian”: „Sunteti filmat cand i-ati spus lui Florin ca ati dat banii fratelui Traian... S-ar putea sa le fi spus”. E posibil ca inregistrarile sa fie facute la cererea DNA, fapt care daca este real ar trebui sa conduca la arestarea procurorilor care au musamalizat afacerea si au inventat dosar de santaj romilor lui Bercea (Video)

Joi, 10 septembrie 2015 22:07 | Scris de Elena DUMITRACHE - George TARATA | pdf | print | email

Inregistrari bomba cu Mircea Basescu. Fratele lui Traian Basescu a fost filmat in timp ce discuta cu rudele lui Bercea Mondial despre banii dati pentru eliberarea interlopului. Inregistrarile au fost prezentate, joi seara 10 septembrie 2015, la postul Antena 3. Extrem de grav, acestea dovedesc faptul ca Mircea Basescu a cerut bani pentru eliberarea lui Bercea Mondial, spunand ca i-a dat bani fratelui sau Traian Basescu.


Mai exact, in timpul uneia dintre discutiile purtate in biroul lui Mircea Basescu, acestuia din urma i se spune de catre rudele lui Bercea ca a fost filmat cand le dezvaluie ca o parte din bani au ajuns la Traian Basescu:

Dumneavoastra sunteti si filmat cand i-ati spus lui Florin ca ati dat banii fratelui dumneavoastra Traian”.

Reactia lui Mircea Basescu este stupefianta. Nonsalant, acesta nu neaga ca le-ar fi zis rudelor lui Bercea ca i-a dat bani si lui Traian Basescu, ci afirma ca nu mai stie ce a spus la acea vreme:

Bai, cine stie ce-oi fi spus! Astea s-ar putea sa le fi spus, ca na...”

Asa cum se vede din inregistrari, acestea nu au fost realizate de membrii familiei Bercea, ci dintr-un punct fix. Mai mult, exista informatii ca aceste inregistrari au fost facute chiar de catre DNA. Iar daca daca acest lucru se dovedeste a fi real, exista o suspiciune clara ca procurorii au musamalizat intreaga afacere, l-au ocolit pe Traian Basescu, pe care nu l-au citat nici macar ca martor, si nu au avut niciun interes sa afle posibila implicare a fostului presedinte in acest caz si daca intr-adevar la acesta au ajuns banii dati de Bercea pentru eliberare. In schimb, procurori DNA au inventat un santaj impotriva rudelor lui Bercea Mondial, chiar daca acestea au amenintat ca se duc DNA sau DIICOT. Caz in care este evident ca nu putem vorbi despre un santaj.

Trebuie precizat ca, desi Mircea Basescu este filmat cand recunoaste ca a luat bani pentru eliberarea lui Bercea si cere altii, procurorii DNA nu au luat nicio masura impotriva acestuia si nici nu l-au pus sub invinuire pentru trafic de influenta. S-a intamplat abia dupa ce Antena 3 a difuzat inregistrarile realizate de fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, zis Basica.

Practic, avem toate indiciile privind o posibila musamalizare si inscenare, iar daca acest lucru se adevereste exista toate motivele care ar trebui sa conduca la arestarea procurorilor DNA de caz.

Prezentam in continuare stenograma inregistrarilor:

Ruda Bercea Mondial catre Marian Capatina: Ce faci bossulica’? Ti-ai pus cruciulita la… Te-ai facut credincios. Ce face bossul Romaniei?

(…)

Ruda Bercea Mondial: Fii atent. Marian este aici de fata. Noi, astia patru am adus toti banii. Ti-am dat banii in cutie si ai spus ca vii cu ei la nasu’? Acuma trebuie sa imi spui adevarat!

Marian Capatina: Asa…

Ruda Bercea Mondial: Ti-am dat bani? Cati bani ti-am dat? Cati bani ti-am dat, Mariane? Vorbeste! Vrei sa ma duc la ma-ta pe fiece zi?

Marian Capatina: De ce?

Ruda Bercea Mondial: Si ieri m-am dus la ma-ta!

Mariana Capatina: Da?

Ruda Bercea Mondial: Da! Esti cu mine din Draganesti, Mariane! Ce ma face eu cu bazinele alea, bazinele alea sa iau avocat? Mie avocatul ala nu imi mai face nimic. E pe ultima suta de metri. Mie imi trebuie toti banii. Mie sa mi-i dati. Ca eu nu pot sa mai resist. Eu cad la puscarie acum. Basica cade. Bercea a luat zece ani. Deci a luat zece ani. Ti-am dat 600 de mii de euro la tine, ma? Unde ai spus ca te duci? Vorbeste Mariane, nu fii mut! Unde ai spus ca te duci cu ei?

Mircea Basescu: Ba, ia stati asa!

Ruda Bercea Mondial: Eu nu pot sa mai stau!

Mircea Basescu: Ia, ascultati.

Ruda Bercea Mondial: Eu nu pot sa mai stau, cumetre ca imi vine sa mor. Eu m-am imbolnavit de inima de banii astia.

(…)

Mircea Basescu: Mai, uite! Stai putin! Sa vorbesc si eu cu el.

Ruda Bercea Mondial: Vorbeste, hai, esti mai batran…. Hai, vorbeste.

Mircea Basescu: Ce ati avut voi este problema voastra.

Ruda Bercea Mondial: Asa.

Mircea Basescu: Important, dupa parerea mea, este sa-l scoatem pe Bercea din…

Ruda Bercea Mondial: Pai, sa-l scoatem, ca nu-l scoate nimeni.

Mircea Basescu: Bai, cat mai avem? Mai avem doua saptamani, nu?

Ruda Bercea Mondial: Doua saptamani. Ce sa mai facem?

Mircea Basescu: In astea doua saptamani, e ce va spun eu acum. Voi faceti ce si cum credeti? Iar bazinele alea, ca altceva nu am, nu pot sa va ajut cu altceva.

Ruda Bercea Mondial: Si atunci, unde e banii mei, cumetre? Dumneata imi dai bazine? Mie imi dai bani!

Mircea Basescu: Stai putin! Florine, ai dat un million, mai da inca 50 de mii, nu 50 de mii, 30 de mii, si il scoatem pe Bercea din puscarie.

Ruda Bercea Mondial: Pai, da’ nu-l scoatem! Daca matale imi garantezi, eu va dau.

Mircea Basescu: Eu nu pot sa va garantez

Ruda Bercea Mondial: Pe cuvantu’ lu’ mata! Pai, si atunci cine garanteaza? Acum spune adevarat. Nu am venit pe cearta, pe omor. Hai sa vorbim cu frumosul, cum am vorbit pana acum cand am venit la tine in birou. Acolo, pe banca ai numarat banii. Mariane, fii atent! Mariane, tu esti filmat cand ai luat banii!

Marian Capatina: Foarte bine!

Ruda Bercea Mondial: Esti filmat. Si tu ai luat banii!

Mircea Basescu: Nu e vorba de atat.

Ruda Bercea Mondial: Sa-mi dea banii, cumetre!

Mircea Basescu: Banii s-au dus la AVERSA

Ruda Bercea Mondial: La AVERSA s-au dus?

Mircea Basescu: Si o sa-i iei…

Ruda Bercea Mondial: Eu v-am dat banii sa faceti afaceri? Si Bercea sta la puscarie 10 ani? Uite, vedeti? Ca spune domnul pe cuvant. Asa e, Mariane? La AVERSA i-ai bagat? Acuma, matale…

Ruda Bercea Mondial: Sa stii ca ai pe cineva la puscarie si vii la un om de incredere: Ia ma aici bani si ajuta-ma. Eu sa ma duc sa fac bani cu banii lu’ matale si Bercea sa stea la puscarie? Cum este?

Mircea Basescu: Sa stii ca pentru Bercea s-a facut.

Ruda Bercea Mondial: Ce s-a facut? Ca a luat 10 ani?

(…)

Marian Capatina: Ce facem, sefule? Ne fac probleme.

Mircea Basescu: Lasa, ca stii tu.

(…)

Ruda Bercea Mondial: 10 mii? Noi am dat 285 de mii de euro, din astia 285 de mii…

Mircea Basescu: 285 de mii i-ai dat tu lui Marian.

Ruda Bercea Mondial: 600 i-am dat! Si din 600 mi-a dat 315 mii. Mi-ati dat dumneavoastra 285 de mii de dolari si Marian 110 mii.

Mircea Basescu: A adus banii in plasa aia si a lasat-o la noi

Ruda Bercea Mondial: Da-i ma banii! Ia-ti banii!

Ruda Bercea Mondial: Il luam de acolo, nasule! Daca dumneavoastra spuneti ca nu aveti sa ne mai dati, nu avem ce sa va facem.

Mircea Basescu: Bai, eu altii nu mai am!

Ruda Bercea Mondial: Ce facem, mai nasule?

Ruda Bercea Mondial: Da-mi si mie 80 de mii, pe aia. Si pe aia 100 de mii imi dai pana in septembrie.

(…)

Ruda Bercea Mondial: Nasule, daca ma duc si dau filmarea, si mata intr-o saptamana esti arestat!

Mircea Basescu: Poftim?

Ruda Bercea Mondial: Intr-o saptamana esti arestat daca dau filmarea! Iti garantez million la million!

Ruda Bercea Mondial: Ne ducem si la televiziune. Ma duc in fata la DNA direct sau la DIICOT.

Ruda Bercea Mondiall: La DNA direct!!!

Ruda Bercea Mondial: … si zic. Uite domne ce am facut. Uite asa si asa si asa. Dumneavoastra sunteti si filmati cand i-ati spus lui Florin ca ati dat bani fratelui dumneavoastra Traian. Va arat filmarea daca nu ma credeti!

Mircea Basescu: Bai, cine stie ce oi fi spus! Asta s-ar putea sa le fi spus, ca na…

Ruda Bercea Mondial: Nu e bine sa ajungem sa facem asta. Trebuie sa ne intelegem asa omeneste. Intelegi dumneata ce vreau eu sa spun? Asa, ce folos? Zi dumneata e folos? Cum e vorba aia? Ne facem rau unu’ la altu’, decat sa ne facem bine unu’ la altu’?

Ruda Bercea Mondial: Va arestez pe dumneavoastra? Mie imi pare rau… ca stii ce inseamna asta. Si matale esti batran…

Ruda Bercea Mondial: Ia stati, stati putin! Va dati seama in ce situatie suntem?

Ruda Bercea Mondial: Daca eu aveam bani, te lasam, ca atunci cand era tata acasa, asa te lasam.

Mircea Basescu: Ia-i pe astia, sa va mai descurcati o perioada si vedem. Ma mai lasi o saptamana, doua sa mai fac niste planuri.

Ruda Bercea Mondial: Nu pot, nasule!

Mircea Basescu: Hai, ma!

Ruda Bercea Mondial: Du-te si imprumuta-te de la frate-tu!

Mircea Basescu: Ce sa imprumut, ma!? Crezi ca el are? Ca nicu ala n-are!

Ruda Bercea Mondial: Noi cu banii astia... Nu am adus atat, noi am adus atat sa scape tata. Dumnevoastra sunteti filmati cand i-ati spus lui Florin ca ati dat banii fratelui dumneavoastra Traian”.

*Vedeti aici inregistrarile video

Accesari:3767

Comentarii

# pușcăriabilu Băse date 10 septembrie 2015 22:53 +17

Normal, bietul președinte nu putea fi atins nici cu o floare, mai rău ca ... DOUĂ FETE MARI  :P :P :P

# unul din lumea cea mare date 11 septembrie 2015 00:48 +17

baaaaa!!!!!!!! bucatarilor chinezi ai (in)justitiei ,,vazutarati unde ajunserati,,!!!!baaaaaa!!!!!!!!!! mie scirba scirboasa si greata gretoasa de voi si toata sleatca voastra de bucatari chinezzi ai (in)justitiei,stati ca mamelucii!!!!!!!!( din nefericire mamelucii erau un corp de elita ai armatei turce,de ce dracului romanii au scos vorba cu mamelucii) dracu mai are incredere in (in)justitia voastra reformata,independenta si a statului de (ne)drept.hai baaaaaa aia cu (in)justritia in gura adunati/va si apasati pe rosu!!!!!!!

# unul din lumea cea mare date 11 septembrie 2015 02:27 +15

dupa dezvaluirile din filmulete deschid bursa pariurilor 1 la 5000 ca niste bucatari chinezi ai (in)justitiei(asa zisi,, magistrati,,) intra la pandaimos.baaaaaaaa!!!!!!!!!! hahalerelor ati nenorocit tara asta!!!!!!!!!

# unul din lumea cea mare date 11 septembrie 2015 02:38 +13

CE MA RID!!!!!! ASTA ESTE FILM CU PROSTI!!!!!!!!!PROSTII DE LA DNA........filmul asta/i bun la stars & stripes la benzi desenate.ba panaramelor!!!!!!! ,,voi este buni de panorama doar,,......ba prostilor!!!!!!! ba voi luati salarii de bucatari chinezi din taxele mele ca sa ma rid de voi??? baaaaaaaaaaa!!!!!!! asta-i splendoare justitiei!!!!!!!!!! SPLENDIZILOR!!!!!!!!!!!!

# remember date 11 septembrie 2015 09:20 +8

DNA NU ACOPERA PE NIMENI :eek:Slugile din DNA nu fac altceva decat sa execute ordinele serviciilor.Iar ordinele sunt clare:nu va atingeti de agentii nostri acoperiti-descoperiti Traian Bassecu, Mircea Bassecu,Bebe Ionescu et.comp.Traian Bassecu si Mircea Bassecu sunt implicati in afaceri oneroase cu arme, cot la cot cu serviciile (trafic de arme si munitie,rapirea ziaristilor,tranzactii cu petrol si alte bunuri etc.) In unele din aceste tranzactii au fost implicati si tiganii, de aceea se considera ca cel mai sigur stau la pandaimos, sub amenintatrea ca daca dezvaluie ceva vor primi puscarie pe viata sau chiar vor fi omorati. Arestatrea lui Bercea nu a fost intamplatoare. A facut multi bani din tranzactiile cu Mircea Basescu si cand au considerat serviciile ca au suficienti bani,au ordonat arestarea lui Bercea Mondialu, cu scopul de al stoarce de bani.Se observa clar din inregistrari ca 300.000 E sunt disparuti fara urma.Sa fie acesti bani la Basescu,la servicii,la DNA sau la Stanciu? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :sigh: :sigh: :sigh: :sigh: :sigh: :sigh: :sigh: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

# frica păzește bostănăria date 11 septembrie 2015 10:25 +9

N-a plecat pușcăriabilu Băse doar cu suveniruri de matroz în 10-15 cutii de la PDL și nici cu cîntecele de adormit nepoții pe dischetele de la Palat  :P

# Domnița Arhip date 11 septembrie 2015 10:44 +3

Da, mediu politic și de afaceri corupt și organe de coerciție, în exercițiul diverselor funcțiuni, pe sticlă,de dimineața până noaptea târziu .Țara asta a ajuns un tribunal. Ar trebui să se numească Republica Tribunală România.În rest ,numai de bine : lumea o să pună conserve, o să facă vinul, o să se uite la telvizor, o să facă cruce și-o să scuipe-n sân, și, dacă n-o mai putea de indignare, o să posteze sub anonimat ...Vine iarna, ursul merge la bârlog :zzz .

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - In cazul crimelor de la Caracal avem de-a face cu:

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 23.08.2019 – Girbovan ii baga-n fibrilatii pe magistratii #rezistenti

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER