EXAMEN PENTRU DNA – 12 procurori au fost declarati admisi la concursul pentru numirea in functii de executie in parchetul anticoruptie. Cei mai multi dintre ei lucrau deja la DNA cu delegare. Printre nou-veniti se numara o procuroare ce si-a incercat norocul la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie. Vedeti cine sunt cei 12 procurori care vor fi numiti la DNA (Lista)

Vineri, 19 aprilie 2019 14:53 | Scris de G.T. | pdf | print | email

Sectia pentru procurori a CSM a facut publice rezultatele obtinute de candidatii inscrisi la concursul pentru numirea procurorilor cu functii de executie in cadrul DNA. 12 procurori au fost declarati admisi si urmeaza sa fie numiti in cadrul parchetului anticoruptie.


Nu sunt insa doar nou veniti in DNA. Dimpotriva, cei mai multi dintre candidatii la concurs isi desfasurau deja activitatea in cadrul Directiei cu delegare. Ne referim la procurorii Corina Dragu, Carmen Elisabeta Fota, Gheorghe Mota (foto), Lucian Ovidiu Rau, Stefanita Cosmin Stroie, Simona Troaca si Claudiu Daniel Turcin. De asemenea, printre cei veniti in DNA se numara si o procuroare ce si-a incercat norocul la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie. Este vorba despre Codruta Simona Chindea.

Pe de alta parte, au existat si doi procurori care au picat la concurs: Catalin Antonius Marcau si Ligia Carmen Oprea.

Iata lista cu procurorii care au trecut de concursul pentru numire in functii de executie:

Codruta Simona Chindea

Corina Dragu

Carmen Elisabeta Fota

Camelia Elena Grecu

Gheorghe Ivan

Victor Nicolae Liloiu

Gheorghe Emil Mota

Lucian Ovidiu Rau

Stefanita-Cosmin Stroie

Simona Troaca

Claudiu-Daniel Turcin

Gabriel Ulianov


Accesari:4258