11 iulie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

JUDECATOAREA CIRSTOIU DUSA LA MANDAT – Procurorii DNA au retinut-o pe judecatoarea Veronica Cirstoiu de la Curtea de Apel Bucuresti, acuzata de luare de mita si trafic de influenta, intr-un dosar cu o spaga de peste un milion de euro. Cirstoiu va fi dusa la CAB pentru emiterea unui mandat de arestare preventiva. DNA cere si arestarea fiului judecatoarei, Florin Cergan, pentru complicitate la trafic de influenta. Judecatorul Florica Duta a dispus arestarea Veronicai Cirstoiu

Scris de: G.T. | pdf | print

9 august 2013 19:51
Vizualizari: 9826

UPDATE - Judecatorul Florica Duta de la CAB a aprobat cererea procurorilor DNA si a dispus arestarea preventiva a judecatoarei Veronica Cirstoiu pentru 29 de zile. De asemenea, a fost arestat si fiul acesteia, Florin Cergan.

UPDATE - Cererea de arestare va fi judecata de judecatorul Florica Duta de la Sectia a II-a Penala a CAB.

Judecatoarea Veronica Cirstoiu (foto) de la Curtea de Apel Bucuresti a fost retinuta vineri seara, 9 august 2013, pentru luare de mita si complicitate la trafic de influenta. Cirstoiu a primit ordonanta de retinere la nici doua ore dupa ce a ajuns la DNA pentru a fi audiata in acest dosar.

Directia Nationala Anticoruptie a anuntat ca in cursul acestei zile judecatoarea va fi dusa la la Curtea de Apel Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile. De asemenea, la CAB va fi dus cu pentru emiterea unui mandat de arestare si fiul judecatoarei, Florin Cergan:


Ca urmare a avizului emis de Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii, la data de 9 august 2013, procurorii anticoruptie au dispus retinerea numitei Cirstoiu Veronica, judecator la Curtea de Apel Bucuresti – Sectia I penala.

In cursul aceleiasi zile, procurorii vor solicita Curtii de Apel Bucuresti arestarea preventiva a numitilor Cirstoiu Veronica si Cergan Florin pe un termen de 29 de zile.

In cauza, s-a procedat la aducerea la cunostinta a acuzatiilor in conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 Cod de procedura penala”.

Judecatoarea Veronica Cirstoiu este acuzata de luare de mita si trafic de influenta intr-un dosar cu o spaga de peste un milion de euro. DNA sustine ca judecatoarea ce a primit bani pentru a da anumite solutii in diverse dosare. In aceeasi cauza, fiul Veronicai Cirstoiu, este acuzat de complicitate la trafic de influenta. Florin Cergan a fost prins in flagrant de procurori in timp ce primea 50.000 de euro. Potrivit DNA, banii urmau sa ajunga la Veronica Cirstoiu, care, la randul ei, ar fi trebuit sa-i dea mai departe unui alt judecator.

Prezentam acuzatiile DNA:

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza cercetari penale fata de numitii CIRSTOIU VERONICA, judecator in cadrul Curtii de Apel Bucuresti – Sectia I penala in sarcina careia s-au retinut infractiunile de luare de mita si complicitate la infractiunea de trafic de influenta si

CERGAN FLORIN, fiul acesteia, in sarcina caruia s-a retinut complicitate la infractiunea de trafic de influenta.

La data de 9 august 2013, procurorii DNA au solicitat Consiliului Superior al Magistraturii – Sectia pentru judecatori, avizul pentru incuviintarea retinerii si arestarii preventive a numitei Cirstoiu Veronica, judecator la Curtea de Apel Bucuresti – Sectia I penala.

Din Rezolutia de incepere a urmaririi penale intocmite de procurori rezulta ca persoane interesate in solutionarea favorabila a unor dosare penale, aflate pe rolul instantelor de judecata, prin intermediar, au remis, in mai multe transe, sume de bani in cuantum de peste 1.000.000 euro in scopul obtinerii unor solutii favorabile in cauze penale.

In acest context, in seara zilei de 8 august 2013, una din transele de bani, in cuantum de 50.000 euro, a fost primita de Cergan Florin pentru a o remite mamei sale Cirstoiu Veronica. Aceasta, la randul sau, potrivit intelegerii cu persoanele implicate si interesate, urma sa transmita aceasta transa unuia dintre judecatorii investiti cu judecarea uneia dintre cauzele respective.

Cu aceasta ocazie, procurorii au procedat la constatarea infractiunii flagrante. Ca urmare, la data de 9 august 2013, procurorii au dispus retinerea invinuitului Cergan Florin pe un termen de 24 de ore, urmand a fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

In cauza, s-a procedat la aducerea la cunostinta a acuzatiilor in conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 Cod de procedura penala.

La instrumentarea acestui dosar, procurorii au colaborat cu lucratori din cadrul Serviciului Român de Informatii si al Directiei Generale Anticoruptie.

Facem precizarea ca inceperea urmaririi penale este o etapa a procesului penal reglementata de Codul de procedura penala necesara in vederea administrarii probatoriului, activitate care nu poate, in nicio situatie, sa infrânga principiul prezumtiei de nevinovatie”.

foto: mediafax

Comentarii

# unul din lumea cea mare date 9 august 2013 19:57 +21

parca/mi spune mie o pasarica ca va urma sau vor mai urma!!!!!!!!!! poate da dzeu cel mare sa se aresteze intre ei toti si sa aduca judecatori si procurori nemti si nordici!!!!!! atunci o sa mai am incredere in oarba romaneasca.......pina atunci OARBA DUPA EI!!!!!!!!!!

# Tudor Raneti date 10 august 2013 06:35 +6

Judecatorii sunt la fel de corupti si-n strainatate. Dovada CEDO. Dovada coruptiei celor \"nordici\", este condamnarea unuia din responsabilii piratebay, fara inchiderea saitului, ceea ce inseamna ca n-are nici un temei condamnarea. Mie CEDO mi-a zis ca chemarea mea in judecata este inadmisibila din toate punctele de vedere in fapt, si de drept in baza tuturor articolelor, ceea ce e ridicol fiindca articolele ce ei le numesc se exclud reciproc in anumite privinta, lasand la o parte faptul ca mi-am intocmit cererea in baza legislatiei si modelelor lor, si suplimentar, mi s-a transmis sa nu ma mai adresez niciodata catre CEDO, adica \"sa nu te mai prindem pe aici\". CEDO e o grupa criminala infecta de magistrati mafioti si o sa plateasca pentru asta. J. Sikuta, un judecator sarb s-a semnat pe mizeria de raspuns de la CEDO. CEDO serveste talharia la cel mai inalt nivel. CEDO fura Romania

# Filiera maghiara Tribunalul Harghita date 10 august 2013 07:06 +10

Ar trebui cercetata si filiera de la Tribunalul Harghita cu ramificatii la Curtea de Apel Targu Mures. Presedinta sectiei civile a Tribunalului Harghita, Mitrea Ibolya si Szykszay Eniko sunt doua spagare notorii. Daca le multumesti nu mai trebuie sa platesti nici taxele judiciare de timbru, chiar daca acestea sunt de cateva mii de lei noi. Mitrea Ibolya , presedinta a sectiei civile de la Tribunalul Harghita si l-a angajat pana si pe sotul sau ca asistent judiciar la Tribunalul Harghita, institutie in care ea ocupa o functie de conducere. Solutiile pronuntate de Mitrea Ibolya in fond si in apel sunt controlate de sectia civila a Curtii de Apel Targu Mures unde e presedinta de sectie Camelia Rusu a carei verisoara (Chiriloiu Elena Camelia ) e grefiera la sectia civila a Tribunalului Harghita, deci subordonata ierarhic lui Mitre Ibolya. In plus, tatal si fratele Cameliei Rusu, presedinta de sectie civila a Curtii de Apel Targu Mures sunt avocati in baroul Harghita ( Neag Nicolae - avocat barou Harghita) si pledeaza chiar in fata completului Mitrea Ibolya, Bányai Enikő si Szikszai Enikő. Numai control judiciar nu face Curtea de Apel Mures si in special completele conduse de Rusu Camelia asupra solutiilor lui Mitrea Ibolya de la Tribunalul Harghita. Mai bine zis verisoara (Chiriloiu Elena Camelia ), grefiera la sectia civila a Tribunalului Harghita si Neag Nicolae - avocat barou Harghita fac ditamai traficul de influenta la Curtea de Apel Mures si Tribunalul Harghita. Alo DNA, pe aceste specimene cat le mai lasati sa-si faca de cap in magistratura batandu-si joc de lege si vietile justitiabililor. Pana cand se va pronunta vreo hotarare la CEDO care sa dovedeasca abuzurile pe care aceste sandramale le fac zilnic sub ochii vostrii ?

# unul din lumea cea mare date 10 august 2013 11:19 +7

pentrutudor raneti//ai dreptate am mai citit si eu cit de cit.trebuie sa/i cam multumim si dlui prof birsan.cit nu a fost ABUZAT de (in)justitia romaneasca a tinut capul la fund si pe romani la coada,acum cind a simtit mina oarbei(culmea a avut curajul sa si.o intdrepte spre el!!)a inceput sa fie combatant si combativ

# MONK date 10 august 2013 20:11 +7

loteria a dat 8 milioane unui coleg; de ce sa nu ia si ea 1 milion? pentru ala cu CEDO: sunt multi doftori care (te) asteapta client(i)

# DNA si la judecatoria Ploiesti date 11 august 2013 08:39 +3

Si la Judecatoria Ploiesti ar trebui ca DNA central sa mai faca niste vizite. Judecatoria Ploiesti e condusa de o corupta notorie. Vicepresedinta POPESCU AURA DANIELA, fosta avocata deventie judecatoare in urma unui simplu interviu \" oral\' si bineinteles fara examen. Popescu Aura e fina fostei presedinte a Curtii de Apel Ploiesti, ........ si ...... de Valentina Gheorghe. Va dati seama ce face individa asta care dupa ce au facut foamea mai bine de 10 ani in avocatura s-a trezit peste noapte judecatoare.

# injustitia ploiesteana date 11 august 2013 08:43 0

In filiera de la Judecatoria Ploiesti sunt introdusi rapid si noii venti. De expemplu Viorel Georgeana care nici nu misca in front pentru ca nu vine decat cateva zile pe la serviciu insa deconteaza integral cheltuielile de transport Bucuresti Ploiesti si retur. Alo DNA, pe Viorel Georgeana de ce nu o intrebati cate zile s-a prezentat efectiv la serviciu in ultimii 2 ani ( la judecatoriile Mizil si Ploiesti ) si cate cheltuieli de transport a decontat. Sau doar in cazul lui Neacsu v-a apucat curiozitatea.

# Viorel Georgeana, o moldoveanca dispusa la orice date 11 august 2013 08:45 +3

Viorel Georgeana, tu cat timp vei mai incasa cheltuielile de transport pentru o luna intreaga, desi vii la Judecatoria Ploiesti doar de 2 ori pe saptamana ( in cazurile fericite ) ?

# Procuror Panait date 9 august 2013 23:03 +6

Judecatoare de penal se prezinta cu avocata aleasa :))))))))))

# Ezoteric date 10 august 2013 02:49 -4

Ma,nebunule,tu nu te ai aruncat de la balcon ? Space ghost ! 

# ProcurorPanait date 10 august 2013 11:44 -3

Ezoteric voi aveti doar stale cu noroc si prigoniri de soarte, eu nu am nici timp, nici loc, si nu cunosc moarte :) eu bantui prin ICCJ si prin DNA :)

# Ezoteric date 9 august 2013 23:46 +18

Faptul ca e vineri seara si ca de serviciu e tovarasul judecator-militian duta,ma pune pe ganduri... Daca cineva are de dat un milion euro,atunci fiti siguri ca il rascheteaza baietii si nu ajunge in fata instantei. Judecatorii iau maruntis,poturile mari se discuta la sri si dna si nu auzim de ele. Pe bani sau nu,aceasta judecatoare a stricat o combinatie de bani mai multi a celor din securitate. Totul a pornit de la dinel staicu. Dna nu uita si nu iarta cand le sunt incurcate \" afacerile judiciare\". Si nici securitatea. Sunt convins ca mai devreme sau mai tarziu vor urma si celelalte doua judecatoare. Au stricat o lucrare grea. Si cate mendre au satisfacut ele procurorilor,doar ca sa nu devina tinte,asa ca nu le regret soarta. Nu au inteles ca in acest cuib de vipere nu exista onoare si limite. Doar bani si razbunare...

# Mda... date 10 august 2013 00:12 +9

Intr-o tara normala ar fi trebuit sa fim scandalizati, din pacate in Romania fiind vorba de DNA unde majoritatea procurorilor sunt obedienti si slab pregatiti...lucrurile se complica. Daca ne gandim si ca DNA-ul avea boala pe ea, nu poti sa mai stii care e adevarul.

# George date 10 august 2013 08:41 +8

Daca puteti da mai multe relatii despre judecatorul-militian Florica Duta  dar si de exemplu despre colegul lui, judecatorul-militian Stan Mustata, eventual daca Duta este treaz in timpul sedintelor sau sub influenta apei plate. Fara nici o legatura cu articolul, este curios cum cei doi sunt distribuiti in  complete care executa ordinele DNA. Or avea vreo legatura cu DNA-ul sau DNA-ul cu ei?

# Maricica Amotostivuitoritei date 10 august 2013 09:44 +16

Draga LUJU, va stiam bine informati si capabili de investigatie jurnalistica profunda si ampla.  Daca sapati putin, puteti afla ca :  1. In urma reclamatiilor si a inspectiilor ce au confirmat matrapazlacurile facute de Antoanela Costache inca de pe timpul ministeriatului Stanoiu, cea in cauza afost atunci schimbata din functie si plimbata intre sectile comerciala si penala de la TB. Nu pentru mult timp, insa, caci ulterior a fost “unsa”  direct sefa la sectia penala. Prietenii stiu de ce ! ; 2. Viorica Lolea (actualmente Dinu)  s-a “bucurat” de foarte proasta reputatie profesionala si morala de multa vreme, existand numeroase dovezi in acest sens. De ce nu a patit nimic ? Prietenii stiu de ce ! ; 3. Veronica Carstoiu a venit la CAB -  de unde credeti ? : de la Trib.Dambovita ! Nu-i, deci, de mirare ca dosarul fiului ei se tergiverseaza ... Cat despre promovarea intempestiva de la Targoviste la Bucuresti, intrebat-l pe D.Lupascu cum i-a fost impusa. Prietenii stiu de ce !

# alex date 10 august 2013 11:01 +4

acest sistem corupt este vina lui basescu cu dna-ul si securitatea lui care asculta tot.

# esti mare cretin date 10 august 2013 20:13 +4

oare nu de la ascultat se trage si arestat? felicitari la DNA! :sad:

# Nelu date 10 august 2013 00:13 +5

Domnule procuror Panait, care Va dați rotund. Dvs ce ati fi făcut in locul doamnei , va lăsați cu avocat din oficiu? Nu era clar pt ce o chema? Ati auzit ceva legat de caracterul oigatoriu al apărării la discutarea luarii măsurilor preventive?? Mai cititi, nu aruncati cu noroi gratuit!

# ProcurorPanait date 11 august 2013 19:57 +1

Nelu, nu fi copil.. :)

# Ion date 10 august 2013 00:24 -6

Zice ca Dinel i-ar fi dat 1 mil.....incepe sa miroasa a manevra, pai le a mai cercetat o data ptr.treaba asta, acum dupa 2 ani au facut flagrant in speta cu Dinel....curios.

# Vasile date 10 august 2013 12:59 +13

cine zice ca aicishea e vorba de Dinel? prostovane!

# Ion date 10 august 2013 19:34 -5

Presa zise Vasilica si chiar presa voastra Oficiosul Zilei. Pe de alta parte cu apelativul acela sa l alinti pe taticul tau ca a dat din posterior sa zamisleasca un rahat bolnav ca tine si uite asa ai ajuns procuror DNA peste ani.

# CI date 10 august 2013 08:22 +13

Îmi amintesc cum scriaţi voi, pe Luju, de abuzurile DNA, cum era hărţuită Cîrstoiu de nişte funcţionari aroganţi care, pe nedrept, îşi spun magistraţi! Cum mai strigaţi voi să facă CSM-ul ceva, să curme cercetarea abuzivă! Chiar vă miraţi că un procuror o poate lua la rost pe Cîrstoiu pentru judecata ei divină! Iată că a pârât-o chiar Dinel! Grozav...ce palme vă luaţi!

# geo date 10 august 2013 08:42 +2

Iti amintesti CA PUTOAREA ASTA DE JUDECATOARE ERA PRIMA IN LUPTA CU MACOVEI ,CU HAINEALA CU MORAR CU KOVESI SI CU CEILALTI EROI AI NATIUNII ROMANE ? Bravo CI mi-a placut comentariul tau ...credeam ca sunt singur in lupta cu banditii !! SE RIDICA TARA , CI ! SE RIDICA TARA ! TONTA E IN CADERE LIBERA ! NU-L APUCA IARNA ! Iar cei 1600 de banditi (judecatorii corupti care i-au linsat pe ghica si danilet -banda putorii blonde -se vor intalni la rahova !

# Nana date 10 august 2013 13:17 +7

Pana se ridica partea ta de tara( diabolica) o sa mai treaca o cernere si veti ramane ...goi in fata sortii ! Pe o bere virtuala ! Am zis !

# geo date 10 august 2013 08:56 -12

Iti amintesti CA PUTOAREA ASTA DE JUDECATOARE ERA PRIMA IN LUPTA CU MACOVEI ,CU HAINEALA CU MORAR CU KOVESI SI CU CEILALTI EROI AI NATIUNII ROMANE ? Bravo CI mi-a placut comentariul tau ...credeam ca sunt singur in lupta cu banditii !! SE RIDICA TARA , CI ! SE RIDICA TARA ! TONTA E IN CADERE LIBERA ! NU-L APUCA IARNA ! Iar cei 1600 de banditi (judecatorii corupti care i-au linsat pe ghica si danilet -banda putorii blonde -se vor intalni la rahova !

# Goe date 10 august 2013 09:55 +9

Iar ai inceput cu \"eroii natiunii\"? Ba\' acolo la Balaceanca va da voie la internet odata pe saptamana sau de cate ori mai face DNA cate un circ mediatic?

# livia date 10 august 2013 18:51 -1

Geo, comentariul tau imi intareste convingerea ca politia politica de la DNA/KOVESI/BASESCU au fabricat \" cazul\" judecatoarei Cirstoiu Asasinul securist Basescu Traian si-a asmulti permanent gorilele d ela CSM  ,DNA impotriva judecatorilor si ai jurnalsitilor. Poate sa ma lamureasca cineva si pe mine, cum adica \" Potrivit DNA, banii urmau sa ajunga la Veronica Cirstoiu, care, la randul ei, ar fi trebuit sa-i dea mai departe unui alt judecator.\" Adica mita este o minge de volei !

# GEO date 10 august 2013 08:34 -9

INTREBARE DE 1000 000 DE EURO Daca putoarea asta de judecatoare a luat DE LA UN SINGUR INCULPAT 1000 000 DE EURO ...CAT AU LUA PUTORILE DE JUDECATORI CARE ...AU SCAPAT GREII DIN FOTBAL ? PRONOSTIC: MINIM 8 MILIOANE DE EURO- CATE UN MILION DE LA FIECARE BANDIT ! si o intrebare de 1 MILIARD DE EURO :CATA SPAGA AU LUAT IMPREUNA CEI 1600 DE JUDECATORI CORUPTI (E vorba de cei 1600 de judecatori care la ordinul putorii blonde de la curtea conceptionala i-au linsat pe Ghica si Danilet -prin aceasta aliniere LA ORDINUL MAFIOATEI ,AU RECUNOSCUT CA FAC PARTE DIN BANDA -AU RECUNOSCUT CA SUNT CORUPTI -CA SUNT PARTEA URATA A JUSTITIEI ROMANE !)

# Alex date 10 august 2013 08:54 +14

Din pacate acest caz pare o batalie a procurorilor cu coruptia dar in realitate este o rafuiala intre clanurile mafiote din sistem. Fosti militieni ajunsi afaceristi infractori, fosti militieni ajunsi judecatori, fosti militieni ajunsi procurori si sri-sti se regrupeaza dupa interese, obligatii sau presiuni de moment si se bat pentru reimpartirea spagii. In rest, nimic nou pana nu vin alti judecatori si procurori fara legatura cu trecutul si cu politicul.. 

# Mirela Predan date 10 august 2013 09:51 -13

Nu cred deloc in vinovatia judecatoarei Veronica Cirstoiu, ci intr-o inscenare! Pentru ca era dezagreata de DNA fiindca nu-i canta in strune! Ca om care stie ce se intampla la Curtea de Apel cunosc si cum delibera Florica Duta, cunosc si petele de santajabilitate pe care acesta le avea cu eliberarea de interlopi criminali deosebit de periculosi. Nu inseamna curatenie arestarea Veronica Cirstoiu, inseamna pur si simpluaservirea justitiei pentru ca niciunul sa nu mai miste si sa zica altceva decat dicteaza DNA! Independenta justitiei e o aberatie cantata numai prin CSM, pentru ca in fapt, daca nu deliberezi dupa cum vrea DNA-ul, esti luat! Oricum se vehiculeaza sume mari de bani si extrem de putine informatii care sa convinga! Spre deosebire de alte cazuri in care, cu iertare, DNA-ul era mult mai generos cu presa cand cerea arestarea preventiva a cuiva!

# Mirela Predan date 10 august 2013 09:57 -14

Deci vreau sa vad si eu cum, cand, unde urma sa se primeasca milionul asta de euro, sa ajunga in buzunarele Veronicai Cirstoiu, sa influenteze mai departe decizii. Ni se spune ba ca primea diverse sume de bani de la diverse persoane in vederea influentarii hotararilor, ba ca 1 milion de euro din care o transa de 50.000 de euro. Aia cu Dinel Staicu este veche, fiul ar fi primit ce-a primit acum 2 zile, putea fi si onorariu de avocat. De ce nu au asteptat sa vada traseul banilor nu sa faca imediat flagrantul. Sa demonstreze cu interceptari, cu ce vreti voi ca banii ar fi urmat sa ajunga la mama lui, care la randul ei sa influenteze o decizie sau alta! Mie imi pute de la sapte poste a inscenare impotriva unuia din putinii judecatori corecti pe care ii avea CAB!

# Mirela Predan date 10 august 2013 10:09 -5

Plus ca arestarea dnei Cirstoiu se doreste a fi un svertisment clar pentru toti ceilalti judecatori: nu faceti cum vrem noi, ajungeti in ghearele noastre! Mi se pare incredibil! De ce n-au luat-o de la CAB si pe Isabelle Tocan care negocia functii cu Petronela Ionita, judecatoarea procurorului DNA Vasile Ionita si tot ea judeca pe fond cauze instrumentate de Vasile Ionita? De ce n-au luat-o si pe Elena Ursulescu in dosarul Bancherilor? A, atunci cand canti in struna DNA ai sanse mari de reusita in viata nu-i asa? Cand refuzi asta si vrei sa fi independent, ajungi tu insuti la puscarie! Hal de Romania!

# Mirela Predan date 10 august 2013 10:11 -10

Rectificare: Petronela Ionita, judecatoare la TB si sotia procurorului DNA Vasile Tonita! Dar cand faci trafic de influenta in favoarea DNA nu se pune....!!!!

# roby date 10 august 2013 23:33 +3

oof, sarmana de tine...! Jalnice specimene, va citesc ineptiile si raman siderat! Cand ma gandesc cat de multi sunteti si ca multi dintre voi mai si pretind ca au tangenta cu ideea de Drept, ma apuca lehamitea, zau! In rest, pe obrazul acestor spagare nemernice, toti scuipatii de la magistratii onesti!

# unul din lumea cea mare date 11 august 2013 11:41 -2

pentru roby//ti/am mai dat eu o replica,o sa/ti mai dau una!!! dupa ce am trecut prin justitia civila si am simtit pe propria/mi piele ce se intimpla !!!am curajul sa/ti spun ca NU CRED CA EXISTA JUDECATORI SI PROCURORI CORECTI..iti dau citeva secvente sa vezi de ce sint pornit pe napirci si vipere.decizii cu stampila ,,noi presedintele romaniei,,(deci !!!!!ultra beton),,casate la aproape 4 ani(eu fost executate)!!!!3 judecatori cab zic ca/s ilegale actiunile dupa aproape 4 ani si alti judecatori nici nu vor sa considere decizi respectiva mai mult o ,,ignora,,si nu o mentioneaza in decizii total aberante. procurori dna fura din dosarele judecatoriei acte compromitatoare depuse de gunoiul(era primar)cu toate ca am cadastru si intabulare si platesc impozit mi se NATIONALIZEAZA PROPRIETATEA SI BASESCU O INCHIRIAZA UNUI LIMBIST AL LUI????!!!!,,preacinstitii tai judecatori si procurori nici nu baga in seama actele scrise negru pe alb si valide.!!!(CONTINUARE)

# unul din lumea cea mare date 11 august 2013 11:54 -2

pentru roby//,,preacinstitii tai judecatoti,,continua sa scrie decizii cu AFARA PLOUA!!!!.CE TI/AM DAT AICI ESTE DAT UN FLAVOR!!!!!!! cum iti explici ca un consilier al ministrului justitiei,predoiua imi zice,,DL...ASTEPTATI SA CADA GUNOIUL SI O SA REINTRATI IN POSESIE IMEDIAT!!!!!!! cum iti explici ca un procuror piccj imi spune,,acum ce sa facem sa ne arestam intre noi,,!!!!! cum iti explici ca un proc piiccj recunoaste in scris ca cele intimplate mie sint ilegale dar nu intreprinde nimic sa indrepte ilegalitatile???!!!!(nu de asta/s platiti ca sa mentina ilegalitatile!!??)cum iti explici ca procuroare suplacan de la dna a refuzat sa/mi primeasca plingere penala(cum este cu accesul la justitie??). roby acum intelegi de ce m/ati transformat intr/o masinarie care va urmareste foarte atent!!!!!!!!!?????si care/si foloseste toate abilitatile pentru a aplica justitia romana,,ochi pentru ochi si dinte pentru dinte!!!!!!!!

# unul din lumea cea mare date 11 august 2013 12:06 -2

pentru roby//nu stiu cite aliasuri ai(ca voi obisnuiti astia preacinstitii sa va dedublati)dar astept si decizia cedo si abia dupa o sa urmeze adevaratul CIRC!!!!!!!!si o sa merg pe urmatorul considerent juridic(chiar daca eu nu am studii juridice in ro) ,,daca justitia ro a fost condamnata!!!!!deci un condamnat nu are putere de decizie fiind un infractor!!orice decizie se da de voi este CADUCA!!!!)ti se pare de bun simt !!!!avind in vedere miile de precedente si condamnari ale justitiei romanesti deci nu ma poti convinge ca intre napirci si vipere se afla si ,,magistrati dragalasi,, probabil ca dupa obiceiul tau o sa zici ca/s schizoid.o sa/ti reamintesc voi condamnati oameni care fura de FOAME !!!!!si ii condamnati rau,voi nu muriti de foame muriti sa luati spaga!!!!! deci trebuiti ANIHILATI!!!!!!!!!!!!(SI SE DOVEDESTE CA AM DREPTATE IMPREUNA CU FAMILIILE VOASTRE CA II FOLOSITI LA LUAT SPAGA!!!!!)

# Geo date 10 august 2013 10:16 +4

Nu am de unde sa stiu daca judecatoarea este corupta ori nu, dar.....e \"buna\"  !Sa-i dorim un sfarsit de saptamana cat mai placut si \"racoros\" la beci ca sa vada si ea cum este pe acolo !

# motostivuitorul date 10 august 2013 10:40 +5

Dar de judecatorii de pe la sectiile civile nu vorbeste nimeni? Credeti cumva ca sunt o cohorta de ingerasi? Ia incercati pe la Judecatoria sector 2, dna jude Petrescu Liliana, si proaspat promovata la TB, jude Grozescu, sa vedeti ce mantocarii sunt si pe acolo! O simpla statistica a hotararilor acestor doamne, in raport de avocatii Antoanela Geaman si Iancu Toader in cauzele cu minori face sa se prinda si un copil de gradinita!

# marian date 11 august 2013 22:06 +4

Perfect de acord: ce se intampla in civila pare sa nu intereseze pe nimeni, chiar daca aici se invart bani f f f multi. As mai adauga pe lista: Andreea Raducanu - TMB si Monica Ruxandra Duta promovata anul acesta la ICCJ - fost judecator la CAB. Pe internet sunt publicate liste cu judecatori corupti. Pe cand domnii procurori de lA DNA vor verifica macar aceste informatii? 

# Mirela Predan date 10 august 2013 11:15 -11

Ceea ce ma uimeste este ca nu vorbeste nimeni despre cine e Florica Duta. Iata: Reţelele de traficanţi de droguri de mare risc, în speţă, heroină care se formaseră în zona Gării de Nord fuseseră urmărite de mult timp ca activitate şi s-a încercat destructurarea lor în anul 2009 de către DIICOT. Ei îşi luau proviziile direct din Bulgaria şi erau atât de importanţi la nivelul traficului de droguri din Capitală încât se aliaseră şi reuşiseră să facă un cartel. Clanurile \"Soare\" şi \"Gunoierii\", căci despre ele este vorba aduceau prin Vama Giurgiu câte trei, patru transporturi de heroină pe lună şi reuşiseră să vândă zeci de kilograme de droguri sub formă de doze pe lună. Nici măcar nu era pentru prima dată când o făceau, ei fiind, recidivişti în activitatea lor de traficanţi de droguri. ÎN LUNA IUNIE A ANULUI 2009 AU FOST PRINŞI DE CĂTRE PROCURORII DIICOT, IAR ÎN DECEMBRIE 2009 AU FOST ELIBERAŢI CU TOŢII DE CĂTRE UN COMPLET ALCĂTUIT DIN JUDECĂTORUL FLORICĂ DUŢĂ.

# Mirela Predan date 10 august 2013 11:16 -11

Cine e Florica Duta - continuare Cum au fost eliberaţi? Nu cred că este un secret pentru nimeni că în momentul în care faci trafic de droguri la un asemenea nivel, ai şi bani cu grămada! Suficienţi încât să poţi mitui fără discuţie judecători! Asta s-a întâmplat şi în cazurile clanurilor Soare şi Gunoierii versus judecătorul Florică Duţă, însă niciun DNA, niciun Parchet, niciun DIICOT nu a dorit să facă lumină în acest caz, chiar dacă la vremea respectivă a fost celebru. Ca de obicei atunci când face o rasoleală, Florică Duţă a invocat ÎN MOD ABITRAR ŞI ERONAT ÎN ACEASTĂ ELIBERARE PREVEDERILE CEDO! ERA VORBA DESPRE O REŢEA DE TRAFICANŢI DE HEROINĂ ALCĂTUITĂ DIN NU MAI PUŢIN DE 29 DE PERSOANE, CU TOATELE ELIBERATE DE FLORICĂ DUŢĂ, JUDECĂTOR. Vă daţi seama câţi bani s-au putut învârti şi câţi bani a putut primi coruptul Florică Duţă pentru a elibera nu mai puţin de 29 de traficanţi de droguri de mare risc,. invocând o porcărie, o aberaţie, aşa cum încă mai face până în ziua de azi.

# Mirela Predan date 10 august 2013 11:18 -5

Cine e Florica Duta - continuare Valentin Soare şi iubita sa, Dorina Iancu erau liderii clanului \"Soare\" de traficanţi de heroină. Celălalt clan era condus de fratele Dorinei Iancu, Nicu Iancu, zis \"Nicu Gunoieru\" şi de către iubita acestuia Florica Dincă. Cele două ample grupări infracţionale erau cunoscute drept clanurile \"Soare\" şi \"Gunoierii\", zeci de kilograme de heroină trecând prin mâinile lor pentru a fi distruibuite sub formă de doze. Fiecare din cele două familii (Soare şi Iancu) şi-au dezvoltat în timp propriile afaceri care au mai ajuns în vizorul proicurorilor din când în când până când, în iunie 2009, procurorii s-au decis să anihileze reţeaua. Nu au reuşit desigur, DATORITĂ JUDECĂTORULUI FLORICĂ DUŢĂ CARE A PRIMIT BANI CA SĂ-I ELIBEREZE. ŞI I-A ELIBERAT!!!

# Mirela Predan date 10 august 2013 11:24 -4

Un singur lucru as mai vrea sa spun si inchei: noi am avut castig de cauza la CAB din partea dnei judecator Veronica Cirstoiu in luna ianuarie a anului trecut. SI FARA INFLUENTARE DE DECIZII, SI FARA BANI! Cand faci un bine cuiva judecand un dosar corect, omul acela si prietenii lui nu te uita! Nici eu nu am uitat-o dupa un an si jumatate pe dna Veronica Cirstoiu, nu cred in vinovatia ei - noi de ce am avut castig de cauza in fata ei si nu ne-a cerut nimeni niciun ban???? Si as intreba pe cei care o tot denigreaza pe aici fara sa o cunoasca: la ce dracu tot vorbiti daca nu stiti cine e Veronica Cirstoiu si o tot jigniti? Ca sa va aflati in treaba???? De aia am ajuns unde am ajuns cu Romania: ca facem afirmatii fara probe ca sa dam din clanta aiurea! Si cica noi ne exprimam!!!! Foarte \"placut\" si foarte \"argumentat\"...!!!!

# Dinel Staicu date 10 august 2013 12:52 +16

cat de proasta esti? de unde pana unde ai scos ,,afirmatii fara probe,, in cazul (si) vacii asteia de judecatoare CORUPTE? m-a eliberat pe mine in ciuda oricarui minim minimorum de bun simt.

# Dinel Staicu date 10 august 2013 12:54 +15

DOAMNE DUMNEZEULE ptiu ptiu ptiu, ca urata mai esti mai Mirelo Predanco

# GEO date 10 august 2013 12:02 -1

INTREBARE DE 1000 000 DE EURO Daca putoarea asta de judecatoare a luat DE LA UN SINGUR INCULPAT 1000 000 DE EURO ...CAT AU LUA PUTORILE DE JUDECATORI CARE ...AU SCAPAT GREII DIN FOTBAL ? PRONOSTIC: MINIM 8 MILIOANE DE EURO- CATE UN MILION DE LA FIECARE BANDIT ! si o intrebare de 1 MILIARD DE EURO :CATA SPAGA AU LUAT IMPREUNA CEI 1600 DE JUDECATORI CORUPTI (E vorba de cei 1600 de judecatori care la ordinul putorii blonde de la curtea conceptionala i-au linsat pe Ghica si Danilet -prin aceasta aliniere LA ORDINUL MAFIOATEI ,AU RECUNOSCUT CA FAC PARTE DIN BANDA -AU RECUNOSCUT CA SUNT CORUPTI -CA SUNT PARTEA URATA A JUSTITIEI ROMANE !)

# nedezlipit 24/7 de Antena3 date 10 august 2013 13:10 +10

Eu nu comentez nimic. Astept ca Veronica sa fie eliberata si s-o vad la Antena3 unde, alaturi de colectivul de inimosi de la luju.ro, alaturi de Gadea, Ciuvica, Chireac, Sorin Rosca Stanescu, aia de la sindicatul judecatorilor corupti si altii asemenea sa ne demonstreze noua, poporului, ca-i virgina. si Basescu e rau.

# PE SCURT : O FACATURA ! CA POPRUL E TAMPIT ! date 10 august 2013 14:48 +9

bine Nea Dezlipitule ,ai surprins corect situatia! Pe scurt este vorba despre o inscenare a procurorilor lui basescu !....la ordinul lui basescu !...iar cei un milion de euro I-A PLATIT CHIAR BASESCU ! CA SA O COMPROMITA PE ACEASTA DOAMNA JUDECATOR exemplara ! IMACULATA ! ( va mai comenta poate ca milionul de euro il are basescu din comertul cu armament ...sti cu victor bot ...)

# BASESCU ESTE RAUL ABSOLUT ! date 10 august 2013 15:12 +15

BASESCU ESTE RAUL ABSOLUT ! El l-a obligat pe Bombonel sa ia spaga 2 miliarde de euro la vanzarea petrolului ( Bombonel nici n-a vrut sa ia spaga …da n-a avut ce face ! ) TOT BASESCAU l-a fortat pe varan sa ia mostenire 400 de milioane de para de la Marin ceausescu –cel care “s-a sinucis in bratele lui “ …tot el l-a fortat pe varan sa ia institutul agricol la un pret de 75 de ori mai mic…(pe surse s-a aflat ca varanul nici n-a vrut ! Nu si Nu ! …da ai cu cine vorbii ? BaSESCU L-A OBLIGAT !…I-A FORTAT MANA …! .si-a semnat ! La fel si cu amarata astade judecatoare …a fost obligata de basescu …Basescu ESTE RAUL ABSOLUT !…DE ACEEA AU SI INCERCAT DE 2 ORI SA-L DEMITA … Ce blestem pentru aceasta tara …sa aiba asemenea genii …Fernechiu ,bombonel felix vantu ..Catalin Boicu ,veronica asta…etc …si sa apara unu ca basescu …si geniile astea SA NU POATA FURA ATAT CAT AR VREA …

# SPER CA URMEAZA SI ALTII date 10 august 2013 16:50 +7

Cred ca Viorica Dinu &company au inceput sa invoce art. 19. Sper sa se ajunga cat mai sus si la cat mai multi.

# haineala si cristoiu mafia csm date 10 august 2013 17:16 0

:D aici cu spaga de 1 .milion este o gasca formata din haineala,kövesy,morar cu judecatorii santajabilii :eek: care fac ce dicteaza mafia basescu aduna bani pentru eba sa o puna la bruxel 8) chiorul tortionarul face tot si de el nu se atinge nimeni :P lingaii sri,stiu tot dar nu vorbesc aici este secretul spagi :lol: :lol: :lol: :lol:

# MULTI NEBUNI PE LUME ! DE UNDE-I GASITI FRATILOR ? date 10 august 2013 22:58 -2

CUCU ! NEA CAISA ! AICI ,BRE ! TU CE FILM AI VAZUT ? Poate n-ai inteles bine : SPAGA DE 1 MILION DE EURO N-A LUAT-O HAINEALA ,MORARU SI BASESCU ...! NU ! Spaga a luat-o prietena USL-ului si a lui felix judecatoatea veronica cristoiu ! AI INTELES ? VITEVERSA ! ADICA CUM VITEVERSA ? DA ,VICEVERSA

# Tamaris date 10 august 2013 17:42 +1

Este rafuiala intre clanuri in justitie. La Curtea de Apel Bucuresti se stie ca SPAGARA Nr.1 este Cornea Speranta care prin Avocata  Irina Gheorghe face toate demersurile. Ce ziceti de Jud.Cerbu care tot un MILION de EURO a luat de la escrocul Radulescu Stefan .DNA a inchis ochii pentru ca Radulescu a dat pe goarna pe Voicu si pe Jud.Dinu si altii care vor urma.Sa traiti bine.

# remus date 10 august 2013 19:01 +6

Probabil ca motivul pentru care Felix si-a stramutat Dosarul ICA Bucuresti de la ICCJ la Tribunalul Bucuresti a fost si acesta ca aici sunt judecatori coruptibili. Dar dupa arestarea de ieri a judecatoarei Veronica Cirstoiu si a judecatoarelor Antoanela Costache si Viorica Dinu, de acum doua luni, lucrurile s-au cam complicat pentru el. Pe 29 august 2013, instanta din cadrul Tribunalului Bucuresti se va pronunta in Dosarul \"Privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare-ICA Bucuresti\". PĂRŢI: 1.VOICULESCU DAN – Inculpat,… Termen de judecata: 29 august 2013 Număr unic dosar: 25497/3/2012**  Obiectul cauzei: infracţiuni de corupţie (Legea nr. 78/2000) Materia juridică: Penal Stadiu procesual: Fond http://tmb.ro/index.php/dosare_ecris?id_dosar=300000000520995

# cernea date 10 august 2013 20:47 +6

nu doar ca sunt coruptibili, sunt si SANTAJABILI. ,,calitate,, nepretuita pentru obiectul muncii muncitorilor lui Dan Voiculescu

# FELIX MOTANUL TRANSPIRA date 10 august 2013 19:43 +5

Sa vedem acum ce judecator mai are curajul sa se lase influentat de camarilla motanului incaltat FELIX, care se plimba cu dosarul de la ICCJ la TMB, doar doar va scapa de condamnare. Nori negri deasupra lui. Felix motanule, ai furat ce ai furat dar vine rasplata.

# Judecator impartial date 10 august 2013 20:43 +7

Pe judecatorul ICA-Felix de la TMB care deka si-a manifestat ,,curajul sa se lase influentat de camarilla motanului incaltat FELIX,,il cheama Marino Marin Constantin. conform CNSAS, la curiozitatea regizorului Iliesiu crescut de catre camarilla motanului incaltat FELIX ca un sarpe la san, \"figureaza cu dosar fond retea (...) distrus in 1982\". A avut deja curajul ca, intre demisiile no 6545467 si 6545468 a turnatorului santajjist senator Felix sa-l protejeze vreo cateva luni in AMANA CAUZA. Vom vedea 29 august 2013....

# APEL CATRE MAGISTRATI ! date 10 august 2013 22:52 +4

• MAGISTRATI : VETI INTRA VOI IN PUSCARIE!!!..pentru orice cedare in fata amenintarilor sau a banilor primiti de la varan ! POATE NU ACUM ....POATE PESTE 5 ...10 SAU 15 ANI ...DAR VETI INTRA !...Anii de care il veti scuti voi pe varan acum ...II VETI FACE VOI PESTE CATIVA ANI ! FITI CORECTI ...FITI IMPARTIATI ! NU DATI CONDAMNARI FARA MOTIV ...DAR NICI NU IERTATI NIMIC ....

# mafia basescu in justitie date 11 august 2013 11:28 0

8) 8) 8) chiorul stapaneste justitia cu care da loviturii la cei carel contesta,apara hotii cu bani :-* care dau spaga :lol: iar pe felix sal lingeti in cur :P toti care comenteaza mai sus gunoie de sugacii la basescu ,tortionarul criminal :-*

# votant2012 date 12 august 2013 09:52 +1

10 negri mititei si \"succesurile\" lor 1) OASH - eroare judiciara. 2) Adrian Toni Neacsu a fost trimis in judecata de procurorii DNA sub acuzatia de fals intelectual, fals in inscrisuri sub semnatura privata si participatie improprie la uz de fals. 3) Alina Ghica a respins, ca neîntemeiată, acțiunea disciplinară ontra judecătoarei Veronica Cîrstoiu; Inspecția Judiciară a atacat decizia CSM la Înalta Curte de Casație și Justiție, într-un dosar civil înregistrat în ianuarie 2013. Procesul se află în faza de recurs care ar urma să se judece pe 30 septembrie anul acesta.* 4) Bogdan Gabor: prin formularea unei plangeri penale contra soferului Angel Rosca recunoaste implicit ca SMS-urile nu sunt o inventie, ci au existat cu adevarat. Acesta este un element de natura sa determine PICCJ – DNA sa se autosesizeze de urgenta in acest caz, pentru a stabili daca in CSM se voteaza prin trafic de influenta.

# votant2012 date 12 august 2013 09:53 +1

5) Daniela Ciochina, reprezentant al societatii civile in CSM, nu si-a depus declaratia de avere si cea de interese desi au trecut mai bine de trei luni de cand a fost validata de Senat in functie. ANI confirma inexistenta declaratiilor acesteia in arhive, desi ele trebuiau depuse in cel mult 30 de zile. Conform legii, ANI va declansa, din oficiu, verificarea averii Danielei Ciochina. Asa om al legii ne baga pe git Uniunea Juristilor din Romania ? ? ? 6) Gheorghe Muscalu: acuzat intr-un raport de inspectie al CSM de \"grave erori profesionale\" in instrumentarea dosarului Tiriac jr. Mai mult, Gheorghe Muscalu fusese demis la inceputul lunii august  2005 la propunerea ministrului Justitiei pentru ineficienta. 7)  Luminiţa Palade = pseudo-procuroare.** 8) Mona-Lisa Neagoe:  Tribunalul Mehedinţi a votat pentru revocarea sa (DIN INVIDIE?). 9) Nicolae Horatius Dumbrava - \"spalat\" de ANI.***

# votant2012 date 12 august 2013 09:55 +1

10) Vasilica - pe asta l-au contestat cei care l-au trimis in CSM dar tot in picioare a cazut! http://www.sursazilei.ro/justitie/judecatoarea-veronica-cirstoiu-este-doar-varful-aisbergului-investigatiile-dna-duc-la-curtea-suprema-09082013.html **  http://opiniicetatenesti.com/article.php?story=20121104122422526 ***  http://www.gazetadecluj.ro/stiri-cluj-justitie/gospodina-ani-l-a-spalat-pe-magistratul-dumbrava/

# una date 12 august 2013 11:04 +1

Pe la IICJ cand se ajunge? Barbalata si I.Dragomir se simt cu musca pe caciula! Nu citesc dosarele dar condamna dupa cum primesc spaga?!

# sam fisher date 12 august 2013 17:28 0

e foarte foarte tare cazul

# sam fisher date 12 august 2013 17:36 0

e foarte foarte tare cazul

# HB_INSOLV SPRL CLUJ-NAPOCA date 12 august 2013 20:01 +1

HANDRA si BICA, practicieni in insolventa titulare a cabinetului de insolventa HB INSOLV SPRL ne-am facut excursiile in strainatate cu DISTINSA DOAMNA JUDECATOR CAMELIA CENGHER DE LA TRIBUNALUL COMERCIAL CLUJ. I-am dat si SPAGA la doamna Cengher si uite ce trecere de succes avem la aceasta instanta :lol: citynews.ro/eveniment-29/presedinta-tribunalului-comercial-cluj-acuzata-de-abuz-200788

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 148
    • VERDICTUL ZILEI - Trebuie prelungita starea de alerta?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 10.07.2020 – Predoiu il schimba pe Orban

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva