26 September 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

REALITATEA PE CARE KOVESI REFUZA SA O VADA – Sefa DNA pretinde ca procurorii nu fac dosare pe criterii politice si ca nu duc o campanie impotriva vreunui partid: "Nu anchetam persoane dupa apartenenta la un anumit partid". Statistica arata altceva: din mai 2013, cand Kovesi a preluat sefia DNA, nu a trecut nici macar o singura luna fara ca vreun membru marcant al PSD sau al PNL sa nu fie pus sub urmarire sau trimis in judecata. In tot acest timp, doar doi PDL-isti s-au ales cu dosare (Lista)

Scris de: Alex PUIU | pdf | print

8 April 2014 13:59
Vizualizari: 5606

Sefa DNA Laura Codruta Kovesi (foto) a negat ca procurorii din subordinea sa ar face dosare pe criterii politice, replicandu-i astfel premierului Victor Ponta, care a acuzat ca anchetele DNA sunt indreptate in majoritate impotriva liderilor si alesilor locali ai PSD. Kovesi a explicat, marti 8 aprilie 2014, ca procurorii solutioneaza toate dosarele care sunt deschise in urma unor sesizari si denunturi, fara sa tina cont de culoarea politica a celui vizat: "Directia Nationala Anticoruptie solutioneaza dosarele cu care este investita ca urmare a unor sesizari, ca urmare a unor plangeri din partea unor persoane fizice. Nu anchetam persoane dupa apartenenta la un anumit partid politic. (...) Pot spune doar ca obiectul dosarelor vizeaza fapte care intra in competenta DNA.


Laura Codruta Kovesi a refuzat sa comenteze declaratiile lui Victor Ponta, subliniind in schimb ideea ca anchetatorii anticoruptie nu fac dosare politice: "Nu ma puneti sa comentez declaratiile oamenilor politici. Stiti bine ca de fapt eu nu fac acest lucru. Si nu comentez nici declaratia premierului, nici declaratiile altor politicieni, eu comentez doar ce face Directia Nationala Anticoruptie. Judecam dosare in funtie de sesizari, nu in functie de calitati sau de apartenenta la un partid politic. Nu comentez declaratiile niciunui om politic".

Oarecum in asentimentul procurorului sef al DNA a fost, de altfel, si ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, care s-a aratat strain de orice informatie care ar sta in spatele acuzatiilor prim-ministrului Victor Ponta: "Eu n-am asemenea informatie, ca ar fi vorba de vreo campanie impotriva cuiva. Sigur, daca cineva a incalcat legea, trebuie sa raspunda pentru acest lucru".

Statistica furnizata de comunicatele DNA induce mai degraba ideea ca procurorii anticoruptie actioneaza concertat si chiar in forma accelerata

Ei bine, faptele o contrazic pe Laura Codruta Kovesi. Toate dosarele deschise de procurori unor politicieni, in ultimul an, au privit, cu doua exceptii, doar membri ai PSD sau PNL.

Dupa numirea Laurei Codruta Kovesi la sefia DNA, nu a trecut luna fara ca vreun membru al partidelor care au format odata USL sa nu fie urmarit penal sau trimis in judecata. In intervalul mai 2013 – 8 aprilie 2014, au intrat in vizorul pocurorilor DNA aproximativ 25 de parlamentari, ministri, primari sau presedinti de Consilii Judetene. Cat despre PDL, DNA nu a gasit decat doi posibili lideri corupti. Un aspect deloc neglijabil, jumatate dintre "capturile" din mandatul Kovesi provin din cele nici 4 luni scurse din 2014.

Iata lista dosarelor deschise de DNA impotriva unor politicieni:

20 mai 2013: Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatului, FRANCU EMILIAN-VALENTIN, primar al municipiului Ramnicu Valcea (la data faptelor), in prezent suspendat (n.r. - astazi, condamnat definitiv la 4 ani de inchisoare), in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de luare de mita.

18 iunie 2013: Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul teritorial Cluj au inceput urmarirea penala fata de CHERECHES CATALIN, primar al municipiului Baia Mare, in sarcina caruia s-au retinut urmatoarele infractiuni:

-luare de mita in forma continuata,

-trafic de influenta in forma continuata,

-efectuarea de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia pe care o indeplineste.

16 iulie 2013: Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul teritorial Ploiesti au dispus trimiterea in judecata a inculpatului BOSCODEALA CONSTANTIN OCTAVIAN, primar al municipiului Buzau, in sarcina caruia s-au retinut trei infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice in forma calificata, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial.

19 august 2013: Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi a solicitat Procurorului General al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie sa sesizeze Camera Deputatilor pentru formularea cererii de incepere a urmaririi penale impotriva deputatului SILAGHI OVIDIU IOAN, pentru infractiunea de trafic de influenta in forma continuata, fapte despre care exista indicii si date ca ar fi fost savarsite in perioada in care acesta avea calitatea de ministru al Transporturilor.

27 august 2013: Procurorii DNA Oradea l-au trimis in judecata pe COSTIN GHEORGHE, viceprimar al municipiului Beius (2008-2012), in prezent deputat PNL, in sarcina caruia s-au retinut infractiunile deinselaciune cu consecinte deosebit de grave, fals in declaratii, fals intelectual si fals in inscrisuri sub semnatura privata

4 septembrie 2013: Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de combatere a infractiunilor de coruptie savarsite de militari - au dispus trimiterea in judecata a 11 persoane care au detinut functii de conducere din Ministerul Apararii Nationale (MApN), in legatura cu achizitionarea, in conditii nelegale, a unor locuinte de serviciu la pret subventionat, printre care si generalul maior in rezerva DOBRITOIU CORNELIU, cadru al MApN (la data faptelor), actual senator, in sarcina caruia s-au retinut infractiunile de participatie improprie la abuz in serviciu contra intereselor publice, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial si participatie improprie la fals intelectual, toate cu consecinte deosebit de grave;

11 septembrie 2013: Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a europarlamentarului SEVERIN ADRIAN, in sarcina caruia s-au retinut infractiunile de luare de mita si trafic de influenta.

12 septembrie 2013: Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus inceperea urmaririi penale fata de SILAGHI OVIDIU IOAN, ministru al Transporturilor in perioada mai – decembrie 2012, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de trafic de influenta, in forma continuata.

7 octombrie 2013: Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a unui numar de 75 inculpati, sub aspectul infractiunilor retinute in dosarul cunoscut opiniei publice sub numele de dosarul „Frauda la referendum”, printre care si NICOLAE-LIVIU DRAGNEA, secretar general al unui partid politic (la data faptelor), in prezent deputat si vicepremier, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de folosire a influentei sau autoritatii de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

28 octombrie 2013: Procurorii au dispus inceperea urmarii penale fata de BADALAU NICOLAE, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de trafic de influenta, raportat la faptul ca ar fi aparat interesele unei societati comerciale implicate in circuitul financiar fraudulos prin demersuri facute atat la nivelul conducerii Agentia Nationala pentru Administrare Fiscala (ANAF), cat si pe langa persoane cu functii in institutiile de stat din judetul Giurgiu (prefectura, conducerea Agentia de Plati si Interventii in Agricultura (APIA).

31 octombrie 2013: Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a inculpatului MIRON TUDOR MITREA, ministru in cadrul Ministerului Lucrarilor Publice, Transporturilor si Locuintei (M.L.P.T.L.) in perioada 2000-2004, in sarcina caruia s-au retinut infractiunile de luare de mita, instigare la fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals, ultimele doua infractiuni in legatura directa cu infractiunea de luare de mita;

15 noiembrie 2013: Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul teritorial Galati efectueaza cercetari fata de inculpatul BOCANEANU EMANOIL CATALIN, prefect al judetului Galati, in sarcina caruia s-au retinut urmatoarele infractiuni:

-trafic de influenta, in forma continuata,

-santaj,

-instigare la infractiunea de folosirea, in orice mod, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii,

-abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si abuz in serviciu prin ingradirea unor drepturi, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial,

-participatie improprie la infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor publice, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, in forma continuata,

-participatie improprie la infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si infractiunea de abuz in serviciu prin ingradirea unor drepturi, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, in forma continuata,

-instigare la infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor publice, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, in forma continuata,

-instigare la infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si infractiunea de abuz in serviciu prin ingradirea unor drepturi, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, in forma continuata,

17 decembrie 2013: Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au inceput urmarirea penala fata de PRIOTEASA ION, presedintele Consiliului Judetean Dolj, in sarcina caruia s-au retinut infractiunile deluare de mita si abuz in serviciu contra intereselor publice, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un interes patrimonial sau nepatrimonial, in forma continuata;

19 decembrie 2013: Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul teritorial Ploiesti au inceput urmarirea penala fata de COMAN GHEORGHE, deputat in Parlamentul Romaniei si presedinte al organizatiei judetene Buzau a unui partid, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de folosire a influentei de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

15 ianuarie 2014: Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul teritorial Constanta au inceput urmarirea penala fata de CONSTANTINESCU NICUSOR DANIEL, presedinte al Consiliului Judetean Constanta, in sarcina caruia s-au retinut sase infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul avantaje patrimoniale sau nepatrimoniale, cu consecinte deosebit de grave.

28 ianuarie 2014: Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au inceput urmarirea penala fata de CHITOIU LAURA ELENA, director al Directiei Avizari din cadrul Autoritatii pentru Supraveghere Financiara (A.S.F) la data faptelor, in sarcina careia s-a retinut infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor publice, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial.

5 februarie 2014: Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Constanta au dispus efectuarea urmaririi penale fata de MAZARE RADU STEFAN, primar al mun. Constanta, in sarcina caruia s-au retinut urmatoarele infractiuni:

-abuz in serviciu contra intereselor persoanelor;

-doua infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice;

11 februarie 2014: Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Ploiesti au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul:

COSMA VLAD ALEXANDRU, deputat in Parlamentul României, vicepresedinte PSD, sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de influenta (trei acte materiale), si
urmarirea penala fata de suspectul
COSMA MIRCEA presedintele Consiliului Judetean Prahova, sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de influenta (trei acte materiale).

21 februarie 2013: Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au extins urmarirea penala si fata de RUSANU RADU DAN, presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara, in sarcina caruia s-au retinut infractiunile de constituirea unui grup infractional organizat si complicitate la abuz in serviciu;

25 februarie 2014: Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie a transmis procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie referatul in vederea sesizarii Camerei Deputatilor pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale fata de CHITOIU DANIEL pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu si constituirea unui grup infractional organizat, in perioada in care avea calitatea de ministru al Finantelor Publice

26 februarie 2014: Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie a transmis procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie referatul in vederea sesizarii Presedintelui Romaniei pentru formularea cererii de efectuarea urmaririi penale fata de DAVID CRISTIAN, ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni, sub aspectul infractiunilor de abuz in serviciu sub forma participatiei improprii, uz de fals si fals in declaratii.

3 martie 2014: Procurorii DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar fata de inculpatul RADULESCU CATALIN MARIAN, deputat PSD, pentru efectuarea de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia si dare de mita in forma continuata.

4 martie 2014: Procurorii DNA au anuntat ca a fost inceputa urmarirea penala fata de CONSTANTIN NICOLESCU, presedintele PSD al Consiliului Judetean Arges si presedinte al organizatiei judetene a unei formatiuni politice, sub aspectul savarsirii a doua infractiuni prevazute de art. 13 din Legea nr. 78/2000 - folosirea influentei sau autoritatii functiei de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, dintre care una in forma continuata (14 acte materiale) si fata de DRAGHICI MIRCEA GHEORGHE, deputat PSD, sub aspectul complicitatii la infractiunea prevazuta de art. 13 din Legea nr. 78/2000 - folosirea influentei sau autoritatii functiei de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, in forma continuata (14 acte materiale).

19 martie 2014: Procurorii DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea lui NICUSOR DANIEL CONSTANTINESCU, presedintele Consiliului Judetean Constanta, pentru 3 infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice si 21 de infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor;

27 martie 2014: Procurorii DNA au dispus efectuarea urmaririi penale fata de IOSIF SECASAN, senator PNL, pentru complicitate la dare de mita si complicitate la luare de mita;

3 aprilie 2014: Procurorii DNA au inceput urmarirea penala si au dispus retinerea lui DUICU IOAN-ADRIAN, presedintele Consiliului judetean Mehedinti, pentru trafic de influenta, cumparare de influenta, instigare la dare de mita, permiterea accesului unor persoane neautorizate la informatii nedestinate publicitatii, in scopul obtinerii de foloase necuvenite, instigare la abuz in serviciu, doua infractiuni de folosirea influentei si autoritatii, de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid politic, in scopul obtinerii pentru altul de foloase necuvenite. Ulterior, Duicu a fost arestat.

4 aprilie 2014: Procurorii DNA au inceput urmarirea penala fata de ISAILA MARIUS OVIDIU, senator PSD, pentru doua infractiuni de trafic de influenta, ambele in forma continuata (2 acte materiale) si a unei infractiuni de instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata.

8 aprilie 2014: DNA a efectuat perchezitii la Primaria Constantei si la domiciliul primarului Radu Mazare. La scurt timp, edilul a fost saltat de mascati si apoi retinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de luare de mita.

Doar doi membri importanti ai PDL au avut probleme cu DNA de la venirea lui Kovesi

In acelasi interval mai 2013 – 8 aprilie 2014, doar doi membri din PDL au fost deranjati de DNA. Este vorba despre Ioan Oltean si Stelian Fuia. Despre primul, DNA anunta, la 12 septembrie 2013, ca s-a dispus inceperea urmaririi penale pentru folosire a influentei sau autoritatii functiei de vicepresedinte/secretar general al unui partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, in forma continuata si favorizarea infractorului.

In ceea ce-l priveste pe fostul ministru PDL al Agriculturii, Stelian Fuia, acesta a fost pus sub urmarire penala, la 8 ianuarie 2014, pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, daca functionarul a obtinut pentru altul un avantaj patrimonial.

Comentarii

# sabie date 8 April 2014 14:12 -29

In ce ma priveste sunt putin spre deloc vexat din cauza sefei DNA. Cata vreme infractori politici sunt saltati si mai tarziu condamnati, nu pot decat sa LAUD activitatea procurorilor. Daca psd si pnl au ceva impotriva sa faca contestatie, plangere, apel, recurs. Pe de alta parte, daca au dovezi ca si alti demintari ai statului au savarsit fapte penale, sa formuleze plangeri la DNA.

# Viky Carcalete date 8 April 2014 15:09 +17

Desi multe institutii cheltuie bani seriosi pe hirtie igienica, se pare ca micuta ex-baschetbalista prefera sa se stearga cu plangeri!

# ockiu date 8 April 2014 23:23 +3

ce sa faca la DNA? plangeri :)) conform spuselor lu` dottore ponta in 2013 s-au facut vrio 500 de plangeri ... nu s-a apucat nimeni de ele - asa cu celeritate cum o fac cu baietii astia.  acu sa nu intelegi ca io zic ca astia`s salatati aiurea - au faptuit de-asta mi-s sigur. problema e ca pot sa cred ce vreau iar procurorul trebe sa adune dovezi.  probabil dupa 2014 se vor schimba multe ... 

# Avocatul31 date 8 April 2014 14:32 +22

fă****** zice bine dna-ul face dosare exclusiv în functie de sesizări,este vorba de sesizările băsiștilor,la ciolan :o :o :o :o

# Vichi Transsexuala date 10 April 2014 21:09 -1

Cea de o prostie tulburatoare primi premiul Ambasadei SUA care recompenseaza Femeile curajoase din intreaga lume  \"nu este greu sa fii curajoasa, iar multumirea de a sti ca ai facut ce trebuia depaseste cu mult orice eventuale neplaceri cauzate de presiuni externe, de forte interesate sa promoveze interese particulare, de imixtiuni neavenite si iti da puterea de a continua\".

# ADEVARUL date 10 April 2014 21:32 +2

CODRUTA ESTE VARIANTA FEMININA A LUI MORAR,MAFIA BASISTA FIIND TOLERATA DE SUA CUM A FOST SI SADAM H.,PANA LA UN PUNCT,DUPA CARE LE DĂ IGNOR.PROBLEMA E CĂ INTRE TIMP BASISTII MAI FURA CATEVA SUTE DE MILIOANE DE EURO,CU MAGISTRATII ASTIA BUNI DE MANĂ.

# Dodo Ozeneu date 10 April 2014 22:32 +1

Sa nu uitam nici premiul impuscat de cel samurai fragil in 2012, dupa crizele de delirium tremens cu razboiul civil, dosarul-OZN cu peste 1,5 milioane voturi fraudate...

# Viky Carcalete date 8 April 2014 15:05 +6

Ceva e putred: chiar aparatoarea iconica a libertatilor romanilor recunoaste ca \"Dacă eu îţi cer să strângi cureaua, pentru că e austeritate şi nu avem bani, atunci şi eu care sunt la guvernare trebuie să o strâng. Multora dintre colegii noştri le-au crescut averile şi nu s-au comportat cu decenţă, iar oamenii s-au enervat, ori strângem toţi cureaua ori nu o strângem toţi.\". Scorul e dubios!

# ANDREI date 8 April 2014 15:16 +21

N-am mai vazut decat in filmele cu legionari,asemenea placere sadica de a teroriza si umili pe cineva.Numai legionarii au facut asa ceva.Urmeaza executia publica?Sa le fie rusine politrucilor basisti de la dna in frunte cu cea mai mare politruca kovesi. Sper ca cineva sa isi asume schimbarea legilor dupa care se conduc si trimiterea in judecata a acestor politruci care executa politie politica.Alo ppe.ce,reding ,barroso,asta e justitia pe care o vreti Romania,cea a umilirii si scuparii cetatenilor roamani. Daca asta e justitia din ce a lui reding,barroso si toti ppe atunci cred ca e momentul sa iesim din ue.Noi nu suntem bataia lor de joc.Sa initiaeze cineva o stragere de semnaruri in acest sens si apoi sa cerem un referendum.Pana cand vom mai suporta sa platim acesti teroristi,cu salarii si privilegii nesimtite si care pe deasupra ne toaca banii si nu oricum,miliarde si miliarde de lei,in timp ce batranii mor din lipsa de hrana,medicamente,se inchid scoli si spitale.SA LE FIE RUSINE

# GUY FAWKES date 8 April 2014 15:57 -10

Ce au facut ma idotule legionarii?? Au rdicat tara idiotule si au scos o din mana unora ca tine! In Spania sunt eroi nationali si si au dat viata pentru lupta impotriva bolsevismului! Dar tu esti prea imbecil ca sa intelegi istoria Legiunii si a Capitanului! TLC 

# kovesi colonel date 8 April 2014 15:23 +13

Kovesi = TZIGA - NELLA DOTTORE COLONEL ANALFABET PLAGIATORE !

# colega lui bOC! date 8 April 2014 15:25 +14

Valentin Bolcas: \"Kovesi este de o prostie tulburatoare\" http://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/nimic-nu-e-intamplator-laura-kovesi-a-fost-colega-de-facultate-cu-emil-boc-iata-dovada?pdf 

# s date 8 April 2014 16:08 +7

Iar vorbesc invidiosii si rautaciosii. Contrar a ceea ce vedeti, asa cum ne invata ccr, lista promotiei nu este in ordine alfabetica ci a mediilor de absolvire. 1. Boc e pe 11 (de aceea a ajuns prim ministru). 2. Luluta este pe 44 (deci doar cel mai mare procuror). 3. In concluzie, pana sa-l vad pe boculet la treaba eram convins ca nu stiu constitutional. Acum mi-am schimbat parerea. Concluzie: activitatea astora ne face sa fim mai fericiti (vedem mai bune ce-i in jurul nostru)

# s date 8 April 2014 16:11 +8

P.S. Nu ii salta dupa partide. Au listele si ii ridica in ordinea (anumitor) sesizari. Acum daca intamplator numele sunt trecute pe liste organizate dupa apartenenta la partid si psd si pnl sunt mai la inceput, asta e.

# dezamagitu date 8 April 2014 16:30 +12

Chiar d-na Kovesi ofera protectie,unei increngaturi imobiliare,care foloseste institutiile statului,respectiv oameni corupti din DNA,DIICOT,PCABV,CURTE DE APEL BRASOV

# dezamagitu date 8 April 2014 16:34 +11

Complectare:se intimpla cu primarul din Rupea

# CURIOZITATE date 8 April 2014 17:15 +11

D-na pe cine crede-ti ca pristiti dvs? cu aceste siropoase de declaratii ? Eu in locul dvs as sta mai rezervata in declaratii ca oamenii in tara asta nu sunt prosti si stim foarte bine ca DVS nu aveti COLOANA VERTEBRALA SI LUCRATI LA COMANDA CRED CA ATUNCI CAND VA SUNA TELEFONUL CAND ALA IA UN PAHAREL II VIN IDEILE DE RAZBUNARE SI DVS VA E FRICA SI DE UMBRA LUI ALA DE LA TELEFON DACA ATI FI PE PICIOARELE DVS ATI FI REFUZAT SA FITI O MARIONETA IN MANA ACELEI PERSOANE DAR SE VEDE DIN AVION CA STATI PE ACEA FUNCTIE NUMAI CA ATI ACCEPTAT TOT CE VA DICTEAZA ALA LA TELEFON D-NA NU NE CREDETI PROSTI PE CEI DIN TARA ASTA CARE VA DAM SALARIILE ALEA UMFLATE CU POMPA DE AIA NU AVEM BANI DE EDUCATIE , SANATATE , CULTURA CA NU NE TREBUIE CULTURA CA SA MAI GANDIM SI NOI CE NE SPUI MATA LA UN MICROFON PENTRU MINE CETATEAN AL ACESTEI TARI DVS SUNTETI O PERSOANA FARA PROFESIONALISM SI EU CARE POATE IMI NUMAR MARUNTISUL DIN BUZUNAR MA SIMT MANDRU CA OM DEMN , CINSTIT SI DORM FARA TELEFON LA CAP

# APEL CATRE DNA: ARESTATI TOT PARTIDUL .... date 9 April 2014 00:58 -7

APEL CATRE DNA: ARESTATI TOT PARTIDUL .... fac pariu cu oricine ca daca sunt luati la cercetari ....la fiecare 5 membri de partid luati la intamplare …4 INTRA LA PUSCARIE PE BUNE! Voi chiar nu intelegeti CA INFRACTORII NU SUNT UNIFORM REPARTIZATI IN PARTIDE.Sunt partide FACUTE NUMAI DIN INFRACTORI...CA ASA S-AU ALES ....CINE SE ASEAMANA SE ADUNA ....UITA-te la baronii saltati de dna....chiar e atat de greu de inteles CA ASTIA CHIAR SUNT INFRACTORI...CA NU E NIMIC POLITIC?

# s date 9 April 2014 09:24 +4

Te repeti. Ai mai spus treaba cu 4 din 5 dar atunci te refereai la consilii locale. Schimba dracului procentul ! (nu ca n-ai avea multa dreptate.)

# pol date 9 April 2014 15:47 +4

Daca avea interes sa se faca justitie corecta, cu aplicarea aceleiasi masuri tutror cetatenilor, atunci Guvernul dadea o ordonanta de urgenta prin care sa modifice un articol din legea de functionare a parchetelor si DNA, respectiv sa stabileasca termene de solutionare de maxim 6 luni de la primirea cererilor

# dezamagitu date 9 April 2014 16:03 +3

D-na Kovesi are dreptate:NU SE FAC DOSARE POLITICE,pentru ca nu toate se inregistreaza in evidenta DNA teritorial Brasov,este sesizata prin pligere de ce se intimpla la Brasov ,dar dinsimpla lecturae a documentelor,ar duce la o retea de crima organizata din justitia Brasoveana de pe urma caruia profita fam prc.sef BORCOMAN CATALIN originar din Rupea,un apropiat al d-nei Kovesi,al lui Basescu,o sluga a PDL Brasov

# briciu date 10 April 2014 10:06 +2

baschetbalista sà jure pe ce are mai scump pe lume,da-r si pe bocilà seful ei,cà nu se fabricà la d.n.a. dosare politice pentru adversarii stàpànului demis la referendum.

# JULIA EXILATA date 10 April 2014 15:13 +1

Micutza ex-baschetbalista a crescut acum, devenind FUNCTIONAR INALT si nu i se poate ajunge cu prajina la nas.

# Bocanel date 13 April 2014 09:52 0

Numai cind vor raspunde civil si penal magistrati,procurori judecatori va fi o justitie dreapta. Pina atunci Hotia si Coruptia bintuie printre magistrati corupti in proportie de 90%,Iar CSM este un cuib de viespi periculosi.

# costel date 13 April 2014 18:08 0

N-am inteles ationamentul pe care-l fac unii analisti,ziaristi etc.Daca vecinul meu este un infractor TREBUIE sa fiu si eu infractor??Acest rationament am auzit numai pe la scolile speciale.De asemenea n-am inteles nici rationamentul ca daca sunt cercetati 3 PSD-isti,musai TREBUIE cercetati 3 PDL-isti.Daca nu sunt sa-i caute pina ii gasesc.Rationamente bolnave.Cei care au astfel de rationamente ar trebui sa faca reclamatii penale care sa echilibreze scorul :D

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 25.09.2023 – Noua procurori vor sa se intoarca

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva