Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

TARICEANU LA FOC AUTOMAT – Dovada ca presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a fost prioritate pentru DNA. Colonelul SRI Daniel Dragomir: “La 06.07.2016, se intocmeste rechizitoriul. La 07.07.2016 este avizat de seful de sectie sub aspectul legalitatii si temeiniciei. La 08.07.2016 dosarul e deja la ICCJ si se emite citatie, in aceeasi zi. La 08.07.2016, la orele 12:40, citatia e deja in poarta oamenilor. Termen 05.08.2016, plin complet de vacanta” (Documente)

Miercuri, 11 aprilie 2018 13:40 | Scris de George TARATA | pdf | print | email

Colonelul SRI (r) Daniel Dragomir a prezentat dovada ca presedintele Senatului si liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu (foto stanga) a fost o prioritate pentru DNA. Dragomir a publicat pe site-ul platformei civicie Romania 3.0 pe care o coordoneaza documente care demonstreaza rapiditatea cu care s-a lucrat in dosarele in care vizat a fost Calin Popescu Tariceanu.


Este vorba despre dosarul Ferma Baneasa in care a fost inculpat omul de afaceri Remus Truica, dar in care tinta era Tariceanu, si aberatia de dosar in care liderul ALDE a fost trimis in judecata pentru marturie mincinoasa. Sunt doua dosare instrumentate de DNA Brasov, structura devenita celebra dupa falsficarea grosolana a stenogramelor din cazul Paltin Sturdza, actiune realizata cu “sprijin de specialitate” din partea SRI.

Iata dezvaluirea colonelului Daniel Dragomir:

Ca practica generala, culoarele au fost utilizate in multiple situatii, nu doar la DNA Ploiesti sau DNA central, dar si la alte structuri.

Azi, un exemplu de la DNA Brasov.

Graba mare pe culoar.

La 19.05.2016 se intocmeste rechizitoriul in dosarul Ferma Baneasa. Tinta finala – Calin Popescu Tariceanu.

La 18.05.2016 PFA Kovesi deja avizeaza cu privire la legalitate si temeinicie rechizitoriul si dosarul.

Sute de pagini de rechizitoriu si peste 20.000 de file de dosar. Rechizitoriul a fost aprobat cu o zi inainte sa fie intocmit.

Imediat ulterior, la 06.07.2016, se intocmeste rechizitoriul in dosarul Tariceanu – Dorin Marian.

La 07.07.2016 este avizat de seful de sectie sub aspectul legalitatii si temeiniciei.

La 08.07.2016 dosarul e deja la Inalta Curte de Casatie si Justitie si se emite deja citatie, in aceeasi zi.

La 08.07.2016, la orele 12:40, citatia e deja in poarta oamenilor. Termen 05.08.2016, plin complet de vacanta.

Aceste documente arata cum se misca rapid lucrurile pe culoar cand interesul politic o cere.

Justitie?

Luati aminte, culoarele sunt tot acolo, mai la adapost, mai sub protocoale, dar tot acolo. Nu le-a deranjat nimeni.

#curaj
#romania30

PS. La Microsoft, in dosarul padurilor si in zeci de alte dosare, dorm cu anii. Cand ordinul o cere, culoarele functioneaza in cateva ore”.


Accesari:7129

Comentarii

# SILE SPERIATU date 11 aprilie 2018 13:59 +9

Procurorii DNA se sacrifică :P . Păcat că (in)competența lor nu fu pe măsura hărniciei ;-) ;-) ;-) .

# Oana date 11 aprilie 2018 14:04 +12

Aşadar..România a fost acceptata in UE doar pt interese externe CU CONDIȚIA CA REGULILE sa fie dictate la suprafată de Soros şi de SRI controlat la radul sau din umbra de serviciilor externe Asa ca toată justiția si structurile  DNA,DIICOT SRI,PG,ICCJ sunt DOAR instrumente de control total ilegal si anticonstituțional care practică ceva Unic in lume -LOVITURĂ DE STAT CONTINUĂ Mai nou Ordinul lui Augustin Lazăr din2018 a stabilit că informaţiile mijloacelor tehnice ale Ministerului Public sunt secrete! Adica mijloacele cu care românii sunt ascultaţi SI filaţi, NU pot fi expertizate. ĂSTA DA NEODICTATURĂ.. si noi dormim,speram,visam sau ne facem planuri de viitor dar in realitatea suntem captivi vânduți si datori pe generații :-*

# Valter Cojman date 11 aprilie 2018 14:09 +8

44 milioane de euro a cheltuit DNA si SRI ca sa-i faca dosar si nu a reusit sa obtina nimic impotriva lui Tariceanu. Intreb: 1) Cine plateste pentru aceste cheltuieli nejustificate, bineinteles in afara de noi, prostimea, prin impozitele platite catre stat? 2) Cine plateste pentru violarea intimitatii omului si a familiei sale?

# Ultimul Charlot date 11 aprilie 2018 14:23 +9

Procurorilor si sereistilor le cantati deja prohodul. DAR, de adevaratul cancer al justitiei, de judecatori, cand incepeti? Toate serviciile din lume si toti procurorii nu fac doi bani daca judecatorii judeca corect. Tot ce este peste retinerea de 24 de ore e la pixul judecatorilor. De la masuri preventive la arestari si condamnari. Starpiti definitiv cancerul. Schimbati 90% dintre judecatorii de penal. Daca s-ar putea chiar pe toti. Schimbati tot in INM unde sunt scoliti. Altfel degeaba

# Liko date 11 aprilie 2018 16:40 -3

Cata vreme datele sunt adaugate cu mana, nu e credibil.

# Carmen date 11 aprilie 2018 16:46 +4

Ce gunoaie ! Astia ar trebui sa fie automat destituiti si scosi din magistratura , urgent. Toti semnatarii ! Iohanis Cel Ciumeg , tot multumit esti mei ? :eek:

# Gilu date 12 aprilie 2018 13:09 +1

Primiti multumirile d= lui Tariceanu ! Tocmai I= ati asigurat de peste 1 milion de voturi la prezidentiale ! Si _ asa , v_ ati saturat si voi de Palimarul portii de la Cotrceni si vreti o schimbare ...

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Lipsa adeverintei CNSAS pentru sefa ICCJ Cristina Tarcea ascunde colaborarea acesteia cu Securitatea?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 13.12.2018 – Big Brother la Inalta Curte

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER