Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

ANTENA 3 EXECUTATA IAR DE KOVESI – Curtea de Apel Ploiesti a respins actiunea sefei DNA Laura Kovesi impotriva jurnalistilor Razvan Savaliuc si Radu Tudor. In schimb, Mihai Gadea, Bianca Nae, Mugur Ciuvica si Antena 3 au fost obligati la plata unor daune de 300.000 lei catre Kovesi. Sunt cele mai mari daune morale acordate intr-un proces de presa in Romania, si reprezinta un atentat la libertatea de exprimare. Decizia poate fi atacata cu recurs (Minuta)

Marţi, 20 martie 2018 16:23 | Scris de L.J. | pdf | print | email

Dreptatea umbla cu capul spart! Curtea de Apel Ploiesti a dat verdictul in apelul din procesul Kovesi-Antena 3, in care sefa DNA a cerut daune de 1 milion de lei jurnalistilor Mihai Gadea, Radu Tudor, Bianca Nae, Mugur Ciuvica, Razvan Savaliuc si postului Antena 3. Judecatoarele Marilena Panait si Valentina Gheorghe au pronuntat, marti 20 martie 2018, solutia definitiva (potrivit legii solutia e definitiva si executorie, dar ea poate fi atacata cu recurs). In urma dovedirii fara putinta de tagada ca Radu Tudor nu a spus nimic in emisiune impotriva lui Kovesi si ca Razvan Savaliuc nu a participat la emisiunile pentru care Inspectia Judiciara i-a aparat reputatia lui Kovesi, iar pentru afirmatia acestuia “astept ca Laura Kovesi sa inceteze cu minciuna... si sa-l cerceteze pe Traian Basescu care nu are nicio imunitate” existau probe de netagaduit, instanta a admis apelurile si a respins actiunea lui Kovesi ca neintemeiata.

Din pacate insa in cazul jurnalistilor Mihai Gadea, Bianca Nae, Mugur Ciuvica si postului Antena 3, instanta i-a obligat pe acestia sa plateasca daune de 300.000 lei sefei DNA.  

Absolut de neinteles, aceasta solutie in care s-au dat cele mai mari daune unor jurnalisti, sanctiune calificata in jurisprudenta CEDO dar si in jurisprudenta neunitara nationala ca un atentat la libertatea de exprimare, de natura sa descurajeze orice jurnalist. Faptul e cu atta mai grav cu cat solutia a fost dispusa ca urmare a respingerii tuturor probelor cerute de toti jurnalistii. Practic, apelul a fost judecat fara sa se administereze vreo proba. De altfel, toate instantele investite cu acest dosar au respins pe banda rulanta orice cerere de probe formulata de jurnalisti, chiar daca au existat doua stramutari in apel.


Manevra machiavelica a reusit

Pe de alta parte, sentinta de condamnare a jurnalistilor Mihai Gadea, Bianca Nae, Mugur Ciuvica si a postului Antena 3 a venit dupa o actiune evidenta de intimidare din partea DNA. Este vorba despre o adresa semnata de procurorii Marius Bulancea si Mihaela Beldie-Canela (vezi facsimil), depusa la dosarul de la Curtea de Apel Ploiesti inaintea ultimului termen, prin care DNA a cerut copia dosarului civil Kovesi-Antena 3 in vederea “solutionarii dosarului penal 853/P/2016” instrumentat de DNA. Adresa era datata 8 ianuarie 2018 iar intrucat solicitarea DNA era ambigua, fiind facuta fara indicarea persoanelor care erau vizate de dosarul penal instrumentat de Sectia a II-a din DNA si pentru ca exista posibilitatea ca obiectul verificarilor sa vizeze una dintre partile din dosarul civil Kovesi-Antena 3 sau chiar judecatorii cauzei, jurnalistul Razvan Savaliuc a solicitat suspendarea cauzei. Fara succes insa, caci judecatoarele Marilena Panait si Valentina Gheorghe au dispus continuarea judecatii.

Ulterior, s-a aflat ca dosarul penal nr. 853/P/2016, care privea adresa de intimidare, s-a format ca urmare a plangerii penale formulata in 31 octombrie 2016 de Razvan Savaliuc la Parchetul General, in care solicita anchetarea judecatoarei Crina Buricea de la Tribunalul Bucuresti - care la fond, fara nicio proba, i-a acordat daune de 250.000 lei Laurei Codruta Kovesi si nu a fost in stare sa motiveze hotararea data – pentru abuz in serviciu. In cuprinsul plangerii penale,Savaliuc a solicitat expres ca dosarul ce se va forma in urma plangerii penale sa nu ajunga la DNA, justificand cererea prin aceea ca in dosarul civil sunt parti, in calitate de parati reconventional, atat DNA, cat si Laura Codruta Kovesi, iar potrivit legii, nimeni nu poate sa fie judecator in propria cauza.

Halucinant, dupa formarea dosarului, PICCJ a trimis cauza la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti, de unde, in data de 14 noiembrie 2016, dosarul a fost trimis de procurorul general al PCAB de atunci, Mihai Cristian Ban (actual membru CSM) la Directia Nationala Anticoruptie “spre competenta solutionare”. Astfel, dosarul aflat la DNA inca din 2016 a inceput sa fie lucrat in ianuarie 2018, cand, subalternii lui Kovesi s-au hotarat sa il reactiveze. Pentru aceasta au trimis la Curtea de Apel Pitesti cererea de copiere integrala a dosarului civil. Atentie, cererea fost trimisa la Pitesti, desi cauza era stramutata la Ploiesti de circa un an de zile. Apare totusi ca fiind greu de crezut ca procurorii DNA nu stiau ca dosarul sefei lor se afla la Ploiesti.


Iata minuta Curtii de Apel Ploiesti:

Respinge cererile de repunere a cauzei pe rol formulate de apelantul parat-reclamant Savaliuc Razvan-Ovidiu, de apelantii-parati Antena 3 SA, Radu Tudor, Gadea Emanuel-Mihai, Bianca Grigore si Ciuvica Mugur-Cristian, precum si de persoanele care au formulat cerere de interventie accesorie Bogdan Dumitru si Stan Ioana-Sultana ca neintemeiate. Respinge cererea de amanare a pronuntarii formulata de apelantii-parati Antena 3 SA, Radu Tudor, Gadea Emanuel-Mihai, Bianca Grigore si Ciuvica Mugur-Cristian ca neintemeiata. Respinge apelul declarat de paratii Gadea Mihai-Emanuel, Grigore Bianca, Ciuvica Mugur-Cristian si SC Antena 3 SA ca nefondat. Admite apelurile declarate de reclamanta-parata, de paratul Radu Tudor si de paratul-reclamant Savaliuc Razvan-Ovidiu. Schimba in parte sentinta in sensul ca: Respinge actiunea precizata formulata de reclamanta-parata in contradictoriu cu paratul Radu Tudor si cu paratul-reclamant Savaliuc Razvan-Ovidiu ca neintemeiata. Obliga pe paratii Gadea Mihai-Emanuel, Grigore Bianca, Ciuvica Mugur-Cristian si SC Antena 3 SA, in solidar, la plata sumei de 300 000 (trei sute mii)lei cu titlu de daune morale catre reclamanta-parata pentru prejudiciul cauzat prin incalcarea drepturilor la onoare, demnitate, reputatie, imagine si viata privata. Obliga pe paratii SC Antena 3 SA si Gadea Mihai-Emanuel sa formuleze scuze publice reclamantei-parate, precum si sa redea, in mod public si in integralitate, dispozitivul prezentei hotarari in termen de maxim cinci zile de la data ramanerii definitive a acesteia, dupa cum urmeaza: - pe parata Antena 3 S.A. in cadrul fiecarui buletin informativ al zilei, pe parcursul a trei zile consecutive, precum si pe platforma online a acesteia.; - pe paratul Gadea Emanuel-Mihai, in cadrul emisiunii realizate de acesta -'Sinteza Zilei'.

Mentine restul dispozitiilor sentintei.

Respinge cererea de amendare cu 1000 lei a reclamantei-parate pentru exercitarea cu rea credinta a apelului, cerere formulata de apelantul parat-reclamant Savaliuc Razvan-Ovidiu, ca neintemeiata. Obliga pe paratii Gadea Mihai-Emanuel, Grigore Bianca, Ciuvica Mugur-Cristian si SC Antena 3 SA, in solidar, la plata sumei 3650 lei cheltuieli de judecata catre reclamanta-parata, reprezentand taxa judiciara de timbru si onorariu aparator ales in apel. Obliga pe apelanta reclamanta-parata la 50 lei cheltuieli de judecata (taxa judiciara de timbru) catre apelantul parat-reclamant Savaliuc Razvan-Ovidiu. Ia act ca apelantul-parat Radu Tudor va solicita cheltuieli de judecata pe cale separata.. Cu recurs in termen de 30 zile de la comunicarea hotararii, ce se va depune la Curtea de Apel Ploiesti. Pronuntata in sedinta publica, azi, 20.03.2018”.

Accesari:7335

Comentarii

# Vlaimârrr...!!! date 20 martie 2018 16:35 +29

Din motive personale tac si toooot tac de prin 22 ianuarie anul curent ..., dar acum, nu ma mai pot abtine și intreb: cum este posibil ca sa se plateasca cu 300.000 de lei "reperarea" unei morale de nici doi bani ... ?!

# DODI date 20 martie 2018 17:18 +12

Am spus de ieri că sunt șanse mari ca judecătoarele să dea satisfacție slujirii și să fugă repede să își schimbe lenjeria intimă. Nu de alta dar deja mirosea până la DNA care amușinau în cazul în care slujirea nu era slujită. Acum poate dormi liniștit și dobitocul de liceanu (scris eronat liiceanu) că i-a fost satisfăcută slujirea. Din păcate pentru el ANAF nu mai are o conducere aplecată spre DNA așa încât trebuie să învețe și el să plătească taxe înainte de a lătra împotriva statului. În altă ordine de idei judecătoarele respective trebuie trecute pe la Inspecția judeciară pentru că nu au nici cele mia elementare noțiuni de aritmetică. Cum poți echivala o inteligență de 2 bani, un IQ de 2 lei și o minte de rahat cu enorma sumă de 70000 euro? Doar ciolanis poate ști!

# Vladimârrr...!!! date 20 martie 2018 17:57 +5

Stimate domnulen Dodi, de cand te-ai insinuat printre "postacii" acestei publicatii, uzezi mai tot timpul in mod nepermis de facilitatea "Raspunde" pentru a te tot baga in fata celorlalti colegi, care-si asteapta cu respect si modestie randul ce li se cuvine, functie de ora interventiei. Dumneata ne sfidezi astfel cu consecventa, profitand neîngaduit de toleranta moderatorului acestei rubrici. Spre cinstea lor, mai vechii "postatori" nu au folosit "Raspunde", decat in masura in care doreau sa-l completeze, sa-l intrebe sau sa intre intr-un scurt dialog cu predecesorul lor coleg. Asa ca, precum vad ca le stii pe toate, mai putin pe asta, iti ofer  dezinteresat ocazia de a-ti completa bagajul de cunostinte, insotita de respectuoasa rugaminte de a te comporta in consecinta.

# obiectiva date 21 martie 2018 07:32 +2

:cry: @dragul nostru Vladimir, la fel procedez si eu cand vreau sa fie citit fara intarziere mesajul meu.... :sad: mie chiar imi place cum scrie DODI, este din grupul nostru , din nucleul dur al Luju....chiar nu vad ce atata ``hambat`` pe tine.... :sad: daca era un Pokemon din #rezist, te sustineam, dar asa...Dodi scrie consecvent pe Luju si scrie foarte bine....daca am ajuns sa ne punem piedica intre noi, e de rau...

# Vladimârrr...!!! date 21 martie 2018 10:32 +2

Sarut mana draga si temerara colegă dar, ce e mult e ... excesiv, si la dansul a cam devenit o regula. Pe mine personal nu ma deranjeaza ca si asa, din motive obiective, mi-am cam luat talpasita de pe-aici, cum au facut-o si multi dintre cei cu care m-am insotit pe parcursul timpului. Cine are ceva cu adevart de spus si o face cum trebuie, este citit si apreciat acolo unde i-a venit randul. Nu am cu nimeni nimic atata timp cat nu exagereaza, dar "Bagatul asta in fata", facut cu o jenanta consecventa, imi trezeste amintirea cozilor facute intr-o veselie in vremurile de atat de trista amintire. Scuze pentru lungimea mesajului si o zi buna tuturor !

# unul din lumea cea mare date 21 martie 2018 14:19 +1

ptr bunul meu prieten Vladimârrr...!!!// ITI DUC LIPSA!!!!!!!!!o sa o rog pe obiectiva sa te gaseasca. multa sanatate drag prieten

# obiectiva date 21 martie 2018 15:32 -2

unule, draga, acum trebuie sa caut contestatorii prin MONACO :P , apoi sa ma apuc serios de ARTA LITERARA, apoi sa imi fac bagajele ca sa ma prezint sa imi ridic PREMIUL NOBEL pentru literatura.... :P nu am timp sa il caut pe Vladimir, doar daca il aresteaza , Doamne fereste si pe el, si este pus in pericol imi voi face...timp, ...dar poate sa ma caute el ... :P poate se plictiseste mai mult decat mine.... :D

# Un canadian date 20 martie 2018 19:35 +4

Iti raspund eu: iarna grea, omatu-i mare, vaca iarba nu mai are.

# obiectiva date 20 martie 2018 21:46 +4

stati linistiti, pana se judeca si RECURSUL, intra si Kiorvesi la puscarie :P si aveti PROBE INDUBITABILE ca ceea ce ati spus nu a fost NICI INSULTA, NICI CALOMNIE...IMI PLACE BORCANUL IN CARE ESTE CUTIA MILEI....NU DISPERATI...``Dacă vei sta suficient timp pe malul râului, până la urmă vei vedea plutind si cadavrul duşmanului tău`` :lol: nu pot sa fiu trista, deloc, doar ca ma gandesc din ce in ce mai serios sa ne mutam din ROMANIA...aici am facut suficiente valuri, :P eventual la MONACO :P :P :P

# Ipochimen date 21 martie 2018 09:42 +1

Propun ca A3 sa faca rost, pe post de cutia milei, de un borcan suficient de mare in care sa incapa cei 300.000 si pe care sa-l plaseze in fata la DNA. :-*

# Boby date 21 martie 2018 09:55 +3

Vladimâr este posibila repararea unei morale de 2 bani cu 300000 lei doar in tara lui papura, unde deocamdata nu s-au luat masuri in cazul justitiei romane care este dovedita a fi o serparie unde colcaie coruptia incalcarea legii si a constitutiei, unde acesti infractori escroci din justitie si servicii sunt inca la butoane. SRI ul din Ro bate FBI la nr de angajati si bugetul alocat,de catre cine? De catre nesimtitii din politica. Mai nea Tudorele? Cum poti sa te lauzi nene cu prostia aia de recurs compensatoriu cand ai atatea dovezi a coruptiei si ilegalitatilor care se fac in toate institutiile? Cand institutiile au protocoale secrete ilegale DNA DIICOT si restul cu SRI? NU E CLAR CA TOATE DOSARELE JUDECATE DE 12 ANI SUNT NULE SI AU LA BAZA ILEGALITATI? NU E CLAR CA TOT CE S-A FACUT IN JUSTITIE PAN ACUM ESTE ILEGAL? noi inca suntem in stadiul de discutie? Cand insasi institutiile care ar fi trebuit sa fie un exemplu de respectare a legii, incalca ele insele legea in cel mai grav mod?

# Delia date 20 martie 2018 16:49 +8

Păi e timpul de o plimbare însă de data asta națională şi nu numai în apărarea A3 ci a întregii națiuni impotriva abuzurilor statului mafiot şi justiției total nedrepte, anticonstotuționale si ilegale ;-)

# Dora date 20 martie 2018 16:50 +5

Cum se face ca toate "elitele" din tara asta s-au adunat la Ploiesti,fie ele procurori sau judecatori?Procurori care masluiesc dosare si judecatori care tremura de frica lor.

# Nelu date 20 martie 2018 18:31 +3

rusine ca avem asa personaje judecatori,aceste judecatoare trebuie date afara si arestate imediat,halal justitie

# Pintea date 20 martie 2018 16:56 +4

Nu stiu de ce v-ati facut sperante!? In fiecare zi semnalati abuzuri inimaginabile si mai credeti inca in justitie?? Imi pare rau de 2x pt sentinta asta. O data pentru voi si o data pt justitia noastra care este calcata in picioare, paradita si violata. Este un caz comparabil cu cazul Rarinca, referitor la amploarea abuzului. Sistemul de justitie este acaparat de gasca mafiota inradacinata f.adanc de Basescu, si pe care nu reusim sa o retezam. Poate luptati prea curat si pe fata, apeland numai la legile firave, asa ca schimbati strategia, luptati murdar si smechereste ca ei, si poate atunci se cutremura ceva. Plus ceva istericale agresive si manipulatoare, marca Macovei, ca poate atunci le aude cineva. Si nu trebuie sa mai speram in ajutorul de afara, e inutil, ati vazut ce hahalere sant si acolo!

# Klaus-Klaus date 20 martie 2018 17:39 +6

NU " LUPTATI MURDAR" ci LUPTATI DUR, NEMILOS!. Dintre cei ai lor (SISTEM) pot sa dea coltzul (de infact, atac cerebral, etc) CAT CUPRINDE. E chiar de DORIT ca orice DEZVALUIRE sa le mai reduca numarul (tot zicea likelu' ceva de IESTIT DIN SISTEM!) . De ce NU aveti o linie de informare DIRECTA cu amerlocii si CE FAC "ai nostrii din PE? La ORICE TICALOSIE . PAC LA " PRESA MARE" cu dovezi, filmari, etc.. LEPRELE = SISTEMUL , se bazeaza pe o RETEA DE TIP CARACATITA POLITICA & TRANSNATIONALA .. si pe MINCIUNI, FALSURI, FACATURI, etc... Mai vreti alte dovezi ca POLINOMUL kovesi-coldea- ambasade lucreaza la rosu? Propunere : cine trece pe langa locatia denea sa ARUNCE cate o bancnota de 1 leu sau maruntis metalic ... PS - ceam mai mare gafa- trecerea in "REZERVA" a lui COLDEA. TREBUIA DESTITUIT si sa fie anchetat de parchetul militar (si ala e in sistem, dar pe loaza l-ar fi DOBORAT UMILINTA) .. asa.. e in culmea fericirii.. !

# Edelweiss - PRIMUL condamnat politic de rit neo-securist date 20 martie 2018 16:58 +3

Antena 3, Edelweiss vă spune, AZI, în ziua condamnării voastre funcție de un delict de opinie, că... VĂ MERITAȚI CONDAMNAREA! Prin 2016, un SIMPLU dar virulent postac din Bukowina vă trimitea, și vouă celor de la Antena 3, și celor de la LuJu, un plic recomandat, însoțit de un DVD cu 4 Gb de file scanate, reprezentant speța inedită jurisprudențial prin care se pregătea PRIMA CONDAMNARE POLITICĂ DE DUPĂ DEC 89, CONDAMNARE bazata pe încălcarea grosolană a Dreptului la libera exprimare. Primele 4 plicuri, care au plecat către A3, LuJu, Comisia de abuzuri din Camera Dep. și Comisarul European pentru justiție au fost expediate încă din data de 29 martie 2016. Uite-le cum arătau plicurile: https://www.facebook.com/notes/tazmanian-demoons-fight-der-kampf-des-tasmaniche-d%C3%A4mondes/m%C4%83i-b%C4%83e%C8%9B-cucuie%C8%9B-%C8%99i-voi-fete-cucuiete/1714553415423035/ :eek: Așadra, A3 și ceilalți: V-a durut Φcs în Πcs de angaraua în care era târât un SIMPLU CETĂȚEAN CINSTIT?

# obiectiva date 20 martie 2018 21:50 -1

ai dreptate Edelweiss, ar fi trebuit sa intre in cod rosu...de aparare a drepturilor si libertatilor constitutionale privind libera exprimare....dar iarta/i si tu, de data asta....eu intai imi fac TESTAMENTUL, apoi imi PUBLIC CARTEA.... :P si prin testament imi las toate bunurile IRANULUI, asa ca sa nu creada ca vor castiga ceva de pe urma mea daca ma asasineaza.... :P

# Edelweiss - Sfetnik de Bukowina date 21 martie 2018 13:38 +1

Fraulein Objectiva, apăi dacă zâci că vor bulangiii din serviciile alogenilor să te mierlească, sfatul meu ar fi să nu îmbli noaptea ulițarnică! Vezi că „noaptea bufnițele nu sunt ceea ce par” iar străzile sunt pline de pedofili și violatori înstruțați în haina statului și care ațin calea trecătorilor și trecătoarelor, aplicându-le deviza existențială a vasluienilor: „Jăfuiți barbații și violați fimeili!” :o Așa că mai bine stăi acăsucă, cu ivărul ușii bine priponit. Ca autoapărare, gioacă-te pe PiSi cu noile games din seria Wolfenstein: vezi c-o apărut The New Colossus bașca încă 2 standalones de vreo 50 Gb fiștecare: The Diaries of Agent Silent Death și The Deeds of Captain Wilkins. :roll:

# Gabi date 20 martie 2018 16:59 +8

Orice comentariu ar fi prea sărac fata de gravitatea situației. Cu Dumnezeu înainte. ...la recurs. Dacă ICCJ ii va exonera de la plata pe parati , ceea ce și cred, atunci nu numai ca se va face dreptate dar se va rupe și vraja din instante! Oare dacă ar fi fost oricare alt magistrat în locul d-nei K , tot 300.000 euro i-ar fi dat instsnta ca sa-și "repereze" onoarea?

# mitocanu date 20 martie 2018 17:15 +1

...nu instanta i-ar fi dat 1.000.000 lei (vezi ca este vorba de lei nu de euro cum spui tu)....

# Pif date 20 martie 2018 19:17 +1

Va fi interesant daca si cum vor motiva inclusiv raspunderea solidara a celor 3 jurnalisti in speta. In recurs, e de asteptat ca judecatorii sa fie foarte atenti in solutionarea spetei deoarece decizia ICCJ va constitui un precedent pt. alte cazuri asemanatoare, cel putin pe chestiuni de principiu si ca mod de interpretare/ aplicare a prevederilor legale incidente in materia raspunderii civile delictuale. E bine ca o astfel de speta sa ajunga la ICCJ. Daca Kovesi nu s-ar fi lacomit sa solicite un "meleon", dadea azi de baut la tot DNA-ul, fericita cu o decizie batuta-n cuie, fara drept de recurs. :-)

# obiectiva date 20 martie 2018 22:33 0

or sa invoce TELEPATIA sau cuvantarea in COR ??? :lol:

# Pif date 21 martie 2018 07:09 +1

Cazurile de raspundere civila delictuala solidara sunt reglementate distinct in Codul civil. In primul rand reclamanta ar fi trebuit sa dovedeasca faptul ca este incident in speta un astfel de articol din moment ce, potrivit principiului disponibilitatii, a solicitat obligarea la plata in solidar a jurnalistilor . Iar judecatorii, pe baza probelor administrate, sa stabileasca daca este probat sau nu caracterul solidar al raspunderii civile delictuale a jurnalistilor si sa decida in consecinta, in limita cererii cu care au fost investiti.

# Edelweiss - PRIMUL condamnat politic de rit neosecurist date 20 martie 2018 17:04 +3

Ei bine, acum, pe cetățeanul cinstit, dar ajuns PENAL fără voia lui, în doare Φcs în Πcs de condamnarea voastră, căci vă meritați soarta. Solidaritatea umană și socială NU ESTE UN VECTOR AL CĂRUI SĂGEATĂ SĂ FIE PERMANENT PRIPONITĂ DOAR ÎNSPRE VOI! Solidaritate înseamnă să acorzi atenție oricărui caz, venit din agora, indiferent de cât de nesemnificativ este subiectul acestui caz. Cât despre alegațiile bombastice de genul „sanctiune calificata in jurisprudenta CEDO dar si in jurisprudenta neunitara nationala ca un atentat la libertatea de exprimare” - gogși dintr-astea să le credeți doar voi și cu mamichile voastre! REALITATEA CRUDĂ arată că dreptul la libera exprimare, semnalat prin cereri perfect admisibile CEDO, sunt aruncate la marele cos de cohortele de grefieri derbedei, trimiși la CEDO de bețivanca stalinistă cu misie fermă de a reduce numărul cererilor admise contra Rromânicii.

# Megatronix date 21 martie 2018 02:49 +4

Cum era Edelw ? Azi am fost eu,mâine voi. Ceea ce nu au înțeles unii e că o mașinărie,mecanism,nu poate functiona dacă lipsește chiar o șaibă. Caz concret,pentru o șaibă nepusă ,a căzut un avion. Iar șaibele astea insignificante suntem noi oamenii de rând. Când suntem pe val ,nu ne mai uităm in jur,nu ne interesează și părerea celor ce pierd cu dreptatea în mână. Dar uite că roata se învârte și ajunge și la cei ce cred în vorba că " mie nu mi se poate întâmpla niciodată". De aceea o floare rară va rămâne o floare rară iar dacă vreți vrea să o culegeți , mai mult sau mai puțin veți suferi.

# Edelweiss - Rarinc de Bukowina date 21 martie 2018 13:14 0

Cât despre impecabila funcționare a mecanismului societății civile, DA! ai dreptate în alegoria ta. Orice piesă cât de insignifiantă, deteriorată sau lipsă, face ca întreaga șandrama civică să se prăbușească. Și dacă tot veni vorba de subiectul acțiunii civice, e timpul de formulat un alt postulat: știi de ce nu au reușit și nu vor reuși cei de la PSD, LUJU, A3, EvZ, Cotidianul et Co. să triumfe în acțiunea lor (îndreptățită dealtfel) de corijare a neajunsurilor și derapajelor legislației penale? Pentru că s-au axat în campania lor pe spețe ale unor nume PUBLICE, CONSACRATE, CU NOTORIETATE, dar care îndeplinesc funcții publice. Automat au atras asupra întregii acțiuni stigmatul „festivalului penalilor”, amănunt de natură să minimizeze și să ducă în derizoriu întreaga campanie. S-a permis insinuarea tezei „Hoții care au furat țara încearcă să scape de răspunderea penală.”

# Edelweiss - Rarinc de Bukowina date 21 martie 2018 13:23 0

Dacă acțiunea de modificare a prevederilor legale era fundamentată pe cazuri de oameni simpli, NEIMPLICAȚI ÎN POLITICĂ SAU ADMINISTRAȚIE, atunci să-i fi văzut pe hashtagiști cum stăteau cu degețelul în gură și-l ******au de ciuda neputinței. Căci, cu spețe de o flagranță indubitabilă, ca a Rarincăi, ca a mea, ca a lui Paul Ballea, ca a Obiectivei, ca a lui Raneti, ca a atâtor și atâtor anonimi care, pe aici, și-au strigat zadarnic oful, ei bine, argumentată campania de normalizare a Justiției Putrefacte prin spețe ale oamenilor simpli (cei CINSTIȚI), nu mai lăsa loc de întors propagandistico-persuasiv - „HOȚII VOR SĂ SCAPE”. Dar așa, cu spețe de-ale lui Dragnea, Cosma, Voiculescu, Severin, Georgescu, Bica, Udrea, Pătru, Blejnar etc. chiar că-ți vine s-o dai dracului de treabă și să te tragi deoparte pe trotuar, neinteresându-te deloc despre defilarea Batalioanelor de asalt ale Procurorilor Gestapoviști de rit neo-securist. Lasă-i să defileze! E doar o altă „Nacht der Langen Messer”.

# Edelweiss - PRIMUL condamnat politic de rit neosecurist date 20 martie 2018 17:08 +2

Ceea ce credeți voi și vi se năzare că este practica CEDO, în fapt este definit cu o noțiune extrem de seacă, asociată azvârlirii cererii voastre la Marele Kosh: „quatrieme instance”. Asta vrea să însemne că CEDO refuză să se comporte ca o instanță de recurs sau apel extraordinar și lasă în seama instanțelor naționale aprecierea, interpretarea și aplicarea concretă a normativelor naționale. Nu mă credeți pe cuvânt de răzeș bukowinean? Ian de cetiți acilișa cam care este... „practica CEDO” (amărâților naivi!) https://tazmaniandemoon.blogspot.ro/2018/02/app-cedo-6948417-game-over.html

# Arabela date 20 martie 2018 17:13 0

Pai a cerut tocmai 1000000 ca sa fie sigura ca si daca castiga o parte tot ii ajunge sa-si comande chiftele in puscarie si sa le imparta cu Ciolanis; veti vedea ...

# Valter Cojman date 20 martie 2018 17:27 +2

CA Ploiesti unde este DNA Ploiesti cu Onea si Portocala, etc. Asta spune tot... Sunt curios ce va spune CEDO si, pana atunci, sper sa intre in vigoare si Legea raspunderii magistratilor pentru ca procurorii, judecatorii, implicati in dosar, si Kovesi sa fie pusi la plata pana la ultimul leu pe care il mai au, sa ramana fara vile, masini si conturi, adica muritori de foame...

# Edelweiss - MusicListener Miserupist (de Bukowina) date 20 martie 2018 17:32 +1

Antena 3 & Co. ia ascultați acilișa! https://www.youtube.com/watch?v=zM_MEAijeu0 :eek: „Ci sono stati uomini che passo dopo passo / Hanno lasciato un segno con coraggio e con impegno / Con dedizione contro un'istituzione organizzata / Cosa nostra... cosa vostra... cos'è vostro? / E NOSTRA... LA LIBERTA DI DIREÈ / Che gli occhi sono fatti per guardare / La bocca per parlare le orecchie ascoltano...” :eek: CUM E ? Pensa, Antena 3, che puoi decidere tu! :roll:

# livia date 20 martie 2018 18:04 +5

Cele doua, Gheorghe si Panait sa-si faca sepuku. Sa plece din magistratura; nu poti sa faci aceasta meserie DACA AI STOFA DE SLUGA. Daca ti-e frica, stai acasa ascunsa dupa soba.

# imun/teanu date 20 martie 2018 18:32 +1

Si-n vechiul si-n noul CPC acelasi articol (nu il mai caut) dispune: "...judecatorii au indatorirea sa STARUIE in aflarea adevarului... pentru o solutie corecta si dreapta...". In acest caz nu aveau ce sa staruie, avand la de-a gata "pe tava" probele. Pe care le-au respins (vorba cuiva, "nu m-am uitat le televizor"). Daca probele dovedeau (pot dovedi inca, daca nu, contrar legii, se refuza) ca reclamatia este neantemeiata avem in fapt un "denunt calomnios". La care raliind (din oficiu?) instanta se face, benevol, "favorizatoare faptuitorului" si in "complicitate". Ceea ce implicatilor (tuturor!) ar aduce legalm daca s-ar si respecta vreo lege, niste ani de puscarie, chiar grea. Pe frontispiciu atrium ICCJ scrie: : "Justitia, regina et domina omnium virtutum". In Bucuresti si avem o strada, numita "Virtutii", pe trotuare, camerele lor de lucru, fiind insirate curve, cu si pestii, normal. O adevarata abundenta de "normal", generand si cateva fericiri dar general invers.

# Edelweiss - Gnoseolog de Bukowina date 20 martie 2018 20:02 +1

Ba nu, bre imunslashteanu! NU AIA scrie pe „fronspiciul” Templului Justiției Putrefacte. Am văzut Io*, odată, când îmi petreceam nopțile în protest dinaintea unui asemenea Templu al neguțătorilor, cămătarilor și precupeților Dreptății, că de fapt scluptura aia e morganatică, înșelătoare privirii celor ce privesc instituția dintr-un punct de vedere etalon. În fapt, dacă te dai oleacă mai la hacana și privești fronspiciu', vezi ca la imaginile chinezării, alea cu fimei care amu-s îmbrăcate, amu-s dezbrăcate. Privit de la hacana fronspiciul Justiției FETIDE, DUHNITOARE și ÎN STARE DE PUTREFACȚIE, vezi că de fapt deviza reală este una inspirată din caligraphiile lui Alighieri: „LASCIATE OGNI SPERANZA, VOI CH'ENTRATE” :eek:

# imun/teanu date 20 martie 2018 18:44 -1

Antenistilor, daca si voua vi se intampla inchipuiti-va ce poate pati omul de rand. V-am zgariat la usa, la pe care l-am prins am dat materiale, am apelat la "oile" cu trecere la voi, care v-au si transmis, cu si repere de contact. Degeaba!, daca "nu esti in carti", desi persistat ani. Nici nu puteti fi abordati /telefoanele de cica comunicare, doar formale sau de "chichi", nu raspund /ca peste tot doar pe "ochi si sprancene"?

# Voi credeti in Dumnezeu? date 20 martie 2018 19:29 +4

Prin aceasta condamnare, Romania a trecut definitiv la "stalinism", stalinism practicat cu ardoare si de catre americani (!?). A fost dorinta lor extrema, bolnavicioasa, de a scoate din presa romaneasca pe Voiculescu si trustul lui. Oribil si de neinteles. As vrea sa aud comentariile lor, ale americanilor, ale celor de la CNN despre aceasta condamnare odioasa. Nu am sa inteleg niciodata de ce americanii colaboreaza numai cu scursuri staliniste. Am crezut in "visul american" iar de cand sunt aici traiesc "visul horror". Ce vreti voi de la Tara mea, de la locul meu de nastere? De ce ma umiliti batjocorind Tara mea si locuitorii ei? Oare ce spune exambasadorul Rosapepe?

# Pintea date 20 martie 2018 19:36 +2

Dar in apel s-a modificat cadrul procesual? I-a exonerat pe cei 2 dupa ce la tv s-a afirmat de cateva ori ca ei nu au fost prezenti in emisiunea respectiva si ca sa arate cat este ea de corecta. De fapt este mai multumita acum pt ca ia mai mult de la Gadea si Antena 3. Probabil ca speriatele acelea de judecatoare au primit pronuntarea in plic. O fi fost galben?

# Călin Iaru date 20 martie 2018 20:09 +2

Este o nedreptate ceea ce vi s-a întâmplat, atât d-lui Savaliuc, cât și moderatorilor Antena 3. Dacă se face o chetă publică, atunci contribui. Mai știți ceva despre lucrarea Inspecției Judiciare care se referă la modul în care cererea reconvențională a fost repartizată înapoi la DNA de către Cristian Ban?

# unul din lumea cea mare date 20 martie 2018 21:42 +6

bai gidea,acum cind iti scriu ,te si ascult,pAi tot ce ai spus este mai MULT DE CIT ADEVARUL PUR SI DA SINT TOTALMENTE IN ASENTIMENTUL TAU,DAR!!!!!!!CACI ESTE SI UN DAR VEZI TU CE INSEAMNA SA/L GAZDUIESTI PE SOCIOLOGUL NEAMULUI SAU PE PIELEA NEAMULUI(CARE la vremea cind tu si cu altii va luptati cu faraoanca si cu familia intergalacticului moroi)nentu pielea neamului zbiera cit il tineau plaminii(nu se incadreaza la laptaresele justitiei) ca MERMELEALA DIN MERMELICA este de,, incredere ,,si dadea ca favorabilitate 60 spre 70%- vezi mai gidea de unde se trage RAUL,chiar din emisiunea ta !!!!apoi o chemasi si pe coana draghici,aia cu margele de CURCAN LA GIT(PIEI),apoi o chemai si pe laptareasa ,,popescu,,care nne impuia capul ca mermeleala este reformata si etc si etc(nu ma pling ca nu m/ai chemat pe mine,AM FOST SI EU IN EMISIUNEA TA).deci,mihai cheama oameni care spun adevarul caci de asta te iubea lumea si atunci si acum,ELIMINA PUPINCURISTII,EU IN ACELE VREMURI SPUNEAM CA

# EU date 20 martie 2018 22:05 +4

FELICUTARI LUJU, DAR PACAT PENTRU JURNALISTII ANTENA 3 SI GADEA. CINE SE BUCURA DE RAUL JURNALISTULOR ANTENA3 SI GADEA MIHAI SINCER AR TREBUI SA SE GANDEASCA LA FAPTUL CA, PRACTIC SA INGRADESTE DREPTUL LA LIBERA EXPRIMARE CEEA CE NU ESTE NORMAL IN DEMOCRATIE. POATE DOAR IN TARI CA RUSIA, COREEA DE NORD SA MAI VEDEM ASA CEVA SINCER. CEEA CE STIU ESTE CA BOMBA ATOMUCA VA LOVI DNA SI SRI DE LA BRASOV, INTRUCAT EXUSTA PLANGERE PENALA IMPOTRIVA LUI LKC &COLDEA SI TARE VREAU SA AUD DE LA KLAUS IOHANIS SINTAGMA " PENALII TREBUIE SA FACA PASUL ON SPATE SI SA PARASEASCA FUNCTIA PUBLICA. IL TINE "INSTALATIA" SAU NU?

# Neanae date 20 martie 2018 22:11 +4

Slujire de faraoanca fățarnică, daaa, de matale îi vorba, Laura Codruta Kovesi născuta Lascu fix pe unde trebuie sa te întorci, îți cer scuze și eu ca ... exiști. Ma alătur deci la scuzele jurnaliștilor. Ce canalie poți fi, toată omenirea îți e datoare cu scuze ca exiști. Nu credeam sa ajungi sa te târșâi in halul asta pentru bani. O prostituata o face pentru bani de foame și de trai mizerabil. Mata demnitate zero! O sa contribuim mulți cu câte un bănuț. Ce vierme poți fi!

# Pintea date 20 martie 2018 23:03 +1

De ce strangeti bani pt ea? Acolo unde trebuie sa se duca nu are nevoie de bani, ci de pachete.

# un mizantrop date 21 martie 2018 00:16 0

Se devalorizeaza zeita! Deja, doua instante i-au ciuntit din pretenttii, onoarea ei, daca mai dureaza procesul, tinde sa se indrepte spre valoare negativa si poate chiar gasim o "onorata", care stabileste un prejudiciu crest acestui trust de presa si jurnalistilor lui, ca, de la noi, asa se vede.... Suma ar trebui sa fie stransa in menede, ca tot ii place ei matalul si se extaziaza la zanganit, daca tot vreti sa-i faceti o placere, satisfaceti-o pana la capat!

# santinela date 21 martie 2018 08:10 +3

Nu vor plati nici un leut despagubiri TUTEI fiindca refuz sa cred ca in calea de atac pot fi judecatori atit de timpiti ca cele doua si sa dea alta solutie decit achitare ! La toate sediile DNA din tara,pe trepte, ar trebui sa se arunce bani metalici,de 1 leu cu biletele in "sanatatea" mizeriei justitiei romanesti !

# abecedar date 21 martie 2018 09:17 0

recursul nu este suspensiv de executare decat in cazurile anume prevazute de lege, ceea ce nu este cazul in speta de fata; se poate solicita instantei de recurs suspendarea executarii numai ca trebuie motive temeinice si probe ale acestor motive temeinice, ceea ce iar este foarte greu; asta-i pana la urma frumusetea studierii si aplicarii dreptului...

# obiectiva date 21 martie 2018 11:32 +1

Art. 483 Obiectul şi scopul recursului. Instanţa competentă (1) Hotărârile date în apel, cele date, potrivit legii, fără drept de apel, precum şi alte hotărâri în cazurile expres prevăzute de lege sunt supuse recursului.2) Nu sunt supuse recursului..în cererile privind repararea prejudiciilor cauzate prin erori judiciare, precum şi în alte cereri evaluabile în bani în valoare de până la 500.000 lei inclusiv. De asemenea, nu su Art. 484 Suspendarea executării (1) Recursul suspendă de drept executarea hotărârii în cauzele privitoare la strămutarea de hotare, desfiinţarea de construcţii, plantaţii sau a oricăror lucrări având o aşezare fixă, precum şi în cazurile anume prevăzute de lege. DACA KIORVESI CEREA MAI PUTIN DE 500 000 LEI DAUNE MORALE, DECIZIA TRIBUNALULUI nu era supusa de drept recursulu DECI DECIZIA TRIBUNALULUI este definitiva, DAR NU ESTE EXECUTORIE de drept pentru a NU putea opera si efectul suspensiv al RECURSULUI...sau pentru a putea constitui un TITLU EXECUTORIU :P

# obiectiva date 21 martie 2018 11:33 +1

Art. 633 Hotărârile executorii Sunt hotărâri executorii: 1. hotărârile date în apel, dacă prin lege nu se prevede altfel; 2. hotărârile date în primă instanţă, fără drept de apel, ori cele în legătură cu care părţile au convenit să exercite direct recursul, potrivit art. 459 alin. (2).

# obiectiva date 21 martie 2018 11:34 +1

CAPITOLUL II Titlul executoriu Art. 634 Hotărârile definitive (1) Sunt hotărâri definitive: 1. hotărârile care nu sunt supuse apelului şi nici recursului; 2. hotărârile date în primă instanţă, fără drept de apel, neatacate cu recurs; 3. hotărârile date în primă instanţă, care nu au fost atacate cu apel; 4. hotărârile date în apel, fără drept de recurs, precum şi cele neatacate cu recurs; 5. hotărârile date în recurs, chiar dacă prin acestea s-a soluţionat fondul pricinii; 6. orice alte hotărâri care, potrivit legii, nu mai pot fi atacate cu recurs. (2) Hotărârile prevăzute la alin. (1) devin definitive la data expirării termenului de exercitare a apelului ori recursului sau, după caz, la data pronunţării.

# obiectiva date 21 martie 2018 12:29 0

de altfel, CURTEA CONSTITUTIONALA A DAT DECIZIA nr. 369/2017 a fost publicată în Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 582 din 20 iulie 2017. Marți, 30 mai 2017, Plenul Curții Constituționale a luat în dezbatere excepția de neconstituționalitate a dispozițiilor art. XVIII alin. (2) din Legea nr. 2/2013, Curtea Constituţională, cu majoritate de voturi, a admis excepţia de neconstituţionalitate şi a constatat că sintagma „precum şi în alte cereri evaluabile în bani în valoare de până la 1.000.000 lei inclusiv”, cuprinsă în art. XVIII alin. (2) din Legea nr.2/2013 privind unele măsuri pentru degrevarea instanţelor judecătoreşti, precum şi pentru pregătirea punerii în aplicare a Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă este neconstituţională. DECI RECURSUL SE POATE DECLARA FARA PROBLEME SI ESTE SUSPENSIV DE EXECUTARE CHIAR SI DACA KIORVESI CEREA UN SINGUR LEU DESPAGUBIRE :P :P :P

# Pif date 21 martie 2018 16:20 0

E MINUNAT ca te-ai documentat. Kovesi nici macar nu-si poate acuza avocata ca a pacalit-o cu numarul cailor de atac functie de cuantumul despagubirilor solicitate la momentul formularii actiunii si ulterior, in apel. Daca a picat meleonul, a ramas pana la 500.000 lei inclusiv. :-) In ce priveste efectul suspensiv de executare al recursului, poate ar mai trebui sa faci niste sapaturi in privinta Deciziilor CCR...

# Pif date 21 martie 2018 09:53 0

:lol: E adevarat ca LUJU s-a specializat in penale, putandu-se observa astfel utilizarea de catre comentatorii specializati si ei in penale a termenilor specifici "condamnare"/ "achitare". Paratii nu sunt inculpati. Instantele civile nici nu-i condamna, nici nu-i achita pe parati. Daca apreciaza cererile reclamantilor ca fiind fondate si dovedite, judecatorii de civile le admit si dispun prin dispozitiv ce au cerut reclamantii (de ex.:anularea unui act, obligarea paratilor sa faca sau sa dea ceva, etc). In caz contrar, le resping ca nefondate, inadmisibile, pe exceptii,etc

# AndreiV date 21 martie 2018 09:07 +4

D.lor Savaliuc si Tudor puteti gasi o solutie pentru a initia o actiune impotriva celor care v-au hartuit si batjocorit atata vtreme si sa cereti daune tot de 1 milion de lei si ma refer aici la procurorii si judecatorii care si-au batut joc de actul de justitie si au actionat pentru punerea in aplicare a politiei politice?Daca nu veti avea succes pe plan national si in continuare politia politica la care s-au raliat si multi judecatori(se vede ca nici asociatiile profesionale ale judecatorilor nu sunt in stare sa faca curatenie) nu vor judeca corect sa va adresati organismelor internationale. Sunteti singurii care mai puteti face ca mamaliga sa explodeze. Din pacate, inca nu s-a gasit acel roman cu dragoste de tara,buni patrioti,care sa ne uneasca,sa -si asume riscurile(politia politica, sua ue,ambasadele,cia,etc)ar tabara pe ei) mobilizarii romanilor pentru a lupta pentru drepturile si libertatile lor,pentru demnitate si unitate nationala.Sa ne ajutem bunul Dumnezeu sa putem castiga.

# Pif date 21 martie 2018 11:58 0

Poate ca face si Kovesi recurs, nemultumita ca judecatoarele i-au scutit pe cei 2 de la plata si pt. ca vrea neaparat sa fie obligati si ei in solidar, simtindu-se hartuita si umilita inclusiv prin durata lunga a apelului. La asta nu te-ai gandit? O fi executorie decizia din apel, insa nu e inca definitiva.

# obiectiva date 21 martie 2018 13:04 -1

:D @Pif, esti foarte pe faza,. ca de obicei, :lol: KIORVESI VA FACE SIGUR SI EA RECURS PENTRU CA NU A PRIMIT CEI 1 MILION DE LEI SOLICITAT....oricum, Basescu mi se pare incomparabil mai gentleman decat ea sau altii....BASSESCU CERE NUMAI CATE 1 LEU DAUNE MORALE.... :P ce e a lui , e a lui, la naiba, de cand nu mai este presedinte ma vad obligata sa il apreciez pe zi ce trece din ce in ce mai mult :D

# nae girimea date 21 martie 2018 10:16 +2

Lupta justitiei impotriva Dreptului continua

# Petrea date 21 martie 2018 10:19 0

Oamenii care nu aşteaptă justiţie nu au de ce să sufere dezamăgiri ! Iar acolo unde conştiinţa ideii superioare de justiţie slăbeşte în profitul apetiturilor individuale,societatea merge spre dezagregare.

# Andreea date 21 martie 2018 10:30 0

nu mă interesează politica editorială a postului A3. ca simplu cetățean plătitor de taxe și impozite mă deranjează că: - CNA-ul nu aplică legea audiovizualului atunci când derapajele jurnaliștilor sunt evidente. - senatorii/deputații PSD și ALDE îmbrățișează politica editorială a postului A3 care ulterior devine politică de stat. ambele părți au acționat în forță: forța mediatică (inițiată de jurnaliștii postului A3) și forța juridică. când defăimarea, linșajul mediatic se transformă în șantaj mediatic asta chiar este un atentat la democrație.

# Retardanis date 21 martie 2018 11:07 +1

Daca CEDO permite asa ceva, atunci va trebui sa iesim din UE pentru a ne face dreptate. E clar ca kovesi are comportament mafiot, ori pica ea ori ii face pe toti praf.

# obiectiva date 21 martie 2018 11:44 +1

eu pana la urma nu am inteles, IN CE calitate in acest PROCES CIVIL intervine DNA???? :eek: :eek: :eek: INSTANTA DE APEL NU STIE CA IN APEL NU se poate schimba CALITATEA PARTILOR SI PARTILE ??? a facut DNA cerere de interventie pentru ca vad ca APELUL respinge PANA SI ```precum si de persoanele care au formulat cerere de interventie accesorie Bogdan Dumitru si Stan Ioana-Sultana ca neintemeiate ````.....in consecinta, INSTANTA DE APEL, COMUNICAND CATRE DNA aceste acte solicitate, fara a fi parte in ACEST PROCES a comis o sumedenie de INFRACTIUNI..... :P

# dau si eu un leu date 21 martie 2018 12:04 0

pentr-un derbedeu cu fusta

# f.b. date 21 martie 2018 12:22 0

E vorba de imagine, nu de bani, resursele-s raspindite pe un teritoriu imens, bogat in petrol si gaze, aur si diamante si cite cele!

# Pif date 21 martie 2018 16:36 0

Ca oameni, suntem toti trecatori pe acest PAMANT, la fel ca pe "zebra" , pe trecerile de pietoni, cand noi (pietonii) avem verde iar masinillor (masinatiunilor) li se arata codul rosu.

# CWQ date 22 martie 2018 08:27 +1

Să mergem în fața DNA și să-i aruncăm câte un leu peste gard - ca la o miloagă - până se umple curtea cu morman verde ; așa , umilința va fi maximă . Nu e posibil ca o nemernică ce-a nenorocit o instituție și-a deturnat-o de la scopul ei inițial , să stea ca o ploșniță în DNA când vede că toată lumea dar și legile , o contestă ; să fii atât de nesimțită , așa ceva mai rar vezi . PS La primul drum pe care-l fac prin apropierea DNA , o să-i arunc un leu peste poartă ( nu glumesc ) . SOS SOS SOS PS1 Dragi cetățeni , dacă vrem să mai existăm în LIBERTATE , haideți să contribuim toți cu câte un leu și să ajutăm presa , că ea e singura „ redută ” și speranță a noastră acum ; dacă ea „ moare ” , murim și noi ( la propriu ) . Acum e timpul pentru a doua REVOLTĂ ( după cea din 1989 ) dacă vrem să înlăturăm acest sistem putred , ticălos și criminal și țara să intre pe un făgaș normal . Amin !

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Lipsa adeverintei CNSAS pentru sefa ICCJ Cristina Tarcea ascunde colaborarea acesteia cu Securitatea?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 13.12.2018 – Big Brother la Inalta Curte

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER