Indaco.ro

Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

AVERTISMENT PENTRU JUDECATOAREA DIN CAZUL ALESSIA – CSM a sanctionat-o disciplinar pe Nicoleta Marasoiu de la Tribunalul Bucuresti pentru intarzieri repetate in efectuarea lucrarilor. Nicoleta Marasoiu este judecatoarea care a scandalizat Romania dispunand inapoierea in Mexic a unei fetite de doi ani, pe care a smuls-o de langa mama sa

Joi, 20 aprilie 2017 13:53 | Scris de Gilda POPA | pdf | print | email

Consiliul Superior al Magistraturii a decis miercuri, 19 aprilie 2017, sanctionarea disciplinara cu avertisment a judecatoarei Nicoleta Marasoiu de la Tribunalul Bucuresti pentru nerespectarea în mod repetat, din motive imputabile a cerintelor legale de solutionare cu celeritate a cauzelor, respectiv pentru intarzieri repetate in lucrarile din dosare. Numele Nicoletei Marasoiu a devenit notoriu in spatiul public dupa mediatizarea solutiei pronuntata in 2016 in cazul ”Alessia”, prin care a dispus inapoierea fetitei la domiciliul miliardarul mexican Hector Bitar de la Pena, care a acuzat-o pe sotia sa, Irina Cristescu, de rapire internationala dupa ce tanara si-a adus copilul in Romania, ca sa-l salveze de violentele tatalui.


Mentionam ca, in cele din urma, Curtea de Apel Bucuresti decis irevocabil respingerea contestatiei in anulare formulata de Hector Bitarin si a incheiat definitiv dosarul „Alessia”, prin incredintarea definitiva a fetitei catre mama sa Irina Cristescu.

Iata decizia Sectiei pentru judecatori in materie disciplinara a CSM din 19 aprilie 2017:

”Admite actiunea disciplinara formulata de Inspectia Judiciara impotriva doamnei Marasoiu Nicoleta, judecator in cadrul Tribunalului Bucuresti.

In baza art. 100 lit. a) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, aplica doamnei Marasoiu Nicoleta, judecator in cadrul Tribunalului Bucuresti, sanctiunea disciplinara constand in 'avertisment', pentru savarsirea abaterii disciplinare prevazute de art. 99 lit. h) teza a – II – a din acelasi act normativ.

Cu drept de recurs in termen de 15 zile la Completul de 5 judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie”.


 

Accesari:5699

Comentarii

# DODI date 20 aprilie 2017 15:18 +1

La cât este de puturoasă în rezolvarea problemelor curente pe atât a fost de harnică în a trimite o fetiță de doi ani tatălui din Mexic. Acest specimen nu poate fi nici acoperit și nici cu nașul în suflet! Este prea leneșă pentru o asemenea ”cinste”. Nici măcar sistemul nu își alege asemenea exemplare. Doar justiția noastră, având un CSM molatic și supus politic, poate tolera la nesfârșit așa ceva. Cum ființa e deformată profesional, sperăm că CSM își va reveni din letargia și concupiscența politică de care a fost cuprins. Cu toate că ciolanis nu pare un tip viril se pare că a infestat CSM-ul cu apucăturile sale de ciocoi.

# unul din lumea cea mare date 20 aprilie 2017 15:38 +1

o poza face cit 1000 de cuvinte!!!!!!! cucuvelele justitiei!!!!!!dar nu cele aducatoare de noroc,ci ADUCATOARE DE MOARTE

# varvara date 21 aprilie 2017 21:21 0

Este o colectie de nemernice, cazute in adulatia drepturilor tatilor, pseudo femei, care nu tresar cand obliga tatal, reprezentat de cate o celebra casa de avocatura, la 200 de lei pensie de intretinere, conform salariului sau minim pe economie, iar apoi penalizeaza mamele cu sute de lei pe zi. In mintea lor bolnava si stramba, copilul poate fi lipsit si de hrana si de imbracaminte, odata ce are program de vizitare (care tine loc de orice). Iar daca programul de vizitare nu se respecta ...eheee e cel putin echivalent cu o crima. Asa li s-a spalat creierul, inclusiv la INM! Asa ca n-avem de ce sa ne miram.

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Trebuie suspendat presedintele Iohannis pentru refuzul de a aplica decizia CCR care il obliga sa o revoce pe Kovesi?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 18.06.2018 - Presiuni pe Livia Stanciu sa-i cedeze locul lui Kovesi

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER