BAHMUTEANU ISI ACUZA JUDECATOAREA – Cunoscuta prezentatoare TV Adriana Bahmuteanu a facut plangere la CSM impotriva judecatoarei Laura Moise de la JS5, pe motiv ca nu a motivat ordonanta presedintiala prin care a stabilit locuinta celor doi copii minori ai sai la domiciliul tatalui: “Ne aflam la trei luni de la pronuntarea acestei hotarari, situatie in care nu am primit hotararea motivata, legaturile mele cu minorii fiind ingradite de atitudinea judecatoarei Moise Laura” (Plangerea)

Duminică, 14 iulie 2019 10:18 | Scris de B.G. | pdf | print | email

Fosta prezentatoare TV Adriana Bahmuteanu (foto) a reclamat-o la CSM pe judecatoarea Laura Moise de la Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti, acuzand-o ca nu a motivat ordonanta presedintiala prin care a stabilit locuinta celor doi copii minori ai sai la domiciliul tatalui, Silviu Prigoana.


Adriana Bahmuteanu arata in plangerea trimisa presedintei CSM Lia Savonea ca au trecut trei luni de la pronuntarea acestei hotarari, care insa nu a fost motivata nici pana in prezent. Din acest motiv, spune fosta prezentatoare, nu se poate judeca apelul pe care l-a declarat, iar legaturile ei cu cei doi copii minori sunt ingradite in mod direct de atitudinea judecatoarei Moise Laura.

Bahmuteanu precieaza in plangerea facuta la CSM ca in data de 9 aprilie 2019 s-a admis cererea de ordonanta presedintiala a lui Silviu Prigoana, fostul ei sot, si a fost mutat domiciliul minorilor de la ea la tatal lor. Adriana Bahmuteanu arata ca in termen legal a declarat apel impotriva hotararii, insa acesta nu poate fi judecat pentru ca judecatoarea Laura Moise nu a motivat decizia, desi, potrivit Codului de procedura civila, “motivarea ordonantelor se face in cel mult 48 de ore de la pronuntare”.

Iata pasaje din plangerea facuta de Adriana Bahmuteanu la CSM impotriva judecatoarei Laura Moise, pe care o atasam integral la finalul articolului:

“In data de 09.04.2019 s-a admis cererea de ordonanta presedintiala a lui Prigoana Vasile Silviu si a fost mutat domiciliul minorilor de la mine la tatal lor. In termen legal am declarat calea de atac a apelului impotriva acestei hotarari, inregistrata in data de 15.04.2019. Am asteptat redactarea de urgenta in vederea motivarii apelului, lucru care nu s-a intamplat nici pana azi, 9 iulie 2019. In ciuda faptului ca din luna mai 2019 am formulat prin avocat mai multe cereri de urgentare a redactarii hotararii, pana in 09.07.2019 nu am primit inca redactarea acestei hotarari, dosarul nefiind plecat in apel, aflandu-se la judecatorul fondului, Moise Laura, care mi-a incalcat toate drepturile legale prin incalcarea in mod direct a art. 999 alin. 4 Cod procedura civila care stipuleaza ca 'motivarea ordonantelor se face in cel mult 48 de ore de la pronuntare'.

Ne aflam la trei luni de la pronuntarea acestei hotarari, situatie in care nu am primit hotararea motivata, legaturile mele cu minorii fiind ingradite in mod direct de atitudinea judecatoarei Moise Laura. Va solicit sa dispuneti verificarea conduitei doamnei judecator in raport cu cazul meu si sa luati masurile legale ce se impun”.


Accesari:2706