DRAGNEA A PICAT LA DOMNISOARA AIDA – Dosarul in care presedintele PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la fond la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare a nimerit la Completul de 5 judecatori format din ex-vicepresedinta ICCJ Aida Popa, Luciana Mera, Iuliana Rus, Tatiana Rog si Simona Encean. Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a picat la Francisca Vasile, Silvia Cerbu, Ioana Bogdan, Anca Alexandrescu si Hermina Iancu. Ponta a avut ghinion, fiind repartizat la Ionut Matei

Joi, 13 decembrie 2018 17:58 | Scris de Valentin BUSUIOC | pdf | print | email

Inalta Curte de Casatie si Justitie a repartizat aleatoriu joi, 13 decembrie 2018, dosarele la Completurile de 5 judecatori trase la sorti cu cateva ore inainte de catre presedinta ICCJ, Cristina Tarcea (click aici pentru a citi). Astfel, dosarul pretinselor angajari fictive al liderului PSD, Liviu Dragnea, va fi judecat de Completul 2 Penal, format din fosta vicepresedinta a ICCJ Rodica Aida Popa (foto), Luciana Mera, Alexandra Iuliana Rus, Tatiana Lucia Rog si Simona Daniela Encean.


Amintim ca pe 21 iunie 2018, presedintele Camerei Deputatilor a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru instigare la abuz in serviciu in cauza DGASPC Teleorman.

Nu la fel de norocos a fost ex-premierul Victor Ponta. Desi a obtinut achitare in prima instanta in cauza Turceni-Rovinari, dosarul lui a ajuns acum la cel mai dur complet tras la sorti vineri (C1 Penal), din care fac parte Ionut Matei (alt fost vicepresedinte al ICCJ) si actualul vice Iulian Ilie Dragomir, potrivit Mediafax.

La randul lui, seful ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost repartizat la Completul 3 Penal, alcatuit din Francisca Vasile, Silvia Cerbu, Ioana Bogdan, Anca Madalina Alexandrescu si Ana Hermina Iancu, la fel ca fostul judecator CCR Toni Grebla. Acelasi complet va judeca si contestatia in anulare a Elenei Udrea la condamnarea definitiva de 6 ani inchisoare cu executare primita in dosarul Gala Bute.

Iata repartizarea dosarelor:

Dosarul lui Liviu Dragnea va fi judecat de completul C2 Penal, compus din:

- Simona Daniela Encean

- Tatiana Lucia Rog

- Alexandra Iuliana Rus

- Luciana Mera

- Rodica Aida Popa.

Cauza vizandu-l pe Victor Ponta va fi judecata de completul C1 Penal, din care fac parte:

- Simona Cristina Nenita

- Iulian Ilie Dragomir

- Constantin Epure

- Marius Dan Foitos

- Ionut Matei.

Judecatorii din dosarul lui Calin Popescu Tariceanu (completul C3 Penal) sunt:

- Francisca Vasile

- Silvia Cerbu

- Ioana Bogdan

- Anca Madalina Alexandrescu

- Ana Hermina Iancu.

Dosarul lui Toni Grebla va fi solutionat de magistratii completului C3 Penal:

- Francisca Vasile

- Silvia Cerbu

- Ioana Bogdan

- Anca Madalina Alexandrescu

- Ana Hermina Iancu.

Contestatia in anulare formulata de Elena Udrea a fost repartizata la completul C3 Penal, alcatuit din:

- Francisca Vasile

- Silvia Cerbu

- Ioana Bogdan

- Anca Madalina Alexandrescu

- Ana Hermina Iancu.

Accesari:7907