MOARTE SOCANTA IN MAGISTRATURA – Cunoscuta judecatoare Cecilia Jabre de la Tribunalul Bucuresti a incetat din viata la numai 41 de ani. Cecilia Jabre avea o experienta de 17 ani in magistratura. Sotul ei, judecatorul Amer Jabre, activeaza la Curtea de Apel Bucuresti, fiind cel care in 2017 a suspendat ordinul prin care Laura Kovesi a revocat-o din DNA pe procuroarea Mihaiela Iorga-Moraru. Dumnezeu sa o ierte!

Joi, 25 iulie 2019 12:01 | Scris de L.J. | pdf | print | email

Ziua de miercuri, 24 iulie 2019, a marcat un moment negru pentru magistratura romana. Judecatoarea Cecilia Maria Jabre (foto), de la Tribunalul Bucuresti, a murit la numai 41 de ani.

Corpul neinsufletit a fost depus la capela Bisericii „Sfanta Cuvioasa Parascheva” din comuna Berceni (strada Macului, numarul 12), inmormantarea urmand sa aiba loc joi, 25 iulie 2019, in cimitirul parohiei, informeaza Juridice.ro.


Nascuta in Bucuresti pe data de 21 decembrie 1977 si absolventa in 2000 a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, Cecilia Jabre era din data de 1 ianuarie 2009 magistrat al Tribunalului Bucuresti – Sectia a VIII-a de conflicte de munca si asigurari sociale. Incepand cu 13 ianuarie 2008 pana la desfiintarea Catedrei de metodologie, judecatoarea Jabre a activat ca formator INM la Departamentul de formare profesionala initiala, disciplina Metodologia actului de justitie, modulele Scrierea judiciara si Dezvoltarea competentelor magistratului in materie civila. Anterior, de pe 1 mai 2003, Cecilia Jabre lucrase la Judecatoria Sectorului 1 din Bucuresti, la sectia civila. In aceeasi perioada, a fost delegata la compartimentul Persoane juridice si a activat ca indrumatoare de practica pentru auditorii de justitie.

In perioada 1 august 2002 – 1 mai 2003, Cecilia Maria Jabre si-a facut stagiul la Judecatoria Buftea, intrand in cauze civile, penale si comerciale.

Sotul Ceciliei Jabre, judecatorul Amer Jabre, de la Sectia a VIII-a de contencios administrativ si fiscal a Curtii de Apel Bucuresti, este cel care pe 27 septembrie 2017 a suspendat ordinul Laurei Kovesi de revocare a procuroarei Mihaiela Iorga-Moraru din Directia Nationala Anticoruptie (click aici pentru a citi).

Redactia Lumea Justitiei transmite condoleante familiei indurerate.

Accesari:11946