PLUTOANELE DE EXECUTIE PE 2019 – Imbracata la fel ca la tragerile la sorti ale Completurilor de 5 judecatori din noiembrie 2016 si decembrie 2018, sefa ICCJ Cristina Tarcea a framantat din nou bilele din Franta. Tarcea a tras la sorti Completurile pe anul 2019. Terifiant: din urna au iesit judecatorii Horia Valentin Selaru, Ionut Matei, Iulian Dragomir si Constantin Epure, care vor face echipa in completul C1 Penal (Foto)

Joi, 3 ianuarie 2019 13:29 | Scris de Valentin BUSUIOC | pdf | print | email

Presedinta ICCJ Cristina Tarcea (foto 1 stanga) a tras la sorti joi, 3 ianuarie 2019, noile Completuri de 5 judecatori aferente acestui an. Cu ajutorul acelorasi bile cumparate din Franta si folosite in urma cu o luna, sefa instantei supreme a desemnat aleatoriu 3 completuri civile si 3 completuri penale, in conformitate cu hotararea CSM de pe 5 decembrie 2018.


Cel mai dur complet in materie penala este cel cu numarul 1, unde s-au adunat celebrii judecatori Horia Valentin Selaru, Ionut Matei, vicepresedintele ICCJ Iulian Dragomir si Constantin Epure. Acesta din urma si-a castigat faima in iunie 2018, dupa ce a pronuntat aberanta condamnare a liderului PSD Liviu Dragnea la 3 ani si jumatate de inchisoare in dosarul angajarilor de la DGASPC Teleorman.

Asa cum puteti vedea in galeria de mai jos, la tragerea la sorti de joi, 3 ianuarie 2019, a fost prezent doar unul dintre cei doi vicepresedinti ai ICCJ, respectiv Gabriela Bogasiu (foto 2). In ceea ce o priveste pe Cristina Tarcea, remarcam ca aceasta s-a indragostit de sacoul verde pe care l-a purtat si la extragerile din 4 noiembrie 2016, respectiv 13 decembrie 2018 (click aici pentru a citi).

Cea care a introdus biletelele in urne, pregatindu-le pentru extragere, a fost judecatoarea Eugenia Puscasiu (foto 1 dreapta), de la Sectia I civila, decanul de varsta al Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Precizam ca magistratii regasiti in noile formule vor judeca numai dosarele ce le vor fi repartizate in cursul anului 2019. Cauzele formate anul trecut continua sa fie judecate de catre completurile extrase din urne in decembrie 2018 (click aici pentru a citi).

Iata completurile de 5 judecatori in materie penala:

C1

Ilie Iulian Dragomir

Ionut Mihai Matei

Alexandra Iuliana Rus

Constantin Epure

Horia Valentin Selaru

C2

Simona Cirnaru

Oana Burnel

Anca Madalina Alexandrescu

Dan Andrei Enescu

Simona Cristina Nenita

C3

Luciana Mera

Ioana Bogdan

Valeria Lavinia Lefterache

Marius Dan Foitos

Ana Hermina Iancu

Permanenta

C1

Florentina Dragomir

Tatiana Lucia Rog

Mirela Sorina Popescu

Leontina Serban

Rodica Cosma

C2

Francisca Maria Vasile

Sandel Lucian Macavei

Silvia Cerbu

Stefan Pistol

Simona Daniela Encean

Daniel Gradinaru

C3

Rodica Aida Popa

Geanina Cristina Arghir

Maricela Cobzariu

Andrei Claudiu Rus

Ioana Alina Ilie.

Redam lista completurilor in materie civila:

C1

Elena Carmen Copoiag

Iulia Manuela Cirnu

George Bogdan Florescu

Cezar Hincu

Claudia Marcela Canacheu

C2

Sorinela Alina Macavei

Mirela Visan

Ianina Blandiana Gradinaru

Mona Magdalena Baciu

Elena Gherasim.

C3

Mihaela Paraschiv

Paulina Lucia Brehar

Rodica Zaharia

Rodica Florica Voicu

Veronica Nastasie.

Prezentam alte fotografii de la eveniment:Accesari:5717