Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

STANCIU SI TARCEA RISCA 10 ANI DE PUSCARIE – Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie este obligata sa deschida dosar pentru a stabili daca sefele ICCJ Livia Stanciu si Cristina Tarcea au comis abuz in serviciu. Completele de 5 judecatori au fost aranjate vreme de patru ani cu incalcarea legii, fix sub ochii lui Stanciu si Tarcea. Abuzul a fost confirmat chiar de ICCJ, care a dispus suspendarea pedepselor date nelegal de Completele de 5. CCR a facut rechizitoriul

Vineri, 21 decembrie 2018 15:02 | Scris de George TARATA | pdf | print | email

Lumea Justitiei cere public Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie sa declanseze de urgenta o ancheta penala vizind-o pe fosta sefa a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu (foto centru, alaturi de presedintele Iohannis care a numit-o la CCR), si pe actuala sefa a instantei supreme Cristina Tarcea (foto stanga, alaturi de presedintele Iohannis care a numit-o la conducerea ICCJ). Procurorii de la Sectia speciala din cadrul PICCJ trebuie sa stabileasca daca cele doua au comis abuz in serviciu in cazul compunerii Completelor de 5 judecatori ICCJ. Indicii exista in opinia noastra, si unele cat se poate de clare, mai ales daca tinem cont de Decizia CCR 685 din 7 noiembrie 2018 prin care s-a statuat compunerea nelegala a Completelor de 5 judecatori. De altfel, putem spune ca Decizia CCR reprezinta un rechizitoriu la adresa Inaltei Curti si implicit pentru Livia Stanciu si Cristina Tarcea, cele care au condus instanta suprema in perioada in care legea a fost incalcata in cel mai grav mod.


Asa cum deja se stie, timp de patru ani, mai exact din 2014 pana in 2018, instanta suprema a nesocotit Legea 304/2004 privind organizarea judiciara. Concret, desi actul normativ stabilea ca alcatuirea Completelor de 5 judecatori se face prin tragerea la sorti a tuturor membrilor, ICCJ si-a facut propria lege, printr-un regulament intern, stabilind ca doar patru membri sunt trasi la sorti, presedintele si vicepresedintele instantei urmand sa faca parte automat din Completele de 5, deci sa fie membrii de drept. Totul s-a intamplat sub conducerea Liviei Stanciu si Cristinei Tarcea, care au participat direct la constituirea nelegala a Completurilor de 5 judecatori, atunci cand au tras la sorti cu manutele lor numele magistratilor care urmau sa faca parte din acestea. 

Abuz in serviciu in forma continuata?

Incalcarea legii este una evidenta, dupa cum CCR a decis, iar posibila incadrarea poate fi cea de abuz in serviciu. Spunem asta avand in vedere chiar prevederile art. 297 Cod penal privind abuzul in serviciu.

Art 297

Fapta functionarului public care, in exercitarea atributiilor de serviciu, nu indeplineste un act sau il indeplineste in mod defectuos si prin aceasta cauzeaza o paguba ori o vatamare a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau ale unei persoane juridice se pedepseste cu inchisoarea de la 2 la 7 ani si interzicerea exercitarii dreptului de a ocupa o functie publica.

Vazand prevederile art. 297 Cod penal privind abuzul in serviciu, se pune intrebarea daca nerespectarea legii privind compunerea Completurilor de 5 judecatori ICCJ, asa cum CCR a stabilit ca s-a intamplat in mandatele Liviei Stanciu si Cristinei Tarcea, reprezinta o fapta a functionarului public care in exercitarea atributiilor de serviciu indeplineste un act sau il indeplineste in mod defectuos, cauzand vatamari ale drepturilor si intereselor unor persoane. Este un aspect care trebuie analizat de Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie. Trebuie precizat ca abuzul in serviciu reprezinta o infractiune doar daca prin “actul defectuos” se intelege incalcarea legii, dupa cum a hotarat CCR, or cazul compunerii Completurilor de 5 judecatori ICCJ priveste tocmai incalcarea Legii 304/2004 privind organizarea judiciara, deci o legislatie primara, nu una secundara.

Oricum, daca procurorii PICCJ vor considera ca Livia Stanciu si Cristina Tarcea au savarsit un abuz in serviciu, acestea risca intre 2 ani si 7 ani de inchisoare, daca nu cumva chiar pana la 10 ani. Si spunem pana la 10 ani de inchisoare in conditiile in care posibila infractiune de abuz in serviciu este una in forma continuata, intrucat a fost comisa pe parcursul mai multor ani, in perioada 2014-2018. Iar forma continuata atrage majorarea pedepsei cu inca 3 ani, dupa cum se arata la art. 36 alin. (1) Cod penal - “Pedeapsa pentru infractiunea continuata si infractiunea complexa”:

“(1) Infractiunea continuata se sanctioneaza cu pedeapsa prevazuta de lege pentru infractiunea savarsita, al carei maxim se poate majora cu cel mult 3 ani in cazul pedepsei inchisorii, respectiv cu cel mult o treime in cazul pedepsei amenzii”.

Pe de alta parte, trebuie spus ca indicii privind incalcarea legii si comiterea unui abuz in serviciu la Inalta Curte reprezinta chiar ultimele hotarari ale instantei supreme, care au suspendat pedepsele dispuse de Completele de 5 judecatori pe motiv de nelegalitate.

Tarcea, acuzata oficial ca a refuzat sa aplice legea

In final amintim ca in cazul Cristinei Tarcea deja exista acuzatii oficiale in legatura cu modul in care au fost copuse Completele de 5 judecatori ICCJ. Este vorba despre actiunea disciplinara exercitata de Inspectia Judiciara impotriva presedintei ICCJ, prin care i se imputa faptul ca a refuzat sa implementeze dispozitiile de imediata aplicare ale Legii nr.207/2018 privind modificarea Legii nr. 304/2004, neindeplinindu-si in acest fel indatoririle de serviciu cu privire la constituirea Completurilor de 5, dar si a Completurilor de 2 judecatori, astfel cum prevad dispozitiile art. 31 alin. (1) lit. b) si art. 32 din Legea nr. 304/2004. Refuz care, potrivit Inspectiei Judiciare, a facut ca nu mai putin de 40 de cauze de competenta Completurilor de 5 judecatori si 11 cauze de competenta Completurilor de 2 judecatori sa nu fie repartizate aleatoriu unor completuri in compunerea prevazuta de legea in vigoare la data inregistrarii lor. Drept urmare, Inspectia Judiciara a trimis-o in judecata disciplinara pe Tarcea pentru refuzul nejustificat de a indeplini o indatorire de serviciu si nerespectarea dispozitiilor privind distribuirea aleatorie a cauzelor, abateri disciplinare prevazute de art. 99 lit. f) si o) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor (click aici pentru a citi).

Accesari:11297

Comentarii

# Raul date 21 decembrie 2018 15:15 +17

Este prea mica sectia, pentru cat este de lucru. Cu o Floarea, nu se face primavera. Vointa, pentru a se cerceta toate abuzurile, tine de CSM si Ministrul Justitiei.

# faracatuse date 21 decembrie 2018 15:18 +4

frumoasa metafora... Sa speram ca ploaia de dosare va face floarea mare...

# Bine le-ai zis-o GARCEO date 21 decembrie 2018 15:37 +7

Au **** astia. Mama ce de abuz in serviciu pe bune...o sa mai vedem din 2020. Merita si ei si ele sā stea dupā bare :lol: :lol: :lol:

# DOREL date 21 decembrie 2018 21:29 +3

Ma' nene, adauga pe lista si uzurparea de calitati oficiale si, oricum ar fi si oricum am da-o, judecatorii care au participat in completele de 5 sunt participanti, de aia ICCJ trebuie sa-si puna cenusa-n cap si sa ceara iertare in genunchi poporului roman ! Si b): altfel, nu poate garanta nimeni ca mamaliga nu va exploda din nou si, de asta data, pe bune ! Parerea mea ...

# DODI date 21 decembrie 2018 17:37 +13

Cele două precupețe sunt făptutoare, iar tembelul de la Cotroceni complice. Evidențele sunt clare. La fel de clar este și motivul pentru care tonomacul de la Cotroceni îl menține pe tractorist în funcție ca procurorii să nu se atingă de... augusta familie. Din păcate pentru români această augustă familie nu are gust, dimpotrivă degajă un iz de hoit, asezonat cu ilegalități și ornat cu niște fapte penale. Că tot vin sărbătorile putem spune că scoafa e moartă în cotețul neamțului. Să vină repede Sanepidul cu deratizarea la Cotroceni și la Sibiu. Să curățim țara de otrepe.

# bolovanu date 21 decembrie 2018 21:57 +2

Banditele sa fie bagate la haules si sa li se confiste averea lor, copiilor si nepotilor fiindca au jefuit statul roman de miliarde de euro prin neaplicarea legii din 2014 pana in prezent si magistratii au incasat nemeritat si ilegal salarii astronomice si in plus penalii au ramas cu banii si au fugit cu ei in tarile calde! Bandittii din justitie trtebuie bagati la racoare! Huuuo!

# drum bun date 21 decembrie 2018 15:18 +4

daca Florea avea apucaturile lui kovesi, le vedeam deja in catuse pe catzelele astea 2. la puscarie cu toti tradatorii!

# certificatele date 21 decembrie 2018 15:19 +1

de nebunie sa fie pregatite iute.

# Garcea date 21 decembrie 2018 15:25 +11

Sunt multe si multi cu abuz... - Tarcea - Parcea, Stanciu - Oiro , Matei - Rromica, Tudoran de la Baneasa,  Gheorghe - Banchera, Danilet - Cântaret, ...sunt cam vreo...69 :D. Sa le uram " La Multi ani "...ca sigur vor avea zile negre saracii. Daca nu in 2019 sigur din 2020 încolo. Istoria vine aprig din spate...si nu iarta.

# Andrei Muresan date 21 decembrie 2018 15:28 +10

 Livia Stanciu si Cristina Tarcea sunt, separat sau impreuna, "anus contra naturii". Am vazut multe in viata mea de reporter de televiziune; oterpe de tot felul, la conducere, fara minte, fara carte, fara suflet, dar cele doua intrec orice inchipuire. Ce este mai trist in acest caz? Presedintele Iohanis, le tine in brate.  <img src=ops:' />

# ISTORIA NU IARTA NICIODATA ! DAR NICIODATA ! date 21 decembrie 2018 16:06 +17

Johannis e PAUS, e la revedere... S-a incheiat cu marea ticalosie din Justitie. VINE TAVALUGUL. Tintele vor fi  sniperii din anii trecuti. Adica magistratii ticalosii. Fantomele raului ii vor bântui pe ticalosi oriunde s-ar afla. Astia NU au fost magistrati...ci doar niste aranjori si distrugatori de destine. VOR PLATI ! Nu e nicidecum ceva revansard... asa va fi !!! Uitati-va pe cei cai mari erau doar acum doi-trei ani in urma. Uitati-va unde sunt acum. Nu uitati... UNDE VOR FI PESTE UN AN !!! Criminali ai raului cu orice pret sau ticalosi ce aparā infractori.. sunt bântuiti, sunt blstemati si sfârsec tot timpul rāu. Isi impart acum intre ei doar doar ultimile sperante desarte. Asa faceau si nazistii in '44 in buncarele in care au pierit ca sobolanii. Tot mai sperau si se îmbārbātau intre ei. ISTORIA NU IARTA NICIODATA ! ASA S-A SCRIS ISTORIA DE MII DE ANI SI ASA VA FI SI IN ROMANIA DUPA ACEST EXPRIMENT ORIBIL ! Craciun fericit 2018 !

# simplu date 21 decembrie 2018 15:34 +6

Ooo, ce veste minunata! Abia acum poate se va vorbi direct de ADEVAR! Abuzul in serviciu precum si alte fapte nu mai sant prevazute de legea penala de hahahat ...asa de cam doi ani si mai bine. Dovada a stat zilnic pe paginile acestui site in minutele de la incheierea proceselor : art 16, al.1 ,lit b, TEZA 1, Adica fapta nu este incriminata de codul penal. Asa ca zgripturoaicele scapa laolalta cu echipa basescului, ca sa vada si populatia de ce a fost scoasa in strada sa nu cumva sa fie introduse la loc in cp abuzul , mita si altele. Babele trebuiesc intrebate DE CE nu au transmis instantelor la primirea deciziilor ccr ca art. respective sant suspendate 45 de zile si apoi anulate in ideea CUNOASTERII SI APLICARII UNITARE A LEGII, obligatie se serviciu. Abia acum se poate aplica constituire de grup infractional, favorizare infractori, manipulare informatii si peste toate DISTRUGEREA SISTEMULUI JUDICIAR!/Dar cine sa o faca cand NIMENI nu are curaj macar sa vorbeasca!

# Yeeesssss ! Cum ar zice dobitocul de Klem date 21 decembrie 2018 16:01 +7

La puscarie macar 10 ani . Hei, dar Coldea, Maior si Covesi ? :eek: PSD+ALDE vad ca va miscati , cel putin din gura . Vrem fapte , daca vreti voturi !!! Legile justitiei care zice sa plateasca procurorul care lua achitare, finantarea ONG , salarii in invatamant ca-n sanatate , promovarea firmelor romanesti !

# SPARTAKUS date 21 decembrie 2018 16:15 +7

INTERDICTII SI INCOMPATIBILITATI:Judecatorii si procurorii nu pot sa faca parte din partide sau formatiuni politice si nici sa desfasoare sau sa participe la activitati cu caracter politic.Din cele constatate si vazute cu ochiu liber,pt.duduile STANCIU si TARCEA,aceste interdictii au devenit facultative,in consecinta merita sa fie trase la raspundere penala,intrucat au distrus si paradit multe vieti!!!!

# geo date 21 decembrie 2018 16:57 +4

Nu se va întâmpla niciodată în COLONIE!. Corb la corb, nu-și scoate ochii. Trebuie căutat la cei care au dat ordinele.

# Cum se vede Rröemenika din turnulețul de fildeș date 21 decembrie 2018 18:44 +2

Nemainteresându-mă câtuși de puțin Rröemenika - Șandramaua Absurdistană de rit Neo-nazist, Satrapie Babuinizată și Colonie Mancurtizată, Penitenciară și Experimentală, am cam evitat în ultima vreme să-mi îndrept săgeata privirii către acest tărâm flamboaiant de imbecil, în care Infractorii de rang înalt din Neo-Securitate se păruiesc cu Infractorii de Rang înalt din Partid. Însă, zilele astea, dinspre Colonia Penitenciară Rröemenika răzbate un huit și-o znoavă, ce se nalță până la înălțimea inaccesibilă a aspirațiilor și trăirilor etice. WTF? Azvârl o ocheadă plictisită înspre Wallachia-Tribalia- Republika TâNpită a Procurorilor demenți, scelerați, psihopați, nevropați și sociopați. Când colo, ce să vezi? Un Plăvan Cap-sec, o ținea langa-danga pe lângă hatul arăturii cu o melodramă răsuflată, declamată în ritm de CD zgâriat și cu intonație de fantoșă captivă-n funii, despre Armaghedonul judiciar și Apocalipsa socială pe care le-ar produce o eventuală amnistie...

# Cum se vede Rröemenika din turnulețul de fildeș date 21 decembrie 2018 18:45 +2

și grațiere a miilor și zecilor de mii de fraieri și prostani, care înfundă temnițele, ocnele, gherlele și pârnăile patriei drept consecință punitivă comiterii unor abominabile „infracțiuni”: mutatul a trei țăruși de grănițuire, furtul de foame a unui baton de salam din hypermarket, condusul fără permis al unui moped pe un drum forestier sau de exploatație agricolă. Cât timp era cocoțat Plăvanul de la Hermannstadt pe pedestalul mediatico-securist, de pe care-și recita rolul său trist de actor politic grăbit, alți bagabonți, nași și capi-di-tutti-capi din cupolele mafiotice ale neo-socialismului de caviar, mimetizat în capitalism de cumetrie, rapt, japcă, furtișag, represiune, intimidare și terroare, au organizat și desfășurat o amplă campanie contraofensivă prin care să-și scoață din pârnăi gulerele lor albe, prinse cu „ștromeleagul învârtoșat la gaura de fătăciune” a execuției bugetare.

# Cum se vede Rröemenika din turnulețul de fildeș date 21 decembrie 2018 18:46 +2

Au profitat de neatenția nativă a Întâiului Prostovan și l-au lăsat pe Tolomacul de la Hermanstadt să-și vadă liniștit de teatralul său monolog și, cu iuțeală de mână și nebăgare de seamă, pe dinapoi, pe șestache, noaptea ca hoții și ziua ca briganzii, au reușit să spoiască în nelegală nulitate componența completelor de judecată de la Înaltul Țarc de Paradeală Protocolară și Injustiție. Efectele acestei acțiuni manevriere prin învăluirea Prostanului de la Hermannstadt s-au făcut imediat simțite în prima nulitate a art. 281 Cod de procedură penală, iar pe cale de consecință, alae și cohortae, clici și cârdășii întregi de hoți deja-prinși devenind subit negustori suspendați executiv. Asta e! Cea mai bizară implementare mioritică a unui distih alb: „Bună-ziua! / Bat pari! N-ai văzut oile mele? Iaca împletesc surcele!” Plăvanul Rânjitor behăie aiurea despre ce i-au scris serviciile să behăie, îi numără oile georgetei de la PÎCCJ ...

# Cum se vede Rröemenika din turnulețul de fildeș date 21 decembrie 2018 18:47 +2

iar golănașii și derbedeii neo-socialismului de cavar, emanați exact acum 29 de ani, bat pari în gardul ÎCCJ și împletesc surcelele nulităților absolute în dosare definitive. Ar mai trebui ș-o concluzie la panorama panaramei judiciare ce se zărește pe tărâmul mafiotico-bagabonțesc al Wallachiei, dar această concluzie a fost deja enunțată de Grigore Alexandrescu în a sa fabulă „Câinele și cățelul”: „Adevărat vorbeam, / Că nu iubesc mândria şi că urăsc pe lei, / Că voi egalitate, dar nu pentru căţei. / Aceasta între noi adesea o vedem, / Şi numai cu cei mari egalitate vrem.” TRIST CE SE VEDE DIN TURNULEȚUL MEU DE FILDEȘ! La ceas de centenară aniversare a Bantustanului Babuinizat și Mancurtizat – Rröemenika, la ceas de pioasă comemorare a celor 1.165 de frumoși inconștienți, care și-au pus viața zălog și au fost cernuți în pulbere de stele pentru ca astăzi Plăvanul să ajungă Președinte-beeehăitor într-un așa-zis democratic „stat de drepți”, ...

# Cum se vede Rröemenika din turnulețul de fildeș date 21 decembrie 2018 18:49 +3

... ei bine, la acest moment de bilanț introspectiv, realitatea socială se arată cum nu se poate mai TRIST: DREPTATE DOAR PENTRU LEI și PÂRNAIE PENTRU CĂȚEI. Gulerele albe, cu jdemilioane de euro în conturi esoterice, beneficiind de asistența juridică a unor expansivi advocați ai diabolilor – ies afară din pârnăi și se duc acasă să-și halească porcul și să-și drăgălească mangalițele casnice sau gonflabilele extra-conjugale. Prostimea și pülimea amărăștenilor, neștiutori de buche juridică și calici rupți în cur, fără nici un leu pe cardul de pușcăriaș, asistați de plictisiți apărători din oficiu, rămân în continuare după gratii, să asigure „buna” și lucrativa funcționare a acestui odios, sinistru și stalinist system represiv, denumit Administrația Națională a Penitenciarelor. Gulerele albe își fac sărbătorile cu Caviar Petrossian și Moet&Chandon, prostimea își fac Sărbătorile în ocne și gherle,în compania ploșnițelor, gândacilor, șoarecilor și șobolanilor,...

# Cum se vede Rröemenika din turnulețul de fildeș date 21 decembrie 2018 18:50 +1

... sărbătorind Nașterea Mântuitorului Hoților și Tâlharilor, având pe masă admirabilele lături, ilustrele zoaie și excepționalele putregaiuri ce i le oferă, cu parcimonie, Statul român. Zoaie, lături și putregaiuri în cuantum de 3,75 lei/zi. Trist! Cumplit de trist a ajuns Röemenika! :sad: https://www.youtube.com/watch?v=iB7DnJtrncg

# *** date 21 decembrie 2018 20:55 +1

„Și Doamne, pentru ce o viață de coșmar? / Și PENTRU CINE se moare în zadar?” :sad: „De ce nu încetați acest cumplit război? / De ce vă gândiți NUMAI LA VOI? Și nici nu vă pasă de mama care-și plânge / Copilul sau ucis ce zace-n bălți de sânge / ȘI NICI NU VĂ PASĂ DE CEI CE NU MAI SUNT / DE CEI CE VĂ ACUZĂ DE-ACOLO DIN MORMÂNT.” :sigh:

# emilian date 21 decembrie 2018 21:45 +3

...cum au ajuns ditamai ... DE GALATI,sa ocupe aceste functii,sant paralele cu aceasta profesie,au demonstrat-o pana acum,prin acte si hotarari judecatoresti ca sant puse acolo de MARELE MAFIOT basescu sustinut de alt mic marinar de galati,mare excrement pdl,care au marea RESPONSABILITATEA ACESTOR ABUZURI, si preluta in interes familial de acest incompetent de sibiu,cocotat acolo fara voia lui,dar care va fi dat de pamant de sri,fiindca ei nu au realizat cat de limitat si primitiv este JVABUL...SIC...

# MESTERUL date 21 decembrie 2018 22:52 +4

SA FIE DESTITUITE DIN FUNCTIE CELE DOUA.

# Dobrescu Nicolae date 22 decembrie 2018 09:49 +2

Destituirea tuturor judecatorilor procurorilor si Sri-sailor, care au semnat protocoalele ilegale, a tuturor judecatorilor care au participat la completele ilegal constituite si judecarea acestora. Dar cum sa se realizeze acest desiderat cand presedintele Iohaos este sustinatorul ilegalitatilor facute? Chiar el a beneficiat de actiunile ilegale ale binomului Sri-justitie, atat prin ne cercetarea infractiunilor comise la Sibiu cat si prin faptul ca, cu sustinerea lor a ajuns presedinte. Ca sa she poata readuce justitia romana pe calea legala, trebuie in primul rand demis Iohaos.

# amo date 22 decembrie 2018 14:33 +1

Trebuie facuta o curatenie drastica in justitie , am sperante ca poate CSM""sub aripa doamnei Savonea,va schimba macazul si va dori sa faca cu adevarat dreptate si cu ajutorul domnului ministru Toader. Doresc sa vad cum sunt exclusi definitiv din magistratura si binenteles sa stea si pe la racoare exact pentru aceleasi motive pe care le invocau ei in dosarele de "mare succes", abuz in servicu, trafic de influenta etc.Sa se duca un pic la racoare si Lazar, Kovesi, Coldea, Tarcea, minunata de Stanciu, Bogdan , Onea ," Portocala" si toti care isi mai permit sa se gandesca sa incalce legea cu tot alaiul lor. Atata timp cat inca isi mai gasesc "portite " , prin tot felul de artificii pentru a incetinii sau a impiedica anumite proceduri justitia ramane nedreapta, bolnava si incapabila de a merge mai departe. Intr-o tara daca justitia nu e sanatoasa nu poate exista .

# imun/teanu date 22 decembrie 2018 16:06 +1

,,, dar si in forma "calificata", ca zic ca sunt de meserie! Sa facem, pe acesti 4 ani socoteala simpla. Lumina s-a consumat, si caldura, si apa (ca si canal, caracteristic). Masinoaiele si cate mai altele. Basca lef-OAIELE! In 4 ani cate zeci sau sute de milioane de euro! Cine plateste! Prostimea? Cand "fetele cinstite" aduna din dansul la BARA doar ceva parai, astea (de DA, "meserie"!) se-ndoapa tot nesatule mereu! In loc de puscarii si popririle pagubelor le vin pensi-OAIE?!, sau de la Hoha-Hans alte posturi sublime! Trebuie imediat evaluarea. La bani! Iar ministrul finantelor tot imediat actiune de recuperare pagube. Se poate si daca nu este "lege raspunderii". Daca si vrei. Ce-o sa se-ntample! O sa se dea iar Hoha cu curul in sus. In pozitia de tragere Base? Si?

# rahat date 25 decembrie 2018 20:01 +1

Speram sa nu mai apucati Pastele de la anu' fara executare

# Horia date 26 decembrie 2018 15:20 +1

La multi ani abuzatoarei Livia Stanciu dar in pușcărie.

# Stefan date 27 decembrie 2018 08:41 0

Doamnelor și domnilor, nimic nu se va întâmpla cu toți acei magistrați cu funcții înalte, fie ei procurori sau judecatori de rang înalt care au săvârșit abateri de la lege. Corb la corb nu scoate ochiul. Oricât de multe se vor relata despre ei, aceștia vor fi anchetați și judecați tot de ai lor, ei intre ei. E o lume a lor în care noi cei din exterior nu putem decât privi. Noi, muritorii de rând, nu putem decât să le plătim salariile (uriașe). Şi doar atât. Nimeni altcineva nu se poate atinge de ei. Vezi Kioveşi, A. Lazăr, ... I-au îndepărtat pe Negulescu și Onea, temporar, să nu ne surprindă dacă mâine-poimâine auzim iarăși de ei în procuratură.

# Stefan date 27 decembrie 2018 08:49 0

Credeți domniile voastre că pentru cele două doamne, Stanciu şi Tarcea, unse de chiar KWI, va îndrăzni cineva să le deranjeze cu o anchetă? Eu cred că vom afla după ceva timp că deciziilor lor privind alcătuirea completelor de judecată a fost chiar revoluționară în justiție, aducând nemăsurate progrese în domeniu.... Ei (magistrații) își văd de ale lor, ei intre ei, pe la petreceri cu serviciile, cu ambasadorii, în lumea lor de zeități, noi cu cele lumești... : lupta pentru supraviețuire, pentru ziua de mâine...

# Pintea date 28 decembrie 2018 16:44 +3

Riscă, insa numai teoretic! Asta daca am avea o tara normala la cap, cu institutii care sa aplice legea tuturor celor ce o incalca, si nu preferential! Iar intr-o asemenea tara, abuzurile comise de cele 2 doamne, ar fi desapaje, nu o regula cum a devenit la noi. Nerespectarea legii este legea in Romania, iar respectarea legii constituie exceptia. Exceptia o realizeaza bietii cetateni, cu frica in san. Asa ca cele 2 cucoane nu vor fi trase la raspundere de nimeni, nici macar de constiinta lor, vor dormi linistite!

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - O va exclude din magistratura Sectia pentru judecatori a CSM pe sefa ICCJ Cristina Tarcea?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 22.01.2019 – Veverita vizionara il consoleaza pe Lucica. Meet Antonia Pink

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER