GIANI SPAIMA INFRACTORILOR DIN MAGISTRATURA – Cel mai curajos procuror de la Inspectia Judiciara, Gheorghe Stan, a castigat pe merit sefia Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie. Se anunta vremuri grele pentru toti magistratii care incalca legea. Fara Giani la Inspectie, nu se facea primavara in magistratura

Joi, 10 ianuarie 2019 17:13 | Scris de Elena DUMITRACHE | pdf | print | email

Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie are un nou sef. Inspectorul sef adjunct al Inspectiei Judiciare, procurorul Gheorghe Stan (foto), a castigat concursul pentru numirea in functia de procuror-sef al Sectiei de investigare a infractiunilor comise de magistrati, dupa ce a sustinut joi, 10 ianuarie 2019, interviul in fata Comisiei din CSM.

Mandatul procurorului Gheorghe Stan in fruntea Sectiei de investigare a infractiunilor din justitei urmeaza sa se desfasoare pentru urmatorii 3 ani.


Potrivit informatiilor obtinute de Lumea Justitiei in exclusivitate, procurorul Gheorghe Stan a obtinut un punctaj de 9,33, in timp ce contracandidata sa, procuroarea Florena Esther Sterschi a obtinut un punctaj de 8,33. Precizam ca pana in acest moment, conducerea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie a fost asigurata sub interimat de procuroarea Florena Esther Sterschi.

Procurorul Gheorghe Stan a sustinut examenul de intrare in magistratura in decembrie 1997, promovand la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in noimebrie 2011. Din 2012 si pana in prezent, Gheorghe Stan a activat in cadrul Inspectiei Judiciare, din 2012 si pana in prezent asigurand functia de inspector-sef adjunct al Inspectiei Judiciare.

 

 

Accesari:7657