luju luju luju

Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

Kovesi, o problema de siguranta nationala

Marţi, 19 februarie 2019 00:38 | Scris de Razvan SAVALIUC | pdf | print | email

Este sau nu Laura Codruta Kovesi agent al unei puteri straine? Este intrebarea legitima a tot mai multor romani, care asista la stupefiantul spectacol al unui mecanism infernal - politic si de propaganda, interna si externa - de sustinere oarba a Laurei Kovesi in fata oricaror evidente, in contra principiilor statului de drept european. 


Un spectacol degradant, cu scopul precis de a o scapa din ghearele Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie unde este cercetata penal in 19 dosare si unde a fost pusa sub invinuire pentru abuz in serviciu, luare de mita si marturie mincinoasa.

Caraghiosii de la PNL si USR (aflati sub comanda straina) s-au aruncat pur si simplu in prapastie, anuntand o initiativa legislativa de desfiintare a Sectiei pentru magistrati, fara sa realizeze ca nu au niciun sort de izbanda, si ca isi taie singuri craca de sub picioare militand pentru lipsa de raspundere a magistratilor si actionand pentru scaparea de raspunderea penala a unei orori cercetata in 19 dosare penale (plus altele care vin in cascada asupra ei), care a semnat protocoale ilegale cu serviciile de informatii si a girat un val de abuzuri impotriva politicienilor, oamenilor de afaceri romani, patronilor de presa, medicilor, magistratilor neafiliati binomului etc. Dupa ce au strigat ani in sir “fara penali in functii publice”, PNL si USR sfarsesc prin a lua apararea orbeste unei persoane profund certate cu legea.

Miscarile de trupe din ultima perioada de dupa punerea sub acuzare a lui Kovesi, ne arata ca aceasta inca beneficiaza de o sustinere politica, interna si externa de neimaginat:

- CEDO de la Strasbourg i-a pus pe rol, in timp record, plangerea impotriva revocarii ei din functia de procuror sef a DNA, desi ea nu a parcurs nicio procedura judecatoreasca interna; aici nu ma gandesc ca cei 41 de judecatori ai CEDO de la Strasbourg pot fi indoiti, ci mai degraba la un act de favorizare sau chiar de coruptie a unora de la grefa Sectiei romane, care au incadrat-o la o categorie de cauze de regim de urgenta (e foarte posiibl ca plangerea sa fie respinsa ca inadmisibila, pentru ca asa si este dupa lege);

- la Parlamentul European se duce o propaganda infecta pentru numirea ei ca procuror general european, institutie care ar urma sa isi inceapa activitatea din 2022; cum sa numesti un sef inainte ca o institutie sa existe? E clar ca aceasta miscare e menita sa-i ofere protectie si sa o extraga din Romania, unde e iremediabil compromisa si unde o asteapta multe, foarte multe dosare penale. Deja state ca Ungaria si Polonia au anuntat pe diferite canale ca nu vor admite niciodata numirea lui Kovesi intr-o atare functie, pentru ca toti intuiesc ca pe modelul anti-romanesc al DNA, care a distrus toate elitele romanesti, un parchet european cu o Kovesi in frunte va putea actiona ca o structura de distrus guvernele din statele estice ale UE. Evident ca dupa un parchet european, va urma si un tribunal european, astfel incat guvernele unor state sa fie inculpate si judecate nu dupa instantele nationale (locul savarsirii faptelor), ci in alta parte, de cei care detin puterea in Uniunea Europeana.

- in raportul MCV din noiembrie 2018 s-a falsificat in mod criminal-organizat realitatea, nespunandu-se o vorba despre abuzurile DNA, dar mai ales despre faptul ca Laura Kovesi, ca si Augustin Lazar, au semnat protocoalele ilegale cu SRI din 2009 si 2016, care au incalcat grav legea si au traficat actul de justitie, transformat in “camp tactic”. Isprava cu falsificarea MCV - care in fapt a fost un dictat impotriva Romaniei sa isi distruga toata legislatia pentru alde Kovesi si Lazar, cu incalcarea principiilor UE - sunt convins ca este opera unor sorosisti, in frunte cu vicepresedintele CE Frans Timmermans, un neam prost, care ameninta Romania cu procese in parlamentul european, si care a avut neobrazarea sa afirme ca nu-l intereseaza imixtiunea serviciilor secrete in Justitie. Bravo Ungariei, care luna trecuta a dat afara o delegatie de olandezi de la UE, care vroiau sa faca o analiza pe statul de drept la Budapesta, si care au fost alungata, sub acuzatia ca olandezii lui Timmermans sunt oamenii lui Soros;

- in presa interna si internationala se duce o campanie infernala pentru glorificarea Laurei Kovesi, ascunzandu-se la greu ca aceasta e o mincinoasa patologica, ca e plina de achitari ca wc-ul de hartii, si plina de actiuni disciplinare si dosare penale, pentru care am prevestit si prevestesc ca va sfarsi in inchisoare. Cine plateste pentru toata aceasta propaganda externa? Din ce bani? Si in schimbul a ce, cu ce asteptari la schimb? Kovesi mai este aparata si de propaganda interna, atat de infecta, ticaloasa, vanduta, incat aceasta pseudo-presa creata si finantata din perioada binomului SRI-DNA a ajuns sa atace ea justitia, la modul cel mai grobian posibil, pe simplul motiv ca o cerceteaza pe Kovesi, uitand cum a acuzat clasa politica ani in sir de acapararea justitiei. Deci totul pana la Kovesi!

- insusi presedintele Klaus Iohannis a atacat noua Sectie de Investigare a Infractiunilor din Justitie pentru simplul motiv ca i-a deschis dosar lui Kovesi, act nepermis unui sef de stat, el care s-a declarat tot timpul multumit de alde Kovesi si Lazar, in timp ce dosarele lui penale cu casele de furat stateau bine mersi la fereala, la parchetele controlate de cei doi.

- sa nu uitam de salba de decoratii si medalii puse in piept Lulutei de ambasadele unor state straine. Mai ales de “Steaua Polara” care i-a fost conferita cu zeci de ani in urma, contra cost, si Elenei Ceausescu. De ce ar decora un stat strain un procuror roman? Pentru ce merite in slujba respectivelor state? La aceasta intrebare nimeni nu a raspuns...

- si mai ales sa nu uitam cum DNA, sub conducerea lui Kovesi, a ocolit toate multinationalele straine, care au pus mana pe resursele si serviciile strategice, precum si pe marile contracte de achizitii publice, au eludat taxele si impozitele, dar nu au ajuns niciodata in justitie! In cei 12 ani de domnie a lui Kovesi s-au devalizat padurile, s-au furat banii de la autostrazi, resursele din energie etc si niciun strain nu a fost tras la raspundere.

Si inca o data intreb: este Kovesi agentul unei puteri straine? Care a facut mari servicii si pentru care se cauta acum extragerea si recuperarea pentru a se transmite mesajul ca toti cei care slujesc marilor stapani nu vor pati nimic, pentru ca altora sa nu le fie frica sa faca la fel?

Parerea mea este ca DA. E posibil ca individa sa mai aiba in ascuns o alta cetatenie asa cum au avansat mai multe voci publice. Timpul ne va demonstra. Nenorocirea ei este ca la cate a comis, crezandu-se invincibila, e foarte greu pentru orice aparator al ei, fie intern, fie extern, sa fie credibil, indiferent cine ar fi. E aproape imposibil ca Laura Kovesi sa mai fie salvata. Cine va incerca, se risca pentru ce femeia a lasat urme adanci, iar unii procurori din DNA au si inceput sa toarne la greu despre ispravile, pentru a-si negocia pielea.

Cine o ia azi in brate pe Kovesi spre a o prezenta neprihanita si demna de mari dregatorii europene isi asuma riscul unei compromiteri de proportii: riscul de a purta anatema grozaviilor acesteia, pe care le cautioneaza. Si care iesi la iveala pe zi ce trece. Ce credibilitate va avea viitorul parchet european cu Kovesi mot in frunte?

Prabusirea lui Kovesi e foarte aproape. Frica se vede pe fata ei!

PS – Cazul Kovesi va fi rezolvat de justitia romana. Dosarele ei vor merge pana la capat. Asa cum nimeni nu-si imagina, cu un an-doi in urma, ca sefa DNA va fi trimisa in judecata disciplinara de Inspectia Judiciara pentru abateri, sa nu va mirati daca in scurt timp o veti vedea trimisa in judecata penala. Si slava Domnului ca are pentru ce!

Accesari:5752

Comentarii

# De ce ar decora un stat strain un procuror roman? date 19 februarie 2019 01:25 +10

Pentru ca nu vede, nu aude, nu vorbeste despre retrocedari in exces, despagubiri,  si terenuri ajunse in posesia unor persoane straine ? De ce n-a anchetat nimeni totalul retrocedarilor in fiecare licalitate /judet din Romania dupa 1990 ? Totalul retrocedarilor inscris in toate titlurile de proprietate emise prin ordinele prefectilor si aflate in circulatie in fiecare luna de cand au inceput retrocedarile le este ascuns romanilor... La fel este cazul si in cazul titlurilor de despagubire sau al platilor efectuate prin ANRP... Poate ca stie ca terenurile vandute strainilor de noii improprietariti dupa 2005. in vreme ce adevaratul proprietar sau cel care cumpara drepturile de despagubire incasa banii pentru acte gresit modificate intentionat? Sau erau terenuri lasate bancilor contra unor imprumuturi nerambursate vreodata... Si dupa aceea Romania a primit imprumuturi de aproape 20 de miliarde euro... fara plan de afaceri  sau dezvoltare economica.... altfel s-ar fi vazut buzunarele goale.

# biet roman saracu' date 19 februarie 2019 16:56 +1

A doua nationalizare..adica trecere in proprietatea ALTOR nații... https://trenduri.blogspot.com/2019/02/adevarul-despre-democratie.html?fbclid=IwAR1lT-hxj_hr-DiW-JyKUd5UnKhQjIy2RQTBdib56ObIBbQR9EJ40CKsTKA

# proxy Edelweiss date 19 februarie 2019 07:38 +3

Iaca ce-am pus la cristoiublog: „În atare circumstanțe, de evidentă disensiune dintre Oiropa și Colonia aia Penitenciară de peste Baltă, (zămislită din ocnașii și bandiții Europei, surghiuniți în Lumea Nouă, cu o istorie „milenară” egală cu o jumătate din Letopisețele Mușatinilor), întrebarea firească ce se afirmă cu obiectivitate este: „va admite tandemul franco-german încredințarea posesiei cheii de la cătușele europene către UN CETĂȚEAN, UN UNDERCOVER, UN AGENT, UN SABOTOR, UN DIVERSIONIST aflat pe statul de plată ale Unchiului Sam? ” Who can say? Only Time ! (By Enya)” :-?

# biet ro0mansaracu' date 19 februarie 2019 16:54 -1

Agent ca agent, dar si desconspirat, si "destept " de numa'!

# proxy Edelweiss date 19 februarie 2019 07:39 +2

Și pe Cotidianul: „Poate peste ani și ani va avea și Lulutza reprezentarea concretă a teatrului kabuki pus la cale de niște Înalți Sforari Europeni (și nu numai europeni), teatru psihedelic menit să zăpăcească de cap spectatorii și să sucească mințile actorilor neinițiați în tainele „scenariului”. Vae victis! Vae Lulutza!” Rămân la părerea mea că totul e un mare bluf, o cacealma nemaivăzută. Singurul care începe să se prindă la șolticărie e Ion Cristoiu. Restul gazetarilor sunt aidoma soacrei și nurorii din povistirea lui Creangă și stau de se smiorcăie că motanul o să sclintească bolohanul de sare de lângă horn ș-aista o să cadă în funcția de procuror european. Comedie bufă, cu scenariul scris în cele mai experimentate laboratoare ale manipulării subliminale și persuasiunii de tip psihedelism de masă.

# biet roman, saracu' date 19 februarie 2019 08:13 +2

Nu, nu este agent al unei puteri straine.Este a cel putin 3 (fara a mai socoti si pe mama Zmeilor, Globalia):1) Usandia, 2.Hunia si ....3 Transilvania sorosista.E drept, aceast nu exista inca de jure, dar exista de facto.Straine si, dupa cum ne trateaza, sorry, OSTILE.

# imun/teanu date 19 februarie 2019 09:12 +3

CEDO!!! Ani in urma am vorbit cu primul castigator acolo, case din Cotroceni, pe un colt (nopti intregi jucasem acolo canasta cu fiiica a lui). Mi-a explicat ca e "vax", notariatul de limba romana fiind de la-nceput infiltrat de Iliescu cu Secu /in instante ajungand, fara verificari, "traducerile" falsificate si documentele "selectate". Ani in urma un nume era comentat pe internet de inselati dezmeticiti /"un" sau "o" anume V. (anonim) Nicolescu / nu cumva AICI tot el/ea o fi operta? * Bravo ungurii! Noi stim doar sa plangem pe cele mai balade, Miorita si Mesterul Manole.

# Baran Gheorghe date 19 februarie 2019 14:45 +3

"cetatenii sunt egali in fata legii si autoritatilor publice , fara privilegii si fara discrimnari" ." Nimeni nu este mai presus de lege". Asa zice constitutia in art. 16 , dar se face altfel in Romania. Cei care nu muncesc, care castiga bani nemunciti nu sunt interesati de acest aspect ,deoarece banii nemunciti =mita. A nu se confunda a avea serviciu cu a munci.

# Gabi R date 20 februarie 2019 18:07 0

E doar o vită proastă, o sărmană coadă de topor, cum au fost, sunt și vor fi alții, doar că ea a avut cel mai bun raport investiție/ câștig, ne-a distrus pentru câteva tinichele. Pe lângă nenorocirile pe care le-a făcut, de la a ajuta preluările ostile efectuate de companiile străine regiilor autonome, rețelelor de transport energie, apă-canal, termoficare, a societăților românești profitabile, ne-a atârnat și tinicheaua de cea mai coruptă țară din UE, de care nu vom scăpa în următorii 30 de ani, deși pe lângă marile foste puteri coloniale, suntem cum sunt interlopii din Balta Albă , pe lângă Camorra , Ndrangheta sau Yakuza.

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Cine va fi urmatorul fost procuror DNA trimis in judecata de SIIJ?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 19.07.2019 – Bobita a gresit coaforul

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER