12 August 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

“Prosti, dar multi”

Scris de: Razvan SAVALUC | pdf | print

9 December 2019 16:26
Vizualizari: 13760

Este fara indoiala absolut perdanta strategia PSD din ultimii ani, de a sta cuminte in banca si a nu raspunde la atacurile ilegale, impotriva ordinii constitutionale duse continuu de presedintele Klaus Iohannis, care a ajuns pana la manifestari de sorginte nazista prin repetatele indemnuriPSD trebuie sa dispara!” Iar cine nu ne convine estepesedist! Gata, ia de aici eticheta defaimatoare. Esti exclus din societate!


 

Iata cum, nici bine nu a devenit din nou presedinte, si ca un facut cea mai odioasa unitate de parchet DNA (cu peste 1000 de achitari la activ si plina de procurori al caror loc ar trebui sa fie dupa gratii) a inteles sa se “remarce” chiar de 9 decembrie – Ziua Anticoruptiei, organizand descinderi in forta, cu presa de casa din timp anuntata, la sediul PSD Arad - fieful lui Mihai Fifor, pentru a salta la audieri trei parlamentari. Actiunea de forta loveste simbolic in mintea romanilor cu mesajul subliminal ca PSD este “Partidul coruptilor”. Zau DNA? Voi care sunteti simbolul coruptiei din Justitie va mai permiteti sa faceti spectacole televizate cu catuse, mascati si perchezitii la “pesedisti”? De ce? Cumva pentru ca Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie este subminata chiar de Klaus Iohannis, care a promis intr-un limbaj de mafiot ca “o vom rezolva”, si de asta unii procurori anticoruptie nu au teama ca vor ajunge unde le-ar fi locul – in boxa acuzatilor?

Suntem praf ca natie daca parlamentarii – alesi de popor – pot fi ridicati cu mascati fara sa prezinte vreun pericol, din nou ca pe vremea lui Kovesi, si prostimea jubileaza la asemenea spectacol care nu are nimic de a face cu ideea de justitie.

Buna dimineata romani! Dictatura lui Iohannis tocmai a inceput! Gratie inactiunii PSD.

In timp ce Iohannis a instigat permanent la ura (inca din ianuarie 2017 cand si-a pus geaca rosie si a cerut caderea guvernului PSD proaspat investit chiar de el), PSD a pierdut continuu din electorat prin lipsa de reactie, pe ezitarea de a-l suspenda din functie pe Iohannis, pe lipsa de actiuni impotriva abuzurilor parchetelor care i-au tocat cu dosare fabricate, pentru care nu a raspuns nimeni. Nici Ponta (dat jos cu un dosar fabricat), nici Liviu Dragnea (executat in final pe un dosar fabricat) nu au avut determinarea sa iasa din starea de “flower power” si sa treaca la actiuni de forta, permise de lege, impotriva atacurilor unui presedinte care nu a facut nimic altceva decat sa submineze votul romanilor din decembrie 2016, cand PSD a fost creditat cu un scor record la Putere. Poate ca fosta guvernare ar fi fost mult mai benefica pentru romani, daca Iohannis nu ar fi subminat-o pas cu pas.

Nu stiu cati realizeaza cat este de periculos pentru democratie sa ai un presedinte care instiga la ura si discriminare, impotriva partidului majoritar ales prin vot, impotriva guvernarii propriei tari, repetand obsesiv sintagma “guvernarea esuata”, cand in realitate am avut printre cele mai mari performante, recunoscute la nivel european.

Din cauza ca PSD nu a avut curajul sa il suspende la timp pe Klaus Iohannis – si avea motive cu duiumul – ura si discriminarea presedintelui s-au raspandit ca iedera, iar marele partid s-a trezit tot mai mic in fata unui electorat radicalizat prin veninoasele mesaje repetate zi de zi, obsesiv.

- “Calomniati, calomniati, tot va ramane ceva!spunea un personaj al lui Beaumarchais; - “O minciuna repetata de un milion de ori sfarseste prin a deveni adevar!a fost deviza de capatai a fostului ministru nazist al Propagandei celui de-al Treilea Reich, Paul Joseph Goebbels.

E simplu. Tine de psihologia maselor. E de ABC la materia manipularea multimilor. Iar cand la o minciuna repetata nu se raspunde adecvat, in timp multimile iau minciuna drept adevar.

Poate credeti ca multimile sunt inteligente. Va inselati, oricat ar fi oamenii de inteligenti la nivel individual, la nivel de mase perceptiile colective pot fi catastrofale. Iar PSD, prin inactiune, a ajutat la formarea unor convingeri absolut gresite, care azi ii ameninta existenta ca partid. Convingeri care au fost izvorul votului masiv dat lui Iohannis pentru cel de-al doilea mandat, vot care nu a fost unul de apreciere pentru acest personaj toxic, ci un vot de ura anti-PSD. Caci intregul prim mandat al lui Iohannis s-a rezumat la trei cuvinte: “pesedisti”, “eseuat”, “penali”, avand ca obiectiv politic declarat: “PSD trebuie sa dispara

Un individ atat de lenes si de malefic pentru democratie a ajuns sa fie adulat de peste 60% din romanii care l-au votat pentru un nou mandat. Trebuie sa recunoastem ca asa suntem noi romanii. Usor de manipulat!

Din nou, ca pe vremea lui Basescu, si primii ani ai lui Iohannis, avem parte de spectacole cu catuse si defilari de “pesedisti”, actiuni care sa ascunda o perioada de austeritate pe care “Guvernul meu” ne-o pregateste.

Neamul nostru romanesc cand incepe sa o duca rau, vrea sange. Nu mai construieste. Numai cu sange isi stinge focul si apoi indura din nou. Ca prostul. Nu vede mai departe de ziua prezenta.

Poate cea mai elocventa radiografie a firii romanilor in fata unei oranduiri nedrepte este ilustrata in opera “Alexandru Lapusneanul” de Costache Negruzzi, in care norodul asuprit s-a adunat cu mic, cu mare in fata palatului voievodal pentru a cere ceva, nici el nu stia bine ce anume. Iar Voda Lapusneanul, pentru a-si salva pielea, a ales intre indemnurile boierilor de a pune tunurile pe norod, sa-l arunce pe sfetnicul sau Motoc multimii, care l-a rupt in bucati. Dupa care – vai de norod - rasculatii au plecat fiecare la casele lor, multumiti ca li s-a facut voia si au primit “capul lui Motoc”.

Haideti sa rememoram niste fragmente relevante din aceasta opera a lui Negruzzi:

- Oameni buni! Maria-sa voda intreaba ce vreti si ce ceriti? Si pentru ce ati venit asa, cu zurba?

Prostimea ramasa cu gura cascata. Ea nu se astepta la asemenea intrebare. Venise fara sa stie pentru ce au venit si ce vrea. Incepu a se stringe in cete, cete, si a se intreba unii pe altii ce sa ceara. In sfirsit incepura a striga:

Sa micsureze dajdiile! – Sa nu ne zapciasca!

Sa nu ne mai implineasca! – Sa nu ne mai jafuiasca!

Am ramas saraci! – N-avem bani! – Ne i-au luat toti Motoc! – Motoc! Motoc! – El ne beleste si ne prada! – El sfatuieste pre voda! Sa moara!

Motoc sa moara! – Capul lui Motoc vrem! Acest din urma cuvint, gasind un eco in toate inimile, fu ca o scinteie electrica. Toate glasurile se facura un glas si acest glas striga: Capul lui Motoc vrem.

Oh! pacatosul de mine! striga ticalosul. Maica preacurata fecioara, nu ma lasa sa ma prapadesc! Dar ce le-am facut oamenilor acestora? Nascatoare de Dumnezeu, scapa-ma de primejdia aceasta si ma jur sa fac o biserica, sa postesc cit voi mai ave zile, sa ferec cu argint icoana ta cea facatoare de minuni de la Monastirea Neamtului!. Dar, milostive doamne, nu-i asculta pre niste prosti, pre niste mojici. Pune sa deie cu tunurile intr-insii. Sa moara toti! Eu sint boier mare; ei sint niste prosti!

PROSTI, DAR MULTI, raspunse Lapusneanul cu singe rece; sa omor o multime de oameni pentru un om, nu ar fi pacat? Judeca dumneata singur. Du-te de mori pentru binele mosiei dumitale, cum ziceai insuti cind imi spuneai ca nu ma vrea, nici nu ma iubeste tara. Sint bucuros ca-ti rasplateste norodul pentru slujba ce mi-ai facut, vinzindu-mi oastea lui Anton Sechele si mai pe urma lasindu-ma si trecind in partea Tomsii (...)

Indata armasul si capitanul de lefecii incepura a-l tiri. Ticaitul boier racnea cit putea, vrind sa se impotriveasca; dar ce puteau batrinile lui mini impotriva acelor patru brate zdravane care-l trageau! Vrea sa se sprijineasca in picioare, dar se impedeca de trupurile confratilor sai si luneca pe singele ce se inchegase pe lespezi. In sfirsit puterile ii slabira, si satelitii tiranului, ducindu-l pe poarta curtii mai mult mort decit viu, il imbrincira in multime. Ticalosul boier cazu in bratele idrei acestei cu multe capete, care intru o clipala il facu bucati.

Iata cum plateste Alexandru-Voda la cei ce prada tara! zisera trimisii tiranului.

Sa traiasca maria-sa Voda! raspunse gloata. Si multamindu-se de asta jertfa, se imprastii. In vreme ce nenorocitul Motoc perea acest fel, Lapusneanul porunci sa radice masa si sa stringa tacimurile; apoi pusa sa rateze capetele ucisilor si trupurile le arunca pe fereastra”...

Morala: A dus-o poporul obidit mai bine ca i s-a dat “Capul lui Motoc”? Nicidecum. Caci Voda Lapusneanul era la fel de vinovat pentru obidirea poporului. I-a pacalit sacrificandu-si boierul care ii era sfetnic pentru a stinge setea de sange a multimii. Iar multimea prostita a plecat satisfacuta, ca sa sufere mai departe obidirile carmuirii lui Voda. Fara sa o duca mai bine. Fara sa obtina in fapt nimic. Fara sa realizeze ca a fost prostita, ori ca imediat dupa ce a fost imprastiata, Voda s-a pus pe un mare ospat. Asa reactioneaza multimile!

Ne intoarcem la zilele noastre. Cine pune tacamurile si porunceste sa se puna de ospete, dupa ce “pesedistii” sunt maziliti de multimile bine manipulate, cu propaganda serviciilor, DNA-ul si tot tacamul? Vor trai mai bine romanii cu “Capul lui Motoc”?

Ganditi-va bine romani, atunci cand unora dintre noi li se pun etichete jignitoare de la oranduire. Ganditi cu capul, nu ca oile! Cati dintre voi ati fost manipulati sa preluati mesajul “Muie PSD” - considerat NOR-MAL de Iohannis - si l-ati propagat cu daruire? Cati dintre voi puneti azi eticheta de “penal” sau “pesedisti” unora despre care nu stiti mai nimic, doar pentru ca ati preluat aceste etichete de la Iohannis, Orban, Turcan, Rares Bogdan si altii ca ei.

Chiar si eu, ca jurnalist intr-o emisiune am avut parte de o eticheta de “pesedist” - exact asa mi s-a spus din partea unui parlamentar PNL, desi nu am fost niciodata membru de partid.

Azi vi se servesc din nou, cu ura, capete de “pesedisti”... ca sa suportati mai bine austeritatea. Iohannis numeste deja anul 2020 “anul echilibrarii bugetare”. Ca sa se ascunda uriasul deficit bugetar creat voit la final de an de “Guvernul meu”, care contracteaza necontenit imprumuturi uriase si ia masuri benefice numai pentru cei din afara!

Si ca atentia opiniei publice sa fie abatuta de la aceste masuri impotriva interesului national, ni se servesc din nou spectacole televizate cu ridicari de “pesedisti”... ca poporul sa fie multumit si sa vada abuzurile din Justitie ca pe o consolare.

Si cand vreunul dintre voi se va ridica maine sa spuna ca e obidit, sa nu va mire ca va fi etichetat drept “pesedist”, pentru ca v-a placut, ba chiar ati tremurat sa traiti intr-o RO-MA-NI-E NOR-MA-LA.


P.S. - PSD va fi exterminat pana la alegerile din toamna daca nu va raspunde cu aceeasi virulenta atacurilor dusmanoase ale lui Klaus Iohannis. Va ajunge la un scor nesemnificativ daca va mai permite sa fie supus instigarilor la ura si discriminare comise continuu de catre Iohannis si “Guvernul meu”, intrucat lipsa de reactie va crea in constiinta electoratului convingerea ca “trebuie sa dispara”

Comentarii

# DODI date 9 December 2019 17:36 +32

Nelegiuitul de la Cotroceni nici nu și-a început al doilea mandat și deja se crede pe cai mari, permițându-și să facă arșice din această țară. El crede că dacă pupincuriștii din PNL pot fi chemați la ordine când i se năzare lui românii vor mai sta mult timp pe post de asistență aplaudacă. Uită tembelul că hăhăilă era botezat ”javră ordinară” și era să fie dat afară. Norocul bețivului hăhăilă a fost SUA democrată. Acum SUA este republicană iar șapca primită de la TRUMP nu îi ține nci de cald și nici nu-l apără de revolta românilor. Ciolanis are toate șansele de a fi primul nemțălău care va regreta că nu a plecat la timp din țară.

# gelu date 9 December 2019 17:39 +9

Ceeace inseamna faptul ca acoperitii din conducerea PSD adopta special pozitia de non-combat tocmai ca partidul sa dispara de pe scena politica facandu-i asttel jocurile lui Joham******les.

# Goargăș date 9 December 2019 18:01 +20

Băăă, mămăligilor de la P.S.D. Am scris de atâtea ori pe acest site, împreună cu mulți alții și v-am sprijinit, criticându-i pe dușmanii României. Am stricat orzul pe gâște. Ce vreți mai multă explicație/lămurire, pe înțelesul vostru, decât acest articol al unui adevărat patriot pe numele său Răzvan Savaliuc (din toată inima, felicitări pentru întreaga luptă). Am strâns din dinți și v-am ținut partea împotriva tuturor. Mă simt trădat, m-am expus inutil, mămăligilor crude ce sunteți. Mai aveți timp să vă reveniți și nu-l uitați pe Coșbuc: ,,...dar nu-i totuna leu să mori, ori câine-nlănțuit".

# Radu date 9 December 2019 18:20 +6

PSD va fi distrus ca si PNTCD sau preluat de servicii, precum PNL. PSD-ul de azi ... scuze , conducerea PSD-ului de azi, nu mai are nimic in comun cu ce-au votat alegatorii PSD in 2016. Sunt niste necunoscuti, toti cu studii la Academia SRI ;) care brusc demit, critca, iau decizii, conduc si decid ... desi eu , care urmaresc un pic economia si actiunea politica romaneasca, nu-i cunosc pe niciunul. Conducerea PSD de azi e un fel de P-SRI-mai mult sau mai putin-D

# Antisistem date 9 December 2019 19:06 +8

Domnule Savaliuc, dar care o fi motivul inacțiunii pesediste? Nu cumva sunt la mâna sistemului? Dacă ne uităm în urmă toți au avut de-a face mai mult sau mai puțin cu "serviciile": Ponta, Grindeanu, Tudose, Dragnea acum cică şi Ciolacu! Nu cumva sunt infiltrați cu un scop bine definit în PSD aceşti "cai troieni"? Iar în momentul în care încep să se încure şi sară obstacole, nu cumva sunt struniți de "vizitii"? Eu cred că ăsta e un motiv serios de inacțiune, până nu se reinventează partidul ăsta cu oameni ca Pleşoianu sau Laufer ( ăsta e pa!) nu vor avea nicio şansă. Îi va toca "Messersmidtul "din dealul Cotrocenilor ca pe nişte spice în bătaia vântului...

# Pintea date 10 December 2019 00:56 +4

Din pacate PSD a fost ca o mămăligă pripită, adică moale, fără consistență.In afară de atacurile johanniste, #reziste, a fost ocupat si cu auto-distrugerea. Planul probabil fusese pus la punct demult, pentru ca nu îi reușea nimic, era împresurat. Păcat ca proprii membri sar unii la alții de parcă ar vrea să se sfâșie. Așa ceva nu am văzut la nici un alt partid. De-aia ne confruntăm cu ”chestiunea PSD-istă sau cu un ”stat fără PE-SE DE”. Nevasta lui johannis nu a fost adusă la interogatoriu să explice cum este cu falsurile si cu ițele lui bărbat-su pentru a-și apropria niște case, in schimb alții sânt dați ca exemple pt dictatura si regimul autoritar care va urma. Abuzul de putere al ăstuia nu il va stopa nimic! Este ”El prezidente fac ce vreau”, care se gandește numai la semnarea unor contracte bănoase care aduc comisioane mari si alte case prin străinătățuri, ce dacă istoria il va consemna drept un tiran, un om slab si slugarnic. Că asta va fi posterioritatea luI:nimimicul, micimea.

# Vlad date 10 December 2019 05:19 0

Probabil si optiunea Viorica Dancila la presedintie a fost un sabotaj intern. Erau candidati cu sanse sa-l trimita la plimbare pe chirias

# AndreiV date 10 December 2019 09:37 +6

Oare prin aceste actiuni,autodeclaratul succesor nazist(grupul etnic german membru al trupelor ss,iar averea confiscata prin hotarari internationale si nu de catre comunisti, nu asa cum a mintit presedintele FDG iar judecatori incompetenti sau tradatori de nram si tara,n-au verificat corectitudinea solicitarilor),nu ne demonstreaza ca face tot ce vrea in aceasta tara pe care o distruge pas cu pas si o aseveste nemtilor,austriecilor, olandezilor,americanilor care il sustin si il mituiesc pentru distrugerea din temelii a ROMANIEI PE CA O URASTE DIN TOTI RARUNCHII?Masa tacuta de romani,umilita si batjocorita de iohannis,ue,pdl-pnl nu ar trebui sa reactioneze si sa adune semnaturi pentru demiterea tuturor tradatorilor de neam si tara,pentru a-si recastiga independenta si suveranitatea nationala,dreptul la o viata demna in tara noastra.Oare mai avem oameni cu dragoste de neam si tara,fara frica,care sa isi asume rolul de a organiza multimea tacuta si de a strange semnaturi pentru a-i demite

# escu date 10 December 2019 10:09 +2

PSD-ul se va distruge singur, deoarece la conducerea sa au venit tot felul de neica nimeni, fără o pregătire solidă, fără reguli și principii sănătoase, personalitățile nereușind să se impună sau, mai grav, nu s-au implicat în a da partidului sau a păstra acea orientare pe care o avea de la Iliescu și Năstase. Au fost nominalizați pentru funcții de parlamentari și în Guvern, tot felul de sinecuriști, pe baze de clan și obediență, care nu au putut susține cu putere ideologia și politica partidului, adevărate catastrofe.

# Retrocedari corecte in exces si opere originale %plagiate date 11 December 2019 09:49 +2

Tacerea si santajul sunt reversul medaliei atunci cand descurcaretii s-au imbogatit rapid fara sa poata explica originea banilor... Cine sa protesteze daca dupa 30 de ani nu se stie cat s-a retrocedat si cat s-a despagubit !?? Iar taxele de protectie se platesc.... regulat... sub diverse forme... Cine tolereaza ca prefectii si primarii sa nu raspunda cu privire la totalul suprafetelor retrocedate ... protocoalele au fost necesare ca sa nu se prinda intre ei... Urmeaza austeritate pentru natiune insa despagubirile vor curge din abundenta.... si cresterile de traxe, preturi, inflatie galopanta... preocupatii de diaspora nici macar nu au o evidenta clara a persoanelor plecate aiurea prin cele tari... se pare ca dupa 30 de ani... nimeni nu-si asuma sa calculeze mortalitatea explicit... s-ar vedea dezastrul !?

# jingle bells orban smells date 11 December 2019 11:56 +1

PSD nu mai e in stare sa se apere pe el, daramite sa mai apere interesele populatiei. A fost pus pe faras din momentul in care a fost nominalizata tanti Viorica drept candidat si pe faras se va duce gratie securistilor penetranti de partide.. In concluzie, Dl. Savaliuc, luati in considerare constructia unei formatiuni politice, alaturi de Dl. Plesoianu, care sa reprezinte partea asta de populatie care nu se mai duce la vot din scarba profunda pentru psd, pdl si mai ales usr... asta in ideea ca pana la toamna, din lagarul neo-nazist-pedelist mai scapa cineva (zdravan la cap) nereformat (arestat).

# Felicitari Savaliuc date 12 December 2019 02:06 +2

Un articol f bun. Prea putini jurnalisti ca Razvan Savaliuc.

# Cu tot respectul Domnule Savaliuc date 13 December 2019 10:40 +3

PSD-istii n-au ocupat functii publice locale sau centrale in epoca Basescu cand Romanilor li se retezau fara mila salariile si li se impunea austeritatea si datoria de aproximativ 20 de miliarde de euro catre FMI+BM+CE...? Nu s-a vazut niciunde ca cei de la PSD sa fie nemultumiti de retrocedarile in exces sau despagubirile anapoda de la ANRP - au consimtit! Un partid mare ca PSD nu ar putea fi pus la colt de nimeni daca memmbrii sai nu ar avea scheleti in dulap exact la fel ca toti ceilalti membrii ai PDL, PNL, ALDE, etc. Unde sunt plangerile penale ale PSD impotriva celor care au retrocedat in exces suprafata tarii si s-au indestulat din despagubiri nejustificate? O plangere penala semnata de sute sau mii de oameni nu poate fi ignorata de nimeni... asa cum se strang mii de semnaturi pentru catindatii PSD de la alegeri. Romanii obisnuiti au preferat a plece - nu sa vanda si sa demoleze totul din Romania de dupa 1990. CATU aloca bani pentru ANRP? AUSTERITATE? SA VERIFICE RETROCEDARILE!

# 'Main Gubern' e penal daca despagubeste retrocedari ilegale? date 13 December 2019 12:58 +2

Plangere penala semnata de zeci sau sute de mii de cetateni = Solutia pentru PSD si romanii nemultumiti de austeritatea creata artificial de Guvernul PNL-ul actual? Nu demult o guvernare sinistra similara a procedat la fel... sustinuta si inainte de aceiasi PNL+PSD+ALDE+UDMR in vremurile Aliantei DA... cand s-a retrocedat si s-au stabilit despagubri aberante fara un control adecvat privind retrocedarile excesive! Se pare ca din acele timpuri sunt foarte multe titluri de proprietate ce trebuie despagubite de catre "Main Gubern"... PSD ESTE TIMORAT SI TACUT deoarece propaganda a creat impresia ca trebuie sa se resemneze si ca nu poate face nimic? Actuala Conducere interimara de la PSD e PACIFISTA? Sau PSD accepta ce se intampla pentru ca multi au scheleti in dulap care le-au fost fluturati prin fata ochilor de catre Statul Paralel dupa exemplul creat in cazul lui Dragnea? Daca PSD accepta masurile Guvernului Orban si nu solicita verificarea retrocedarilor "E MULTI SANTAJABILI" ?

# Nic date 13 December 2019 14:28 +1

Dle. Savaliuc, sunteti sigur ca ceea ce pateste PSD azi, nu a vrut chiar PSD sa pateasca? PSD nu face altceva decat sa urmeze linistit "planul", daca ar fi vrut ar fi putut contracara absolut orice atac, pentru ca au oameni pregatiti sa faca asta in orice moment. Sunteti prea inteligent pentru a da crezare acestei "lupte" politicie, este doar un teatru scurt pentru prosti care inghit rapid orice zboara. "Planul" este mai vechi de 30 de ani, si stiti foarte bine ce trebuie sa devina aceasta tara. Ca se bazeaza pe prostia celor multi? Pai e normal sa se bazeze pe asta, asa s-au facut toate miscarile si reformele sociale, prin acceptarea din partea poporului prost si manipulare ieftina cu lozinci, fie ele staliniste sau goebbeliste, important e sa fie cu impact. NIMENI nu se poate impotrivi la ceea ce urmeaza sa se intample in aceasta tara, puneti-va centurile si va pregatiti pentru ce e mai rau, se vor intampla lucruri pe care nu le-au trait romanii nici la "revolutie".

# Tonto date 13 December 2019 23:45 0

Pe fosta ,,sefa a catuselor'', minoritara noastra draga, au rasplatit-o c-o sinecura la ai bogati, slujind la alt nivel sistemul. Sigur ca fizicianului al mare o sa-i gaseasca si lui ceva caldut. Ceva in zona meditatiilor sigur ca se va creea in 5 ani, pana ce va fi disponibil. Asa ca nu mai faceti aluzii gratuite. Slujbasii de incredere ai sistemului intotdeauna au fos rasplatiti. ,,parlamentarii – alesi de popor'' ... este regretabil ca ziaristi care se dau informati mai afirma astfel de bazaconii. In ,,democratia” pe care-o traim importane e ,,CINE NUMARA VOTURILE”. Si marea majoritate s-a cam prins ca socotitoarea nu mai e la noi. Ne-au luat-o si ne dau din cand in cand cu ea in cap. Ba c’a facut ,,psd”-ul cel mai mare scor dupa ,,revolutie” ba c’a devenit minoritarul nostru cel mai iubit de pe aceste meleaguri, ba ca ,,diaspora” a inclinat balanta. Abureli pentru analfabetii functional tocmai bune pentru a baga in ceata ,,votantii''.

# afiliatul ofuscat date 14 December 2019 18:14 0

Tot respectul, sunteti uniiiic!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 11.08.2022 – Buda si-a dorit purtatoare de cuvant

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva