24 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Prezentare

     www.lumeajustitiei.ro; www.luju.ro

 

Prezentare Lumeajustitiei.ro  

Lumeajustitiei.ro (www.luju.ro) este singurul cotidian online din Romania, care abordeaza domeniul Justitiei si trateaza problemele reale ale sistemului judiciar romanesc.

Site-ul Lumeajustitiei.ro a fost lansat in data de 26 iulie 2010, iar in scurt timp a devenit cel mai citit site de profil. Acest lucru s-a datorat profesionalismului si verticalitatii in opinie, dar si a modului realist, complex si diversificat cu care sunt prezentate zilnic evenimentele petrecute in sistemul judiciar.

Site-ul Lumeajustitiei.ro a devenit in doar doi ani un punct de referinta in sistemul judiciar, fiind accesat in medie de 20.000 - 30.000 de vizitatori unici/zi, cu o medie de peste 60.000 de afisari/zi.

Lumeajustitiei.ro - este un produs Premium in domeniu si are un profil de cititor cu varste cuprinse intre 21 – 69 ani, cu studii superioare - pregatire juridica sau economica (categorii de public cu putere de cumparare). Printre cititorii site-ului Lumeajustitiei.ro se numara judecatori, procurori, avocati, notari, executori, experti, justitiabili si nu numai, el fiind accesat de toate institutiile care alcatuiesc sistemul judecatoresc. Site-ul este accesat si de alte segmente, incepand de la studentii facultatilor de Drept si pana la magistrati pensionati si avocati de prestigiu, oameni politici, inclusiv de mediul de afaceri.

Articolele postate pe Lumeajustitiei.ro sunt preluate frecvent de alte publicatii, dar si de televiziuni. Articolele publicate sunt totodata comentate de un numar foarte mare de magistrati, personal auxiliar, avocati, experti, etc.

Sectiunile site-ului sunt structurate pe ariile: Eveniment, Dezvaluiri/Anchete, Magistrati, Instante, Parchete, Institutii, Avocati, Barouri, Executori, Notari INM – INEC, Servicii secrete, Opinii, Interviuri, ONG-uri, International (inclusiv cazurile de referinta de la CEDO).

Lumeajustitiei.ro pe Trafic.ro  

Datele furnizate de Trafic.ro, liderul in auditare web, clasamente si statistici in timp real adresate internetului romanesc, arata ca www.luju.ro se situeaza pe locul 3 in categoria ”Legislatie”, dupa Lege5.ro si LegeStart.ro, iar in ”General” pe pozitia 61, un loc excelent pentru un site nisat precum Lumeajustitiei.

Media de 20.000 – 30.000 de cititori zilnici ai www.luju.ro provine in proportie de 60% din ministere, precum Ministerul Justitiei, Ministerul Finantelor, Ministerul Administratiei si Internelor, din Parlamentul Romaniei, Banca Nationala a Romaniei, bancile comerciale, precum si din alte institutii ale statului.

O alta parte a cititorilor fideli ai www.luju.ro provine din mediul de afaceri si avocatial.

Trafic.ro arata si ca circa 70% dintre cei care acceseaza www.luju.ro revin zilnic pe site pentru a se pune la curent cu ultimele noutati si evenimente din sistemul judiciar. Aproximativ 50% dintre acestia petrec pe site intre 500 si 1.800 de secunde.

Conform statisticilor furnizate de Trafic.ro, o mare parte dintre cititorii www.luju.ro provin din Bucuresti, fiind urmat de Cluj-Napoca, Constanta, Timisoara sau Brasov. In plan extern, www.luju.ro are cele mai multe accesari din Statele Unite ale Americii, Germania sau Marea Britanie.

 

Publicitate pe Lumeajustitiei.ro

Costuri:

 

 

 

 

 

 

 

Preturile nu contin TVA

Contact: Razvan SAVALIUC                       rsziua@yahoo.com

          

 

Termeni si conditii: Persoanele interesate de serviciile de publicitate oferite de Lumeajustitiei.ro sunt obligate sa respecte urmatoarele reguli de realizare a banner-ului:

- respectarea dimensiunilor mentionate mai sus;

- promovarea site-ului si nu a articolelor de pe acesta;

- fara continut adult;

- link-ul promovat sa nu faca trimitere la pagini ce pot dauna calculatoarelor;