nadamas

Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

IATA DE CE TACE IOHANNIS - CSM a inchinat Justitia SRI. Cititi Angajamentele pe care CSM le-a bagat pe gat magistratilor sa le semneze pentru a-i determina sa intre in “campul tactic” al SRI si sa fie urmariti de sistem. Judecatoarea Adina Lupea Aghinita, de la Curtea de Apel Cluj, acuza CSM: “In loc sa fi protejat sistemul judiciar, l-au subordonat unor institutii obscure... Sectia Penala a CA Cluj a refuzat in unanimitate sa semneze acest angajament” (Angajamentul)

Duminică, 10 ianuarie 2016 13:26 | Scris de Razvan SAVALIUC | pdf | print | email

Va intrebati de ce Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, nu a vrut sa vina la sedinta CSM de la inceputul acestui an, si de ce trimisa lui consiliera Simina Tanasescu a pretins ca nu stie ce e cu somatiile asociatiilor profesionale ale magistratilor de a se verifica cati procurori si judecatori au fost racolati de SRI sau alte servicii? Lumeajustitiei.ro va prezinta dovezile ca CSM a inchinat Justitia SRI prin Hotararea nr. 140 la 6 februarie 2014, prin care, sub regimul Basescu, procurorii si judecatorii au fost obligati/pacaliti sa intre sub controlul SRI, pentru care li s-a trasat obligatia sa semneze angajamente pentru a intra sub spectrul monitorizarilor si sanctiunilor acestui serviciu, si sa intrumenteze dosare pe baza de documente secrete furnizate de SRI si alte institutii, fara ca acuzatii si avocatii lor sa afle de ele ori sa le poata studia.


Orice magistrat poate fi ascultat si urmarit de SRI fara mandat de la judecator

Smecheria a prins in masa, pentru ca sute de magistrati au fost indusi in eroare si au semnat angajamentele care incalca exact independenta Justitiei pe care CSM avea obligatia sa o apere. Prin angajamentele semnate, judecatorii si procurorii au acceptat, fara sa realizeze, sa intre sub controlul permanent al SRI care, pe motivul apararii sigurantei nationale ii poate asculta non-stop fara mandat de la judecator, in vederea “verificarii” modului in care semnatarii angajamentelor gestioneaza informatiile clasificate. Toti cei care au semnat acest angajament, pot fi ascultati si filati fara mandat de catre SRI in baza art 34 din Legea nr. 182 din 12 aprilie 2002 privind protectia informatiilor clasificate, modificata prin Legea nr. 255 din 19 iulie 2013, publicata in MO nr. 515 din 14 august 2013, care prevede:

ART. 34 - In vederea coordonarii activitatii si exercitarii controlului asupra masurilor privitoare la protectia informatiilor clasificate din sfera sa de competenta, Serviciul Roman de Informatii are urmatoarele atributii principale:

d) verifica modul in care sunt respectate si aplicate normele legale privind protectia informatiilor clasificate de catre autoritatile si institutiile publice;

j) constata nerespectarea normelor privind protectia informatiilor clasificate si aplica sanctiunile contraventionale prevazute de lege, iar atunci cand faptele constituie infractiuni, sesizeaza organele de urmarire penala.“

Judecatoarea Adina Lupea Aghinita, al doilea judecator care rupe tacerea

Pe pagina sa de Facebook, judecatoarea Adina Daria Lupea Aghinita (foto) de la Curtea de Apel Cluj – Sectia penala a explodat sambata seara vizavi de episodul absentei Presedintelui Romaniei de la ultima sedinta a CSM, cand judecatorul Horatius Dumbrava a insistat ca Administratia Prezidentiala sa faca lumina in cazul ofiterilor acoperiti din Justitie, mai precis sa se verifice in ce masura SRI sau alte servicii au penetrat sistemul judiciar. Iata postarea judecatoarei:

Observ anumite luari de pozitie in ultima vreme, nu numai ale colegilor mei, dar in special ale unor membri ai Consiliului Superior al Magistraturii, care transmit ultimatumuri insititutiei prezidentiale (imuna dealtfel la orice apel public de acest gen) cu referire la deconsiprarea agentilor acoperiti din justitie - initiative dealtfel laudabile - daca nu am uita ca am trecut sub tacere ce s-a intamplat la inceputul anului 2014.

Imi permit totusi sa improspatez memoria, mai ales a colegilor membri CSM, ca au fost primii care au generat aceasta situatie prin Hotararea CSM 140 din 2014 transmisa tuturor instantelor din tara prin care incercau sa limiteze sau sa "reglementeze" accesul magistratilor - al oamenilor pe care ii reprezinta - la informatiile clasificate.

http://www.csm1909.ro/csm/linkuri/11_02_2014__65297_ro.PDF

Alaturi de aceasta hotarare, pe care nu a atacat-o in contencios administrativ nicio asociatie profesionala - ni s-a transmis in teritoriu un ANGAJAMENT(cel putin neconform) prin care, peste juramantul depus la intrarea in profesie, ni s-a solicitat sa ne mai "angajam"' in plus la pastrarea secretului de stat si de serviciu, fara a se mentiona in fata cui ne angajam si pentru ce, cand obligatia de confidentialitate este o parte intrinseca a atributiilor noastre de serviciu.

Mesajul meu este unul menit sa le reaminteasca celor care acum, de la inaltimea unor functii, reclama transparenta totala ca prin aceasta hotarare, in loc sa fi protejat sistemul judiciar, l-au subordonat implicit unor institutii obscure si nedenumite. Ceva de genul "cel al carui nume nu il rostim"..

Este o istorie intreaga cum au ajuns judecatorii sa semneze aceste angajamente. In unele locuri acestea au fost lasate pe masa lor la corespondenta de catre femeia de serviciu, in alta parte au fost duse de grefierii sefi, in alte parti s-au facut sedinte de sectie. In volumul enorm de activitate pe care il avem, este poate o negljenta (nu stiu daca grava) sa il semnezi alaturi de zeci de inscrisuri care iti sunt lasate in mapa, pe principiul ca o hartie in plus sau in minus nu mai conteaza. Uite ca in economia acestor evenimente aceasta hartie poate conta... Intr-o societate in care independenta si integritatea justitiei vor fi mereu piloni de reper, o astfel de fituica poate conta... Undeva prin anii 2007 cred pe un forum de discutii al judecatorilor un actual membru CSM spunea ca am dreptate, ca judecatorii nu au nevoie de un certificat ORNISS. Optica se schimba brusc din anumite dimensiuni.

Tot ce pot sa spun este ca Sectia Penala a Curtii de Apel Cluj a refuzat in unanimitate sa semneze acest angajament si ca la fel ca noi au mai fost colegi din tara, poate nu multi, insa suficienti. Deci as ruga membri CSM, cand mai apeleaza la inalte principii de integritate, sa isi aminteasca ce au facut in propria lor ograda in ultimii ani. Si nici macar ultimii 5. Iar noi acum nu numai ca ne facem ca am cauta la dinti Calul Troian, ba ii mai punem si plombe!”

Judecatoarea Viorica Costiniu a fost bagata imediat la disciplinar de Inspectia CSM, cand a semnalat in premiera fenomenul cu angajamentele catre “campul tactic”

Judecatoarea Viorica Costiniu (foto 2) de la Sectia a II-a penala a Curtii de Apel Bucuresti, presedinte de onoare al Asociatiei Magistratilor din Romania, a facut toamna trecuta o declararie bomba la o dezbatere organizata de FACIAS, in prezenta unor parlamentari si reprezentanti ai presei si ONG-urilor. Viorica Costiniu a afirmat ca in cauzele penale in care exista documente secrete provenite de la serviciile de informatii, magistratii au fost obligati sa semneze angajamente secrete, potrivit carora vor judeca pe baza documentelor clasificate, cu obligatia de a nu le arata inculpatilor si nici avocatilor acestora. Viorica Costiniu a fost foarte categorica, precizand ca: Angajamentele s-au semnat. Toata magistratura romana... sunt putini care n-au semnat.”

Pentru indrazneala de a spune acest adevar, Viorica Costiniu a fost bagata de Inspectia CSM in verificari disciplinare, in scop de intimidare. La fel au fost bagati la disciplinar pe fapte inchipuite si presedintele AMR judecatoarea Gabriela Baltag, sistemul dorind astfel sa anihileze orice protest din partea asociatiilor profesionale ale magistratilor, a caror discreditate se practica de ani de zile dinspre CSM si “campul tactic”.

Iata declaratia integrala a judecatoarei Viorica Costiniu:

Legea sigurantei nationale s-a promulgat recent si a prevazut, sub sanctiune disciplinara... s-a introdus o litera (n.n. - Legea 255/2013 prin art. 51 a modificat art. 7 alin 4 si 5 din Legea 182/2002 si s-a dat HCSM nr. 140/6.02.2014), in care obliga, sub supravegherea unui director de securitate, a unui ofiter se securitate care poate sa ma verifice ce masuri iau in dosar, sa imi iau angajamente cu privire la instrumentarea anumitor documente care sunt in dosar. Adica ce presupune? Ca eu daca am intr-un dosar anumite documente, pot sa am acces la ele numai eu, sa-mi formez o opinie, nici inculpatul, nici avocatul nu au acces la aceste documente si eu pot sa judec dosarul si sub influenta acestor documente la care ceilalti nu au voie. Daca eu incalc, lucru pe care l-am facut o data, si pun la dispozitie si avocatului si inculpatului, sunt sustenabila (susceptibila – n.r) de sanctiune. La ce a dus acest lucru? Angajamentele s-au semnat. Toata magistratura romana... sunt putini care n-au semnat.”

In instante si parchete s-au infiintat Biroul Securistului – La ICCJ, seful Structurii de Securitate este vicepresedintele Ionut Matei

SRI, prin exponentii sai s-a infiltrat legal in instante si parchete, unde s-au constituit cu ordin de la CSM adevarate "structuri de securitate" ca pe vremea Securitatii (fostele birouri de CI-isti din toate fostele institutii socialiste). La Inalta Curte, vicepresedintele Ionut Matei se semneaza in corespondenta purtata cu SRI si PICCJ-DNA cu titulatura Seful Structurii de securitate” - (vezi facsimil). Ionut Matei a primit functia de sef al Structurii de securitate din ICCJ dupa ce a mentionat in proiectul de candidat la videpresedintia instantei supreme ca isi doreste o colaborare cat mai stransa cu SRI... Aceste birouri de securitate infiintate de CSM in colaborare cu SRI sunt deservite de angajati ai SRI si sunt incaperi in care magistratii studiaza sub supraveghere volumele secrete din dosare, la care partile nu au acces. Mai ceva ca pe vremea fostelor birouri de contra-informatii (CI) din intreprinderile comuniste de stat, conduse de ofiteri de securitate.

Judecatorii se afla sub jugul serviciilor si procurorilor politici

Toate aceste atentate la independenta Justitiei s-au petrecut sub regimul lui Traian Basescu, care in ceasul al 12-lea a recunoscut ca a facut greseala sa faca din procuror “piesa centrala a sistemului judiciar”.

Fata de aceste realitati, nu mai mira pe nimeni faptul ca in prezent exista procurori numiti politic in fruntea marilor parchete care au obraznicia sa afirme ca judecatorii dau solutii cu incalcarea legii cand pronunta achitari, ori permit atacuri de imagine la adresa judecatorilor prin informatii scurse premeditat in presa ori in acte oficiale, a caror scop nu este altul decat crearea unei presiuni infernale asupra judecatorilor de scaun.

 

 

 

 

Accesari:8547

Comentarii

# UNUL DIN LUMEA CEa mare date 10 ianuarie 2016 13:56 +34

multe felicitari ONORABILILOR JUDECAtori!!!!!TOT RESPECTUL!!!!!

# BERCEA MONDIAL;; e manevra lu frații miei,,,,,,,,,,, date 10 ianuarie 2016 15:06 +21

Prin aceste angajamente, potrivit unor metodologii de lucru ref. la culegearea, exploatarea și valorificarea informațiilor , SRI, SIE, DIPI, DIA, și-au consolidat ,,potențialul informativ,,  în justiție. Prin urmare, judecătorii și procurorii sunt monitorizați ori de căte ori dorește un serviciu, fără a mai fi nevoie de consimțământ, care este suplinit de ,,ANGAJAMENT,,. În planul de culegere a informațiilor pe segmentul JUSTIȚIE, este funcția ,,FUNCȚIONAR DE SECURITATE,, care este ocupată potrivit Legii 182/2002 de un ofițer activ și ține legătura în mod direct, prin modalitatea stabilită, cu serviciul de informații. FUNCȚIONARUL DE SECURITATE PRIMEȘTE BANI DE LA SERVICIU , ÎNTRE 14-80%, CA ,, spor la salariu,, pentru lucru cu documente clasificate.

# remember date 10 ianuarie 2016 17:33 +27

Stiam de multa vreme ca traim intr-un stat de "drepti",securist si terorist dar va spun sincer, nu credeam ca lucrurile sunt atat de avansate si de grave.Despre ce vorbim??? Inculpatul si avocatul lui nu au voie sa vada documente clasificate dar judecatorul trebuie sa-l condamne pe inculpat in functie de aceste documente. Va spun eu, este mai rau decat pe vremea dictaturii prolet-securiste.In acele vremuri un judecator, oricat de aservit era el, nu condamna pe cineva daca dosarul nu era "beton", conform legilor existente atunci. Astazi te poti trezi condamnat in baza unui dosar "fabricat" in laboratoarele serviciilor, fara sa fi avut vre-o legatura cu faptele mentionate in dosar (asa cum i se intampla lui Ponta acum).Incep sa fiu din ce in ce mai sigur ca in dosarul lui Ponta se gasesc "balube securiste" de care Ponta nu are habar si la care nici nu va avea acces, sa le poata contracara.Ce fel de judecata mai e si asta???Judecata dreapta??In viziunea caror minti bolnave??

# unul din lumea cea mare date 10 ianuarie 2016 20:48 +14

ptr remember// aferim se intorc vremurile ANONIMELOR. (ma pun eu intr/o situatie ipotetica ca sa nu se simta cineva vizat) deci pe baza de genul asta as cam putea fi eu condamnat ,,dle ministru ...bla,bla.....in seara zilei de 11 ian 2016 l/am vazut pe unul din lumea cea mare care s/a dat jos din masina xx-xx-xxx si a intrat pe str la nr ,ducea cu el un pachet ce semana cu o pusca cu scop.chiar daca era intr/o husa,dintr/o discutie anterioara mi/a mentionat ca are oftica pe xyz,,.......... REMEMBER SE INTORC VREMURILE VOLGILOR NEGRE CU WV BLEUMARIN SI GEAMURI FUMURI SAU CAROSATE CU BANCUTE INAUNTRU(de asta a fost nevoie de 911,charlie hebdo,rarinca ,colectiv). PREDICTIE!!!!! va sa vie vremurile lui hitler,stalin,quisling(alea deja au venit,la cine stie istorie si face legaturi cu evenimente de citeva zile)salazar,franco,petain,nicolsky,draghici,horty(si mai adaugati si voi cei ce stiti istorie).pentru mine nu o sa fie nici un fel de supriza cind o sa se repete evenimentele de l

# mulder, agentul mulder date 11 ianuarie 2016 15:21 +7

adica pe vremea comunismului exista "democratie"! Acum e dictatura democratiei! Dupe 10 ani de dictatura democratica, urmeaza, probabil, inca 4 de prostire democratica, combinata cu o superdictatura securisto-dna-isto-oculta?! :eek: II dorersc ficusului si slujilor sale, bineinteles dupe episoadele cunoscute (gubernul meu, poporul meu, fesbucul meu etc.),  sa aiba parte de "locul lui" la beciul "nostru", alaturi de marionetele care il pupsa in dos....! :eek:

# ion stefan date 11 ianuarie 2016 19:47 +6


Citeza pe mulder, agentul mulder
adica pe vremea comunismului exista "democratie"! Acum e dictatura democratiei! Dupe 10 ani de dictatura democratica, urmeaza, probabil, inca 4 de prostire democratica, combinata cu o superdictatura securisto-dna-isto-oculta?! :eek: II dorersc ficusului si slujilor sale, bineinteles dupe episoadele cunoscute (gubernul meu, poporul meu, fesbucul meu etc.),  sa aiba parte de "locul lui" la beciul "nostru", alaturi de marionetele care il pupsa in dos....! :eek:
bravos

# remember date 10 ianuarie 2016 17:58 +19

Banuiesc ca Voiculescu si cei 9 oameni condamnati pentru fapte imaginare din dosarul sau, au fost condamnati in baza unor asa zise "documente clasificate". Din ce spun specialistii in penal, in dosarele "la vedere" nu exista dovezi de incriminare directa sau indirecta.In schim, siguranta cu care a inpartit zecii de ani de puscarie, otreapa aia securista, Camelia Bogdan si concubinul ei de securisme , ma indreptateste sa cred ca ea n-a lecturat decat fituicile fabricate si furnizate de sri si a executat ordinul prevazut in ele. Asa se si explica de ce avocatii n-au putut sa faca mare lucru.Dar banuiesc ca instantele din afara Romaniei n-au semnat angajamente cu securistii din Romania si n-au nici securisti de legatura. Dar OBAMA,congresmenii SUA, parlamentarii UE, sefii de state din UE or fi la curent cu toate monstruazitatile si inventicile securiste din justita romaneasca??? Cand am intrat in UE am sperat ca visul urat securist a ramas in urma dar costat ca a devenit un cosmar.

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 10 ianuarie 2016 14:11 +23

 ONORABILA JUDECATOR,DOAMNA COSTINIU VA DORESC DIN SUFLET MULTA FOARTE MULTA SANATATE!!!!!cum dracului a patruns in sistem unul ca pelinache?.nu pot sa ,,accept..un judecator ca PELINACHE..........DOANME CE ENORMA DIFERENTA!!!!!!!

# eu date 10 ianuarie 2016 14:45 +11

da... va candida in noul CSM in 2017, nu?

# ,,MAREA PĂCĂLEALĂ,, date 10 ianuarie 2016 15:13 +19

Toți magistrații care fac parte din ,,planul de căutare a informațiilor,, sub aparența diferitelor simpozioane, bilanțuri, etc sunt invitați  la serviciile de informații pentru instruire. Magistrații care refuză să fie incluși în potențialul informativ, sunt recrutați pe bază de ,,material compromițător,, să furnizeze informații de la locul de mună.

# locul 1 în instanțe date 10 ianuarie 2016 15:16 +18

Locul 1 la nr. de ,,informatori,,/agenți, /, legături operative, etc, este ocupat de CAB - S VIII.

# adi date 10 ianuarie 2016 16:20 +13

Pai cum sa intevina cind pe linga ce spune doamana judecator Adina , chiar Marele Ghinion al Ro -alias Klaun are probleme cu justitia .Eu zic sa ne lase sasul asta si sa plece unde vrea ,la Sibiu sau in Florida 

# LEO date 10 ianuarie 2016 17:29 +16

In multe cazuri se dovedeste ori neprofesionalism,ori sant construite pe baza unor interese politice sau de alta natura care nu au legatura cu justitia,sau interesul acestia.Adesea dosarele se bazeaza doar pe simple prezumtii sau suspiciuni,iar procurorii se folosesc excesiv de informatii culese de la servicii specializate,pe care le ridica la rang de probe,lucru neaceptabil.Nu in acest mod se infaptuietse actul de justie.

# q's date 10 ianuarie 2016 18:47 +19

Sa fie oare de vina neprofesionalismul noilor generatii de judecatori ( scoliti in special in ultimii 15 - 20 ani de catre universitati obscure ... pardon , private ) , dar super remunerati , ca s-a intamplat acest lucru ?? . Cred ca asociatiile profesionale ale judecatorilor trebuie sa provoace noi alegeri la CSM ptr. a schimba aceasta garnitura , reminiscenta a regimului basist de trista amintire .

# ADEVARUL date 10 ianuarie 2016 19:29 +11

PROBLEMA E VECHE,O INCERCARE A SRI-ULUI DE A-ȘI SUBORDONA JUSTITIA PRINTR-O COMPLICITATE CU JUDECĂTORUL LA AȘA-ZISE PROBE CARE POT FI ADMINISTRATE SUB ACOPERIRE,EXCLUSIV DE CELE DOUĂ PĂRȚI.CSM-UL BĂSIST-MACOVIST A CREZUT CĂ AICI ESTE RUSIA.

# avocatul date 10 ianuarie 2016 21:48 -14

Ce mai asociaţii profesionale, cu doamna Costiniu în frunte, al cărei soţ a fost condamnat pentru corupţie! Dumneaei( doamna judecător Costiniu) mai bine i-ar lăsa pe alţii să vorbeasca, pe cei nepătaţi. Toate asociaţiile profesionale sunt incapabile de a face lucrurile să meargă în justiţie, din moment ce s-a ajuns la o asemenea decadenţă. Conducătorii acestor asa-zise asociaţii profesionale ale magistraţilor sunt plini de ifose şi orgolii( care dintre ei e mai tare şi mai mare), nu îi interesează cu adevărat decât să se dea în spectacol şi să culeagă laude. Dacă erau veritabili reprezentanţi ai magistraţilor, justiţia ar fi fost una credibilă şi funcţională şi nu ar fi fost posibile toate aberaţiile ce au loc în prezent.

# Camp tactic date 11 ianuarie 2016 11:26 +4

Si Adrian Nastase a fost condamnat pentru 'ifose si orgolii'. Probabil fara sa vrei ai reusit sa ne explici cum functioneaza judecata voastra stramba. 

# George romanul, nu animalul ungur date 10 ianuarie 2016 22:52 +7

Duca-se-n pustiu acest 'ham-tart", pre numele lui Ioha, ca l-o pus Shorosh sa dezmembreze Romania.

# mishulescu date 10 ianuarie 2016 22:57 +8

SRI la o adica, poate sa vina cu documente false. Cum poate  avocatul sa-si apere clientul, cerand de exemplu , o expertiza asupra "dovezilor "SRI, daca judecatorul ii va spune : "lasa ca stim noi " ?! Aripa malefica a SRI este cea mai puternica si periculoasa mafie.

# Camp tactic date 10 ianuarie 2016 23:00 +9

Ma intreb ce sansa are cetateanul in caz ca a suparat pe nu stiu ce mahar din servicii. I se fabrica probe, nu se poate apara si este condamnat. Curat CEKA! Si uita asa se combate democratia, economia nationala si alte mofturi!!!

# Gica Sculierul date 11 ianuarie 2016 09:18 +4

Mai stie cineva ce a fost CEKA?! :D

# unul din cea mare date 11 ianuarie 2016 10:27 +4

ptr gica sculierul// da eu!!!!!! din carti

# Gica Sculierul date 11 ianuarie 2016 14:07 +4

Tot la cultura generala m-am referit si eu;una, foarte interesanta, o recomand pentru a intelege cine erau racolati in acea structura si cum s-a format, o carte de propaganda sovietica, insa cu suficente informatii: "Granitul nu se topeste, Tevekelian V." http://www.anticariatulnou.ro/carti/literatura-universala/granitul-nu-se-topeste.html

# DODI date 11 ianuarie 2016 00:24 +7

Mateiaș scumpul s-a ”descoperit” din greșeală ca fiind șeful SRI peste judecătorii din România. Vă mai întrebați de ce se dau de multe ori sentințe care nu au nimic cu actul de justiție, ci sunt vădite ordine se serviciu pe unitate.

# mishulescu date 11 ianuarie 2016 00:30 +5

SRI la o adica, poate sa vina cu documente false. Cum poate  avocatul sa-si apere clientul, cerand de exemplu , o expertiza asupra "dovezilor "SRI, daca judecatorul ii va spune : "lasa ca stim noi " ?! Aripa malefica a SRI este cea mai puternica si periculoasa mafie.

# unul din lumea cea mare date 11 ianuarie 2016 09:47 +3

ptr misulescu//PAI ASTA/I TOATA IDEEA SA NU/SI MAI POATA APARA CLIENTUL!!!!!!!tu nu vezi ca si in c.f(codul fiscal) pentru o intirziere TE EXECUTA CU 3 PENALIZARI!!!!!!!!!!!!(daca nu ma crezi citeste c.f. sau vb cu cineva pe materie de fiscalitare,cine crezi ca a participat la,,facerea,, c.f? da, ai ghicit chiar nea biris. cit despre mafie,aceasta/i CORECTA !!!! IMPLICA NOTIUNI SI IDEI SINDICALE ,DE ASTA I SE MAI ZICE SI SINDICATUL(altfel nu ar avea aderenti).daca ai sa vorbesti cu oameni din chicago,n.y.detroit ,sicilia,iti vor spune multi ca pentru ei mafia/i buna, se ingrijeste de ei si familiile lor,stiu ca nu ma crezi,de aceea iti dau exemplul ,,famiglia ,, bas(astia au stricat si idee de mafia,pe linga stricaciunile aduse romaniei) si joianis ,presedintele care se uita la poarta noua nu/i decit CONTINUATORUL imperiului raului si administratorul CLANULUI MAGISTRATILOR(chiar suna bine clanul magistratilor)

# Valter COJMAN date 11 ianuarie 2016 08:20 +5

Pana acum spuneam ca Romania este Republica Procurorilor Romania. De acum incolo o sa spun ca este Republica Procurorilor si Spionilor Romania.

# avocat BB 54 date 11 ianuarie 2016 10:22 +3

Acest angajament suporta comparatii si  este un fel de angajament de recrutare prin  constrangere  al colaboratorilor/informatorilor de securitate sau politie de pe timpul comunismului. Asa se proceda la recrutarea acestora pana in 1989 adica iti lua un astfel de angajament prin constrangere  si spunea ca te-a recrutat pe baza de voluntariat sau mai este comparabil cu acele declaratii date de "buna voie/constrans" de a patrunde in domiciliu unei persoane. Desii aceste declaratii date de buna voie(voluntare) aveau un text de lege acest text de lege a fost declarat dupa Revolutie neconstitutional si CPP-ul s-a modificat excluzand aceasta posibilitate de a patrunde in domiciliul unei persoane. Asociatiile de magistrati ar trebuii sa atace acest text de lege la CCR si chiar nu stiu de ce nu au facut-o. Acest text de lege privitor la cangajamentul magisteatilor incalca mute texte din Constitutie. Pai cum sa dea o condamnare un jude pe probele vazute numai de el, fara sa le stie si avocatii 

# avocat BB 54 date 11 ianuarie 2016 10:30 +3

Ina ceasta situatie egalitatea de arme juridice mai exista daca avocatul nu stie toate probele din dosar, nu are cum sa le combata, sa solicite alte probe in aparare, nu are cum sa formuleze si puna concluzii decat "orbeste" fara sa stie probele din dosar. Aceasta lege si practica" SRI-sta" este mai rea ca pe timpul comunistilor si incalca toate drepturile la aparare si alte drepturi ale persoanelor. Este strigator la cer. Atunci daca cel invinuit (suspectul) si alte parti nu au dreptul dsa vada probele din dosar sa le combara stau si ma gandesc de ce nu judeca SRI-ul direct ei fara sa mai trimita dosarul la judecator De ce nu? va spun eu pentru ca sa paseze "pisica moarta" la judecator adica judecatorul a dat verdictul(hotararea) dar dupa cum a "cantat" SRI-ul care nu are cum sa fie tras la raspundere in cazul unui proces la CEDO sau la o alta institutie internationala. Este strigator la cer cum de magistratii si noi civilii rabdam asa ceva si nu iesim in strada.    

# mulder, agentul mulder date 12 ianuarie 2016 18:01 +2

8) si ma rog pe cine deranjeaza? Pe fraieru care a fost "ciuruit" si avocatul lui. Pe restul participantilor la executie oricum ii doare in pix - ca oricum nu raspund decat in fata binomului..... :-x .

# Bojidar date 11 ianuarie 2016 11:55 +3

Cred că de scârbă față de un C.S.M. dominat de ciomăgari băsiștii, Vasilică Danileţ, Oana Hăineală, Alina Ghica, ș.a.m.d.., Magistraților băsişti, cumpărați cu funcții şi previlegii de Șantaj Băsescu și Monica Macovei, care au acționat în sprijinul regimului „Bătrânei codoaşă", le doresc, vorba lui V.C. Tudor,: “să-i muşte muște cancerul de fund". Cine-i mai crede pe Șantaj Băsescu și acoliții săi, ori e prost, ori nu gândește!

# unul din lumea cea mare date 11 ianuarie 2016 12:11 +2

ptr bojindar//inshalaaaaa!!!!!!! sa te auda buda si sa faca asa cum le doresti ,in dzeu nu prea mai cred ,vad ca/i cam orb la ceea ce face CLANUL MAGISTRATILOR

# scenariu date 11 ianuarie 2016 12:23 +2

1.Mare boss sri deranjat de anumite persoane care sunt aproape sa atraga atentia supra infractiunilor lui  2. se obtine, ilegal, mandat de interceptare a convorbirilor telefonice a persoanei care deranjeaza 3. este asmutit dna-ul 4. sunt cautati terti dispusi sa faca denunt 4. este arestat preventiv cu mocirleala din presa de rigoare pe baza denuntului si convorbirilor 5 este tarat prin judecata . etc . Rezultat : operatiunea mare mahar sri a fost un succes, acesta poate fura in continuare, daca persoana deranjanta a avut un business avem deci si someri ca bonus al eficientei SRI+ DNA, businessul nu mai merge de niciun fel, inca o gaura la buget, procurorul dna de caz este felicitat si avansat.

# livia date 11 ianuarie 2016 12:51 +4

Am si eu o intrebare de nepriceput in ale magistraturii, dar si in ale SRI-uluii pe care-l platesc sa apere sioguranta nationala, nu infractorii protejati politic . Ce s eva intampla dupa 25.01.206 cu judecatorii Curtii de Apel Brasov daca vor respecta strict dovezile din dosarul 262.62.2014 ,impotriva caruia Klaus Iohannis a facut contestatie in anulare? Recursul nu va fi casat si-n acest caz judecatorii vor intra in colimatorul politiei politice a lui Helvig?

# ovidiu date 12 ianuarie 2016 13:36 0

ACEASTA INTREBARE SA SI-O PUNA JUDECATORII Curtii de Apel Brasov la termenul din 25.01.2016 cand vor judeca contestatia in anulare a mafiotei famiglkii Klaus Iohannis.

# Gica Sculierul date 11 ianuarie 2016 14:24 +1

Aceste angajamente suplimentare "de confidentialitate" pe care ar trebui sa le semneze judecatorii, ne arata de fapt cat de importanta pentru structuri este legea, adica deloc. Desi magistratii au o lege speciala dupa care isi desfasoara activitatea, au un Cod deontologic, au obligatia de retinere si confidentialite, "structurilor" putin le pasa. Ce conteaza o intreaga traditie bazata pe principii a acestei nobile profesii?! Se sterg undeva cu ele, cu principiile cu lege. Pe ei ii intereseaza angajamentul de supunere fata de "structuri". Atat. Restul este pentru fraieri.

# afara cu aia care au semnat date 11 ianuarie 2016 20:04 +3

Se poate curata justitia!!! Cum ??? Toti astia care au semnat, afara, cu ei!Au depus un juramant cand au intrat in paine.Cum semneaza  asa porcarii? 8) 8) 8) 8) 8) 8) :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :o :o :o :cry: :cry: :cry: :cry:

# marin date 12 ianuarie 2016 08:40 +1

Este  cunoscut faptul  că justiţia nu a fost  independentă dar nu acest lucru m/ar deranja prea tare dacă ea ar  fi  fost  în slujba structurilor care doreau dreptatea!Nu pun  sub semnul întrebării nici dacă actualul SRI  este  de bună credinţă,dar ştiu că magistratul(forma plurală,cei pe care i-am  cunoscut) a fost mai presus de lege şi unii au exagerat  cu această independentă, crezând  că ne pot  condamna la..... moarte(căci moarte este sentinţa lor de nerecunoaştere a drepturilor). Acest  Ionut  Matei a condus  completul  RIL-ului(se spune  că Presedinta L:S nu a dorit să participe!) pentru prejudicierea UNBR Bota  şi decizia lor seamnă  cu o teză de doctorat plagiată.Acest lucru îmi este clar  că el nu poate fi un judecător al statului de drept  şi  SRI-ul dacă este  cu adevărat instituţie a statului de drept,rog  să  fie imparţial  si  să relateze acest caz(pe care  eu îl stiu, vor  fi poate  si altele!) în rapoartele sale:UNBR Florea este o firmă căpusă a lor, a sistemului unde 

# Sub tocul dobitocului date 14 ianuarie 2016 21:33 +1

Circula un banc, pe vremea dictaturii "impuscatului": - erau la o partida de vanatoare, toata elita dobitocilor comunisti(adica activistii, securistii, lingaii, etc.), cu sarcini trasate ca fiecare echipa sa prinda(impuste animale prin padure, adica ursi, cerbi, caprioare, fazani, mistreti(...). Seara se intorc toti la cabana, cu trofeele lor, ca sa dea raportul, doar securistii, nicaieri!? Ii cauta, pana ii gasesc dupa niste tufe, toti roata cu bastoanele batand in pamant, amenintator, si la mijloc un biet iepuras pitit, caruia ii repetau securistii aceasi intrebare: - Recunosti ca esti mistret(z)?!!! 8) :o :cry: :-*

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Accidentul lui Dan Condrea a fost:

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 26.05.2016 – Avocatii se revolta pe dispozitiile lui Pruna!

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER