luju luju luju

Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

DISTINCTIE PENTRU INOVATIE – Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a primit la gala IFLR Europe Awards premiul pentru cea mai inovatoare firma din Romania, datorita contributiei la tranzactia transfrontaliera prin care Advent International a preluat divizia de medicamente generice Zentiva, detinuta de compania Sanofi. Gabriel Zbarcea: “Nu face decat sa reconfirme magnitudinea si impactul tranzactiei la nivel european, precum si importanta acesteia pe plan local”

Marţi, 9 aprilie 2019 12:09 | Scris de V.B. | pdf | print | email

Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a primit vineri, 5 aprilie 2019, la Londra, premiul pentru cea mai inovatoare firma din Romania.


Este vorba despre gala IFLR Europe Awards. IFLR (International Financial Law Review) este o revista de drept financiar editata de compania Euromoney Institutional Investor PLC. IFLR este editorul ghidului IFLR 1000 al celor mai activi consultanti pe piata financiara internationala.

Tuca Zbarcea & Asociatii a fost desemnata cea mai inovatoare firma de avocatura din Romania („Most Innovative Law Firm of the Year: Romania”) in considerarea rolului avut in tranzactia prin care compania franceza Sanofi a vandut divizia de medicamente generice din Europa (Zentiva) pentru 1,9 miliarde de euro catre fondul Advent International.

Prezent la ceremonia desfasurata la Londra, avocatul Gabriel Zbarcea (foto), Managing Partner, a precizat:

Sunt incantat si onorat sa primesc, in numele colegilor mei, acest trofeu. Este al treilea premiu pe care il castigam in decurs de cateva saptamani, ceea ce nu face decat sa reconfirme magnitudinea si impactul tranzactiei la nivel european, precum si importanta acesteia pe plan local, in Romania fiind practic localizata singura unitate de productie Zentiva din afara Cehiei. Multumim pe aceasta cale tuturor partilor implicate, clientului nostru, si zecilor de avocati din Europa care au conlucrat pentru ca procesul de achizitie sa fie o reusita. Dedic acest premiu echipei TZA care a gestionat mandatul, printre care Silvana, Sorin, Oana, Mihaela, Dominic, Ciprian, Bogdan, Mihai, Dana, Daiana, Ana, Florentina, Ovidiu”.

Firma Tuca Zbarcea & Asociatii este detinatoarea altor doua premii nationale, obtinute in cadrul galelor „IFLR Europe Awards” din 2012 si 2016. Tot in 2016 i-a fost atribuit si trofeul „Tranzactia Anului” la nivel european („M&A Deal of the Year”) pentru achizitia activitatilor de energie si retele ale Alstom, derulata de General Electric in peste 20 de jurisdictii, inclusiv Romania. Iar in 2018, International Financial Law Review – IFLR i-a decernat premiul „High Yield Deal of the Year”.

Accesari:1279

Comentarii

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - A insultat Klaus Iohannis intreaga magistratura refuzand numirea la MJ a Danei Girbovan?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 20.09.2019 – Aplaudacii lui Kovesi si-au dat masura slugarniciei

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER