21 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CHAMBERS EUROPE 2022 – ZRVP conduce de 15 ani clasamentul in domeniul solutionarii disputelor si are cei mai multi avocati litigatori prezenti in topul individual. Avocat Cosmin Vasile: "Reprezinta o confirmare obiectiva a faptului ca angajamentul si modul in care ne indeplinim misiunea fata de clientii nostri se pastreaza la cel mai inalt nivel”

Scris de: L.J. | pdf | print

18 March 2022 15:12
Vizualizari: 4555

Cu departamente puternice de litigii, arbitraj comercial, insolventa si drept penal, Zamfirescu Racoti Vasile & Partners (ZRVP) ocupa neintrerupt de 15 ani locul intai (Band 1) in clasamentul general in aria de practica Solutionarea Disputelor si domina topul individual cu cinci avocati litigatori evidentiati pe diferite paliere ale performantei.


In materie de litigii, ultima editie a ghidului international juridic Chambers Europe a nominalizat Zamfirescu Racoti Vasile & Partners pentru al 15-lea an consecutiv drept o firma de top pentru practica remarcabila pe piata locala. Cinci litigatori ai firmei sunt listati in clasamentul individual pentru experienta impresionanta in solutionarea disputelor: Calin-Andrei Zamfirescu (senior partner), Cosmin Vasile (managing partner), Stan Tirnoveanu (senior partner), Alina Tugearu (partner) si Adina Jivan (managing associate).


An de an, mentinerea noastra de catre Chambers Europe in Band 1 la Dispute Resolution reprezinta o confirmare obiectiva a faptului ca angajamentul si modul in care ne indeplinim misiunea fata de clientii nostri se pastreaza la cel mai inalt nivel. Anul acesta ma bucura in mod special si faptul ca suntem firma cu cei mai multi avocati prezenti in topul individual si, totodata, care acopera o foarte larga arie de specializari litigioase”, a declarat Cosmin Vasile (foto), managing partner Zamfirescu Racoti Vasile & Partners.


Cei mai buni avocati litigatori ai ZRVP vazuti de Chambers Europe 2022:

Calin-Andrei Zamfirescu (Eminent practitioner) este considerat unul dintre cei mai buni avocati romani in aceasta arie de practica, ”o autoritate recunoscuta in domeniul litigiilor” ce actioneaza pentru clienti importanti din energie si zona financiara.

Cosmin Vasile (Band 1) este renumit pentru expertiza sa in litigii de constructii si infrastructura, noteaza ghidul juridic. El are experienta in pretentii de daune si litigii impotriva autoritatilor fiscale romane. De asemenea, ofera consultanta in arbitrajele comerciale si conduce practica de arbitraj a firmei. Un client a comentat astfel: „Experienta sa vasta ii permite sa evalueze cazul dintr-o perspectiva larga si sa abordeze etapele importante ale procedurii in mod pragmatic. Este receptiv, proactiv si deschis provocarilor”. El apare si in lista celor mai buni avocati romani specializati in arbitraje, care contine doar sapte nume.

Stan Tirnoveanu (Band 3) este specializat in litigii de insolventa, actionand adesea in numele creditorilor. De asemenea, el consiliaza clienti din sectorul financiar in ceea ce priveste contestarea amenzilor aplicate de autoritatile publice. Un client noteaza: "Este capabil sa ofere o analiza aprofundata si sa acopere imaginea de ansamblu."

Alina Tugearu (Band 4) este recunoscuta pentru experienta sa in consilierea companiilor de constructii, a antreprenorilor si a societatilor imobiliare in litigii contractuale si de achizitii publice. Ea este laudata de clienti pentru "abilitatile de comunicare cu acestia".

Adina Jivan (Band 5) este recunoscuta pentru experienta sa in consilierea companiilor in materie de litigii de mare valoare, asistand cu precadere clienti din industria serviciilor financiare.


Zamfirescu Racoti Vasile & Partners are unul dintre cele mai puternice departamente de litigii din Romania, cu 45 de litigatori si arbitri cu experienta si un portofoliu complet de solutionare a disputelor. Echipa are o practica indelungata si extinsa pe piata locala, acoperind litigii civile si penale, proceduri de insolventa si arbitraj, mediere precum şi orice alte mecanisme juridice de solutionare amiabila a disputelor. Departamentul actioneaza pentru o gama larga de clienti, in special in sectorul societar şi cel financiar, dar şi pentru entitati guvernamentale şi detinute de stat. ZRVP se afla de peste 15 ani in fruntea clasamentelor internationale cu cele trei departamente: litigii, insolventa si drept penal. Anul 2019 a adus firmei titlul de Cea mai buna echipa de litigii din Europa, distinctie acordata de prestigioasa publicatia internationala The Lawyer.


Chambers & Partners este una dintre cele mai importante publicatii juridice de pe piata de avocatura internationala, ce alcatuieste anual un top al celor mai bune firme de avocatura dintr-o jurisdictie. Cercetarea Chambers & Partners a vizat 52 de jurisdictii si regiuni din Europa, perioada cercetata fiind cuprinsa intre martie – noiembrie 2021. Topul Chambers & Partners se bazeaza pe criterii precum calitatea asistentei juridice in ariile de practica analizate, relatia cu clientii, complexitatea proiectelor, modul de gestionare a acestora si solutiile favorabile oferite clientilor.


Despre Zamfirescu Racoti Vasile & Partners

Zamfirescu Racoti Vasile & Partners (ZRVP) este acreditata ca una dintre cele mai importante societati de avocatura din Romania, oferind servicii de asistenta juridica atat in sfera litigiilor şi a arbitrajului, cat şi in domeniul avocaturii de business, al insolventei, al dreptului penal al afacerilor si al consultantei fiscale.

ZRVP are o echipa de 66 de avocati, dintre care 16 asociati – Calin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoti si Stan Tirnoveanu – asociati fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob, Alina Tugearu, Monica Strimbei, Catalin Micu, Andrei Dumitrescu, Mihai Bajenaru, Cosmin Cojocaru, Marina Crenguta Florea si Ovidiu serban (asociati), domnul prof.dr. Valerian Cioclei si Robert Oancea (of counsel).

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.07.2024 – Procurorul care vrea sa infunde AUR nu se lasa

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva