18 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

COMPLETURI NOI LA INALTA CURTE – Intoarsa la instanta suprema de la INM, judecatoarea Cristina Rotaru-Radu va face echipa cu judecatorii Andrei Rus si Iulian Dragomir. Un alt complet nou infiintat va fi compus din Andrei Rus si Iulian Dragomir (Document)

Scris de: G.T. | pdf | print

21 May 2023 15:07
Vizualizari: 4382

Noi completuri de judecata au fost infiintate la Inalta Curte de Casatie si Justitie, la nivelul Sectiei penale. Este vorba despre cinci complete.


 

Decizia a fost dispusa de Colegiul de conducere al Inaltei Curti, prin Hotararea nr. 45 din 26 aprilie 2023. Din toate completele va face parte judecatoarea Cristina Rotaru-Radu (foto), recent intoarsa de la Institutul National al Magistraturii (INM), pe care l-a condus timp de sase ani. In completele de doi si de trei judecatori, Cristina Rotaru va face echipa cu presedintele Sectiei penale a ICCJ Andrei Claudiu Rus si fostul vicepresedinte ICCJ Iulian Dragomir. De asemenea, un alt complet de doi judecatori va fi compus din Andrei Rus si Iulian Dragomir.

Nu in ultimul rand, Cristina Rotaru, Andrei Rus si Iulian Dragomir vor intra prin rotatie intr-un complet de filtru.


Iata componenta noilor completuri de judecata infiintate la nivelul Sectiei penale a Inaltei Curti:


-Complet nr. 1: Andrei Rus, Iulian Dragomir, Cristina Rotaru;

-Complet nr. C1 – 2 judecatori – A: Andrei Rus, Cristina Rotaru;

-Complet C1 – 2 judecatori – B: Cristina Rotaru, Iulian Dragomir;

-Complet C1 – 2 judecatori – C: Andrei Rus, Iulian Dragomir;

-Complet C1 – filtru: prin rotatie vor intra Cristina Rotaru, Andrei Rus si Iulian Dragomir.


Prezentam dispozitivul Hotararii Colegiului de conducere al ICCJ privind infiintarea de noi completuri la Sectia penala:


“In temeiul art.19 pct.2 lit. c) din Regulamentul privind organizarea si functionarea administrativa a inaltei Curti de Casatie si Justitie, Colegiul de conducere, cu unanimitate, aproba la nivelul Sectiei penale, urmatoarele masuri:

1. Incepand cu data de 03 mai 2023, infiintarea Completului de judecata nr. 1, avand ca membri titulari judecatorii: Andrei Claudiu Rus, Ilie Iulian Dragomir si Cristina Rotaru - Radu, precum si a completurilor de 2 judecatori nr. C1 – 2 judecatori – A (titulari domnul judecator Andrei Claudiu Rus si doamna judecator Cristina Rotaru - Radu), C1 – 2 judecatori - B (titulari doamna judecator Cristina Rotaru - Radu si domnul judecator Ilie Iulian Dragomir) si C1 – 2 judecatori – C (titulari domnii judecatori Andrei Claudiu Rus si Ilie Iulian Dragomir);

2. Incepand cu data de 03 mai 2023, infiintarea Completului de judecata C1 – filtru, din compunerea caruia urmeaza sa faca parte, prin rotatie, judecatorii: Andrei Claudiu Rus, Ilie Iulian Dragomir si Cristina Rotaru – Radu”.


* Cititi aici integral Hotararea Colegiului de conducere al ICCJ nr. 45 din 26 aprilie 2023 privind infiintarea de noi complete la nivelul Sectiei penale

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2024 – Procuror cu demisia trimisa la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva