Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

Vorbe de fumoar – 11.09.2018 – Lazarica da din coate

Marţi, 11 septembrie 2018 16:40 | Scris de L.J. | pdf | print | email

* Minune mare, stimati cititori! Ii stiti dumneavoastra pe procurorii din CSM, care una-doua se repezeau sa inchida ochii la abuzuri si sa-si spele confratii trimisi in judecata disciplinara? Ei bine, acum au prins si ei glas, mititeii: marti, 11 septembrie 2018, Sectia pentru procurori din CSM a anuntat ca a aprobat raportul Inspectiei Judiciare avand ca obiect ”controlul tematic la Sectia judiciara a Directiei Nationale Anticoruptie privind situatia achitarilor definitive inregistrate in perioada 2016 - semestrul I/2017” si ca a hotarat sesizarea Inspectiei Judiciare cu privire la afirmatiile unor procurori DNA facute cu ocazia analizarii cauzelor care au condus la pronuntarea unor solutii de achitare de catre instantele judecatoresti. Ce sa zicem? E nenorocire cu vitejia asta fluturata dupa ce a picat Kovesi! Maine-poimaine, ne-om pomeni si cu taica Lazar dandu-se disident.


* Nu intamplator am mentionat numele lui Augustin Lazar: Procurorul General a raspuns marti la o solicitare a Agerpres, aratand ca PICCJ a deschis un dosar penal in care verifica daca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a procedat corect atunci cand a cerut Uniunii Notarilor Publici sa propuna numirea sa in functia de notar public (click aici pentru a citi). Nu putem decat sa-l compatimim pe Lazarica pentru nivelul de disperare la care a ajuns de cand Tudorel a anuntat ca vine in control si la el, la fel ca la Laura Kovesi. Dar hei: sa nu disperam! Daca se simte dezolat, Augustin Lazar ii poate oricand convoca pe magistratii #Rezist de pe treptele Curtii de Apel Bucuresti, ca sa-i faca galerie. Eventual si coregrafie, ca sa fie tacamul complet.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luata sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau pamfletului. Luati-le ca atare!

Accesari:5600

Comentarii

# un mizantrop date 11 septembrie 2018 19:24 +23

"Sluga..." Urat ies unii din scena...Nu l-a considerat nimeni mare actor, dar, chiar si cabotinii au demnitate...Sa nu stii ca la plecarea din functie un judecator CC are optiunile sa intre in barou sau la "notari" fara examen?! Cat de prost si cat de sluga sa fii, dar, mai ales cat de fara rusine ca esti prost?! Iar ne intoarcem la specificul "zonal", daca la Iohanis si la Kovesi era vorba de influenta Marginimii (adica, oficial sunt cam marginiti), la Lazar pare a fi vorba de decerebrare, omul nu mai stie sa-si foloseasca singur creierul (sau n-a stiut niciodata, ca securitatea facea oficiul asta pentru ai sai si pe vremuri)...Trist, mai ales ca molima asta pare sa-i fi cuprins pe toti "publicii" aia din areal...

# Gilu date 11 septembrie 2018 20:19 +5

Orice Prost iti poate face un dosar ! Din aceasta dilema , nu putem iesi ! In anul Centenarului , avem in fruntea noastra tot un neamt . Si ce mai neamt ! Halal sa ne fie ; Il meritam cu prisosinta ...Pieleanu il da deja castigator ! Ce mai tara !Propun parlamentului un minut de reculegere , pentru odihna proprie !

# ^^ date 11 septembrie 2018 20:51 +5

Incredibil.. Madam a anchetat abuziv, a facut protocoale, a amenintat Inspectia Judiciara, a anchetat Guvernul.. Si sta bine merci in PICCJ pe 20.000RON "salar", iar Lazarica ii deschide dosar penal lui TT in timp ce o spala in clor pe madam. Halal justitie!

# Edelweiss - Uricar de plângeri penale „pro bono” date 11 septembrie 2018 21:41 +5

Dacă văd vreun chicioruș de magistrat grevist pe treptele vreunei Vespasiane de Apel, în nici 0,32 de secunde scriu plângerea penală și în 1,41 de secunde deja este azvârlită în cutia poștală! :roll: :roll: :roll:

# Fă-mă Doamne "procoror"... date 11 septembrie 2018 22:30 +9

Acest Gusti și floc al sistemului, ăl mai prost limbric din vier******la grețoasă, prin acțiunile sale împotriva ministrului Justiției nu ne arată decât fricile care-l bântuie, știind bine că în urma evaluării declanșată de dl. Toader, jegul produs de atâta vreme, va ajunge să fie văzut și cunoscut, ceea ce înseamnă grabnica "detronare" și pierderea privilegiilor lui de parazit-unealtă. Lazăre, rândul vă vine tuturor... năpârcilor, plozilor securității ceaușiste și a celei actuale mafiote...plata vine ea negreșit, dar până atunci, vă tratez din plin cu profundul meu dispreț!

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - O va exclude din magistratura Sectia pentru judecatori a CSM pe sefa ICCJ Cristina Tarcea?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 23.01.2019 – Luluta s-a imbolnavit de Sindromul Carmen Iohannis

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER