Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

Vorbe de fumoar – 16.05.2018 – Intalnire in biroul partenerei “manelistului DNA”

Miercuri, 16 mai 2018 18:09 | Scris de L.J. | pdf | print | email

* S-a terminat controlul pe care Inspectia Judiciara l-a derulat la DNA Oradea, structura unde vedeta este procurorul Ciprian Man, zis “manelistul DNA”, autorul a nenumarate abuzuri comise impotriva unor oameni nevinovati. Inspectoarele venite de la Bucuresti au parasit Oradea zilele trecute, dar pana sa plece ar fi facut o vizita destul de ciudata. Din ce am aflat noi, inainte de a parasi Oradea, inspectoarele i-ar fi facut o vizita fostei presedinta a Tribunalului Bihor, judecatoarea Crina Muntean. Cine este aceasta Crina Muntean, se stie. O apropiata colaboratoare a “manelistului DNA” Ciprian Man, cu care, asa cum ea insasi a explicat, lupta pentru combaterea coruptie. Deci o mai mica partenera de nadejde a DNA, in speta a procurorului Man. Oare ce au discutat inspectoarele cu partenera “manelistului DNA”? O fi vrut oare Crina Muntean sa ii puna o vorba buna lui Man, in conditiile in care destul de multa lume asteapta ca in sfarsit acesta sa raspunda pentru ceea ce a faptuit, mai ales ca la PICCJ exista un dosar in care este vizat? Noi speram ca verificarile la DNA Oradea sa se fi desfasurat pe bune, iar lobby-ul facut de Crina Muntean pentru Man, daca acesta a existat, sa nu le influenteze pe inspectoarele venite in control. Oricum, ne vom da seama ce s-a intamplat in momentul in care vom vedea concluziile raportului, care in mod normal nu pot decat sa devoaleze o activitate dezastruoasa, chiar si pe langa lege, la DNA Oradea, structura care trebuie spus a fost ani de zile condusa de Ciprian Man.


* Judecatorul Bogdan Mateescu, aka “Bobita Matilet”, si-a schimbat locul in sala de sedinte a CSM. Am observat asta la ultima intrunire a Plenului CSM. Daca pana acum ceva vreme statea langa Tatiana Toader, pe partea cu procurorii (foto 1), iata ca la sedinta din 15 mai 2018 Mateescu a venit pe partea cu judecatorii, asezandu-se langa timidul Mihai Balan (foto 2). Oare ce s-a intamplat? Ce l-o fi determinat pe Mateescu sa se mute. Poate s-au saturat procurorii de Bobita si i-au facut vant de la masa lor. Sau poate ca Tatiana voia sa stea mai confortabil si l-a rugat pe Bobita sa isi gaseasca un alt loc. Sau poate ca Mateescu s-a prins ca nu e nevoie sa stea la masa cu procurorii ca lumea sa inteleaga ca de foarte multe ori sustine interesele acestora.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau pamfletului. Luati-le ca atare!

Accesari:6612

Comentarii

# Dr Dre date 16 mai 2018 19:46 +8

Mateescule te cam paraseste parul. Vorbeste cu Geani Stan sa-ti recomande esteticianul lui. Fa-ti un implant cu par de la Danilet sa ai tamplele acoperite.

# Parerea mea date 16 mai 2018 22:11 +2

Poate emana si din cauza asta.... :-x

# 1 date 17 mai 2018 10:01 +4

Proverb : parul destept paraseste capul prost. ;-)

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - O va exclude din magistratura Sectia pentru judecatori a CSM pe sefa ICCJ Cristina Tarcea?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 23.01.2019 – Luluta s-a imbolnavit de Sindromul Carmen Iohannis

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER