6 iunie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

COMPLOT IMPOTRIVA CORINEI CORBU – Exclusa Camelia Bogdan il invata pe seful magistratilor activisti Dragos Calin cum sa saboteze numirea judecatoarei Corina Corbu la conducerea ICCJ: “Trebuie deschise cat mai multe procese in care sa fie invocata chestiunea/sesizat CJUE...cat avem noul Ministru al MJ... Sunt judecatori pe care ii vezi cum se schimonosesc... Nu iertati nimic... Putina reclama nu facem? Groparii DNA... Bineinteles, DNA doarme sau protejeaza” (Mailul)

Scris de: George TARATA | pdf | print

20 iulie 2019 13:12
Vizualizari: 11562

Sefa ICCJ Cristina Tarcea a dat semnalul, iar magistratii activisti s-au pus pe treaba. Asociatia Formului Judecatorilor, condusa de judecatorul Dragos Calin de la Curtea de Apel Bucuresti, a iesit deja public pentru a contesta procedura de numire a judecatoarei Corina Corbu la conducerea Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Interesant este ca cea care il invata pe Dragos Calin cum sa procedeze pentru a o sabota pe Corina Corbu este nimeni alta decat vestita judecatoare Camelia Bogdan (foto), data afara de doua ori din magistratura de CSM. Cea care dupa executiile pe care le-a pus in practica a ajuns sa se faca remarcata doar prin actiunile ridicole prin care cere fara incetare apararea reputatiei profesionale sau a independentei sistemului. Cu alte cuvinte, in cazul rebeliunii impotriva Corinei Corbu, putem spune ca sefa ICCJ Cristina Tarcea este tartorul, Camelia Bogdan creierul, iar magistratii activisti pionii.


Lumea Justitiei prezinta in exclusivitate mesajul pe care Camelia Bogdan i l-a trimis presedintelui FJR Dragos Calin, postat pe Forumul Judecatorilor, in care ii da indicatii despre ce trebuie sa faca pentru a o bloca pe Corina Corbu. Mailul este la fel de halucinant precum alte actiuni ale lui Cami. Astfel, Bogdan incepe prin a-i adresa felicitari lui Dragos Calin si cu un citat din presedintele american Woodrow Wilson: “There are many voices of counsel, but few voices of vision”.

Apoi, Camelia ii explica in detaliu pasii care trebuie urmati. In acest sens, judecatoarea data afara de doua ori din magistratura subliniaza ca trebuie deschise cat mai multe procese, in care sa fie sesizata din nou CJUE. Or, avand in vedere invocarea CJUE in acest caz si faptul ca sesizari similare au mai fost facute in trecut in actiunile magistratilor activisti ne face sa ne intrebam daca nu cumva exista vreun blat pe undeva la aceasta instanta europeana. Foarte interesant este insa o precizare pe care o face Camelia Bogdan. Si anume ca aceste cat mai multe procese trebuie deschise “cat avem noul ministru al MJ“. Adica Ana Birchall.

Intregul plan este redat in mailul pe care il prezentam mai jos. Va vom lasa pe dumneavoastra sa il cititi si sa trageti concluziile. Stupefiant ni se pare ca Bogdan merge pana acolo incat pune la indoiala decizia de achitare a judecatoarei Corina Corbu. Si chiar se intreaba daca nu ar trebui sa se faca reclama pe acest subiect. De asemenea, aceeasi Cami ataca procurorii DNA pe care ii numeste gropari si acuza parchetul anticoruptie ca doarme. In rest, nu uita sa aminteasca si in acest caz de mai vechea ei obsesie Dan Voiculescu.

Mailul se incheie cu o oda adresata lui Dragos Calin, pe care Bogdan il numeste “un adevarat lider al generatiei noastre“.

Iata mailul Cameliei Bogdan catre presedintele FJR Dragos Calin (grselile din text apartin judecatoarei):

“Dragos,

Felicitari pentru demers, cum spunea Woodrow Wilson, there are many voices of counsel, but few voices of vision.

Apreciez ca si ICCJ are calitate procesuala activa/interes in acest demers! Sunt tare curioasa ce se va intampla in recurs, explic imediat. Dar, asta nu inseamna ca nu luptam pana la capat!

Nu mai e timp de gandit.

Pt. actiune:

1. sunt valabile mutatis mutandis chestiunea neconstitutionalitatii separarii carierelor, de unde rezulta conform principiului quod nullum nulitatea tuturor actelor pronuntate de Onorata SECTIE. Trebuie deschise cat mai multe procese in care sa fie invocata chestiunea/sesizat CJUE...cat avem noul Ministru al MJ, mai verificati care e stadiul ratificarii Prot.16 la CEDO, caci se mai simplifica procedura.

2. Cand ajungeti la ICCJ...la SCAF, sunt slabe sperante daca invocati sesizarea CJUE...eu am fost citata cu mai putin de 5 zile inainte de termen cu mentiunea sa semnez o cerere de sesizare a CJUE si sa o depun in original, desi era semnata de avocat, sub sanctiunea APLICARII UNEI AMENZI JUDICARE!Secretarul Universitatii din Florida mi-a trimis prin FEDEX cu rugamintea sa mi se intoarca confirmarea de primire dar rugamintea a fost in van, noroc cu trackfedex! O trecusem pe dna judecator Corina Corbu ca persoana desemnata cu primirea corespondentei, ca asa scria pe citatie. A pierde la CSM/unele completuri e o onoare, nu o rusine, sunt judecatori pe care ii privesti in ochi si ii vezi cum se schimonosesc... eu chiar vreau sa le cer pe 544/2001 sa imi treaca in revista demersurile.

De aici va sfatuiesc sincer pe toti cei care mai ajungeti in fata CSM IN DISICIPLINAR: faceti aparari cat mai detaliate, nu iertati nimic, pentru orice ce se invoca sa aveti cel putin 3 cereri-standarul Mateut, he is simply the best! La iccj C5 nu sunt specializati, e aceeasi situatie ca si in penal, de data asta pe bune...nu va asteptati ca ajungeti pe-acolo si e garantata Dreptatea. Partea buna e ca se calca procedura in picioare si de aici nenumate posibilitati.

3. Pt.actiune, va pot furmiza cu drag o motivare dintr-un dosar prezidat de dna jucator CORBU in care invocasem nelegalitatea reprezentarii IJ si sesizarea CJUE...doare dar..constata ca nu am cale de acces, eu tocmai invocasem sesizarea CCR, exceptie respinsa ca inadmisibila...CEDO de pe scaun!

4. ce e cel mai important: intr-un dosar (5355/2/2014 as zice) s-a abtinut, parte fiind domnul DAN VOICULESCU...a lucrat la MUSAT in perioada suspendarii, nefiind exclus sa fi prestat consultatii in scheme infractionale, MUSAT l-a reprezentat pe domnul DV in toate contestatiile, iar firma care s-a desprins de acolo, SUCIU, m-a tras la raspundere disciplinara alaturi de IJ...aici am si eu interes procesual, caci groparii DNA dintre care unii mai educa si generatiile viitoare nu au identificat ca FACIAS apartine domnului DV...iar in 2014 pur si simplu nu au identificat ca la sediul GRIVCO avea si sediul FACIAS...apropo de FACIAS care depune plangeri penale la SS impotriva magistartilor, spala bani. Exista documentatia de unde rezulta cedarea patrimoniului fundatiei CRESCENT cu titlu gratuit si irevocabil...si e depusa in toate contestatiile mele de pe la C5-uri, nu mai pot fi distruse urmele, dimpotriva, apar noi dovezi.

5. avem decizia de achitare? este adevarat ce se scrie prin presa, ca a luat achiare ca a depus marturie doar un martor, judecator ICCJ? putina reclama nu facem?

6. Atacati mai intai la PLEN si mergeti in sedinta....Name and Shame e practicata pe scara larga in societatile cu coruptie endemica, e o strategie f.eficace de a spune lucrurilor pe nume.

Vedeti, la noi se poate totul, dar tine de cei care avem caracter sa nu inghitim...si sa nu vedem cauza: tenatculele din sistem sunt pe nota de plata a unora, a se vedea TELDRUM-CSM, iar spalarea in continuare a banilor Securitatii inclusiv prin procedurile de la ICSID va atarge intarea in faliment...uitati-va putin pe net sa vedeti cum sunt explicate consecintele deciziei CJUE in cazul MICULA...bineinteles, DNA doarme sau protejeaza, era f.simplu sa ceri documentatia pentru a verifica care era capitalul/patrimoniul asa-zisilor investitori, ca asa pe hartie doar sa dai din pix e f.simplu. Dar.. nu e timp aici de aceste paranteze.

F important: presa intermnationala si...daca om mai avea societatea civila...am participat miercuri la o debatere si am aflat ca in Mexic s-a blocat procedura de desemnare a judecatorilor supremi...v-as putea da cu drag numele avocatului, s-a oferit sa ne ajute.

Daca mai vin idei, revin...in esenta, e mai simpla decat contestarea procedurii de numire a lui Neti si a concursului de numire la ICCJ.

Felicitari inca o data, esti un adevarat LIDER al generatiei noastre, sper sa se mobilizeze insa si ICCJ, e de manual ca asa incepe acaparea Justitiei: prin numiri in functii-cheie...

Toate cele bune,

Camelia Bogdan”

Comentarii

# Cetateanul date 20 iulie 2019 13:37 +29

Uite adevaratii gropari ai dreptatii. Cei care atarnati pe treptele cab arunca cu noroi in toata profesia. Da, e corect sa ai opinii dar e scelerat sa te asociezi declarat cu scopul de a demola institutii. Nu e nicio diferenta intre apucatii astia si alde #rezist gen batausul de batrani si urlatorul ceausescu. Acum tac de la inspectia facuta pe ea pana la cei onesti. Cand vor vrea sa vorbeasca nu vor mai putea....din cauza vuietului multimilor. Azi e doar faza cu pensiile lor....maine...?!

# DODI date 20 iulie 2019 15:14 +5

Poate învață și CSM-ul proverbul românesc: PE CINE NU LAȘI SĂ MOARĂ, NU TE LASĂ SĂ TRĂIEȘTI. Pentru asemenea comportant cotrar deontologiei profesiei această paparudă demult trebuia pusă pe rudă și făcută să răspundă pentru multele fărădelegi comise.

# Av Nicolae Trăistaru date 20 iulie 2019 14:21 +5

Reușita unui magistrat care a fost victima unor procurori abuzivi (sprijiniți de Noua Securitate) și care a fost ACHITAT de Inalta Curte (fond și apel) merită întreaga considerație. Înscrierea la concurs demonstrează că a crezut în DREPTATE ȘI ADEVĂR. Sunt convins că doamna Președinte Corina Corbu va contribui la tragerea la răspundere a magistraților care au încălcat drepturi și libertăți fundamentale ale omului, au dispus arestarea - la cererea procurorilor Onea, Negulescu, Bucică, Savu, Man, Ardelean, Nistor, Papici, Țuluș, Dumitrescu etc - a unor oameni politici sau de afaceri NEVINOVAȚI (victime ale SRI, PICCJ, DNA și DIICOT și unor personaje politice ‘dirijate’ de serviciile secrete), care ulterior au fost achitați. Vă rog, impuneți obligația ca judecătorii să conoască/studieze/aplice jurisprudența relevantă a ICCJ, CCR, CEDO și CJUE. Reglementați in CSM ca instantele să acorde termenele de judecată și în funcție de agenda avocatului/gradul instanței.

# unul date 20 iulie 2019 14:32 +6

Pana cand Justitia nu o sa fie igienizata de paraditorii securisti,niciun cetatean zdravan la cap nu o sa creada in seriozitatea actului de Justitie.Stalin se rasuceste in mormant vazand ca paraditorii nostri au reusit sa aduca la nivel de arta abuzurile practicate de el prin anii ‘50!

# Psiho Pupu date 20 iulie 2019 15:01 +5

Saraca de ea! E de psihiatrie... Nicio ordine ideatica. De pacienti trebuie sa ne fie doar mila.

# Ioana M. date 20 iulie 2019 15:03 +5

Pai, emailul asta e bun de atasat de catre CSM in instanta ,ca o completare de probe impotriva drei Bogdan . Oricum...indeamna judecatorii sa saboteze ca sa ajunga ca ea...la disciplinar...

# Goargăș date 20 iulie 2019 15:48 +13

Urâtele dracului, la propriu și la figurat! Mi-e scârbă de ștoarfele care parazitează justiția română. Vă vine să credeți, asemenea specimene se joacă/s-au jucat cu soarta unor oameni. Domnilor, cu cât o femeie este mai urâtă cu atât este mai frustrată . Sictir!

# Valter Cojman date 20 iulie 2019 16:45 +5

Coruptii, infractorii, fascistii, stalinistii si securistii din "justitea" de******romana continua sa-si faca de cap...

# Mihaela date 20 iulie 2019 18:08 +6

Ptr asta nu exista balaceanca sau Obregia ? De ce mai este libera ? De ce o mai numiti judecatoare ? Asta trebuie legata in piata publica si cine vrea sa arunce cu pietre in ea !Madama de la MJ e aliata lor ! Asa e ? Asta e pruna psd-ului ? Jigodiile dracului ! Chiar toti magistratii din tara asta nu pot face decat sa taca ? De ce le e frica ?

# Pintea date 20 iulie 2019 18:49 +6

Slujire pana la capat! Nebuna asta nu se lasă! Klu -klux klanul actioneaza! Dar ce bine se simt ciudatii astia cu madam birchall. D-na Dancila a facut o remaniere dar pe astalalta nu a schimbat-o! Ce frica le este de noile schimbari in justitie, si ca nu vor mai fi in ghearele lor unele institutii! Astia toti ar trebui luati cu duba de pe strada si dusi direct la puscarie! Guvernul este prea permisiv cu cei care ii sapa groapa! Daca actionau din 2016 si aplicau legea nu mai guițau toți in cor.

# Scelerarea naste monstrii! Procese cu JURATI, FARA LICHELE! date 20 iulie 2019 18:55 +4

E deja grotesc! Realizati cum au tinut si cum vor sa tina monstrii ca astia cetateanul obisnuit !??? Platitor de bani si pensii babane pentru jupani analfabeti! Nu mai e loc la puscarie pentru instigatori!? Iar TArcea nu trebuie scapata la pensie fara un dosar penal pentru nerespectarea legii facut de persoane vatamate si de cetateni care nu vor ca ompozitele lor sa plateasca judecarea de doua ori a aceleiasi cauze pentru ca Presedinta ICCJ era nestiutoare sau de rea credinta iar acum viseaza la pensie si trai linistit... Cumva s-a stins spiritul de dreptate si pasiunea pentru adevar printre romanii cu stiinta de carte si scoli inalte !?

# fake date 20 iulie 2019 19:00 +4

România a fost vândută de cei care au preluat puterea în 1989 și apoi și-au dat-o unul altuia timp de 26 de ani, România nu mai deține nimic, nu are economie”. Acestea sunt doar câteva dintre acuzațiile extrem de grave pe care le-a lansat Călin Georgescu, Directorul Executiv al Instituției ONU pentru Indicele Global al Sustenabilității, într-un interviu pentru Televiziunea Română. Acesta a comparat România cu o mină de aur din care se tot extrage până când nu mai rămâne nimic. Totodată, el a mai avertizat că falimentul țării este doar o chestiune de probabilitate matematică. ”România este o mină, din care se scoate, în fiecare zi, din decembrie 1989 încoace, aur. Și când nu va mai fi aur, mina se va închide. Falimentul este o chestiune de probabilitate matematică pentru România”, a declarat Georgescu, potrivit activenews.ro. Oficialul a mai spus că România este condusă numai de străini și că în ultimii 26 de ani, România a suferit pierderi mai mari decât în perioada care s-a scurs..

# Fake date 20 iulie 2019 19:02 +4

daca nu iesim in strada max 2 mil si incepe sa i impuscam pe mafiotii ce scriem noi aici e fix par la ceas..romania treseste te e groasa rau....tara e vanduta !!!!!!!!!!!!!!!

# biet roman saracu' date 20 iulie 2019 19:35 -3

Inseamna ca Dna Corbu nu e securista??

# adria nicol date 20 iulie 2019 20:04 +1

Analiza textualà evidentiazà incapacitateda persoanei de a se fixa pe un subiect ! T extul frizeazà incoerenta ! Si pare scris de dupà gratiile imaginare ale unui stabiliment !

# Aba date 20 iulie 2019 20:11 +4

Doi mincatori de la Soros, acest Dragos Calin si cu Bogdan. Atit ii duce capul, atit fac. Problema e alta. Cum o judeca unul minjit cu ******tul comploturilor cum e D Calin? Ca sa judeci drept tre sa fii senin. Neafectat de mizerii

# Mincu date 20 iulie 2019 20:19 +5

Wow, nucleele de pigmei-magistrati soros se regrupeaza pe online. Si o invoca pe pitipoanca ministreasa de justitie Birchall ca e de-a lor.Calin dragos, bogdan, danilet, alte droguri cu roba utile

# Viky date 20 iulie 2019 20:34 +7

Asta este o alta amomalie genetica. Cum sa ai incredere ca vei fi judecat corect de asemenea creatura cu infatisare umana?. Noroc lui D-zeu ca a fost exclusa din magistratura, dar trebuia sa ajunga dupa gratii alaturi de cei condamnati pe nedrept de aceasta creatura.

# probleme cu calculatorl date 20 iulie 2019 22:10 +4

Mare mirare ca aceasta d-na a fost judecator la cea mai inalta instanta!Trebuie tratata saraca..

# Golan date 20 iulie 2019 22:35 +4

Deci aceasta este modalitatea în care fjr introduce miile de acțiuni în justiție. La sfaturile nebunie de camelia bogdan . E bine ca stim cine ne judeca. Autistul de dragos călin care nu vine la serviciu decât în ziua de sedinta pt ca in rest sa acasă pe 15.000 lei salariu lunar si se judeca aproape cu toată lumea. Mai putin cu bogdan camelia nebuna cu acte a justitiei

# DOREL date 20 iulie 2019 22:36 +2

Trebuie sa ne resemnam cu adevarul ca societatea romaneasca are multe uscaturi. Si b): prea multe ! Parerea mea ..

# Jkl date 20 iulie 2019 23:56 +3

Nu știu cum a intrat Luju in posesia mail-ului, dar dacă l-au găsit pe trepte, cu siguranță a fost pus pentru a apărea în spațiul public acuzațiile lui Bogdan la adresa doamnei Corbu. Propaganda deja o să înceapă să acuze legătura dintre Corbu și DV,, FACIAS și alte bălării din capul nebunei. În acest mail nu e decât propagandă ieftină, dar care va avea efect la capete seci.

# TIPA date 21 iulie 2019 00:35 +2

Conform art. 29 alin 5 si urmatoarele din Legea 317 se contesta doar hotararile plenului privind cariera judecatorilor nu si hotararile sectiei pt judecatori. Nici Legea 303 nu prevede posibilitatea contestarii , legea speciala nereglementand o astfel de ipoteza.Regulamentul CSM NU POATE ADAUGA LA LEGE. Procedura de numire a Sefului ICCJ este reglementata de legea speciala si nu include posibilitatea contestarii procedurii. Hotararea CSM PRIVIND VALIDAREA D-NEI CORBU NU POATE FI CONTESTATA IN INSTANTA.

# TIPA date 21 iulie 2019 01:03 +1

Numirea lui Marin Nicolae in functia de procuror sef adjunct nu poate produce efecte juridice deoarece inscrierea in concurs a Adinei Florea NU ECHIVALEAZA CU VACANTAREA FUNCTIEI DE PROCUROR adjunct. Altfel zis, procuror adjunct SIIJ ESTE ADINA FLOREA . Propunerea de numire a procurorului sef adjunct si ulterior numirea nu se poate realiza cu procuror sef adjunct pe functie . Doar dupa ce ramane vacanta functia va fi numit procurorul adjunct .Adica functia de adjunct SIIJ A FOST SI ESTE OCUPATA DE ADINA FLOREA, NUMIREA PESTE NUMIRE NEFIIND POSIBILA. Dupa ce Adina Florea va fi numita procuror sef SIIJ atunci functia de adjunct devine vacanta si ea va numi adjunctul. Acesta este parcursul juridic al numirilor. Imprejurarea ca Adina Florea s-a inscris la concurs pt sefia SIIJ NU ECHIVALEAZA CU VACANTAREA FUNCTIEI ASTFEL INCAT SA POATA FI NUMIT UN ALT PROCUROR, IN SPETA Nicolae Marin.

# Carcotas date 21 iulie 2019 01:36 +2

Luați aminte, câta munca depune dra. BC si pe cate planuri consiliaza cum sa fie atacată problema. Avem ce învața, ca doar sa ne plângem ca sistemul, ca oculta, ca Secu nu-i suficient! Cei care se împotrivesc sa o faca cu idei, nu cu sloganuri. Păcat ca madame consuma atata energie pentru apararea celei mai corupte generații din magistratura, caci coruptie nu inseamna doar sa iei bani ca mita; si sa-ti vinzi constiinta si sa nedreptatesti constient pe altii ca sa-ti mearga ție bine, tot coruptie este. Langa generatia asta, a lu calin mare caporal de bloc, se înscriu multi si din generație mai vechi care se vând pentru salarii mari si pensii consistente. Poate intra in vigoare impozitarea aia drastică, arivistilor!

# un mizantrop date 21 iulie 2019 02:37 +5

Uauuu! Terifiant! Asta devoaleaza toata schema mafiota de distrugere securista a magistratilor! Realizati ca astfel de alcatuiri n-au nicio legatura cu Justitia?! Ce sa ne mai miram ca s-a ajuns in starea asta de promiscuitate, cea mai mizera institutie a statului roman...Trebuie lamurita problema magistratilor care sesizeaza Curtea europeana de Justitie, cand un avocat face asta e legitim, doar ca un magistrat jura ca apara Canstitutia si legile tazii, nu ca le ataca la o instanyta, totusi, straina, tocmai sa nu le respecte....Ce, naiba, magistrat e ala?! Daca nici acum nu i se intampla ceva penal acestei chelnerite de bacsisuri mici, se merita unii pe altii...Si daca nici acum nu e demisa Birchal, blatul e general si justitia a murit inainte de a fi resuscitata...

# Santinela date 21 iulie 2019 07:27 +4

Tarcea,Calin,Bogdan,Matei,Stanciu,Tulusi,Papici,Evi,toti din sectia de procurori ai CSM-ului, MAMA voastra de nemernici.Veti fi fugariti pe strada,scuipati si injurati asa cum meritati de altfel.Acusica va vine rindul !

# imun/teanu date 21 iulie 2019 08:11 +4

Nu-i inspaimantator? Cat (multi) sunt astia! /faradelegile din justitie dau pe fata. Culmea!, nu impasibila ci activa (vezi la CSM cu sefia SIIJ), cel mai pericol este "ministreasa", cu "efectele" ei si in guvern. Unde se doarme? Cum a aterizat-o aici doamna "prim"! /chiar in nestiinta, sau ea insusi stiind ca baga "calul troian"?! Foarte dubios dupa Dragnea /"cooperari" pe model Victoras-Ponta? Din PSD, cat mai e!, nimeni nu se trezeste?! Cat despre "astia" de pe la (si langa) UE parca nici rusii ni ne-au fost atat de feroci /cu ei se trateaza cu vorbe mai mult /cand "la activ" sunt deja atatea faradelegi aberante ele trebuie obligat de stiut, nu doar prin vorbe ci cu toate (cat mai) probele lor. Iar la raspunsurile evitate (eludat) trebuie reluat, obligand la concret pe faptele dovedite. Nu mai merge umil, ci decis, cum altii din est pot, cu si rezultate. La Guvern (si si PSD) cam cu "drobul de sare"!

# neinculpatul date 22 iulie 2019 06:35 +3

Frati ramani, ati avea curaj sa stati intro sala de judecata cand aceasta moaca ar fi in complet?! Atunci ce ne mai miram ca avem o asemenea justitie! Maturati, fratilor, cu acest monstru pe jos ( prin puscarie!).

# La tzoapa asta trebuie sa-i fie deschise cat mai multe date 22 iulie 2019 15:48 +4

procese . Nici nu stiu daca-i mai mult urata sau mai mult rea ?! :-x A spus totul cu fraza :"Nu mai e timp de gandit" ! PS. Ia o dedicatie , Consuela : https://www.youtube.com/watch?v=XXiSMhZkhbc

# Marian date 23 iulie 2019 15:35 +1

Rog redactia , sterge-ti POZA din articol. Speriati vizitatorii mai slabi de inima. Este buna pentru ANTIPA.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 146
    • VERDICTUL ZILEI - Este legala starea de alerta?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 5.06.2020 – Nu deschideti salile de fitness, ca o pierdem pe Chis

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva