Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

BASESCU RUPE LANTUL – Fostul presedinte s-a dezlantuit: „Procurori, judecatori, ofiteri SRI precum Coldea, Kovesi, Selaru, Rosu, Stanciu, Dumbrava, Dragomir, Negulescu, Savin si multi, multi altii trebuie sa dispara din magistratura si din SRI... Probe contrafacute, denunturi mincinoase obtinute sub amenintarea catuselor, complete de judecata controlate de SRI, procurori care au regizat spectacolele televizate umilitoare si ilegale ale oamenilor incatusati”

Vineri, 12 mai 2017 17:36 | Scris de G.T. | pdf | print | email

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu (foto centru) s-a dezlantuit la adresa capilor si celor mai importanti pioni ai institutiilor de forta si ai Sistemului ocult care ani de zile au condus Romania. Basescu acuza politia politica din ultimii ani, inscenarile judiciare si abuzurile pe banda rulanta comise de catre anumiti procurori si judecatori, in complicitate cu inalti ofiteri ai SRI.

Intr-o postare pe Facebook, de vineri 12 mai 2017, Traian Basescu ii acuza pe generalul SRI Florian Coldea, sefa DNA Laura Kovesi (foto dreapta), fosta sefa a ICCJ Livia Stanciu (foto stanga), judecatorii ICCJ Horia Valentin Selaru (foto stanga sus) si Iulian Dragomir, pe procurorii DNA Mircea Negulescu si Claudia Rosu, dar si pe generalul SRI Dumitru Dumbrava, fost director al Directiei Juridice a SRI, ca au compromis lupta impotriva coruptiei si ca confundat institutiile statului cu instrumente folosite pentru a acapara o putere personala si nelegitima. Din acest motiv, sustine Basescu, toti acestia, dar si multi altii, trebuie sa dispara din magistratura si din SRI, dar si sa raspunda pentru abuzurile comise, pentru represine nedreapta si pentru implicate in jocuri politice nedemocratice.


Iata postarea lui Traian Basescu:

Mai tarziu, va fi prea tarziu

Combaterea coruptiei pare a fi aproape compromisa din punct de vedere al imaginii.

Cine a compromis-o?

Exact aceia care, aflati in functii in ultimii trei ani, trebuiau s-o duca cu decenta, cu probe si cu respectarea drepturilor fundamentale. Din pacate, n-au facut-o si au compromis credibilitatea actiunilor de combatere a coruptiei (vezi PS cu lista faptelor de notorietate publica).

Mai mult, practica 'relaxarii' in vilele SRI cu sprituri si petreceri ale procurorilor, ofiterilor SRI, judecatorilor si a oamenilor politici laolalta, este deja un tablou public ce compromite, in mod egal, pe toti participantii si, din pacate, in mod nedrept, arunca neincrederea asupra a mii de procurori, judecatori, ofiteri SRI si politicieni corecti.

Aceste realitati sunt pe punctul de a compromite o activitate esentiala si necesara, decredibilizand chiar lupta institutiilor statului impotriva coruptiei.
Asupra acestor deviatii inadmisibile si a consecintelor, am avertizat public in mod repetat, inca din 2015, dar corul 'intransigentilor' m-a declarat aparator al coruptilor, ceea ce este o mare minciuna. A...daca vreti aparator al drepturilor fundamentale, de acord, dar asta nu inseamna aparator al coruptilor.

Din cauza decredibilizarii combaterii coruptiei, un individ instruit, dar putred de corupt si las, de teapa lui Adrian Nastase, a ajuns sa para azi un nedreptatit, uitand ca era 'Bombo de care fugeai in Congo' sau 'Nastase, sapte case'. Norocul lui ca Matusa Tamara nu poate depune marturie, iar Petrache si Bittner au 'uitat' sa-i mai inapoieze averea 'imprumutata'.

Asa s-a ajuns ca giganticul aparat de propaganda format din ziaristi si analisti cu moralitate indoielnica, bine platiti din bani furati de papusarii Vantu si Voiculescu sa invadeze, astazi, toate televiziunile, sa jubileze si sa spele cu sarg fetele coruptilor si ale stapanilor lor, pe care i-au declarat 'eroi martiri'. Jurnalisti si analisti, avocati si profesori puternic atasati minciunii si valorilor PSD, au reusit sa reinstaleze atmosfera irespirabila, din cauza propagandei mincinoase, a anului electoral 2009 si a noptii de 6 spre 7 decembrie.

Din pacate, procurori, judecatori si ofiteri SRI, prin abuzurile lor si prin utilizarea discretionara a puterii, au dat ocazia acestei pelagre a tranzitiei sa se reinventeze.

Pentru acest esec, generat de abuzurile ultimilor trei ani, procurori, judecatori, ofiteri SRI precum Coldea, Kovesi, Selaru, Rosu, Stanciu, Dumbrava, Dragomir, Negulescu, Savin si multi, multi altii, care au confundat institutiile statului cu niste instrumente aflate la dispozitia lor pentru a acapara o putere personala nemarginita, nelegitima, pe care nu le-a dat-o nimeni, trebuie sa dispara din magistratura si din SRI. Dar nu trebuie sa dispara oricum. Ei trebuie sa raspunda in fata legii pentru compromiterea luptei impotriva coruptiei prin abuzuri, prin represiune nedreapta si implicare inadmisibila in jocuri politice nedemocratice.
Combaterea coruptiei trebuie recredibilizata si relansata, acum, si nu 'mai tarziu', prin inlocuirea celor care au compromis-o, cu magistrati care inteleg ca justitia televizata este cea mai proasta, imorala si ilegala solutie si ca la baza oricarui dosar penal trebuie sa stea respectarea drepturilor fundamentale si probele reale.

Daca eliminarea din magistratura si tragerea la raspundere penala a celor responsabili de abuzuri nu se face rapid, inclusiv a acelora care au generat verdicte nefavorabile Romaniei la CEDO, 'mai tarziu, va fi prea tarziu' si nimic din ce s-a facut bine nu va mai putea fi recuperat. Azi, bilantul anti-coruptiei inca este pozitiv si in realitate, dar si pe imagine. Cum va fi peste cateva saptamani? Greu de spus.

PS - probe contrafacute, denunturi mincinoase obtinute sub amenintarea catuselor, protejarea de catre procurori a intereselor coruptilor doar pentru ca le-au servit ce au cerut, adica denunturi impotriva unor tinte politice atent selectate, procurorii si judecatorii care au refuzat sa tina cont de Legea 334 din 2006 privind finantarea partidelor si a campaniilor electorale, complete de judecata controlate de SRI, judecatori care s-au compromis dand mii de mandate de supraveghere tehnica fara niciun fel de verificare, precum niste sergenti care executa ordine, procurori care au regizat spectacolele televizate umilitoare si ilegale ale oamenilor incatusati inainte de a fi judecati, judecatori care au dispus incarcerarea nejustificata inainte ca oamenii sa fie judecati, procurori care distrug firmele a caror administratori sunt suspecti, esecurile tot mai frecvente ale dosarelor DNA, incropite la repezeala impotriva unor persoane publice incomode pentru Sistem”.

Accesari:31592

Comentarii

# mda date 12 mai 2017 17:51 +51

Ai dreptate, si tu ar trebui sa dispari odata cu ei! :sigh:

# Vladimârrr...!!! date 12 mai 2017 19:42 +4

MDA dragule, mi-ai luat vorba din gura și postarea din vârful degetelor, așa ca al patrule deget verde ia-l de la mine pentru ca-l meriți.

# DOREL date 12 mai 2017 22:54 +7

Nu ati inteles nimic, Basescu - la disperare - joaca teatru ca sa le prosteasca pe inteligentele Elena Udrea si Alina Bica doar-doar nu l-or turna cu ce stiu despre el (reducerea de pedeapsa de 50 % e reala si foarte tentanta !), fapte grele, pentru care nea Traian poate sa-si scrie testamentul din celula !  Si, b): Traienica fara frica, asa cum a facut cu Monica Iacob Rodzi, cu Vasile Blaga s.a., de-abia asteapta ca cele doua orfeline sa se cazeze sine die la Targsor, stie pea bine ca, de acolo, nici dracu' nu le mai asculta ! Parerea mea ...

# DOREL date 13 mai 2017 10:30 +1

Scuze, am uitat de Anghelescu ! Si, b): deci, se poate si mai bine ! Parea mea ...

# Ilie date 12 mai 2017 18:50 +2

Cat ati fost presedinte, ati tolerat atitudinea celor pe care-i criticati. Acum cand cei apropiati sunt la ananghie, nu va mai place atitudinea lor. Eu zic sa-i lasam sa-si faca treaba.

# bubulina date 12 mai 2017 19:39 +2

Trebuie sa recunoastem ca .. asta infect are dreptate !

# santinela date 12 mai 2017 20:02 +6

Ca astia pe care i-ai enumerat(si multi altii) sint jeguri asa cum ai spus Basescule este adevarat,dar tot atit de adevarat este si faptul ca TU impreuna cu ei trebuie sa va duceti unde a intarcat mutu iapa !!

# asd date 12 mai 2017 20:09 +7

De acum poate fi acuzat de complicitate la toate cle spuse de el impotriva celorlalti. Sau poate vrea sa faca denuntul care sa-l exonereze de pedeapsa...

# DODI date 12 mai 2017 20:11 +6

Omul la beție spune multe și nevrute. Așa că nu vă luați după gura păcătosului. La trezie (dacă vom apuca vremea ceea) omul va nega tot și va renunța și la demisie. Hăhăilă crede că demisia este marca unei băuturi de care nu a auzit.

# fratelly date 12 mai 2017 22:05 +4

Ce vrei sa spui omu la betie spune multe si la trezire se razgandeste?! Eu zic ca e foarte grav ce a zis si 100% este adevarat fara nici o indoiala.si cati n,or mai fi!? Caci fiecare din cei enumerati de Basescu au ""prieteni"" la randul lor in toate orasele tarii. Ar trebui investigat cu f multa seriozitate ce a spus. E ca un joc de domino.coruptia e mare in romania dar mai ales in justitie acolo e cea mai mare coruptie si infractiuni.

# Edelweiss - Nedumirit de Bukowina date 12 mai 2017 21:00 +5

Mă Hăhăilă, mă, da' cine peana hultanului pleșuv i-a aburcat și cocoțat pe acești trepăduși în jilțurile despotice? A cui este această SPURCĂCIUNE DE LUCRARE? NU-I A TA, HĂHĂILĂ IPOCRIT?

# Tot Io* date 13 mai 2017 13:48 +8

Cine o hohărât șefia ÎCCJ pe colțul mesei de la crâșmă, după a treia dublă de Black Label? Cine ne-o pricopsit cu pacostea aceea acră de împute acum jâlțul la CCR? Cine ne-o procopsit cu nenorocirea agramată și incultă de la DNA, aleasă doar în baza criteriului de a fi beizadea securistoidă? Cine ne-a blagodarit cu repetentul de la SRI în fruntea vârfului de lance al structurilor informative? Cine a umplut țara asta de lefardale, loaze, lifte, lichele, canalii și secături: TU, Hăhăilă, TU! În 2004 am votat cu tine. În 2007 la ref. am votat cu tine. În 2009 tur II am votat cu tine. Deja în 2012 mă săturasem de tine și am votat pentru demiterea ta. Ți-am oferit și mi-ai irosit 8 ani din viață, Hăhăilă!

# ANDRONACHE M. date 12 mai 2017 22:46 +10

10 ani de zile ne-ai bagat pe gat acesti unsurosi, tu fiind cel care i-ai inventat, laudat ,ai facut din procurori judecatori ti-ai batut joc de aceasta tara si de acest popor. sper sa sfarsesti in puscarie consecinta a faptelor tale. Sa - ti fie rusine betivule.

# jagardeaua de Băsescu date 14 mai 2017 10:05 +1

„Din ce s-a petrecut în biroul meu, nu spun decât ce vreau eu.”, 20.02. a.c. Băse e mînat în luptă de interesul de-a salva clanul său de pușcăriabili. În rest e ocupat să predea nepoților săi istoria după jagardeaua decorată de el, în ciuda opunerii lui Ponta: “In toată istoria, mereu peste noi a urinat cine a vrut. Cînd i-au lăsat romanii pe daci în forma hibridă strămoşească, ne-au luat în urină slavii: se cheamă că ne-am plămădit din această clisă, daco-romano-slavă, mă rog. Apoi ne-au luat la urinat la gard turcii: era să ne înecăm, aşa temeinic au făcut-o. Demnitatea noastră consta în a ridica mereu gura zvîntată iar ei reîncepeau: ne zvîntam gura la Călugăreni, ne-o umpleau iar la Războieni, şi aşa mai departe, la nesfîrşit. Apoi ne-au luat la urină ruşii, care timp de un secol şi-au încrucişat jetul cu turcii...”

# nae girimea date 13 mai 2017 07:25 +1

„Procurori, judecatori, ofiteri SRI precum Coldea, Kovesi, Selaru, Rosu, Stanciu, Dumbrava, Dragomir, Negulescu, Savin si multi, multi altii trebuie sa dispara din magistratura si din SRI... Probe contrafacute, denunturi mincinoase obtinute sub amenintarea catuselor, complete de judecata controlate de SRI, procurori care au regizat spectacolele televizate umilitoare si ilegale ale oamenilor incatusati” Si toate astea cine le-a ordonat ? Cine a dorit defrisarea economica a Romaniei si tinerea sub control a ei ? Cine ii lauda din sculare in culcare ? Vorba lui Larry Watts : " Fereste-ma Doamne de parteneri ..."

# bucurestean date 13 mai 2017 09:26 +9

Daca mi-ar permite regulamentul ti-as spune eu cateva vorbe de ,,duh'',asa,ca pe vapor,sau ca-n Ferentari,ca tot iti plac tie tiganii! Sau acum nu-ti mai plac,la fel cum nu-ti mai plac toate SLUGILE de care pomenesti?! Nu ti-e rusine? Chiar ne iei de prosti pe toti? Cine l-a facut pe Coldea ,,om mare''? Cine s-a batut pentru ,,Luluta''? TU, ,,ja...vra ordinara''! Ce adevar ti-au spus atunci,politistii! De fapt,ti-au spus pe nume! Si acum apari ,,in peisaj'' si incepi sa-i injuri pe cei care te-au facut presedinte inca o data. Ti-a convenit atunci?! Ce blestem pe tara asta! Iar obraznicia cu Adrian Nastase le intrece pe toate! Dupa ce l-ai bagat la puscarie,zilele trecute,in Parlament, te ,,gudurai'' pe langa el sa-ti dea ,,un oscior''! Cata ipocrizie! Sper ca SLUGILE tale sa te bage la puscarie si abia atunci isi vor mai fi spalat din marile pacate pe care le au pe constiinta! Asa sa ne ajute Dumnezeu!

# protest spontan date 13 mai 2017 10:54 -1

Dar daca pedeapsa cu inchisoarea va fi inlocuita cu amenda penala pentru infractiunile contra patrimoniului? Vor veni romanii inapoi in tara? Va fi Romania o tara mai normala? Vor iesi toti romanii la munca? Vom fi incurajati sa facem copii? Pana si pasarelele rad de noi pentru ca incurajam hotia si nemunca. Noi ne ducem la gradinile zoo sa radem de maimute dar daca ne gandim mai bine toate animalutzele rad de noi. Rusine PSD! Rusine PNL! Rusine USR! Rusine ALDE! Rusine PMP! Rusine UDMR! Rusine noua!

# protest spontan date 13 mai 2017 10:56 -1

Dar daca pedeapsa cu inchisoarea va fi inlocuita cu amenda penala pentru infractiunile contra patrimoniului? Vor veni romanii inapoi in tara? Va fi Romania o tara mai normala? Vor iesi toti romanii la munca? Vom fi incurajati sa facem copii? Pana si pasarelele rad de noi pentru ca incurajam hotia si nemunca. Noi ne ducem la gradinile zoo sa radem de maimute dar daca ne gandim mai bine toate animalutzele rad de noi. Rusine PSD! Rusine PNL! Rusine USR! Rusine ALDE! Rusine PMP! Rusine UDMR! Rusine noua!

# Karaoke date 13 mai 2017 21:14 -1

Mai nea omu cu protestul spontan.stii ca în Romanik sunt date condamnări ani grei de pârnaie pt fapte cu 0 prejudiciu. Documentează-te mai întâi.  Aici nu e vorba de infractorii din politica sau justiție care ei sunt cei mai mari infractori și corupti. Ăștia au distrus totul. Chiar nu mi se pare normal ca omul de rand sa fie condamnata ani grei sa umple pârnaile românești doar ca sa se vadă ca "stimabilii" procurori sau judecatori își fac treaba si își atinge TARGETUL pe spatele amărâților în timp ce infractorii mari își iau cu suspendare ori clasare. Nesimțitule tu asta cu protestul spontan. Mi se pare normal ca toți aflați la prima fapta sa se dea grațiere ( având în vedere ce porcărie de justiție este) iar dacă recidivează si au beneficiat de gratiere sa i se dubleze pedeapsa plus restul rămas când a fost gratiat. În felul asta nu mai "risca" nimeni sa mai facă o fapta penala.si asa scăpăm și de amenda CEDO. și neapărat RASPUNDEREA MAGISTRATILOR. 

# protest spontan date 13 mai 2017 23:48 0

da nea Karaoke, sunt un nesimtit cand visez cu ochii deschisi sa nu se mai fure atat de mult in Romania. Sunt chiar nesimtit. Dar de ce sunt persoane condamnate cu ani grei de inchisoare pentru furturi mici iar altii care fura mult primesc pedepse mai mici decat primii? De ce? Raspunsul e simplu: pentru ca in tara noastra legea descurajeaza furturile mici iar cei care fura mult sunt incurajati cu pedepse mai usoare. Cine a facut legea asta? Eu? Mama? IIsus?Sunt parlamentarii romani care au votat codul penal actual. IIsus a spus: "Căci tot celui ce are i se va da şi-i va prisosi, iar de la cel ce n-are şi ce are i se va lua. (Matei 25, 29) Cine citeşte să înţeleagă!" Ce intelegi din aceste cuvinte? Eu inteleg ca hotii care fura mult ies din puscarie inaintea celor care fura putin si le rad in nas la toti fiindca averea lor nu s-a imputinat ci din contra s-a marit. Este normal asa ceva? Nu este.

# protest spontan date 14 mai 2017 00:15 0

Da nea Karaoke, sa-ti spun si de ce sunt impotriva parlamentarilor PSD, PNL, USR, ALDE, PMP, UDMR ? Pentru ca nu schimba codul penal astfel incat pedeapsa cu inchisoarea sa fie inlocuita cu amenda penala in cazul infractiunilor contra patrimoniului ( aici se include hotia, coruptia, distrugerile, abuzul in serviciu). Vreau o gratiere extinsa pentru toti cei care au avut abateri contra patrimoniului nu doar pentru cativa. Conditia ca sa scape de inchisoare este sa plateasca o amenda penala care sa fie mai mare decat prejudiciul adus patrimoniului public sau privat. Ce castiga Romania daca ii tinem in inchisoare ? Avem de pierdut: bani cheltuiti, imagine proasta pe plan international si lipsa de incredere in parlamentari care nu pot gasi o solutie normala. Unii striga "la puscarie" iar altii striga "gratiere doar pentru cativa". Ambele solutii sunt proaste. Trebuie gratiere pentru toti cei ce platesc amenda penala. Daca nu au bani atunci sa stea la puscarie si sa plateasca prin munca.

# Boby date 14 mai 2017 01:17 +2

PT protest spontan_ ești ridicol!!! De ce au plecat romanii?? 1 tu crezi ca în alte tari vezi mascați pe strada pt fleacuri ca-n România?? Nu . Mascatii ii vezi doar în cazuri de terorism.2 tu crezi ca în alte tari vezi anaf în disperare cum e în România ? Nu. 3. Tu crezi ca în alte tari ți se asculta telefoanele ca pe plaiurile mioritice de nu te mai simți în siguranță niciodată., nu mai ai intimitate niciodată, tot dreptul la viata și libertate să-ți fie încălcat de niște lepre mai penale ca toți penali în?? NU. ȘI MAI sunt multe exemple dar nu-mi pierd vremea cu de-al de tine. Informează-te singur .

# lunetistu date 13 mai 2017 17:36 -1

Alo , Antena 3 este aici ?

# lunetistu date 13 mai 2017 17:37 0

E bine ce faci domnule chestor ? Nu-i bine ce faci ! Eu te-am numit .

# pacea sociala date 14 mai 2017 01:12 0

Vrem sa fie inlocuita pedeapsa cu inchisoarea cu amenda penala pentru toate infractiunile impotriva patrimoniului. Inchisoarea nu este o solutie. Solutia de bun simt este sa fie acoperit prejudiciul + o amenda ca si pedeapsa.

# Margareta Matei date 14 mai 2017 10:41 +2

Creatorul se rascoala impotriva propriei creatii? ;-) Prea tarziu. :-*

# tudori sandu date 14 mai 2017 10:48 +1

Domnule G.T. Dar dacă ce zici dumneata, nu-i așa??

# Sorica date 14 mai 2017 12:33 +1

Vrem sa NU se mai umple pușcăriile cu persoane care nu au  nici un prejudiciu adus statului roman sau cu furturi mărunte în timp ce adevărații hoți conduc tara sau dau condamnări.  Dna și DIICOT  colcăie de corupti care arunca condamnări ani grei de pușcărie pe fapte cu 0 prejudiciu, pe intenții,  pe suspiciuni .sunt niște corupti care dau condamnări în funcție de interesele personale nu au absolut nici o treaba cu dreptatea. Vrem sa fie inlocuita pedeapsa cu inchisoarea cu amenda penala pentru toate infractiunile impotriva patrimoniului. Inchisoarea nu este o solutie. Solutia de bun simt este sa fie acoperit prejudiciul + o amenda ca si pedeapsa citez din citatul lui pacea sociala. Vrem o gratiere extinsa pt toți căci toți au drepturi egale mai ales din cauza amenzii CEDO.stim cum se arunca 5 ani de condamnare ușor în România în timp ce în alte tari mai mult de 1-2 luni nu s-ar da!!!corupția în justiție în mod special  e mare în România. ȘI RĂSPUNDEREA MAGISTRAȚILOR URGENT 

# dreptate sociala date 14 mai 2017 13:00 0

Inchisorile sunt mai mult o pacoste pentru societate. Inchisorile incearca sa rezolve o problema creand alte probleme. Inchisorile au utilitate doar in cazul infractiunilor impotriva vietii persoanelor fizice(omoruri, violuri, talharii, traffic de carne vie) sau entitatilor juridice (razboi, terrorism, spionaj). Sper ca poate bunul simt va invinge si va fii inlocuita pedeapsa cu inchisoarea cu amenda penala pentru infractiunile impotriva patrimoniului. Inchisorile au fost inventate de destepti impotriva prostilor dar uite ca uneori si desteptii devin prosti si ajung la puscarie. Nu trebuie sa ne bucuram ca li se intampla rau celor care ieri ne faceau rau. Exista o justitie suprema. Credeti?

# Ioan date 14 mai 2017 14:42 0

Si care ar fi solutia pentru ca acestia sa „dispara”?

# dreptate sociala date 14 mai 2017 19:12 0

Nu mai suntem pe vremea lui Vlad Tepes cu trasu in teapa. Dar speram ca Cineva de Sus le va descurca pe toate indifferent cat de complicate par lucrurile.

# solutia date 14 mai 2017 23:31 0

Solutia nu este sa "dispara " oameni ci doar averile celor care au facut infractiuni. De exemplu cazul Adamescu: pentru ce l-au bagat in inchisoare daca avea cu ce sa plateasca prejudiciul si in plus era si bolnav? Acum statul Roman poate fi dat in judecata pentru rele tratamente si cine va plati la final o eventuala condamnare? Cei care platesc taxe si impozite. Este normal?

# ADEVARUL date 14 mai 2017 18:59 0

BĂSESCU,ESTE MARIONETA RUȘILOR,COVESI SAU ALTĂ MARIONETĂ SRI-STĂ,A AMERICANILOR,ÎN AMBELE CAZURI ECONOMIA ROMÂNIEI ARE DE PIERDUT, NE ESTE GREAȚĂ DE ASEMENEA MIȘEI, CARE SE LASĂ PUȘI LA DISPOZIȚIA HOȚILOR,CA SĂ PARAFRAZĂM UN CLASIC ÎN VIAȚĂ.

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Va cuprinde revolta cand vedeti magistrati care ies in strada impotriva legilor justitiei si a modificarii Codurilor?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 23.05.2018 – Negulescu protejat de elemente din SRI. Claudia Rosu pe lista neagra a PICCJ

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER