13 decembrie 2019

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

BOMBA: PROBE PLANTATE LA CARACAL – Avocatul Tonel Pop arunca in aer ancheta si acuza DIICOT: “Am aceasta suspiciune ca acele probe nu au vechimea a fi fost pozitionate acolo de cateva luni de zile, asa cum se spune. Pareau proaspat aruncate acolo... Incearca prin toate mijloacele sa stim cat mai putin”. Incredibil, procurorul DIICOT i-a interzis avocatului sa participe la cercetari: “Procurorul incearca sa-mi faca anumite capcane, pentru a ma intimida”

Scris de: George TARATA

7 august 2019 15:09
Vizualizari: 7410

Acuzatii explozive facute de avocatul Tonel Pop (foto), aparatorul familiei Luizei, prima fata disparuta la Caracal si despre care se presupune ca ar fi fost ucisa. Practic, avocatul Tonel Pop arunca in aer ancheta DIICOT, iar detaliile pe care acesta le dezvaluie opiniei publice nu fac altceva decat sa ridice mari semne de intrebare in legatura cu profesionalismul procurorilor si politistilor care instrumenteaza acest caz. Dar si sa puna in discutie, credem noi, o posibila complicitate bolnava a autoritatilor, suspectate deja ca incearca sa inchida cazul doar in jurul lui Gheorghe Dinca, barbatul acuzat de comiterea crimelor, fara sa investigheze ipotezele privind existenta altor victime sau a unor co-autori.


Concret, intr-o declaratie facuta in fata casei lui Gheorghe Dinca, miercuri dimineata, 7 august 2019, Tonel Pop a detonat o adevarata nucleara in legatura cu probele care au fost gasite intr-o padure din zona, constand in urme de cenusa si oase. In acest sens, avocatul a explicat ca are mari suspiciuni privind vechimea respectivelor probe, explicand ca acestea pareau sa fi fost recent puse acolo. Tonel Pop a precizat ca daca cenusa si resturile de oase ar fi fost aruncate in acel loc in urma cu mai multe luni, dupa uciderea Luizei, asa cum se sustine, atunci ele ar fi trebuit sa fie deja astupate de vegetatie si acoperite de noroi, in conditiile in care a plouat si chiar au fost indunatii. Or, spre exemplu, sacii in care s-ar fi aflat cenusa si oasele erau curati, sustine Tonel Pop:

“Am fost la fata locului, printre putinii care au au fost exact la locul respectiv, ca s-a intrat cu anumita imbracaminte sa nu contaminam zona. Erau acea cenusa si oasele respective au fost aruncate jos pe iarba. Au fost doi saci aruncati inca la vreo 6-7 metri distanta. Osemintele si cenusa erau intr-un loc, iar sacii intr-un alt loc, intr-un hatis foarte greu de penetrat, cu foarte multi tepi, cu foarte multe, deci greu...nimeni n-ar fi intrat acolo, iti rupeai hainele de pe tine. Am intrat si eu tot in combinezon, am fost imbracat cu echipamentul corespunzator, exact ca si acei criminalisti. Din punctul meu de vedere, daca acele urme de cenusa si acele resturi de oase calcinate ar fi stat acolo de cand spune criminalul, respectiv cateva luni de zile, pentru ca se sugereaza ca imediat ar fi omorat-o, in aceeasi pe Luiza (n.r. - in ziua rapirii), in mod clar acolo ar fi trebuit sa fie astupate de vegetatie, adica sa creasca iarba de sub ele, sa le acopere, de noroi, de ploi, inclusiv acei saci. Eu atat cat am vazut pareau destul de curati sacii, nu erau cu apa, cu noroi, si nici acea cenusa nu marea de mult acolo, nu parea veche. Trebuie sa studiez mai bine fotografiile, filmarile si chiar sa imi dau seama, si vor trebui poate analizate de biologi, in cat timp creste iarba peste acea cenusa. Am aceasta suspiciune ca acele probe nu au vechimea a fi fost pozitionate acolo de cateva luni de zile, asa cum se spune. Pareau proaspat aruncate acolo, in raport cu vegetatia, cu iarba, cu ploile, cu inundatiile care au fost acolo”.

Avocatul Tonel Pop, interzis pe motiv de o poza

Avocatul Tonel Pop a lansat si alte acuzatii grave, dezvaluind ca procurorul de caz i-a interzis sa ia parte la cercetarile care se efectueaza. Iar asta pe un motiv aberant, constand in acela ca, la cererea sa, seful echipei de criminalisti i-a facut o poza imbracat in combinezon, pe fundal vazandu-se insa doar o prelata, si niciun alt element din campul infractional. De fapt, poza nu a reprezentat decat un pretext pentru a fi interzis la cercetarile de la fata locului, avocatul Tonel Pop sustinand ca in realitate procurorul de caz nu incearca decat sa-i intinda capcane si sa il intimideze, astfel incat sa nu afle detalii despre modul in care se deruleaza ancheta:

Procurorul de caz, cel putin cel prezent aici de la fata locului imi interzice, si spun intr-un mod ilegal, pentru ca nu-si asuma aceasta interzicere intr-un mod legal, eu am aprobare legala de a participa la orice act de urmarire penala, gaseste pretexte, incearca sa-mi faca anumite capcane, anumite chestiuni, pentru a ma intimida si pentru a nu cunoaste nici eu, nici familiile, nici opinia publica, nici presa, ce face dansul acolo sau ce se intampla sub dispozitiile dansului. Mi-a interzis printr-un domn care este psiholog si face pe adjunctul dansului, acest domn fiind cel care in mod absolut penibil spunea, ieri, la interogatoriu, care mamei Luizei la interogatoriu sa deseneze rucsacul Luizei. Pai cum sa il deseneze daca mama il are in poze cu Luiza, daca autoritatile au surprinse imagini cu Luiza cu rucsacul in spate, clar, de aproape, la fata locului, inainte de a fi rapita?

Apel catre presa

Nu in ultimul rand, avocatul Tonel Pop a facut apel la presa pentru a urmari cu atentie modul in care procurorii si politistii lucreaza, avertizand in acelasi timp ca se poate incerca inchiderea cazului doar in jurul lui Gheorghe Dinca, fara a se cerceta alte piste, precum posibilitatea existentei altor victime sau a unor complici:

”Este ca un joc de sah. Pur si simplu el joaca pe o tabla de sah si muta pionii, sa vedem ce face cu Regele. Cred ca a vrut sa dea sah-mat prin a doua dezvaluire, sa gaseasca al doilea cadavru, si dosarul avand doua persoane disparute, nu mai avem pe cine cauta, pentru ca daca iese ADN-ul ca ar fi al Luizei si unul al Alexandrei, procurorii si poate si alti 'binevoitori' vor zice: 'ecuatia este inchisa, de ce sa sapam noi, de ce sa spargem betoane, de ce sa ne coste 100-200.000 de euro sa facem santier aici? Pe cine cuatam? Nu mai avem pe cine. Stop, s-a terminat, inchidem la revedere'.

(...) Este un mare pericol in momentul in care ADN-ul... Noi avem acum chestiuni preliminare privind ADN-ul. Nici lucrul acesta nu mi s-a parut normal, sa fie anuntata moartea Alexandrei in sensul gasirii ADN-ului ei, cand INML nu a facut un raport complet, oficial si final, iar parchetul nu are, sau nu avea pana aseara, asa ceva. Erau chestiuni preliminare. Trebuie sa vedem raportul final, trebuie sa vedem rapoartele cu privire la ADN-ul Luizei, iar eu insist si cer chiar ajutorul presei pentru a nu lasa – in momentul in care s-ar putea descoperi ca ambele ADN-uri corespund ambelor fete - ca acest caz sa fie inchis, sa mearga pe ideea nu avem dupa ce sa mai sapam aici, nu avem de ce sa ne ducem nici in paduri, nici in stanga, nici in dreapta, nici dupa alti co-autori sau cine l-a ajutat, cum l-a ajutat.

(…) Telefonul Alexandrei inca este la un laborator, nu a venit si nu este supus expertizei informatice. Inca se cauta telefonul Luiziei. Va rog sa ma credeti ca exista un joc de-a v-ati ascunselea intre mine, presa si procurori. Incearca prin toate mijloacele sa stim cat mai putin, sa nu putem aduce observatii la ceea ce fac. Sa nu stim ce fac, pentru ca daca nu stim ce fac, nici nu putem aduce observatii, nici sa criticam, nici sa facem altceva. Va cer ajutorul, cer ajutorul opiniei publice pentru a pune presiune si a scoate toate datele din acele telefoane. Avem trei telefoane ale lui, avem un laptop performant, avem un aparat foto deosebit de performant si miniaturizat pe care nu-l poate folosi decat un om care este pasionat. Sa vina parchetul, sa intre in acele medii de stocare si sa ne spuna ce este acolo, sa aflam si noi. Au copiat stocarile din aparate, dar s-a pus batista pe tambal, si in acest moment nu ne arata ce este inauntru. Eu ma astept ca parchetul sa se uite singur in acele medii, pentru ca in mod normal nu ar fi sa le copieze, si dupa aceea nu mai stim ce au facut cu ele... In momentul in care le-au copiat, ei pot sa faca ce vor cu acea clona, se uita in ea, o rasfoiesc, le convine, nu le convine, isi fac strategii, fara ceilalti participanti la proces”.

Comentarii

# avocatul din oficiu date 7 august 2019 15:22 +8

cu spirit de observatie sa fie pus procuror sef la diicot in locul mamligii de la Bacau pe care nici cainii n-o apreciaza, ;i chiar procuror general, si chiar ministru. mai sunt in romania si oameni nu numai talani de partid si de stat. 

# Carcotas date 7 august 2019 15:31 -2

Delicat apelul acestui avocat la popularizarea anchetei. Secretul urmaririi penale nu poate fi incalcat doar pentru a implica intr o activitate rezervata profesionistilor tot felul de gura casca, de amatori de picanterii.

# un mizantrop date 8 august 2019 01:40 +4

"profesionistii" au implicat presa si opinia publica in acest dans macabru...toata panarama a fost orchestrata si faptul ca lucrurile au fost scapate de sub control e doar o consecinta a intoxicarii si incercarii de manipulare...operatiune tipic securista...care "urmarire penala nepublica" cu condoleante la cel mai inalt nivel inca inainte de a incepe urmarirea? Cand scapi cainii presari in campul infractional care camp a fost infestat si infectat ca dupa o interventie pompieristica, la propriu), iti asumi consecintele, lucrurile astea se intampla, apoi, au si oamenii aia dreptul sa stie, de vreme ce autoritatile isi bat joc de ei de aproape patru luni...

# de unde au facut securistii rost de cenusa ? date 7 august 2019 15:32 +6

controleaza crematoriile, au rezerve din decembrie 1989 de cand au ars timisoreni ?

# Edelweiss - Ivory Tower Chronicle date 8 august 2019 05:10 +6

Ha, ha, ha! Bună asta! Tot așa am mai citi una prin plasa netului: Cum a reușit dincă să creeze în butoi temperatura aia uriașă? Răspuns: le-a mai rămas la „băbăeți” substanță incendiară de la Colectiv! :lol: p.s: cică nu se mai spune acuma Devesel ci The Vesel. :lol: Unii, mai peltici la vorbă, spun The Brothel :lol:

# Pintea date 7 august 2019 15:38 +8

Dar celebra fotografie a mașinii neidentificate a Bestiei: poza nu a fost facută dupa un film de pe camerele video? Daca da, atunci inseamna ca poza s-a facut intentionat in momentul in care masina era in poziția respectivă, cea in care ne-a fost prezentată! Nu este mai bine sa se analizeze înregistrarea de pe camerele video, poate ca mașina e cu fața sau cu spatele astfel incât se vede numărul, sau în altfel de poziție, când se urcă vreo fată în ea? Cand te uiți pe o cameră video, vezi persoana/mașina in mișcare, poza o faci în momentul/poziția care iți convine cel mai bine! În poza arătată se vede și șoferul, astfel că cu un zoom puteau sa îi vadă fața! Sau dacă urmăreau înregistrările din mai multe zile, nu vedeau mașina? Că ăsta trecea frecvent pe acolo!Vedem chestia asta la tv in atâtea filme polițiste, iar la noi cu camere de supraveghere peste tot, stăm și ne uităm la o poză 4 luni?

# Pintea date 7 august 2019 15:42 +8

In revista Q Magazine jurnalista Nora Noapte a publicat aseară un articol interesant cu un fir foarte logic, despre interesul real al amestecului Anei Birchall in anchetă si incercarea inchiderii cazului cât mai repede. Si in Cotidianul, jurnalistul Ion Spânu merge pe aceeași idee: De-ve-se-lu.

# nu conteaza date 7 august 2019 16:15 +9

1- CALCINAREA IN BUTOI. Fierul, care are o temperatura de topire de aproximativ 1500 Celsius, e topit, folosit si prelucrat de aproximativ 5000 de ani. Fara cunostiinte speciale de metalurgie, fara utilaje complexe, etc. Tiganii caldarari fac in curtea oricui sau pe camp, la umbra carutei, tuciuri si oale din tuci (fonta, care se topeste la 1150-1350 Celsius), de sute de ani si majoritatea, sunt practic analfabeti, nu mari specialisti in calorimetrie sau metalurgie!! Orice mecanic stie sa incinga la rosu o fuzeta ca sa scoata un rulment intepenit sau ca sa faca o calire superficiala a unei piese!

# nu conteaza date 7 august 2019 16:17 +8

2- PRACTICAREA TAXIMETRIEI ILEGALE. Dinca, nu practica nici un fel de taximetrie. Pur si simplu, lua la ocazie doritori, care-I faceau cu mana de pe marginea drumului! Intreaga lume e plina de asemenea “taximetristi” si nu exista nici o lege care sa interzica cuiva sa ia la ocazie o persoana! Firesc, militia nu avea nici un motiv sa se ia de el pentru “practicarea taximetriei”, pentru simplul motiv ca ala NU practica aceasta profesie!

# nu conteaza date 7 august 2019 16:22 +4

3- PERMISUL DE CONDUCERE DUPA CE A FOST INTERNAT DE 8 ORI LA PSIHIATRIE. Putea sa fie internat si de 800 de ori la psihiatrie si sa aiba permis, legal si fara probleme! Militia nu are nici un drept sa suspende dreptul cuiva de a conduce, pe motiv ca ala a fost internat undeva! Daca medicul curant considera ca pacientul lui este inapt pentru a conduce sau pentru alte activitati, anunta EL institutiile in drept, militia rutiera in cazul asta, fiind vorba de permis! Ala putea sa se interneze pentru ca era obsedat sexual, ca avea tulburari de somn, etc. Ce legatura aveau astea cu condusul???

# nu conteaza date 7 august 2019 16:23 +5

4- TESTELE ADN. Se tot vorbeste despre “faptul” ca testarea ADN a cenusii gasite in butoi, a certificat cu o probabilitate de 99.9% ca ramasitele sunt ale Alexandrei. Ei bine, din cenusa, PUR SI SIMPLU NU SE POATE EXTRAGE VREO URMA ADN!! Daca cei de la INML au reusit asa ceva, e o premiera mondiala! Din dinti si din unele fragmente de oase ramase, se putea extrage ADN-ul dar fiind deja supuse temperaturilor mari, extragerea era foarte dificila si procentul de probabilitate, nici cu slujbe n-avea cum fi de 99.9%! De altfel, chiar INML, pe site-ul sau, spune ca probabilitatea MAXIMA la care pot ajunge ei, este de 90% (si NU e vorba de resturi calcinate sau supuse temperaturilor mari ci de teste banale de paternitate!!!). Oare de ce de cateva zile, site-ul INML, unde erau aceste date, este inaccesibil acum, fiind “in constructie”?? Tare ma tem ca INML a testat “probe” plantate de cineva, fie la fata locului anchetei, fie imediat dupa aceea.

# 1/4 docta date 7 august 2019 17:53 0

Obiectiva,in principiu a prezentat aceste concluzii inca de saptamana trecuta.nu a avut nevoie de televiziuni sa gandeasca singura.

# nu conteaza date 7 august 2019 19:07 +3

Nici eu n-am nevoie de televiziuni. Citeste te rog, toate cele 7 puncte...

# obiectiva din IRan date 7 august 2019 21:34 +4

@nu conteaza...ma bucur nespus ca gandim la fel... :-) si ca nu avem nevoie de TV ca sa gandim...daca ar fi mai multi ca noi, poate Romania ar avea o sansa ...la supravietuire... :-) oricum, te las sa expui in continuare...CAZUL ALEXANDRA.....EU RENUNT....pentru ca Alex Cumpanasu crede ca va afla ADEVARUL daca NU are curaj sa enunte ADEVARUL pana la capat....se fereste ca de dracu`sa atinga subiectul DEVESELU......daca el NU vrea , pot eu sa i-o caut EU pe Alexandra ??????? NU POT.....merge numai pe filiera ITALIANA... :-x si va pierde ! :cry:

# obiectiva din IRan date 7 august 2019 19:49 +4

:-) @sfertodocta :lol: ..asa este....eu NU am nevoie de TV ca sa gandesc singura...TV doar ma bruiaza.....de aceea, eu NU deschid TV de ani de zile....doar familia il foloseste.... doar in ultimele 12 zile l-am deschis cat pentru ultimii 12 ani.....TELEVIZIUNILE au avut nevoie de mine ca sa gandeasca ... :P asa...si pentru ca sunt un remote viewer desavarsit....tare ma tem ca sa NU cumva discutia Trump-Iohannis sa conduca la livrarea mea catre SUA ca si a lui BRUCIFER... :o :sad: :-* deja NU se mai poate porni nici un razboi SUA-IRAN ca eu dau alarma....ca si gastele din Capitoliu... :P

# imun/teanu date 8 august 2019 09:25 +2

Aminteste-ti. Gasit scheletul lui Atilla, CIA la identificat 80% iar KGB 90%. La noi Secu l-a determinat 100%, "marturisit singur". Asa si cu cenusa.

# livia date 8 august 2019 13:22 -1

Uite cum cu sprijinul americanilor gasesc romanii/romancele raspunsurile pe care le cauta,din cenusa trecutului. ;-)

# nu conteaza date 7 august 2019 16:24 +5

Nu e imposibil ca “probele” sa fie formate din material genetic recoltat de la familiile presupuselor victime, TOCMAI pentru a se potrivi cu scenariul! Faptul ca procurorii spun ca au gasit resturile lui X si apoi se duc la familia lui X pentru a lua probe comparative, imi intareste presupunerea de mai sus!

# nu conteaza date 7 august 2019 16:25 +5

5- ANCHETA CRIMINALISTICA. Orice ancheta, pleaca fie de la un fapt (existenta unui cadavru, o persoana violata, un accident, etc), fie de la o sesizare care semnaleaza savarsirea unui fapt antisocial, care sesizare, fie ca e sau nu sprijinita de probe, da suspiciuni intemeiate anchetatorului, ca fapta s-a savarsit. La ancheta se pleaca cu mintea limpede si FARA nici un fel de idei preconcepute, cu ideea ca cercetarile pot duce… oriunde! Ancheta nu pleaca niciodata pe o singura cale ci, se cauta TOATE caile posibile care ar putea duce la solutie! Ori aici, ce vedem? Se merge pe ideea ca dinca a ucis 2 fete ANUME, nu orice 2 fete, nu mai mult de 2 fete, ca le-a ucis EXACT asa cum a zis el, ceea ce ma duce cu gandul la o inscenare de proportii, care serveste unor interese mult mai mari decat celor locale, din Caracal!

# nu conteaza date 7 august 2019 16:26 +4

6- MIHAI FIFOR. Imediat ce a fost numit ca ministru al Apararii Nationale, practic a fost “adoptat” de iohannis si prin intermediul lui, americanii au obtinut TOT ce si-au dorit de la statul roman, ba in unele cazuri punctuale, chiar mai mult decat au cerut! Imediat ce a inceput scandalul de la Caracal, ministrul in functie al Afacerilor Interne a demisionat (FARA NICI UN MOTIV!!!) si in locul lui, a fost numit … Mihai Fifor! Oare se uita ca Fifor, pana in 2016 a fost senator de Dolj (el locuind si in prezent in Craiova!!!) si ca in functia de ministru al Apararii Nationale si-a aratat deplina supunere americanilor? Oare de ce l-o fi vizitat klemm, imediat dupa numirea in functia de ministru al afacerilor Interne, in plin caz Dinca? Oricum am invarti-o, baza de la Deveselu sare din ce in ce mai tare in ochi!

# nu conteaza date 7 august 2019 16:27 +5

7- MOBILUL LUI DINCA. Desi poate parea un scenariu horror, toate cele de mai sus, pe mine unul, ma duc la suspiciunea ca Dinca e o rotita intr-un angrenaj care se ocupa (SI IN PREZENT!!), de traficul de persoane, pentru a le supune prostitutiei, pentru prelevarea de organe si probabil si pentru a fi folosite drept sclave. Ca mai profita si el cu un sex uneori, e altceva! Este foarte posibil ca in realitate, Dinca sa nu fi ucis DECAT dupa ce organele au fost prelevate de persoane cu cunostiinte in domeniu. Si dupa crime, el avea sarcina debarasarii de victimele… lipsite de unele organe…La un moment dat s-a vorbit despre dese prezente ale lui Dinca, prin cimitire. Oare de ce? A verificat cineva linia asta?

# 14you date 7 august 2019 16:27 +6

OARE SE VA INTELEGE,ODATA PTR TOTDEAUNA,CA RASPUNDEREA MAGISTRATILOR E PRIMORDIALA?TOTUL A FOST BULVERSAT.DACA NU APUCI FIRUL NU FACI GHEMUL,TOATE SUNT LEGATE CA UN PUZZLE MACABRU!CINE MAI E STATUL DE DREPT?Azi,e ziua mea,vreau sa gandesc frumos si sa doresc bine,n-am plecat nicaieri,desi puteam,am stat aici,cu ai mei,CA AICI SUNTEM NOI,am spus de milioane ori,poate mai mult in 15 ani,ca ne scufundam!CINE SA AUDA?Am rezonat cu voi,Gadea,Badea,nu voiam ca mocirla sa cuprinda,voiam mai multi romani sa inteleaga ca nu suntem PROSTIBILI,fie-mi iertat cuvantul!ORICE FACI,CU INTELIGENTA,SI NOI SUNTEM,FACEM,DAR VIATA LUATA,VIETILE,CATE OARE?,DISPARUTE FETE SI COPII, N-O MAI POTI DA!NU POT STA CA STRUTUL CU CAPUL IN PAMANT SI CU FUNDUL IN SUS!IMI PASA SI LAS TOTUL DE-O PARTE."PROSTIA CHIAR UCIDE".VA LAS PE VOI SA ARATATI ACTE SI FAPTE!

# nu conteaza date 7 august 2019 16:30 +10

Se presupune ca Dinca e sfatuit de cineva din afara anchetei si asa ii duce de nas pe anchetatori. Eu cred sincer ca Dinca, anchetatorii si unele persoane din afara anchetei, sunt cu totii, coordonati de acceasi persoana sau institutie... Prea multe concidente, prea multe absurditati si mult prea multe care se potrivesc unui scenariu prescris!

# Fifor , temprarul la MI ...nu se prea implica caci la certat date 7 august 2019 17:12 +11

Klemm ; nu are voie sa intrre adanc in broblema. Imediat l-a convocat s anu se afle ca baza de la Devesel e de fapt bordelul ... Ca sa fie clar ca nu vor sa se faca amerilocii de "cacao" Trump il chema la ordin pe vasalul Clovn sa-i zica unde se va opri , prin orice mijloace , acheta. PS. Stiu ca se zice ca vor discuta in americutza despre strategia puilor de balena albastra si ecosistem si bla-bla si hau-hau ... :P

# livia date 7 august 2019 17:17 +5

Imi place acest avocat, dar a dat dovada de neseriozitate. Cum sa se imbrace in combinezonul criminalistilor si sa-si faca o poza? Acolo este parc de joaca, sau e treaba serioasa? Noi credem ca e treaba serioasa, dar ceilalti vor sa ne contrazica. De la un cap la altul, astia sunt unii de doi lei. Vai de capul ei de ancheta!

# un mizantrop date 8 august 2019 01:52 +3

Combinezoanele nu sunt numai pentru criminalisti, ci pentru oricine are dreptul sa se afle in campul infractional...ca si-a facut poza, poate voia sa demonstreze cuiva ca a fost acolo, poate e doar imaturitatea masculina, poate e boala secolului...Totusi, cata panarama, sa te faci scrupulos la datorie, dupa ce ai permis tropairea cui a vrut, fara manusi, fara echipament in locul in care banuiai ca e o persoana rapita (sau, la data aia, nu stiau ca locul va fi legendat ca loc al "crimei"?!

# imun/teanu date 8 august 2019 09:35 +1

Ca sa participe la ancheta pe teren (era in drept) era obligatoriu doar in "costum". Ca si o poza, nu-i mare lucru, dar, de "pricini" UTILE din tantar armasar.

# Valter Cojman date 8 august 2019 01:57 +6

Exact ce spuneam si eu... Dupa ce l-au ridicat pe Dinca, au trecut cateva zile pana s-au intors procurorii ca sa perchezitioneze casa si imprejurimile, timp in care puteau fi plantate la probe cu nemiluita. Nu uit ca in prima zi au spus ca nu au gasit strop de sange in casa... Cand au revenit dupa cateva zile, imediat au gasit sange in mai multe locuri. ETC.

# escu date 8 august 2019 04:02 +1

Cu tot respectul, dar avocatul nu pare cam vorbăreț? Spre bunul mers al cercetărilor este bine să dai date despre caz la fiecare oră? Nu cumva rolul lui acolo este altul, fiind trimis de cineva anume, să bulverseze ancheta iar noi să nu mai înțelegem nimic? Nu prea cunosc procedura, dar întreb. În câte cazuri s-a mai văzut ca avocatul să stea lângă specialiști când se caută probe?

# imun/teanu date 8 august 2019 10:01 +1

In mod normal si aceasta ancheta trebuia sa se desfasoare NORMAL, la nivelul local imbarligata, cum se intampla curent. Doar ca aici "si-a bagat si dracu' coada", fata fiind nepoata lui A. Cumpanasu, care a "clampanit" dincolo "ordinelor pe unitate" (mai ales intr-un caz atat "de-Vesel"). Doar asa si presa a intervenit, nesimtita altminteri la atatea cazuri oricat de flagrante oricat i-ai "racai" la usi. Doar asa de la banalul "local" a devenit CAZ. Ca trebuie, mai ales acesta, SINS, e si problema general de principiu (clanur!, legaturi cu procurori-judecatori si politieni!, in principiu "omertei") si, prin "particularitati", de stratebie nu doar nationala. Asa ca ORICE pentru linistea tuturor. Desi stiut ca si "lupii singuratici" fac parte din haita. Vor continua "eforturile" de a se reveni la "normal", sa nu dea Domnul si cu metoda "a fost nevoie sa moara oameni". Acum maret ideal, "totul pentru (iar!) presedintie" /nu degeaba nemuritorul gambeta zicea ca "scopul scuza mijloacele".

# imun/teanu date 8 august 2019 10:51 +1

Neindoielnic, "oficialilor" (unii, din umbra) le e convenabila varianta "lupului singuratic" /ar "stinge" cazul in multe convenabilitati. Adica, domnul criminal rapea fetele doar pentru el, sa le "intrebuinteze" /ca apoi ce!, sa le "dispara" (deliberat /si cu aceasta intentie!, asa ca nu si "la nervi"). Alte piste asa nemaitrebuind cercetate. O ancheta adevarata trebuie insa sa cerceteze orice posibil aspect. De exemplu,analize medicale siple pot constata si daca domnul in cauza chiar "ar fi apt" activitatilor laudate. Contrar ar insemna ca altcineva consumase violul, fata neputand da amanunte. Cum si cand fata striga disperata ca "vine!" (cine?, nu stia /ca i s-a parut cam facil) pe film domnul criminal aparea in oras, unde si el si masina (relatarea politistului ca - in acelasi timp - vedea in curte aceeasi masina e clar inexacta /minciuna?). Mecanismul, in care indubitabil si baieti destul de destept, coroboreaza ca sa releveze "cat mai neclar". Cu A. Cumpanasu s-a intrat in musuroi

# livia date 8 august 2019 13:31 0

Iata versiunea mea despre Carcal: Dinca face parte dintr-o retea de trafic de persoane pentru Deveselu, dar si pentru a fi plasate in strainatate. Fetele nu sunt moarte, sunt expediate. Au stat ca prostii la poarta in vinerea fatidica pentru ca nu aveau certitudinea ca Alexandra a fost scoasa din casa. Banii pe care ii primeste Dinca din strainatate sunt cota parte din afacere. Este adevarat ca -oficial- sunt expediati de consoarta; dar de ce i-ar trimite nevasta lui bani? Cat castiga ea acolo ca sa-i trimita si lui si de ce ar face-o? Ea face parte din angrenaj, la fel ca fata, poate si baiatul. Trebuie interogati si ei.

# maria%rusvelt date 8 august 2019 17:32 0

Piesa Mariei Tanase a fost cantata saptamana trecuta de inteligenti,astazi plagiatorii copiaza stirile publice si le "primenesc",ca vezi Doamne,le apartin.

# Incredibilul date 8 august 2019 14:29 0

Dl Tonel era un MARE detonator de bombe la OTV. Evolutia,bat-o vina, il gaseste in ipostaze noi. Specialist in cercetari si lipicios in cazuri dramatice, chiar ma gandeam cand apare pe sticla cu ceva senzational. Cata credibilitate poate avea?

# Ioana M. date 8 august 2019 19:43 0

Daca ramasitele sunt ale Alexandrei inseamna ca avocatul a observat bine.Erau puse acolo de.curand.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Reincepe DNA spectacolul de catuse cu care a terorizat tara in era protocoalelor?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.12.2019 – Judecatorii ICCJ sunt fierti pe un membru CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva