12 decembrie 2019

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MULTINATIONALELE I-AU ADUS SFARSITUL LUI DRAGNEA – Un general al Armatei Romane se revolta: “Ati vrut tara procurorilor lui Lazar si Kovesi, venali, corupti si aserviti unui presedinte penal, cu salarii si pensii nesimtite!... Ati vrut sa nu se modifice legile justitiei pentru ca trebuiau aparati magistratii puterii, cum v-au ordonat Macovei, Junker si Timmermans!... Ati vrut sa-l vedeti pe Dragnea la puscarie pentru ca voia independenta Romaniei fata de multinationalele nesatule”

Scris de: G.T.

6 august 2019 13:21
Vizualizari: 12600

Exploziv mesajul de revolta transmis de un general al Armatei Romane fata de modul in care tara noastra a ajuns captiva unor grupari cu ramificatii pana la cel mai inalt nivel. Este vorba despre generalul de brigada cu o stea (r) Vasile Hermeneanu (foto 2), fost comandat al Brigazii Mecanizate Marasesti din Constanta, al carui text a devenit deja viral pe retelele de socializare, fiind insa preluat si de o serie de publicatii precum Cotidianul, Gazeta de Cluj sau Justitiarul.


Intitulat “Cine seamana vant, culege furtuna”, mesajul generalului Hermeneanu, postat pe pagina sa de Facebook la sfarsitul lunii iulie, este adresat celor care au sustinut statul securistic si dictatura procurorilor, totul sub protectia unui presedinte slugarnic, care nu a facut altceva decat sa dezbine romanii si sa ii instige la ura si rautate. Generalul Vasile Hermeneanu acuza ca Romania a devenit tara procurorilor lui Augustin Lazar si Laura Kovesi, corupti si aserviti unui presedinte penal, cu salarii si pensii nesimtite de care nimeni nu se poate atinge. De asemenea, Hermeneanu aminteste despre ordinele venite de la Bruxelles in cazul modificarilor la Legile Justitiei, modificari care erau facute in folosul cetateanului, dar care ar fi afectat magistratii puterii. Nu in ultimul rand, acelasi general subliniaza modul in care ex-liderul PSD Liviu Dragnea (foto 1) a fost condamnat doar pentru ca a dorit o Justitie corecta si independenta Romaniei fata de multinationalele nasatule.

In final, generalul propune si o solutie pentru salvarea Romaniei: Cand o sa votati un presedinte patriot roman, cu dragoste de tara si popor, echilibrat si echidistant politic, atunci veti scapa! Cand veti promova procurori si sefi de servicii corecti si independenti, nu slugarnici, corupti sau aventurieri, atunci veti avea liniste”.

Iata comentariul generalului Vasile Hermeneanu:

”Cine seamana vant, culege furtuna!

Ati vrut o tara a procurorilor lui Lazar si Kovesi, venali, corupti si aserviti unui presedinte penal, cu salarii si pensii nesimtite de care nu se pot atinge nimeni!

O aveti!

Ati vrut o Politie si Jandarmerie slabe, timorate si fricoase in urma incidentelor din 10 august 2018, de care sa va bateti joc si sa le manevrati cum vreti pentru a va realiza interesele meschine!

Le aveti!

Ati vrut o tara condusa de un presedinte slugarnic, care n-a facut nimic bun pentru romani, dezbinandu-i si instigandu-i la ura si rautate, dar care a facut tot ce se putea face pentru interesul si bunastarea lui personala!

Si o aveti!

Ati vrut un referendum costisitor si neconstitutional contra coruptilor rai!

L-ati avut si l-ati votat (degeaba)!

Ati vrut sa nu se modifice legile justitiei in folosul cetateanului pentru ca trebuiau aparati magistratii puterii, asa cum v-a ordonat Macovei, Junker si Timmermans!

Si ati reusit!

Ati boicotat sau ati votat impotriva familiei traditionale si a bisericii ortodoxe, militand pentru promovarea homosexualilor si lesbienelor intr-o tara majoritar crestin-ortodoxa!

Si ati castigat!

Ati vrut sa-l vedeti pe Dragnea la puscarie, nu pentru motivul banal ca ar fi angajat doua functionare la C.J., ci pentru ca voia o justitie corecta si independenta Romaniei fata de multinationalele nesatule din tara.

Si ati obtinut!

Ati vrut si vreti in continuare desfiintarea SIIJ! De ce va nemultumeste faptul ca-i ancheteaza pe magistratii corupti?

E pe cale sa obtineti si asta la cat de naiva e noua sefa a PSD!

Si daca ati vrut toate acestea si le-ati si obtinut, atunci de ce va plangeti?

De ce deplangeti soarta Sorinei, saltata de procuroarea pe care ati aparat-o si adoptata in mod straniu de niste 'americani' cu interese meschine?

De ce plangeti dupa Alexandra, fata de 15 ani ucisa cu sange rece de criminalul din Caracal, ca urmare a incompetentei si indolentei sistemului mafiot din justitie, politie si servicii pe care l-ati aparat, impreuna cu presedintele vostru?

Asta ati vrut, asta aveti! Vorba proverbului biblic: 'Cine seamana vant, culege furtuna!'
Cand o sa votati un presedinte patriot roman, cu dragoste de tara si popor, echilibrat si echidistant politic, atunci veti scapa!

Cand veti promova procurori si sefi de servicii corecti si independenti, nu slugarnici, corupti sau aventurieri, atunci veti avea liniste.

Pana atunci, acceptati mizeria politica si morala in care traiti!

Comentarii

# nu conteaza date 6 august 2019 13:44 +44

Un OM care n-a uitat sa-si pastreze darul gandirii, demnitatea, onoarea, dragostea de Tara! Pacat ca sunt din ce in ce mai putini cei ca dansul. Este adevar in fiecare litera pe care a scris-o!

# imun/teanu date 6 august 2019 13:45 +18

" Sa traiti !", Domnule General. Un ofiter in rezerva ("retragere", doar) al Armatei Romane, locotenent de artilerie. * Aceeasi postare si pe Cothy, unde sigur, la dl. Nistorescu, "se taie".

# imun/teanu date 6 august 2019 15:40 +6

Aceasta postare "n-a dat bine" si la Cothy lui Nistorescu. Care taiata, normal /in schimb, nelipsita lui de la SRI "Lilli". De ce l-or mai fi publicat pe general!

# Goargăș date 6 august 2019 13:45 +37

Mi-e scârbă de actualul sistem securist antipatriotic și total aservit vesticilor. Mi-e scârbă de conducătorii noștri, lași, servitori și nebărbați. Am plătit 400 de ani tribut turcilor pentru vasalitatea asumată care le permitea boierilor lacomi și neiubitori de țară să facă toate jocurile permise. Cu sinceritate, vă rog să-mi spuneți, care este diferența față de actualul ,,tribut" plătit U.E. și SUA? Singura noastră salvare este o altă revoluție care să măture intreaga clasă politică și să începem o nouă viață!

# Pintea date 6 august 2019 13:57 +19

... e adevarat, cum au vrut, au si avut! Dar cine sant ”au”? Sant cei impotriva cărora nu luptă aproape nimeni: doar cativa jurnalițti! Dar restul poporului, unde e? Guvernul actual nu se mai vede deloc in lupta asta, a fugit de la fata locului! Si atunci, de ce ne miram in fiecare zi in care mai aflam despre o grozăvie sau ticăloșie? AU conduce, face, desface, țipă, dezbină, domină, manipulează, agresează, etc.! Dar NOI? AM? Am face ceva? Mai scriem pe-aici, ne indignăm puțin, cam asta...

# Neanae date 6 august 2019 14:12 +27

Wow, WOW, chiar ca fiecare cuvânt e ADEVĂR! Ultimele 3 fraze sunt CHEIA PROBLEMELOR. Dar Dumnezeule Mare, unde trăiește președintele acela bun de ales si cine poate face o lista cat de cat cu procurori, adăugăm judecători, personalități care sa intre in aparatul politic si administrativ si cărora sa le încredințam toate speranțele noastre. Ca sa știm si sa susținem SCHIMBAREA. Tare mi-e teama ca ultima fraza este de fapt o condamnare ... Tare mi-e teama ca « plus ça change, plus rien change ». Oricum, nimic nu ne împiedica sa visam ca ar putea fi si altfel ... Unge putin la suflet amărăciunea noastra aceasta misivă. Dle General, mulțumim.

# Ioan stan date 6 august 2019 14:33 +26

Este nevoie de astfel de mesaje ! Onor la domnul general ,merita respectul nostru si gradul pe care-l poarta ! Am onoarea sa va salut domnule general .

# dati-mi paie date 6 august 2019 15:55 -15

si va dau generali

# Un roman date 6 august 2019 17:01 +9

Mesaj exceptional, limpede si plin de adevar la fiecare cuvant! Intr-un moment de cumpana grea pentru Romania, ar trebui ca mesajul sa fie cunoscut de multi romani, incepand cu cei care au jurat “Servesc Patria!”. Am onoarea sa va exprim respectul meu profund, domnule General!

# DAC date 6 august 2019 18:46 +15

Sambata 10 august se redeschide "Ferma Animalelor",NU de George Orwell , ci de #rezist si cateva partidulete , in rolul PORCILOR OILOR CAINILOR .... in general tot felul de animale domestice. Adunatura (cu mugete stridente) se va face in Piata Paiatelor urmand traseul "apoi dezinfectat" pana la Piata ZOO-Victoria. Intrarea este libera, iesirea pe branci, cu ceva oase rupte si blana scarpinata dupa caz. "MAGARII si GASTELE revin ACASA . 10 August2019 TOTI in Piata ZOO....".

# Marian date 6 august 2019 20:04 +18

VREAU orasul MEU. VREAU primaria MEA. VREAU partidul MEU. VREAU presedentia partidului MEU. VREAU presedentia romaniei. VREAU guvernul MEU. CE urmeaza?!...VREAU TOATA TARA!. KW JOHANNIS un consult psihiatric nu VREI !.

# Vrea placute suedeze , zic . date 6 august 2019 23:35 +9

Dihorul asta trebuie sa dispara de la Cotroceni caci am batut pasul pe loc 5 ani. Un bisnitar de case si traficant de copii , asta am avut. Plesoainu presedinte !!! :eek:

# MIRA date 6 august 2019 22:32 +13

Dl.General a avut curajul sa spuna ceea ce stie orice om din tara asta.Orice om cu creier.Ceilalti sunt #Rezist

# Marian date 6 august 2019 22:57 +12

IMPRESIONANT mesajul d-lui gen. Vasile Hermeneanu. Un CUVANT, e ca o picatura in ploaie. Mai multe cuvinte pot aduce POTOPUL. Ganditi (TINERI) cu capul vostru. Somnul ratiunii NASTE MONSTRI #rezist(soros). NU ANTIROMANISMULUI !.

# Edelweiss - Former Officer in RoArmy date 7 august 2019 00:59 +14

L-au atacat hienele naziste și șacalii hashtag pe Cotidianul de rămâneai mirat de virulența atacului hoardelor derbedeilor#dirlewanger. Am intrat și Io* oleacă. Iaca așa: „Moamăăăă, ce de cozi de topor gestapoviste (Die AXTSTIELE) au sărit să-l întunericească, să-l demonizeze, să-l decredibilizeze, să-l denigreze pe bătrânul General, zicător de ADEVĂRURI în tonuri de Verde de Paris în față. Din evidența numerică a trollilor ieșiti din catacombele sulfuroase ale UM 0296 și din virulența postărilor lor, ce denotă disperare, se poate evalua justețea și temeiul celor afirmate de generalul rezervist! Am onoarea să vă salut, domnule general! Le-ați dat o palmă faină peste bot la chelnerii, frizerii, șoferii, strungarii, lipitorii de afișe, pupinkuriștii, yesmenii, țucălarii și cicisbeii ce s-au împăunat cu diplome la fel de fel de urdori academice și s-au împopoțonat cu ținute nemeritate, având fireturi smulse de la draperiile din casa Poporului!”

# rezervistul date 7 august 2019 07:06 +10

Sa traiti, d-le General! Adunati-va si altii ca dumneavoastra, adevarati patrioti, preluati puterea, temporar pana la aducerea patriei pe linia de plutire, si v-ati facut datoria ISTORICA fata de poporul roman!

# escu date 7 august 2019 07:47 +8

Asta ar trebui să fie atitudinea oricărui general al armatei României, fie el și în rezervă. Nu ca a unui obedient, actualul șef al SMA, pe numele său CIUCĂ, care se face preș la picioarele lui Johannis. Nu a avut nici măcar demnitatea, onoarea, de a-și da demisia pentru a nu târâ ARMATA ROMÂNĂ în scandaluri politice.

# mitocanu date 7 august 2019 12:05 +5

...eu votez Hermeneanu la prezidentiale...renunt la bombonel si plesoianu...asta da patriot...mare caracter generalul nostru....

# DAC date 7 august 2019 20:27 0

Cineva posteaza "dati-mi paie" . Sambata 10 august in Piata ZOO victoria la "Ferma Animalelor" ai cat poftesti. ( Rumegator= BOU).

# # INSIST date 8 august 2019 00:55 0

ROG SERVICIILE sa NU se implice sub nici o forma pe 10 august in Piata ...... la mitingul # REZIST(ANTIROMANESC) . NICI COORDONARE .NICI DIRIJARE . NICI LOGISTICA NICI AMBUSCADE . NICI PROPAGANDA . SI DIVERSIUNE. ( Percis vor fii AGITATORI Profesionisti sub masca JUSTITIARA). IN JOC SUNT MULTI BANI!...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Reincepe DNA spectacolul de catuse cu care a terorizat tara in era protocoalelor?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.12.2019 – Judecatorii ICCJ sunt fierti pe un membru CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva