Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

VANZAREA ROMANIEI – Fostul ministru de Finante Darius Valcov acuza: “In ianuarie 2018 Mr Seele, CEO OMV si Mr Werner discuta in privat despre gazele din Marea Neagra. In iulie, Parlamentul adopta Legea Offshore, cu o mica modificare de 6 miliarde de $ in plus pentru statul roman. In august, Mr Werner respinge Legea Offshore. Tot in august, postul national de televiziune austriac devine brusc interesat de Romania si acuza represiuni din partea jandarmeriei”

Luni, 20 august 2018 14:28 | Scris de Valentin BUSUIOC | pdf | print | email

A revenit in prim-plan subiectul intereselor straine din spatele celor care se opun masurilor luate de catre guvernele PSD-ALDE din ultimul an si jumatate, in frunte cu presedintele Klaus Iohannis (foto 1 dreapta). Daca in ianuarie-februarie 2017 se vorbea despre diverse corporatii straine care si-ar fi obligat angajatii sa iasa la protestele #Rezist, de data aceasta fostul ministru al Finantelor Publice Darius Valcov aduce in discutie interesele straine in cazul gazelor din Marea Neagra.


In acest sens, Valcov aminteste despre intalnirea dintre Klaus Iohannis si Rainer Seele (foto 1 stanga), directorul general al gigantului austriac OMV, companie interesata de gazele din Marea Neagra. Totodata, Valcov aminteste si despre cum Iohannis a trimis la Parlament pentru reexaminare Legea gazelor offshore, care – in ultima forma, cea iesita din Camera Deputatilor – ar aduce venituri consistente la bugetul statului roman.

Mai mult, in comentariul postat pe Facebook duminica, 19 august 2018, Valcov remarca atat prietenia dintre Seele si presedintele Rusiei, Vladimir Putin (foto 2 stanga), cat si brusca preocupare a principalei televiziuni de stat din Austria, ORF, de protestele din Romania, postul TV blamand jandarmii pentru pretinsele represiuni impotriva manifestantilor.

Prezentam mesajul integral al lui Darius Valcov:

In ianuarie 2018 Mr Seele, CEO OMV si Mr Werner discuta in privat despre gazele din Marea Neagra. In iulie, Parlamentul adopta Legea Offshore, cu o mica modificare de 6 miliarde de $ in plus pentru statul roman. In august, Mr Werner respinge Legea Offshore. Tot in august, postul national de televiziune austriac ORF devine brusc interesat de Romania si acuza represiuni din partea jandarmeriei romane.

Vom vedea continuarea! Dar de data asta va asigur ca statul roman va cere ceea ce i se cuvine.

P.S. Mr Seele and Mr Putin, two good friends.

#romaniafirst #deschideochii #dedataastanuvamerge”.

Coincidenta austriaca

Coincidenta face ca alt om de afaceri austriac sa fi intrat in atentia opiniei publice in februarie 2017, cand a participat la protestele #REZIST, potentand astfel discursul anti-PSD al lui Klaus Iohannis. Este vorba despre Steven van Groningen, CEO-ul Bancii Raiffeisen Romania (foto 3).


De altfel, aceeasi banca austriaca i-a platit lui Iohannis chirii totale de circa 320.000 de euro in perioada 2002-2015, institutia avand un punct de lucru in cea mai recenta casa pierduta definitiv in instanta de catre sotii Klaus si Carmen Iohannis. Un imobil despre care judecatorii au stabilit ca fusese cumparat cu acte false.

sursa foto: facebook.com

Accesari:9362

Comentarii

# Un om date 20 august 2018 14:44 +29

Pai austriecii nu sunt si ei oameni, cu nevoile lor ? La fel ca si olandezii, francezii, italienii, germanii si restul celor care ne poarta permanent de grija ... sa nu cumva sa le afectam "nevoile". Cei mai buni avocati se pare ca au ajuns procurorii ... care au orbul gainii cand e vorba de straini si au ochiul soacrei cand e vorba de romani ... ca asa e justitia la noi, extrem de selectiva ... deci, oarba !

# DODI date 20 august 2018 15:54 +5

Planul secret dintre URSS și SUA din Malta prevedea cedarea intereselor Bulgariei în favoarea Germaniei, iar ale României în favoarea Austriei. Poate așa se explică privatizările, aparent corecte, prin care Petrom, Banca Agricolă și BCR au fost ”cedate” aproape gratis austrieciilor. A ajuns astfel ca o amărâtă de bancă din Austria să preia BCR, iar OMV Petromul. Nu mai vorbesc de marii prădători de lemn ai Românii, etc. etc. Multe din aceste jafuri au acoperire la nivel înalt. În prezent slugoiul ciolanis. Marele iubitori de copii români este în stare să-și vândă concetățenii pentru o amărâtă de vacanță în Tenerife. Cum deja s-a realizat.

# AndreiV date 20 august 2018 14:50 +9

Romanii sunt furati de straini,cu ajutorul unor conducatori incompetenti si avizi de lux si bogatie,pe seama impozitelor si taxelor platite de romanii saraci,de tarile dezvoltate din ue si de sua.Ne-au obligat sa distrugem economia,iar marii deontologi de astazi,platiti sa le faca jocul, vorbeau de" marile gauri din economie",unii din ei au dat-o la intors astazi si cu nerusinare critica distrugerea,crezand ca noi am uitat ce au facut.Apoi acest individ,ca presedintele meu nu e,nu l-am votat,a retrimis in parlament,o lege care limita taierile de paduri,si a cerut sa fie modificata si sa nu se limiteze austriecilor,cantitatea care sa o taie la 30%,pentru ca"ACEASTA MASURA AR INSEMNA O DISCRIMINARE A FIRMEI AUSTRIECE". acest individ nu are nimic sfant si in ANUL CETENARULUI, FACE CE STIE MAI BINE:-PROMOVEAZA URA SI DEZBINARE,ISI SPORESTE AVEREA PE ORICE CAI,SI RISIPESTE CU NERUSINARE BANII ROMANILOR PENTRU A-SI ASIGURA LUXUL SI A SE SIMTI FOARTE CONFORTABIL.De sinistrati nu-l intereseaza

# Edelweiss - Der Analytiker von Bukowina date 20 august 2018 15:23 +4

Acum ceva vreme în care postulam că doar GAZUL din Marea Neagră și SCUTUL de la Deveselu sunt SINGURELE CHEI VALIDE în care trebuie interpretată actualitatea. Ieri, plictisindu-mă a boalii, am postat o opinie veridică referitoare la „Victoria ÎNFRÂNTĂ a Marii Revoluții #Cufurite” (opinie înțeleasă de cine trebuie – inteligențe cu IQ peste 120, inaccesibilă mormolocilor moroni, analfabeți funcțional, care nu au nici un minimum de cunoștințe de bază necesare deslușirii conținutului analitic, dar nu au nici capacitatea de a discerne semnificațiile unui elementar text). Azi am făcut oleacă surfing prin Plasa Internetului ca să văz cam care „events” sunt semnificative față de „Marea Trădare Națională de Rit penelisto- austriaco-americană”. Prin events înțelegându-se alte evenimente politice și diplomatice, altele decât modificarea în Camera Deputaților a Legii offshore prin care s-a renunțat la creditul fiscal, ...

# *** date 20 august 2018 15:24 +4

însemnând că „firmele beneficiază pe toată durata concesiunii de cadrul fiscal de la momentul în care s-a semnat acordul de concesiune”, respectiv introducerea unei grile progresive de supraimpozitare a veniturilor, respectiv obligativitatea ca 50% din cantitatea de gaze extrasă să fie tranzacționată pe piața românească. Iacătă ce am găsit: evident, încep cu momentul ian 2018 când Sluga Adolf Iohannis – Öster-Reichprotektor al Coloniei Penitenciare și Experimentale Rröemenika a fost chemat la ordin de Rainer Steele – CEO OMV. 9 ian. 2018 Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit marţi, la Palatul Cotroceni, cu o delegaţie OMV-Petrom, condusă de directorul general al grupului OMV AG, Rainer Seele, care a subliniat nevoia de predictibilitate a cadrului fiscal şi legislativ. /// 25 – 29 iunie – Are loc la Washington „Conferința Mondială a Gazelor ” (The World Gas Conference – WGC2018”. Iaca ce se spune pe acolo:

# *** date 20 august 2018 15:25 +4

Statele Unite consideră că „Resursele românești de hidrocarburi din Marea Neagră reprezintă o promițătoare și încă nevalorificată sursă de energie care ar întări piețele de energie și securitatea energetică a regiunii”, este mesajul susținut de Departamentul de Stat în contextul în care Statele Unite continuă să își manifeste opoziția față de conductele Nord Stream 2 și TurkStream, deoarece acestea vor spori dependența Europei de sursele de energie rusești.” Tot la aceeași conferință, ministrul ungar de externe Peter Szijjarto reiterează criticile la adresa României, critici enunțate cu o zi înainte, La întâlnirea ce a avut-o cu ministrul american al energiei Rick Perry (28 iunie). Iacătă ce se răstește honvedul , pe un ton de Grof oțărându-se la iobagii de pe moșie: „a sosit timpul pentru A SE EXERCITA PRESIUNI INTERNAȚIONALE SPORITE asupra ţărilor din regiune care îşi încalcă angajamentele, astfel încât să se asigure reversibilitatea fluxurilor de gaz prin interconectoarele lor”...

# *** date 20 august 2018 15:26 +3

oficialul ungar dând ca exemple România şi Croaţia.” De asemenea, Peter Szijjarto a menţionat că este important să se menţină presiunea asupra României pentru a începe extragerea gazului din rezervele sale din Marea Neagră începând din 2022. /// 16 iulie 2018 Întâlnire Putin – Trump la Helsinki „Oferta tentantă a lui Putin pentru Trump: gestionarea pieţei mondiale a gazelor” „În timpul întâlnirii de luni de la Helinki, preşedintele rus Vladimir Putin i-a făcut câteva oferte tentante omologului său american: gestionarea pieţei mondiale a gazelor […]” „Rusia poate colabora cu SUA pentru gestionarea pieţei mondiale a gazelor naturale, astfel încât preţurile să nu crească, dar nici să nu scadă prea mult, Moscova fiind de asemenea dispusă să continue tranzitul gazelor naturale prin Ucraina chiar dacă va fi construit şi gazoductul Nord Stream 2, a declarat preşedintele rus Vladimir Putin la conferinţa de presă comună cu omologul său american Donald Trump.

# *** date 20 august 2018 15:28 +4

/// 218 iulie 2018 – Uraganul Katrin – ministrul austriac de externe Karin Kneissl - vine în România și-și convoacă la raport SLUGILE: JWK, Teodor Meleșcanu și are o întrevedere cu premierul Veorica Dăncilă” În urma întâlnirilor, presei li se servesc niște comunicate de presă la vrăjeală, redactate într-o linbă de lemn croită din coadă de topor. Singurele indicii referitoare la stringența vizitei huriei austriece în Bantustanul Bananier Babuinizat - Rröemenika transpiră de la întrevederea celor 2 miniștri de externe: „ROMÂNIA ESTE O SURSĂ DE ENERGIE. TEMA ENERGIEI ESTE FOARTE IMPORTANTĂ PE AGENDA NOASTRĂ. ROLUL ROMÂNIEI ESTE SĂ CREEZE UN CORIDOR DE TRANSPORT PENTRU ALIMENTAREA EUROPEI”, a declarat Karin Kneissl, la București. /// 2 aug. 2018 Președintele Klaus Iohannis a trimis Parlamentului spre reexaminare controversata lege offshore, care stabilește modul în care se vor exploata gazele din Marea Neagră, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

# *** date 20 august 2018 15:29 +4

„Legea trebuie reanalizată şi din perspectiva unei potenţiale încălcări a principiului neafectării veniturilor bugetare“, motivează decizia preşedintele. VRAJA MĂRII! A EXECUTAT LACHEUL SAS ÎNTOCMAI ȘI LA TIMP ORDINELE PRIMITE DE LA STĂPÂNII SĂI! /// 3 aug. 2018 „Ambasadorul României în SUA, George Maior, a avut o întâlnire cu secretarul energiei al Statelor Unite, Rick Perry, în cadrul căreia a atras atenţia asupra faptului că Ungaria trebuie să înţeleagă importanţa exploatărilor de gaz de la Marea Neagră şi să acţioneze constructiv” Again RICK PERRY! /// 17 aug. 2018 UE ne dă bani pentru conducta care ne scapă de gazul rusesc Operatorul național de transport gaze naturale, Transgaz Media, a obţinut o finanțare nerambursabilă prin programul Connecting Europe Facility pentru proiectarea a trei staţii de comprimare ce se vor situa pe viitoarea conductă BRUA, cea care ne va scăpa de dependența de gazele rusești.

# *** date 20 august 2018 15:30 +7

Iar vraja mării! Tronsonul românesc al BRUA o fi el construit cu fonduri europene (sau parțial europene), dar întrebarea potrivită este DIN CE FONDURI SE REALIZEAZĂ INTERCONECATEA DINTRE PUNCTUL TUZLA (Constanța) (locul unde vor fi introduse în țeavă gazele din Marea Neagră) și punctul de interconectare cu BRUA de la Podișor (lângă București). Păi, tronsonul Marea Neagră – BRUA costă cam vreo 280 de milioane de euro. /// Finalul acestei cronologii superflue din punct de vedere al consistenței este materializat, firesc de PUCIUL OMV-EXXON-PNL-SRI-CIA din data de 10 august 2018. O reiterare a motivului epic al „Incendierii Reichstagului”, mizanscenă cusută cu odgoane albe și acre, în fapt, materializează „pattern”-ul corporatist globalist de a produce tulburări sociale și instabilitate politică în scopul răsturnării unor forme de guvernământ „incompatibile” intereselor financiare și economice ale corporatiștilor sans-frontieres.

# romanul date 20 august 2018 16:34 +8

Valcov are dreptate,individul asta vinde tara si trebuie judecat pentru tradara! Trebuie amintit si cum au disparut padurile de austriecii sustinuti de Ciolanis!

# Gilu date 20 august 2018 17:11 +2

MASURATI , CANTARITI SI VANDUTI " EN GROSS " ! Cand avem si noi un atu , ne pipim pe el ! Prea multe cozi de topor , prea mica padurea !

# Klaus-Klaus date 20 august 2018 17:30 +1

8) @ EDELWEISSS Der Analytiker von Bukowina Si BOMBOANA PE COLIVA. VIZITA ACOPERITA sonor de pxlixxa de "pasnici si NON-VIOLENTI" :P ..care a facut ca vizita MARE YANKEULUI sa fie ACOPERITA DISCRET - al care se zice ca e mare dregator la U$ Cam Reprez. peste SERVICIILE LOR.. cu o tema ~ IDENTICA => http://www.mediafax.ro/politic/ce-a-facut-in-romania-seful-comisiei-permanente-a-informatiilor-din-camera-reprezentantilor-17434035 .. :-| PS LA MARE FIX ANALIZA TA! Merci!

# Edelweiss - Cityzen uricar de Bukowina date 20 august 2018 19:53 +3

Corect! Nici n-am pretenția ca selecția să acopere 100% evenimentele cu implicație directă sau indirectă! Am precizat doar că este „superfluă”. Cât privește șobolanul ăla cu fofează de spai, corespunde etapei analitice pe care am precizat-o ieri, etapă intermediară între interesele corporațiilor și impelemntarea scenariului „Congo-Katanga” în țara-targhet: (mă citez fără a fi paranoic, doar cu scop de rememorare!) „2. Golănașii ăștia globaliști imediat pun în mizascenă scenariul aplicabil Bantustanelor africane babuinizate: lobby pe lângă serviciile secrete din țara de origice a acțiunii, respectiv serviciile din țara targhet. Aceștia toți ÎȘI CONJUGĂ INTERESELE financiare, politice, strategice, informaționale etc. și o pun de-o arhicunoscută dramaturgie bazată pe leitmotivul „Coloanei a V-a” diversioniste.” S-a întâlnit așadar șpaiul-tool al corporatiștilor, din țara de origine a scenariului „Taie cireșul să halim fructele!” cu șpaiul-tool din țara targhet - Bantustanul Babuinizat!

# Edelweiss - Tribunus Plebis (de Bukowina) date 20 august 2018 18:08 +6

În condițiile în care sunt mai mult decât limpezi sforăriile și șobolănelile din capitolul „Gazul Mării Negre”, adăugate la drujbuirea intensivă a Aurului verde al României, conjugat cu episoadele cu specific financiar-bancar - Raiffeisen - sponsor informal de șpăgi prezidențiale, respectiv activitatea mai mult decât dubioasă a Erste Bank - gândul pleacă automat către prevederi de drept penal limpezi, ce nu suportă nici un fel de interpretare: „Art. 394 Trădarea Fapta cetăţeanului român de a intra în legătură cu o putere sau cu o organizaţie străină ori cu agenţi ai acestora, în scopul de a suprima sau ştirbi unitatea şi indivizibilitatea, suveranitatea sau independenţa statului, prin: b) SUBMINARE ECONOMIC,Ă, SAU A CAPACITĂȚII DE APĂRARE c) ASERVIRE FAȚĂ DE O PUTERE STRĂINĂ sau organizaţie străină; d) AJUTAREA UNEI PUTERI SAU ORGANIZAȚII STRĂINE pentru desfăşurarea unei ACTIVITĂȚI OSTILE împotriva securităţii naţionale, se pedepseşte cu închisoarea de la 10 la 20 de ani [...]”

# Klaus-Klaus date 21 august 2018 14:47 0

Re cele 2 banci.. pai prin vremea " revolutiei" din 2017 komisa :-* de haita$a Bazgan Gayral (loaza aia care se nevoieste pri cca 5 CA-uri!) .. parca aparusera oar'ce VESTI TARI fix pe tema celor banci: - Reiffeisen ANCHETATA la ma-sa haustricia acasa pt ceva kestii care duceau la Moskva, - La fel si pe aci - la Parchetul Paraditorilor pe tema " afaceri PRIMA CASA" .. si la fel si ONOR....BCR ! Eu NU am mai auzit nimik de DOSARELE ASTEA.. Le-o fi luat koana Joitizka cu ea ca suvenir deh.. :P

# Edelweiss - Cityzen-Uricar de Bukowina date 20 august 2018 20:07 +4

Dacă tot mi-am asumat activitatea de „cityzen journalist”, una dintre cele mai nonlucrative și filantropice activități, singura categorie de jurnalist LIBER, fără stăpân, fără zgardă sau botniță, hai să zâcem la lume și care-s interesele americane în cestiunea gazelor din Marea Neagră (căci gazele din buteliile jandarmilor e altă treabă!). Înaintea intereselor financiare ale ExxonMobil primează interesele strategice ale americanilor. În fapt, este vorba despre protejarea capului de pod ucrainean, cap de pod creat într-un areal care, tradițional, aparține sferei rusești de influență. Protejarea capului de pod presupune în primul rând soluționarea vidului energetic produs de sistarea de către Rassia Czarului Putin I cel Groaznic a furnizării gazelor naturale. Neputând transporta asemenea cantități uriașe de gaze din USA tocmai până-n Ucraina, americanul s-a socotit să soluționeze problema orientându-se la fața locului. (după principiul „Croim haine de damă cu materialul clientului”).

# Edelweiss - Cityzen-Uricar de Bukowina date 20 august 2018 20:08 +1

Pentru a acoperi necesarul energetic al Ucrainei de cca 40 de miliarde de metri cubi de gaz/ anual, americanul, om pragmatic aidoma lui Tramp, s-a gândit să aplice pilda talanților din „Evanghelia apocrifă a corporatistului american”. Adicătelea e vorba despre pilda stăpânului de robi, care avea 5 robi: primul avea 2 talanți (PL), al doilea avea 1 talant (SK), doi nu aveau nici un talant (HU și UA) iar al cincilea avea 9 talanți (RO). Atunci, stăpânul de sclavi a făcut „dreptate” între sclavi, luând cei 7 talanți ai sclavului RO împărțindu-i astfel: 1 talant primului sclav, 2 talanți celui de-al doilea sclav și câte 3 talanți sclavilor 3 și 4. Obviously, cetitoriul cel nătâng, ce stă ca pruostul să cetească aste năszbâtii narative, își va manifesta intriga: „Bine, dar cel de-al cincilea Sclav cu ce mai rămâne, că nu mai are nici un talant?”

# Povestitorule date 24 august 2018 12:14 0

Edelweiss sta in logica lumii ca ROMANIA are 9 talanti.Aistea sunt naszbatii narative ale celor fara nici un talant(HU si UA)si ale alogenilor cozi de matura hulpavi ,hultani la tainul mioritic.

# Bunicuta date 24 august 2018 14:49 0

Alogenii vor sa-si framante painea si cozonacul in cuptorul Romaniei,sta-le-ar cenusa de pe vatra noastra in gatul lor gros.

# Edelweiss - Cityzen-Uricar de Bukowina date 20 august 2018 20:09 +2

La care povestitoriul-uricar răspunde sec: cel de-al cincilea sclav rămâne cu ce-a avut și înainte: Cu… MÜIEPSD ca să-i țină de cald la iarnă. :eek: MÜIE GRANITA- delicatesă cu specific mioritic! :-? Cu ce rămâne Stăpânul de sclavi? Rămâne cu satisfacția de a mai fi zădărit oleacă Ursul Slav, băgându-i bățul printre ostrețele gardului, ca să-l hărățească și să-l enerveze. :sigh:

# Klaus-Klaus date 21 august 2018 16:39 +1

:-* @ EDELWEISS Cityzen... : in sprijinul si BAZAREA AFIRMATIILOR TALE F.-JUSTE !: https://www.worldenergy.org/data/resources/ Sa citeasca aceste DATE - cam vechi - 2016..17 - a.i sa PRICEAPA de se bat asa multe PXXX pe la posteriorul nostru. Sub link-uri OBLIGATORII pt MIORITICII PROTESTA...CIOSI PASNICI ! :P : COAL, OIL, GAS, HYDROPOWER, NUCLEAR... :eek: cine e pentru? cine se O_PUNE? cine se abtine? Cine se O_PUNE sa se ABTINA! :P

# Erată date 21 august 2018 20:44 0

„Croim haine din piele de damă cu materialul clientului” respectiv „luând cei 9 talanți ai sclavului RO”

# michiduță date 21 august 2018 19:18 0

Una-i una alta-i alta... După cum se cunoaște Sidex , Petrom , etc sunt opera PSD.Redeventele ca-n Somalia au fost ținute pe loc tot de PSD.am fost siderat când magnificul Tăriceanu anunța într-o zi acum vre 10-12 ani că va creste pretul la energie ssau gaze deoarece există pericolul să avem o inflație mai mică.Așa că lăsați penntru maagistrați aceste probleme.

# ATENTIE! date 24 august 2018 00:13 0

Nu inteleg ce legatura este intre Rainer Seele (CEO la OMV) si Steven van Groningen, CEO-ul Bancii Raiffeisen Romania, in afara de faptul ca ambii fac multi bani in Romania. Banca Raiffeisen este OLANDEZA, NU AUSTRIACA, la fel ca si Steven van Groningen. Toata stima pt. Luju, in general, dar cu comparatia asta ati dat-o in bara!

# Klaus-Klaus date 24 august 2018 13:47 0

:-) banca " olandeza" Reiffeisen =date de pe wiki. Comiti confuzie cu ING. DECI AUSTRIA ! Raiffeisen Zentralbank Österreich A.G. was the central institution of the Raiffeisen Banking Group Austria (RBG). The central bank was merged with its subsidiary Raiffeisen Bank International in 2017. It functions as the group centre for the entire RZB Group, of which the listed company Raiffeisen Bank International AG (RBI) with its banking network in Central and Eastern Europe (CEE) is the largest member. It has subsidiaries in, amongst others: Ukraine, Hungary, Czech Republic, Romania, Kosovo, Albania, Bulgaria, Serbia, Bosnia-Herzegovina, Croatia, and Switzerland. The largest of these subsidiaries by far is Raiffeisenbank (Russia) which accounts for 74 percent of the company's pretax profit.[2] The RZB Group is the third largest Austrian bank. As of end-2010, the balance sheet total of the RZB Group amounted to 136.5 billion euros. RZB has several specialised subsidiaries.

# Klaus-Klaus date 24 august 2018 13:50 0

Era sa uit ... :-) re legatura intre LOAZELE seele si van groningen= ambii sunt 2 $harle din TRUPA de STAPANI ai lui PLAVANNIS-Kotrokeanis. BEIDE SIND OESTEREICHISHE UNTERTEINERN! 8) :P Priceput?

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - O va exclude din magistratura Sectia pentru judecatori a CSM pe sefa ICCJ Cristina Tarcea?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 23.01.2019 – Luluta s-a imbolnavit de Sindromul Carmen Iohannis

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER