6 February 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

EXCELENTA IN ARBITRAJ – Un partener Zamfirescu Racoti & Partners, pentru a doua oara pe lista celor mai buni specialisti in arbitraj la nivel international. Avocatul Cosmin Vasile este prezent in prestigiosul "Who’ s Who Legal: Arbitration 2018", catalogul de referinta al specialistilor in arbitraj din peste 400 de firme de avocatura, din 88 de jurisdictii

Scris de: L.J. | pdf | print

28 November 2017 12:51
Vizualizari: 7028

Cosmin Vasile (foto) avocat asociat coordonator al societatii de avocatura Zamfirescu Racoti & Partners a fost inclus, pentru al doilea an consecutiv, in prestigiosul Who's Who Legal, prestigiosul catalog de referinta al specialistilor in arbitraj din peste 400 de firme de avocatura, din 88 de jurisdictii. Prezenta avocatului Cosmin Vasile in topul Who's Who Legal vine ca urmare a recomandarii facute atat de clienti, cat si de profesionistii in arbitraj intervievati de analistii publicatiei, asociatului coordonator al societatii de avocatura Zamfirescu Racoti & Partners fiind descris ca "o personalitate marcanta in domeniul arbitrajului, ce impresioneaza prin capacitatea de a identifica cea mai buna strategie si de a o implementa in cel mai scurt timp”. De altfel, in editia de anul trecut a catalogului Who's Who Legal avocatul asociat coordonator al societatii de avocatura Zamfirescu Racoti & Partners, Cosmin Vasile, a fost descris ca prezentat ca ”o autoritate in materia dreptului substantial si procedural”, numindu-l in repetate randuri ”un guru al strategiilor juridice”.


Prezentam in continuare comunicatul societatii de avocatura Zamfirescu Racoti &Partners din data de 28 noiembrie 2017:

"Dr. Cosmin Vasile, Avocat Asociat Coordonator al Zamfirescu Racoti & Partners, este prezent pentru al doilea an consecutiv in prestigiosul Who’ s Who Legal: Arbitration 2018, catalogul de referinta al specialistilor in arbitraj din peste 400 de firme de avocatura, din 88 de jurisdictii.

Recomandat atat de clienti, cat si de profesionistii in arbitraj intervievati de analistii Who’s Who Legal, Cosmin Vasile este descris drept ”o personalitate marcanta in domeniul arbitrajului, ce impresioneaza prin capacitatea de a identifica cea mai buna strategie si de a o implementa in cel mai scurt timp”.

Dr. Cosmin Vasile este coordonatorul Departamentului de Arbitraj al Zamfirescu Racoti & Partners, fiind implicat, in calitate de avocat si arbitru, in proceduri complexe de arbitraj international, tinute sub auspiciile ICC, LCIA, CAM, SCC, VIAC, UNCITRAL, ICSID si CICA.

Incepand cu 2011, s-a alaturat grupului de arbitri ai Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei. De altfel, din 2015, Cosmin este Membru in Colegiul Curtii din cadrul acestei institutii.

In instanta, Cosmin are un istoric impresionant, care acopera litigii din domenii variate, inclusiv din zona constructiilor, energiei si privatizarii, a achizitiilor publice si administrative sau din cea a proprietatii intelectuale.

Incepand cu anul 2017, Cosmin este Reprezentantul Regional al ICC YAF pentru Europa si Rusia pentru perioada 2017-2019. Mandatul sau, in aceasta calitate, este acela de a promova si dezvolta reteaua dinamica globala de tineri arbitri talentati, din regiunile pe care le supervizeaza. Conferentiaza in mod regulat si publica pe teme legate de arbitraj; este editorul newsletter-ului Comitetului de Mediere al Uniunii Internationale a Barourilor (IBA), precum si membru al Comisiei de Solutionare a Disputelor, ce functioneaza in cadrul International Bar Association.

Who’ s Who Legal ii evidentiaza anual pe cei mai buni specialisti din toate domeniile dreptului afacerilor, iar criteriile de selectie se bazeaza pe recomandarile clientilor si o analiza riguroasa a activitatii profesionale a candidatilor propusi pentru listare.

In editia de anul trecut, Who’s Who Legal l-a descris pe Cosmin Vasile drept ”o autoritate in materia dreptului substantial si procedural”, numindu-l in repetate randuri ”un guru al strategiilor juridice”.

****

Despre Zamfirescu Racoti & Partners

Zamfirescu Racoti & Partners (ZRP) este acreditata ca una dintre cele mai importante societati de avocatura din Romania, oferind servicii de asistenta juridica atat in sfera litigiilor si a arbitrajului, cat si in domeniul avocaturii de business si al consultantei fiscale.

ZRP are o echipa de 53 de avocati, dintre care opt asociati – Calin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoti si Stan Tirnoveanu – asociati fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob, Alina Tugearu si Antoniu Obancia (asociati) si un asociat of counsel – Valerian Cioclei."

Comentarii

# Botomei Vasile date 2 December 2017 05:47 0

Distinse Domnule Doctor arbitru, Ma numesc Botomei Vasile,doctor in drept,din Bacau,str.Oituz33. Am infiintat in aplicatia tezei de doctorat;o noua persoana juridica de tip UNBR si un nou Barou Bucuresti. Actele de infiintare si de autorizare sunt publicate in anexele tezei de doctorat,la vedere pe internet. Va solicit sa faceti un arbitraj cu UNBR-ul traditional. Altfel,ati putea prelua acest UNBR,publicat cu scop si obiect identic cu UNBR-ul traditional si sa dezvoltati in aplicatia principiului de pluralusm de UNBR-uri,stiinta si performanta dstra si a colegilor dstra. Va asigur de tot respectul meu, Botomei Vasile,doctor in drept.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 5.02.2023 – Numirea sefilor PICCJ si DNA intra in linie dreapta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva