12 August 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

FILMARI CU ZEITA DREPTATII – Dupa ce a votat in CSM pentru reputatia Cameliei Bogdan, deontologul Vasilica Danilet s-a dansat cu aceasta la club. S-au tinut de gat, s-au imbratisat si au cantat karaoke: “Strangers in the Night”. Lumeajustitiei.ro solicita CSM cercetarea disciplinara a judecatorilor Vasilica Danilet si Camelia Bogdan pentru ca au ascuns la sedinta de Plen ca sunt apropiati. Culmea, Camelia Bogdan recuzase o treime din CSM si facea pe Zeita Dreptatii (Foto)

Scris de: L.J. | pdf | print

26 March 2016 19:16
Vizualizari: 14259

Incredibil, dar adevarat! Consiliul Superior al Magistraturii a fost aburit de judecatoarea Camelia Bogdan, care s-a prezentat ca o victima, o neprihanita, a sustinut ca elinsata mediatic”. Pozand in perfectiunea omenirii, Camelia Bogdan a avertizat cu recuzarea sase membri ai CSM, facand parada de prelegeri despre abtineri si cereri de recuzare. Opinia publica romaneasca a asistat la finalul sedintei de plen a CSM la scena din fata sediului Consiliului, in care judecatoarea Camelia Bogdan, intr-o aparitie igenua, a varsat lacrimi de crocodil lasand sa se inteleaga ca dreptatea a murit in Romania odata cu ea. A sustinut ca nu e aparata de CSM si ca se va adresa Consiliului Europei si va cere sa se consemneze in viitorul Raport MCV cum nu sunt aparati judecatorii care apara statul de drept, si cum CSM ii lasa prada “linsajul mediatic”, iar prin faptul ca nu i s-a luat ei apararea ar fi fost atacata independenta intregului sistem judecatoresc. Ea era sistemul judecatoresc, si intregul sistem judecatoresc era Ea. Si tot intregul era neaparat de CSM!!! Dupa lacrimogena scena, care pe multi i-a ametit, o serie de jurnalisti platiti de servicii au trecut la atacuri furibunde impotriva membrilor CSM, care au votat joi 24 martie 2016, cu 13 – 4, respingerea cererii de aparare a reputatiei profesionale a Cameliei Bogdan. Membrii CSM au fost acuzati de presa aservita ca sunt niste mafioti, niste nenorociti care lovesc in Zeita Dreptatii.


Fiti pe faza! Imagini in avanpremiera!!!

Ghinion maxim pentru naimitii din presa! Anuntam ca foarte curand in spatiul public vor aparea filmari zdrobitoare cu judecatorii Vasilica Danilet si Camelia Bogdan, cantand la karaoke in Clubul Tunes, dansand unul in bratele celuilalt, in seara zilei de 24 martie 2016, la doar cateva ore dupa sedinta de plen in care s-a solutionat cererea de aparare a reputatiei profesionale a judecatoarei Camelia Bogdan, de la Curtea de Apel Bucuresti. Azi prezentam doar doua imagini... Va anuntam ca lumea va vedea cu proprii ochi si va judeca cu propria minte.

Noi va spunem doar atat: in orice proces - penal, civil, disciplinar -  un judecator nu are voie sa judece o cauza in care parte este o persoana pe care o cunoaste, in sensul ca e intim cu aceasta (adica legat printr-o prietenie stransa). Legea il obliga sa se abtina!

Un judecator nu se poate comporta ca un oarecare cetatean. El este obligat sa apere pana si aparenta de obiectivitate si impartialitate. Conform art. 9 alin. (2) din Codul deontologic al magistratilor: "Judecatorii si procurorii trebuie sa se abtina de la orice comportament, act sau manifestare de natura sa altereze increderea in impartialitatea lor". La randul ei, legea sanctioneaza sever asemenea abateri cu pedepse care pot merge pe linie disciplinara pana la excluderea din profesie. Judecatorul este obligat sa se abtina din orice cauza in care s-ar putea macar presupune ca ar exista un interes fata de partea pe care o judeca.

La data de 24 martie 2016, Vasilica Danilet a facut parte din Plenul CSM care a solutionat cererea de aparare a reputatiei profesionale a judecatoarei Camelia Bogdan. Aceasta din urma a recuzat sase membri CSM, a dat lectii de moralitate si deontologie profesionala intregului Plen. S-a victimizat, a lasat sa se inteleaga ca impotriva ei ar exista o adevarata conspiratie. Cand colo ea se cunostea cu membrul CSM Vasilica Danilet de cam 10 ani. Au plecat impreuna in strainatate, au participat la numeroase evenimente organizate de diferite ONG-uri (cele platite de miliardarul ungur George Soros la care nelipsita era fosta ministresa a Justitiei Monica Macovei). Pe Vasilica Danilet nu l-a recuzat! Nu i-a cerut sa se abtina pentru ca se cunosteau, si nu de ieri de azi!

La cateva ore dupa sedinta de Plen a CSM, neprihanita Camelia Bogdan se pierdea la dans in bratele lui Vasilica Danilet. Si cantau la microfon, la karaoke, “Stragers in the Night”. Fiat Justitia!

Lumeajustitiei.ro cere interventia urgenta a CSM si a Inspectiei Judiciare in acest caz! S-a mers prea departe! Mai exista respect pentru justitiabili?

Comentarii

# sam date 26 March 2016 20:21 -31

Audiati si martori, faceti o expertiza, un experiment. Nu cumva sa ne scape ceva!  :lol:

# Micii de ei... date 26 March 2016 20:33 +46

nu mai e nevoie de niciun experiment sau expertiza. Daca s-au dus dupa solutie la karaoke impreuna, sa se ia in brate, e clar ca se cunosteau prea bine  :D :lol: :D ca doar nu te vezi cu cineva prima data si te iei in brate  :D :D :D

# Kakaraoche date 26 March 2016 21:09 +49

CSM are de facut atat: s-o dea afara din magistratura pe asta care ii ameninta si recuza pe ei.  Pe George Balan, basistii din CSM l-au suspendat din CSM pe niste suspiciuni, omul a fost achitat definitiv. Daca karaoke asta mai ramane o singura zi in CSM dupa ziua de luni, inseamna ca in CSM e coruptie generalizata

# Raportati iesirile celor doi la Luju date 27 March 2016 12:56 +20

Oameni buni! Care aveti stiinta de iesirile in pubic ale celor doi si aveti fotografii cu ei impreuna trimiteti-le la Luju, sa se vada cat de bine se cunosteau. Astia stiau ca toata lumea sta cu ochii pe ei si in seara pronuntarii au iesit impreuna. Orice judecator daca era intr-un local cu o parte pe care tocmai a judecat-o parasea imediat locul sa nu se zica cumva ca au avut o intelegere. E o obligatie deontologica. Astia s-au luat in brate si au facut show in vazul tuturor. Li s-a rupt lor de lege!

# remember date 27 March 2016 18:28 +13

Si daca tot facem apel la cei ce cunosc amanunte picante din viata celor doi indragostiti de "STRANGER IN THE NIGHT" (eu personal cred ca li s-ar potivi mai bine "stranger in the justice world" :roll: ), poate isi aduce aminte cineva de perioade ce par disparute din viata Cameliei Bogdan, ma refer la perioada de dupa terminarea facultatii si momentul cand a fost unsa judecatoare.Stim ca in facultate n-a fost cheie de biserica si din cele relatate mai jos (fuma ca un turc,bea ca un rus, era pasionata de baruri si discotececi, si mai avea si alte pasiuni, mai putin cartea) dar dupa absolvirea facultatii apare un gol si ca prin ceata, un prieten isi aduce aminte ca o figura de mops blond a intalnit in drumurile lui pe undeva prin Europa (la Monaco sau Ibitza!!) in companii selecte.Cred ca Magureanu, Ungureanu-unguent,Maior sau Coldea ne-ar putea furniza amanunte picante despre modul cum a facut rost de banii pentru postul de jude ..dar cu siguranta,nu vor dori sa colaboreze cu Luju.

# biet roman saracu' date 28 March 2016 22:15 0

Interesante ipoteze, remember...Da , e primavara ( nu araba, ci romaneasca) si poate se intorc 'randunelele" la post. Totusi ca sa fii o randunica ce calatoreste cu folos, cred eu, trebuie sa fii desteapta, frumoasa, cu control asupra ta, altfel nu poti spiona si manipula subiecti de top. Sau esti nevoita sa o faci in anturaje ne selecte.Daca asta e nivelul lui Astalosz nu ma mir ca ne fack strainii la TOATE capitolele si toate meseriile din lume, mai noi sau mai vechi.

# sere date 26 March 2016 20:39 +49

AFARA din justitie cu acoperita asta... Nu au ce cauta specimene ca astea in justitie e o rusine nationala acest duet sinistru si paralel cu orice are de a face cu justitia!!!! A F A R A CU EI!!!!! 

# Urinoterapie date 26 March 2016 21:25 +37

Ce nu ai inteles fratilor? Astia fac ceva pe voi toti. Sunt ai sistemului, intangibili, imuni, fac ce vrea muschii lor. Fac ceva pe voi toti, si pe CSM! 

# biet roman saracu' date 28 March 2016 22:29 +3


Citeza pe Urinoterapie
Ce nu ai inteles fratilor? Astia fac ceva pe voi toti. Sunt ai sistemului, intangibili, imuni, fac ce vrea muschii lor. Fac ceva pe voi toti, si pe CSM! 
Sau apreciaza eronat realitatea. Nu cred ca un sistem, un serviciu discret , al satului nostru sau al vreunei filiere sorosiste, agreeaza o astfel de desconstipare, sau cum s-o zice la ei.

# DODI date 26 March 2016 21:28 +36

A tunat și i-au adunat. Muștele trag la... Nimic jenant în modul lor de comportament, din punctul lor  de vedere.  Numitorul comun al acestor nulități este tocmai lipsa lor de caracter și bun simț.

# Avocatul31 date 26 March 2016 22:16 +24

Camelia si M.r D...uniți în cuget și simțiri...băsiste.

# TITULESCU date 26 March 2016 22:21 +18

ASA FACE SI DUPA CE CONDAMNA OAMENI LA ANI GREI DE PUSCARIE? Se refuleaza. DAR NU ESTE EA DE VINA CI POPORUL CARE O PLATESTE SI PRESA CARE PROSTESTE POPORUL INOCULAND IDEEA CA DOAR UNII JUDECATORI SUNT CA ea SI CA Danilet SI CA SUNT PUTINI ASA SI CA RESTUL SUNT MINUNILE ROMANIEI. 

# Vladi Mir date 27 March 2016 07:58 +21

Nu-i prima oara cand Camelia Bogdan "a facut" pe Zeita Dreptatii. A mai facut-o, la ordin si din proprie initiativa de multe ori, cum au fact-o si alti prea multi robi ai robelor patate, incat s-a ajuns ca azi, nici toata apa de pe Dambovita sa n-o mai poate curata pe aceasta persecutata si umilita Zeita, care ca maine va fugi pentru totdeauna din tara noastra dedrept !

# santinela date 27 March 2016 09:12 +17

Doua nulitati care fac de ris,sau mai bine zis au facut de ris meseria de judecator !

# obiectiva date 27 March 2016 09:25 -2

teroristii din CIA si MOSSAD mi-au taiat accesul la FACEBOOK.....iar, din nou.........This site can’t be reached www.facebook.com’s server DNS address could not be found. DNS_PROBE_FINISHED_BAD_CONFIG

# obiectiva date 27 March 2016 09:31 -3

iar am ramas si FARA facebook, FARA gmail, FARA YOUTUBE, fara google plus.......SUNT IZOLATA de catre TERORISTII CIBERNETICI.........URMEAZA UN ATENTAT TERORIST !!!!

# obiectiva date 27 March 2016 09:35 -2

raman si FARA GOOGLE, nu mai pot accesa nici paginile de pe INTERNET.......

# obiectiva date 27 March 2016 09:38 -2

This site can’t be reached plus.google.com refused to connect. ERR_CONNECTION_REFUSED  This site can’t be reached deveghepatriei.wordpress.com’s server DNS address could not be found. DNS_PROBE_FINISHED_BAD_CONFIG FITI PREGATITI PENTRU UN ATAC TERORIST MAJOR  :cry: :cry: :cry:

# OK date 27 March 2016 12:13 +3

daca receptionezi astfel de mesaje din absolut, ar fi bine sa anunti diiCOT-ul ca sa te decoreze procurorii patriei cu ceva cruce si un certificat de receptionista care aude voci de la karaoke

# obiectiva date 27 March 2016 21:02 -2

Cel puţin 63 de persoane, în majoritate femei şi copii, au murit duminică într-un atentat comis de un kamikaze care şi-a detonat explozibilul avut asupra sa în apropierea unui parc public din Lahore, capitala provinciei Punjab din estul Pakistanului, au precizat reprezentanţi ai poliţiei şi echipelor de salvare, citaţi de Reuters. Explozia s-a produs în parcarea Parcului Gulshan-e-Iqbal, aproape de poarta de ieşire şi la doar câţiva metri de un loc de joacă pentru copii. Alte aproximativ 280 de persoane ar fi fost rănite în explozie, potrivit oficialilor citaţi.

# Piticul date 27 March 2016 09:39 +12

Daca Inspectia Judiciara ar cerceta cazul, Danilet s-ar putea apara spunand ca doar dupa ce CSM-ul a decis sa nu-i apere judecatoarei reputatia, si-a facut curaj s-o invite intr-un club ca s-o danseze. Ca desi a intalnit-o inainte, in diferite imprejurari oficiale si profesionale, pt. ca femeia avea o reputatie de balaura,n-a indraznit niciodata si nici prin cap nu i-a trecut sa-i faca avansuri. Abia dupa ce a votat in CSM, vazand-o pe balaura cum a fost rapusa, si-a facut curaj sa o consoleze, profitand de momentul ei de slabiciune. Unde scrie ca n-avea voie s-o invite la karaoke si s-o danseze ? :lol: O fi Camelia cum o fi, insa Danilet o poate intrece. :lol:

# Piticul date 27 March 2016 10:29 -11

Era sa uit. Daca imaginile sunt cu "no comment", pai "no comment" sa fie :lol: Daca ajung si la Gadea in emisiune, sa-i puna un calus la gura comentatorului Ciuvica :lol:

# Scenaristul de serviciu date 27 March 2016 17:15 +9

Cama asa ar "suna" mesajul lui Danilet catre nevasta-sa, dupa sedinta CSM :" Mamicule, sa nu ma astepti diseara la cina pt. ca am misiune: trebuie sa duc o blonda bolonda la karaoke si s-o distrez. Vei afla amanunte din presa si de la TV in zilele urmatoare. Daca esti blanda si nu te enervezi, sa stii ca am de gand sa-i dau in judecata pe toti care ma ataca si sa obtin bani pt. ultimul model de Subaru Forester pe care mi-l doresc. Din ce ramane rest, mergem in concediu in America sau unde vrei tu. Daca voi intarzia ceva mai mult, fii te rog rezonabila si nu pune lant la usa sau sa ma astepti cu sucitorul. Tu esti a mea stapana, unica mea Regina si Zeita a sufletului meu. Care ma suporti asa cum sunt.Amin. Ti pup si ti iubi"

# ANONIMUS date 27 March 2016 18:10 +14

Domnilor dupa vederea acestor doi nu am decat sa recunosc ca am ramas masca la vederea acelor poze cu doi magistrati "glumeti" predispusi la glume de prost gust.LOVE STORY cu doi.De batalau sa le fie ca la cainii ciobanesti. :D :lol: :D :lol: :D :lol:

# Paloma Blanca date 28 March 2016 09:52 +2

Nu trebuie uitat ca, potrivit Regulamentului de organziare si functionare a CSM, doar in procedura disciplinara in fata Consiliului, cazurile de abtinere sunt cele prevazute de C.pr.civ. Pt. situatiile de genul celei din speta, respectiv solicitarea de aparare a reputatiei profesionale, regulamentul CSM nu impune cazuri de abtinere,fiind lasat la aprecierea membrului CSM daca sa faca sau nu cerere de abtinere.Presupun ca daca vrea sa se abtina de la vot, trebuie sa-si motiveze cererea ca sa poata fi solutionata de Consiliu in cunostinta de cauza. Posibil ca Danilet n-a considerat necesar sa ofere explicatii CSM referitoare la ce face el si cu cine se intalneste in timpul liber, beneficiind de dreptul la respectarea vietii sale private si a demnitatii in cond. art.71 si urm.din C.civil. :-)

# Andrei Muresan date 28 March 2016 15:18 +3

Ei traiesc viata intr-o veselie. Nu au nicio remuscare, niciun fel de regret pentru oamenii pe care i-au bagat in puscarii, sunt hienele perfecte ale SRI. Oare, cum de ii mai rabda pamantul!? Credea Ceausescu ca va fi impuscat ca un caine? Nicidecum. Asa vor cadea si ei caci Dumnezeul popular nu uita. Vreau sa consemnati aceasta finala a serviciilor lor facute numai si numai spre binele SRI si impotriva echilobrului justitiei. Veti trai si veti vedea ca totul se intorrce.

# biet roman saracu' date 28 March 2016 22:05 +1

Am citit un roman , sau vazut un film de serie D, un sequel la Frankenstein, in care creatura facuta din bucati ii cerea creatorului sau uman ( ambasadorul Kle, pardon, CEO Free Dr. House, pardon iarasi, lui Victor Frankenstein) sa ii faca o femeie asemenea lui. Cred ca ideea era prezenta si in romanul original. La asa ceva m-as gandi daca as vedea un cuplu din personaje nepotrivite fiecare in parte, dar potrivite impreuna. Doua papusi facute fiecare din bucati moarte SUFLETESTE , alaturate si lipite fortat, inzestrate cu viata artificiala venita din o tehnica ce ne depaseste, manipulata de un savant strain. Exact precum creaturile unui romantism tenebros, gotic, de inceput al altui veac. Profund nefericite dar si puternice in a face rau altora. Si culorile tenului sau ale parului (vopsit, nevopsit?) personajelor ar trebui sa fie inchise la culoare.Evident, si din culoare ne dam seama ca NU este cazul cu domnul si doamna din articol, spuneam si eu la ce ma gandeam.

# Scenaristul de serviciu date 29 March 2016 12:16 0

Eu as merge pe varianta psiho, mult mai realista. Pt.a transforma in marionete niste personaje cu pregatire profesionala intr-un domeniu care necesita ratiune si echilibru, trebuie doar destructurat modul lor rational de gandire, prin incurajarea acestora de a comite erori. Apoi urmeaza santajul sau specularea slabiciunilor iar cand devin controlabili, sustinuti si promovati pana acolo unde este nevoie de ei. Astfel incat atunci cand li se cere un anumit rezultat,sa fie apti pt. a gasi argumente in motivarea solutiei impuse. Daca unui avocat un astfel de exercitiu ii dezvolta creativitatea, fiind insa cenzurabil de un judecator cu o buna pregatire profesionala si corect, care nu se lasa trombonit de avocatii partilor cu interese contrarii, in cazul judecatorilor, cand practica un astfel de exercitiu in motivarea solutiilor impuse de aiurea sau ca asa au ei chef, cad in capcana raului pentru minte si suflet, ajungand in timp sa manifeste inclusiv tulburari psihice majore.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 11.08.2022 – Buda si-a dorit purtatoare de cuvant

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva