4 decembrie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

IN HAINE NEGRE, UMILITI SI OBIDITI – Fostul sef CNAS, medicul Lucian Duta, loveste in “impostorii cu fete hade”: ”Exista tratamente eficiente pentru cei care se imbolnavesc. Puteau fi achizitionate asta-vara, iar impreuna cu o campanie de testare masiva si gratuita puteau micsora semnificativ numarul mortilor... Intre timp aflu ca s-au aprobat 110 milioane de euro pentru un nou spital SRI. Asta in timp ce noua ni se spune ca nu sint bani pentru medicamente”

Scris de: George TARATA | pdf | print

15 octombrie 2021 14:20
Vizualizari: 7853

Fostul sef al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), medicul chirurg Lucian Duta (foto), demasca “impostorii cu fete hade”. Duta acuza autoritatile ca au gandit cinic si criminal, in conditiile in care de valul patru al pandemiei se stia inca din vara, dar nu au luat nicio masura pentru a se pregati din timp.


 

Intr-un text extrem de dur intitulat “In haine negre, umiliti si obiditi, postat pe pagina sa de Facebook, joi seara, 14 octombrie 2021, Duta denunta campania agresiva prin care persoanele care nu s-au vaccinat sunt scoase vinovate pentru dezastrul sanitar care se petrece in Romania, in conditiile in care cauza reala este de fapt incopetenta si nepasarea crasa a factorilor decidenti. “Au fost activate mijloace murdare prin care oamenii au fost ridicati unii impotriva celorlalti, iar familiile mortilor au trebuit sa inghita umilintele, ocara, batjocura si nedreptatirea celor ajunsi in mormant. Totul pentru ca adevarul sa nu iasa la iveala niciodata iar asa zisii conducatori statali sa poata dormi linistiti in nesimtirea lor”, scrie Duta.

Mai mult, Duta subliniaza ca vaccinarea a fost prezentata drept unica solutie pentru a iesi din pandemie, desi exista tratamente eficiente care ar putea fi administrate celor care se imbolnavesc. Tratamente care puteau fi achizitionate inca din vara acestui an, si care dublate de o testare masiva si gratuita puteau micsora semnificativ numarul mortilor.

In final, chirurgul Lucian Duta dezvaluie ca in timp ce romanilor li se spune ca nu sunt bani pentru medicamente, Guvernul tocmai ce a alocat 110 milioane euro pentru constructia unui nou spital al Serviciului Roman de Informatii. “Ei cu ei si noi cu noi!”, incheie fostul presedinte al CNAS.


Redam comentariul medicului Lucian Duta:


In haine negre, umiliti si obiditi

Asa arata sute de oameni care vin zilnic sa-si ridice mortii din spitale. Si pare ca nimanui nu-i mai pasa, iar daca ai murit nevaccinat apare o sleahta de nemernici care ii mai umilesc inca o data pe cei vii si indurerati care-si duc mortii catre cimitire. Ca si cum durerea mortii nu ar fi suficienta acesti oameni indoliati trebuie sa-si duca in obida si explicatiile superioare date de niste trogloditi platiti uneori regeste de o propaganda a carui singur scop este sa acopere minciuna, impostura si incompetenta unor nesimtiti catarati vremelnic pe umerii unui stat care demult este ingenuncheat in fata oricarui i-o cere!

Pentru acesti oameni in haine negre, umiliti si obiditi zilnic am incercat sa scriu si sa vorbesc. Incerc sa le spun ca am credinta ca si chiar daca cei morti au gresit nu meritau sa moara. Iar pentru cei care sunt in spitale imi doresc sa-i incurajez si sa le spun ca noi medicii intelegem umilinta si suferinta voastra precum si a familiilor voastre. Iar unii dintre noi vor spune adevarul pana cand impostorii carora nu le pasa de voi vor face ce trebuie.

1. Valul patru de pandemie era previzibil inca din vara, iar cei care aveau responsabilitatea sa se pregateasca temeinic NU au facut nimic. Iar acesti iresponsabili ne conduc in continuare. Au crezut ca daca au cumparat vaccinuri (cam cate 7-8 doze pentru fiecare roman) si au pupat slugarnic condurul unor paiate de Bruxelles totul e rezolvat. Au gandit cinic si criminal exact ca slugile: sa se vaccineze, iar daca nu o fac sa se duca draq la morga! Dar au mai pregatit ceva: bani multi, pe care i-au dat unor bisnitari de presa care au rolul de a repeta zilnic minciunile unei propagande statale si mai ales sa umileasca bolnavii.

2. Cand valul patru a lovit in plin traiam prostia unui vis de vara mincinos intitulat 'romani am invins pandemia'. Zambetul fals al acestei himere a dus in societate la ideea ca vaccinarea este inutila mai ales pe fondul unei neincrederi majore a oamenilor in propaganda prost facuta pentru asa zisa imunizare. Au inceput sa apara apoi sutele de morti si tipete isterice ca sistemul nu are destule paturi, ventilatoare, materiale sanitare etc. Iar pentru iadul dezlantuit au fost facuti vinovati cei care refuzasera vaccinarea. Adica au fost activate mijloace murdare prin care oamenii au fost ridicati unii impotriva celorlalti, iar familiile mortilor au trebuit sa inghita umilintele, ocara, batjocura si nedreptatirea celor ajunsi in mormant. Totul pentru ca adevarul sa nu iasa la iveala niciodata, iar asa zisii conducatori statali sa poata dormi linistiti in nesimtirea lor. Mai mult, au blocat aproape complet spitalele cu bolnavi COVID (pentru a simula ca le pasa) lasand alti bolnavi la voia intamplarii si care atunci cand ajung la spital cu afectiuni grave sunt trimisi la plimbare sa sufere in tacere,sa moara chiar, iar daca sunt totusi internati sa riste sa se infecteze cu COVID. Bolnavii suferinzi stau acasa iar 'batranii isi ascund ochii plini de lacrimi, barbatii stau obiditi'.

3. Adevarul este cu totul altul, iar impostorii cu fete hade trebuiesc demascati. Asa cum am mai spus EXISTA tratamente eficiente pentru cei care se imbolnavesc, chiar si nevaccinati. Aceste tratamente puteau fi achizitionate asta-vara, iar impreuna cu o campanie de testare masiva si gratuita puteau micsora semnificativ numarul mortilor.

4. Spitalele trebuiau transformate doar partial in spitale suport COVID si numai daca puteau demonstra ca au circuite total separate pentru miscarea si tratarea acestor bolnavi astfel incat sa nu blochezi accesul pacientilor cu afectiuni la fel de grave si care sufera in tacere acasa. In realitate spitalele au devenit ele insasi focare de COVID cu riscuri majore de imbolnavire pentru ceilalti bolnavi si pentru tot personalul medical.

5. Activarea mecanismului de alerta european este doar praf in ochi. Ni se dau niste farame fara prea mare importanta in timp ce in depozitele UNIFARM zac materiale sanitare, ventilatoare etc, in valoare de sute de milioane si care nu ajunge la spitale. De ce? Pentru ca jaful de la UNIFARM s-a facut prin supraevaluarea preturilor, iar azi directorii de spitale nu le pot cumpara pentru ca ar deveni 'penali'. Sigur ca in aceasta situatie ar putea interveni guvernul si sa oblige UNIFARMUL sa doneze aceste materiale indispensabile. Dar cineva ar trebui sa-si asume si mai ales sa-i pese. In schimb ni se spune cum UE ne ajuta cu cateva produse identice cu cele de la UNIFARM!

6. Cand s-a activat mecanismul european acum cateva zile am cerut si noi sa ni se dea medicamentele cu care EI isi trateaza bolnavii. Ni s-au dat cateva mii de doze de anticorpi monoclonali care sunt ridicole cantitativ pentru amploarea dezastrului. Si care ne-au invrajbit si mai tare pentru ca in loc sa le folosim pentru a stinge focare mari de boala noi am hotarat sa le imprastiem in toata tara incercand sa parem ca ne pasa. De fapt ne-am comportat ca si calicii care-si impart un codru de paine si care trag cu ochiul catre vecinul de alaturi ca nu cumva sa aiba mai multe firimituri. Iar toate astea se intampla ca o consecinta a slugarniciei ignorantilor care mimeaza ca ne conduc.

Solutiile exista chiar si acum iar minciuna trebuie sa inceteze. Ne-am saturat sa fim mintiti. Ne-am saturat sa ne imbracam in negru si sa ne plangem mortii. Ne-am saturat sa fim umiliti si obiditi!

PS: Intre timp aflu ca s-au aprobat 110 milioane de euro pentru un nou spital SRI la Balotesti. Asta in timp ce noua ni se spune ca nu sunt bani pentru medicamente. Ei cu ei si noi cu noi!

Comentarii

# Nu au medicamente deci interneaza dar nu trateaza ?!? date 15 octombrie 2021 14:17 +49

https://www.globalresearch.ca/the-2020-worldwide-corona-crisis-destroying-civil-society-engineered-economic-depression-global-coup-detat-and-the-great-reset/5730652

# Testati -cicluri PCR? Internati in SPITALE fara tratament? date 15 octombrie 2021 14:27 +31

https://www.globalresearch.ca/the-2020-worldwide-corona-crisis-destroying-civil-society-engineered-economic-depression-global-coup-detat-and-the-great-reset/5730652

# maxtor date 15 octombrie 2021 15:09 +14

-document de Partid si de Stat:"Certificatul interoperabil de vindecare este necesar întrucât, potrivit informațiilor actuale, persoanele CARE S-AU VINDECAT de COVID-19 continuă să obțină REZULTATE POZITIVE LA TESTELE pentru SARS-CoV-2, cu toate că acestea NU MAI SUNT CONTAGIOASE.",astre si dezastre!

# Porcii cu două picioare ne vor supuşi date 16 octombrie 2021 08:06 +65

Se încercă prin toate mijloacele şi metodele ticăloase, ca voci precum cea a medicului Duță, sa nu ajungă la urechile românului... Televiziunile si presa aservite, scot in fața personaje sinistre, cu fălci rumene, cu burdihane mari, precum ODIOSUL CHIREAC, care a pupat in toate găurile, toate regimurile de la putere. Se screme cu importanța ticălosului, slujbaş cu vorba otrăvită şi limba vicleană. Este unul din PORCII cu două picioare a lui Orwell (seamănă şi guiță ca porcul). Să se facă spitale pentru TURNĂTORI, stau-ar toată viața în ele , ca să nu ne mai poarte grija! "Trăiască" rasa superioară a porcilor, in tot anul si numai pâna in Ajunul Sfântului Crăciun!

# De ce exista SRI ? date 18 octombrie 2021 22:28 +16

Ce a efectuat de 30 ani x ~10mrld/an = 300 miliarde !!! ???

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 3.12.2021 – Werner vine la „Buze Dulci”

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva