Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

SE ZVARCOLESC PUCISTII – Inspectia Judiciara organizeaza un nou concurs pentru ocuparea posturilor de inspectori judiciari. Este al doilea concurs organizat in decurs de doua luni, dupa ce pucistii din CSM au facut tot posibilul pentru blocarea examenelor. S-a inscris si fosta sefa a Inspectiei Judiciare Rica Vasiliu Cravelos, care in curand face 10 ani la Inspectie, dar si laudatoarele DNA (Listele)

Miercuri, 6 decembrie 2017 18:00 | Scris de B.G. | pdf | print | email

Degeaba au incercat Ban & Co sa blocheze in CSM organizarea concursurilor pentru ocuparea posturilor de inspectori judiciari de catre Inspectia Judiciara si degeaba s-au pus de-a curmezisul incercand sa obtina monopolul pe procedura concursului de la institutia condusa de inspectorul sef Lucian Netejoru (foto), ca a venit Curtea de Apel Bucuresti si printr-o decizie absolut remarcabila a stabilit ca cel care poate decide oportunitatea organizarii concursurilor pentru ocuparea posturilor de inspectori judiciari in cadrul Inspectiei Judiciare este chiar inspectorul sef Lucian Netejoru.


Pe cale de consecinta, la circa doua luni de la anuntarea concursului de ocupare a locurilor vacante de inspectori judiciari din septembrie, Inspectia Judiciara a anuntat declansarea unei noi proceduri de concurs, de aceasta data pentru ocuparea a 19 posturi vacante de inspectori judiciari, 13 posturi la Directia de inspectie pentru judecatori si 6 posturi la Directia de inspectie pentru procurori.
Prima proba din concurs va avea loc pe 3 februarie 2018. Pe 4 februarie se vor putea depune contestatii la baremul de notare, in 5-6 februarie vor fi solutionate contestatiile, intre 7-10 februarie se vor motiva contestatiile, iar in 10 februarie se va afisa baremul de notare definitiv. Intre 11-18 februarie vor fi corectate lucrarile scrise, in 19 februarie vor fi afisate rezultatele la lucrarile scrise, intre 19-21 februarie pot fi depuse contestatiile, in intervalul 22-25 februarie se vor solutiona contestatiile, in 26 februarie se vor afisa notele finale. In data de 4 martie va avea loc sustinerea probei interviului de catre candidatii care au fost declarati admisi, iar rezultatele finale vor fi pe 5 martie 2018.

Candidati de seama

Conform listei publicate pe site-ul Inspectiei Judiciare, in concurs s-au inscris pentru functia de inspector judiciar la Directia de inspectie pentru judecatori un numar de 32 de judecatori. Printre acestia se afla si fosta sefa a Inspectiei Judiciare Rica Vasiliu Cravelos, care in curand va implini 10 ani in aceasta institutie, dar si actuali membri ai IJ, printre care Catalin Gabriel Badoiu, Teodora Giurca, Floarea Grosu, Marcovici Dantes, Elisabeta Mocanu, Simona Mihaela Musat, Daniel Mihai Onisor, Aida Popescu sau Petre Rosu.

In ce priveste Directia de inspectie pentru procurori, potrivit listei publicate de Inspectie, pentru cele 6 posturi de inspectori s-au inscris 13 procurori, printre acestia numarandu-se laudatoarele DNA Elena Radescu si Cornelia Prisacariu, dar si alti membri care se afla deja la IJ si incearca sa obtina un nou mandat, cum ar fi Georgel Aciu, Daniela Balcan, Ioana Cornel sau Laurentiu Vintila.

Iata lista cu judecatorii si procurorii care candideaza pentru ocuparea posturilor de inspectori judiciari

 

Accesari:6871

Comentarii

# DODI date 6 decembrie 2017 19:13 +4

Acum cei din Inspecția judiciară au ocazia să scape de leprele care au făcut front comun cu luluța lăudând-o că nici un procuror din România nu a încasat atîâtea rateuri.

# santinela date 7 decembrie 2017 08:07 +7

Ce CRAVELOS asta mai are tupeul sa candideze dupa mirsavia facuta in cazul Rarinca ? Ea trebuia arestata pina acum nu lasata sa mai candideze ! Cita mizerie,mai bine zis citi indivizi si individe mizerabile sint in sistemul judiciar romanesc ?

# şişu date 7 decembrie 2017 11:25 +1

toți foști inspectori şi foști zburătăciți de prin MJ PICCJ DIICOT care au ars gazul de pomana dar şi au pierdu sinecurile iar acum doresc alte posturi călduțe in care sa nu facă nimic! Se anunța un război interesant al pilelor!

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Sefii Completelor de 5 ale ICCJ, care nu au fost trasi la sorti, prezideaza ilegal sedintele de judecata?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 17.10.2018 – Kovesi ramane la PICCJ, fratele traducatoarei Pruna nu a scapat

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER