Indaco.ro

Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

EMINENTA CENUSIE A LULUTEI - Judecatoarea Dana Titian, consiliera Laurei Kovesi, este personajul discret care supervizeaza actiunile DNA din instante. Kovesi nu se desparte de ea nicaieri. Aproape in fiecare dimineata, procurorii de judiciar din DNA sunt scosi la tabla in sedinte de lucru ca sa explice Danei Titian ce vor sustine in fata judecatorilor, de la care primesc indicatii. Procurorul Camelus Paduraru este secundantul lui Titian

Vineri, 17 martie 2017 16:20 | Scris de L.J. | pdf | print | email

Surse avizate, care doresc sa-si pastreze anonimatul, ne informeaza ca in interiorul sediului central al DNA aproape in fiecare dimineata au loc sedinte cu procurorii de judiciar care asigura acuzarea in instanta, si se dau indicatii despre strategiile ce trebuiesc adoptate, ce are voie sa zica sau nu in instanta fiecare procuror etc. Nu Laura Kovesi se ocupa de aceste operatiuni – nici nu credem ca e in stare – ci eminenta cenusie din DNA, judecatoarea Dana Titian (foto 1) consiliera personala a lui Kovesi. Adusa de la Curtea de Apel Alba Iulia, Dana Titian pare inofensiva, dar nu e. Este un fel de capul rautatilor, multe din actiunile DNA si a sefei acestui parchet purtand amprenta ei.


Ni se spune ca in cadrul sedintelor cu procurorii de la Sectia judiciar, judecatoarea Dana Titian ii asculta, ca pe elevii scosi la tabla de profesor, pe procurorii care merg la dosarele importante in instante si le spune ce e bine si ce nu e bine sa sustina. Iar ce spune Titian trebuie dus la indeplinire, altfel pot aparea consecinte.

In rest, Dana Titian e ca o umbra pentru Kovesi, si asta din vremea cand era Procuror General al Romaniei. A fost langa ea de la inceputul activitatii de Procuror General si a urmat-o si la DNA. Oriunde merge Kovesi, la receptii, la procese personale, la intalniri de lucru la diverse institutii si chiar si la ambasade, Dana Titian e permanent cu ea.

Dana Titian apare si in scandalul deschis de fostul deputat Sebastian Ghita, mailul sau aparand pe corespondenta purtata cu “cucuveaua mov”.

Dom' procuror Camelus, mic mic, dar rau in instante!

La sedintele de prelucrare a procurorilor de judiciar Danei Titian i se alatura si un procuror mic si pipernicit, care raspunde la numele de Camelus Paduraru (foto 2). Si el pare inofensiv, dar sa il vedeti ce rau e in instante. Cat de absurd poate fi in a sustine cauze lipsite de un probatoriu elementar. A-l asculta pe Camelus Paduraru ce spune in sedintele de judecata de la Inalta Curte, unde pledeaza cu o manie de zici ca e un inchizitor din Spania evului mediu, pentru multi echivaleaza cu un adevarat razboi al nervilor. Are sau nu are dreptate, nu il veti auzi pe Camelus luand partea vreunui acuzat daca acuzarea nu se mai sustine. Camelus este imaginea fidela a procurorului de instanta al DNA. Sa nu ne mai mire cate achitari are an de an acest parchet... peste 15% pe 2016.

Accesari:12699

Comentarii

# De unde o știu pe tipă? date 17 martie 2017 17:48 +4

Asta-i tipa cu O SCRISOARE PIERDUTĂ... Frățiorul lui Băse i se plîngea că era vizitat în toiul nopţii de soţia şi fiica lui Bercea Mondial. https://www.antena3.ro/politica/cum-se-infunda-singur-mircea-basescu-fratele-presedintelui-i-se-destainuia-consilierei-lui-kovesi-259009.html

# judecînd după noul CP, nu străluce date 17 martie 2017 17:57 +2

Judecătoarea Dana Titian a săltat peste 28.000 lei pentru cît a transpirat la noul CP. http://www.expresmagazin.ro/lista-specialistilor-care-au-elaborat-noul-cod-penal-si-onorariile-primite-document/

# DODI date 17 martie 2017 19:48 +3

Era firesc să fie mulți cântători în corul luluței. Nu o duce pe ea mintea să facă mai mult de 2-3 dosare (vorba bețivului național hăhăilă!). Noroc cu leprele din magistratură care, nemulțumite de imunitatea față de grija zilei de mâine și lipsa răspunderii materiale, preferă și pupincurismul la scară mare. Necazul nostru e că chiar dacă fesele se schimbă pupincuriștii nu dispar. Ei se schimbă sau se perfecționează (lucrează la mai multe fese deodată!).

# O susține moral pe pîrîta Ko date 17 martie 2017 18:05 +4

A, e cunoștință a lui RS de la procesul cu LULUȚA CIORDUTZA! Completul de judecata format din judecatorii Lica Togan – presedinte – si Florinita Ciorascu a anuntat inca de la deschiderea sedintei incidenta unui incident procedural. Respectiv, faptul ca judecatorea Florinita Ciorascu a formulat cerere de abtinere si a intrebat-o pe judecatoarea Dana Titian, care statea in sala alaturi de reclamanta-parata reconventional Laura Kovesi: “Mai sunteti consilier al reclamantei?” O fi primit leafa integrală pe luna respectivă, deși a chiulit? http://www.infobraila.ro/2016/09/o-prostie-tulburatoare-dna-si-a-sabotat-sefa/

# fată bună, Dana: a făcut acțiunea 1/4doktei Ko date 17 martie 2017 18:12 +3

Răzvan Savaliuc a criticat-o pe şefa DNA pentru faptul că în 2014 a anunţat printr-un comunicat DNA acţiunea în instanţă împotriva sa şi a jurnaliştilor Antena 3: „Doamna Kovesi a făcut acţiunea în instanţă în nume personal. De ce a folosit Biroul de Presă al DNA în scop personal? Acţiunea civilă a fost trimisă şi publicată la Hotnews.ro. Iar acea acţiune a fost redactată de câtre consilierul său personal, judecătoarea Dana Tiţian. Cum a putut doamna Laura Codruţa Kovesi să îşi pună consilierul personal să îi redacteze o acţiune?”

# Cea mai buna fata este Dana date 17 martie 2017 19:36 +4

Nu i-a facut doar actiunea. Ea i-a redactat si teza de doctorat plagiat. Are un stil inconfundabil care reiese si din bucatile de rechizitoriu date pe surse tot de ea. Este Dana, e sora mea!

# Cine a pocit numele autoarei Makarenko? date 17 martie 2017 20:55 +2

Adică e posibil ca Dana să fi împerechiat, contra firii slavone, pe Tamam cu Makarenko? Poate SRI face lumină în acest chaos?

# Dana buna la toate date 17 martie 2017 20:01 +2

Si Politeanu Denuntatorul se zice ca a scris dupa diktarea ei. De asta a iesit necompetenta si incompetenta.

# Bond date 18 martie 2017 09:59 +5

Eminenta cenusie ??!! Poate doar cenusie dar eminenta in niciun caz , la cate dosare s-au intors pentru ca "fapta nu exista"!!! , imi inchipui ce indicatii a dat .Sa fim seriosi , toti sunt din acelasi aluat , actioneaza de pe pozitii de forta , fara niciun respect pt lege si asta pentru ca fac parte din sistem si stiu ca sistemul ii va sustine in tot ce fac , mai mult decat atat nici nici sistemul nu e de capul lui si inca primeste ordine de la cel/cei care au investit si inca investesc in ei ,e clar ca lumina zilei ca astia sunt niste tradatori (aservire faţă de o putere sau organizaţie străină)

# Zamolxis date 18 martie 2017 15:03 +1

României i-ar fi mult mai bine fără mafiotii ăștia care cică fac justiție și consuma  EXTREM de multi bani din buget.fara aceste instituții de forță corupte DNA, DIICOT, PARCHETE, ANAF SRI  aceasta tara ar prospera. Romania are nevoie de o reforma în justiție.  Nu știu ce tot așteaptă ăștia din noul guvern. CE SE AȘTEAPTĂ? DACĂ NICI ACUM CÂND AU MOTIVE GRAVE SA II DEMITA ȘI SA SCHIMBE SISTEMUL SA FACĂ LEGI NEINTERPRETABILE  NU O FAC ÎNSEAMNĂ că treaba PUTE rău. Degeaba au fost aleși și ăștia.  Iacătă ca aproape fac și aceștia jumate de an de când au venit la conducere și deocamdată în justiție nu au făcut NIMIC. NU ȘTIU CE MAI AȘTEAPTĂ???!!!

# Edelweiss - Mitocan de Bukowina date 18 martie 2017 15:49 +2

Dacă e marți, e Belgia și dacă e sâmbătă, e mitocănie în formă sublimată: sambadi să iscodească repijor în certificatele de naștere al celor Walkirii neconsolate, să vază dacă nu cumva la locul nașterii scrie - INSULA ELINĂ LESBOS! ( :o Vaileu, ce mitocănește am putut să grăiesc! Nici nu mă recunosc îndărăptul acestei mojicii. Din proprie inițiativă mă autosurghiunesc la cornerul odăii, loc în care adăst timp de 5 minute în poziția „Ghiocel”: cu capul plecat și rușinea sincer întipărită în roșeața dermei fețișoarei) :P

# victor date 18 martie 2017 18:56 +1

cine vede prosecutorii escroci mai ales din parchet constanta care sau privatizat la spaga ! tanti ilicea florentina ii conduce pe culmile dispersarii! codul penal=kakat

# Edelweiss - Pictor de Bestiarii din Bukowina. date 18 martie 2017 22:24 +6

Nichipercea ăsta de camelush mă duce cu gândul la un merceolog de Cooperație de consum din timpurile Plumbuitului. Numai ăia aveau fața asta de pui de „bogdaproste” când îmblau din casă în casă și din bordei în bordei ca să deie lumea la achiziții sticle și borcane, fer vechi, maculatură, ulituri ouătoare și călcătoare, purceluși, epurași, oauă, lapte, telemea, unt et caetera. Sau, îmi mai ******rează o imagine plastică: camelush este reîntruparea metempsichotică a lui Jupuitu - perceptoru lui Marin Preda. Prea seamănă jarca ai de geantă de-o poartă nichipercea cu geanta din a cărei încuietoare pocnea imperativ Jupuitul, somându-l pe Moromete să scoață paralele. /// p.s. știu că nu se cade să faci șot de înfățoșarea sau numele vreunui hominid, dar nu mă pot apține: Doamne, iartă, dar cum draaqu să te cheme ... CAMELUȘ? Mey, io să știu că ai mei genitori au făcut mișteaux de mine cu asemenea nume, pe cuvânt că în primele 30 de secunde mă duc să joc oleacă de „Balena albastră”.

# Edelweiss - Perv-portretist de Bukowina date 19 martie 2017 03:21 +3

Șî mă mai duce gândul pârdalnic la o asămănare: apăi, abea amu’ văd în pictură cât de naltă e arzoaica ceea haitoșă, cu instinctul de prădător deductibil din camuflarea în leopărdoaică Alfa, și cît de mâțâțăl e cocoloșul acela de Camelush care, cu tot cu păpucii-platforme, abia îi ajunge cu năsucul între boopsurile purisancei. Apăi, lăsând imaginația să zburde liberă, ar ieși o scenă într-un decor tipic BDSM, într-o cameră cu perdele, canapele și lumânări roșii, personagiile din pictură într-o ipostază de tip sado-maso: ea dominatoare, Master al cătușelor de catifea și al biciului cu 7 cozi iar el mititel, prăpădit, naked și închingat în ham de curelușe de piele neagră și inele ca de harnașament cabalin, în patru labe, cu curul roșu de atâtea lovituri de nagaică, smiorcăindu-se cu lăcrămi de istov. Dar nu bocindu-se de durere, ci bocindu-se la Dominatoare ca să-i deie oleacă ochelarii și tașca, că în cele două fetishuri îi stă POWER-ul lui de greucean-pufuleț, poponetzputzulicăursuleț.

# Charlie date 19 martie 2017 06:18 +3

Cine e in poza langa Camelus? Cumva Iohanis travestit?

# prinncipalu SUCCES al DNA date 20 martie 2017 13:08 +1

Tot DT a venit cu ideea de a proslăvi în Le Monde „Acesta va rămâne, dincolo de condamnări, principalul succes al DNA” („Mobilizarea istorică a tinerilor din zonele urbane”) or MINCIU_RELU = scriitorul necunoscut Mirel Bran a făcut-o de capul lui, nerespectînd DIRECTTIVA Kovesi ( „Dar apreciez la anumiti jurnalisti ca inainte de a scrie un articol cer un punct de vedere, chiar daca ulterior nu sunt de acord cu ceea ce DNA le spune, e important sa aiba un punct de vedere si sa il publice. Aceia sunt jurnalisti corecti”.)?

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Trebuie suspendat presedintele Iohannis pentru refuzul de a aplica decizia CCR care il obliga sa o revoce pe Kovesi?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 18.06.2018 - Presiuni pe Livia Stanciu sa-i cedeze locul lui Kovesi

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER