Indaco.ro

Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

OBSESIA – A aparut un nou fragment din mailul trimis de Kovesi procurorilor din DNA dupa inregistrarile RTV: "Unul dintre procurorii DNA este infractor... A inregistrat precum infractorii si s-a vandut unor politiceni si jurnalisti... Au mai fost infractori procurori sau politisti in DNA... Imi este rusine... Un astfel de infractor nu poate sta in DNA... DNA nu este un infractor las... Lenesii, birfitorii si infractorii nu pot sta in DNA... Va asigur ca rezist si nu ma las"

Vineri, 14 iulie 2017 19:45 | Scris de Elena DUMITRACHE | pdf | print | email

Lovitura de gratie pentru Laura Kovesi! Jurnalistul Victor Ciutacu a prezentat in premiera la Romania TV fragmentul lipsa din e-mailul trimis, in 22 iunie 2017, de sefa DNA procurorilor din subordine, dupa publicarea inregistrarilor bomba din sedintele DNA, in care Kovesi le cerea procurorilor sa "decapeze" premieri. Daca ar fi sa tinem cont de continutul fragmentului citit de Victor Ciutacu vineri seara, 14 iulie 2017, este de inteles de ce a fost atat de ferit de ochii opiniei publice.


Kovesi vede numai infractori

In fragmentul pe care jurnalistul l-a citit din mailul trimis procurorilor DNA in 22 iunie, la 4 zile de la momentul la care Romania TV a facut publice inregistrarile din sedintele DNA, sefa DNA le cere procurorilor din subordine sa se mobilizeze, sa stranga probe si sa obtina informatiile necesare pentru demascarea "infractorului" din DNA care "s-a vandut unor politicieni si jurnalisti", avertizand ca, asemenea altor procurori si politisti "infractori" din DNA, nici cel/cea care a furnizat presei inregistrarile "nu poate scapa de raspundere penala". Caci, in opinia lui Kovesi, fapta este una penala, aceasta repetand chiar obsesiv cuvantul "infractor".

Mai mult, din fragmentul lipsa al e-mailului prezentat de Romania TV, Laura Kovesi le mai transmite procurorilor sai ca de un an de zile este atacata mediatic, insa va rezista si nu se lasa, intrucat tot ceea ce se spune despre aceasta sunt minciuni ce au luat nastere pentru ca "ne facem treaba".

Cititi uluitorul fragment din e-mailul Laurei Kovesi, prezentat in premiera de Romania TV:

"Mereu am spus ca DNA nu este un om ci este o institutie, iar cel mai valoros capital al institutiei noastre sunt oamenii care lucreaza in DNA. Duminica seara (n.red. - 18 iunie 2017), insa, am simtit ca toate aceste lucruri bune sunt sterse cu buretele. Si asta pentru ca unul/una din "curajosii" DNA a inregistrat precum infractorii pe toti colegii care au participat la o sedinta si s-a vandut apoi unor politiceni si jurnalisti (care acum cred ca sunt fericiti ca 'il au pe ala din DNA la mana'). Nu conteaza continutul inregistrarii pentru ca stiti bine ce discutam noi la sedinte. Conteaza ca un las si un infractor a facut publice discutiile noastre profesionale, strategiile noastre, ideile noastre si a expus un numar mare de procurori la diferite atacuri. Asa cum, pe cuvintele mele au facut interventii sau adaugiri de cuvinte, de unde stim ca maine un alt coleg nu va pati asta? Pentru ca vocile mai multora din DNA au fost facute publice, au fost inregistrati in timp ce vorbeau de dosare si e posibil sa li se rastalmaceasca cuvintele.

Si cel mai mare rau este ca unul dintre procurorii DNA a facut asta si este infractor. Iar asta a avut impact in sistem si in opinia publica. Nu cred ca am cuvinte sa calific acest gest de infractor. Si mai ales, imi este rusine ca un astfel de om este procuror DNA. Au mai fost infractori procurori sau politisti in DNA, care, stiti bine, ca mai devreme sau mai tarziu au fost prinsi si dovediti. Iar in acest moment trebuie sa ne mobilizam cu totii si sa aflam adevarul. Stiti ca lumea e mica, unii se lauda, altii vorbesc mult si asa cum zilele acestea ati/am obtinut informatii, sa ne mobilizam sa strangem toate probele. Un astfel de infractor nu poate sta in DNA si nu poate sa scape de raspundere penala.

Duminica seara a fost momentul in care, noi toti, am fost afectati. Eu de 1 an de zile sunt zilnic supusa unor atacuri mediatice. Sunt acuzata pe nedrept, se spun minciuni despre mine, multe neadevaruri. Si asta pentru ca, impreuna ne-am facut treaba, iar inculpatii sunt disperati. Va asigur ca rezist si nu ma las. Dar stiu in egala masura cum v-ati simtit duminica seara. Si asa cum impreuna am construit ceea ce este DNA acum, tot impreuna trebuie sa rezolvam aceasta situatie.

Impreuna sa facem curatenia in DNA de care avem nevoie. Astfel de oameni n-au ce cauta intre noi. Lenesii, birfitorii si infractorii nu pot sta in DNA. Stiu ca marea majoritate a celor din DNA sunt oameni curajosi si implicati. Si stiu ca sunteti revoltati de ceea ce s-a intamplat. Si ingrijorati. Dar impreuna o sa reusim. Si o sa ramana in DNA doar cei care merita. Doar cei care muncesc zi de zi. Si orice problema apare va asigur ca, prin comunicare, o sa gasim si rezolvarea. E momentul sa fim uniti si sa aratam oamenilor ca DNA inseamna tot ceea ce era in ianuarie cand au iesit in strada sa ne sustina. Ca DNA nu este un infractor las care inregistreaza ilegal."

Accesari:23204

Comentarii

# Gogu date 14 iulie 2017 20:37 +15

Această cumătră, tot face aluzie că ea își face traba... dar treaba toată lumea și-o face ”pe toaletă”. Probabil că de morcovită ce e, are diaree cronică și de aia spune că își face treaba !

# gelu date 15 iulie 2017 16:45 +5

Inteligenta Luluta, fata lui Lascu isi da singura cu ciocanul in cap. In primul comunicat transmis catre presa dupa aparitia inregistrarilor afirma ca acestea sunt trucate si nu reflecta realitatea dar in aceast email recunoste practic cum ca inregistrarile sunt adevarate. Numai un retardat mintal poate sa scrie asa ceva. Pai nene daca ai mintit primadata mergi cu minciuna-n cioc pana la capata, nu te deconspira ca o proasta ce esti.

# Ciordutza = victima propriei prostii tulburătoare date 16 iulie 2017 12:09 +2

Victima LCK = „acuzată pe nedrept” a fost autorizată din 2012 Plagiator General al României (Corect News). Dovedită abia peste un cincinal. Se miră ca deșteapta-n tîrg că e „zilnic supusa unor atacuri mediatice” după ce a acumulat bile negre cu duiumul prin acțiuni ce nu se asortează cu profilul DNA. Ține la FEZANDAT dosare ale corupților ce trebuie protejați și se miră că nu o aplăudăm.

# păcătosu Lăzărică date 16 iulie 2017 13:33 0

E o minciună că LCK trebuia să informeze MJ, CSM și Președinția că AG are dosar penal! A presimțit în urină că va primi NUP ... DUPĂ ce va fi uns :P

# DOREL date 16 iulie 2017 10:28 +1

E...he...hei..., tulburatoarea K. poa' sa faca si zica ce vrea ea, poate sa ude si canapeaua... in fine, orice, pentru ca (bine-bine, nu ea, ci aia care o tin la geam) ii au la mana si pe excelenta sa Hans Klemm, si pe nea Traian si pe tanarul Werner ..  si pana si pe cel mai puternic om al lumii (aaa, Donald Trump - ca sa nu avem vorbe) ! Si, b): cu ce, pai ... e secretul lui Polichinelle !  Parerea mea ...

# SUCCESURI CONFIDENȚIALE date 16 iulie 2017 12:54 +2

Cumătra vulpe Ciordutza se bate cu cărămida în pectorali că e pluri-decorată. Consideră că meritele ei sunt... SECRET DE STAT :P :P :P

# Cu caramida in... date 16 iulie 2017 16:51 0

Pectorali - genul masculin...fiind vorba despre o fiinta de genul feminin (probabil!), corect ar fi...laptarie!  8)  :-*

# Ilie date 14 iulie 2017 20:37 0

Parerea mea ca aceste mailuri sunt trimise cu dedicatie, stiind ca vor ajunge in massmedia :)))

# DODI date 14 iulie 2017 21:32 +14

Așa se întâmplă când numești un analfabet să conducă o instituție așa de importantă. Ajunge, ca și ospătarii de pe vremuri, să se creadă valoros, importanti, imuabil și fără de care România ar sta în loc. Patrupeda luluța nu știe că toate cimitirele sunt pline cu oameni de neînlocuit.

# infractoru anonim date 15 iulie 2017 00:26 +3

Frază la ani-lumină distanță de logică: „Ca DNA nu este un infractor las care inregistrează ilegal.” Dar cum ambasada Franței a mințit-o frumos („Aceasta perioada sportiva intensa nu v-a deturnat de la studiile dumneavoastră.”), Mika Plagiatoare (doar 4%) nu se lasă!

# mama cătușelor date 16 iulie 2017 12:23 +1

E un neadevăr că LCK trîntește cu mucii în fasole iar și iar, crezîndu-se chemată să aresteze și 10 mii de persoane? TAMAM în media suedeză a apărut ... o veste bună: „Urmează noi arestări.” E o minciună că nu are habar de atribuțiile DNA?

# Vorba 4pedului Vasilică: „e magistrală” date 15 iulie 2017 02:06 +2

Cît tupeu poate avea 1/4dokta LCK! După ce că atacul la cea Ordonanță i-a dat de gol incompetența profesională, totuși ne arată bau-baul - protestele conduse de GEACA ROȘIE. Obsedată de putere, își dă autogol sau angajament de a folosi instituția după bunul ei plac („DNA înseamnă tot ceea ce era în ianuarie”).

# OUTSIDER date 15 iulie 2017 02:12 +3

De are timp, dl av. CLP (a scris LULUTA NU AR FI FOST BUNA NICI LA SCOALA DE MESERII) să-și spună părerea despre bazaconiile debitate de LCK, șef DNA, doctor în drept cu teză potcovită cu MAGNA CUM LAUDE.

# unul din lumea cea are date 14 iulie 2017 22:17 +5

numai prostii# rezista in fara probelor irefutabile ! sa/l mai citez me maestrul ? oricum koivesi este de o prostie si indolenta infioratoare,ca toti aia din marginiea sibiului si scoliti la ,,scoala ardeleana,,

# NO COMMENT date 15 iulie 2017 18:24 +3

„Kovesi e atacată pentru că arată bine.” :P :P :P

# Golan date 14 iulie 2017 23:15 +1

Lulutzo,poate ca ai inregistrat si d-ta ce s-a sarbatorit ''particular'' la Otanu in sufragerie.Vezi sa nu-ti scape inregistrarea,iar comesenii sa spuna ca esti o infractoare si sa te puna la ''detectorul de minciuni''.

# gelu date 14 iulie 2017 23:22 +9

Inculta si foarte rea mai este Luluta asta. In orice caz are un vocabular de gradinita, grupa mare. Ceeace dovedeste faptul c-a trecut prin scoala ca rata prin apa impinsa de la spate de tata Lascu.

# Țațele din Obor te susțin! date 15 iulie 2017 12:32 +2

LULUȚA e cultă (a citit mușuroaie de cărți polițiste) și foarte bună la suflet: nu s-a lăsat pînă n-a salvat onoarea bietei vădane Stanciu, sărind vioaie peste legislație. Așa că gata cu „minciuni despre mine, multe neadevăruri” :P :P :P .

# marian bucuresti date 15 iulie 2017 14:01 +3

dna se apropie de implozie...libertatea de exprimare, dreptul de a spune nu abuzului, imixtiunii in dosare nu conteaza pentru d-na k!

# „Guvernul meu” la PAȘTELE CAILOR date 16 iulie 2017 12:32 0

Cea mai curajoasă femeie = ex-răkan-kolonel Kappa n-a fost în stare să-și apere munculița, acceptînd clasarea dosarului OUG 13! Că însăilarea dosarului a fost o tîmpenie = neadevăr în ochii Ciordutzei.

# bula date 15 iulie 2017 14:44 +1

eu zic ca azi politicienii nu sunt adversari de luat in seama ai doamnei Kovesi.mai repede unii din dinozaurii din servicii...ce au parti or structuri oculte s aceste servicii...care duc in justitie ,media,administratie,economie...politica...etc....NASOL E CA NICI NU STIE EXACT CINE...DRAGNEA POATE FA FIE UN EXPONENT POLITIC AL UNEI RAMURI OSTILE AZI DNA...DAR MAI SUNT SI ALTII...SI SUNT MULTI.

# LCK nu știe ce vorbește date 16 iulie 2017 12:48 +2

Ko despre dosarul deschis lui Ponta fix în ziua în care PNL a depus moțiune de cenzură contra guvernului: „Nu, nu este o coincidență”. O fi cel dosar recent clasat?

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Trebuie suspendat presedintele Iohannis pentru refuzul de a aplica decizia CCR care il obliga sa o revoce pe Kovesi?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 18.06.2018 - Presiuni pe Livia Stanciu sa-i cedeze locul lui Kovesi

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER