Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

STRAMBACIOSUL – Seful DNA Ploiesti Lucian Onea s-a justificat penibil in fata presei, afisand ticuri nervoase deranjante care ii tradeaza problemele: "E posibil sa fie vocea mea... Nu au existat niciodata metode ilegale si nici intelegeri ilicite sau neloiale cu inculpatii... Nu va puneti intrebarea de ce discutiile sunt duse in spatiul public?... Santajul! Este o situatie care dureaza de doua luni... Nu am cedat presiunilor si nu o sa cedam niciodata!... Vom lucra in continuare in acelasi mod"

Luni, 12 februarie 2018 17:38 | Scris de Elena DUMITRACHE | pdf | print | email

Zi mare la DNA – ST Ploiesti, dupa dezvaluirile cutremuratoare facute duminica seara, 11 februarie 2018, de fostul deputat Vlad Cosma la Antena 3, care prezentau tehnica de lucru in dosarele de rasunet instrumentate la unitatea de elita a DNA de catre procurorii Lucian Onea si Mircea Negulescu. Luni dupa-amiaza, 12 februarie 2018, procurorul sef al DNA- Serviciul Teritorial Ploiesti, Lucian Onea (foto), a iesit public in cadrul unei conferinte de presa pentru a face clarificari cu privire la continutul inregistrarilor lui Vlad Cosma. Si mai bine nu iesea! Caci de clarificat nu a clarificat prea multe, ci doar s-a justificat si a incercat sa decredibilizeze demersul "inculpatului Vlad Cosma", pozand in victima si acuzand ca procurorii Directiei pe care o conduce sunt santajati.


DNA se cerceteaza singura

Iar aici apare o problema serioasa de Drept. Lucian Onea a marturisit ca la DNA exista un dosar privitor la santajarea procurorilor anticoruptie. Or, un principiu sacru de Drept stabileste ca "nimeni nu poate fi judecator in propria cauza". Iar in cazul de fata, ne intrebam, cum pot cei de la DNA sa instrumenteze un dosar de santaj care vizeaza chiar procurori din cadrul Directiei lui Kovesi?

Mai mult, cum pot face publice informatii dintr-un dosar de santaj aflat inca in lucru?

La aceasta din urma intrebare a raspuns chiar Lucian Onea care a justificat prezenta transcrierilor inregistrarilor din comunicatul de presa al DNA cu urmatoarea explicatie: "Dosarul face parte din comunicatul de presa. A trebuit sa avem o reactie, sa aveti o explicatie".

In ce o priveste pe Laura Kovesi, trebuie precizat ca Onea a refuzat sa scoata vreo vorba despre aceasta sau sa ii alature imaginea in scandalul imens din DNA Ploiesti, refuzand sa spuna daca s-a consultat cu sefa DNA pe dezvaluirile facute de Vlad Cosma sau daca a vorbit astazi cu aceasta. A afirmat in schimb ca vorbeste "aproape zilnic" cu Kovesi.

Declaratiile alandala facute de Onea, dar si ticurile pe care le-a afisat in timpul conferintei de presa au tradat insa starea de nervozitate accentuata a sefului DNA Ploiesti, acesta devenind pe parcursul celor circa 20 de minute pe care le-a stat in prezenta presei vizibil iritat de postura in care se afla si de intrebarile jurnalistilor.

Fara alte comentarii, prezentam integral declaratiile facute de seful DNA Ploiesti Lucian Onea in data de 12 februarie 2018, in cadrul conferintei de presa sustinute la sediul institutiei pe care o conduce:

"Lucian Onea: In legatura cu afirmatiile facute de inculpatul Vlad Cosma ieri si cu discutiile care au aparut in mass-media si in completarea comunicatului nostru dat presei astazi vreau sa fac urmatoarele precizari:

In toate cauzele pe care le instrumentam la DNA-ST Ploiesti am respectat intotdeauna legea si o sa o respectam in continuare. Nu au existat niciodata metode ilegale de investigare si nici intelegeri ilicite sau neloiale cu inculpatii. Vreau sa fie foarte clar: intotdeauna s-a respectat legea. Niciodata nu au fost falsificate probe in dosare. Sunt sustineri pe care le fac inculpatii in dosarele in care sunt cercetati. Nu e prima data cand se intampla asa ceva. Au mai existat situatii, am mai avut controale de la CSM, de la Inspectia Judiciara si s-a constatat contrariu. S-a constatat ca la DNA Ploiesti a fost respectata legea de fiecare data. Este de datoria noastra de procurori sa stabilim adevarul.

Nu va puneti intrebarea de ce discutile judiciare sunt duse in afara cadrului procesual, in spatiul public? Pentru ca pot fi facute tot felul de alegatii care nu pot fi verificate. Va spun inca o data ca nu au fost falsificate probe, nu am falsificat nicio proba.

Exista situatii in care, in conditiile prevazute de lege, se impune protejarea identitatii anumitor persoane si protejarea demersurilor acestora, in sprijinul aflarii adevarului. Din cand in cand, procurorul verifica daca aceste temeiuri se mai mentin sau nu si poate sa dispuna ridicarea masurilor. Atunci, lucrurile in dosar capata o alta conotatie. Instantele de judecata au verificat si vor verifica de fiecare data legalitatea si loialitatea administrarii probelor.

La DNA Ploiesti nu exista vreo situatie deosebita in care probele sa fi fost constatate ca nelegal sau neloial administrate.

Un al doilea lucru despre care vreau sa va vorbesc: Santajul! Este o situatie care dureaza de aproximativ doua luni. Exista un dosar care este inregistrat in luna noiembrie 2017, am fost avertizati de persoane din anturajul familiei Cosma ca va urma un atac in media, ceea ce s-a si intamplat. Dar noi am urmat calea legala, nu am cedat presiunilor si nu o sa cedam niciodata!

Se fac referiri la fostul nostru coleg Negulescu, in conditiile in care nu a lucrat in dosarul in care se face referire, iar discutiile pe care el le-a facut, daca sunt autentice, nu sunt din perioada in care lucra la DNA Ploiesti.

Bun, ce este cu tabelele, ce este cu acel inscris olograf? In dosarele noastre toate probele sunt depuse de parti, de inculpati sau de celelalte persoane, potrivit procedurii penale, fara incalcarea dispozitiilor legale.

La acest moment pot sa va spun ca acel inscris olograf si acele tabele au fost depuse la dosarul cauzei de inculpatul Vlad Cosma. Tot ceea ce s-a prezentat la televiziune este o varianta denaturata, personala, facuta de inculpatul Vlad Cosma, care spera ca pana la termenul din 19 februarie 2018 sa influenteze cumva organele judiciare.

Inainte sa intru aici am auzit un zvon ca o sa vin si o sa imi anunt demisia. Eu vreau sa trag o alta concluzie: indiferent de metodele folosite, de intimidari, de santaj nu o sa cedam presiunilor, nici eu, nici colegii mei, chiar daca aceste presiuni sunt din ce in ce mai agresive si vor sa ne compromita sau sa ne demobilizeze. Noi la DNA Ploiesti lucram in echipa, vom lucra in continuare in acelasi mod si vom fi din ce in ce mai mobilizati.

Daca aveti intrebari?

Jurnalist: Cand ati vorbit ultima oara cu Laura Kovesi?

Lucian Onea: Vorbesc aproape zilnic cu doamna Kovesi. Ma intrebati despre ce am vorbit? As vrea sa ma intrebati in legatura cu situatia supusa discutiei, nu cu doamna Kovesi! Pot sa ca ofer un raspuns, dar nu cred ca are legatura cu situatia pe care o discutam. Va rog sa ma intrebati punctual cu privire la aceasta situatie care tine de DNA Ploiesti, da? In activitatea DNA Ploiesti nu intervine nimeni, procurorii sunt independenti, da? Va rog sa ma intrebati punctual cu situatia supusa discutiei.

Jurnalist: Atunci punctual, este vocea dumneavoastra in inregistrari?

Lucian Onea: Posibil sa fie vocea mea. Este posibil sa fie vocea mea. Sunt inregistrari prezentate in mod trunchiat, nu stiu sa va spun la acest moment. O sa se faca verificari si o sa vedem daca sunt probleme sau nu sunt in legatura cu vocea mea.

Jurnalist: Documentele prezentate in acele inregistrari sunt sau nu in dosar?

Lucian Onea: O sa fie efectuate probabil controale. Noi am solicitat chiar astazi sa se faca verificari de catre Inspectia Judiciara pentru ca reputatia nostra profesionala este pusa in joc. O sa fie facute verificari, o sa se constate daca acele probe sunt acolo si in ce modalitate au fost administrate.

Jurnalist: Ati spus ca toate acele discutii ale lui Negulescu nu sunt din perioada in care acesta lucra la DNA Ploiesti.

Lucian Onea: Nu sunt din perioada DNA Ploiesti. Sunt foarte sigur.

Jurnalist: Ati vorbit de un santaj. Cine credeti ca va vrea capul?

Lucian Onea: Exista un dosar care se afla in curs de solutionare, se efectueaza urmarirea penala la structura centrala si nu as vrea sa discut amanunte despre aceasta situatie. V-am oferit decat un indiciu.

Jurnalist: Este adevarat ca au fost inlocuite acele tabele de care vorbea Vlad Cosma?

Lucian Onea: Deci, toate probele si modalitatea de administrare este la dosar. Va fi verificata, cu siguranta. Nu exista nicio problema de legalitate, asta pot sa va confirm.

Jurnalist: In perioada in care Negulescu a lucrat aici, ati avut vreo sesizare cu privire la anumite practici care nu aveau legatura cu deontologia profesionala?

Lucian Onea: Deci, ceea ce s-a facut dincolo de aceasta institutie atrage o raspundere personala a fiecaruia. Mircea Negulescu a raspuns pentru ceea ce a facut si pentru ceea ce noi aici in institutie nu am avut cunostinta.

Jurnalist: Aveti idee, domnul Vlad Cosma este in tara?

Lucian Onea: Nu am idee. Maine este citat intr-un dosar, sa vedem daca se va prezenta sau nu.

Jurnalist: In calitate de ce?

Lucian Onea: In calitate de martor.

Jurnalist: Exista posibilitatea ca vocea de pe inregistrari sa fie a dumneavoastra si sa fi fost inregistrata in sediul DNA Ploiesti?

Lucian Onea: Deci, am avut multe discutii cu multe persoane, inclusiv cu Vlad Cosma, in sediul acestei institutii. La intrare, persoanele nu sunt verificate decat pana la un anumit nivel. Nu dezbracam oamenii atunci cand intra in institutie, pot face inregistrari. Noi nu ne-am ferit niciodata de la a fi inregistrati pentru ca nu avem intelegeri nelegale cu nimeni. Ati inteles? Daca a facut inregistrari, e problema lui. Ati inteles? Alta intrebare!

Jurnalist: V-am intrebat daca ati tinut-o la curent pe doamna Kovesi in legatura cu aceste dosare despre Cosma si Ghita. In inregistrari se precizeaza ca aceste falsificari de probe au fost dirijate...

Lucian Onea: Deci, la DNA Ploiesti procurorii sunt independenti si actioneaza conform legii. Nimeni, nici doamna Kovesi, nici altcineva nu intervine in activitatea lor si procurorii nu sunt obligati si nici nu informeaza pe nimeni in legatura cu ce fac in dosare.

Jurnalist: V-ati intalnit cu Vlad Cosma in afara sediului DNA Ploiesti si de ce vorbeati pe whatsapp?

Lucian Onea: Niciodata nu m-am intalnit cu Vlad Cosma in afara institutiei si nu am vorbit nici cu Vlad Cosma, nici cu Andreea Cosma la niciun telefon, nici pe whatsapp, nici in alta modalitate

Jurnalist: Suspectati o intelegere intre Dan Voiculescu si Vlad Cosma?

Lucian Onea: Nu suspectez nimic. Eu nu suspectez absolut nimic.

Jurnalist: Spuneti ca dosarul e de doua luni. Au fost luate masuri in acest timp?

Lucian Onea: Este un dosar in lucru si nu vreau sa comentez.

Jurnalist: I-ati prezentat schema de probe si ancheta in sine doamnei Laura Codruta Kovesi?

Lucian Onea: Deci, nu discut despre aceste lucruri. Eu v-am spus cum se fac anchetele aici. Astea sunt niste intrebari care nu au legatura cu obiectul intalnirii noastre.

Jurnalist: Va este frica de arestare, de un posibil dosar penal?

Lucian Onea: Niciodata!

Jurnalist: In dosarul de santaj la care faceati referire ce calitate aveti?

Lucian Onea: Nu vreau sa discut despre aceasta situatie. V-am prezentat cateva indicii. E un dosar in care se face urmarirea penala.

Jurnalist: Au existat situatii similare, presiuni de genul acesta?

Lucian Onea: In ultima perioada, de cand am inceput sa instrumentam tot felul de dosare importante, au inceput sa apara tot felul de presiuni. Au fost si alte dosare in care au fost presiuni care au generat tot felul de controale. Si v-am spus, controalele au stabilit ca a fost respectata legea de fiecare data.

Jurnalist: Dar cum au ajuns sa fie inregistrate acele discutii din dosarul cu santajul?

Lucian Onea: Pai, puteti sa va dati si dumneavoastra raspunsul. Vi l-ati dat aseara.

Jurnalist: Ati fost citat la Parchetul General?

Lucian Onea: Nu am fost citat, iar daca voi fi citat, am sa ma duc, bineinteles.

Jurnalist: Cate dosare are Vlad Cosma la DNA Ploiesti?

Lucian Onea: In ce calitate? Are mai multe dosare in care a fost implicat Vlad Cosma, dar nu vreau sa detaliez.

Jurnalist: Colega mea v-a intrebat despre inregistrarile date in comunicatul DNA, despre cum s-au realizat inregistrarile sau de ce ati simtit nevoia sa faceti inregistrarile care au fost date in comunicatul de presa al DNA.

Lucian Onea: Deci, acele inregistrarile fac parte din strategia de santaj si fac obiectul dosarului despre care v-am spus. Fac parte din strategia lor de santaj.

Jurnalist: Asta va intrebam, cum a ajuns acele inregistrari in dosar, au fost facute in DNA?

Lucian Onea: Nu mai discutam, sunt niste inregistrari din care rezulta o bucatica din modalitatea in care se face santaj. Am vrut sa vedeti la ce suntem supusi si despre ce este vorba. Ne-am simtit datori sa...

Jurnalist: I s-a cerut lui Vlad Cosma si Andreei Cosma sa faca vreun denunt?

Lucian Onea: Cum? La sediul DNA Ploiesti, niciodata! Au facut daca au vrut, daca au facut, nu stim si nu discutam. Niciodata nu a existat presiune asupra lor de nicio natura, ca sa fie clar.

Jurnalist: A cui a fost initiativa depunerii acelor tabele? A lui Vlad Cosma?

Lucian Onea: Rezulta din dosar. Eu v-am spus cine le-a depus.

Jurnalist: Vis-a-vis de aceste presiuni, de cand sunteti seful DNA ati simtit ca va este familia amenintata?

Lucian Onea: Niciodata ca acum.

Jurnalist: Inregistrarile pe care le-ati pus la dispozitie in comunicat, ati spus ca sunt la dosar. Cum ati putut sa faceti public acest lucru?

Lucian Onea: Dosarul face parte din comunicatul de presa. A trebuit sa avem o reactie, sa aveti o explicatie...

Jurnalist: Cand ati vorbit ultima data cu Kovesi? Ati vorbit aseara dupa difuzarea inregistrarilor?

Lucian Onea: Nu pot sa va raspund la aceasta intrebare. Uneori vorbesc zilnic. Fiind sefa mea ierarhica, sunt tot felul de probleme care trebuiesc rezolvate si asta ma obliga sa vorbesc cu dumneaei tot timpul."

Accesari:8114

Comentarii

# Edelweiss - Nedumirit de Bukowina date 12 februarie 2018 17:54 +18

Subțire, nenea clefăitorul din buze! „... am fost avertizati de persoane din anturajul familiei Cosma ca va urma un atac în media”. Așadar, Io* recunosc că sunt pruost ca tarașul de la gard, dar să-mi esplice și mia un inițiat într-ale dreptului penal, care anume este elementul material al infracțiunii de Șantaj, în cazul de față? Care este actul material al infracțiunii ce i se impută lui Cosma? Din câte pricep, cei de la „Elite DNA” au un sifon, un prăduitor în bătătura lui Cosma. Ori, mai nou, prăduielile acestui sicofant, având caracter de probă indirectă, din sursă publică sau terță persoană, au vreo putere probatoare? Sicofantul ăla mănâncă kăkat necântărit cu cupa IFRON-ului la telefon iar spusele lui pot fi concludente, utile, pertinente întru dovedirea unui prezumtiv șantaj? În ce țară trăim? :eek: Aham am uitat, trăim în Tribalia-Wallachia - Republika Procurorilor TâNpiți și a Juzilor Scelerați. Doar acolo se poate acuza un cetățean de șantaj funcție de spusele unui terț.

# Edelweiss - Copyst de Bukowina date 13 februarie 2018 09:22 +1

Sursa text: euroavocatura[dot]ro. Santajul reprezinta fapta care lezeaza sau este posibil sa lezeze dreptul persoanei santajate de a-si manifesta vointa si de a dispune de aptitudinile sale. I. Latura obiectiva (materiala) Elementul material consta dintr-o actiune de constrangere exercitata asupra unei persoane prin acte de violenta sau prin acte de amenintare. Actele de violenta si cele de amenintare sunt absorbite in continutul delictului de santaj. Daca autorul infractiunii a exercitat activitatea ilegala asupra mai multor persoane, fie dorind obtinerea unui folos de la fiecare, fie urmarind obtinerea unui folos unic (ex: sa nu se prezinte la concurs pentru a nu ocupa postul) vor subzista atatea delicte de santaj cate victime sunt.

# Edelweiss - Copyst de Bukowina date 13 februarie 2018 09:24 +1

Este irelevant pentru realizarea infractiunii daca victima a cedat sau nu violentei sau amenintarii. Prin astfel de mijloace, autorul trebuie sa determine subiectul pasiv aiba conduita pretinsa de autorul santajului, nefiind cerut de text ca victima sa fi cedat violentei ori amenintarii exercitate asupra sa de catre subiectul activ . Prin urmare, suntem in prezenta unei infractiuni de pericol, nu de rezultat. b) Urmarea imediata consta in crearea unei stari de temere a victimei, constrangerea declansata asupra sa punand-o in fata alternativei de a indeplini pretentiile faptuitorului ori de a suporta consecintele fizice, morale sau materiale, ceea ce echivaleaza cu o ingradire a libertatii psihice a persoanei vatamate de a actiona dupa vointa sa. c) Raportul de cauzalitate. Trebuie demonstrata existenta unui raport de cauzalitate intre activitatea faptuitorului si urmarea produsa.

# Edelweiss - Copyst de Bukowina date 13 februarie 2018 09:25 +1

Nu exista o astfel de legatura daca persoana vatamata a simulat ca se afla intr-o stare de temere serioasa, pentru a induce in eroare subiectul pasiv si a-l denunta. Santajul absoarbe, prin vointa legiuitorului, faptele de amenintare sau de loviri ori alte voilente, acestea facand parte din continutul notiunii de violenta fizica sau psihica. Cand violentele comise de autor au ca urmare o vatamare a integritatii corporale sau a sanatatii, va exista un concurs de infractiuni (santaj in concurs cu fapta prevazuta in art. 186 – vatamarea corporala ori in art. 187 C.pen. – vatamarea corporala grava). II. Latura subiectiva a) Forma de vinovatie. Infractiunea se comite numai cu intentie directa, chiar calificata, pentru ca insumeaza si elementul scop, scopul fiind acela ca faptuitorul sa obtina un folos injust, pentru sine ori pentru altul. Daca autorul nu a urmarit acest scop, el nu a actionat cu vinovatia ceruta pentru existenta delictului, deci nu avem infractiunea de santaj.

# Pif date 13 februarie 2018 12:21 +1

Nu te agita sa citezi din doctrina ! Yo zic ca treaba cu santajul a fost bagata la bâză. Cu procurorii DNA niciodata nu poti sa stii cum le functioneaza ceasul si cat sunt de sensibili.Stenograma aia reda 2 discutii (din 29.01 si 09.02) ce au caracter de informare, nicidecum de santaj. Personajul sau personajele care informeaza procurorul si ofiterul DNA nu solicita vreun favor personal sau pt. Cosma si nici nu insinueaza ca ar putea impiedica difuzarea inregistrarilor. Dimpotriva, ca treaba este groasa, ampla, de neoprit, fiind multi care au vazut inregistrarile...incat barfea lumea si prin targ.

# observator de prahova date 12 februarie 2018 18:44 +4

Vreti sa stiti cine-i onea? Intrebati vecinii, politisti si afaceristii din Ploiesti. Dar s-ar putea sa nu va placa ce aflati.

# DODI date 12 februarie 2018 18:53 +3

Așa sac, așa petic. Ce mi-i portocală, ce mi-i onea. Același aluat, aceleași aberații și aceiași slugărnicie în fața luluței. Și când te gândești că aceasta era catalogată drept unitatea de elită a DNA. Atunci ce să mai spunem de celelate unități DNA. Acolo IQ trebuie să fie sub nivelul tembelilor (atins de colegiul director al DNA).

# Portocală date 12 februarie 2018 21:48 +4

Ce față are ăsta!!!!! Îl depășește pe CELENTANO din Las Fierbinți la gesturi, mișcări și ticuri

# nelamuritu' date 12 februarie 2018 21:54 +4

NELOIAL - cine? cui? Cum adica intelegeri neloiale cu inculpatii? "Nu au existat niciodata metode ilegale de investigare si nici intelegeri ilicite sau neloiale cu inculpatii."

# Carcotas date 12 februarie 2018 21:56 +8

Acești oameni sunt un tip aparte de personalități umane; sunt in general fiinte slabe, doritoare sa-si vindece complexele de inferioritate. De aceea, sunt exagerat de drastice, inflexibile si-si justifica comportamentul prin nevoia de fermitate in fata infractorilor. Nu sunt capabili sa deosebeasca intre bine si rau si primesc de aceea orice misiune care le este trasata de cei mai puternici decat ei, evitand sa-si examineze propria constiinta. Nu sunt astfel numai procurorii ci si majoritatea judecatorilor din penal din marile instante. Este o mascare a instinctului atavic de vânător

# nelamuritu' date 12 februarie 2018 22:07 +1

NELOIAL - cine? cui? Cum adica intelegeri neloiale cu inculpatii? "Nu au existat niciodata metode ilegale de investigare si nici intelegeri ilicite sau neloiale cu inculpatii."

# Ultimul Charlot date 13 februarie 2018 01:31 +7

Semne de schizofrenie. Dupa manual. Sunt multi magistrati cu reale probleme. Doar ca trebuie baterii de teste serioase si schimbata mafia de la Colegiul Psihologilor. Aia sifoneaza banii luati de la psihologii din tara fara sa dea ceva in schimb la adapostul unei legi cu dedicatie. Iar psihologii din tara fac totul de mantuiala doar sa... mâncă si gura lor ceva. Daca s-ar face teste serioase cu baterii de teste serioase, care sa evidentieze deviatiile de tot felul o sa fim surprinsi de cati magistrati buni de legat sunt lasati sa ne hotarasca destinul. Poate ca vreodata, cineva, vreo guvernare, e dispusa sa faca curatenie si sa impuna standarde serioase de profesionalism si onestitate.

# efect secundar date 13 februarie 2018 07:09 +3

sau poate efecte secundare ale abuzului de nootropice? am mai vazut asta la MRU si Coldea... ?

# santinela date 13 februarie 2018 07:52 +2

Cit de dobitoc poti fi sa-ti contrazici propriul rechizitoriu de trimitere in judecata ? In rechizitoriu procurorul retine faptul ca acele liste au sosit pe adresa DNA-ului si sint trimise din Moldova de cineva iar apoi vi in conferinta de presa si sustii ca ele au ajuns in dosar bagate pe sest de Cosma !! Meseriasi nene, meseriasi si cica nu renunta a metodele astea.

# imun/teanu date 13 februarie 2018 10:34 +2

As fi avut, alaturi ziaristilor, o intrebare: "singur intr-o camera, uitat in oglinda nu v-ati speria?". Individul e inspaimantator /amintiti-va si de cealalta "scula" celebra, Pap(L)ici. Fenomenul "Turcanu" e recidivat. De fapt, in posturi din astea (cum la "batai", cand era voie legal!) selectia se face pe criterii de TARE psihice, care se si mai "educa". Intoarcerii la anii '50 i se vrea si oficializare, reancarnarea Anei Pauker zvarcolindu-si delirul. Sub umbrela "Marelui Slemm", dupa noaptea dezvaluirilor dat buzna (ca sa ce!) peste Doamna PM / Presedinte Trump chiar n-o sti ca inca isi tine la san sarpele "cinstitului" Soros?!, si nimenu nu-ndrazneste sa-i spuna?

# imun/teanu date 13 februarie 2018 10:54 +2

A mai zis. * "...inregistrari TRUNCHIATE". 1. Da, dar, adica, din ora/ore "conversatie" EXTRASE acum doar semnificative. 2. Insa, termenul "trunchiate" vrand sa ******reze ca si false (cum intr-un antecedent "decapare" si "cur pe birou", etc, declarate ca false dar dovedite reale) /ca (zis) "se va verifica", inseamna ca deja a si fost ales un expert care sa le regizeze imaculare. * ca "nu ne ferim de inregistrari". La DNA nimeni, nici musca, nu trece neperchezitionat, si la "soneria" metalelor /telefoanele se opresc la intrare. Singura explicatie e ca (cu procurorul!) s-a trecut pe langa control, "e cu mine!" /atat de sigur era zdreanta ca-l tine in frau /si, daca tot a trecut cu telefonul, a si inregistrat (deci si "grava neglijenta in serviciu"!, cu "incalcare consemne").

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - I-a matrasit taica Lazar dosarele lui Klaus Iohannis?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 20.11.2018 – Iohannis isi da iar foc la valiza, cu evreii

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER