15 iunie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 1.07.2020 – Cami cere audierea jurnalistilor Luju

Scris de: L.J. | pdf | print

1 iulie 2020 17:50
Vizualizari: 3692

* E teroare la o importanta instanta din Romania. Mai multi angajati au fost confirmati cu coronavirus, iar institutia si-a suspendat activitatea. Despre ce instanta vorbim si cat va dura suspendarea puteti citi facand click aici.


* Prim-ministrul Ludovic Orban nu sta deloc pe roze. Un nume greu din randurile formatorilor de opinie arunca bomba: Sica Mandolina a fost parasit de un om-cheie din PNL, care ar fi putut trage puternic in acest an, la alegerile locale si parlamentare. Cu toate acestea, politicianul in cauza i-a dat flit public lui Orban. Nu-l vedem cu ochi buni pe premier dupa faza asta... OK, am inteles: el stie sa se dea-n spectacol. Dar nimic nu-l recomanda ca bun organizator. De-aia zicem: fara sprijinul colegului de partid despre care este vorba acum, barca lui Ludovic Orban va cam lua apa. La cine ne referim aflati cu un click aici.


* Judecatoarei Camelia Bogdan i-a casunat din nou pe Lumea Justitiei. Intr-una dintre nenumaratele cereri de aparare a reputatiei profesionale adresate catre Sectia pentru judecatori din CSM, Cami solicita de data aceasta nici mai mult, nici mai putin decat audierea a doi jurnalisti Luju.ro in fata sectiei. Inainte sa exclamati: „Doamne, fereste!”, cititi pasajul din e-mailul Cameliei adresat Consiliului Superior al Magistraturii, unde judecatoarea suspendata face referire la noi (e-mail pe care, bineinteles, Cami l-a trimis si catre Luju):

„Conform disp.art.254 C.pr.civ. solicit audierea distinsilor jurnalisti Razvan SAVALIUC si George Tarata, specialisti in publicarea informatiilor confidentiale din faza de urmarire penala, la adresele antereferite, teza probatorie fiind modalitatea de obtinere de informatii de la SSIJ de catre persoanele care nu au calitate de parte”.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Cetateanul date 1 iulie 2020 22:07 +14

Ființa e precum bufonul ce se crede rege. Lumea trece pe lângă el, zâmbește din condescendență după care trece în fugă și își scuipă în sân să nu îi ajungă asemeni.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 14.06.2021 – Hagi si Popescu au fost umiliti, seful DNA Crin Nicu Bologa s-a lefait la VIP (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva