10 December 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Alesii conduc tara! Statul mafiot trebuie destructurat!

Scris de: Razvan SAVALIUC | pdf | print

5 January 2017 17:20
Vizualizari: 18779

Noua putere instalata dupa alegerile din 11 decembrie 2016 nu va sta mai mult de 6 luni pe pozitii daca nu va intelege faptul ca ALESII CONDUC TARA. 


In orice regim democratic sau autoritar, cei ajunsi la conducerea tarii decid calea de urmat. Daca PSD nu baga asta la cap va ajunge istorie! Daca in 6 luni PSD nu lichideaza politia politica din aceasta tara va cadea prada fortelor oculte din servicii si parchete, precum si a propagandei finantata ocult de sustinatorii institutiilor de forta.

In Romania, transformata sub regimul Basescu in colonie, cu un actual presedinte autist care nu face decat sa preia mesajele propagandei sorosiste, puterea politica a fost distrusa programat si inlocuita cu marionete impuse de afara.

Totul s-a operat cu ajutorul serviciilor secrete, a marilor parchete, precum si a autoritatilor fiscale de control – care au devenit asa cum a recunoscut creatorul Traian Basescu “un stat mafiot”.

Parlamentul a fost discreditat si adus in stare de paralizie politica, zeci de senatori si deputati fiind urmariti penal, arestati, trimisi in judecata, acuzati de ANI de conflicte de interese, si supusi linsarii mediatice de o propaganda platita ocult prin servicii.

Mass media a fost distrusa, “mogulii” de presa bagati la inchisoare, iar cele mai importante posturi de televiziune si publicatii au fost inchise sau aduse in stare de insolventa, pentru a fi preluate de paravane ale serviciilor. Nicaieri in Uniunea Europeana nu s-a intamplat un asemenea pogrom impotriva presei, fiind evident atentatul institutiilor de forta impotriva libertatii de exprimare.

Cea mai grea lovitura s-a dat mediului de afaceri romanesc, care a fost decimat cu parchetele si cu ANAF-ul pentru a se face loc multinationalelor, primele la scutiri fiscale si facilitati guvernamentale, si niciodata urmarite penal sau controlate de fisc.

Toti liderii politici, mogulii de presa si toti oamenii de afaceri romani importanti au primit etichete de “penali”, in vreme ce Romania a trecut sub o influenta straina fara precedent.

Succesul urias in alegeri al “penalilor” PSD s-a datorat tocmai faptului ca romanii au inteles pericolul distrugerii a tot ce e romanesc cu ajutorul institutiilor de forta, iar votul lor a fost o reactie de aparare in fata a ceea ce este antiromanesc.

Exista informatii ca personaje din afara au impus Romaniei si Moldovei un plan numit MINERVA, de preluare a controlului asupra Romaniei prin arma catuselor, stiindu-se ca in aceste tari in care exista mica coruptie generalizata de pe vremea comunistilor (cand totul se rezolva cu bacsis) orice roman isi doreste sa vada corupti la inchisoare. Un plan similar s-a incercat si in Polonia, dar nu a prins.

Planul a vizat formarea de dosare penale tutoror liderilor politici si factorilor decidenti importanti din politica, aparat guvernamental, presa, mediu de afaceri, astfel incat nimeni sa nu mai apere Romania si, cu ajutorul institutiilor de forta, sa se impuna o conducere dirijata din afara.

Guvernul tehnocrat a fost apogeul planului MINERVA, care insa a eseuat lamentabil la nivelul perceptiei romanului de rand, intrucat romanii au vazut diferentele de tratament intre ei si tot ce este extern, si faptul ca nu se pun catuse decat lor, nu si celor care vand tara strainilor si ne transforma in colonie.

Planul MINERVA a distrus Romania pentru multi ani de acum incolo si s-a bazat in ultimii 12 ani pe intarirea continua a institutiilor de forta!

Fiti atenti la cifre: daca pe vremea lui Ceausescu odioasa Securitate avea peste 2000 de securisti, azi SRI are peste 11.000 - (faceti calcul la 1000 euro/lunar media pe un lucrator de informatii x 12 luni, ca sa vedeti cat ne costa anual).

Daca pe vremea lui Ceausescu existau 2000 de magistrati, azi exista circa 7000, iar procurorii au ajuns sa isi formeze propria republica bagand frica in judecatori, in afara oricarei raspunderi pentru oamenii nevinovati desfiintati cu dosare penale - (faceti calcul la 3000 euro/lunar media pe un magistrat x 12 luni, ca sa vedeti cat ne costa anual).

Au fost create armate intregi de inspectori fiscali, jandarmii au fost transformati in trupe de interventie cu miile, au fost create agentii de prigonit politicieni si oameni de afaceri precum ANI, DLAF, structuri de politie speciale si alte institutii de acelasi soi: iata imaginea a zeci de mii de reprezentanti ai institutiilor de forta, care lovesc nu doar in alesii politici ai acestei tari, ci in mediul de afaceri care sustine prin taxe si impozite bugetul acestei tari!

Bugetele acestor institutii de forta au crescut an de an, si au crescut atat de mult incat daca va intrebati de ce nu se construiesc coridoarele de autostrazi asa cum a aprobat Uniunea Europeana, e din cauza ca bugetul de stat a devenit prea impovarat de institutiile de forta pentru a mai putea sustine asemenea investitii.

Aceasta a fost “viziunea” lui Traian Basescu despre statul romanesc modern, conjugata cu vointa celor de afara, si in aceasta fundatura a ajuns Romania. Iar PSD, oricat a fost de hulit pana acum, a ajuns sa fie votat masiv ca ultima speranta.

Ce trebuie sa faca PSD?

Eu nu vreau sa platesc prin taxele si impozitele care le achit lunar institutii de forta care nu iubesc si nu apara aceasta tara. Ca mine vor milioane de romani.

Cred ca daca PSD vrea sa aiba viata usoara cu institutiile de forta trebuie sa taie la greu in anul care incepe bugetele urmatoarelor institutii:

-bugetul serviciilor secrete (care nu se justifica in numar atat de mare si nu au fost in stare sa salveze tara de sub influenta straina, desi au ascultat la greu politicieni, jurnalisti si oameni de afaceri si care e suspectat ca a inlocuit mare parte din presa libera cu instrumente de propaganda platite din bani publici);

-bugetul marilor parchete (care au distrus ideea de Justitie independenta in aceasta tara pe care au transformat-o in Republica Procurorilor);

-bugetul CSM si al Inspectiei Judiciare (care au musamalizat toate abuzurile procurorilor si a unor judecatori din campul tactic);

PSD trebuie sa formeze urgent o Comisie Parlamentara de ancheta a modului in care presa a devenit vulnerabilitate la siguranta nationala sub regimul Basescu, iar SRI, PICCJ si DNA au declansat un pogrom impotriva a zeci de patroni de institutii de presa, cu consecinta distrugerii unor publicatii, in conditiile in care Constitutia garanta ca nicio publicatie nu poate fi suprimata. Daca au existat vinovati in actionarii unor institutii de presa, afacerile media nu trebuiau suprimate!

Nu in ultimul rand, noul ministru al Justitiei trebuie sa ceara in noul CSM revocarea procurorilor care au inregistrat achitari pe lipsa de probe si a sefilor DNA care au inregistrat ani de ani cifre record, de neacceptat, de peste 10% achitari. Ministrul Justitiei are de asemenea corp propriu de control si poate declansa actiuni disciplinare impotriva magistratilor care au savarsit abuzuri.

Atentie PSD! Daca nu intelegeti ca cei alesi conduc tara si daca va veti speria de propaganda antiromaneasca a oengeurilor sorosiste si a unor publicatii finantate ocult cu stiinta serviciilor, nu doar ca veti ajunge in masa victimele politiei politice, dar romanii nu va vor mai vota niciodata!

Comentarii

# Mulder, agentul mulder date 5 January 2017 18:26 +25

As adauga decat ca ar tb ca acea comisie, dupa ce stabileste ce ati spus in articol sau nu (ca poate e formata din Georgian Pop si alti "alesi"), sa ia si decizii aplicabile cat mai rapid. Oricum cred ca tb stabilit si care a fost /este prejudiciul si recuperat de la acesti decidenti care ne-au adus in halul asta. Daca nu se face asta rapid, cu coldea si kovesi inca 1 an, o sa le fie bine si politicienilor si noua. Dar nu in Romania.

# liam date 6 January 2017 18:00 -27

Psd-ul si ai lui au condus Tara ,nenicu,de cand se stiu ,provincial e 80% a psd-ului ,luati-i,mancati-i ,o sa fiti mai frumosi si mai caposi !

# iacob date 22 April 2019 09:09 0

Mare dreptate avea filosoful Petre Tutea cand a afirmat, "O natie de idioti" ! Fiindc n-ai inteles nimic din ce s-a intamplat in Romania din '90 si pana azi, nu pot decat sa-ti spun, somn usor.

# DODI date 5 January 2017 21:17 +25

Dacă PSD menține încrederea în limbrici cu patalama dată de SRI, buni numai de șopârle în parlament și de împiedicat adevăratele măsuri care trebuie luate pentru destructurarea SRI și pentru eliberarea din captivitate a lui mutulică de la Cotroceni, nu se va face dreptate în țară. Pe mutulică trebuie să îl iertăm pentru că săracul încearcă să facă pe viteazul dar nu îl prinde. Pălăria este prea mare pentru el. Singurul neuron pe care îl posedă răspunde doar la apelurile de la SRI și la sfaturile date de analfabeții săi de consilieri, marca Spiru Harem. Cât trebuie să mai spună Ghiță pentru ca Parlamentul să facă o comisie de cercetare a celor spuse ce el? Într-o țară a surzilor degeaba vorbește Ghiță.

# Edelweiss - Rarinc de Bukowina date 5 January 2017 23:37 +12

Stat mafiotic în toată regula, alcătuit după cele mai elementare principii organizatorice ale GRUPURILOR INFRACȚIONALE ORGANIZATE. /// Definiție: „Prin grup infracţional organizat se înţelege grupul structurat, format din trei sau mai multe persoane, constituit pentru o anumită perioadă de timp şi pentru a acţiona în mod coordonat în scopul comiterii uneia sau mai multor infracţiuni.” (art. 367, alin. 6 Cod Penal)

# escu date 6 January 2017 08:52 +16

Corect, dar Caracatița este greu de distrus dacă nu ai forța unor instituții loiale statului și sprijinul popular, votul nefiind suficient. De ce zic asta? Sunt tare curios câți vor ieși în stradă să susțină măsurile Guvernului de eradicare a mafiei create de Băsescu și presa liberă și neaservită? Câți vor susține în stradă eradicarea propagandei antiromânești făcută de ongiști, sorosiști și, mai nou, johanniști? Așa cum se prefigurează viitorul, vor fi perpetuate scandalurile, dezbinarea socială și națională de pe timpul lui Băsescu, Johannis nedorind un climat de liniște, de concordie socială, ci, mai de grabă, duce conflictul mai departe, chiar accentuându-l, spre slăbirea statului român și, Doamne ferește, ducând la disoluția sa.

# Legiuitorul nelegiuit date 7 January 2017 09:00 -13

PSD a revenit!el nu e corupt!el nu are intere de grup fiind multilateral dezvoltat!traoasca PSD.Traiasca partidul

# Emma Schwartz date 7 January 2017 10:08 +18

Iata înca un articol exceptional al dlui SAVALIUC. Felicitari ! De pe poziții de sinceri admiratori ai dlui SAVALIUC, eu, colegii mei și maestrul nostru ne permitem sa-i comunicam dlui SAVALIUC ca dl IOHANNIS „NU PREIA MESAJELE PROPAGANDEI SOROSISTE”, ci Domnia Sa executa cu devotament directivele Partidului Popular European (PPE), care este profund indignat ca dl IOHANNIS si sucursalele PPE din România (PNL. USR, PMP, PNTCD, UDMR) au pierdut alegerile parlamentare din 11 dec. Stim, din surse sigure, ca dl IOHANNIS dăduse garanții PPE că va castiga alegerile din 11 dec. Dlui IOHANNIS îi este teama A C U M ca PPE îl va scoate din joc !? Un îngrijorător semnal de alarma pentru Domnia Sa l-a constituit directiva transmisa recent D I R E C T dlui CIOLOS de a nu se mai întoarce la Bruxelles, ci de a rămâne la București pentru a acționa în vederea coalizării forțelor pro-PPE din România și împiedicării PSD-ALDE sa înfăptuiască programul de guvernare.

# Nicolaie Silviu date 7 January 2017 10:08 +15

Va pierdeti vremea cu Mutantii lui Soros incercand sa-i convingeti de adevaruri clare ca lumina zilei. Ei nu mai sunt capabili de o gandire logica. Nu mai au discernamantul necesar ca sa nu mai vorbim de sentimentele patriotice sau de onoare si respect pentru adevar. Ei au devenit sclavi ai Hotilor si al Camatarilor lui Soros care au ruinat Romania si au transformat-o intr-o Colonie Bananiera. O Colonie importanta numai pentru resursele ei naturale sau pentru pozitia strategica importanta pentru NeoComunistii care vor in numele Bolsevismului lor mascat sa Globalizeze lumea intreaga. Acesti Mutanti Portocalii slujesc o gasca de Derbedei la fel de Atei si Anticristi cum erau si antemergatorii lor din Guvernul "revolutionarului" Lenin sau Stalin. Un Guvern al Rusiei compus in proportie de 85% din rusi de etnie evreieasca. Ce etnie aveau Cominternistii Khazarului Stalin care au impus cu forta Bolsevismul in Romania ? Ce etnie au copiii acestora care misuna prin GDS sau prin ICR inregi

# ioan duscas date 7 January 2017 17:01 +7

in anul 2006 am preluat solicitarea mamei mele de restituire a 55 ha de teren forestier iar rezultatul a fost ca infractorii imobiliari se hotarara sa ma elimine sens in care acesti criminali din interne, servicii si justitie imi alipira eticheta de suspect de tot ce contine codul penal inclusiv crime, spionaj si terorism ! de peste zece ani de zile aceasta trupa de criminali nenorociti coordoneaza actiuni pur criminale impotriva mea si a familiei mele ! si asemenea criminali nenorociti pretind ca ar fii oameni ai legii !

# steluta date 9 January 2017 14:00 +11

ca sa tai un o sunca cu șoric gros precum tradarea binomistilor fanarioti Coldea si Kovesi era nevoie de un bisturiu bine ascutit precum Steluta Cataniciu nu de un briceag tocit si ineficient precum Florin Iordache . Ministrul PSD vrea sa ne amageasca - Kovesi si Lazar trebuiau demisi URGENT nu "consultati" pentru : politie politica si modul neserios in care-si fac datoria mimand impartialitatea si acoperind aceste scandaluri strigatoare la cer privitoare la jaful basescian si mafia serviciilor.

# Luca date 12 January 2017 09:57 0

Draga dna Steluta, aveti dreptate, ministrul la care va referiti se dovedeste a fi un briceag tocit si inficient. Multi spun ca PSD este macinat si tradat din interior. Maestrul Cristoiu a urat deja PSD-ului ,,moarte usoara", daca nu rspecta promisiunile si nu face curatenie in sistemul organelor statului. Ministrul Justitiei i-a numit deja ca secretar de stat pe Haineala - fosta presedinte a CSM, o basista indarjita si care are la activ multe gresel si victime chiar dintre membrii CSM. Caracatita traieste, lucreaza, caracatita se extinde si o sa-l inghita si pe Dragnea, nu numai PSD, dat si pe noi toti. I-a amortit spiritul vigilent al lui Dragnea? Aveam mai mari sperante de la el. Se pare ca nu si-a insusit lectia batranei din Radauti care afirma ca dupa ce faci curatenie in institutiile statului trebuie sa arunci si matura pe care ai folosit-o. Sper sa se trezeasca Dragnea si sa-si priveasca mai atent si cu circumspectie ministrii pe care i-a numit.

# Da trebuiau demisi date 9 January 2017 15:35 +5

Da într-adevăr ăștia trebuiau demisi nu chemați la consultări.  Ce sa consulte? Pai ori schimbare ori continuare?!? Se pune ceva la cale de către PSD?  Nu-și mai onorează promisiunile? Vor sa cada  la vreo înțelegere?! Sper ca nu. Sper sa nu coase totul iară cu ata alba

# jean date 9 January 2017 19:52 +4

Cum a mai spus cineva aici , poate ca la ministru la Justitie trebuia sa fie Cataniciu ; sa nu ne pripim caci s-ar putea si Iordache sa puna bicicul pe ei . Nu e interzis , ci chiar recomandat, sa se consulte intre ei ca sa scapam dracului de binomul asta ameriloc-democrat . PS. Klemm te bag in pizdocul ma-tii pt. Teo Peter !

# ADEVARUL date 12 January 2017 17:17 -1

NU DIN CAUZA GERULUI,CI A SCHIMBĂRILOR DIN S.U.A. SI GUVERN TIMPUL PARE SUSPENDAT ȘI PARE SĂ EXISTE LOC PENTRU O ASTEPTARE,DAR NU PENTRU CĂ DRAGNEA AR ACTIONA,CI DIN PASIVITATEA BINOMULUI REIESE,UN PARLAMENT FANTOMATIC,DEOCAMDATĂ...NU INTERESEAZĂ PE NIMENI MARE LUCRU.

# Daniel date 13 January 2017 13:53 0

https://vremuritulburi.com/2015/04/06/distrugerea-neamului-romanesc-de-catre-mafia-iudeo-masonica/

# MORAR IOAN date 18 January 2017 14:09 -1

CASTIGAREA ALEGERILOR DE CATRE PSD ESTE DIN CAUZA CA NU SA-U PREZENTAT LA VOT 70% DIN POPUTIE SI SA VOTEZE ANTI PSD.

# Alin date 1 April 2017 09:49 0

D-le Savaliuc, aveti în articol o frază cheie care spune că : "Exista informatii ca personaje din afara au impus Romaniei si Moldovei un plan numit MINERVA, de preluare a controlului asupra Romaniei prin arma catuselor". Puteţi să ne daţi mai multe amănunte în legătură cu aceste "personaje" ? Cine sunt ele şi unde putem citi mai multe despre ele ?

# strain date 6 April 2018 19:17 0

Multumesc domnule Savaliuc. Sunteti f. bun in tot ce faceti. Parerea mea este ca , avand puterea influentei , sa sprijiniti sau sugerati o impacare intre ponta si dragnea. E pacat de atata energie " idioata " care se pierde cand impreuna ar putea face lucruri marete .

# moraru alin date 7 April 2018 20:46 0

Corpul de control nu face nicio verificare cu privire la magistrati .Toate plangerile sunt trimise la Inspectia Judiciara care in proportie de 95% le caseaza.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 9.12.2022 – Recomandari de restaurante de la judecatorul Malaliu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva