22 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

APARARE DE SUCCES - Curtea de Apel a dat castig de cauza, irevocabil, Administratiei Strazilor. Avocatii de la Tuca Zbarcea & Asociatii, care au reprezentat Administratia Strazilor au reusit deblocarea proiectului de marcare si trasare a strazilor Capitalei

Scris de: L.J. | pdf | print

17 January 2013 14:54
Vizualizari: 10668

 

In anul 2011, Administratia Strazilor Bucuresti a organizat procedura de atribuire a acordului-cadru avand ca obiect proiectarea, executia si administrarea semnalizarii rutiere orizontale si verticale in Municipiul Bucuresti, avand o valoare estimata de 45 de milioane de euro. Una dintre societatile amendate de curand de Consiliul Concurentei pentru trucarea unei licitatii publice a contestat procedura de atribuire, motiv pentru care, timp de un an de zile, aceasta a fost paralizata.


Administratia Strazilor, in calitate de autoritate contractanta, reprezentata de avocatii de la Tuca Zbarcea & Asociatii, a obtinut o hotarare irevocabila in litigiul promovat de una dintre societatile a carei oferta a fost declarata necastigatoare. Victoria obtinuta ieri in fata Curtii de Apel Bucuresti permite Administratiei Strazilor ca, odata cu venirea primaverii, sa procedeze la marcarea si trasarea strazilor Capitalei.

Echipa de aparatori din cadrul Tuca Zbarcea & Asociatii a inclus avocati pledanti cu o bogata experienta in litigii privind achizitiile publice, fiind coordonata de Robert Rosu (foto) avocat asociat.

Finalizarea cu succes a acestui litigiu este in primul rand in beneficiul sigurantei cetatenilor Capitalei. Prin solutia favorabila a Curtii de Apel Bucuresti, Bucurestiul va avea indicatoare, sensurile de mers vor fi clar delimitate, trecerile de pietoni trasate, iar riscul accidentelor de circulatie va fi redus considerabil” - a precizat avocatul Robert Rosu.

Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii este cotata in fruntea clasamentului realizat de directorul international Legal 500 in ceea ce priveste capacitatea de solutionare a disputelor. Echipa de peste 40 de avocati din cadrul departamentului de litigii si arbitraje interne si internationale reprezinta clienti la toate nivelurile sistemului jurisdictional romanesc, de la tribunalele de prima instanta pana la inalta Curte de Casatie si Justitie, precum si in proceduri speciale in fata Curtii Constitutionale si in fata instantelor nationale si internationale, in proceduri complexe de arbitraj in baza regulilor Curtii de Arbitraj Comercial International (Camera de Comert si Industrie a Romaniei), ICC, UNCITRAL si ICSID.

 

Comentarii

# 7 date 17 January 2013 17:59 +1

CE A FACUT BOTA LA ALBA IULIA ? S-A ADMIS CONTESTATIA ?

# xx date 17 January 2013 22:33 -2

nici o sansa :P

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva