24 mai 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SEX LA VORBITOR? – Penitenciarul Rahova l-a sesizat la 23.01.2012 pe decanul Baroului Bucuresti, Ilie Iordachescu, despre o avocata care s-a produs indecent cu un detinut la o vizita. Cazul nu a ajuns inca la Comisia de Disciplina! Se incearca musamalizarea?

Scris de: Adina A. STANCU - Razvan SAVALIUC | pdf | print

18 martie 2012 11:41
Vizualizari: 14977

 

Scandal la Baroul Bucuresti! Administratia Penitenciarului Rahova l-a sesizat la finele lunii ianuarie 2012 pe de decanul Baroului Bucuresti, Ilie Iordachescu (foto) cu privire la faptul ca un avocat din baroul acestuia a fost surprinsa la vorbitor, manifestandu-se indecent in compania unui detinut la care a venit in vizita. Din informatiile noastre, la 21.01.2012, o avocata din Baroul Bucuresti - careia inca nu-i dam numele - a fost surprinsa in timpul unei vizite pe care a efectuat-o la Penitenciarul Rahova, in spatiul special amenajat pentru intalnirile dintre aparatori si clientii aflati in detentie, in timp ce presta o activitate indecenta, incompatibila cu profesia de avocat. Din surse care doresc sa-si pastreze anonimatul, avem informatia ca avocata ar fost surprinsa cu ajutorul unei camere de luat vederi in timpul manifestarilor indecente. Cert este ca in urma acestui incident, Administratia Penitenciarului Rahova a sesizat oficial Baroul Bucuresti la data de 23.01.2012, anuntand ca a luat decizia ca respectivei avocate sa nu i se mai permita accesul in sectorul vizite timp de 6 luni. Surse avizate ne-au mai informat ca asemenea incidente nu sunt deloc rare, dimpotriva!


ANP confirma incidentul si ne invita sa aflam de la Baroul Bucuresti cine sunt persoanele surprinse in posturi indecente

Administratia Nationala a Penitenciarelor, careia ne-am adresat pentru a afla mai multe informatii despre incident, ne-a oferit urmatorul raspuns: “Urmare solicitarii dvs. din data de 16.03.2012, inregistrata la Administratia Nationala a Penitenciarelor cu nr. 31409/16.03.2012, va comunicam urmatoarele: La data de 23.01.2012 administratia Penitenciarului Rahova a sesizat Baroul Bucuresti cu referire la faptul ca, incepand cu 21.01.2012, unui membru al baroului nu i se va mai permite accesul in sectorul vizite, in calitate de persoana vizitatoare, pentru o perioada de 6 luni, deoarece la data sus mentionata a dat dovada de un comportament neprofesional si indecent in fata unei persoane private de libertate, in timp ce se afla in spatiul special amenajat pentru grefa. Institutia noastra nu este abilitata sa furnizeze date cu privire la numele persoanelor implicate, iar pentru informatii suplimentare va rugam sa va adresati institutiei din care face parte persoana mentionata de dumneavoastra.

Decanul Ilie Iordachescu de negasit – Comisia de Disciplina nu a fost sesizata nici astazi

Am incercat sa aflam de la insusi decanul Ilie Iordachescu mai multe amanunte despre incident, precum si masurile care s-au luat la nivelul Baroului Bucuresti fata de acest episod care pateaza imaginea avocaturii. Pe telefonul decanului Iordachescu ne-a raspus binecunoscuta lui asistenta si, desi am revenit cu telefonul, i-am dat SMS cu ce ne intereseaza, si i-am comunicat asistentei despre ce anume il cautam, cu mentiunea ca asteptam o explicatie oficiala, ni s-a raspuns ca decanul nu poate fi contactat deocamdata intrucat este plecat din localitate si se afla intr-o zona fara semnal.

Contactat telefonic de Lumeajustitiei.ro, avocatul Remus Burciu, presedintele Comisiei de Disciplina a Baroului Bucuresti ne-a declarat ca la Comisia a carui presedinte este de la inceputul anului nu a ajuns niciodata un asemenea caz si ne-a invitat sa ne adresam conducerii Baroului Bucuresti pentru alte informatii. De asemenea, avocatul Remus Burciu a adaugat ca este posibil ca sesizarea Penitenciarului Rahova sa se afle in faza de cercetare disciplinara prealabila, la biroul de sesizari sau la Consiliul Baroului, potrivit procedurilor interne disciplinare, si de aceea sesizarea nu ar fi ajuns inca la Comisia pe care o conduce.

Cazul prezentat de noi este comentat asiduu in lumea avocatilor, in ultimele zile, speculatiile pe marginea acestuia fiind destule, vorbindu-se chiar de existenta unui film de pe camere de supraveghere din penitenciar cu ipostazele incidentului, film care ar fi fost vizionat de insusi decanul Baroului Bucuresti. Avem, de asemenea, informatii ca anumite persoane din Baroul Bucuresti nu ar dori ca adevarul sa devina public, intrucat se considera ca s-ar afecta iremediabil imaginea Baroului.

Lumeajustitiei.ro anunta ca asteapta explicatiile solicitate de la Baroul Bucuresti pe acest caz, institutie careia in urma cu cateva saptamani i-am solicitat sa ne comunice lista cu avocatii sanctionati disciplinar in ultimii 3 ani, solicitare la care, din pacate, nu am primit niciun raspuns.

Este important de retinut ca in timp ce Consiliul Superior al Magistraturii da publicitatii toate sedintele de judecata disciplinara pe care le desfasoara, cu numele si faptele procurorilor si judecatorilor cercetati pentru diferite abateri, precum si comunicate cu toate sanctiunile administrate, la nivelul Baroului Bucuresti, ca si alte barouri din tara, opinia publica nu e niciodata informata despre sanctiunile disciplinare aplicate avocatilor.

* Cititi aici raspunsul comunicat de Administratia Nationala a Penitenciarelor pe marginea incidentului indecent sesizat Baroului Bucuresti

 

Comentarii

# Liviu Carp date 18 martie 2012 12:30 +4

Articolul e tare!Numai ca nu sesizeaza exact ceea ce trebuie si sesizeaza decat partea de can-can:Faptul ca d-na avocat a vrut sa-i intareasca clientului si altceva in afara moralului, e fix indecent si imoral, faptul ca se filmeaza si monitorizeaza discutiile dintre avocat si client care sunt confidentiale e fix infractiune "abuz in serviciu prin ingradirea unor drepturi" fiind incalcate drepturile constitutionale,procesual penale,drepturile omului, etc.Ce e mai grav, pus in balanta?faptul ca o avocata are un comportament imoral sau faptul ca autoritatile statului comit infractiuni prin incalcarea unor drepturi?

# lucrator Rahova date 18 martie 2012 21:35 +6

Primul si ultimul comentariu pe care il fac referitor la subiect! Raspund cititorilor care fac afirmatii nefondate, cand sustin ca ar fi fost inregistrate discutiile ilegal discutiile avocat client. Nu este adevarat! Grefele avocatiale cu detinutii se iau in conditii de confidentialitate, sub supraveghere vizuala. Cred ca se intelege de la sine de ce sunt supravegheate vizual, nu? Daca nu, va spun eu...pt ca dl detinut poate lua gatul avocatului ce-l viziteaza. Sa revin la subiect....cine e de vina ca, prin gemuletul din cabina in care avea loc grefa, se vedea de la 20 m distanta? E logic ca toata lumea a ramas oripilata de ce vedea. Va sfatuiesc sa va informati inainte de a va da cu parerea. Gata, repede ati dat-o ca "militienii" de la Rahova va inregistreaza ilegal discutiile cu clientii....

# Liviu Carp date 19 martie 2012 06:01 +4

1)In cuprinsul articolului de mai sus se face referire la existenta unei inregistrari video surprinsa cu o camera de supraveghere.Ceea ce evident daca este adevarat, este ilegal. 2)Faptul ca va aparati institutia este de apreciat si va felicit. 3)E bine sa ne aparam cu argumente reale pentru a fi credibili.E stiut faptul ca dvs.interveniti greu si intre frecventele conflicte dintre detinuti(din motive ce nu tin de dvs.ci de sistem si de cei care-l gestioneaza), asa ca argumentul ca de la 20m distanta ati preintimpina ca detinutul sa nu-i ia gatul avocatului e de umplutura.Si cu ce ar putea sa-i ia gatul daca dvs.ii controlati periodic, si chiar inainte de a fi adusi la grefa(si nu oricum la pielea goala)?:) 4)Lumea a ramas oripilata.Ma faceti sa rad doar nu faceau sex intr-o manastire de maici, lumea de acolo nu se oripileaza asa usor, eventual s-au distrat copios. 4)Nici macar vina ca monitorizati grefele nu va apartine,ordinele vin de la procurori sau de la MJ depinde de situatie.

# Mulțumim ! date 19 martie 2012 09:07 0

Mulțumim d-le Liviu Carp pentru analiza obiectivă pe caz. cei ce trebie să audă ar fi bine să ia aminte, indiferent de instituția juridică din care fac parte. Dacă vor dori, ori dacă li se va permite...

# Liviu Carp date 19 martie 2012 11:09 +2

Eu nu am absolut nimic cu angajatii ANP, din contra lucreaza in conditii grele fara a avea vreun salariu renumerat pe masura, fara a avea conditii propice (asistenta psihologica, masuri de protectie asigurate pentru ei sau fam.lor...), o problema este si selectia personalului, alta legislatia.Dar nu pot sa accept incalcarea unor drepturi si libertati indiferent cine este partea vatamata.Nu pot accepta ca cei care trebuie sa apere legea (procurorii)indeamna la incalcarea ei cu buna-stiinta.Ce proces echitabil mai are un inc.arestat daca procurorul stie ce a vorbit la grefa cu avocatul?Iar de la monitorizarea atenta a discutiilor avocat-detinut, la denunturile detinutului(vorbesc de cele calomnioase, regizate) impotriva unor avocati sau magistrati pentru a si rezolva problemele cu justitia si/sau a beneficia de facilitati pe timpul arestului, este o cale atat de scurta, de nu va imaginati.Astea sunt practici demne de un stat totalitar-politienesc nu un stat democratic.

# Liviu Carp date 19 martie 2012 11:11 +2

Sunt convins ca daca un biet functionar ANP s-ar opune unor astfel de practici ilegale, ar fi aruncat in strada in sec.2, denigrat, eventual i s-ar deschide dos.penal ptr.nu stiu ce combinatii ar fi facut cu detinutii.Totusi o fi normal sa fie asa si sa nu zica nimeni nimic?Unii au murit in 89 sperand intr-o schimbare a societatii, ori noi mentinem practicile de dinainte.Ma bucur ca mai am putin de trait pe lumea asta ca altfel ar fi trebuit sa mai facem o revolutie (dar adevarata) si nu aveai cu cine.

# ORDIN DE LA BAROU : "toti avocatii care vor indrazni... date 19 martie 2012 09:29 +1

sa puna macar o intrebare in legatura cu hotiile noastre, curvasariile noastre, ilegalitatea tuturor contractelor si protocoalelor, vor fi DESFIINTATI!!! , din ordinul conducerii, atit unbr cit si bb." Nu ne mai ramine decit sa cerem ajutor forurilor internationale pentru ce inchizitie si teroare si manipulare si santaj ni se aplica , sau sa ne suspendam si sa-i ucidem pe toti cei care ne calca in picioare, mai rau ca stalin rusii ... "Avocatii incep sa puna intrebari - Iuliana Roman din Baroul Bucuresti i-a cerut presedintelui UNBR Gheorghe Florea sa prezinte baza legala pe care s-au infiintat barourile judetene si pe care se percep avocatilor taxe si contributii. Gheorghe Florea declara ca raspunsul il va da Comisia permanenta Scris de Adina A.STANCU - Razvan SAVALIUC Avocati - Barouri Solicitare

# Dr.Av.Vasile Botomei date 18 martie 2012 13:38 -2

Mai grav este faptul ca autoritatile statului comit infractiuni prin incalcarea unor drepturi. Sub acest aspect, se cuvine ca prezentul material, impreuna cu proba inregistrarii convorbirii dintre client si avocata in cauza, sa constituie, act de autosesizare pentru Avocatul Poporului,in vederea declansarii procedurii de cercetare a autorilor din penitenciar care au incalcat garantia confidentialitatii in timpul programului de vizita pe timp de vizita la penitenciar. Dacaavocata a intrat cu delegatie in vizita, atunci este mai grav pentru organele de conducere din penitenciar. Cat priveste avocata in cauza, se pare ca asa a obtinut admiterea in Baroul Bucuresti, motiv pentru care fapta nu atrage raspundere disciplinara pentru d-na avocat.Se cuvine a se intreba de LUJU, cine a participat in comisia de examen cand a fost examinata d-na avovcat!!?? Decanul baroului Bucuresti a fost unul dintre examinatori!

# DILEMA... date 19 martie 2012 11:35 +5

"Dr.Av." e numele sau prenumele sau gradul de handicap psihic...?! :o

# Baroul Băi-Coi date 19 martie 2012 13:14 -1

Niciuna, nici alta. Este numele de fata al mamei mele, Maica Mandarina, si ma mai lasa si pe mine din cand in cand sa-l mai port, numai cand imi iau doctoriile le timp, ca cica suna prea ca cand ;-) strigi intr-o vagauna, cand zici Vasile, apoi dupa trei secunde, mai zici si Botomei. :D In orice caz, faza cu baroul meu, pe persona fizica, care este, nu e o idee personala, recunosc, ca nu sunt in stare de asa ceva, ci m-am luat dupa lichelele alea cutumiare, sarlatanii dracului, care au frankensteinizat baroul Ilfov paralel, si l-au reactivat inainte de infiintare. Ce, daca ei poate, :-* eu de ce nu. Ca doar n-am doar trei, si ei doar patru. Cred ca-i ceva necurat la mijloc, dar promit ca o sa bag niste matanii, fara numar, fara numar, pentru iertarea pacatelor. Deci, da! :D

# av date 19 martie 2012 14:33 0

Ce ar fi sa se reactiveze PCR? ce ar fi sa se reactiveze fostii securisti? Consiile Populare? si soimii patriei? toate prin efectul legii, bazate pe cutuma, Ce societate bolnava!!!

# VICTOR date 19 martie 2012 19:18 +2

BOTA, ESTI BOLNAV MINTAL.

# POLO date 19 martie 2012 19:16 +2

BINE BOTA POMPILIU, NU SCAPI O OCAZIE SA NU ARUNCI CU INVECTIVE. MAI BINE VEZI-TI DE INFRACTIUNILE TALE, CA IN CURIND, DIICOT O SA-TI FACA O DESCINDERE CU MANDATE IN REGULA.

# falconeti date 18 martie 2012 17:21 +1

si ce vreti mah acum, sa-i faca astia public numele??? gata voi repede cu barfa..face ce vrea femeia.. :lol:

# C.H. date 18 martie 2012 20:33 -3

Nu stiu din ce barou era avocata aia, dar cu siguranta putem afirma ca era botista.

# unde date 18 martie 2012 21:16 -2

Duttyee baaa! nu mai spunye, mulje vaca

# jurist date 18 martie 2012 21:39 0

corect C.H.,era botista ca si colegii ei traditionali. speram ca tu esti exceptia....

# Cristi S. date 19 martie 2012 09:15 0

Super tare, juristule! Am ras pe cinste. Nu stiu cum fac baietii astia care se cred hazlii, dar mereu o iau in bot. Deci, ei sunt chiar mai botisti ca noi...ha ha ha hahahahaha. :D

# koko date 19 martie 2012 09:29 0

..era botanista! a prestat si ea un blow job.. si un martisor hand made! ca tot e luna femeii  :-*

# jurist date 18 martie 2012 17:22 +3

pozitia lui iordachescu o stim deja, e criza, pe centura nu prea mai vin clienti fiindca e scumpa benzina(motorina), asa ca singura solutie e penitenciarul, camera moca, poate si o masa etc. :D :D :D deci dupa cum am mai spus, admiterea la traditionali consta fie in bani fiein favoruri ...neortodoxe. asa ca dragi traditionali, eu refuz sa dau astfel de examene, dati-le voi cu cine vreti ca oricul si stiinta dreptului multi ati transformat-o in prostitutie. cu asa profesori...

# gioconda date 18 martie 2012 17:57 0

cine-i pocitania cu ochii inchisi din poza?

# sapo date 18 martie 2012 18:21 +7

Trebuie sa stim si noi cine este avocata muiista care sugea poola la detinut in timpul vizitei. Este imperativ.

# raspuns date 18 martie 2012 18:35 -1

intreaba-l pe asta din poza, dupa cum sta cu ochii onchisi inseamna ca se simte cu musca pe caciula.

# SIPA date 18 martie 2012 19:08 -1

Cati dobitoci superficiali in tara asta!In primul rand fiecare face ce vrea cu viata lui si se iubeste cu cine vrea,cand vrea.In al doilea rand ea a incalcat un cod deontologic, in timp ce militienii de la Rahova monitorizeaza discutiile avocat-client, adica incadrandu-se nu la vreun cod deontologic ci la codul penal.Nu comentam ca ne sunt incalcate drepturile in democratia asta securisto-politieneasca dar comentam show-uri erotice.Iordachescu nu zice nimic ca sunt filmate grefele, ca de asta l-am votat sa zica tacand, pai pentru asta era buna si o sperietoare de ciori nu ne trebuia decan.Vai de mama noastra de romani de doi lei!

# C GH BOTIST 100% date 18 martie 2012 19:19 +1

ref acest articol constat: 1. personalul penitenciarului care a derulat activitatile specifice de verificare, acces si conducere a avocatei pana la camera de ancheta trebuie cercetata pentru NEGLIJENTA IN SERVICIU. Aceasta avocata face parte dintr-o entitate care functioneaza, a fost inregistrata și deruleaza activitati specifice Legii nr. 51/1995, ILEGAL DE 1000 DE ORI UNBR presedinte GHEORGHE FLOREA NU FUNCTIONEAZA LEGAL. Solicitam Directiei Nationale a penitenciarelor patronata de domnul ministru PREDOIU CATALIN sa verifice actele acestei entitati prin raportare la lege, actele de infiintare ale acestei entitati. Doamna avocat trebuie cercetata pentru fals, uz de fals si inselaciune contra intereselor statului. Instigare la aceste infractiuni nu pot fi decat: Ilie Iordachescu, Gheorghe Florea și ginerica. CSAT prin Traian Basescu VA RUGAM SESIZATI-VA CAT MAI ESTE TIMP. Sunt numeroase cazurile cand avocati din aceasta structura reprezinta ROMANIA IN RELATIILE INTERNATIONALE, va veni o vreme cand ve-ti da cu subsemnatul, inclusiv pentru milioanele de euro primite de aceasta entitate din bani publici . Acest comentariu poate fi o ,,NOTA,, care poate fi folosita de un procuror destept si competent pentru sesizae din oficiu, iar probele sa le solicite de la structurile de parchet , instante, etc, unde structura UNBR - presedinte Pompiliu Bota a avut numeroase achitari, NUP, SUPCLASARI , ETC.

# justi date 18 martie 2012 20:21 +1

Justitiabil catre jurist ,adevar graiesti, brava ai spirit de observatie.Cat despre examene le doresc sa aiba parte de gagiu care sa imbracat in femeie si a dansat la romanii au talent din sezonul 2 episodul 3 (protv)

# anunt important date 18 martie 2012 21:37 +4

cine vrea sex gratis este asteptat la sediul baroului de usuratici aripa iordachescu, de luni pina vineri, intre orele 9 - 24. pentru prospaturi asteptati urmatoarea transa de examene.  :-x

# SACII DE BANI DE LA BAROUL BUCURESTI date 19 martie 2012 09:50 +1

La sediul baroului bucuresti avocatele fac mult mai multa prostitutie cu toti sefii ,fie presedinti, decani, consilieri ...cit de curind vor aparea si inregistrarile...era de asteptat ca si alte avocate, asistente, stagiare, etc, samd, sa faca ce vad cind sint chemate si trase de urechi ca nu au declarat suta de lei si ,evident , santajate ... conducerea baroului bucuresti si cu cei citiva avocati de "succes" , sunt cei mai MARI INFRACTORI IN LIBERTATE din tara , SI NU , nu din bucuresti...fiecare (pro)decan , sponsorizeaza sub asa zisele tricouri din egip, congo, partide la putere ,CU SACI DE BANI NENUMARATI, CI CINTARITI ...la citi sint , "deamoaca", cine sa-i mai numere ? ! daca tot pe 11.02.2012 "avocatii de succes" au stat in fata si au votat descaracarea pe 2011 ...nu cred sa mai existe o asa asociere "de doctoranti" in toata lumea...

# aka date 18 martie 2012 21:59 +2

Avocatul(a) a fost monitorizata mai multe zile.ptr.R.S.intreaba cate grefe a avut,cu cine si in ce perioada.era cunoscuta situatia de catre cei din cadrul penitenciarului.spre amuzamentul lor au lasat-o sa continue 'activitatea'.e o avocata cu vechi probleme.trebuia sa se trateze .are nevoie de consiliere psihiatrica si psihologica.alcoolul,divortul a lasat-o cu multe sechele.examenele psihologice atat la magistrati cat si la avocati ar trebui sa fie impuse prin statut.cel putin anual dc. nu la 6 luni.ar trebui sa le fie rusine celor dun penitenciar ca nu au anuntat dupa primul incident.nu a fost surprinsa doar cu un client.nu mai fiti atat de moralisti.aruncati piatra sfintilor.femeia trebuie internata nu hulita,apropos de toutes les fammes sint des puttes,pas ma mere et ma soeur...

# un avocat date 19 martie 2012 06:24 +2

Are dreptate aka ! Dacă e vorba despre fosta avocată blondă ( cum se zvonește pe la colțuri ), care nu mai face parte din Baroul București, pentru că nu se mai regăsește pe Tabloul Avocaților din BB, atunci e de compătimit și de trimis de către autorități cel puțin la un alt gen de control decât cel profesional ! Lăsând deoparte firescul can-can lansat de un asemenea articol, chestiunea e de luat în seamă și nu de tratat cu șușanele și cu false lupte între oameni ce au aceleași studii, dar nu ființează sub aceeași structură legală organizatorică din motive numai de ei știute.( Nu aceasta este substanța articolului de presă ! ) Mulțumesc celor ce înțeleg să ia o poziție demnă, gravă și profesionistă, să tragă un semnal de alarmă asupra necesității ” curățirii” sistemului judiciar în general, al avocaturii în special ! Dacă, desigur, dna în cauză avea calitatea de avocat în Baroul București pe care îl conduce în prezent dl. decan I.I. Iordăchescu !?!? :cry: :-? <img src=ops:' /> :o

# pt avocatul care apara onoarea cui ??? date 19 martie 2012 10:26 +3

avocata din discutie este mult mai "onorabila" decit asistenta si celelalte doua amante ale decanului ... si de cit multe, multe avocate, asistente, angajate la oficii care practica prostitutia cu "maestri" de ani de zile .Colcaie birourile de la oficii de astfel de servicii devenite obisnuinte sub denumire juridica"prostitutie", cel putin de zece ani sub privirea scirbita a justitiabililor . de ce nimeni nu vorbeste despre prostituatele/copile ale consilierilor ??? cu ce sint astea mai breze ?? toti consilierii au amante prostituate sau sotii foste prostituate , cu ce sint astea mai breze ??? nu-i iau apararea iuliei insa toata lumea cunoaste cit de buna prietena este cu asistenta decanului-cu nimic mai demna decit ea, si cu toti acei jandarmi traficanti de clienti... de ce pina a formulat acea cerere era folosita ca drept punte de legatura intre grefieri/jandarmi/judecatori/procurori/barou ?? d-le carp, un avocat care se respecta trebuie sa cunoasca radacina faptei infractionale ...

# Radu Dragan date 19 martie 2012 07:31 +2

Daca exista inregistrari video realizate la grefa de catre adm.Penitenciarului Rahova, atunci trebuie stiut ca: Orice comunicare sau corespondenţă profesională între avocat şi client, indiferent de forma în care a fost făcută, este confidenţială(art.35 Lg.51/95).Constitutia Romaniei (art.24.1), ca si Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciara, precum si Codul de procedura penala (art.6), CEDO (art.6-3), Tratatul de la Lisabona (art.48 din Carta UE), DUDO (art.11) prevad si garanteaza dreptul la aparare. Daca aceste inregistrari au fost trimise Baroului putem vorbi si despre dreptul la propria imagine (art.58 C.civ., Decretul 51/54, art.30.6 Constitutie).

# E.A. date 19 martie 2012 07:56 +2

Ce ati omis, in mod deliberat, dl. savaliuc, este ca doamna in cauza este demult radiata din tabloul avocatilor. Intrebarea este...cum a reusit aceasta sa intre in penitenciar, fara legitimatie?

# Cristi P. Sturzu date 19 martie 2012 09:27 +3

Gresit! Total gresit! Face parte din "Baroul Fălticeni TM" cutumiar, reactivat cu ocazia viitoarelor Sfinte Sarbatori Pascale, eveniment fată de care se cade sa facem si o mica urare organelor (de penitenciar) pline de sensibilitate si vigilenta, si pentru a caror vigoare este "impetuos" (marca Igaș) :o necesar sa multumim tuturor tovarasilor care ne acopera sarlataniile si ne protejeaza de lupul cel rau. Sayonara!

# INCHIZITIA BAROULUI BUCURESTI date 19 martie 2012 09:35 0

ORDIN DE LA BAROU : "toti avocatii care vor indrazni... date 19 martie 2012 09:29 0 sa puna macar o intrebare in legatura cu hotiile noastre, curvasariile noastre, ilegalitatea tuturor contractelor si protocoalelor, vor fi DESFIINTATI!!! , din ordinul conducerii, atit unbr cit si bb." Nu ne mai ramine decit sa cerem ajutor forurilor internationale pentru ce inchizitie si teroare si manipulare si santaj ni se aplica , sau sa ne suspendam si sa-i ucidem pe toti cei care ne calca in picioare, mai rau ca stalin rusii ... "Avocatii incep sa puna intrebari - Iuliana Roman din Baroul Bucuresti i-a cerut presedintelui UNBR Gheorghe Florea sa prezinte baza legala pe care s-au infiintat barourile judetene si pe care se percep avocatilor taxe si contributii. Gheorghe Florea declara ca raspunsul il va da Comisia permanenta Scris de Adina A.STANCU - Razvan SAVALIUC Avocati - Barouri Solicitare

# av date 19 martie 2012 14:26 0

Aparitia Baroului Bota, la vremea respectiva, a fost ca un ,,eisberg in calea Titanicului'' mai apoi se transforma, avand efectul bulgarelui de zapada, iar in final se prezinta sub forma bumerangului. Traditionalii: ultimele zvacneli ca pestele pe uscat, BB : luptati, munciti si castigati, restul e can-can

# mincinosi traditionali date 19 martie 2012 08:20 +1

daca nu i s-a dat numele, tovarasii traditionali incep cu prostii de genul ca e in alt barou sau nu mai este avocata , etc. etc. sunteti o adunatura de scursori traditionale cu grave probleme la mansarda. cred ca examenul dat in particular pe la crisma sau bordel e cauza care v-a afectat.

# un avocat date 19 martie 2012 09:22 0

Nu cred că suntem deloc niște ”mincinoși tradiționali” ! De ce vă supărați, dragi membri ai Ad.Gen. -Bota , ori aripă reformată - Botomei, că noi suntem destul de siguri pe ceea ce susținem ! UNII ȘTIU DE CE!!! Probabil că dl. savaliuc va continua cu dezvăluirile și atunci veți vedea...surprizaaaa1 Răbdare și...tutun.

# zuzu date 19 martie 2012 08:34 +1

Camere in zona de intalnire dintre avocati si detinuti? Da. Bravo!

# Scully a lu'Mulder date 19 martie 2012 12:20 +2

Domnii Carp si Dragan au perfecta dreptate, e mai putin important ceea ce a facut avocata Ciociolna cu detinutul Terente.Ea primit ceea ce merita,s-a injosit si s-a facut de ras.E treaba ei cum intelege sa se comporte, unde si cu cine alege sa "interactioneze" (acum e posibil ca si detinutul sa fie arestat peventiv si ulterior achitat deci sa nu fie un infractor feroce si chiar daca e, repet e treaba ei si alegerea ei sa-si traiasca viata la placere ca sa folosesc o expresie de Rahova).S-a procedat legal ca i s-a interzis dreptul la grefa pe o perioada determinata,nu se pot accepta astfel de manifestari deoarece detinutii aflati in regim semi-deschis au acces vizual la camera de grefa si se creeaza circ si dezordine.Celelalte persoane de la vorbitor nu au deci nu pot fi oripilati, ca sa lamurim si acest aspect.Ceea ce e important, este daca sunt inregistrate video grefele?Si nu sunt de vina angajatii penitenciarului ci cei care ii pun sa incalce legea.

# Scully a lu'Mulder date 19 martie 2012 12:21 +1

In tara lui Gaudi, judecatorul Baltasar Garzon a fost condamnat intr-un dos.si mai are inca doua pe rol pentru astfel de fapte (si acolo vorbim despre monitorizarea unor comunicari avocat-detinuti membrii ETA, deci teroristi, cu toate astea in Spania toti sun egali in fata legii si au aceleasi drepturi).In Romania mergem inainte cu dictatura, supravegherea si monitorizarea in timp ce noi analizam la caterinca pozitia in care a stat avocatul respectiv.

# Titus Steel date 19 martie 2012 12:33 0

Deci avocata in cauza este foooarte bine pregatita! Am facut parte din comisia de examinare traditionala si pot sa spun ca presteaza bine de tot la proba orala!:))))) La fel ca toti traditonalii care nu intra altfel in zisul barou desfiintat decat dupa ce imi fac mie un oral la meserie!:))))))

# el zorab date 19 martie 2012 13:44 +2

De asta nu luati examenele de intrare in barou si nu va accepta nimeni la discutii care sa va rezolve situatia, pentru ca sunteti retarzi cognitiv si grobieni in exprimare (cei care postati astfel de mizerii).Domnilor Cristi Sturzu, Alberto K, Pompiliu Bota ...puneti-le botnita astora ca nu va ajuta cu nimic si nici nu va fac cinste cu commenturile astea de doi lei la fiecare articol.

# pt el zorab date 19 martie 2012 15:36 0

Mai cutumiarule nesimtit, vezi-ti de cloaca ta cutumiara si lasa tu propaganda de 2 bani cu privire la simulacrul ala, pe care tu il numesti examen. Mai ai si indrazneala sa casti gura dupa ce ati reusit sa faceti din avocatura cea mai corupta profesie juridica, nerusinatule !

# da'...''Elisabeta'' ce zice? date 19 martie 2012 15:18 0

Acu' o saptamana mi-a tot facut cineva morala("Elisabeta'')ca am vorbit vulgar-te pomenesti ca m-a auzit si vorbind :cry:Io doar exprim in scris niste vulgaritati nevinovate -ca si mostra!Deci,pe mine nu m-au primit in baroul lor traditionalii ,dar morala stiu sa-mi faca  in vreme ce ai lor sunt culmea indecentei! Bine ca nu m-au primit !Eu  n-o sa le mai calc pragul!

# jurist date 19 martie 2012 17:36 +1

ce sa le treci pragul la niste netrebnici. eu nici macar nu le raspund la salut, niste fite si niste baietasi imbracati cu falonul negru, care se fac de ris cu stiinta de carte pina la genunchiul broastei. efectiv imi este greata sa pun roba pe mine cind stiu ca toti netotii au patruns in aceasta meserie. gratie nimicniciei decanilor pusi pe imbogatire, oamenii bine pregatiti au fost izgoniti si au admis pe bani si pile militieni, neamuri de magistrati, politicieni etc. cum sa accept ca niste neterminati sa-mi fie colegi? sa patrund in cloaca mizerabila a clanului iordachescu este sub demnitatea mea ca om. nu mai punem la socoteala ca examenul se da cu crema infractorilor in roba. asa ceva este inacceptabil, intai sa vedem cu cine a dat examen florea si iordachescu si dupa aceea vedem care da examen si cui. profesori de astia facuti la norma vad pe toate drumurile, habar n-au despre neretroactivitatea legii, despre persoana juridica, despre puterea hotararii judecatoresti. a se vedea prostiile scoase de mister florea si mister iordachescu, care reprezinta un atac la bunul simt al tuturor celora care au cunostinte minime de drept.

# Pana unde mai mmerg jignirile? date 19 martie 2012 17:43 0

Cititi aici un articol despre ce fac unii traditionali cu colegii lor de la Bota: http://www.ne-cenzurat.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=27897&catid=27897 (selactati,copy, paste in browser) Rusine sa va fie magarilor!

# jurist date 19 martie 2012 18:02 -1

un om de nimic acest procuror. oare pensia de mii de lei din banii nostri pe care o incaseaza nu-i ajunge? acestea sunt mizeriile umane bagate in tagma traditionala. oare ce examen a dat trepadusul asta ? la care birt a pus-o de-o intrare?

# tone silviu date 19 martie 2012 18:32 -1

:cry: oare amica mea iulia roman stie si altceva?oare asa ar trebui sa fac si eu? oare eu de ce nu sint tratat asa?oare si eu sint un mu..st? oare ne-au ajuns blestemele celor pagubiti? da.Ceea ce este mai trist...nici eu nici amica mea nu vom mai putea face altceva...sintem retardati...

# badescu daniel date 19 martie 2012 18:49 +1

:lol: si cind te gindesti ca juli poate restitui totusi o parte din banii incasati nelegal...dar ar trebui sa renunte la droguri...sper ca acest scandal sa o determine sa isi aminteasca de plaiurile natale ale GALATIULUI

# facultatea columna date 28 septembrie 2012 21:20 0

<img src=ops:' /> poate dl badescu doreste sa isi reia studiile la FACULTATEA COLUMNA NU NU S-A PREZENTAT DECANUL FACULTATII

# toma dragomir date 19 martie 2012 19:02 +1

http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=link%20catre%20filme%20xxl&source=web&cd=1&sqi=2&ved=0CCEQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.blogpuls.ro%2Fstory%2Ftitle%2Fdudu-steel---filme-xxx-pe bloc&ei=h2RnT76LLIXl4QS90szXBw&usg=AFQjCNFFRLHx6xmgHQaX2HxnzBC8hryZow.AICI GASITI EXAMENUL PROFESIO NAL DAT DE MAESTA IULIANA ROMAN,CIT SI PROCESUL VERBAL ORAL SI ANAL NCHEIAT DE ONORABILII MEMBRII AI COMISIEI CARE AU EXAMINTAT/O IN NAUL 2000...DIN PACATE ACESTIA SINT NEINCHEIATI SI ACUM LA SLIT...AVIZ DNEI GEANINA...EXEMPLUL MAESTREI TREBUIE URMAT NEAPARAT...CIT DESPRE SCANDAL...UNI AR TREBUI SA SUFLE IN FIOLA LA INTRAREA IN INSTANTA...IAR ALTII IN ... ORICUM FRUMOASA ACTIVITATE.SPER CA AMICUL BOTA,CARE A FOST ATIT DE FERICIT DE /DESVALUIRILE/DNEI IULIANA ROMAN SA NE DESVALUIE SI EL CUM ARE DE GIND SA ACHITE CONTRAVALOAREA DONATIILOR INCASATE ILEGAL...CA EL ARE DOAR DOUA GARURI NU TREI CA DNA ROMAN...SI VA TREBUI SA O REMUNEREZE SUPLIMENTAR PE /SECRETARA SA/...PE CENTURA E MAI CINSTITI STIMABILILOR...DAR ACOLO SE CERE DOVADA STUDIILOR LA CHISINAU/GALATI/NU DOAR DOVADA INDEPLINIRII PRINCIPIILOR ORALITATII SI PIDOSNICIEI,FELONIEI FATA DE APROPIATI/ASA INSEAMNA PENTRU IULIA CA NU E FELATIE,E BIRFA INUTILA SI PERINICIOASA...HAI SA CITIM

# Silviu date 19 martie 2012 20:51 -1

CRED CA AR TREBUI SA AIBA DECENTA RETARDATII DE CONSTANTIN VICTOR SI IORGULESCU ALEXANDRU. INAINTE DE A POSTA FOLOSIND DIFERITE PSEUDONIME GEN TONE SILVIU, BADESCU DANIEL SI TOMA DRAGOMIR, AR TREBUI SA PUNA AMANDOI MANA PE GRAMATICA LIMBII ROMANE PE CARE NU O STAPANITI SI ESTE GRAV. IN PLUS SA NU UITE DOMNUL IORGULESCU ALEXANDRU FALSUL AVOCAT DESCONSPIRAT LA PITESTI CA ESTE IN CERCETARI LA SECTIA 7 DE POLITIE SAU POATE A UITAT. CU PRIVIRE LA FOLOSIREA FARA DREPT A NUMELUI CAT SI PENTRU JIGNIRILE ADUSE O SA II FAC SA ISI MUSTE PUMNII INTRUCAT TEHNIC VOM AFLA DE UNDE S-A TRIMIS ACEST MESAJ. IN PLUS O SA IAU LEGATURA CU ORGANELE DE POLITIE DIN ARGES CAT SI CU ORGANELE DE POLITIE DE LA SECTIA 7 SA VA TRIMIT ACOLO UNDE VA ESTE LOCUL RETARDATILOR....... IN PUSCARIE.CAT DESPRE VICTOR CEASUL TAU A SOSIT. TIC-TAC SI VEI ZBURA DIN PROFESIA IN CARE NU ARE CE CAUTA UN INCULT CA TINE.  

# topraisar 38 sector 6- maria date 27 martie 2012 17:13 0

cine este alexandru iorgulescu? eu nu il cunoscv nici pe el nici pe ctin victor dar in schimb cunoscv o avocata suspendata de mult din BB,primita de altfel fara examen...si mai cunosc doua personaje din comediile de goldoni-mirandolina ii recunoaste,si o mai cunosc si pe coana chirita.Cit despre plingweri penale si alte probleme,citi oare dintre clientii acestor specinene i/au vazut vreodata pledind in instanta.Dar citi au platit scump cunostinta cu aceste specimene?am sa il caUT PE DL CTIN VICTOR SI CHIAR SI PE ACEST IORGULESCU ALEXANDRU CA SA PUNEM DE UN MIC GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT PIRAMIDAL IN VEDEREA SAVIRSIRII DE INFRACTIUNI PRECUM INSELACIUNEA CU CONSECINTE DEOSEBIT DE GRAVE,TENTATIVA LA ABUZ IN SERVICIU,DELAPIDARE,ETC PRECUM MAESTUL SILVIU SI COMPANIA SA DE LUMINI SI ZGOMITE.ESTE ADEVARAT CEASUL BATE DAR ESTE O PENDULA...IAR CEI INTERESATI VOR AVEA PARTE DE ...P#il#ULA,CA TOT LE PLACE

# LEONARD BADESCU date 8 aprilie 2012 21:24 0

garantex ca roman iuliana si sotii tone sint pe punctul de a fi retinutipentru incalcarea grava a legii..

# famTONEinfractoarea date 8 aprilie 2012 21:29 +1

sotii TONE SILVIU SI TONE GIANINA, 2 INFRACTORI PENIBILI, CARE SE FOLOSESC DE IMPUTERNICIRI AVOCATIALE DE LA BAROUL TRADITIONAL BUCURESTI, IMPOTRIVA CARORA SA FORMULAT UN DENUNT LA PARCHETUL DE PE LANGA CURTEA DE APEL BUCURESTI, SI CARE CHIAR NU AU CUM SA SCAPE DE RASPUNDEREA PENALA PREVAZUTA DE LEGEA PENALA PENTRU INSELACIUNE, SI UZURPARE DE CALITATI OFICIALE

# GEORGE date 8 aprilie 2012 22:01 0

dl BOTA POMPILIU cel cu mandatul de presedinte al UNBR EXPIRAT Continua sa isi mentina pozitia de sef la conducerea UNBR PARALEL, cu toate ca potrivit LEGII 51/95 art 73, 74, 75, SE PRECIZEAZA FOARTE CLAR conditiile in care se poate ajunge la sefia UNBR , si anume 10 ani de avocatura, curios este unde sia petrecut cei 10 ani de avocatura BOTA POMPILIU, poate prezenta vreun act , Dovada din care sa rezulte cei 10 ani de avocatura?,,,...... poate prezenta BOTA POMPILIU macar un singur CONTRACT DE DONATIE INCHEIAT cu vreun AVOCAT AL STRUCTURII SALE ?,.......Cum se face ca SOTII TONE SILVIU SI TONE GIANINA, in cardasie cu analfabeta ROMAN IULIANA , stau cu roba pe ei, si INCHEIE CONTRACTE DE ASISTENTA JURIDICA CU OAMENII CONTRACTE ALE BAROULUI TRADITIONAL BUCURESTI, facanduse vinovati de savarsirea infractiunii de UZURPARE DE CALITATI OFICIALE, si UZ DE FALS ?

# GEORGE date 8 aprilie 2012 22:11 +2

DL BOTA POMPILIU, impreuna cu sotii TONE SILVIU SI TONE GIANINA, FIIND INTRO VADITA FOAME DE CLIENTI, DL BOTA POMPILIU, CEL CU MANDATUL EXPIRAT POTRIVIT LEGII 51/95, SI CARE , IN CAZUL IN CARE AR FI FOST ARESTAT CONFORM ART 148 LITERA F COD PROCED PENALA , PROBABIL NU AR PUTEA PREZENTA IN FATA ANCHETATORILOR NICI MACAR UN SINGUR CONTRACT DE DONATIE INCHEIAT CU VREUN AVOCAT AL SAU, A GASIT SOLUTIA UNUI NOU VENIT PENTRU PROPRIUL BUZUNAR, SI ANUME EXTORCAREA DE BANI DE LA PROPRII SAI AVOCATI, CEVA DE GENUL ...." LASA SI TU O DONATIE DE 2000 LEI, CA ALTEFL SAR PUTEA SA TE EXCLUD DIN PROFESIE, VEZI CA DEJA AM DAT CAM PE MULTI AFARA"..., ASA CA LASA SI TU O DONATIE FIE EA SI DONATIE DEGHIZATA , CA CE SA FAC DAR IMI ESTE FOAME RAU DE TOT.......AVIZ AMATORILOR DE VIITORI AVOCATI IN STRUCTURA BOTA POMPILIU

# VICTOR date 8 aprilie 2012 22:59 0

atrag atentia dl BOTA POMPILIU CA BAROUL CONDUS DE ACESTA A PIERDUT PROCESUL IN FATA DL AVOCAT CONSTANTIN VICTOR IN DOSARUL 772/2/2012, SI DOMNIA SA ARE OBLIGATIA SA II PUNA LA DISPOZITIE AVOCATULUI CTIN V, DOCUMENTELE PROFESIONALE, IN CAZ CONTRAR VA LUA NASTERE UN DOSAR PENAL PT ART 271 COD PENAL CONSTANTIN VICTOR 0754456959

# W C C-tin date 8 martie 2014 19:12 0

Cu o singura conditie, ****** C-tin sa-si puna dintii si sa restituie toti banii batranilor pe care i-a escrocat.

# TONE date 4 iunie 2012 13:22 +1

RETÁRD I. s. n. întârziere. ◊ (tehn.) amânare introdusă într-o transmisiune. ◊ (med.) stare a unei persoane a cărei dezvoltare este mai puțin evoluată decât a altora. II. adj. inv. (despre medicamente) cu efect prelungit, datorită acțiunii unor substanțe absorbite încet de organism. (< fr. retard-ACEASTa este definitia dex.ACUM;DOUA PERSONMAJE RIDICOLE PRIN INFATISARE SI MANIFESTARI,UN AVOCAT DE 0,80 METRI PORECLIT DE CUNOSTIINTE MICKEI MAOUSE,CARE SE INVIRTE FARA FOLOS PRIN INSTANTA SI O BALENA TRISTA SI PENIBILA S-AU ASOCIAT CU O FOSTA AVOCATA DIN BAROUL BUCURESTI,DNA ROMAN IULIANA ,PROFITIND DE STAREA ACESTEIA DE NEVOIE SI DE FAPTUL CA ACEASTA ARE CULTUL RIETENIEI.CEI DOI SOTI FOLOSESC IMPUTERNICIRI ALE BAROULUI TRADITIONAL ATUNCI CIND INSALA CLIENTII CU PRIVIRE LA ADEVARATA OR CALEITATE-ACEEA DE EXCROCI PENIBILI.FARA VREO EXPLICATIE LOGICA,CEI DOI FAC DIVERSE AFIRMATII DESPRE DL AVOCATN CONSTANTI VICTOR SAU IORGULESCU FARA INSA CA VREODATA CEI DOI SA II FI BAGAT IN SEAMA MAI MULT DECIT PENTRU A SE LAMURI INCA O DATA CIT DE PENIBI POT DEVENI UNII .ESTE ADEVARAT CA SOMUL RATIUNII NASTE MONSTRII DAR MICUL DIAVOL TAZMANIAN DE TONE SILVIU PARCA A DEPASIT ORICE LIMITA A RETARDULUI PSHIHIC.MENTIONAM CA PERSOANE BINEVOITOARE SI INTERESATE IN ASANAREA SALILOR DE JUDECATA DE ASEMENEA DESEURI S-AU OCUPAT SA FORMLEZE ATIT PLINGERI PENAKLE IMPOTRIVA LOR CIT SI CERERI DE PUNERE SUB INTERDICTIE,CEI DOI FIIND VADIT DEZECHILIBRATI.IAR CIND VOR FI CHEMATI LA RASPUNDERE SPER SA SPUNA CA IL AU DUSMAN PE LUPUL CEL RAU SAU MOTANUL TOM DAR IN NICI UN CAAZ PE ONORABILUL DOM CTIN VICTOR,SAU PE IORGULESCU.DIN SURSE SIGURE POT SA AFIRM CA CEL DIN URMA CHIAR ESTE ULUIT DE STADIUL DE RETARD AL UNOR PERSOANE CETATE CU LEGEA...

# yo Nikko date 29 ianuarie 2013 22:07 0

Faptul ca esti agramat,iti zice ceva????La ce scoala ai invatat sa scrii atat de prost,stimate domn???Esti incredibil de Prost,,,,crede-ma!!!!!Invata naibii sa scrii corect.,,,IN CAZUL IN CARE NU STIAI ,ALFBETUL NU ESTE O TARFA PE CARE SA O POTI CUMPARA CU BANI,OK???

# TONE date 8 martie 2014 18:58 0

Daca mai aveti date si informatii despre acest individ TONE & GIANINA , va rog postati . Sunt interesat , am ceva banuieli in ceea ce priveste o speta in care sunt angrenat cu ei . Multumesc .

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.05.2022 – La ICCJ se umbla cu masca

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva