22 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

AVOCATUL ANULUI - Benchmark Litigation, ghidul celor mai bune firme si avocati de litigii la nivel mondial, l-a desemnat pe Octavian Popescu "Avocatul Anului in Romania" la Gala Premiilor Benchmark Litigation 2020. Av. Popescu: " Sunt mandru si recunoscator tuturor partenerilor si clientilor care cred in mine, in capabilitatile echipei si in munca noastra, fapt care ne motiveaza in fiecare zi sa ne straduim mai mult pentru a livra cele mai bune rezultate"

Scris de: L.J. | pdf | print

16 June 2020 14:06
Vizualizari: 4858

Octavian POPESCU, Partener POPESCU & ASOCIATII, a primit premiul Avocatul Anului in Romania de la prestigiosul director juridic international Benchmark Litigation, la Gala Premiilor Benchmark Litigation, editia 2020. Este cea mai inalta distinctie pe care o poate primi un avocat din Romania, mai ales pentru ca este acordata de o publicatie renumita pentru analiza riguroasa si obiectiva a pietei locale si internationale de avocatura.


 

Benchmark Litigation este ghidul celor mai bune firme si avocati de litigii la nivel mondial care premiaza excelenta in domeniu si a litigiilor ce se desfasoara pe piata europeana intr-o gama larga de practici de solutionare a disputelor.


Ma bucura si ma onoreaza sa primesc distinctia exclusiva in Romania de la un director juridic precum Benchmark Litigation. Sunt mandru si recunoscator tuturor partenerilor si clientilor care cred in mine, in capabilitatile echipei si in munca noastra, fapt care ne motiveaza in fiecare zi sa ne straduim mai mult pentru a livra cele mai bune rezultate, dar si colegilor avocati care m-au recomandat. Premiul este de fapt al echipei extraordinare de litiganti pe care o am alaturi, care a muncit foarte mult pentru a face din POPESCU & ASOCIATII una dintre cele mai recunoscute firme de avocatura din Romania. Le transmit cele mai bune si sincere ganduri si multumiri pentru efortul si energia de care dau dovada, de la colaboratori pana la parteneri.” a declarat Octavian POPESCU (foto).


Potrivit Benchmark Litigation, Octavian este “foarte apreciat de colegi si avocati”, fiind recomandat pentru activitatea sa in dreptul penal al afacerilor si al fraudei financiare. Clientii il recomanda pentru ca “este unul dintre putinii avocati din Romania care combina in mod extraordinar abilitatile de instanta cu o cunoastere aprofundata a problemelor juridice, atat din perspectiva litigiilor comerciale cat si al dreptului penal al afacerilor, avand o experienta extraordinara in domeniu.”

POPESCU & ASOCIATII este societatea de avocatura fondata la inceputul anului 2019 de Octavian POPESCU, avocat cu experienta de peste 16 ani pe piata avocaturii de business din Romania, ce pune la dispozitia clientilor premium servicii integrate de exceptie, atat in Romania cat si peste hotare, in toate ariile de practica relevante si in mod special, in industriile de interes pentru jucatorii economici activi.

Infiintata ca societate full-service, POPESCU & ASOCIATII si avocatii sai au reusit in numai 1 an de la infiintare sa fie inclusi in elita avocaturii de business din Romania in arii precum Corporate/Fuziuni si Achizitii, Litigii, Parteneriate Public-Privat si Achizitii Publice, Restructurare si Insolventa, Taxe si Dreptul Penal al Afacerilor, in baza capabilitatilor extraordinare in sectorul juridic, recunoasteri acordate de toate prestigioasele directoare juridice precum Chambers & Partners, IFLR 1000, Benchmark Litigation si Legal 500 EMEA, editiile 2020.

Societatea de avocatura a fost inclusa pe lista scurta de catre Benchmark Litigation Europe pentru Firma de Avocatura a Anului in Litigii, la editia 2020 a Premiilor Benchmark Litigation si de catre Europa Property, publicatia specializata in sectorul imobiliar comercial din Europa Centrala si de Sud-Est, la categoria Firma de Avocatura a Anului in Romania in Imobiliare in cadrul Premiilor SEE Real Estate, editia a 15-a.

POPESCU & ASOCIATII a primit, de asemenea, premiul pentru Cea mai Buna Firma de Avocatura in Litigii din Romania si a fost recunoscuta printre Cele mai bune Firme de Drept Penal al Afacerilor din Romania, in baza experientei extraordinare si a recunoasterii venite din partea mediului juridic din Romania, la Gala Premiilor Avocaturii din Romania, 2019.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.04.2024 – Acuzatiile impotriva judecatoarei din cazul Pascu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva