16 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

BAIA DE VICTIMIZARE – Mai cu o iesire nervoasa, mai cu o lacrima in coltul ochilor, Laura Kovesi s-a jelit la poarta SIIJ ca a fost facuta suspecta in cauza care ii vizeaza pe procurorii Onea si Portocala: "Eu nu am vazut invinuirile in detaliu. Am fost impiedicata sa dau declaratii. In Europa sunt foarte apreciata, am primit decoratii din partea altor state". Kovesi este suspecta de represiune nedreapta si grup infractional organizat. Surse: Negulescu si Onea ar fi turnat-o pe Kovesi

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

7 March 2019 18:29
Vizualizari: 14768

Vaicareala generala in poarta Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie! Laura Codruta Kovesi a fost informata joi, 7 martie 2019, ca a dobandit calitatea de suspect intr-un alt dosar aflat pe masa procurorilor SIIJ (altul decat cel deschis ca urmare a plangerii penale a lui Sebastian Ghita privitor la aducerea in tara din Indonezia a ex-directorului Gelsor Nicolae Popa). Conform informatiilor pe care le detinem, procuroarea Adina Florea de la SIIJ i-a adus la cunostinta fostei sefa DNA ca este suspecta de savarsirea infractiunilor de represiune nedreapta si grup infractional organizat in dosarul in care sunt cercetati si procurorii Lucian Onea zis Lucica si Mircea Negulescu zis Portocala, cunoscuti publicului larg drept paraditorii de la DNA Ploiesti, cei care se laudau ca "vorbesc cu doamna K" toata ziua, ba la telefon, ba la Bucuresti cand o vizitau.


Practic, Laura Kovesi a ajuns suspecta in dosarul paraditorilor de la Ploiesti dupa ce au fost formulate mai multe plangeri pe numele acesteia, dar si, atentie, dupa ce Lucian Onea si Mircea Negulescu ar fi decis, conform unor surse, sa formuleze denunturi impotriva fostei sefei DNA, denunturi in care ar fi relatat ca aceasta le-ar fi girat multe dintre actiunile pe care le-au efectuat in dosarele penale.

Din datele pe care le detinem, Kovesi a fost pusa sub urmarire penala in acest dosar si gratie informatiilor oferite de fostul sef al Parchetului Curtii de Apel Ploiesti, Liviu Tudose. 

Interesant este ca noul dosar are legatura tot cu Sebastian Ghita (na, coincidenta), mai exact cu listele electorale din Republica Moldova in care fostul deputat Vlad Cosma a demonstrat ca au fost facute la comanda procurorilor DNA Ploiesti, cu girul "doamnei K". Acest dosar ii viza, asa cum bine ne amintim, pe Sebastian Ghita, Victor Ponta si Tony Blair.

Fiarta de suparare, dupa mai bine de 5 ore in care a zabovit in sediul SIIJ, Laura Kovesi a iesit in jurul orelor 17.50 la declaratii si, probabil fara sa stea prea mult pe ganduri s-a apucat sa se planga ca este o victima, ca este hartuita, ca se doreste blocarea candidaturii sale la sefia Parchetului European, si ca in final este nevinovata si nu intelege de ce i se intampla ei toate astea.

Atat la intrarea in sediul Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, cat si la iesirea din sediul acestei structuri de parchet, fosta sefa a DNA a fost intampinata de fanii ei, dar si de oamenii care s-au declarat chiar victime ale abuzurilor DNA, avand pentru sefa DNA mesaje precum cele de mai jos, insotite de catuse:


Publicam in continuare principalele declaratii facute de Laura Codruta Kovesi in poarta SIIJ joi 7 martie 2019:

"-Am fost impiedicata sa dau declaratie. Trebuie sa va spun ca in momentul in care am fost citata pentru audiere, dorinta mea a fost sa lamuresc cat mai repede aceste fabulatii. Am facut o cerere pentru a avea acces la acuzatiile care mi se aduc.

-Astazi cand m-am prezentat am spus ca este o cerere care a fost aprobata de procuror, el a stabilit aceasta strategie, mi-a acordat accesul la acest dosar, motiv pentru care am fost in imposibilitatea de a da declaratii pentru ca nu am avut acces la aceste declaratii.

-In timp ce se derula aceasta activitate, am fost anuntata ca trebuie sa raman in birou, am zis ca s-a terminat, am facut si alte cereri, am fost respinse, de aceea a durat asa de mult. Procurorul s-a pronuntat in scris, mi s-a spus ca nu pot sa plec. Au fost cred ca 9 sau 10 avocati in acel birou si mi s-a spus ca sunt invinuita in alt dosar, moment in care am spus ca nu am fost citata legal decat intr-un alt dosar.

-Nu am avut posibilitate sa imi angajez un alt avocat, avocatul care a fost astazi cu mine a fost in alt dosar. Nu stiu care este urgenta de nu pot sa fiu chemata in alta zi. A spus ca nu o intereseaza pentru ca ea poate sa ma citeze cand doreste, asa ca am ramas in birou. Mi-a adus la cunostinta o invinuire pe care nu pot sa o descriu, pentru ca mi-a fost citita o singura data. Ca as fi coordonat un grup organizat in cadrul DNA, cu procurori care au facut niste trimiteri in judecata.

-Din nou, dreptul la aparare si procesul verbal a fost intocmit cu incalcarea tuturor drepturilor. Nu stiu care este acuzatia in acest moment pentru ca mi-a fost predat un proces verbal care nu este semnat de procuror, este semnat doar de o parte din avocati. Deci, in acest moment nu stiu exact daca aceasta activitate este legala sau nu. Nu s-a dispus niciun control, nu s-a dispus nicio suspendare, nu s-a mai intamplat nimic in dosar.

-Dupa ce am terminat cu aceasta aducere la cunostinta a invinuirii, procurorul mi-a spus sa raman si sa continuam activitatile in primul dosar. Mi-a adus la cunostinta respingerea unei cereri pe care am formulat-o si am stabilit ca dupa studierea dosarului sa ma prezint si sa dau declaratii.

-Eu am vrut sa lamuresc astazi toata aceasta situatie. Din 28 februarie am facut cerere sa consult dosarul, sa consult ordonanta, ca sa lamurim repede aceste acuzatii, care sunt niste fabulatii, insa procurorul m-a impiedicat sa fac acest lucru.

-In alte situatii procurorii acestei sectii nu au comunicat cate dosare sunt in lucru si vizeaza anumiti procurori, dar in cazul meu am aflat ca sunt 18 dosare, evident o comunicare cu incalcarea prezumtiei de nevinovatie. Sunt acele 18 dosare in care s-au formulat plangeri.

-Sigur, citarea a fost formulata pe 7 martie, cand se stia clar ca astazi este un vot si se deruleaza anumite activitati pentru procedura de ocupare a functiei de procuror sef european. Nu cred ca este o coincidenta, cred ca intentionat am fost citata in aceasta zi. Cred ca intentionat astazi am fost impiedicata sa dau declaratii si sa lamuresc lucrurile. Cred ca de asemenea, intentionat am fost chemata intr-un dosar si m-am trezit acolo fara a fi citata, in mod procedural si corect, ca sunt audiata intr-un alt dosar. Imaginti-va ca am stat intr-un birou si politistii imi aduceau foi sa iau la cunostinta ca mi s-a respins plangerea intr-un dosar, in timp ce mi se citea o alta acuzatie intr-un alt dosar.

-In momentul in care o sa primesc oficial aceste documente, cu siguranta le voi contesta. Repet, acest proces verbal care mi-a fost dat nu este semnat de procuror.

-In toata activitatea mea profesionala am incurajat procurorii sa fie corecti si am vegheat ca toate actele de procedura sa fie intocmite cu respectarea legii.

-Categoric va spun, nu sunt vinovata de comiterea niciuneia dintre faptele care mi se imputa prin actele de acuzare sau prin plangerile penale care au fost formulate. O sa dovedesc, desi ei trebuie sa dovedeasca, ca sunt nevinovata, o sa ma apar, o sa apelez la instrumentele legale, insa categoric toata acesta campanie are legatura cu candidatura mea.

-Si vreau sa repet. Din punct de vedere profesional, eu treaba mi-am facut-o. Atunci cand a fost sa ajung intr-o procedura in care competentele profesionale au fost prioritare am iesit prima. Am iesit prima de doua ori, si exact astazi cand se decidea votul am fost citata intr-un dosar pentru a fi, ma rog, nu stiu inca daca sunt suspecta oficial.

-Nu am avut acces la absolut niciun document din dosar. Mi s-a citit o acuzatie, am retinut ca as fi condus un grup organizat format din procurori din DNA care, stim cu toti, ca procurorii din DNA au fost recrutati in cadrul structurii printr-un interviu, cu avizul CSM. Nu am citit acuzatia, nu am vazut ordonanta, nu am vazut niciun fel de act. Vreau doar sa va spun ca am contestat aceasta activitate, nu am fost citata legal. Nu mi s-a oferit aceasta oportunitate de a avea un avocat, nu mi s-a respectat absolut niciuna din drepturile pe care le am, dar asta nu este nicio problema. Oricand pot sa explic ceea ce am facut si spun ca nu am comis niciuna din faptele pentru care s-au formulat aceste acuzatii. Sunt niste fabulatii pe care o sa ma straduiesc sa le clarific cat mai repede cu putinta, dar ca sa fac acest lucru trebuie sa iau la cunostinta pentru ce sunt acuzata, sa stiu in ce constau faptele, cand s-au comis. Eu nu pot sa ma apar pe un proces verbal.

-Cata vreme nu am facut niciunul dintre lucrurile de care sunt acuzata, va spun ca nu au cum sa existe probe. Asa cum de am spus de foarte multe ori si de acele fotografii care au aparut in spatiul public, doar daca sunt false, au aparut inregistrari false in care am fost implicata. Stim cu toti ca suntem in era informationala in care se pot falsifica probe. Nu am fost (n.red. - acasa la Ghita), nu am fost prietena, am spus inca din 2016 ca nu am fost prietena, am revenit in 2017 si am spus ca nu am fost prietena. Declaratiile mele sunt publice. Revin si explic din nou, am fost invitata la evenimente institutionale.

-E posibil sa apara poze si fotografii de la astfel de activitati organizate de alte institutii. Nu am spus ca nu exista posibilitatea astea.

-Categoric nu au ce probe sa existe pentru ca nu am comis aceste fapte. Totul este doar o inscenare pentru a fi impiedicata sa ocup aceasta pozitie.

-Invinuim un procuror care nu are nici macar posibilitatea sa se apere.

-Eu comentez situatia mea si categoric va spun ca niciodata nu am discutat cu Sebastian Ghita despre extradare, niciodata nu am cerut bani nici de la el, nici de la alte persoane, am respectat legea in ceea ce am facut. Iar aceste acuzatii in acest dosar in care sunt suspecta sunt niste fabulatii care sunt sustinute doar de persoane care au probleme cu legea si sunt infirmate de comunicate oficiale ale unor institutii publice inca din 2017.

-Si eu ma intreb, de ce din 2017 pana acum nu s-a facut nimic, pentru fapte de acum 10 ani, iar cand eu trebuia sa plec la audieri am fost invinuita.

-Nu exista nicio hotarare a vreunei instante de judecata care sa spuna ca DNA in mandatul lui Kovesi a incalcat legea. Nu avem asa ceva. Au fost facute numeroase controale ale Inspectiei Judiciare.

-Este evident ca ele (n.red. - dosarele) au fost facute in mare graba, in mare pripa. Este evident ca mi s-au incalcat toate drepturile. Daca este o necunoastere a normelor sau rea-credinta... am fost impiedicata sau dau declaratii.

-Eu sunt foarte mandra de activitatea mea si de rezultatele mele. In Europa, dupa cum se vede sunt foare apreciata. Am primit decoratii din partea altor state, am primit premii pentru activitatea pentru care am desfasurat-o. Rezultatele pe care le-am obtinut in cele doua functii de conducere sunt indiscutabile cele mai bune din istoria celor doua institutii. Ca atare, mie nu imi este rusine de ceea ce am facut. Intotdeauna am respectat legea, am fost corecta si am avut aceleasi asteptari de la colegii mei.

-Ne intrebam, oamenii care ne-am facut treaba, de ce suntem hartuiti si suntem tratati in acest fel.

-Nu am mintit niciodata in ceea ce am spus in spatiul public. Daca nu am fost foarte clara, o sa repet. Am precizat ca gradul profesional nu este una dintre conditiile pentru a fi numit procuror sef european si am enumerat conditiile prevazute de lege.

-Nu trebuie sa abandonam. Coruptia poate fi invinsa si fiecare sa facem ce putem, acolo unde suntem. Cred ca toata aceasta campanie de intimidare si de hartuire nu trebuie sa ne opreasca din ceea ce avem de facut. Eu sunt convinsa ca se va dovedi ca este doar o campanie prin care anumite fabulatii au luat astazi forma unor dosare penale. Sunt absolut nevinovata si sunt absolut convinsa ca acest lucru se va dovedi si eu voi continua sa lupt, din pozitiile in care sunt.

-Simt ca este in ultima perioada de timp o disperare de a ma opri din tot ceea ce fac. Si aceasta disperare o vedeti si dvs cum se manifesta astazi. Datorita faptului ca am candidat in aceasta procedura si cred ca ceea ce a determinat aceasta disperare este ca in doua randuri, atunci cand a fost vorba de competente profesionale, eu am iesit prima. Lucru care nu poate fi tagaduit de nimeni.

-Nu mi-e frica de nimic, niciodata nu am incalcat legea."

Comentarii

# Cetateanul date 7 March 2019 18:42 +15

Zic sa asteptam cu interes si ingrijorare denuntul popoviciului ....

# Logic D date 7 March 2019 21:20 +14

Dar de ce e iubita atat de mult si decorata de alte state aceasta procuroare? Ce a facut ea pentru aceste state? Era UE invadata de drug-lorzii din Romania? Era UE invadata de retele de carne vie din Romania? De ce e UE disperata ca legile justitie din Romania sa fie cele ale lui pruna si macovei?

# euadicanoi date 8 March 2019 14:56 +1

uita-te ce s-a intamplat cu mega dosarele de frauda si coruptie sub indrumarea, ancheta cucuvelei maro la ochi, din ce tari fac parte beneficiarii dosarelor si care tari i-au acordat premii,onoruri samd

# DODI date 7 March 2019 18:48 +21

Traducem pentru nesimțita slugire, poate înțelege și ea: decorațiile, diplomele și medaliile primite au fost prețul mic plătit de licurici pentru că le-a permis reprezentanților or să își facă de cap în România, să încalce legile și să fugă de răspundere. Acest preț se poate traduce și în cei 30 de arginți cu care a fost plătită slujirea. Este degradant și penibil prețul mic plătit de licurici pentru gravele încălcări ale legii. În alte țări prețul acesta se traduce în milioane de euro nu în câteva hârtii fără valoare. Cam asta e diferența în prețul valorii unor adevărați procurori profesioniști și slujire.

# Lulu date 7 March 2019 18:57 +12

“In Europa sunt foarte apreciata, am primit decoratii din partea altor state” - normal ca a primit decorații dacă a fost in slujba acelor state și a distrus tot ce este românesc  :-x ... acum așteaptă la acele state sa o ia ... nu știe ca străinii Vor scapa de ea ca de o măsea stricata  :-*

# Goargăș date 7 March 2019 19:01 +13

Orice cal ajunge gloabă. Dumnezeu nu doarme! Sasul retard să ia aminte. PeSeDe-ul în sus, PeSeDe-ul în jos, exprimare de țață de pe șanț nu de ,,prefesor" de ciclu' nedefinit, finalizat din cauză de menopauză 'telectuală.

# Io* date 7 March 2019 19:11 +20

„Vai, vai, vai ci durere.. / Ioti-te, bre, Lulutza cum chere / Şi deneau' cum moari / Moari şi dă din chişioari” :eek: hai că poate cu această a doua punere sub acuzare, o să-mi iasă și mie prophecya aia din 5 februarie, cu „o să vadă Lulutza EPPO când a zbura porkul peste clădirea PE turboreactat de 4 turbofan engines Trent 900”. (n-am nimerit-o cu Ritter, că nu puteam bănui că Jermanika lu Frau Aisha Merkel ibn Kasser poate juca într-atât de parșiv și murdar încât să-și saboteze propriul candidat! Cu foarte mare greutate poți pricepe cum de s-a pretat germanul la așa sforărie. Dar, poate-mi iese jumătatea esențială a profeției: Lulutz Marlene la Târgșor. Pentru multe-multe cincinale)

# Pintea date 7 March 2019 19:11 +16

Astea sant cuvintele victimelor ei care ripostau cand ea cu echipa de teroristi le incalcau drepturile, ii incatusau, ii plimbau pe la televiziunile preferate si apoi glorioasa, concludea ”noi ne facem treaba”, ”noi santem DNA” si pe asa ceva a primit si decoratii si aprecierile decrepitilor de la UE! Dar ce se mai mira ca e tratata ca un cetatean care a comis niste infractiuni! E putin pe langa ce au trait victimele ei si ale lui Coldea! UE nu este nici Macovei, nici trogloditii aia care au audiat-o. Si cine o apreciaza? Cei pentru care a inchis dosarul EADS, MICROSOFT, etc! Adica niste infractori, carora ea le-a facut niste servicii, si acum pretinde de la ei sa o sustina, ca stie multe despre ei! Parca ar fi nascuta de Basescu!

# ^^ date 7 March 2019 19:11 +6

"Ati mintit la Bruxelles?" "Nu, nu am mintit niciodata." Pfai de capul meu, eu credeam ca e doar mincinoasa, dar eu cred ca e cu capul rau de tot. Ea chiar crede ca are un scop nobil si ca e Ioana d'Arc.. Pe la spitalul 9 cand trece?

# ^^ date 7 March 2019 19:18 +5

Fã (ca altfel nu pot sa-ti spun) nesimtito, cum poti sa te victimizezi ca ai aflat ca ai 18 dosare si comunicarea s-a facut cu incalcarea prezumtiei de nevinovatie (pe care tu nu ai respectat-o NICIODATA), cand tu SIFONAI DATE DIN DOSAR IN PRESA?! In faza de urmarire penala care e NEPUBLICA!

# unul din lumea cea mare date 7 March 2019 19:25 +9

koivesoaiko ce iti spuneam eu tie(si sint sigur si convins ca ti s/au intiparit in minte spusele mele) CE FACI TE FACE SI TINE/MA DOAMNE SUS CA JOS VIN CA GLONTUL! LA TINE SE APLICXA SI ALTA VORBA,TE/AI URCAT CA SCROAFA IN POM SI TU ESTI IN CADERE ZI ZICI CA PLANEZI.koivesoaico esti printre principalii vinovati de halul in care arat mermeleala de isi zice justitie.sper sa mergi la tirgsor pentru multi ani,LA MULTI ANI CU EXECUTARE!!!!

# cinci ore ? pe cand 24 ? date 7 March 2019 19:28 +8

procuroare de sibiu infractoare-n cismigiu

# DODI date 7 March 2019 19:43 +9

Mai sunt tineri care nu sunt spălați pe creier, care văd realitățile din România așa cum sunt ele și nu cum sunt cosmetizate de SRI și coop. Nufărul din CSM. Bravo lor. Îmi place cum în aceste clipe tulburătoare șobolanul de la Cotroceni se ascunde în gaură de șarpe doar- doar nu va fi și el afectat. Așa spera și slujirea în urmă cum un an. Este perioada de grație pe care o primește și ciolanis înaintea... pușcăriei.

# UE date 7 March 2019 19:57 +5

A avut nas fin basescu cand a mirosit-o pe-asta.... Cei al lui e pus deoparte, trebuie sa recunoastem... Pai la aburit si la mintit cu nosnsalanta, Lolofrigida ii da clasa acum... Bravo base, imi pare rau ca n-a mai stat putin sa te "rezolve" si pe tine....

# ZICETI CA V-AU MEDALIAT PENTRU RAUL FACUT ROMÂNIEI? date 7 March 2019 20:15 +7

CINE VA APRECIAZA ÎN EUROPA, ZEITA ILEGALITATILOR ? NE INSULTATI INTELIGENTA ! NUMAI MANI******RE, ASA ATI APARUT SI PE PAGINA WEB A STUDENTILOR ÎN DREPT DE LA HARVARD ! CINE A PLATIT (SPONSORIZAT) ASOCIATIA STUDENTILOR ÎN DREPT DE LA HARVARD DE ATI APARUT CA "ZEITA ANTICORUPTIEI" ? STATI LINISTITA CA NE OCUPAM SA VADA SI CONDUCEREA UNIVERSITATII HARVARD CINE ESTE ADEVARATA KOVESI !

# biet roman saracu' date 8 March 2019 07:58 0

noi am platit , desigur, de la bugetul SSI...aranjamentele le-o fi facut maiorul

# Lasa draga ca iti vei dovedi nevinovatia ... date 7 March 2019 20:54 +12

si justitia cea indreptata , mai ales de catre tine, isi va face treaba ! Sa nu zici ca n-ai incredere in justitie ! Plagiatoarea-dolofana are o problema acum : joaca in filmul cu catuse , initiat de ea . Apropo de invinuirile in detaliu , nu-ti fa griji c-o sa le vezi , posibil odata cu motivarea care vine dupe ce ispaseti pedeapsa ... :P

# Edelweiss - Rarinc de Bukowina date 7 March 2019 22:42 +8

Da chiar că! Lasă, fato, că o să citești acuzațiile în rechizitoriu, că e obligatoriu să-ți comunice o copie. :P Cât despre consultarea dosarului, alții, acum vreo 4 ani, au fost nevoiți să facă GREVA FOAMEI în fața instituțiilor judiciare din Suceava ca să-și primească dreptul de a-și consulta dosarul, refuzat inițial de procuror chiar în prezența apărătorului. :eek:

# proceduri date 8 March 2019 05:07 +2

Pe de cealalta parte, va fi tot tiimpuul din luume ca la prima infatisare in fata Judecatorului sa fie solicitat un nou termen pentru angajare aparatoooor. Apoi viine vacaanta ...

# Tradatoarea intereselor legitime ale romanilor date 8 March 2019 02:49 +9

Au primit ordine (și ea și Coldea ) de la fosta conducere a CIA și de la Bruxelles ca țara noastră sa nu depășească un anumit plafon economic ,de asta ne-a mers așa de rău , de asta nu avem autostrăzi , de asta nu avem un sistem de sănătate performant,de asta mor oameni , de asta pleacă romanii care pe unde apuca, de asta multinaționalele scot miliardele din țara fără sa ii întrebe cineva ceva.Daca idioții din comisia de control a SRI ar insista un pic cu verificările , toate astea ar ieși la iveală .Toate astea s-au întâmplat și pentru ca ea a ajutat din plin la crearea acestui context.Si acum ajungi sa te lauzi ca “Beeei fraierilor și săracilor eu am fost decorată de străini beeei”.Doamne apăra-ne și păzește-ne ca numai de lichele și trădători avem parte 

# IPOTEZA date 8 March 2019 04:42 0

Spre opinia publică. Abuzul ce atrage atenția, trebuie cercetat. Dar aceasta pare o MASCA pentru multe dosare clasate prin ordonanță sau rămase neinstrumentate. Pare o diversiune, care distrage atenția de la probele ce nu au mai făcut obiectul trimiterilor în judecată. O ocupare a timpului cu agenda sentimentală, în timp ce grosul dosarelor pot duce la prescriere de dovezi provenite de la alte parchete din țară !

# patriotul date 8 March 2019 07:39 +6

Si Elena Ceausescu, era foare mandra de activitatea ei ... de, era "savant de renume mondial", premiata de statele lumii ... la fel si aceasta analfabeta care timp de 15 ani a bagat oamenii nevinovati la puscarie - ne spune cat este de mandra de ce a facut ! LA PUSCARIE cu SISTEMUL patronat de BASESCU ... sa nu uitam ca el a fost tartorul dracilor

# biet roman saracu' date 8 March 2019 07:51 +2

Mitomana sau prelucrata MKUltra ?

# buna intrebare date 8 March 2019 14:58 0

cred ca este = intre caracterizari

# romanul date 8 March 2019 08:56 +5

Trebuia scoasa cu catuse, asa cum facea ea! Si a sosit timpul sa se aplice vorba pedelistilor spalati pe creier: sa mearga in instanta si sa-si dovedeasca nevinovatia, sa aiba incredere in statul de drept creat de ea, ponta si base!

# marius date 8 March 2019 09:44 +5

De ce Johannis protesteaza, mereu, împotriva Guvernului? Pentru că nu e creștin- ortodox, ci PROTESTANT. - Dacă nu esti om, ai toate calitatile ca sa contesti „ Legea lui Om la CCR”. - Un #rezist catre presedinte: Domnule presedinte de ce sunteti trist? -Nu sunt trist. Sunt profesor -presedinte. Nou titlu pentru profesorii #rezist: Profesor, presedinte de scara de bolc. - Termeni utilizati de criticii literari #rezist: anonim sau persoană cu pătriplă identitate protejată. - Locuitorii insulei Santorini au inceput sa cultive portocali Negulescu. Copacii vor intra pe rod, după un stagiu de 4 ani la răcoare. - Poezia propusă pentru premiul Nobel, pentru literatura, se intitulează „ O Nea ” Scrisă De Luluta Codrii Cosminului. - Expertul în economie, Johannis și-a pus economiile la bancă cu suma la vedere și nu cu dobânda. - Când joacă tenis de câmp, pentru a se asorta cu fusta mini, doamna folosește rachete mini.

# Pigmeii Now date 8 March 2019 09:48 +1

Bine zicea un domn profesionist întro emisiune Tv.Aceasta este poesia care place pretenilor indatorați!!Hollywod de uie sau și mai departe..femeile anuale.Suntem tratai de imbecili si agresați moralmente, în consecință.

# UN ROMAN date 8 March 2019 10:52 +3

Cand era pe cai mari si respecta ordinele primite de la dusmanii ROMANIEI nu s-a gandit ca vine si ZIUA Z, cand nu va mai avea ecran protector , cand niste romani adevarati au spus "SA SE FACA LUMINA". Nu s-a gandit cate familii a facut sa sufere, numai ca sa se poata vinde mai usor TARA. O parte mare din victimile ei au fost si sunt patrioti si s-au opus disparitiei ROMANIEI. EA A PRIMIT DIPLOME, ASA CUM SE LAUDA, dar nu spune de ce i-au fost acordate de forte oculte, ca nu poti primi medalii de la straini daca nu le-ai facut FAVORURI. Pe ei ii doare ca nu au putut sa ia tot si au mai fost niste romani destepti care s-au opus sau unii au fost mai rapizi ca ei la sterpelit si in acest fel le-au diminuat gramada pe care si-o propusesera. Il felicit pe Teodorovici ca a spus, primul, un mare adevar despre presedinte . Ce campanie electorala? este o zbatere disperata de a respecta programul impus, adica.....D.ROU. A durat prea mult ce era programat inca din 1989.

# dinu date 8 March 2019 14:00 +4

Stimata doamna Kovesi ai spus ca ai fost decorata de tari straine,imediat dupa primirea decoratiei trebuia sa fii arestata si acuzata de tradare de tara,nicaieri in lume un functionar nu ar accepta sa fie decorat de alta tara deoare ar insemna ca este in slujba respectivei tari sau este agent sub acoperire,daca statul ar functiona cum trebuie pentru aceste decoratii ar trebui sa te aresteze imediat si sa fii trasa la raspundere pt fapte comise

# SOLICITARE GUVERNULUI ROMÂNIEI date 8 March 2019 14:48 0

PREGATITI O ORDONANTA DE URGENTA PRIN CARE KOVESI SA BENEFICIEZE DE PROTECTIA (SI MÂNGÂIEREA...) SPP ÎN SISTEMUL PENITENCIAR !

# De ce ? date 8 March 2019 16:03 +1

Puscaria e poate singurul loc unde dolofana poate avea sex fara sa platesca pe careva ;-) Cred ca abia asteapta , din acest punct de vedere :o

# andri popa date 8 March 2019 15:28 +2

soros nu a murit, dar atunci cand acest talhar o sa crape toti acesti lingai scelerati vor pleca sub fusta sandrei pralong si in prohabul lui klaus.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.07.2024 – „Deep State” stia de atacatorul lui Trump (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva