8 December 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

BOTA LIBERALIZEAZA AVOCATURA IN UNIUNEA EUROPEANA – Peste 1000 de italieni figureaza ca avocati pe tablourile UNBR Bota. Avocatii lui Bota au fost primiti masiv in barouri din Italia, Germania, Franta, Ungaria. Legislatia UE permite oricarui cetatean sa-si desfasoare profesia in statele membre. Pompiliu Bota: “Daca vom mai fi sicanati, ne vom muta la orice barou din Europa si vom profesa in Romania ca avocati europeni” (Documente)

Scris de: Razvan SAVALIUC | pdf | print

7 July 2013 13:08
Vizualizari: 23147

 

In ultimul an, numarul avocatilor din barourile care alcatuiesc UNBR – Pompiliu Bota (foto centru) a explodat. Numai din Italia, peste 1000 de juristi italieni au devenit membri ai barourilor paralele, in urma examenelor de admitere in profesie sustinute la Bucuresti, dupa care s-au intors in peninsula pentru a profesa ca membri ai barourilor italiene, unde au fost primiti neconditionat. In acelasi timp, numerosi avocati ai barourilor infiintate de avocatul Pompiliu Bota au uzitat de legislatia europeana privind libertatea de a munci oriunde in statele membre si au facut cereri de inscriere in barouri din Germania, Franta, Italia, Ungaria etc unde au fost primiti fara rezerve, cu drept de practica pe teritoriul acestor state. Cine mai are indoieli cu privire la faptul ca barourile din UNBR Bota sunt recunoscute in statele UE, desi in Romania inca mai intampina dificultati din partea unor magistrati care ii descurajeaza pe avocatii lui Bota sa pledeze in instanta, sa analizeze actele atasate la finalul articolului, din care reiese cum sunt admisi avocatii romani din aceste structuri in barouri din diferite localitati europene.


Juristii italieni vin in Romania prin societati de intermediere si devin avocati in urma examenelor date la Bucuresti. Societatile de intermediere percep pana la 7000 euro

De curand UNBR – Gheorghe Florea (aripa avocatilor traditionali) a declansat un nou val de plangeri penale impotriva conducerii UNBR - Pompiliu Bota, acuzand faptul ca aceste barouri nu ar fi legale si ca fabrica masiv avocati din randurile unor cetateni italieni. In urma unei anchete proprii, am reusit sa aflam, cu concursul avocatului Pompiliu Bota, faptul ca in ultimul an peste 1000 de cetateni italieni au devenit avocati in barorile din UNBR – Pompiliu Bota. Acestia apar inscrisi pe tablourile acestor barouri. De curand, in publicatia italiana “La Republlica” a aparut un serial de presa in care erau dezvaluite negocieri intre cetateni italieni cu privire la plata unor sume de bani pentru a deveni avocati in Romania in structurile noilor barouri. Ziaristii italieni au crezut, firesc am spune noi dupa cum se negocia, ca in spatele acestor tranzactii ar exista cazuri de coruptie. Realitatea este insa substantial diferita.

Presedintele UNBR, avocatul Pompiliu Bota, ne-a confirmat ca juristii italieni au inceput sa vina masiv sa dea examene de intrare in profesie, deoarece in acest stat au aparut mai multe societati de intermediere, care fac prospectiuni in domeniu si organizeaza regulat deplasari la Bucuresti pentru sustinerea examenelor de admitere in profesie. Aceste societati de intermediere italiene se ocupa de transportul juristilor, cazarea lor la Bucuresti, de perfectarea dosarelor de inscriere (traduceri/legalizari etc) servicii pentru care percep sume cuprinse intre 5000 – 7000 euro/persoana. Din aceste sume se platesc si taxele de inscriere la examenele de primire in profesie afisate public de barourile UNBR – Bota.

Avocatul Pompiliu Bota a negat categoric ca aceste negocieri initiate de societatile de intermediere italiene (una din ele a aparut in publicatia “La Republlica”) ar avea vreo legatura cu el ori ca are ascunde intelegeri pentru primirea automata in profesie, dar ne-a confirmat ca Uniunea sa percepe si o parte din sumele platite de juristii italieni (pe langa taxele oficiale) insa nu a dorit sa ne spuna in ce procent anume.

Procedura cu juristii italieni, dar si din alte state, este urmatoarea: conform Legii 51/1995 privind exercitarea profesiei de avocat, acestia vin la Bucuresti, la UNBR Bota, cu dovada ca au obtinut o licenta in Drept in tara de origine. Odata indeplinita aceasta conditie, juristii italieni platesc taxele aferente de exameinare, sustin un examen tip grila in limba romana, dar si in limba de origine, si daca promoveaza examenul sunt admisi in barouri si inscrisi in tablourile de avocati ale acestora. Dupa care, cetatenii straini odata deveniti avocati se intorc in tara mama si se inscriu in barourile de acolo, avand drept de practica in ambele state.

Situatia nu e deloc noua, la barourile traditionale din UNBR – Gheorghe Florea existand numerosi avocati romani, care in paralel sunt si avocati in barouri din straintate.

Avocatul Pompiliu Bota - care se declara o victima a catorva magistrati din Romania care i-au facut dosare si l-au condamnat pentru practicarea ilegala a profesiei de avocat in pofida existentei a numeroase achitari si sute de hotarari judecatoresti definitive, care atesta ca avocatii din structurile sale practica legal avocatura - ne-a declarat urmatoarele:

Barourile din strainatate au studiat si documentele noastre de infiintare prin hotarare judecatoreasca, si documentele UNBR – Gheorghe Florea, si au constatat ca avem acte valabile. De aceea vin la noi juristi din strainatate si de aceea avocati de-ai nostri sunt primiti fara rezerve in barourile din statele membre ale UE. Cei de la UNBR – Florea ne hartuiesc in continuare cu plangeri, ne-au facut plangeri si la Interpol ca suntem ilegali, ca suntem desfiintati... ei vorbesc, care nu au acte de infiintare? Daca vom mai fi sicanati pe viitor in instante si parchete in Romania, ne vom muta la orice barou din Europa unde sigur vom fi primiti, si vom profesa in Romania ca avocati europeni. Noi suntem cetateni romani si europeni, asta am vrut, si asta trebuie sa accepte si cei carora nu le convine aceasta situatie.”

Avocatul Pompiliu Bota ne-a indicat si legislatia europeana in materie, pe baza careia avocatura poate fi practicata liber in Europa:

Toate barourile din UE au studiat documentele noastre si au ajuns la concluzia ca barourile si UNBR (Bota) sunt legale, spre disperarea mafiotilor din avocatura traditionala - desfiintata. Au fost inscrisi in barourile UE toti avocatii romani si straini care au fost inscrisi initial in barourile noastre din Romania, conform:

-Art. 15. din Parlamentul European, Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene 2007/C 303/01

-Libertatea de alegere a ocupatiei si dreptul la munca: ,,(1)Orice persoana are dreptul la munca si dreptul de a exercita o ocupatie aleasa sau acceptata in mod liber. (2)Orice cetatean al Uniunii are libertatea de a-si cauta un loc de munca, de a lucra, de a se stabili sau de a presta servicii in orice stat membru. (3) Resortisantii tarilor terte care sunt autorizati sa lucreze pe teritoriul statelor membre au dreptul la conditii de munca echivalente acelora de care beneficiaza cetatenii Uniunii.”

-Directiva 98/5/CE a Parlamentului European si a Consiliului European de facilitare a exercitarii cu caracter permanent a profesiei de avocat intr-un stat membru, altul decat cel in care s-a obtinut calificarea”.

* Cititi aici documente care atesta felul in care juristii italieni deveniti avocati in Romania sunt recunoscuti in Italia, dar si acte ale unor barorui din Europa, care ii inscriu pe avocatii romani din UNBR - Bota

Comentarii

# aveti studii in drept? date 7 July 2013 13:45 +4

sa va aud analfabetilor traditionali si tradatorilor moldoveni? 

# tradator esti tu Bota, condamnatule date 7 July 2013 15:14 -4

Ce faci Bota, le arati pisica traditionalilor ? Practici o forma de santaj ieftin. Crezi ca daca ameninti ca te duci in orice barou din UE, poti sa fi avocat ? Ca sa fi avocat UE, trebuie sa ai aceasta calitate in tara ta de origine, calitate pe care tu nu o ai (condamnarea de la Deva) Deciziile semnate cetatenilor italieni, trebuiau semnate de Presedintele UNBR 2004 si nu de tine care nu esti nimic in UNBR si examenul sa se fi desfasurat in limba romana, limba pe care italienii nu ocunosc. Abureala ta, nu o mai haleste nici un copil de clasa I, darmite oamenii din justitie.

# 992 date 7 July 2013 19:28 +7

Problema e ca pisica-i tigru, are ghearele mari si lasa rani adanci. Te oftici ? Cand ne spui exact despre Bota cand este avocat si cand nu ? Ai habar sau latri precum cainele la luna ?

# Pol date 8 July 2013 08:18 0

Uite 992 ...poti sa fii apreciat si fara aiurelile alea din posturile trecute....In acest comentariu iti dau plus si nu te mai persiflez, intrucat ai devenit mai logic si realist.

# AVOCAT date 8 July 2013 17:11 -4

Bota si botistii sunt hotarati si fericiti. Vad ca pe forum sunt foarte destepti, insa cand e vorba de avocatura vin cu procuri notariale, inseala oamenii, iar acum cand procurorii incep anchete urla din toti rarunchii, in speranta ca vor impresiona pe cineva. In mod sigur NU. Norocul vostru e cu platform LUJU unde mai postati, ca in rest ....!!!. SPOR LA MUNCA PROCURORILOR.

# infectule date 8 July 2013 18:28 +2

Ai vrea, mizerie umana, sa ne cenzureze si LUJU asa cum face 99% din corupta mass-medie romaneasca. Ba, infectule, nu ne vom lasa pana cand vom curata profesia de avocat de cancerul traditional care a cuprins-o, in ciuda caracatitei magistratilor care va protejeaza. In plus, pentru cultura ta generala, afla ca foarte multi procurori corecti ne dau NUP pe banda rulanta si de aceea sunt de acord cu \"SPOR LA MUNCA PROCURORILOR CORECTI\".

# ptr. INFECT date 9 July 2013 19:56 -6

INTEGRATULE IN ABSOLUT, pentru voi Bota este GURU, pe care il urmati neconditionat si faceti orice pentru bunastarea lui. Voi nu veti curata profesia de avocat, eventual veti curata dupa avocati, asa cum procedeaza slugile. Voi sunteti sclavii lui Bota care va conduce spre fericirea maxima. Urmati-l, dar ganditiva ca si Bivolaru a fost in final condamnat. VOI SUNTETI NOUA MISA.

# jurist-viitor avocat date 7 July 2013 19:05 -3

am un an vechime ca jurist dat mi-am dat definitivatul pot deveni avocat BOTA si sa profesez in UE

# AVOCAT date 8 July 2013 16:55 -10

NU! Bota nu este avocat, impreuna cu sustinatorii lui fac parte dintr-un GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT, nu barou.

# tu nu esti avocat date 8 July 2013 18:33 -2

Tu nu esti avocat, tembelule ! Esti doar un cretin traditional tolerat din cauza cardasiei dintre gangsterii castei traditionale si magistratii corupti.

# BUJORENE, ai incurcat-o ! date 8 July 2013 11:25 +2

BUJOREAN va ajunge in arest !  http://bota.ro/wp-content/uploads/2013/07/BUJOREANU-U.P..pdf

# legalyty date 9 July 2013 19:16 +5

daca se fac certcetari nu inseamna ca s-a inceput urmarirea penala

# jurist date 7 July 2013 13:56 0

voi ati vazut ultimele date ale ins privind nivelul de cultura/educatie al romanilor?   CREDETI CA O MENTALITATE COMUNISTA VA INTELEGE ACEASTA REALITATE INCONTESTABILA?   ADEVARUL ESTE ACESTA!  PROSTII SDUNT MULTI SI POPULEAZA MAGISTRATURA!

# 992 date 7 July 2013 13:57 +10

Cum spuneam cu alta ocazie, Bota a aplicat \" lovitura italiana \" in plexul UNBR - Florea si acolitilor sai din justitie. Se pare ca mai si doare chestia asta. Le doresc durere maxima si continua. Trebuie sa existe rasplata ptr. toate nemerniciile si faradelegile infaptuite de niste nemernici bolsevici. Astept sa vedem cand vor lesina de durere toti mafiotii si coruptii lor imbratisati, plangand unii pe umerii celorlalti. HAHAHAHAHA, sa mori de ras nu alta....

# contestat in romania recunoscut in europa?!?!?!!!!!!!?????? date 7 July 2013 13:58 +16

?!?!?!???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# BOTA, TREZESTE-TE date 7 July 2013 15:48 +1

NU UITA CA ESTI CONDAMNAT SI TE AFLI IN TERMENULDE INCERCARE DE 2 ANI SI 6 LUNI.

# 992 date 7 July 2013 19:32 -3

NU UITA, ESTI BATUT IN CAP CU TIGAIA LUI BAHMUTEANU.

# Pol ptr 15.48 date 8 July 2013 08:22 -3

Ma-ta are cratima labartata! Onduleuri la cap are doar cand isi pune bigudiurile.....rezultatul expertizei=NEURON MORT...sictir...

# BOTA, AI PRINS CURAJ CA NU TE-AU ARESTAT date 8 July 2013 16:57 -2

CUM AI APARUT PE FORUM, AU APARUT SI MASCARILE TALE DE DERBEDEU BATRIN. SPER SA NU MAI AUZIM DE TINE PENTRU MULTA, MULTA VREME.

# AGRAMATE date 8 July 2013 17:11 +1

PROSTANE, TE DUCI ŞA GRADINITA SA INVETI A SCRIE SI SCAPI DE BOTA ! ,,MASCARILE,, ,,BATRIN,,

# 992 date 7 July 2013 14:02 +6

Cum spuneam cu alta ocazie, Bota a aplicat \" lovitura italiana \" in plexul UNBR - Florea si acolitilor sai din justitie. Se pare ca mai si doare chestia asta. Le doresc durere maxima si continua. Trebuie sa existe rasplata ptr. toate nemerniciile si faradelegile infaptuite de niste nemernici bolsevici. Astept sa vedem cand vor lesina de durere toti mafiotii si coruptii lor imbratisati, plangand unii pe umerii celorlalti. HAHAHAHAHA, sa mori de ras nu alta....

# pt 992 date 7 July 2013 15:43 +1

Stai ca u s-a terminat, dosarele penale isi urmeaza cursul. Bota inca nu a cistigat nimic, decit bani, pe care o sa-i dea inapoi. Puscarie tot o sa faca, pentru ca nu avea dreptul sa organizeze acel simulacru de examen cu italienii si sa semneze decizii, deoarece nu detine nici o functie in UNBR si aceste acte, le-a semnat, angajind uniunea din care el nu face parte si infractiunile se numesc inselaciune, uzurpare de calitati mincinoase, fals, nerespectarea unei hotariri judecatoresti.

# 992 date 7 July 2013 19:30 +4

Mah, tu esti pseudo-procurorul bujorean ? Sa-si urmeze cursul dosarele. Daca pierde bujoreanul, isi da demisia ? NU si-o va da fiindca e un nesimtit corupt.

# ADEVARUL date 7 July 2013 14:04 +7

 BAROUL TRADITIONAL REPREZINTA,AZI,MONOPOLUL AVOCATILOR COMUNISTI DE ALTADATA,UNANIM CONDAMNAT PENTRU LIPSA DE PROFESIONALISM SI VERTICALITATE,FAPT IGNORAT DE CATRE AIURITII TEHNOREDACTORI AI MCV-ULUI.PE DE ALTA PARTE EXCURSIILE LUI BOTA DE INTRARE IN AVOCATURA AU UN IZ MERCANTIL,REGRETABIL,FIIND O DESCHIDERE NATURALA SPRE MOMENTUL IN CARE OAMENII SE VOR PUTEA REPREZENTA SINGURI IN INSTANTE IAR JUDECATORII VOR FI JUDECATORI ADEVARATI.

# FELICITARI Dl. BOTA date 7 July 2013 14:06 +11

 Cel mai tare avocat din Romania , este BOTA , caracterul tare si adevarat se vede atunci cand toti te ataca si EL totusi rezista.FLOREA o sa-ti crape inima de cida . :sigh: :sigh: :sigh: :sigh: :sigh:

# CARE AVOCAT, BOTA date 7 July 2013 15:19 -2

MAI VOI ATI INEBUNIT DE TOT, CARE AVOCAT BOTA ? ATI UITAT DE CONDAMNAREA DE LA DEVA SI VA MAI PRETINDETI JURISTI. ASA PROSTI CA PE ACEST FORUM, NU AM VAZUT IN VATA MEA.

# manifest date 7 July 2013 15:32 +6

Calitatea de avocat nu este dată de instanţă sau de parchet, ea se dobândeşte în urma susţinerii unui examen la un barou care bineînţeles trebuie să fie înfiinţat şi se pierde în condiţiile legii 51/1995, deces, excludere, retragere. Ai văzut tu decizia de excludere a lui Bota sau cererea de retragere?

# pt manifest date 7 July 2013 15:46 -2

Da ai dreptate, insa unde a sustinut Bota examenul de intrare in barou, cine a semnat decizia la rubrica Presedinte si cine la rubrica Decan barou bucuresti. Gindeste omule.

# fa o cerere date 7 July 2013 15:53 -2

fa o cerere la UNBR. A, NU AI CURAJ, ATUNCI NU MAI TOT LATRA PE AICI, mars la cusca, potaie !

# manifest date 7 July 2013 15:55 +7

Ca să ai avocaţi trebuie să ai barou, examenul se putea da şi cu profesori universitari şi aşa obţii calitatea de avocat. Dacă mă întrebi de subiectele pe care le-a avut la examen, îţi spun că la civil a fost înfiinţarea şi desfiinţarea unei persoane juridice, la procesual excepţia lipsei calităţii de reprezentant, la penal exercitarea fără drept a profesiei de avocat şi procesual penal arestarea preventivă. Poţi să faci cunoscut numele primului avocat tradiţional înscris într-un barou neînfiinţat?

# nic date 7 July 2013 16:10 +6

aveti voi cunostinta despre vreun examen ,concurs, in orice domeniu in Romania, corect unde sa nu intre cine trebuie si pentru cine se organizeaza, bateti campii, parca sunteti in Procesul lui Kafca ,vai de noi

# CONDAMNAREA LUI BOTA DE LA DEVA date 7 July 2013 15:51 -7

SENTINTA DE LA DEVA, SPUNE CA NU ESTE AVOCAT SI ESTE DEFINITIVA.

# chelcea date 7 July 2013 15:55 0

Pai asta a fost gafa analfabetului chelcea: nu i-a anulat lui Bota actele de avocat !

# GAFA PE DRACU date 7 July 2013 16:14 -4

EXERCITAREA FARA DREPT A PROFESIEI DE AVOCAT, PRESUPUNE CA PERSOANA CONDAMNATA PENTRU ACEASTA INFRACTIUNE SA NU FIAVUT CALITATEA DE AVOCAT LA DATA CONDAMNARII SALE. DACA BOTA, NU A AVUT ACEASTA CALITATE NICI ANTERIOR CONDAMNARII,CUM O POATE AVEA ACUM, PROSTILOR CARE SUNTETI PROSTI RAU DE TOT.

# manifest date 7 July 2013 16:18 +8

Avea anterior hotărâri judecătoreşti în care s-a reţinut că avea calitatea de avocat, cam 100 la număr, aştia nu au valoare?

# CABINETUL LUI BOTA, IN LICHIDARE, DIZOLVARE DIN 2007 date 8 July 2013 14:27 0

CE FEL DE AVOCAT E ALA, CU CABINETUL DE AVOCAT IN DIZOLVARE, LICHIDARE DIN 2007. LA DATA CONDAMNARII,BOTA NU AVEA CALITATEA DE AVOCAT SI NU O ARE NICI ACUM. CA SA DETII O FUNCTIE IN UNBR, TREBUIE INTAI DE TOATE, SA FI AVOCAT CU O VECHIME MINIMA DE 8 ANI, PROSTILOR CARE SUNTETI.

# lobotomiei ai terminat cu doctoratul si ai prins glas... date 8 July 2013 14:53 +3

:D :D :D si doctor daca ai ajuns tot taran prost mori. Si agramat. Si falsificator. Si tot asa doftore

# noi, cei multi date 8 July 2013 20:01 0

Bolnavule! :-*

# letalcobra date 8 July 2013 11:34 0

mai prost ca tine nu cred că există cineva! pui virgulă între subiect și predicat. s-au modificat regulile elementare de ortografie? sau tu faci proști pe alții, dovedind cu prisosință că tu însuți ești mai prost ca ei!!!!!!!!!!!

# POLO.NICU date 8 July 2013 13:17 -2

:DNoroc cu tine ca esti destept ca altfel nu aveam de unde lua lumina . Cumva prin sentinta de condamnare de la Deva i-a interzis Chelcea lui Bota sa se inscrie in avocatura...n-asi prea crede fraiere

# pt POLO.NICU date 8 July 2013 14:52 0

CA SA FI AVOCAT, TREBUIE SA AI CAZIERUL CURAT, SA NU AI ANTECEDENTE PENALE. DACA ESTI AVOCAT, STII CA TI S-A CERUT CAZIERUL LA INSCRIEREA PT EXAMEN. BOTA, AR PUTEA 9INTRA IN PROFESIE, DACA ARE DOCTORATUL, PE CARE NU IL ARE, DAR NU POATE PT CA ARE CAZIER SI ABEA DUPA REABILITARE POATE INTRA IN PROFESIE. PROSTULE DE POLONIC.

# PROSTANE date 8 July 2013 15:09 0

UNDE SCRIE DE CAZIER ? SCRIE CA TREBUIE SA STII SA SCRII: ,,SA FI,, ,,9INTRA,, ,,ABEA,, ! Cine te-a intrat pe tine in profesie, analfabetule ? 

# PROSTANE, IA DE AICI date 9 July 2013 00:30 0

CALITATEA DE AVOCAT INCETEAZA (BOTA NU A AVUT-O NICIODATA) CONFORM ART. 27 LIT. d) DIN LEGEA NR. 51/1995 MODIFICATA, CARE SPUNE CA: DACA AVOCATUL A FOST CONDAMNAT DEFINITIV PENTRU O FAPTA PREVAZUTA DE LEGEA PENALA SI CARE IL FACE NEDEMN DE A FI AVOCAT

# 992 date 9 July 2013 00:38 +6

Mai schizofrenic paranoid, Bota a fost si este avocat. Ce a facut Bota ptr. a fi nedemn de a fi avocat ? Mai bine intreaba-l pe flocea de ce nu este exclus din unebereu sau condamnatul definitiv Boshtina.

# 992 date 8 July 2013 17:39 +6

Da\' Bostina de ce mai este avocat ? Ne spui, lacheule flocist ?

# GAFA PE DRACU date 7 July 2013 16:16 -3

EXERCITAREA FARA DREPT A PROFESIEI DE AVOCAT, PRESUPUNE CA PERSOANA CONDAMNATA PENTRU ACEASTA INFRACTIUNE SA NU FIAVUT CALITATEA DE AVOCAT LA DATA CONDAMNARII SALE. DACA BOTA, NU A AVUT ACEASTA CALITATE NICI ANTERIOR CONDAMNARII,CUM O POATE AVEA ACUM, PROSTILOR CARE SUNTETI PROSTI RAU DE TOT.

# 992 date 7 July 2013 19:44 +3

Vorbesti des in oglinda ? Vezi ca ai gresit, acest website nu este oglinda.....insa de aici se vede vag, nedefinit, gradul tau de inteligenta. Mic. Foate mic. Minuscul. Tu il vezi ?

# POLO.NICU date 8 July 2013 14:27 +1

Tare mai esti prost mai cu hartia in fata. Bota nu o fi avut calitate de avocat la data comiterii faptelor cuprinse in dosar nu la data pronuntarii sentintei de condamnare. Greu cu dreptul asta.

# POLO.NICU date 8 July 2013 14:40 0

Tare mai esti prost mai cu hartia in fata. Bota nu o fi avut calitate de avocat la data comiterii faptelor cuprinse in dosar nu la data pronuntarii sentintei de condamnare. Greu cu dreptul asta.

# vali date 7 July 2013 16:00 +8

prea putin intereseaza daca bota este sau nu avocat avand in vedere ca in unbr bota sunt si avocati care au dobandit calitatea chiar la traditionali si fosti judecatori a caror calitate nu o poate contesta nimeni ,vechimea in specialitate juuridica vorbeste, care este problema daca unbr-bota recunoaste aceasta vechime , inainte se intra in avocatura fara examen, nu numai cei cu vechime in specialitate juridica dar si proaspeti absolventi

# Pol ptr.15.51 date 8 July 2013 08:30 +3

Bai nene, esti dus rau de tot....sentinta de la Deva la care faci trimitere a fost data pentru fapte vechi, petrecute inainte de 2004...Deci instant a analizat aspect petrecute anterior, la vremea aceea si nu din present....Pe de alta parte, lui Bota nu i s-a interzis sa detina functii administrative in UNBR, ci doar sa profesez in calitate de avocat o perioada de timp.....La fel si cu Costiniu....fostul judecator si actualmente avocat nesuspendat de catre Florea si Iordachescu, desi a fost condamnat definitive...asa ca nu mai comentati aiurea pe site!

# 992 date 7 July 2013 19:37 0

Pe unul ca tine are dreptate Bota sa-l catalogheze drept analfabet. \" INEBUNIT \" ??? Observ ca esti ghicitor in VATA. Am o nelamurire : folosita sau nefolosita ? In care citesti mai bine ? Cat despre prostie, ai dat prin comentariu postat dovada lipsei tale de inteligenta.

# 992 date 7 July 2013 14:10 +9

Sa-l vedem pe cercopitecul bujorean daca se va duce sa faca perchezitie cu ridicare de obiecte si documente la un barou din UE.  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:. Cum va contesta unul ca el sau un judecator corupt imputernicirea avocatiala emisa de un barou din UE ? Va da termen de amanare in cursul judecatii ptr. a verifica daca respectivul figureaza in tabloul avocatilor din respectivul bariu european ? Sau te pomenesti ca ii va convinge pe procurorii din tara respectiva sa faca ce a facut el aici ? Este de rasu-plansu starea justitiei din RO.

# 3000 avocati date 7 July 2013 14:33 +11

d.Bota cine este al 3lea tradator si cine a fost cu ideea sa-si toarne colegii? colegii din moldova de ce tac? 

# ti s-a mai spus date 7 July 2013 15:07 +8

Maxim Dana; au fost amenintati cu arestarea si santajati de procurorul bolnav si analfabet Bujorean. Doar Bota a fost dus la arestare pe ideea ca si-a inselat colegii !!! ???

# viorel date 7 July 2013 15:18 +9

asta a fost planul de la inceput, avocatii sa faca plangeri impotriva lui bota , nu-i condamnati ,nimeni nu ar trebui sa treaca prin asa ceva si judecatorii ar trebui sa se gandeasca ca si lor li se poate intampla la fel, daca lasa nepedepsite aceste abuzuri ale procurorilor

# iuda date 7 July 2013 22:25 +8

planul a fost bine ticluit. bujorean a fost ajutat si de nataraii care au dat declaratii impotriva lui bota, ba unii au cerut extinderea cercetarilor asupra tuturor avocatilor. 

# eva date 7 July 2013 14:14 +12

acum inteleg disperarea lui bujorean si a echipei lui ,ultima zvacnire daca nici acum nu reuseste sa scoata in afara legii unbr-bota adio unbr tradiditional succesor de drept infiintat in puterea legii totul se intoarce impotriva voastra si pana la urma va trebui sa respectati legile pe care voi le-ati elaborat si modificat

# 992 date 7 July 2013 14:23 +11

bujoreanul se va zbate precum pestele pe uscat, cu acelasi deznodamant ca si al bietului peste. Mafiotii au o singura solutie eleganta, aceea de a modifica L 51/95 si sa admita existenta ambelor unebereuri. Desi, legal vorbind, organizatia lui flocea ar trebui sa se autodizolve sau sa fie considerata in afara legii. Dar cum nu se respecta legile in tara asta, probabil ca vor schimba legislatia.

# AVOCAT COMUNITAR (UNBR BOTA) date 7 July 2013 14:22 +14

TOTI AVOCATII UNBR -BOTA SE POT INSCRIE ORIUNDE IN ORICE BAROU DIN UE...SI LA INSTANTE SE POT LEGITIMA INCLUSIV CA PROVIN DE LA BAROUL RESPECTIV!  TOATE ACESTEA CONFORM LEGII ROMANESTI SI A UE!  DIRECTIVELE UE AU PRIORITATE!  SUNT AVOCAT COMUNITAR DIN CADRUL UNBR-FLOREA (BAROUL BUCURESTI,MEMBRU IN BAROUL DIN BERLIN DIN 2009)   AICI SUNT RESPECTAT DE TOATE INSTANTELE ! NIVELUL AVOCAT-JUDECATOR DIFERA MULT FATA DE RO! CONCEPTIILE SUNT DIFERITE! CONSTAT CA ROMANIA A INVOLUAT MULT!  

# NU ESTE ADEVARAT date 7 July 2013 16:02 -2

TREBUIE SA CUNOSTI LIMBA, SA AI UN DOMICILIU UNDE SE STABILESTE SEDIUL CABINETULUI, SA DAI UN EXAMEN DIN LEGISLATIA TARII RESPECTIVE SI SA AI O GRAMADA DE BANI, TAXA.

# esti prost date 7 July 2013 19:07 +6

Avem avocati si in Spania, si in franta, si in Irlanda. Tu, latraule bolsevic, esti un latrau de ghetou. Mars la stana lu\' nea protocol.

# prost esti tu date 9 July 2013 10:09 +1

Am foarte multe rude in strainatate si am fost la Baroul Munchen in Germania, sa ma interesez ce foralitati trebuiesc indeplinite si este asa cumspune colegul de mai sus. Cine nu stie, sa taca dracului ca de prosti, e plina lumea.

# 992 date 7 July 2013 19:50 +5

Tu ce limba cunosti ? Lb. romana in niciun caz, ne tot dovedesti zilnic de multe ori. Ai domiciliu, daca da, unde anume ? Ai cabinet ? Ai dat vreun examen in viata ta ? Daca da, l-ai promovat ?

# GUY FAWKES date 7 July 2013 23:55 +4

992 te urmaresc de ceva vreme si esti la subiect. Vreau sa citesti cu atentie art 110 din legea 51 si vei observa ca: (1)În condiţiile prezentei secţiuni, avocaţii provenind din statele membre ale Uniunii Europene şi ale  Spaţiului Economic European pot desfăşura în România activităţi profesionale care pot fi exercitate  ocazional sub forma prestării de servicii. (2)Activitatea de prestare de servicii prevăzută la alin. (1) se exercită în România prin reprezentarea drepturilor şi intereselor legitime ale persoanelor fizice şi persoanelor juridice în justiţie sau în faţa  autorităţilor publice, în condiţiile prevăzute pentru avocaţii stabiliţi în acest stat, fără a fi necesară  înscrierea în barou. CUM CUM??? FARA A FI NECESARA INSCRIEREA IN BAROU??? MAI MAI SA VA VAD ACUM

# Pol to GF date 8 July 2013 08:46 +4

Ai citat correct din Lege, insa nu ai inteles la ce anume se refara textul acesta....mai citeste o data si inca o data sau de cate ori vrei, alin.2 si vei observa , asta daca si intelegi, ca acesta se refera la reprezentarea in Romania a persoanelor din alt stat, si asta ocazional si nu permanent, adica doar atunci cand persoana straina are un litigiu in Romania ea poate veni cu avocatul sau din tara respectiva, acesta putand sa profeseze aici fara sa fie inscris in UNBR...Asta nu inseamna ca daca esti avocat comunitar nu poti sa profesezi in tara in care ai punct de lucru sau sediu secundar, fiind \"inscris in Tabloul avocatilor din care faci parte\".....Insa tu, amice GF, analizezi legea ca si ceilalti pdl-isti illogic si doar ceea ce iti convine, desi nu intelegi textul si nici faptul ca o lege se interpreteaza prin intelesul pe care l-a dat legiuitorul si nu interpretul!

# GUY FAWKES date 8 July 2013 15:39 +1

DA DA AU CITIT IN GURA SI AI INTERPRETAT IN 3 LITERE SECŢIUNEA 3: Exercitarea în România, prin prestarea de servicii, a profesiei  de către avocaţii provenind din statele membre ale Uniunii Europene şi ale  Spaţiului Economic European Art. 110 (1)În condiţiile prezentei secţiuni, avocaţii provenind din statele membre ale Uniunii Europene şi ale  Spaţiului Economic European pot desfăşura în România activităţi profesionale care pot fi exercitate  ocazional sub forma prestării de servicii. (2)Activitatea de prestare de servicii prevăzută la alin. (1) se exercită în România prin reprezentarea drepturilor şi intereselor legitime ale persoanelor fizice şi persoanelor juridice în justiţie sau în faţa  autorităţilor publice, în condiţiile prevăzute pentru avocaţii stabiliţi în acest stat, fără a fi necesară  înscrierea în barou. uNDE ZICE DE PERSOANE STRAINE? sictir

# Pol date 9 July 2013 10:34 +1

Asa cum ziceam si inainte, esti de o prostie infioratoare! Ti-ai dat bronzul pe fata, insa nu este din metal, ci din ala provocat de la prea mult soare! de aia esti prost , ca te-a batut soarele in cap! Desi ai citat intregul text al sectiunii , nu ai reusit sa intelegi ce inseamna sintagma \"de către avocaţii provenind din statele member\"...Tocmai cuvantul \"provenind\" nu il intelegi tu, pentru ca esti BOU....asa ca sictirul ala sa il manaci cu rahat si cu putina apa...sa iti treaca greata care te-a cuprins cand te-ai privit in oglinda....

# avocat date 7 July 2013 14:26 +9

voi va dati seama ca daca nu eram in ue cate abuzuri ar fi fost posibile......eu sunt avocat din unbr-bota din 2005, sunt inscris intr un barou din germania...am birouri aici dar si unul in romania ,am avut procese si la C A bucuresti ,m-am legitimat dinpartea baroului buc-bota dar si din partea baroului comunitar....suntem in urma ca natiune..................

# nick date 6 January 2016 13:39 0

buna.sint in germania ,de aproape un an.as vrea sa discutam o problema .puteti sa-mi dati ceva date de contact ,un e mail sau nr. de telefon .astept ,va multumesc .

# 992 date 7 July 2013 14:30 +11

Si ca sa-l oftic pe flocea, ma inscriu intr-un barou din UE si apoi fac cerere la unebereu lui sa-mi acorde dreptul de libera practica a avocaturii in RO ca membru intr-un barou de la el. Sa vedem ce face atunci....

# av BB legal comunitar date 7 July 2013 15:35 +8

Pacat ca doar acum va dati seama ce tara este si cat suntem de in urma cu toate, inclusiv cu reglementarea profesiei de av. Traditionalii continua ,,treaba\'\' si monopolizarea, incaseaza bani si taxe, etc. Se lafaie in coruptia si tampenia lor, NIMENI NU FACE NIMIC, De ce? sunt interese, toti sunt in aceeasi oala si sunt legati.Tinerii aspiranti la profesie, nu-si dau seama in ce tara traim, daca aveti ocazia, cat m,ai repede posibil, luati-va catrafusele si plecati de aici. Ro- stat politienesc + lumea a 3-a, + stat bananier+ ramasi in urma, datorita coruptiei si a mafiei intretinuta de 20 de ani de vechea garda cu epoleti. Culmea este ca tocmai rubedeniile acestora sunt si lucreaza in strainatate, pe banii furati de la romanai in Romania. Desteapta-te Romane! pana nu este prea tarziu... Numai bine va doresc tuturor.

# cristinel date 7 July 2013 15:17 +8

baroul lui Flocea si a acolitilor din magistratura nu exista, magistratii corecti si loiali profesiei da solutii ca cei de la instantele sucevene . Cinste lor si la cat mai multi de astfel de magistrate, indepartarea spagarilor din parchete si instante judecatoresti prin anihilare model recent judecatorea de la ineu, urmeaza parchetul si judec. Sfantu Gheorghe

# Marian Jurgiu date 7 July 2013 15:28 +3

Eu sunt in momentul asta cel mai din lotul asta prin aceea ca eu nu am voie sa parasesc localitatea pe cand dl. Bota doar tara. La fel si celorlalti li s-a ridicat masura de a nu parasi localitatea cu aceea de a nu parasi tara. :sad: Hai va rog, putina solidaritate nu doar calomnii de tradator. Si apropos, sunt ardelean, doar ca locuiesc in Botosani.

# Dan date 7 July 2013 16:24 +3

Cum a fost constituit acest dosar penal? (asta de la P dplJ SV, in care s-a dorit arestarea lui Bota) ? A fost vreo plangere penala facuta de cineva? De le ce a pornit?

# Marian Jurgiu date 7 July 2013 16:56 +5

Crede-ma ca eu nici pana astazi nu am reusit sa aflu de unde. Desi am cerut si oral si scris sa mi se comunice cine si la ce data a facut plangere impotriva mea, nu mi s-a comunicat. Din auzite eu as fi avut o plangere facuta in 2012 si in martie 2013 baroul traditional ar fi facut o plangere impotriva a 5 avocati din Suceava (Maxim, Mindrila, Caisin..) Cele doua dosare s-ar fi conexat. Apoi s-au extins cercetarile si impotriva celorlalti din Baroul Suceava. Ultima data impotriva dl Bota care a trimis din partea Sindicatului o adresa in favoarea noastra.

# POLO.NICU date 8 July 2013 14:35 +6

Jurgiule, fara suparare dar eu ti-as fi dat interdictie de a parasi apartamentul. Pentru prostie. Cat de slab sa fii astfel incat, cu hotarari ale instantelor in buzunar, sa depui plangere impotriva lui Bota si dupa sa te vaiti pe aici si aiurea... Mie mi-au facut perchezitie in 2009 si nu m-am plecat in fata lor. Nu cred ca ai sange sa fii avocat. Cum naiba sa-ti aperi clientii frate cand tu tremuri cand vezi un procuror...

# de la date 7 July 2013 18:40 +4

de la ce a pornit ? de la av Maxim si Caisin care au cerut onorarii de succes nesimtite de la oameni saraci care le-au facut plangeri. Si acum tot ele il tradeaza pe Bota !

# 992 date 7 July 2013 19:25 +4

Au cerut onorarii de succes, si ? I-a fortat cineva pe clienti sa semneze contractul ? Puteau refuza, de ce nu au facut-o ? I-a constrans cineva in vreun fel ? Adica semenzi un contract si apoi refuzi sa-l respecti ? Cum vine treaba asta ? Tu asa ai face ?

# Marian Jurgiu date 7 July 2013 15:31 -1

Eu sunt in momentul asta cel mai din lotul asta prin aceea ca eu nu am voie sa parasesc localitatea pe cand dl. Bota doar tara. La fel si celorlalti li s-a ridicat masura de a nu parasi localitatea cu aceea de a nu parasi tara. :sad: Hai va rog, putina solidaritate nu doar calomnii de tradator. Si apropos, sunt ardelean, doar ca locuiesc in Botosani.

# Pol date 8 July 2013 08:37 +1

Nu cred ca textul asta agramat, lipsit de logica, de betiv, a fost scris de Jurgiu Marian...Bah, asta care semnezi in numele altuia! Macar ai bunul simt si scrie corect in limba romana, indiferent din ce zona a tarii provii sau pe unde locuiesti...

# costinel date 7 July 2013 15:33 +6

unbr-ul flocea a fost desfiintt de PCR in 1948, nu s-a mai infiintat niciodata dar judecatorii spagari pun botul la vrajelile lor si motiveaza eronat ca I-a infintat legea nr. 51/95, dar uita a motiva care art. din lege adica nicunul, cata vreme si institutiile statului se infiinteaza a se vedea infiint. MAI; MSanatatii, invatamantului, etc, precum sii colegiul medicilor,arhitectiilor, etc, iar exempl. pot continua numai baroul lui flocea nu el este ifiintat in virtutea inertia societatii.....????!!!!

# aurel date 7 July 2013 15:35 +3

daca bota avea domiciliul in localitate si el primea aceeasi interdictie dar asa , pentru a fi la dispozitia procurorului trebuie sa poata parasi localitatea de domiciliu adica bucuresti si sa vina la suceava,

# Marian Jurgiu date 7 July 2013 15:43 0

Nu asta e motivul. Si eu locuiesc in Botosani, nu in Suceava si pe temeiul asta trebuia sa am si eu aceasi interdictie. Dar...nu, probabil sunt considerat mai periculos...decat dl Bota.

# Gresit date 7 July 2013 15:57 +7

Nu e asa; taranul bolnav bujorean a riscat cu Bota, era sigur ca va fi arestat ! Saracu taranus !!!

# Rudolf date 7 July 2013 22:47 +5

Mariane Jurgiu, din cate stiu, tie ti s-a recunoscut, explicit(!), calitatea de avocat, in cauzele in care iti reprezentai clientii, de catre tribunal, curte de apel, inclusiv ICCJ ! Nu ai absolut niciun motiv sa-ti fie teama de bolsevicul corupt si incompetent, Bujorean!!!

# Marian Jurgiu date 8 July 2013 09:08 0

O sa tin sa-ti multumesc personal de incurajare daca se termina cu bine, dar sincer iti spun ca acele hotarari definitive si irevocabile date in numele legii nu fac nici doi bani pentru anchetatori daca s-a ajuns aici. Crede-ma ce spun. S-a spus ca hotararile judecatorestii nu conteaza deloc, ca judecatorii care au dat asemenea solutii vor raspunde, ceea ce conteaza e doar Legea 51 republicata care ne scoate in afara legii,, recursurile in anulare care interzic asociatiile Bonos Potra, Figaro Potra si Filiala Figaro Potra si hotararea CEDO 24057/2003 care de asemenea ne scoata in afara legii. Toate hotararile date de TOTI magistratii din Romania in 10 ani sunt 0. Doar traditionalii sunt legali. E un atentat la sistemul judiciar ...cred....

# 992 date 8 July 2013 10:41 +6

Asta de aberezi pe aici, nu esti MJ. Esti vreun expulzat sau un lacheu traditional. Cum trage la raspundere bujorean magistratii ?? Ne spui ? De sireturi cumva ? Cum sa nu conteze hotararile definitive ? Jigodie ordinara, judecatorii vor da solutia corecta privind legalitatea UNBR infiintata de Bota si asupra calitatii de avocat a membrilor sai. NU MAI OTRAVI ATMOSFERA DE PE AICI ! Esti un bolsevic care dezinformezi in cel mai imputit stil securist. Tine minte, tu si ceilalti de teapa ta : orice informatie falsa care a veti improsca in mediul mass-media va fi contracarata imediat. Revolutia a fost indusa cu televizorul, basescu a mintit tot cu televizorul, voi mintiti tot cu televizorul dar mai ales in mediul online, ca deh, costa mult mai putin. Dar aici iti garantez ca nu va avea succes propaganda voastra mincinoasa, de iz bolsevic si fascist.

# 112 date 8 July 2013 20:10 +7

 procurorul poate sa scrie ce vrea, instanta este cea care decide. judecatorii nu sunt toti militieni ca chelcea, ala este exceptia in justitia romana. ce fel de avocati sunteti daca tremurati ca******rile... vai de capul vostru, fricosilor. e mai usor sa-l dati in git ca prostii pe bota decat sa va aparati cu dreptatea in mina. bota trebuie sa va trimita acasa ca asa nevastuici nu s-a mai pomenit . au fost cercetati zeci si sute de avocati si acum cind v-a ajuns rindul tipati ca niste curvulite.

# NU E ADEVARAT date 7 July 2013 16:11 +3

Bota a cerut judecatoarei sa-i interzica parasirea tarii: http://video.monitorulsv.ro/play/97B92DDC0524ED5967A7

# 992 date 7 July 2013 19:59 0

Bun link-ul. Urmariti-l, e foarte interesant.

# cristinel date 7 July 2013 15:37 0

pentru av JURgiu SUNA-MA LA 0744314736 , EU AM FOST LUAT INAINTE VOASTRA CU 23 DE ZILE CU MASCATI CU FURT DE DOCUMENTE DIN CASA DE ORGANE SI VA INTELEG SENTIMENTUL

# UNBR-BOTA AJUNGE LA PESTE 10 000 AVOCATI COMUNITARI UE date 7 July 2013 15:38 +5

UNBR-BOTA AJUNGE LA PESTE 10 000 AVOCATI COMUNITARI UE, bota e o persoana fizica,dar unbr este pers juridica!    :-)

# juristul 1 date 7 July 2013 16:47 +6

PARADOXAL  cum avocatii din unbr-bota sunt recunoscuti/acceptati in toate cele peste 1000 de cazuri......in toate barourile uniunii europene ......si se trezesc  NISTE PROSTI DE LA CONDUCEREA traditionalilot(incapabili sa se infiinteze cum cere legea si cum se confirma in jurisprudenta) ...............asta arata cat de lasi,disperati si prosti sunt.......atata zarva de frica concurentei..........ce neprofesionisti,slabi si imorali.  oameni cu mentalitate comunista,ingusti la minte si lacomi de bani...ce tara de******cu oameni de asemenea rang.... RUSINE! RUSINE! DE ACEEA SUNTEM ULTIMII IN UE LA CEEA CE E BUN SI PRIMII LA SARACIE,PROSTIE SI JUSTITIE PROASTGA....IN 5 ANI AM PLATIT 35 MILIOANE EURO CETATENILOR DISTRUSI DE O JUSTITIE OARBA CU MAGISTYRATI INCOMPETENTI SI NEPROFESIONISTI..............NOROC DE UE CA IN TARA ASTA BANANIERA SE PARE CA........

# david date 7 July 2013 16:51 +5

barourile solicitate din ue sa faca inscrierea avocatilor din ro unbr bota au verificat autenticitatea actelor si dupa au trecut la decizii.....din documente reiese clar adresa de identificare a unbr.....etc ...am citit in nziare din italia anul trecut...justitia italiana stie si recunoaste existenta a 2 asociatii de avocati in romania.......avocatii de la unbr...infiintata de bota SUNT PERFECT LEGALI.....ACUM SI ATUNCI S-A CONFIRMAT ASTA DE ORGANIZATIILE UE CAT SI DE CATRE JUSTITIA ROMANA...

# 992 date 7 July 2013 20:12 +3

CORECT. Unii imbecili de pe meleagurile noastre au impresia ca autoritatile italiene sunt constituite din bujoreni imbecili si corupti. Aia au facut demersurile necesare inainte de a accepta avocatii facuti de Bota sa se inscrie in barourile lor. Cand o avea de gand MJ sa raspunda acelei cereri adresate de autoritatilor italiene ? Sau asteapta MJ-ul sa uite ca vor si un raspuns ? Cum face si CSM-ul, ii intrebi ceva si ei uita sa raspunda ? Ca deh, nu-i sanctioneaza nimeni in tara asta.

# avocati cu acte in regula in tara si in ue date 7 July 2013 16:54 +7

confirm cele spuse de david...de 5 ani sunt avocat la roma.....in baroul de aici...ma surpeinde cata lipsa de colegialitate intre avocatii din ro.....

# 992 date 7 July 2013 20:05 +4

Colegialitate ?? Din partea cui? Pai flocea si acolitii sai tremura si sunt verzi de furie fiindca apare iminenta posibilitatii de a pierde milioane de euro din buzunarele lor. Calculeaza : banii din oficii ( din care se extrage dijma ), dijma lunara, spaga de intrare & stagiatura & definitivat, onorarii de la justitiabili. Cand observa ca pot pierde atata banet si influenta, tu astepti de la ei COLEGIALITATE ???? Trezeste-te, vorbim despre RO si blosevicii moderni.....

# oarecare date 7 July 2013 16:57 -6

E ultima ocazie sa va prinda anul nou avocati ! Bota nu prinde paltonul in sediul din Academiei. Ce a facut cu milioanele de euro din donatii ? Plateste chiria in jegul ala de sediu ? Ina are salariu mic desi ar trebui sa primeasca despagubiri pentru sex cu Bota. El are milioane de euro iar voi va luptati pentru supravietuire aparandu-va de exceptii prin instante. Luati-l de gat, fraierilor, l-ati facut milionar, un adevarat escroc, pe bani buni. Imi place smecheria lui, in fond, la noi au cezut prostii in Caritas, FNI, etc. Morala : nu ati fost, nu sunteti si nu veti fi in veci avocati ! In schimb, el e plin de bani ! Multi !!!

# PT OFTICAT date 7 July 2013 17:34 +1

Am vb cu bota, a zis ca iti da si tie un milion de Euro daca inveti sa scrii ! ,,au cezut,, ,,lui, in fond, la,, ,,FNI, etc,,  Morala : invata sa scrii, ofticatule !!!

# GUY FAWKES date 7 July 2013 23:40 +5

DAR DE ONORARIILE DE ARBITRU PE CARE LE IA FLOREA POMENEESTE CINEVA? SI MAI ALES PENTRU CUM ARBITREAZA EL???

# 992 date 7 July 2013 20:17 +5

Te oftici ? Infiinteaza si tu barouri si apoi percepe donatii. Anunta public si voi veni sa-ti fac si eu o donatie. Bravo lui Bota ca-i milionar in euro, sa fie si miliardar. Daca-i baiat destept, merita sa faca bani. Dar pe flocea de ce nu-l intrebi cati bani face si mai ales prin ce mijloace ?? Sau mai nou flocea & co. emit chitante ptr. traficul de influenta si shpaga ?

# oarecare adica nimeni date 7 July 2013 23:58 +5

Aud cum se umfla ranza-n voi, si tare o sa ma pravalesc de ras cand v-or exploda in voi basinile de cutumiari protejati. Cat credeti ca va mai tin aia in brate? Te roade grija de bota, de banii lui sau de impotenta voastra de a va tine agatati si partzaitzi de monopolul bolsevic, pierdut de cand lumea. Ofticatilor! Rusine sa va fie!

# Pol ptr oarecare cu o mic date 9 July 2013 10:47 +1

De aia postezi sub denumirea de \"oarecare\"...pentru ca esti un nimeni, cum a zis si colegul de mai sus....Noi ne aparam pe exceptii pentru ca le iinvocati voi, pentru ca altceva nu stiti...Din fericire sunt din ce in ce mai putini judecatori obedienti care admit o asemenea mizerie....Insa sunt multi judecatori care cunosc legea si stiu ca dovada calitatii de reprezentant se face cu imputernicirea avocatiala in cazul avocatilor, iar nu cu vreun alt inscris....Colegii care intra cu procura notariala in dosare isi merita soarta, negandu-si practice calitatea...astia sunt Iuda fara sa isi dea seama:saraci cu duhul....De aia nu sunt respectati de judecatori, pentru ca isi reneaga apartenenta, dar vor sa fie si \"cu sunca in pod!

# POLO.NICU date 9 July 2013 11:21 0

Corecta analiza.

# pt oarecare date 7 July 2013 17:05 +3

clar clar ca esto oarecare...eu sunt avocat in unbr -bota....calitate certificata in ro dar si in baroul din milano unde activez de ani buni.......eu am onorarii de miii de euro(nu ma int ce face presedintele) tu esti un oarecare prost care comenteaza fara sa inteleaga ce inseamna a fi avocat,in cazul meu avocat european...si pt tine ca sa mori de ciuda  din unbr -bota........recunoscut in italia si oriunde in ue............ma surprinde cata prostie acolo la voi in romania.......................la unii magistrati cat si la.....

# mentalitate date 7 July 2013 17:10 +4

cei de la traditionali ..o conceptie de fomisti disperati de concurenta..............................asta e tot ce constat .................probabil ca asa se intampla intr o tara pe moarte,saraca si cu oameni cu educatie scazuta

# Ultimul Charlot date 7 July 2013 17:51 0

Azi am citit sentinta de condamnare a dl. Bota. Este stict bazata pe dispozitiile art. 82 din Legea 51/1995 asa cum a fost modificata prin Legea 255/2004. Se considera in sentinta ca acest articol ar fi adus in afara legii UNBR si Barourile Bota. < Persoanele fizice si juridice care au fost autorizate in baza altor acte normative sau care au fost infiintate in baza unosr hotarari judecatoresti sa desfasoare activitati de consultanta, reprezentare sau asistenta juridica in orice domenii isi inceteaza activitatea. Continuarea unoor asfel de activitati constituie infractiune si se pedepseste conform legii penale. De asemena la data intrarii in vigoare a prezentei legi inceteaza de drept efectele oricarui act normativ, administrativ sau jurisdictional prin care au fost recunoscute ori incuviintate activitati de consultanta, reprezentare si asistenta juridica contrare dispozitiilor prezentei legi. > Un alt magistrat, de la judecatoria Iasi, prin sentinta penala definitiva 1579 din 16.05.2011 retine exact contrariul, respectiv: < Modificările succesive ale Legii nr. 51/1995 (de organizare a profesiei de avocat) nu au produs niciun efect asupra hotărârii judecătoreşti 79/PJ/2003 prin care s-a autorizat funcţionarea unei asociaţii ce avea drept scop înfiinţarea de barouri. Efectele legii nu s-au răsfrânt nici asupra deciziei de acordare a calităţii de avocat a numitului C.M.,în condiţiile în care respectivul act nu are calitatea de a fi considerat normativ, administrativ, sau jurisdicţional> Cine credeti ca are dreptate? :-*

# dragos date 8 July 2013 11:34 0

Daca legea 3/1948 a putut desfiinta barourile de avocati, atunci de ce legea 255/2004 n-ar fi putut desfiinta structurile Bota?

# av date 8 July 2013 12:41 +1

La aceasta intrebare, te rog sa ai in vedere si conjunctura economico-sociala si juridica din 1948, raportata la conjunctura dion 2004, mai apoi BB nu a fost infiintat de capul lui de catre o singura persoana, acolo au contribuit si au lucrat sute de juristi vechi si noi, mai apoi prin structura Bota se incearac repararea si completarea lacunarei legi a avocaturii-fapt recunoscut si de catre Instante si judecatori, mai apoi eliminarea monopolului, asa cum este normal intr-o tara democratica, cum Ro se vrea a fi. Sunt multe alte chestiuni de drept si logica juridica, doctrina etc.

# dragos date 9 July 2013 11:46 0

Pai hai sa nu avem in vedere conjunctura, ca discutam in drept, nu in echitate. Daca Legea 3/1948 a desfiintat barourile existente la acea data (din orice motiv), de ce Legea 255/2004 nu a desfiintat barourile infiintate de Bota? Exista un raspuns argumentat juridic?

# manifest date 9 July 2013 21:07 0

Dispoziţiile art. 82 din Legea 51/1995 aşa cum au fost modificate prin Legea 255/2004, interzic funcţionarea persoanele fizice şi juridice care au fost autorizate în baza altor acte normative sau care au fost înfiinţate în baza unor hotărari judecatoresti să desfasoare activitaţi de consultanta, reprezentare sau asistenţa juridică în orice domenii (colegiile de avocaţi), îşi inceteaza activitatea şi nu BAROURILE înfiinţate în baza hotărârii judecătoreşti.

# EU date 7 July 2013 17:55 +7

IN LOC SA VORBEASCA SI SA FACA PLANGERI PENALE COLEGILOR NOSTRII MAI BINE CEI DIN BAROUL TRADITIONAL SI-AR REZOLVA PROBLEMELE INTERNE.1.CONDAMNAREA LUI BOSTINA PENTRU CARE DECANUL BAROULUI BUCURESTI TRADITIONAL NU A LUAT NICIO MASURA, CA DEH ESTE DEMN SA MAI FIE AVOCAT DESI A FOST CONDAMNAT PENTRU FALS SI UZ DE FALS.2.MAI BINE SA TACA SI POATE VOR RASPUNDE OPINEI PUBLICE CUM A FOST POSIBIL SA FUNCTIONEZE BAROURILE LOR IN AFARA UNBR ABIA INFIINTAT IN ANUL 2006 ASA CUM REZULTA DIN SIETUL MFP.3.SI INCA O INTREBARE LEGITIMA SE PUNE ACUM CUM DE A FOST POSIBILA APARITIA UNBR TRADITIONAL IN 2006 CAND CHIAR LA INITIATIVA AVOCATILOR TRADITIONALI A FOST ADOPTATA LEGEA 255/2004 PRIN CARE ERA INTERZISA INFIINTAREA DE UNBR SI BAROURI.4.PE CEL CE A INFIINTAT ULTERIOR MODIFICARII LEGII 51/1995 CINE II TRAGE LA RASPUNDERE PENTRU EXERCITAREA FARA DREPT A PROFESIE DE AVOCAT, SAU MAI RAU DACA NE RAPORTAM LA LEGEA 270/2010 CINE VA CONSTATA DIN OFICIU NULITATERA ACTELOR DE INFIINTARE A UNBR.

# incalcarea principiului neretroactivitatii legii date 7 July 2013 17:57 +6

sentinta lui chelcea de la deva incalca vadit PRINCIPIUL NERETROACTIVITATII LEGII CIVILE!   CATA LIPSA DE CARTE...SAU CATA COMPLICITATE LA.....

# Ultimul Charlot date 7 July 2013 18:05 +5

Pai asta am si vrut sa spun, ca de fapt solutionarea corecta a dosarelor penale e strict legata de o cunoastere perfecta a dispozitiilor legii civile cu privire la asociatii, filiale, acte administrative, neretroactivitatea legii civile...si altele. Doar ca unii magistrati se vede ca au chiulit de la unele ore.

# EU date 7 July 2013 18:01 +5

CA NU SE POT PREVALA DE PRINCIPIUL NERETROACTIVITATII LEGII CIVILE, INTRUCAT UNBR-UL TRADITIONAL S-A INFIINTAT CONFORM SIETULUI MFP ABIA IN 2006 DECI DUPA MODIFICAREA LEGISLATIVA.http://www.mfinante.ro/infocodfiscal.html

# EU date 7 July 2013 18:04 +8

MA REFEREAM LA UNBR TRADITIONAL.SINCER PAREA MEA ESTE CA UNBR STRUCTURA BOTA ESTE SINGURA STRUCTURA LEGAL INFIINTATA.ASA CA TRADITIONALILOR CARE SUNT IMPOTRIVA DOMNULUI POMPILIU BOTA MAI BINE SA TACA SAU CUM SE MAI SPUNE MUCLES CA ESTE VAI DE VOI.

# feat justitia date 7 July 2013 18:31 +9

cine este UNBR-ul despre care face vorbire legea 51/1995? din cate stim , noi simplii cititori, unul este infiintat de P.Bota iar unul exista pentru ca unii sustin ca l-au mostenit. cei care sustin ca au mostenit unbr-ul mi se pare ca bat cimpii, din cate se pare legea nr.3/1948 a desfiintat barourile.  

# sed lex dura lex date 7 July 2013 19:13 +4

Adevarat! Bat campii cu tupeu, si sunt protejati de toti trogloditii ajunsi intamplator in functii de conducere a acestei tari corupte. Dar se-apropie! Se va face lumina, multa lumina, care va orbi triumviratele malefice din inimaginabila lume a avocaturii si alte profesii adiacente.

# elena date 12 October 2013 16:32 0

nu inteleg ...pana in 2004 se intra le traditionali fara examen pe baza unui interviu oral...Acum dati examene imposibile ptr ca nu vreti sa impartiti ciolanul...Ca jurist am castigat procese comerciale impotriva unor dfinitivi de la traditionali,,,care nu stiau ce este oexceptie materiala o taxa de timbru sau prima zi de infatisare.....Sunteti PENIBILI 

# avocat date 7 July 2013 18:44 +4

prin marirea taxelor de \"acces la justitie\"  ca efect colateral avocatii vor avea de pierdut..toti avocatii indiferent din ce barou fac parte ........

# tataia kermit zis florea prostovol date 7 July 2013 19:20 +3

Asa, tataie florea! Nu te lasa. Sparge-i cu protocolalele si cu plangerile penale, ca doar de-astea esti capabil. Noroc ca te tin aia grei si smecheri (ii stie o lume-ntreaga)in spate, ca altfel ai da instantaneu cu coaiele de pamant, in cazul in care le mai ai, de ti-ar sari si monopolul din cap. Nu te lasa, arde-i la protocoale. Cheama-ti \'pretinii\' si \'tovarasii\', inclusiv pe Ceausescu, ca bag seama ca tot la nivelul ala ai ramas...Suntem de rusinea Europei, din voastra. Huo!

# AVOCAT date 7 July 2013 20:32 +6

cei peste 1000 de avocati ......si sunt in crestere numarul lor ...din cadrul UNBR- bota sunt perfect recunoscuti de barourile in care s-au transferat din unbr..iar la instante/institutii nu exista probleme deloc! de ce? pt ca in ue justitia este infaptuita de oameni competenti cu o mentalitate europeana/moderna...in romania predomina cancerul prostiei,intolerantei si invidiei....diferenta de la cer la pamant fata de romania........

# pt AVOCAT date 8 July 2013 11:13 -3

Poate ca Bota a luat bani de la 10.000 de avocati, dar in acest moment, nu sunt ma mult de 2.000 cu italienii ilegali cu tot, asa ca nu mai abera.

# 992 date 8 July 2013 11:22 0

Minti porceste. Intreaba-l pe lacheul vostru bujorean cati sunt, ca doar a furat atatea documente de la UNBR. Ghicitoare ptr. prostalai : nu-s 10.000, dar nici 2000. Cati or fi ??

# ai mintea-n colturi date 8 July 2013 11:27 +3

Mai nene, nush ce va da taica florea, acolo la stana, ori va pune ceva-n mamaliga, ori va da cozonac ranced, ca ati luat-o toti pe coclauri cu avocatii ilegali; acum si italienii sunt ilegali, si ceilalti colegi ai nostri care profeseaza prin alte tari, un de democratia a fost inteleasa normal, nu ca in Bananaromania. Bai cap sec, daca oamenii aia au fost inscrisi in barourile lor, cum dracu sa va cante intelegeti voi dreptul? Sau poate nu intelegeti decat stangul?!? Pentru tine, si pentru toti d-astia sugrumati la tartacuta, totul este ilegal, toti sunt vinovati. Sunteti bolnavi, dar fericiti! :lol:

# ATENTIE! date 7 July 2013 22:14 +3

acum in direct! ponta la antena 3 recunoaste ca magistratii (unii) comit abuzuri grosolane la ordine de mai sus......:)))))

# 992 date 7 July 2013 22:18 0

E ceva nou sau ce anume ????

# ATENTIE! date 7 July 2013 22:38 0

acum in direct! ponta la antena 3 recunoaste ca magistratii (unii) comit abuzuri grosolane la ordine de mai sus......:)))))

# am innebunit cu totii date 7 July 2013 23:33 -5

BAA, s-a trezit unu sa faca barou in Romania, unde se intra cu examen adica 100 de grile de drept dintre 200 de pe care se invata, si gata devii avocat?, asa din cateva zeci de mii de absolventi de drept toti pot sa devina avocati cu un examen de fatada. Pai maine imi fac si eu barou si admiterea o sa fie 10 grile din 20 posibile. Ne mai facem de KKat si afara, ii facem pe aia care au bani avocati, DUSI rau cei care sustineti asa ceva

# analfabetule date 7 July 2013 23:59 +5

Ba, dobitocule, nu s-a trezit unu\' sa faca barou, ci justitia a hotarat irevocabil faptul ca un ong are dreptul sa infiinteze barouri, complinind astfel lacunara Lege 51/1995, care nu infiinteaza barouri, dar tu esti prea ingramadit ca sa pricepi. In plus, in baroul mafiot al lui flocea al tau, peste trei sferturi dintre membrii acestuia au intrat fara examen, papagalule !

# NICIO LACUNA date 8 July 2013 16:06 +3

Care lacuna ?  Legea 3/48 a desfiintat barourile, Legea 51 organizeaza profesia, iar ONG-urile lui Bota au infiintat barourile !

# 992 date 8 July 2013 10:51 +4

Asta cu BAA, sunt tari in lume, foarte democratice, civilizate si cu nivel de trai estrem de ridicat fata de bananiera RO, in care orice absolvent de drept poate fi si avocat. Sunt luati in evidenta nationala si despre fiecare se fac mentiuni despre activitatea. Un fel de mapa profesionala. oricine poate consulta acele informatii inclusiv online. Si e foarte bine, nu s-a gasit niciun flocea sa apara mare proprietar de profesie. e o chestie foarte simpla, capetelor de lemn : daca esti onest si profesionist, ti se vor acumula numai caracterizari bune ce vor aduce clienti. Daca sunt negative, te lasi singur fiindca nu te va cauta nimeni. Intelege mintea ta ingusta aceste aspecte, de altfel foarte simple si logice ?

# oarecare date 8 July 2013 06:45 -8

Alt motiv sa fim batjocura Italiei : exportam si avocati falsi, nu doar hoti si cersetori. Vai de capul nostru, ce imagine vom avea .... A depasit rau masura Bota acum, fugiti din ONG lui de Balesti cat mai puteti. Auziti unde isi are originea, comuna sau satul Balesti, jud. Gorj. Radeti lume, radeti .... avocati in Italia ... ha-ha !!!

# POLO.NICU date 8 July 2013 07:49 +6

:D :D :D :D Tare mai esti prost mai... si disperat :P :P :P

# lui orecare of ticatu date 8 July 2013 11:28 +4

Si unde sa fugim, in barourile desfiintate ale lui flocea ? Asta e rusine sa nu ai niciun act de infiintare !

# Dan date 8 July 2013 07:18 +5

Iisus s-a nascut intr-un palat ?

# gigi date 8 July 2013 08:34 -1

Unii nu folosesc sansa care le-a fost acordata.... Urmatoarea va fi cu executare!

# jiji date 8 July 2013 10:39 +6

pai de asta se si strofoaca unii gen bujoreanu sa-l agate pe Bota. Da uite ca nu a gasit - inca - un jude precum chelcea. Da mai cauta.

# avocatii falsi sunt cei de la florea date 8 July 2013 11:25 +5

avocatii falsi sunt cei de la florea  deoarece nu au acte de infiintare ...toata juriosprudenta arata ca unbr bota este perfect legala.....dar prostii nu pot,nu i duce capul sa priceapa odata pt totdeauna ...

# sadi date 8 July 2013 11:27 +5

nu vor sa recunoasca public aceasta realitate,ea este incontestabila...................:)

# CRISTI date 8 July 2013 11:38 +5

singura arma a celor care sunt dovediti........este negarea adevarului....contestarea lui.....nu ii duce capul,nu au demnitate sa recunoasca public faptul ca unbr bota este perfect legala.......si dau cu ciocul aiurea in scopul de a denigra poate se descurajeaza unii(cei slabi)  negarea adevarului este prostia care caracterizeaza oamenii invinsi si prosti.....

# Rufus™ date 8 July 2013 14:22 +1

Dacă ai fost student la vreo facultate de drept, chiar și o particulară obscură (cum sigur e cazul tău), și daca ai cunoscut vreun profesor care să fie și avocat, acel profesor este mai mult ca sigur membru al baroului tradițional de \"învinși si proști\". Cel puțin în corpul profesoral al Facultății de Drept a Universității București, sunt foarte mulți profesori universitari doctori, reputați autori de tratate de drept, care fac parte din grupul \"proștilor\" de avocați tradiționali, așa cum îi caracterizezi tu. Așadar, felicitări vouă tuturor analfabeților în ale dreptului pentru că ați găsit metode de a exploata o lacuna legala, regretabilă de altfel, și le arătați voi tradiționalilor proști că un coțcar tot coțcar rămâne chiar și cu o diplomă de jurist… Asta e tot ce sunteți, nu uitați! Multă sănătate vă doresc…

# esti infect date 8 July 2013 15:05 +5

Faptul ca esti infect, nu e nimic nou. Intr-un stat comunist sau fascist ai fi fost, cu siguranta, responsabil cu propaganda. Cu cat posteaza mai des, indivizi de genul tau, pe acest forum, cu atat uram mai mult casta mafiota-flocea !

# Sharp date 9 July 2013 11:51 -1

Aici a fost atins un punct sensibil. Cei care au ochi sa citeasca si creier sa inteleaga pot sa bage la cap asta: TOTI profesionistii dreptului, oamenii cu greutate in domeniu sunt membrii ai barourilor traditionale. Pe de alta parte, in randurile barourilor paralele infiintate de diversi sarlatani nu veti gasi nici un model de urmat, niciun reper profesional ci numai sectanti dubiosi cu un apetit enorm de parvenire. Ganditi-va la intelepciunea romaneasca care ne invata: \"Spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti\"! Si alegeti-va cu responsabilitate drumul in viata...

# Rufus O\'Sugus date 8 July 2013 20:15 +4

Rufuse, te-nteleg ca vrei sa epatezi si chiar incepusesi bine, dar ca de obicei, ai proptit oistea-n gard cu talent maxim. Care-i poanta? Ce vrei sa zici? Cumva te referi la gradul periculos de infractionalitate in organizatia cutumiara, sau te deranjeaza ca o minte a speculat o lacuna legislativa? Asta nu ti se pare a fi stralucitor? Parerea mea este ca gandesti ingust, partinitor si mai ales superficial. Oricat te-ai da tu mare galma. Hai sictir, roman ranchiunos!

# Ghita Bizonu date 8 July 2013 12:59 -2

Propun schimbarea numelui portalului in Lumea Injustitiei sau Lumea Justitiei Samavolnice! Ca inteleg foarte bine o singura cestiune : ca in Romania legea nu are nici o valoare! Si ca diploma de drept serveste doar interselor cojuncturale legate de propria vointa (sama volnya) si totul este o prestigitate de \"argumente\" si depanda de lipsa de isntructie sau mia rau \"judecatorilor\". Ca imi este cu neputinta sa inteleg cum 2 instante pot da senntinte contradictorii plecand de la aclesi probatoriu fara sa fi vorba ca cel putin una se afler in grava eroare !! Idem zic ca calitatea argumentaliilor de genul “lachei” si “sa mori de ciuda” care nu necesita studii juridice … Am insa asda o curiozitate – care va fi reactia barourilor din Europa atunci cand vor fala ca in Romnaia o intreorindere mica poate ca pe langa vanzarea de bomboane , tigari si prezervative la geamu balconului poate infiinta si barouri ?!

# Rufus™ date 8 July 2013 14:24 -2

COȚCÁR ~i m. Persoană necinstită, care înșală pe alții, profitând de naivitatea și credulitatea lor; potlogar; șarlatan; escroc; impostor. /coțcă + suf. ~ar 

# sssuuu date 8 July 2013 15:31 +3

Dex Juridic:  COTCAR=avocat traditional parsiv, absolvent de spiru haret, admis cu spaga in UNBR neinfiintat, fiu /fiica de avocat, judecator,procuror,patron, parlamentar,  analfabet juridic, agramat, ceva de gen RUFUS. 

# Ptr. sssuuu date 8 July 2013 17:04 0

ESTI PROST! Voi sunteti sectanti, nu avocati, va ghidati dupa aceleasi pricipii ca MISA, unde vreti sa va integrati.

# UNDE VREM SA NE INTEGRAM? date 8 July 2013 18:09 0

IN CUR LA TINE CU MELU ! :lol: E BINE? ESTI MULTUMIT?

# BOTA S-A INTEGRAT IN ABSOLUT date 9 July 2013 10:30 -1

DUPA SCENELE URO CU DECANA FALSA DE LA IASI,CLAUDIA, CARE A FACUT PIPI IN GURA LUI BOTA, ACESTA, DE LA ATITA URINA, S-A INTEGRAT IN ABSOLUT

# polopupap*lapopii date 9 July 2013 11:23 0

Mah zombiliticule, tu esti schizofrenicul ala de la Iasi, ala cu bomba in facultate...De-aia zic ca avem un sistem de legi de c.a.c.a.t. Toti deranjatii la \'mansarda\' umbla nestingheriti pe strada si nimeni nu le poate face nimic. Nu scapam de ei decat impuscati. :lol:

# BOTA, AI CURAJ SA NEGI ? date 9 July 2013 14:33 0

MAI SIFILITICULE, DE CE TRECI LA JIGNIRI SI NU ADUCI ARGUMENTE CA NU-I ASA, AAAAAA, PENTRU CA NU POTI, PT CA STII CA SUNT MARTORI MULTI CARE AU AUZIT DE LA CLAUDIA, CIND A IESIT DIN CAMERA DE HOTEL DE LA MOLDOVA, UNDE A FOST CU TINE. ESTI O MIZERIE DE OM.

# cOSMEI BETIVA date 9 July 2013 12:24 -1

Iar esti beata, cosmei cracita si analfabeta !

# sssuuu pt rufus c...us date 8 July 2013 19:15 +3

faptul ca aveti in voi spiritul de turma si gena de sclavi nu inseamna ca toti trebuie sa fim asa. boarfele sa o tina tot asa ca doar de aia sunteti niste jeguri.

# Diana date 8 July 2013 15:23 +4

Nu va mai certati, copii. Aveti-va ca fratii si fiti destepti. Daca ati lucrat 15-25 de ani in barouri traditionale, iesiti la pensie si inscrieti-va in barourile Bota, unde nu se platesc cotele lunare astronomice de la unbr-ul traditional; in acest mod simplu, va mai recuperati prin pensie, frie ea si anticipate, din contributiile oneroase platite la casa de asigurari a avocatilor ani la rand si puteti profesa linistiti, pentru ca situatia este intr-adevar ambigua, ceea ce poate profita tuturor avocatilor. Daca sunteti tineri avocati, fara posibilitati, va puteti inscrie direct la barourile Bota, unde nu exista casa de asigurari a avocatilor. In loc sa va certati si, mai rau, sa va insultati reciproc, mai bine ati actiona cu inteligenta pe care toti civilii o asteapta de la avocatii de calitate.

# Diana date 8 July 2013 15:26 +3

Daca barourile Bota vor avea inteligenta de a demonstra ca examenele de admitere in avocatura sunt severe si de inalt professionalism, partida va fi castigata, pentru ca, odata rezolvata problema unei reputatii impecabile, criza financiara va face triajul.

# POLO.NICU date 8 July 2013 16:28 +8

Barourile Bota nu treb sa demonstreze nimic. De 10 ani tot demonstreaza ca sunt legale. Ar fi cazul sa demonstreze baroul Florea ca are certificat de nastere.

# av date 8 July 2013 17:09 +4

Exact! Mare adevar ai grait ,,Diana\'\' certurile si insultele de pe forum nu-si au locul, ar trebui sa va dati seama ca acestyea sunt intretinute in mod intentionat, pare-se de catre cativa latrai care nu au ce face, doar sa execute eventualel ordine a celor ,,mai mari\'\' Baroul B nu trebuie sa dovedeasca nimic, problema a fost dezbatuta in toate partile posibile, in curs de 10 ani de zile. ganditi logic, juridic, nu haotic si naiv.In alta ordine de idei, tot circul pare-se este pentru a indeparta concurenta legala, foamea e mare, saracia la fel, sanse de redresare nu sunt cel putin in viitorul apropiat. Aici a dus lacomia unor conducatori de la trad. O sa-si taie singuri creaca, o sa vedeti, putina rabdare.

# wolf date 8 July 2013 17:21 -7

In Barourile Bota nu se da examen, pur si simplu esti pus sa copiezi raspunsul la subiect si sa platesti lui Bota cotcarul donatia. Din a doua zi poti fi omul care trece pe la Politie, Parchet si Judecatorii. Asta pt. ca nu esti avocat. Avocatii  sunt judecati de CA, ca instanta de fond, dar poti ajunge precum Bota si altii, sa fi saltat noaptea de catre mascati. Daca nu ma credeti, incercati sa intrati in aceste Barouri si va veti convinge. Spuneti-mi cum au dat italienii examen din dreptul romanesc, fara sa fi urmat o facultate in Romania pitoreasca si fara sa cunoasca limba romana... Barourile acestea nu merita recunoasterea din partea statului, asta daca cei din interiorul acestora nu il schimba pe Bota si nu respecta Legea nr. 51/95. Acest om atunci cand a vazut ca nu mai poate prosti romanii a incercat cu Italienii, exportand marfa prosata.Majoritatea celor care posteaza pe Luju sunt niste tineri care nu vor sa invete si sa fie avocati buni, ci vor sa fie avocati miine.    

# ursul date 8 July 2013 18:47 +3

Lupule(wolf) bati campii in speranta ca pote vei reusi sa intoxici acest forum. Ca si multi colegi de-ai tai \"traditionali\", esti spagar, mincinos, lacheu, propagandist ieftin si slab pregatit d.p.d.v. juridic. Canta la alta masa !

# pt wolf date 8 July 2013 19:16 +3

ursule, wolf nu bate cimpii, el povesteste de modul de intrare in casta lui florea. dai banul si-ti da grila.ai inteles?

# 992 date 8 July 2013 17:34 +3

Bai fraiere, stii ca sunt universitati prestigioase in lume care predau cursuri in limba chineza ptr. studentii lor de origine chineza ? Si cand absolva, culmea, le da si diplomele aferente universitatea. Deci de ce italienii trebuiau sa absolve o facultate in RO ? Nu ai auzit inca faptul ca grilele de examen erau si in limba italiana ? Ce anume din Legea 51 nu respecta unebereu lui Bota ? Ce are recunoasterea aceluiasi unebereu cu faptul ca e Bota sau nu in aceasta organizatie ?

# Albastru date 8 July 2013 17:41 +2

Pai spune-i asta senatorului Croitoru, spunei ca este in eroare el senator si tu avocat traditional nenascut adica avortat esti stiutor de dat procent lu` Florica. Dupa ce ca sunteti prosti, mai sunteti si incapatanati. Ai sa-i cheltuiesti banii lu` tactu pe mofturile lu Florica si dupa aia ai sa ne dai dreptate. PROSTULE.

# cashalotul date 8 July 2013 18:20 -4

Dezinformare totala acest articol. Tocmai ca in Italia aceste persoane nu au fost recunoscute ca avocati. Oare cum puteti sa va entuziasmati de la orice trasnaie publicata fara sa va asigurati ca este asa.

# 992 date 8 July 2013 18:25 +2

Unde ai citit ca nu au fost recunoscuti ? Cum de nu l-au reclamat pe Bota autoritatilor italiene, romana si europene ? Adica si LUJU minte ca sa-i faca pe placa lui Bota ? Sunt si ei membri in UNBR-ul lui Bota ? Prezinta dovezi, nu gargara.

# cashalotul date 8 July 2013 18:39 -2

Dezinformare totala acest articol. Tocmai ca in Italia aceste persoane nu au fost recunoscute ca avocati. Oare cum puteti sa va entuziasmati de la orice trasnaie publicata fara sa va asigurati ca este asa.

# cashalotul date 8 July 2013 18:43 -1

http://www.ziare.com/articole/diplome+false+italieni+pacaliti. si sunt articole si la italieni, daca doresti le caut si pe acelea. sunt de saptamana trecuta. Si ca tot veni vorba de dovezi arata tu primul avocat italian care profeseaza acolo cu ”diploma” Bota. Sunt plangeri penale, nu te agita...sa vezi ce vine, iar in cazul lui Bota dupa sentinta CAP Alba se numeste recidiva!

# 992 date 8 July 2013 21:45 +1

Esti tare prostalau. Articol scris pe baza preluarii de la RTv a unui material diversionist mincinos, propaganda de sorginte bolsevica. Tocmai contra acelui material mincinos a publicat LUJU articolul de mai sus. Dar tu esti retardat, te intelegem. Medicatie placuta si somn usor.

# manifest date 9 July 2013 16:12 +4

Asta se întâmplă dacă ai avocat din baroul desfiinţat, poate dl Bota nu îşi ia avocat de la baroul desfiinţat şi câştigă. Avocaţii de la Bota trebuie să ceară să fie asistaţi de apărători aleşi de ei, organele de cercetare penală şi instanţa nu pot impune acestora anumiţi avocaţi. Contaractul de asistenţă juridică este voinţa părţii şi a avocatului, el reprezintă legea părţilor şi nu voinţa altor terţi.

# ai dreptate date 9 July 2013 16:31 +3

\"manifest\" ai dreptate. Din pacate, traim intr-o tara de lumea a III-a, iar magistratii, care ar trebui sa fie primii care sa respecte legea, isi bat joc de justitiabili si culmea e ca nu raspund in niciun fel !

# manifest date 9 July 2013 16:45 +2

Poate că, barourile Bota au apărut pentru că nici Dumnezeu nu mai putea suporta abuzurile din justiţiei. Avem datoria să luptăm pentru respectarea legilor acestei ţări de către orice cetăţean fie el şi magistrat.

# cashalotul date 8 July 2013 18:46 0

ICCJ. Decizia nr. 6619/2004. SECŢIA CIVILĂ ŞI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ Puteti sa cititi, este practica judiciara. :))))

# Wolf date 8 July 2013 18:48 +1

Limbajul caracteristic lui Bota si ai lui. Atunci cand am facut referire la facultate, am inteles ca nu a studiat dreptul romanesc. Intamplator am auzit la radio scandalul avocatilor italieni, facuti peste noapte in Romania si am fost convins ca numai Bota a facut treaba aceasta. Tot in aceea emisiune se spunea ca in Italia au de trecut un examen draconic si de acea fug in Romania. Credeti ca Bota a fost retinut doar asa, sau lucrurile se leaga. Bucuria voastra este prematura, Bota urmeaza sa fie judecat pt. faptele respective. Asa-zisa examinare a italienilor inca nu face obiectul cercetarilor, dupa cum stiu eu. Regretabil este faptul ca s-a donat si omul nu poate sa-si exercite profesia si asta pt. ca el de fapt nu a devenit avocat. Pentru detalii, va rog sa studiati E. Chelaru-Drept civil-Persoanele in reglementarea NCC, referitor la infiintarea barourilor.Daca MJ va da raspuns la cererea italienilor si va spune ca totul este in regula, atunci barourile lui Bota sunt indirect recuno

# wolfica date 8 July 2013 19:20 +3

D.Chelaru ?? :D :D :D :Deu mai bine citesc pinocchio by florea si iordachescu. da mare profesor D.Chelaru.  unde zici ca preda?la spiru haret? the best for yo :lol: :lol: :lol: u! 

# cashalotul date 8 July 2013 18:49 0

ICCJ. Decizia nr. 6619/2004. SECŢIA CIVILĂ ŞI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ Puteti sa cititi, este practica judiciara. :))))

# casahoata date 8 July 2013 19:21 0

nu te-au pescuit hingherii???

# Ultimul Charlot date 8 July 2013 19:40 0

Ce sti tu despre deciziile astea?

# Wolf date 8 July 2013 20:04 -2

Ocoliti subiectul. Nu aveti decat. Din pacate nu va treziti nicio data. Sunt unul dintre cei care au donat lui Bota, derbedeul si acum stau si ma uit pt. ca avocatura o pot practica eventual acasa, nicidecum in vreo instanta asa cum am sperat atunci cand am dat banii acestui om. Ba mai mult am fost trimis in judecata de doua ori si putin a lipsit ca sa nu fiu si condamnat in acest an. Detalii despre dosar nu pot sa va dau, deocamdata Si da, dl Savaliuc este sau a fost membru al acestor barouri. 

# 992 date 8 July 2013 21:07 +3

Daca esti castrat, stai baiatule acasa. Si ce daca te-au trimis in judecata de 2 ori ? S-a dovedit ca profesezi legal ? DA ! Care-i problema ta atunci ? Aia cu ouale...... Retrage-te din meserie ca nu te forteaza nimeni. Sau lupta alatuti de altii contra coruptiei si minciunii. Cu lasi si tradatori nu a castigat nicio armata vreun razboi.

# cashalotul date 8 July 2013 20:25 -1

ICCJ. Decizia nr. 6619/2004. SECŢIA CIVILĂ ŞI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ Puteti sa cititi, este practica judiciara. :))))

# manifest date 8 July 2013 21:10 +4

Asociaţia de la Alba Iulia a înfiinţat Baroul Constituţional în 2002, Filiala Băleşti Gorj în baza încheierii din 30.07.2003 a Judecătoriei Tg-Jiu a înfiinţat 42 de baraouri în conformitate cu legea 51/1995, ea a fost dizolvată ca urmare a îndeplinirii obiectivelor. Decizia la care faci referire este pentru Asociaţia de la Alba Iulia care nu are legătură cu barourile înfiinţate. La data deciziei barourile erau înfiinţate, fie că vă place, fie că nu vă place!

# cashalotul date 8 July 2013 20:28 -3

Pana o sa ma pescuiasca pe mine hingherii, o sa va pescuiasca pe voi Parchetu. Degeaba nu va convine decizia ICCJ, trebuie respectata. Si nu uitati condamnarea de la CAB Alba este doar inceputul.

# oarecare date 8 July 2013 20:32 -3

Si eu am donat dar m-am trezit la timp. Primul an am tot sperat ca va fi bine. In al doilea an an cautat maestru si an invatat tot anul pentru admitere. Am luat, sunt de 5 ani in barou, dar nu-l uit si iert pentru escrocheria lui Bota. Citi aici cum asociatiei voastre i-au fost anulate actele de infiintare. Nu mai inselati : ati fost infiintati dar rapid s-a remediat imensa eroare judiciara. Nu existati, recursul in anulare v-a desfiintat sandramaua : http://legeaz.net/spete-civil-iccj-2004/decizia-6619-2004

# oaresice date 8 July 2013 20:39 +5

uite de aia ai sa ramii un oarecare...

# 992 date 8 July 2013 20:57 +4

Cum bine zice \" oaresice \", esti un oarecare prostalau. BB nu au fost infiintate de acel ONG ci de o filiala a altui ONG care nu a fost declarat ilicit. Dijma placuta la flocea si mi-e mila de clientii tai carora le iei banii degeaba.

# 1705 date 9 July 2013 14:28 +4

de unde sa priceapa \'\' oarecare\'\' faza cu infiintarea BB

# oarecare date 8 July 2013 20:43 -2

Si eu am donat dar m-am trezit la timp. Primul an am tot sperat ca va fi bine. In al doilea an an cautat maestru si an invatat tot anul pentru admitere. Am luat, sunt de 5 ani in barou, dar nu-l uit si iert pentru escrocheria lui Bota. Citi aici cum asociatiei voastre i-au fost anulate actele de infiintare. Nu mai inselati : ati fost infiintati dar rapid s-a remediat imensa eroare judiciara. Nu existati, recursul in anulare v-a desfiintat sandramaua : http://legeaz.net/spete-civil-iccj-2004/decizia-6619-2004

# 1705 date 9 July 2013 14:54 +2

:D :D :D ti se pare ca te-ai trezit postacule de serviciu care esti

# pt wolf date 8 July 2013 20:44 +5

oricum .....multa prostie pe forum......nu intrati in instanta din 2 motive: nu ai clienti sau esti \"fricos...nu conteaza dinc e barou esti nu e relevant.......asta se aplica si la avocatii traditionali...in ce priveste recursurile in naNulare sunteti praf..nu cunosti drept.......nu explic prostilor aici.......da a fost dizolvata asociatia/asociatiile............cine stie carte deduce relevanta......nu are legatura cu unbr ,barourile si legalitatea incontestabila a unbr-bota.........sunt lucruri diferite...........cunoscatorii de drept stiu relevanta

# gaby date 8 July 2013 20:47 +4

jurisprudenta unbr/barouri/bota confirma in toate cazurile peste 1000 de magistrati au aratat negru pe alb legalitatea unbr...si treaba cu asociatiile care au infiinata unbr a fost lamurita.......in miiiiiiiiiii de doisare.......necunoscatorii invoca acele deciziii fara sa cunoasca contextul/relevanta..............SLABI AVOCATI EVIDENT!

# pt OARECARE date 8 July 2013 20:49 +3

OARECARE ESTI LIPSIT DE CULTURA SI CUNOSTINTE JURIDICE........TU UN OARECARE TE DAI MAI DESTEPT DECAT 1500 DE MAGISTRATI!!  VEZI CE INSEAMNA SA NU INTELEGI CE CITESTI..SA NU AI TOATE DATELE SA NU STII SA COROBOREZI ETC ETC......MULTI PROSTI AICI DACA SUN SI AVOCATI )INDIFERENT DIN CE BAROU) E SI MAI GRAV

# oarecare date 8 July 2013 21:09 -3

Nu mai stati pe forum, mergeti la Bota, faceti planuri, e groasa rau pentru voi. Normal ca nu i-a convenit sa va faca avocati, atunci cand se putea uni cu baroul, PIERDEA DONATIILE ! Nu mai asteptati, stabiliti o zi pe saptamana, sa zicem joi la ora 14-15, cand puteti, mergeti toti la sediu. SUNTETI VITEJI DOAR PE FORUM !!! El cu milioane, voi prigoniti, nu mai pierdeti timpul. O sa sara imediat sa ma discrediteze, o sa faca orice sa nu va intalniti mai multi. Inistati pentru o intalnire cat mai multi ! O sa vedeti cum se opune imediat, chiar pe site, nu-l lasati !!! Puterea lui sta in ignoranta voastra !!! Injurati-ma, nu ma deranjeaza, dar luati atitudine in fata lui !!!

# pt oarecare date 8 July 2013 21:19 +4

puisor intrat de 5 ani la florea , noi te salutam, suntem in vacanta.tu, ca prostul mergi la florea poate iti da un bilet cu reducere in vreo vagauna pe linga casa. vezi de ce ne inscriem la bota?banii ii folosim sa ne facem vacante adevarate nu ca voi rapanosilor, stati toate ziua pe holuri ca milogii si mirositi a mortaciuni nespalate.uite de aia fug clientii, va vad mutrele de dobitoci milogi. cind vine clientul la voi, incepeticu vrajeli, vai nu am parfum, nu am pantofi, nu am ...sunteti jalnici, le este greata si taranilor de voi. asta-i adevarul.

# oarecare date 8 July 2013 21:45 -3

Ce vacanta lunga o sa aveti fara limita !!! Pe la usa instantelor !!! Stiam ca sariti, nu va convine organizarea ( celor din conducere ), ii inselati in continuare pe creduli. Sa vedem : vorba lui Bota Luptam, nu ne lasam, etc, etc. Rezultatul, el condamnat, voi prigoniti in continuare, de 10 ani, primeste rapid o noua condamnare, pa si pusi avocatura. Vacanta placuta in continuare, nu mai scriu, stiu ca lui nu-i convine sa va organizati, e treaba voastra, el cu banii, voi cu c****tul la c*r ca va ridica exceptia ! Sunteti destepti si avocati adevarati !!! PS : inscrieti-va la admitere in baroul, pentru septembrie cat mai multi, nu doar cei mai buni, cum se face in fiecare an si ... cel mai important, luati-l de boase pe escroc, nu-l veti vedea o perioada lunga...

# oare de ce e natia asta atat de bolnava? date 8 July 2013 22:14 0

Bai nene, da\' poti sa-mi spui in cateva cuvinte, de ce te f**e grija de noi? Pe tine personal, cu ce te deranjeaza ca existam si noi? E vorba de cozonacul lu tataia florea? Chiar atat de batut in cap esti incat nu intelegi ideea de concurenta? Ba desteptu satului, barourile au fost infiintate inainte de legea 255/2004. Tu intelegi in vreun fel, stiinta asta a dreptului, sau esti un chelcea, un bujorean un d-asta frustrat plin de testosteron? Ia zii, care-i treaba cu tine? Ce vrei de fapt?

# oarec...cine date 8 July 2013 23:30 +3

\"oarecare\" este o ruda a lui nea florea. sa scrii timpenii e sarcina de barou neinfiintat!!

# POLO.NICU date 9 July 2013 07:37 +1

\'\'Oarecare\'\' ai exact rationamentul lui Bujoreanu. Cred ca esti tot un procuror \'\'oarecare\'\'. Frumoasa povestea ta cu avocatura...

# oare de ce? date 9 July 2013 07:56 +3

Bai sfecla, suntem in continuare prigoniti din cauza dobitocilor ca tine si ca toti ceilalti milogi de sub influenta \'stapanului inelelor si a protocoalelor ridicole\'. Daca as fi in locul tau, mi-ar fi pur si simplu jena sa vorbesc. Dar nu sunt, Slava Domnului, si nici bunul meu simt nu m-ar lasa sa elucubrez cu asa talent, cum o faci tu.

# manifest date 8 July 2013 21:24 +5

Cetăţeanului de rând i se cere să respecte legea şi hotărârile judecătoreşti, toţi am văzut la televizor acele femei în vârstă condamnate că nu au respectat o hotărâre judecătorească considerată de ele nedreaptă pentru că acel teren aparţinu-se părinţilor lor. Avocaţii de la Bota sunt umiliţi şi tracasaţi pentru respectarea unor hotărâri judecătoreşti. În niciun stat din lumea asta nu se întâmplă aşa ceva, bune, rele, hotărârile judecătoreşti ale avocaţilor de la Bota trebuie respectate în primul rând de judecători, procurori şi de avocaţii tradiţionali. Susţineţi că Bota a înşelat unele persoane în legătură cu avocatura, dar judecătorii şi procurorii care au dat hotărârile, cu ei cum rămâne? Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie de ce a dat soluţii favorabile lui Bota? De ce nu s-a rezolvat problema avocaturii la apariţia barourilor înfiinţate prin hotărâre judecătorească? \"Pentru că barourile tradiţionale nu au acte de înfiinţare şi nu se mai putea merge la infinit aşa.\"

# manifest date 8 July 2013 21:29 0

Erata:\"apartinuse\" ;-)

# ADEVARUL date 8 July 2013 23:17 +2

EU SUNT DE PARERE CA REZOLVAREA PROBLEMEI BAROURILOR,IN ACEST MOMENT, REPREZINTA PROPRIU-ZIS O FRANA IN CALEA PROCESULUI REAL DE LIBERALIZARE A REPREZENTARII IN INSTANTA A CETATENILOR,CARE TREBUIE SA FIE PRIN EXCELENTA AUTOREPREZENTARE.ORICUM SUNT PREA NEAJUTORATE,PARTILE IMPLICATE SA FACA PASUL SPRE O SOLUTIE DE COMPROMIS CONSTRUCTIV,NESTIIND SA-SI IMPARTA PLACINTA :-)

# ABSOLUT date 8 July 2013 23:22 -1

EU SUNT DE PARERE CA REZOLVAREA PROBLEMEI BAROURILOR, IN ACEST MOMNET, REPREZINTA PROPRIU ZIS O TEMA DE DIVINITATE CARE STA IN CALEA PROCESULUI REAL DE DELIBERARE IN CALEA INTEGRARII IN ABSOLUT. PARTILE IMPLICATE TREBUIE SA FACA PRIMUL PAS IN ACEASTA INTEGRARE IN ABSOLUT, CUNOSCAND BINE CUM SE IMPARTE PLACINTA

# ADEVARUL date 8 July 2013 23:39 -1

CONCEPTUL INTEGRARII IN ABSOLUT NU ARE NICI O ACOPERIRE IN REALITATEA FAPTICA,DINCOLO DE IMAGINATIA NOASTRA,LA FEL STA TREABA SI CU LUCRUL IN SINE-APRIORI SAU ALTE ABERATII CARE SPERIE OAMENII CU JUDECATA.IMI PARE RAU DE PEDOFILUL DE BIVOLARU,DAR MAI RAU IMI PARE DE VICTIMELE ACESTUIA.PROBLEMA ADEVARULUI ESTE MARJA SI DIRECTIA DE REPREZENTARE. 

# ADEVARUL date 9 July 2013 00:01 -3

NU SUSTIN CA TU NU EXISTI CA FORMA GENERALA DE RAPORTARE,DAR CUM JUDECATORII NU GESTIONEAZA NICI MACAR SITUATIA CADRULUI LEGISLATIV,FIIND CAT SE POATE DE SARACI CU DUHUL,NU POTI AVEA PRETENTIA DE A-I CONSTIENTIZA ASUPRA ROLULUI LOR-DE INTERFETE CU ADEVARUL ABSOLUT.PE MINE UNUL NU M-A MIRAT PREZENTA JUDECATOAREI PRINTRE MEMBRII MISA SI EI ADEPTII UNEI O FORMAE LIPSITE DE ORICE CONTINUT,OI BEE. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

# pt multi si ... date 8 July 2013 21:38 +3

nu uitati ca inj cei 10 ani de avocatura in cadrul unbr-bota miile de avocati prin miiile de cabinete de avocat au contribuit la stat cu milioane de euro..................asa se intampla si cu cei peset 1000 de avocati italieni de la unbr-bota si baroul tarii lor ....in calitate de avocati europeni....ce a facut bota in acest sens?????? a dat posibilitatea ca membrii avocati sa aduca bani la bugetul statului...un stat mafiot cu multi usl isti la putere azi....rusine

# pt multi si ... date 8 July 2013 21:47 +2

nu uitati ca inj cei 10 ani de avocatura in cadrul unbr-bota miile de avocati prin miiile de cabinete de avocat au contribuit la stat cu milioane de euro..................asa se intampla si cu cei peset 1000 de avocati italieni de la unbr-bota si baroul tarii lor ....in calitate de avocati europeni....ce a facut bota in acest sens?????? a dat posibilitatea ca membrii avocati sa aduca bani la bugetul statului...un stat mafiot cu multi usl isti la putere azi....rusine

# MINCIUNA, SUNT DOAR 150 ITALIENI date 9 July 2013 09:55 0

NU MAI MINTITI OAMENII CA BOTA A INSCRIS 1.000 DE ITALIENI SI PUTETI SA-I NUMARATI PE TABLOU AVOCATILOR LUI. NU E ADEVARAT CA A INSCRIS MASIV AVOCATI DE LA EL IN BAROURILE DIN EUROPA. IN TOTAL NU SUNT DECIT 4 AVOCATI. NU MAI CREDETI MINCIUNILE ACESTUI PSIHOPAT. FACE ANUNTURI FALSE IN COMPLICITATE CU SAVALIUL, DOAR PENTRU CA FRAIERII, SA VINA SA DONEZE LA EL.

# SPDD date 9 July 2013 14:09 0

BOULE, NU AU FOST TOTI TRECUTI PE TABLOU, DAR SUNT 1000

# BOU ESTI TU, SPDD date 13 July 2013 10:57 +2

NU ESTI IN TABLOUL AVOCATILOR BAROULUI DIN CARE FACI PARTE, NU ESTI AVOCAT. ART. 1, ALIN. 2, LEGEA 51/1995.

# barourile libere date 8 July 2013 22:00 +7

Pentru mafiotii traditionali, nu conteaza daca esti un jurist foarte bine pregatit, membru al UNBR-Bota, si faci cinste profesiei de avocat, ci dimpotriva, le este teama de concurenta unor avocati(Bota). Tocmai de aceea, pe ei ii roade imprejurarea ca n-ai sustinut simulacrul de examen, pe care acestia il organizeaza cu scopul vadit de a-l promova doar cine trebuie. Adica, criteriul e spaga sau nepotismul. Mai grav e insa faptul ca magistrtii corupti le fac jocurile !

# io date 8 July 2013 23:33 +4

avocatii lu florea sunt extraordnar de prost pregatiti. uitati-va la mutrele alea de ******i scosi cu forcepsul, te ingrozesti. faza proasta este ca avem si magistrati prost pregatiti.am auzit de exemplul de anchetator la suceava.

# Ghita Bizonu\' date 9 July 2013 17:32 0

Asta da argumentaie juridica !! \"uitati-va la mutrele alea de ******i scosi cu forcepsul\" . Curat dovada de competenta !!! In gneral argumentatia e superba !! Foarte tehnica si juridica!! Va mai sufgerz un argumnet : sa moara mama daca va mintz! Si nu uitati \"sa moara copii mei !! S-ar potrivi de minune cu restul argumentaiilor !!!!!!

# APEL IMPORTANT PENTRU TARA ! date 8 July 2013 22:44 +1

APEL IMPORTANT PENTRU TARA ! Viitorul neamului nostru este in pericol ! Justitia este in pragul prabusirii ! FARA JUSTITIE SUNTEM PIERDUTI ! Va reveni oare regimul NASTAZE STAMOIU ? MAGISTRATI, FITI EROII ACESTUI NEAM ! VOI SUNTETI ULTIMII APARATORI AI NEAMULUI NOSTRU ! SALVATI-NE ! (asa cum ne-ati mai salvat de cateva ori in ultimul timp –VEZI EROII ROMANIEI MODERNE : MONICA MACOVEI , DANIEL MORAR CODRUTA KOOVESI , LIVIA STANCIU , DANILET, GHICA ..ETC . FITI EROI ! …FITI MANDRIA ACESTUI NEAM ! NU CEDATI !. NU CEDATI ! NU CEDATI ! NU CEDATI ! Acum este momentul sa ne lamurim de partea cui sunt domnii Nitza si CAZACIOC sunt de parte MAFIEI SAU DE PARTEA POPORULUI ? DE PARTEA CUI SUNTETI DOMNILOR NITZA SI GAZACIOC ?

# Pol date 9 July 2013 10:58 0

Alooo! Ai derapat iarasi?! Du-te bah si canta la alta masa! ia-ti pastila de ora 23, nene.....si cere una mai tare ca asta isi pierde efectul cam repede....sau pune 4 cuburi de gheata, doar asa ...cat sa pluteasca putin in lichid...

# platon date 9 July 2013 11:47 +1

 \"Un lucru ca sa fie bine bine judecat trebuie judecat de cei intelepti nu de cei multi.\" (PLATON)    NU MAI COMENTATI SUBIECTUL DEOARECE SE VEDE CA NU AVETI TOATE DATELE....NU SUNTETI IN MASURA!

# POLO.NICU date 9 July 2013 13:50 +1

Sper ca in urma acestor atacuri impotriva uniunii si a lui personal Bota sa iasa din pasivitatea de care il acuzau Botomei si altii. Procurorii i-au \'\'ridicat mingea la fileu\'\', e momentul sa transeze situatia. Iar miscarea cu italienii a fost de nota 10.

# LM date 9 July 2013 17:11 0

La un car de ulcele o BOTA i-ți trebuie. 

# Popa T. Nicolae date 9 July 2013 17:47 +3

Denumirea de avocat nu poate avea mare semnificatie, pentru oamenii simpli care pana si ei sunt obligati in Romania sa cunoasca temeinic legea si Constitutia tarii. Or, daca vorbim de rolul si importanta juristului, fata de orice justitiabil din aceasta tara, trebuie sa se stie de acesta din urma, ca noi, il putem lamuri temeinic cu privire la orice reglementare juridica gasind solutiile optime, prin studiu, in calitate de specialisti, astfel spunandu-i oricarui om ce este dreptatea in primul rand, apoi egalitatea, demnitatea umana, si nu in ultimul rand, respectul fata de drepturile fiecarui om caruia ii adresam unele cuvinte, fie ca este avocat la Bota, fie ca este jurist, sau oriunde ar fi el sau oricare ar fi specialitatea sa, in tara noastra trebuie sa cunoasca temeinic si obligatoriu macar art.1 alin.3 si 5 din Constitutia Romaniei, precum si art.5 alin.3 si 5 din Regulamentul de organizare a instantelor judecatoresti din Romania (Hotararea C.S.M.881/2004 republicata), deoarece nimeni nu se poate scuza ca nu stie legea. Am spus-o si o mai spun, pana ce veti intelege ca norma juridica sub nr. 51/1995, ca orice lege, poate fi definita ca o regula de condiuta generala si impersonala, instituita de puterea publica (art. 2 alin.1 din Constitutia Romaniei) sau recunoscuta, si uneori, nerecunoscuta si/sau necunoscuta de parlamentarii nostrii, prevederile art.2 alin.2 din Costitutie le convine mai mult lor, intrucat articolul 1 din acestanefiind respectat de alesii nostrii din Parlamentul Romaniei, ignorand doua referendumuri, respectiv votul poporului si crearea de prjudicii consistente reprezentand bani publici cheltuiti fara rost, procurorii anticoruptie nu s-au autosesizat nici pana azi, insa, bine ce fac impotriva celor care au sustinut bacalaureatul anul acesta ? Se pasre nu-i intereseaza ca au prejudiciat statul ( bugetul tarii) chemand poporul la vot fara nici un rezultat, astfel o asemenea paguba nu mai prezinta interes pentru nimeni. Mai mult, vor sa ne mai cheme la alt referendum pentru modificarea Constitutiei, a carei respectare nici vorba ca ar fi asigurata de cei care se afla azi la putere sau/si in opozitie, daca nu le convine lor acele prevederi. Ce mai vreti fratilor, atata da democratie, nu ne ajunge ca-i privim continuu la televizor cum dorm unii pe banii publici in Parlament, si dupa ce am protestat in 16.01.2012 in baza autirizatiei nr.1326/18.01.2012 pana in aprilie 2012, totodata inregistrand petitii la Prefectura Tulcea sub nr.1949 din 08.02.2012 si la Prcetul de pe langa Judecatoria Tulcea sa inceteze \"Jaful national\', \"coruptia in institutiile statului\'\', si de asemenea, sa se asigure oamenilor pana la realizarea acelor obiective, un trai decent astfel constat acum ca nu-i intereseaza de noi. Si apoi, cata vreme ii vedem cum isi fac ei treba in Parlament si primesc acele indemnizatii foarte mai, cum si judecatorii, procurorii fie ca sunt in functii, fie ca sunt la pesie sau in avocatura primwesc sie lefuri foarte mari si tot nu le ajuge ca mai fac si avocatura, iar noi nu avem din ce trai de la o luna la alta si zi de zi, nici nu le pasa lor. De exemplu, parlamentareii care ne-au chemat la cele doua referendumuri nu raspund dupa ce am fost pacaliti si s-au cheltuit sume mari de bani cu efectuarea acestora pe intreg teritoriul Romaniei, uinii judecatori si procurori (magistrati) nu raspund pentru neaplicarea prevederilor Regulamentului lor de organizare judecatoreasca totodata ignora orice prevedere constitutionala sau legala din aceasta tara cand este vorba de avocatii din barorurile d-lui Bota Pompiliu infiintate legal de acesta printr-o hotarare judecatoreasca pe care nu o rezpecta ca asa vor ei, e tara lor si o conduc numai ei cat timp nu au pus in aplicare nici unul autoritate de lucru judecat in penal astfel condamnandu-l pe Bota la inchisoare cu executare desi legea penala spune ca in toate cazurile de acest gen orce solutie ultewrioara nu poate fi decat de achitare, ci nu de condamnare a inculpatilor pntru care anterior s-a dispus fie netrimiterea in judecata ,fie neinceperea urmaririi penale pentru acestia. Ca dovada ca, ceea ce poporul a decis prin vot liber si democratic la cele doua referendumuri, politicienii nu vor respecta niciodata legea sau/si Constitutia, si vor ceda nici puterea indiferenr cum votam noi. Scuzandu-se Victor Ponta in fata publicului larg pe calea televizorului, ne spune azi, ca, ar fi pre tarziu sa mai aplice legea referendumului in prezent, dupa ce in fapt este vinovat ca a incheiat anterior un pritocol cu Basescu Traian, sa nu-i tulbure acestuia din urma interesele pana la alegerile viitoare la presedintia Romaniei, si nu inseamna ca ar trebui ca cineva de la Curtea Constitutionala ar trebui sa se autosesizeze, \"din oficiu\'\' conform art.146 alin.1 sau lit.e) coroborat cu lit. L), daca a existat vreo solicitare incat sa propuna reglementari clare si asupra prevederilor art.151 alin.3 din Constitutie stfel sa nu se mai repete in acst sens abuzuri si prin aplicarea noilor reglementeri in ce priveste irasi revizuirea Constitutiei. Acum, chiar s-ar impune autosesizarea Curtii Constitutionale \"din oficiu\'\' in baza dicutiilor publice ale d-lui Ponta Victor, prim -ministru, spunand ca nu se mai poate face nimic acum cand s-a publicat numarul real al poulatiei cu drept de vot, si ca poporul ar fi castgat prin vot destituirea presedintelui tarii, astfel potrivit prevederilor sus enuntate ar trebuie sa se reea dezbaterea pe acest temei constitutional (art.1 alin.3 si 5) incat sa se puna in aplicare votul eprimat de popor anterior pentru destituirea presedintelui, si totodata dizolvarea parlamentului pentru erororile ce au avut loc acceptand tacit (art.2 alin.2 din Constitutie), contrar prevederilor art.166 indice 1 din Cod penal, ceea ce inseamna ca nu sunt parale (idependente) si corecte puterile statului, ci mai importante sunt interesele lor conform art.2 alin.2 din Constitutie. Ce spuneti domnilor colegi, de art.166 indice 1 din Codul penal si art.268 Cod penal ? Or, poate au imunitate si/sau nici nu raspund ei in fata legii, ci numai noi din baroul d-lui Bota... Dupa cum se si intelege clar din expunerile de mai sus ale avocatilor din barourile \'clasice\' si ei sunt mai presus de lece si de Constitutia Romaniei. Va astept pe mail : Popa T. Nicolae din Tulcea - popatnicolae@yaho.com sau avocat popa nicolae.blogspot.ro, tel. 0749020799. Multumesn !

# av date 9 July 2013 19:02 0

Ia cititi aici, PENTRU EDIFICARE    http://lorylex.wordpress.com/2013/07/09/unbr-ul-infiinta-de-bota-pompiliu-recunoscuta-in-uniunea-europeana-dar-contestata-in-romania/

# cashalotul date 9 July 2013 20:17 -1

site-ul dat cu lerylex este praf in ochi. degeaba va faceti singuri site-uri. Sunteti penibili ca va recunoasteti doar voi intre voi. SI SA VA REAMINTESC. IN ITALIA NU AU FOST ACCEPTATI AVOCATI TEPUITI CU 7000 DE EURO. HOHOHO!!!! cu asta veti ramane cat veti trai. LUJU sa fii sanatos. credeam ca vrei sa faci un site bun, dar esti cam slabutz. si acuma haideti dati minusuri, ma bucura enorm cand va enervati.

# esti masochist date 9 July 2013 21:19 +2

Moby Dickule, imi face impresia ca simti placere atunci cand esti injurat. Ce-ar fi sa-ti vezi tu de ale tale si sa ne lasi pe noi, cei din UNBR-Bota, in pace ?! 

# dido date 5 August 2013 23:17 0

Măi, Casalotule, nu stiu de de unde stii tu ca n-au fost acceptati italienii facuti avocati in Romania, pentru ca italienii pana acum fugeau in Spania sa se faca avocati, unde exista cel putin doua barouri paralele, si unde ajungi prin intermediul unor societati italiene, de exemplu Scoala Cepu cu care se negociază sumele, in orice caz, vorbim si de 20000 de euro, sau prin intermediul unor societati mai mici, unde te costa 5000, 7000 etc. Si m-as mira ca italienii sa faca gât ca au venit 150 de avocati din Romania, cand le vin din Spania cu miile...

# av. trad. date 9 July 2013 21:59 -3

Botiliu Pompa, ce ne poti spune despre Magyar Şandor de la Bihor ? uite aici : Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: - condamnă pe inculpat la o pedeapsă rezultantă de 1 an închisoare, cu aplic. art. 81 Cod penal.  Document: Hotarâre  621/2013  29.04.2013. In probatiune : http://portal.just.ro/271/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=27100000000123332&id_inst=271

# PT AVOCAT TRADITIONAL date 10 July 2013 11:56 +1

MAFIA LOCALA DIN ORADEA, RECTE BAROUL BIHOR TRADITIONAL, I-AU INSCENAT ASTA AVOCATULUI MAGHIAR SANDOR,CARE VA CISTIGA DETASAT IN ACEST DOSAR, PT CA ESTE AVOCAT COMUNITAR, DIN BAROUL UNGAR SI PENTRU CA S-AINCALCAT ART. 4, PROTOCOLUL 7 AL CEDO. ORICUM DACA SE VOTEAZA NOUA CONSTITUTIE SI JUDECATORII VOR FI OBLIGATI SA PLATEASCA PENTRU SENTINTELE NEDREPTE, MAGHIAR O SA IA SI PIELEA DE PE JUDECATORI, CA DAUNE MORALE SI MATERIALE. MAI VEDEM CINE CISTIGA, EL SAU VOI.

# av. trad. date 10 July 2013 12:45 -2

Pana la noua constitutie, DACA va fi, e drum lung. Si cu CEDO la fel. Pana una-alta, e condamnat in prima instanta. Condamnarea nu i-o va sterge din cazier eventuala noua constitutie. Va fi confirmata condamnarea si la recurs, stai linistit. Aviz boilor care au injurat aseara. HI HI HI HI HI !!

# av. trad. date 9 July 2013 22:01 -4

Botiliu Pompa, avocatii tai au inceput sa fie condamnati ptr. exercitarea fara drept a profesiei de avocat. Urmezi tu. Sa se astepte si altii. Hai pa si pu !!

# av BB date 9 July 2013 23:04 0

SA TE BATA DUMNEZEU, pe tinye si nyamu tai de natarai lachei

# av. trad. date 9 July 2013 22:06 -3

Botiliu Pompa, Magyar Şandor de la Bihor are recursul de judecat la 10.09.2013. http://portal.just.ro/35/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=27100000000123332&id_inst=35

# porc av.trad. date 9 July 2013 22:28 +3

ma prostova ai vazut obiectul cauzei?iti spune derbedeule ceva legea 161/2003? n-are nimic comun cu legea avocaturii.de unde rasar analfatii astia domn florea?? nu e bine domn florea, mai da afara citiva natarai ca va faceti de rusine cu atitia prosti.

# Dan date 9 July 2013 22:28 +3

Ce treaba are Legea 161/2003 cu...exercitarea fara drept a profesiei de avocat..ca nu pricep ? Aaaa, tu esti av. trad..si nu ai de unde sa stii!

# LM date 9 July 2013 23:04 0

La un car de ulcele o BOTA i-ți trebuie.  :lol:

# av. trad. date 9 July 2013 23:26 -3

Daca nu are treaba cu avocatura, de ce in cauza este Botiliu Pompa cu al lui sindicat ? Ha ?

# Barzaune date 10 July 2013 00:11 0

Stii de ce in cauza este Bota cu a lui sindicat? pentru ca tu cand te pui in fata calculatorului, sa-ti faci o laba trista, dupa care,  sa o f...ti pe ma..a si apoi sa te arunci pe geam cu ranza plesnyta in tine. Cam de asta este el cu sindicatul. BOULE, pacat ca nu-ti stim numele de bovina ...

# MESAJ PENTRU PROSTI date 10 July 2013 10:53 +2

\"In mintea stramba si lucrul drept se stramba\" - parintele Arsenie BOCA

# av. trad. date 10 July 2013 13:11 -2

De ce nu mai organizeaza guru asta al vostru examen de primire in profesie ? Stie ca nu trebuie sa intinda coarda prea mult ? La avocatii adevarati, traditionali, se organizeaza examen in septembrie. E anuntat official in toata presa. La voi unde scria, numai pe saitu lui Pompa, ca al uniunii nu este. Asta daca vrea intr-o zi inchide si saitu, ca-i al lui. Si voi fraierilor ramaneti in neant. Dupa ce ca in realitate nu existati ca avocati, nici virtual nu existati daca se supara Pompa. Sunteti sclavii lui.

# av retardat prin traditie date 14 July 2013 07:51 +1

Il cunosti pe JIJA, de ce te f grija de noi ? Pune mana pe romana ca pici la scriere si ramai in clasa I/a primara ! ,,official,, ,,saitu,,

# av. trad. date 14 July 2013 10:44 -1

Bai jitie, exista clasa intai si neprimara ?? Dobitoc botist analfabet !

# da retardule date 14 July 2013 12:53 0

Da, retardatule, este clasa I-a la tren ! Nici aia nu ai trecut-o de anal-fabet ce esti ! Ia un alu pigus si canta la taranii tai !

# av. trad. date 14 July 2013 13:33 -1

Parca era vorba despre scoala, nu despre trenuri. Acum ne-ai luminat, tu ai facut scoala in tren, clasele I si a II-a. Fiecare vorbeste despre experienta proprie. Eu am invatat la scoala, tu in tren. De aceea ai asa nivel de studii si educatie, in 2 clase de tren nu poti decat sa privesti pe geam si sa spargi seminte. Botist natarau ce esti !

# LM date 10 July 2013 13:18 +1

Nie nie nie nie nie nie.... O f t i c o s u u u !!!!! !!! Cainele moare de drum lung ... 

# av. trad. date 10 July 2013 13:20 -1

Asta-i raspuns de botist prost. Daca nu are ce sa raspunda, injura. Ce bine va autocaracterizati.

# LM date 10 July 2013 13:32 -2

Trăim într-o tara plină de aderatii. Ma-si înscrie oricând in baroul Bota dar mai astept . Nu am reușit sa trec baremul de la tradițional deși am fost aproape , dar am luat testul de admitere INM, mai puțin ,,interviul\'\'.P. S. ma distreze cu voi. 

# LM date 10 July 2013 13:36 0

Fac oricând o ,,liniuta\'\' cu oricare dintre voi la cunoștiinte de drept.

# 1705 date 10 July 2013 16:20 +2

:D :D :D incearca sa-ti faci o liniuta pe creier ca prea seamana cu un patinoar

# Wolf date 10 July 2013 13:58 -1

V-am scris sub pseudonimele Gigi, Iuliu, unul inselat si acesta, adica Wolf, asta pentru ca nu pot sa-mi divulg adevarata identitate, deocamdata. Va pot spune insa ca sunt dintr-un judet in care nimeni nu a mai intrat in instante din 2012, luna februarie si asta pt. ca nu suntem primiti.In trecut am fost 3 persoane care intram in instante, toti 3 cu dosare penale, de care cu greu am scapat, eu spre ex. cu o amenda admin. de 700 lei, masura mentinuta si de instanta. Eu va recomand sa nu mai ascultati de SARLATANUL de Bota, pt. ca ajungeti pe urmele lui, adica, cu condamnari. Am profesat 4 ani, avand peste 50 dosare de instanta, cu o vechime de 15 ca jurist, fost consilier juridic, post pe care l-am abandonat pt. avocatura si uite rezultatul. Pe acest site nu sunt mai multi de 3-4 persoane care tin sa ia apararea unui om condamnat pt. exercitarea f. drept a prof. de av., nu ascultati de ei, ca pierdeti timpul. Daca in 10 ani nu a fost in stare sa rezolve problema primirii in instanta,   

# Gresesti date 10 July 2013 19:18 +1

Gresesti! ori o faci in mod voit cu titlu de dezinformare. Avocatii UNBR 2004, sunt primiti in toate instantele din tara! faptul ca tu ori alti cativa latrai nu sunteti primiti, se datoreaza slabei ori lipsei chiar in totalitate a pregatirii, pai puneti-va in locul Judecatorului, cand vede ce slab pregatiti sunteti, normal ca nu va primeste.Peste tot sunt slab pregatiti, aici e adevarat concurenta, cei slabi se resemneaza, cei buni merg inainte.

# ba am dreptate date 11 July 2013 07:17 0

Cand judecatorul constata ca avocatul de la traditionali este o loaza, de ce nu-l da afara din sala sau nu-i ridica exceptia calitatii de avocat ? De ce face asta numai cu cei de la Bota ? Deci mai usurel cu motivatia nivelului de pregatite. Reversul medaliei : de ce Bota primeste toti idiotii in barou ? Ca sa stranga cat mai multi bani de la fraieri. Ca apoi sa ti se motiveze ca esti nerecunoscut datorita competentei. Interesanta smecherie, golaneasca. Uita insa un lucru : reputatia avocatilor de la el. Cu cat aceasta se va degrada mai mult, cu atat vor veni mai putini sa i dea bani. De ce sa dai bani degeaba, ba sa mai si fi tarat pe la politie, parchet, instanta, cu perspectiva de a fi condamnat ptr. o infractiune pe care la urma urmei nu ai comis-o.

# ba nu date 11 July 2013 07:29 0

Nu intru in polemica. De ce traditionalii primesc idioti in barou? treaba lor frate, asa cum si treaba lui bota este pe cine primeste si pe cine nu. Inca nu am reusit (generalizez), noi, in 20 de ani de zile sa constatam ca avocatura este o profesie libera si independenta, intra si accede toata lumea cine indeplineste conditiile, cel putin teoretic vb. faptul ca se incearca monopolizarea profesiei, in detrimentul celor ce acced la ea, viitori acum tineri juristi, este altceva, de acest lucru trebuie sa-si dea seama fiecare in parte. Dar nu va dura mult monopolizarea asta, se apropie raspunderea unor capete care vor cadea. Atunci ce va fi? un dezastru fratilor

# ba da date 11 July 2013 07:54 +1

Ai deviat discutia de pe tema principala. Sunt de acord cu disparitia monopolului asupra unei profesii liberale (in teorie liberala). Acum este un monopol mare si unul mic (Bota). Sper sa dispara monopolul de orice fel, aspect de care nu sunt sigur ca vrea chiar toata lumea. Ceva de genul, de ce sa fie numai Florea, sa fiu si eu. Chestia fiind tot impotriva libertatii de a profesa liber. Nu vad care capete sa cada si mai ales motivele caderii. Dezastru nu poate fi decat la Florica, aspect care poate durea la buzunare pe unii din jurul sau. Cum banul este un liant perfect, nu cred ca i se misca vreun fir de par din cap. Atata timp cat din afara nu-i deranjeaza nimeni, isi vad linistiti de monopol si lupta  cu toate fortele. Vezi episodul Suceava.

# Wolf date 10 July 2013 14:11 0

Continuare. nu va putea nici de acum incolo si asta pt. ca traditionalii si puterile statului, vezi Parlament, Guvern, MJ, CSM nu vor acest lucru. Dupa cum se vede, in ultimul timp au inceput condamnarile. O sa spuneti sa dau nr. de dosar etc. Daca va dau nr. de dosar aflati cine sunt si asta nu se poate deocamdata. Nu vreau raul nimanui, nici chiar al sarlatanului de Bota, care cat de curand va fi stopat, daca nu a fost deja si asta doar pentru a nu mai induce in eroare si pe altii. Este posibil ca in unele instante sa fie primiti unii colegi, dar in orasele unde functioneaza CA in mod sigur nu sunt primiti. Traditionalii se cunosc intre ei si-au securizat imputernicirile, lucru cunoscut si de catre judecatori si imediat esti scos din sala. Unde mai punem lucrurile ca sunt judete unde nici nu este barou de al lui bota, doar pe tebelul lui, spre ex. Alba. Bota nu a avut calitatea de avocat pt. ca el nu a dat examen de intrare, dar sa facem abstractie de aceasta situatie, ori cum el a  

# Wolf date 10 July 2013 14:25 0

pierdut aceasta calitate, dupa condamnare, ca atare, el nu poate fi nici presedinte de UNBR, asta daca tinem cont de prevederile Legii nr. 51/95. Daca mai este posibila continuarea, atunci trebuie aleasa o noua conducere formata din omeni care pot initia un dialog civilizat cu cei vizati. Bota nu este primit si asta pt. nu stie sa vorbeasca in mod civilizat. In cel mai bun caz se putea obtine o unificare cu baroul traditional, nici decum desfiintarea acestui barou, unde sunt 25000 de avocati, multi dintre ei parlamentari, ministrii etc. Depinde de inteligenta unora dintre noi cum va lua sfarsit acest circ. Un om care a facut analfabeti pe procurori si judecatori nu este primit nicaieri. Pina una-alta, Bota nu a dat nici macar un examen, asa de incercare. Ginditi-va bine inainte de a inprosca cu invective pe acest spatiu public, oricum injuriile nu vor rezolva problema. 

# minciuca date 10 July 2013 14:32 +2

wolf, tu ai analizat ce scrii?stii de ce esti prost si mincinos? ai fost condamnat si te-au primit apoi sarlatanii in casta lor.asta sa -i spui lui mutu. nu am cuvinte si nu-mi vine sa cred cat de prost poti fi.sper sa ai mila de clientii tai si sa le dai banii inapoi.esti jalnic, ai scris mult si degeaba.rid si copiii daca citesc prostiile tale.asta e nivelul intelectual al celor de la florea?

# pt Wolf date 10 July 2013 15:31 +1

Procurorii si judecatorii, pe care Bota i-a facut analfabeti, sunt si MAFIOTI ! Acesti derbedei distrug vieti nevinovate, fara sa le pese catusi de putin. Au devenit mai nocivi decat securistii lui Ceausescu!

# Black Spider date 10 July 2013 16:41 0

Bre wolf sau LM sau cum ti-o mai trece prin cap, matale esti de prin Ardeal dar nu ma asteptam sa scrii atatea agramatisme pe metru patrat. Cea mai misto e asta cu \'nici decum\'. Slabut, slabut! Nu cred nici gogoasa cu INM-ul.

# LM date 10 July 2013 14:30 +1

Bravo ! Corect si cinstit. Un adevărat jurist. 

# LM date 10 July 2013 14:51 0

minciuca trebuie sa-ți ceri scuze de la domnul Wolf. Tu nu ai înțeles mare lucru ... Asta e ... Nu toți aveți neuronul functional.Hai cere-ți scuze si dute la joaca . Fuguta !

# minciuca pt Latrau Mincinos date 10 July 2013 16:22 0

LM , wolf , cate nick-uri ai smechere? ce repede ti-ai scris mesajul.

# LM date 10 July 2013 14:56 0

Era sa uit , minciuca nu mai vorbi urat ca i- ți taie popa limba .

# Lolo date 10 July 2013 15:20 +3

Letargie si resemnare... Alo, conducerea UNBR-Bota, nicio miscare? Mai asteptam inca vreo 10 ani si tot asa ? Senatorul, Croitoru si deputata, Raluca Surdu(ambii, avocati-Bota), ce spun? Nu-i contacteaza nimeni din conducere ? Parca n-ati vrea sa fie bine pentru UNBR-ul nostru. Exista vreun interes, al celor din conducere, pentru a nu se apela si noi nu stim ? Si nu ne mai reprosati, noua, simplilor membri, ca nu facem nimic fiindca s-a uzat placa aceasta. Pai, noi trebuie sa facem ceva sau cei care au fost alesi sa ne reprezinte ! Daca atat pot sau poate ca au obosit, sa se retraga de la conducerea uniunii si sa organizeze noi alegeri ! E de neinteles faptul ca nu se apeleaza la parlamentarii sus-amintiti ! Daca cei din conducere au ceva impotriva acestora, s-o spuna deschis. Ce mai asteapta sa se intample ? E o totala criza de idei ! Treziti-va !

# LM date 10 July 2013 15:31 +1

Hai la luptaaaa cea mareeee , rob cu Bot sa ne unimmm , si sa calcam in picioareeee , Floriceleee peeee campiiii .

# oarecare date 10 July 2013 15:31 0

V-am mai spus sa va treziti ! Nu are niciun interes Bota cu situatia voastra ! El vrea doar atat :BANII, BANII, BANII !!! Intrati peste el, cereti-i socoteala !

# 1705 date 10 July 2013 16:18 -1

Daca n-a avut interes pana acum cred ca va iesi din starea latenta. Frica de parnaie e mare la oricine

# LM date 10 July 2013 15:54 -1

Așa așa intrati peste el si ceretii socoteala ! O sa v-o dea ! Treaba voastra. Eu v-am spus , voi nu si nu  Betmen! Betmen!

# 1705 date 10 July 2013 16:14 -1

Este oare coincidenta intre cererea autoritatilor italiene catre MJ referitor la barourile lui Bota si deschiderea dosarului de la Suceava cu abordarea lui inedita... depunerea de plangeri impotriva lui Bota din interiorul avocatilor sai...nimic nu-i intamplator pe lumea asta.

# LM date 10 July 2013 16:19 +1

Haideti sa va dau o tema: ce s-ar întâmpla dacă , (am spus -dacă- nu va panicati e pur si simplu o ipoteza ) , ar fi testati toți domnii avocati din baroul tradițional, testati așa cum se face in ultimii ani nu cum era odată.( prietenii stiu de ce). Cred ca nu ar trece 10% . A se vedea testarile pt. definitivat. Știți ce s-ar întâmpla? ... Ghici ghicitoarea mea. Es înscriu la Bota si arunca cu pardon noroi in ceilalți . Va las pe voi...

# Wolf date 10 July 2013 16:25 +3

daca s-ar da o testare la traditionali nici cel care compune testarea nu ar lua examenul. stiti de ce ?  nu ar avea cui sa dea spaga de intrare!! :D :D :D :D :D

# LM date 10 July 2013 17:49 0

si daca vreti sa stiti Chuck Norris s-a inscris la noi in barou. este stagiar la nea florea!! ps. eu nu sunt LM eu sunt Wolf!!!  :D :D :D :D :D

# av BB date 10 July 2013 18:14 +1

Nu va faceti iluzii, cu datul examnelor la traditionali, atat d emari sunt interesele coruptia si increngaturile in toata clica, incat nu se va putea face ordine cativa ani de acum incolo. asa este si in justitie. Solutia: plecati dracului din tara cat mai puteti, lasati tara asta pentru viitorii puscariasi. Vor cadea capete!

# av. trad date 10 July 2013 20:19 -2

Unul speram sa fie al lui Pompa, cat de curand. Nu au raspuns latraii lui Pompa de ce nu se mai organizeaza examene la pusculita cu donatii ? Zicea bine Lolo mai sus,e amorteala mare. Care-i conducerea la voi mai neavocatilor ? La noi, e publica structura de conducere. La voi, in afara de Pompa, nu e nimeni. Bujorean, daca ar fi baiat destept, ar studia un pic tocmai aceste aspecte, de nelegalitate a conducerii uniunii. Sa-i ia nitel la scuturat si pe aia de sunt cica in conducere. Sa vezi atunci ce da din ei, sa fie intrebati ce au semnat si in ce conditii. Sau daca au semnat ei si nu altcineva.

# LM date 10 July 2013 18:04 0

Ptiuuuu ! Batăte-ar sa te bată ! Ca m-ai speriat , am crezut ca nu mai stiu ce zic! Nu te mai da LM ca ma infurii si nu stiu ce ma dau ... 

# LM date 10 July 2013 18:12 -1

Minciuca , hai nu te mai joci cu noi ?

# minciuca date 10 July 2013 18:29 +1

LM somezi puternic... ia da tu mumos pe un site XXX si viseaza frumos.mai uiti de zeciuiala , mai uiti ca esti narod din nascare, mai uiti... ca existi!!!!!! :P

# LM date 10 July 2013 18:22 -1

CE E CU LENEA ASTA ? Vreau discuții aprinse , vreau dezbateri , profesionalism,  desteptareaaaaa !!! Ps nu uitati , aveți grija la limbaj , chiar nu e locul potrivit pentru injurii si cuvinte urate sunt sigur ca puteți . 

# LM date 10 July 2013 18:26 +2

Știe cineva subiectele de la barou sau măcar grilele de la INM ? Hai ca la bac s-a putut ... Strânge cineva protocolul ? Cum????  Cât????!!!!  Uaaa...

# Oarecare date 10 July 2013 18:29 +2

Se primesc si bonuri de masa ?

# LM date 10 July 2013 18:30 +2

pe ce site sa dau sa vad XXX? please....

# Wolf pt LM date 10 July 2013 18:31 +2

pe site-ul baroului traditiona! ! ! asteptam prospaturi la toamna! ! !

# minciuca date 10 July 2013 18:33 +2

LM zis Wolf, play with me? if you think that fuck is funny fuck your self and save your money!

# sssststttt date 10 July 2013 18:51 +1

nu d i s  t u r b a t i pe LM.si-a gasit ocupatie!!

# LM date 10 July 2013 20:04 +1

Cine recomanda cele mai bune cărți de grile după NCC si NC PC ? 

# LM date 10 July 2013 20:07 0

In penal cine rezolva grilele după Udroiu ... e tare. Toate fără prea multe greșeli.4 volume.

# lmmm date 10 July 2013 20:45 0

voi dati dupa grilele lui spaga man... reusita asigurata daca achizitionati grila de 20000 euro.

# LM date 10 July 2013 20:54 +1

Ha ha ha o gluma mai buna nu am auzit. La barou posibil ...dar INM ??? Nu se poate .

# lm date 10 July 2013 21:32 +1

LM cat esti de naiv tincule!! copiii mici sunt tot atit de natarai ca tine.habar nu ai in ce lume traiesti.

# LM date 10 July 2013 21:47 0

Cred ca exagerezi . Mia-si dori o discuție sincera , tehnica, cu susținere logica , bazată pe știință dreptului nu păreri si impresii. Ai susținut  examenul la I N M ? Ce punctaj ai obținut ? Știi unde ai greșit si de ce? 

# 992 date 10 July 2013 22:05 +2

Mai tigareta, zici ca ai dat examen la INM si tu nu ai habar de ortografia lb. romane ? \" mia-si \" ???????

# lm date 10 July 2013 22:23 +2

lasa-l tipul e obsedat de discutii pe tema inm.nu-mi plac maniacii .oamenii normali isi iau nevestele, prietenele si se bucura de soare si de vara. un voiaj e binevenit. batmanii n-au decat sa bata cimpii cu inm, cu florea, cu spaga etc.

# LM date 10 July 2013 22:24 0

Scuze nu mi-am dat seama ai dreptate . Limbajul nu e potrivit dar ... Asta e

# Ultimul Charlot date 10 July 2013 23:04 +2

INCREDRIBIL. DOAR IN ROMANIA E POSIBIL ASA CEVA. Uite un motiv ca cei interesati sa trageti semnale de alarma, sa sesizati orice intitutie credeti ca ar fi potrivita pentru a interveni. CITITI ASTA SI VA CRUCITI. http://www.obiectivdesuceava.ro/local/pompiliu-bota-reclama-ca-i-a-fost-incalcat-dreptul-la-aparare/

# Ultimul Charlot date 10 July 2013 23:13 +3

INCREDRIBIL. DOAR IN ROMANIA E POSIBIL ASA CEVA. Uite un motiv ca cei interesati sa trageti semnale de alarma, sa sesizati orice intitutie credeti ca ar fi potrivita pentru a interveni. CITITI ASTA SI VA CRUCITI. http://www.obiectivdesuceava.ro/local/pompiliu-bota-reclama-ca-i-a-fost-incalcat-dreptul-la-aparare/

# 1705 date 11 July 2013 23:26 0

Traim in Romania si asta...

# Popa T. Nicolae, Tulcea date 10 July 2013 23:20 +2

M-am  hotărât să mai revin pentru a vă reaminti puțin și despre ”Autoritatea de lucru judecat” în penal și despre care cu siguranța știți dvs., câte ceva. Lucrul judecat definitiv în procesul penal nu trebuie cerut de titularul acțiunii penale în mod special, deoarece instanța de judecată, în temeiul art.1 alin.5 din Constituția României coroborat cu art.1 alin.3 din Regulamentul de ordine interioară a instanțelor judecătorești nr.159/24 septembrie 2004 din M. Of. nr.881/27.09.2004, modificat prin Hotărârea nr.244/2004, M. Of. nr.14/2005, raportate la art.2 alin.2 C.proc. pen.,, art.3 C.pr.pen, art.4 C.pr.pen., apoi, fie că este vorba despre art.234 și 203 alin.3 C.pr.pen., fie că vorbim despre art.287 C.proc pen., organele competente au obligația legală sus enunțată să acționeze atât sub aspectul pozitiv, cât și pe o anumită latură negativă, adică trebuie să se înțeleagă că efectul negativ se referă la situația de a aduce, materialicește vorbind, din nou spre rezolvare a procesului pe

# POPA T.NICOLAE /TULCEA date 10 July 2013 23:27 0

procesului penal în care s-a adoptat deja o soluție definitivă anterior totodată rămânând și definitiva ( a se vedea Decizia nr.324 din 08.09.2008 a Curții de Apel Suceava, vorbindu-se acolo despre lipsa intenției inculpaților sub ambele forme, în cazul exercitării profesiei de avocat fără drept). Este vorba de aplicarea regulii ”non bis in idem”, consacrată în prevederile art.10 lit.j din C.proc.pen., având un caracter absolut aceste efecte în toate situațiile, astfel atât unii Procurorii, căt și judecătorii care ne aduc astăzi acuzații nelegale și netemeinice (neconstituționale) sunt obligați să cunoască legea, însă mai fac jocurile grupurilor de interese în sistemul corupt din Justiție ce se află deasupra statului Român astăzi și mai presus de Constituția României și de lege, adică dominați de fapte ilicite și imorale încât s-au adâncit abuzurile magistraților prin arestarea d-lui Bota Pompiliu, deși anterior a beneficiat de mai multe hotărâri definitive în penal în favoarea sa, iar

# POPA NICOLAE -TULCEA date 10 July 2013 23:29 0

, iar în acest sens am dat un exemplu clar : nu s-a vrut să se țină seama din oficiu de această împiedicare, și ca dovadă că aplică legea după bunul lor plac împotriva noastră (art.1 alin.3 din Constituție și alin. 5 din aceasta sunt inexistente pentru magistrații români și avocații ”clasici”. În toate situațiile sus enunțate așa cum e prevăzut de art.10 alit j) C.pr.pen., este necesară numai identitatea de obiect, adică numai referirea la acele fapte materiale, iar procurorii sau judecătorii, în temeiurile prevederilor mai sus enunțate fiind obligați să le aplice, întrucât ei chiar sunt obligați să cunoască legea, în caz contrar, nici nu au ce căuta în magistratură, dacă și-au propus să dea curs unor răzbunări ale avocaților din barourile ”clasice” încălcând grav prevederile Constituției și ale legii (art.166 ind.1 C.pen., și art.268 C.pen.), deoarece fapta judecată o dată astfel, apoi încadrată și judecată sub acele calificări penale date împotriva d-lui Bota Pompiliu, fiind vorba de

# POPA NICOLAE-TULCEA date 10 July 2013 23:31 +1

aceeași persoană fizica sau/și persoana juridică din care face parte totodată acționată penal sub o altă calificare pe lângă cele față de care anterior a mai fost urmărit penal, autoritatea de lucru judecat obligatoriu operează, însă magistrații nu știu, și mă întreb, ce mai caută în magistratură ? Chiar nu știu, pentru că s-a demonstrat abuzurile lor, de exemplu, în cazul ”Țundrea”, și nu numai acolo, însă ar trebui cercetate toate cauzele de acest gen, aprofundat, după victoria Revoluției Române din Decembrie 1989 până azi și vom constata foarte multe abuzuri, dar n-au ei interes...

# POPA NICOLAE-TULCEA date 10 July 2013 23:32 +1

Autoritatea de lucru judecat ar trebui să producă efecte nu numai în legătură cu aspectele soluționate în fondul cauzei, dar și cu privire la toate aspectele în care s-a pronunțat anterior în decizia nr.324/08.09.2008 Curtea de Apel Suceava, jud. Suceava asupra unor chestiuni în legătură cu executarea acelei Decizii atunci, precum și ce a determinat o nouă condamnare acum după atâta timp și  foarte multe dosare care au constatat nevinovăția d-lui Bota Pompiliu pănă la condamnarea ulterioară din răzbunare sau/și alte motive politice,cât timp Băsescu și Ponta au participat la congresul avocaților ”clasici” știau ce se urmarea, fie de unii dintre avocați, fie și de unii Magistrați corupți. 

# POPA NICOLAE -TULCEA date 10 July 2013 23:36 +1

, iar în acest sens am dat un exemplu clar : nu s-a vrut să se țină seama din oficiu de această împiedicare, și ca dovadă că aplică legea după bunul lor plac împotriva noastră (art.1 alin.3 din Constituție și alin. 5 din aceasta sunt inexistente pentru magistrații români și avocații ”clasici”. În toate situațiile sus enunțate așa cum e prevăzut de art.10 alit j) C.pr.pen., este necesară numai identitatea de obiect, adică numai referirea la acele fapte materiale, iar procurorii sau judecătorii, în temeiurile prevederilor mai sus enunțate fiind obligați să le aplice, întrucât ei chiar sunt obligați să cunoască legea, în caz contrar, nici nu au ce căuta în magistratură, dacă și-au propus să dea curs unor răzbunări ale avocaților din barourile ”clasice” încălcând grav prevederile Constituției și ale legii (art.166 ind.1 C.pen., și art.268 C.pen.), deoarece fapta judecată o dată astfel, apoi încadrată și judecată sub acele calificări penale date împotriva d-lui Bota Pompiliu, fiind vorba de

# POPA NICOLAE-TULCEA date 10 July 2013 23:39 +1

De asemenea, hotărâre despre care am enunțat mai sus și îl absolvea pe domnul Bota Pompiliu, în calitate de președinte al U.N.B.R., legal înființat cu statut propriu și act constitutiv autonome pe considerente determinate de organele competente ale statului care au urmărit anterior acele fapte penale de o motivație ”in rem” are efecte multe mai largi, adică trebuie să se înțeleagă clar că acea Decizie 324/08.09.2008 menționată mai sus, produce consecințe față de toate persoanele care astăzi încă mai suntem acuzați abuziv și nelegal de unii magistrați în întreaga țară, iar Ministrul Justiției, D-na Pivniceru sesizată de mine în temeiul art.1 alin.5 din Regulamentul 881/2004 sus enunțat a înțeles mai bine situația totodată și-a făcut cărțile și apoi a plecat de la conducerea Ministerului la Curtea Constituțională după care a fost pregătită condamnarea d-lui Bota Pompiliu la scurt timp. Ce spuneți de așa magistrați ”deștepți ”?...  

# POPA NICOLAE-TULCEA date 10 July 2013 23:40 +1

N-am primit răspuns de la Ministerul Justiției la petiția mea, nici până azi, după ce s-a schimbat și Ministrul Justiției, astfel mă gândesc să fac o acțiune și să- i chem pe toți ce se fac vinovați de abuzuri să răspundă în justiție. De asemenea, este de menționat că excepția autorității de lucru judecat poate fi invocată de orice persoană care ulterior este acționată în judecată pentru orice alte fapte în legătură cu exercitarea profesiei fără drept în calitate de avocat, coautor sau complice la acele infracțiuni care ni se aduc continuu de unii avocați din barourile ”clasice” fără cate constitutive, fără statut propriu de înființare a persoanei juridice, pretind ei că U.N.B.R-ul lor există înregistrată la fisc.  Or, cine deține cele mai vechi acte de înregistrare, trebuie aflat obligatoriu acest lucru de magistrații corupți, care l-au condamnat pe  Pompiliu Bota în mod abuziv și la comanda unor grupuri organizate special  ilicit în acest scop să ne acuze continuu că așa vor ei.  

# xxx date 16 July 2013 22:39 +1

esti dus cu capul prietene. inghite diazepamul si culca-te.

# lucian date 11 July 2013 09:28 +5

poate ca ar trebui intrebat si unbr traditional cati avocati straini a primit si cat e cotizatia pentru ca de fapt asta i-a suparat de fapt ca nu mai au ei monopolul

# avocat traditional date 11 July 2013 14:53 +5

la noi e jale mareeee, murim de foameeee ca sa-i platim jupinului darile.degeaba scrie LM ,Wolf,Rufus, adevarul e ca smecherii cistiga mult si fac evaziune iar noi pleava abia supravietuim.

# cashalotul date 11 July 2013 20:49 -2

dragi juristi, absolventi ai un facultati de drept, care inca nu vreti sa respectati Legea nr 51/1995 luati cu pita un articol http://www.adsa.ro/decanul_baroului_suceava__bota__a_facut_plangere_penala_impotriva_celui_care_i-a_dat_roba_de_avocat.html Comentati aici si jigniti, dar cand va cauta Parchetu hopa hopa va faceti ca nu ati stiut ca sunteti in ilegalitate. deci in liniste, cu rabdare cititi bine articolul si mai ganditi-va bine la ceea ce facei. Si cum v-am spus mai sus asta e doar inceputul. Hei LUJU un articol despre plangerile impotriva lui Bota, facute de cei care au lucrat in ”baroul ”lui nu scrii?? Asta ca sa se termine cu barfa cum ca ai simpatiza cu ei.

# 992 date 11 July 2013 22:41 +3

Mai mancator de rahat, din turma lui flocea. Marlanii aia 3, maxim, mandrila si caisin, sunt santajati de bujorean cu anumite aspecte din contractele lor de servicii juridice incheiate cu justitiabilii. Pe baza promisiunii ca vor primi NUP ptr. acele sa le spunem marlanii, asemenea unor Iuda ordinari, incearca sa-l infunde pe Bota. Numai ca nemernicii, ca altfel nu am cum sa-i calific, nu isi dau seama ca arunca anatema asupra tuturor celorlalti avocati din acest unebereu. Sunt niste personaje de foarte-foarte joasa speta. Niste tradatori ordinari si idioti pe deasupra. O mentiune despre Iuda : a avut onoare si s-a autopedepsit ptr. ceea ce a facut. Voi nemernicilor, cand si cum veti plati ?

# 992 date 11 July 2013 22:46 +2

Expresie a idioteniei crase de care dau dovada aia 3, este faptul ca au invocat faptul ca NU ar fi cunoscut acele hotarari de dizolvare a celor ONG-uri. Pai mai cretinilor, numai pe LUJU se comenteaza despre acele hotarari de ani de zile, numai cine nu vrea nu stie de ele. Deci sunt de o penibilitate extrema. Ca sa scape de sanctionare ptr. marlaniile infaptuite, renunta la bun-simt si onestitate ba mai si mint ordinar si dau cu ******t si peste altii.

# 992 date 11 July 2013 22:58 +3

Iar pe deasupra sunt intr-o mare eroare si aia 3 si idiotul de bujorean. Barourile au fost infiintate de filiala unui alt ONG pe care idiotii de procurori de la vremea respectiva nu l-au atacat in justitie. Filiala respectiva a infiintat barourile si apoi a fost dizolvata chiar de catre fondatori. Deci nu a fost declarata ilicita NICIODATA. Drept pentru care barourile au fost infiintate perfect legal, cu incuviintarea autoritatilor statului roman, justitie si fisc. Existenta barourilor nu a fost atacata direct niciodata in justitie ptr. ca nu exista motiv. S-a infiintat ceva ce nu exista la momentul respectiv, deci nu exista nicio suprapunere de organizatii. Legea 51/95 organizeaza o profesie si NU infiinteaza nimic. Judecatorii corecti si profesionisti au inteles asta si au statut in consecinta. Problema la noi, printre altele, e ca jurisprudenta nu e izvor de drept, chestie care da apa la moara tuturor ilegalitatilor si imoralitatilor infaptuite prin actul de justitie din RO.

# ai dreptate date 11 July 2013 23:54 +4

\"992\", comentariile tale sunt, ca de obicei, de nota 10. Faptul ca esti avocat al UNBR-Bota, nu poate decat sa ne bucure.

# adsa?? date 11 July 2013 21:20 0

adsa, ce e cacarania asata? inventia lui fenechiu care scria pe aici cu grava dezacorduri gramaticale si care nu stia cum vine treaba cu 2 de i?? hai lasa-ne imbecilule cu rahaturile si laturile voastre de zdrente umane.

# Moratti date 11 July 2013 21:52 +5

Ce-i cu tacerea asta suspecta ?! Ce se va intampla in continuare cu UNBR-Bota ?! Cei din conducere sunt apatici, nimeni nu intelege ce anume se asteapta. Prigoana din ultima vreme i-a demoralizat, in loc sa-i inraiasca si sa lupte cu si mai multa indarjire impotriva caracatitei compusa din gangsterii traditionali in cardasie cu magistratii si politrucii corupti. In plus, cum bine zicea Lolo, din ce cauza nu se ia legatura cu senatorul Croitoru si deputata Raluca Surdu ? Nici in al 12-lea ceas nu se apeleaza la acesti parlamentari ? Pai, ce importanta are ca sunt avocati in UNBR-Bota daca nu ies in public pentru a apara uniunea din care fac parte si mai ales pentru a protesta impotriva perscutiei, de tip mafiot, la care sunt supusi colegii-avocati ai acestora !!! Ce se intampla cu Cristi Sturzu, care e un luptator si un jurist de exceptie ?!

# xxx date 16 July 2013 22:36 -1

sturzu a dat examen si s-a mutat in baroul traditional. el a inteles mai repede decit voi cum sta treaba cu bota si nu a vrut sa ajunga arestat. asa cum o sa ajungeti cu totii.

# avocat baroul Bota date 16 July 2013 22:43 +1

Nu te gândi că o să ai oficii, nu te vrem avocat şi nici bani nu îţi dăm. Mergi după actele de înfiinţare ale baroului tău.

# Dan date 16 July 2013 22:48 +1

Unde e ma, Sturzu in baroul traditional?? Vb din burta...

# 992 date 16 July 2013 22:56 +1

Sturzu P. C. este inscris pe tabloul avocatilor de la Bota. Ne va spune el daca a sarit in alta barca. Asa ar fi onest.

# Dan date 17 July 2013 09:02 +1

Nu a sarit nicaieri. E tot la Bota.

# pt ca.calot date 11 July 2013 22:04 +2

superficial ca si fenechiu esti cacalotule. de aia a sfeclit-o DDD, ca daca avea un avocat de la Bota si acum exista OTV. sa zica mersi DDD ca nu a ajuns la pirnaie. si acum sa-ti explic elefantule analfabet cum sta treaba. daca bujorean avea argumente le prezenta instantei si Bota era arestat. in rest vorbe.  pe site-ul lui fenechiu de asemeni vorbe. daca avocati de astia sunteti inseamna ca nu avem a ne teme. baroul lui florea e plin de cancanisti. \"parca\', \"am auzit\", \"se spune\", \"se zvoneste\" etc. astea sunt probele voastre \"solide\".infecta natie de birfitori.

# Albastru date 12 July 2013 13:06 +2

Este o modalitate de lucru...se lasa linistea incet, incet, subiectul se banalizeaza si adevarul ...incepe sa deranjeze. Lasandu-l singur pe Bota ve-ti pierde iar si iar...Sunteti legali si ...iertati-ma ...naivi !!! Cei platiti sa va banalizeze si-au facut datoria si acum vorbim despre...avioane...

# ios date 12 July 2013 18:51 +1

Pana la urma. se poate obtine stampila ca sa-ti desfasori actuvutattea in cadrul baroului Bota, sau sunt doar promisiuni neintemeiate?

# ion date 13 July 2013 08:43 +1

stampila o faci dupa ce te inregistrezi la finante cu activitate liberala cabinet de avocat si prmesti cui-ul nu este nicio problema inregistrarea

# cine are decizie semnata de Bota, nu poate fi inregistrat date 13 July 2013 10:31 -2

Cine are decizie semnata de Bota, nu poate fi inregistrat,deoarece acesta nu mai are calitatea de Presedinte UNBR si este o circulara data de catre ANAF, la solicitarea presedintelui legal ales Viorel Nimerincu, ca sa nu se faca inregistrarea avocatilor inscrisi de Bota dupa condamnarea lui si expirarea celor doua mandate.

# 992 date 13 July 2013 11:07 0

Nu mai dezinforma lumea ipocritule, nu exista nicio circulara emisa de ANAF. Cum nu exista nici presedinte ales pe undeva cu numele de Nimerincu.

# anaf date 13 July 2013 13:58 +1

Saracu nimernicu, pe el cand il ia nu mai iese ! E prea prost !

# io\'s date 14 July 2013 22:36 0

Stimati colegi, vreau sa stiu totusi din ce cauza cei din sector 2 imi refuza obtinerea cif-ului pe motiv ca intr-adevar de sus e ordin sa nu mai emita acest cif de care vorbeam...deci vreau sa stiu in alte sectoare este aceeasi problema? multumesc anticipat!

# Wolf date 15 July 2013 11:36 -2

Nu este vorba de sectorul 2, ci de intreaga tara. Cititi, va rog sdresa MJ catre finante si va veti convinge personal. Continutul adresei este postat si oricine poate sa o citeasca. Treziti-va Botistilor. Si apropo! De ce nu mai organizeaza examene ctitorul Barourilor , Bota. Probabil, i-sa intrezis in Moldova. Stati si reflectati, nu intrati in gura lupului.

# pt.wolf date 15 July 2013 12:19 +1

am obtinut cif la Iasi fara probleme

# wolfului anal-fabet date 15 July 2013 12:39 0

wolfule, de ce ****** nu te apuci de scoala primara ? daca nu stii nici sa scrii cine crezi ca te baga in seama ? ,,i-sa intrezis,, ..sdresa,, ??? ai MOLDOVENE AGRAMAT, şîni ti crezi tu, ăi ?

# 992 date 15 July 2013 17:29 0

Bula, ce contine adresa MJ catre ANAF ? Ne dai un link spre un document, ceva palpabil, sa ne luminam si noi, ca la tine oricum e intuneric. In capul tau adica, e foarte intuneric.

# wol fu le date 15 July 2013 12:41 -1

wolfule agramat, stii bancu cu sânii ? Sî ni suji p.u. a., ăi! 

# eo\'s date 15 July 2013 16:11 0

Totusi...vreau sa stiu ceva concret...e cineva care a reusit sa obtina cif-ul recent? in Bucuresti..

# eo\'s date 15 July 2013 16:43 0

Totusi...vreau sa stiu ceva concret...e cineva care a reusit sa obtina cif-ul recent? in Bucuresti..

# nu te lua dupa anali si fabeti date 15 July 2013 17:11 0

citeste aici ! http://bota.ro/wp-content/uploads/2012/10/CAP-BUC-ADM.-FINANCIARA-2006.pdf

# Wolf date 15 July 2013 16:52 -2

Daca vrei sa te informezi, depune o cerere la DGFP din judetul tau sau din Bucuresti si nu te lua dupa Bota sau alt prost care sare imediat pe tine si te ia cu gramatica. Tu, cel cu gramatica unde ai profesat ca avocat, poate acasa in baie. Iar daca esti tu, d.le Bota, asta schimba situatia. Si vei mai avea ocazia sa apari in fata instantelor, ca si pina acum, sa te aperi singur. Succes. Nu va lasati prostiti de acest sarlatan, nu suntem recunoscuti in instante, poate la Gura Humorului/instanta desfiintata. Iar in ce priveste fixul tau cu gramatica, prostule, afla ca avocatul trebuie sa cunoasca drept, nu gramatica, asta pt. ca are secretara, ce tie iti lipseste. Dupa vacanta de vara asa zisele barouri ale lui Bota vor fi sterse din memoria colectiva a romanilor. Dar voi puteti comenta aici pe LUJU in continuare. Spor la munca.  

# Lazar date 15 July 2013 17:08 +4

Wolfule, barourile nu sunt ale lui Bota si sunt singurele infiintate legal. In plus, sutele de hotarari judecatoresti definitive, care au statuat faptul ca membrii UNBR-Bota au dobandit calitatea de avocat in conditiile Legii 51/1995, nu le poate desfiinta nici armata nord-coreeana, oricat de mult ti-ai dori tu sau gangsterii traditionali !

# wolfule date 15 July 2013 18:44 +1

wolfule, cine sa te recunoasca pe tine la cat esti de prost si de analfabet !

# Pe cine date 15 July 2013 17:02 0

De la cine crezi ca poti afla, de anal-fabetii gen wolf sau de la unbr ?

# av florea date 15 July 2013 17:06 0

,,avocatul trebuie sa cunoasca drept, nu gramatica,, !! Ba da prost esti, secretara vorbeste in locul tau in instanta ? Dca esti avocat la noi du-te repede la Bota, nu ne mai fa de ras !

# wolf ule date 15 July 2013 17:08 +1

wolfe, nu crezi ca ai treaba si te retinem ? du-te dracu la analfabetii tai de la botomiei si nu ne mai plictisi !

# eo\'s date 15 July 2013 17:30 0

Totusi...vreau sa stiu ceva concret...e cineva care a reusit sa obtina cif-ul recent? in Bucuresti..

# esti batut in cap ? date 15 July 2013 18:42 0

esti batut in cap ? Intreaba la UNBR. dobitocule ! A, nu esti avocat; cred ca esti anal-fabetul de Botomiei !

# eo\'s date 15 July 2013 19:07 0

Totusi...vreau sa stiu ceva concret...e cineva care a reusit sa obtina cif-ul recent? in Bucuresti..

# DA, botomiei date 15 July 2013 19:21 0

da, botomel; sunt 20 inscrisi in bucuresti in ultima saptamana. Ai timp sa inveti gramatica in 12 ani de puscarie (5 dosare penale !!!)

# pacat de nimernicu date 15 July 2013 19:23 -1

rudotel, mie imi pare rau ca il bagi in pusacarie si pe nimernicu ! Ce vina are el ca e mai retardat ? 

# dorel date 16 July 2013 12:08 -1

Mai oameni buni, voi chiar nu pricepeti ca Bota e un excroc ordinar care v-a fraierit de nu va mai puteti reveni!!!!???? Treziti-va odata!!! Nu vedeti ce se intampla datorita lui bota??? perchezitii, condamnari, refuzul de a mai inscrie la finante avocatii lui bota, prigoana avocatilor lui bota de catre instante si voi mai ziceti ca e bine!!!! Doamneee!!!! mare e gradina ta!!!

# 992 date 16 July 2013 12:26 +2

dorele, mai lasa tarnacopul & cazmaua si mai citeste ceva carti. Forma corecta este \" escroc \". Mai bine ai vedea de floricel al vostru si organizatia sa. Mai lasati-l pe Bota in pace. Sute de hotarari definitive date de judecatori spun ca barourile infiintate in 2004 SUNT PERFECT LEGALE. Ce va mai trebuie ? O hotarare a unei instante galactice ?? Trebuie respectate hotararile DEFINITIVE date de instantele din RO ?? Daca da, ATUNCI RESPECTATILE !! Daca nu, declarati abolirea statului de drept in RO si declansati anarhia, nesupunerea civica. Daca un singur cetatean nu respecta hotararile unei instante, atunci nu mai exista statul de drept. Ce sa mai vorbim de insasi institutii ale statului..... Puterea judecatoreasca este una dintre puterile recunoscute in acest stat. Cum isi permit celelalte puteri ale aceluiasi stat si diversi cetateni sa nu respecte ceea ce a hotarat puterea judecatoreasca ? Spune mai dorele, cum sta treaba ? Sper sa nu faci comentarii de la coada tarnacopului....

# 992 date 16 July 2013 15:00 0

earata: \"RESPECTATI-LE\" ;-)

# 992 date 16 July 2013 15:01 0

\"erata\"

# vivi date 16 July 2013 15:29 -2

Din cat m-am documentat, se pare ca \" respectatile \" este totusi forma corecta. Este extrem de bine ca totusi unii comentatori cauta sa se exprime corect in limba nativa, in semn de respect fata de cititori si de cultura propriului popor.

# pt vivi date 16 July 2013 15:34 +1

Te-ai documentat gresit.

# rudotel date 16 July 2013 12:26 +1

dorel rudotel, tu ce limba vorbesti (sau dai) ? ,,excroc,, ? du-te la scoala. primara, dobitocule ! 

# Wolf date 16 July 2013 12:52 -1

Bota este un sarlatan, un cotcar, care de 10 ani ne minte si  incaseaza donatii cand de la romani cand de la italieni. Daca sunteti asa de buni, dati examen la Florea si dupa ce ati reusit, reveniti la Bota si stati pe LUJU toata ziua. Ar trebuie sa stiti ca infiintarea UNBR  nu se poate face cu soacra din Balesti. Cititi Infiintarea persoanei juridice printr-un alt mod prevazut de lege. Aici se incadreaza organizatiile profesionale ale avocatilor. Citez din lucrarea amintita:Colegiile au fost infiintate prin Decretul nr. 281/1954, apoi succesiv, denumirea a fost schimbata in UNBR. A se vedea pt. precizari:  Eugen Chelaru: Drept civil,Persoanele in reglementarea NCC, pag.171-191.  In rest, puteti exersa gramatica pina la pensionare pe LUJU. Bafta.

# mary date 16 July 2013 15:37 0

Daca era asa de mult era condamnat Bota si scos unbr-ul sau in afara legii ........

# mary cea cu sticla de otravă date 16 July 2013 16:12 -2

Măi Mărioară, vezi-ți tu de ciorbița ta acolo că dacă o dai în foc iar te bate nea Pompiliu de te ascultă cu urechea... Lucrurile se mișca mai greu în țara asta, nu vezi? Bota este deja condamndat de mai multe ori, va ajunge și la pușcărie unde se simte el cel mai confortabil. Ca acasă!

# 992 date 16 July 2013 16:24 +2

De cate ori e condamnat Bota si ptr. ce anume ? Da detalii daca ai habar, nu vomita idiotenii pe aici.

# 112urgenta date 16 July 2013 17:03 -2

Chiar și o persoană mai retardata, ca tine, poate accesa portal.just.ro și poate face o simplă căutare cu \"bota pompiliu exercitarea fara drept a unei profesii\". Sunt zeci de dosare ale inculpatului bombă Pompiliu Bota care este ÎNCĂ în libertate. Nu pentru mult timp...

# 992 date 16 July 2013 17:16 +1

Asta-i nivelul tau de bun-simt si cultura privind modul de exprimare in mediul public. Adica zero. Asa stii sa te exprimi, profund academic. Dar acest aspect il stim deja, cei mai (ne)educati indivizi se gasesc la flocea-n turma. Normal ca are zeci de dosare fiindca marii (ne)profesionisti in ale avocaturii atata ii duce neuronul, sa-i faca plangeri penale lui Bota si altora din organizatia sa. Sa vedem in viitor cum va fi cand si noi vom raspunde la randu-ne cu plangeri penale. Sa vedem cum vor judeca instantele si parchetele. Din moment ce nu existati de jure, sa vedem cum ramane cu (pseudo)legalitatea voastra.

# oarecare date 6 January 2016 14:39 0

Ti se indeplineste visul imediat, nu doar escrocul ala, mai aduce cateva zeci de escroci dupa el !

# 992 date 16 July 2013 12:53 0

http://www.mesagerulhunedorean.ro/nu-li-s-au-asigurat-avocati-din-oficiu

# Caine date 16 July 2013 14:50 0

Mai \" Wolf \" de cate ori ai pupat organul genital care te-a fatat ?. Daca nu ai pupat inca, fa-o baiete, intrucat esti prost ca noaptea. Si tu si cine te-a adus pe lume.

# oarecare date 16 July 2013 17:01 -2

Am mai scris :   http://www.gds.ro/Eveniment/2006-10-10/Barourile+lui+Bota+au+origini+fictive

# fraiere date 16 July 2013 18:18 +1

Ba, \"oarecare\", adica neica nimeni, scuteste-ne cu fituica \"excrementul zilei\", care face jocurile gangsterilor traditionali.

# lupu@mea date 16 July 2013 16:04 -1

Mai pompiliule, pederast nenorocit, ce-i cu limbajul ăsta? Ai uitat de dosarele de incest pe care le-ai avut in tinerețe la judecătoria Orăștie? De ce te-ai dat la mă-ta? De supărare că ți-a pus numele ăsta de bou retardat? Ce, ai fi preferat Ferdinand? N-avea cum să-ți dea săraca femeie nume de tăuraș pentru că, asta este, te-ai născut fără boașe. Deci predestinat pentru un nume de BOU!

# pt. bota date 16 July 2013 20:39 -3

Se confirma, totodata, si faptul - stiut, de altfel - ca solutiile de nepedepsire pentru exercitarea fara drept a profesiei de avocat, date membrilor acestor \"barouri\", nu au avut in nici un caz ca temei legalitatea activitatii lor, ci dimpotriva, s-au bazat exclusiv pe lipsa vinovatiei, manifestata prin asa-numita prezumtie de legalitate a unei entitati juridice. In alte cuvinte, potrivit acestor solutii de nepedepsire, cei care s-au inscris in \"barourile\" cu pricina, ar fi fost in eroare (teza profund discutabila), neavand cum sa cunoasca faptul ca acele entitati sunt nelegale. Dupa aceste hotarari penale de condamnare, amintite anterior, credem cu convingere ca activitatea celor care sunt inscrisi in aceste \"barouri\" este vadit si oficial nelegala, acestia nemaiputand sa invoce in apararea lor faptul necunoasterii nelegalitatii exercitarii profesiei de avocat in structuri paralele, lipsite de orice urma de legalitate.   Solutia (potrivit portalului instantelor)   Florin RADU

# manifest date 16 July 2013 22:13 +2

Cu sutele de hotărâri care confirmă legalitatea barourilor Bota cum rămâne? Hotărârea judecătorească ce a stat la baza înfiinţării acestor barouri este dată de un judecător cu participarea unui procuror care a pus concluzii de admitere. Autoritatea de lucru judecat în cazul avocaţilor cu soluţii de NUP este confirmată de ÎCCJ, este şi asta nelegală?

# 992 date 16 July 2013 22:26 0

Mai bula, ce o dai atata pe campii cu prostii ?? Ai o logica juridica de 2 bani. Esti avocat ??? Am mari indoieli, cred ca esti un scribalau habarnist ratacit pe aici. Sau platit sa vomite pe aici, doar-doar te-o crede cineva. Deci practicantii de la Bota-s in eroare, bietii de ei. Nestiutori si inocenti. Ce e aia prezumtie de legalitate in acest caz ? Ai citit vreo hotarare de pe website ? Nu cred. Esti vreunul din aia 3 de la Suceava, care s-au trezit brusc inselati in dragostea de avocatura ? Spre lamurire, ti-a scris \" manifest \". Ii jignesti profund pe judecatorii onesti si profesionisti. Concluzia : cei aprox. 1000 de judecatori + procurori + politisti = idioti. Tu, scribalaul de serviciu = geniu in domeniul juridic. Du-te mah langa \" dorel \", sa-ti imprumute si tie un tarnacop si sa faci ceva util societatii. Spor la sapat ! Cartile vad ca nu-ti plac....nu alea de tarot sau sheptica.

# Vieri date 16 July 2013 23:12 +1

Acest, Florin Radu, e un latrau cutumiar care intoxica mediul inconjurator, calomniind, pe Juridice.ro(website-ul mafiotilor traditionali), avocatii legalei UNBR-Bota. Propagandistul ieftin, anterior amintit, nu spune absolut nimic despre zecile(cel putin) de hotarari judecatoresti definitive care au statuat faptul ca membrii UNBR-Bota, au dobandit calitatea de avocat in conditiile Legii 51/1995 !!

# av date 17 July 2013 00:59 +3

fals!! am citit sute de  sentinte in acest caz....in toate se confirma \"in urma verificarilor unbr-bota este legala conforma cu legea 51\" avocatii inscrisi acolo profeseaza legal ...de aceea nu se impune  .......dezinformezi domnule .................oare cei 1500 de magistrati sunt prosti?????

# xxx date 17 July 2013 11:14 -1

damn, stii sa citesti? nu cred. degeaba le-ai citit ptr ca tot nu ai inteles ceva din ele.

# B.I. date 17 July 2013 10:09 +2

Distinsi colegi ai UNBR  nou infiintat, recunoasterea nu trebuie sa vina de la avocatii din structura cealalta, doar ne pierdem vremea certandu-ne cu ei sau noi intre noi. Ministerul Justitiei trebuie convins si nu altcineva. Daca ati urmarit sirul evenimentelor, ati putut observa ca Guvernul a pasat in sarcina acestui minister rezolvarea dilemei. Dar pt. asta este nevoie de organizare in structura si nu de catre fosti militiei sau persoane care si-au pierdut calitatea de avocat, fiind condamnati definitiv, ci spre ex. de catre membrii nostri parlamentari si altii nepatati si lipsiti de interese personale. Am indemnat de nenumarate ori la actiune si nu la cearta pe LUJU, dar fara rezultate, din pacate. ACTIONATI pina nu este prea tarziu. Succes. 

# B.I. date 17 July 2013 10:17 +1

Va recomand sa luati legatura telefonica cu colegii din structura si sa se convoce o Adunare Generala, sa fie aleasa o conducere, cu respectarea stricta a prevederilor Legii nr. 51/95 si aceasta sa se adreseze MJ si nu cei de pina acum, care, dupa cum se poate observa nu au avut nici un rezultat in asa-zisele lor demersuri. Eu in urma cu 2 ani am sunat in diverse judete, luand numele si nr. de telefon de pe tabloul lui Bota si am aflat multe lucrururi. Cred ca se poate si mai mult decat cearta pe LUJU.

# Avocat-Bombă date 17 July 2013 11:22 -2

Păi să-mi spuneți și mie unde se va ține marea adunare națională a pompilienilor. Acolo e de pus o bombă!!! Curățăm lumea de coțcari...

# avi/avi date 17 July 2013 13:22 0

Lasa ma cu bomba ca astia is in stare sa te faca terorist.mai bine trimite o bomba sexi si da-i inainte un Diurex.Este unul pe acolo care presteaza gen guru Bivolaru.

# Popa T. Nicolae date 18 July 2013 19:26 0

Ion Deleanu, pe de o parte, definește legea ca fiind actul normativ care ”cuprinde reguli generale și obligatorii, sancționate prin forța de constrângere a statului, atunci când aplicarea ei nu se realizează din convingere, și este susceptibilă de aplicare ori de câte ori se ivesc condițiile prevăzute în ipoteza ei”, dar tot domnia sa se contrazice vorbond de Legea nr.51/1995, mai exeact prezentând referiri cu privire la profesia de avocat, susține că barourile clasice sunt înființate de această normă anterior enunțată, ceea ce este inadmisibil, dacă avem în vedere că legea poate fi definită ca generală, nu poate fi altfel decât și impersonală... Ce să credem, că se ignoră prevederile art. 1 ali.5 din Constituție chiar și de domnia sa, sau cum a ajuns la această definiție dată cu referire la lege dacă aceasta ar fi realitatea științifică în opinia domniei lui ? Eu înțeleg că actul juridic care îndeplinește condițiile de fond și formă are caracter normativ. de exemplu, dretul de a înființa ”barouri și notariate satuat în conținutul actului constitutuv și în Statutul de înființare a persoanei juridice de dl Bota Pompiliu, are caracter autonom și obligatoriu (art.1 alin.1 și art47 alin.1 din Legea nr.51/1995). Cât privește norma juridică emisă de Parlament, se încadrează în definiția dată de I. Deleanu sau nu ? În ce privește Legea nr.51/1995 este vorba de un act normativ sau nu ? Popa Nicoale. blogspot.ro sau popatnicolae@yahoo.com.

# Aha date 18 July 2013 19:39 0

Si daca mai pui ca fiul lui Deleanu, cel junior este avocat la traditionali, se contureaza tot in fata ta. 

# Popa T. Nicolae date 18 July 2013 21:39 0

Într-un cues uiversitar, Editura C.H. Beck, București 2008, Teoria Generală a Dreptului, scris de Dan Claudiu Dănișor, Ion Dogaru și Gheorghe Dănișor, pag.336, Secțiunea a III-a, spun astfel : ”Niciun Grup de persoane, indiferent indiferent de importanța sau coeziunea sa internă sau elementele distinctive față de alte grupuri nu poate fi titular de drepturi, ca atare, ci doar dacă dreptul obiectiv îi recunoaște calitatea de persoană în sens juridic”. Ce înțelegem, dacă citim art.2 alin.2 din Constituția României ? Tot la Aceiași pagină vom vedea răspunsul și citez : ”Un grup fără personalitate poate avea interese, nu drepturi”. Știa Dl. Deleanu aceste teorii și principii de drept când a definit norma juridicâ ?...

# 89 de magistrati spun : bota este avocat perfect legal ; ACE date 19 July 2013 00:06 +1

89 de magistrati spun : bota este avocat perfect legal ; ACEST ASPECT RAMANE INCONTESTABIL IN ISTORIA AVOCATURII!! BOTA A FACUT ISTORIE.....MAI NOU ISTORIE EUROPEANA IN MATERIE DE AVOCATURA..................SA MOARA DUSMANII

# ionescu@yahoo.com date 20 July 2013 15:47 +2

suntem o tara de cacat.inainte de 89 daca erai prins pe strada fara sa ai un loc de munca erai arestat,acum risti sa fii arestat ca vrei sa muncesti ca statul roman nu-ti asigura un loc de munca,ba ca mai si platesti impozit pe profesie liberala.bota are dreptate,bravo lui

# Popa Nicolae date 21 July 2013 15:19 +1

Autoritatea de lucru judecat în penal decurge din puterea pe care o au exclusiv hotărârile judecătorești definitive existând identitate referitoare la persoanan învinuitului sau inculpatului. Nefiind posibilă tragerea la răspundere penală în mod repetat a celeiași persoane. Hotărârea are autoritate față de toate persoanele (facis jus erga omnes), iar excepția poate fi invocată de orice persoană care mai târziu ar fi acționată în calitate de coautor sau complice la infracțiunea de exercitare fără drept a profesiei de avocat. Se cer următoarele condiții : să privească același fapt material (idem factum) ; existența unei hotărâri definitive, iar noua acțiune să fie îndreptată contra aceleiași persoane (eadem personae). Art.22 alin.1 și art.10 lit.j C.proc.pen. Av. Popa Nicolae-Tulcea.

# http://www.unbr.eu/ site oficial al UNIUNII NATIONALE A BARO date 22 July 2013 01:52 0

http://www.unbr.eu/ site oficial al UNIUNII NATIONALE A BAROURILOR DIN ROMANIA spre informare luju.ro

# Popa Nicolae date 22 July 2013 19:55 0

Stimati colegi, dreptul e de partea noastra. Dreptul comparat indeplineste doua functii : una normativa si alta documentara. Astfel prin aceste metode intorcandu-ne la prevederile art.14 din Decretul-Lege nr.90 din 28.02.1990 serveste la ameliorarea problemelor cu care ne confruntam, totodata autorizeaza dreptul nostru la nivelul transformarilor ca o necesitate avand la baza si foarte multe hotarari judecatoresti cu autoritate de lucru judecat. Mai mult, opera comparativa a normelor, pe de o parte Decretul Lege nr.90/1990, pe de alta parte, art. 48 alin.2 si art.57 alin.2 din Legea nr.51/1995 trebuie sa imbrace astfel o forma mai larga cuprinzand si o recunoastere judecatoreasca comparata avand la baza realitatea obiectiva, precum si prezumtia de cunoastere reprezentand integrarea intre ceea ce nu s-a respectat, dar era prevazut de art.14 din Decretul-Lege nr.90-1990 si printr-o explicare a acestor consecinte ce nu mai pot fi indreptate numai prin textele enumtate L.51/1995).

# Popa Nicolae date 24 July 2013 15:39 +4

Frați, colegi, toți care am fost judecați penal pentru exercitarea profesiei de avocat fără drept, avem posibilitatea să ne adresăm Tribunalelor teritoriale pentru a se stabili prejudiciul pe bază de probe, eroarea judecătorească privitor la acuzațiile ce ni se aduc, precum și raportul de cauzalitate între faptă și dauna provocată pe nedrept (samavolnic). A se vedea Trib. Supr., secția civ., decizia nr.2207/1972. C.D.,pag.153, dacă este vorba numai de ordonanța procurorului sau/și alte prevederi dacă hotărârea este definitivă cu autoritate de lucru jude. Mai înainte de a promova acțiune trebuie să ne adresăm Ministerului Justiției în conformitate cu prevederile ar.1 alin.5 din Regulamentul de organizare a instanțelor judecătorești nr.881/2004, totodată, Consiliului de Apărare a țării să-l infirmăm despre problemele cu care ne confruntăm într-un stat de drept în care nu se respectă prevederile Constituției (art.1 alin.1 ,3 și 5), nici legea de organizare judecătorească și alte norme.

# Popa Nicolae -Tulcea date 28 July 2013 15:25 +2

Titlul Legii nr.51/1995 este chiar elementul de identificare a acestei norme juridice care exprima cu claritate obiectul regelementarii (ex. pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat). In preambului normeise arata in art.1 alin.2 din Legea nr.51/1995 considerentele de natura sociala si constitutionala care trebuiesc respectate potrivit art.1 alin.1,3 si 5 din Constitutie, totodata ajutand la intelegerea actelor normative reprezentand acele principii generale intr-un stat de drept. Cat priveste notiunea de ordine publica aceasta isi are temeiul in art.11 din C. civ., astfel s-a spus ca legile de ordine publica sunt acelea care fixeaza, in dreptul privat, bazele juridice pe care se constituie ordinea economica reglementata de art135 alin.1 din Constitutie sau morala a unei societati conform art.1 alin.1 din Constitutie coroborat cu art.4 din aceasta. De exemplu, art.48 alin.2 si art.57 alinj.2 reglementeaza un tip de model, exprimat in acele texte normative de urmat sau nu.

# Popa T. Nicolae date 30 July 2013 19:04 0

Vă invit să discutăm lucruri constructive privind activitatea noastră în profesia de avocat. Este adevărat, suntem hăituiţi într-un stat de drept, însă nimeni nu ne opreşte să promovăm un proiect de lege în interesul tuturor juriştilor definitivi, adică orice jurist din romănia să aibă dreptul fiei promovat şi recunoscut ca avocat, dacă vor dovedi că au făcut practică în domeniu juridic cel puţin doi ani. Ce spuneţi ?_

# Popa T. Nicolae - Tulcea date 3 August 2013 15:13 0

Rog să manifestaţi dvs., din barourile \"calsice\" părerea ştiinţifico-profesională, totodată, să îmi spuneţi a cui reproducere asigura actul individului, dacă privim textele art.48 alin.2 şi art.57 alin.2 din Legea nr.51/1995, având în vedere procedura analogă a prevederilor art.2 alin.1 din Constituţia României, coroborat cu art.73 alin.1 tot din Constituţie ?

# popa Nicolae Tulcea date 4 August 2013 17:14 0

A se vedea ca s-a incalcat prescriptia extintiva a textulu prev.art.14 din Decret-Lege nr.90/1990 de avocatii din barourile ~clasice~ astfel prin aceasta ilegalitate au perturbat chiar ei buna lor functionare intr-un stat de drept, si totodata, s-a rupt chiar de catre ei, coerenta licita a structurii din care fac parte. A se vedea mai pe larg chiar in istoricul normei legale la care fac referire, iar dl. Bota, este pus bine la aadapost prin respectarea Constitutiei si a legii. A se vedea art.725 alin.4 din C. proc.civ., sau/si art.22 alin.1 C.p.p. cu art.10 lit j C.p.p., pentru toti colegii adresez salutul meu cel mai sincer si va rog sa fim uniti !...

# Popa Nicolae - Tulcea date 11 August 2013 19:18 0

În orice situaţie, art.48 alin.2 şi art.57 alin.2 din Legea nr.51/1995, nu statuează asupra înfiinţării persoanei juridece de interes public prin acele prevederi incerte, ci reclamă numai o apreciere discreţionară. Totodată, legea se poate modifica conform circumstanţelor prevăzute de art.1 alin.5 din Constituţie şi art.6 coroborat cu art.80 din Legea nr.26/2000. Pentru a se înţelege mai bine, rog să citiţi în manualul denumit T.G.D., definiţia normei juridice scrisă acolo de Prof. Unniversitar Nicolae Popa.care şi el o încalcă, chiar dacă a scris-o într-o carete în calitatea sa, nu prea pare a fi esenţială pentru unii avocaţii din barourile \"clasice\"(art.14 din Decretul nr.90/1990, M. Of. nr.32 din 28.02.1990). Mai mult, \"tradiţionalii\", astfel, au profitat de termenii vagi, elastici şi susceptibili de interpretările făcute continuu de la un judecător la altul, nu se aplică aceeaşi măsură tuturor cetăţenilor, care îşi exercită profesia de avocat identic în aceleaşi împrejurări.

# Av. Popa Nicolae - Tulcea date 4 October 2013 20:48 0

Sa ne organizam in viitor si sub forma unui partid politic toti din cadrul U.N.B.R. Bota, ar fi singura solutie sa iesim din impas bazandu-ne pe faptul ca avem persoane in toate localitatile din tara reprezentand resedinta de judet putem actiona si in acest sens pentru a schimba ceva in Romania dupa 24 de ani de javf si distrugere a tarii de unii dintre fostii si actualii politicieni .

# Marco date 28 July 2014 06:23 0

Cwe organizare ai tu in toate judetele ? Ai pe naiba, e o debandada totala, majoritatea s-au lasat pagubasi cand au vazut atitudinea conducerii de la Bucuresti. Traditionalii sunt din ce in ce mai agresivi si daca nu cunosti carte si sange in instalatie te-au halit.

# cetatean de rand date 28 July 2014 01:07 0

Baroul de avocati traditional (cum a fost denominat aici) este o grupare de combinatori care au in randurile lor fosti magistrati ce au rolul de a face legatura intre infractorii economici de greutate ai tarii si actualii magistrati,fostii lor colegi. Din pacate avocat bun in ziua de astazi nu este acela care cunoaste materia in drept ci cel care are mai multe relatii cu magistratii ca sa faca afaceri impreuna(asa cum se vede in presa cazurile cu magistratii si avocatii arestati datorita probelor indubitabile oferite de DNA).Cineva pe aici tot spune ca Bota a fost condamnat si ca de aceea nu poate fi avocat in BAROU.Bun, in acest context as vrea sa reamintesc ca Baroul Bucuresti initial a primit in randurile sale pe condamnatul Adrian Nastase cu o moticare precara .Dupa ce a fost condamnat din nou a fost scos.Cum se poate asa ceva? Adevarul este ca avocatii din BAROUL traditional apara teritoriul lor de combinatii si vad pe noii avocati din Baroul Bota concurenta

# cetatean de rand date 28 July 2014 01:51 0

Eu cred ca orice absolvent al facultatii de Drept cu licenta ar trebui sa fie primit in orice BAROU ,indiferent daca a fost sau nu condamnat pentru vre-o fapta ce nu are legatura cu serviciul. El este un profesionist ca oricare altul indiferent de domeniul de pregatire si trebuie sa puna in practica cunostintele in exercitiul liber de avocat . Nu trebuie sa confundam profesia de avocat cu cea de magistrat . Baroul ar trebuie sa fie doar o Institutie de control ce trebuie organiza examene pentru a asigura cunostintele juridice ale profesiionistilor .Vorbind despre imaginea Baroului ,inteleg ca ar trebui sa fie exclus din acel Barou ,acel avocat care a primit o condamnare relationata cu serviciul desfasurat si a adus atingere renumelui Baroului ,deoarece ramane demonstrat ca avocatul in cauza a comis infractiune in serviciu .Vorbind de moralitatea altuia este complex Eu as spune ca in Biblie ,, sa arunce piatra cel care este liber de pacat'' .

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 7.12.2022 – Judecatori noi la Inalta Curte

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva