18 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

Bursa mortilor: 724 romani pe zi. Vestul s-a scuturat de paraziti

Scris de: Razvan SAVALIUC | pdf | print

5 April 2020 18:26
Vizualizari: 109720

O luam rau de cap, fratilor, cu Covidul asta! A innebunit toata Romania, dar ce zic eu Romania, “tot mapamondul lumii” - vorba Imparatului Iulian al Rromilor.


Nu se mai moare de nimic altceva in tara, decat de Covid 19. Ti se prinde un biletel de degetul mare de la picior pe care scrie “covid” si gata esti bifat pe raboj la Grupul de Comunicare Strategica. Fara nicio pompa, sfarsesti intr-un sac mare de plastic. Esti livrat familiei sigilat, pentru a fi dus la groapa, pe ultimul drum, nespovedit, neprimenit, cu maxim opt “cavaleri de onoare”. Fara pantofi de lac, fara costum de friptura, fara pieptene in buzunar. E prea multa discriminare in tara asta! Nu se mai moare decat de Covid!

 

Pai exact asa zicea deunazi si emeritul doctor Emilian Imbri, managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes: “Fac un apel la dumneavoastra: sa cereti oficialitatilor acestei tari sa anunte zilnic cate decese se produc in Romania, Covid si alte diagnostice. In momentul de fata, sunt 92 de decese din cauza Covidului in Romania. Cineva de la Suceava a spus ceva: nu mai face nimeni niciun diagnostic, se pune un biletel si scrie: 'Covid'. Asa ceva s-a intamplat si in Italia, si in China. Toti cei care au murit au murit de Covid? Desi poate ca au fost si alte diagnostice. Inainte de a ajunge la aceasta cifra, poate ca ar fi salvator si mai optimist pentru Romania sa se afle ca in Romania decesele in momentul de fata sunt datorita unor cauze, si din cauza Covidului, pentru ca altfel totul se pune pe seama Covidului si incepe isteria care a inceput in toate tarile din jurul nostru “.


Poate vreti sa ascultati o marturie vie a unui stralucit student la Drept, Stefan Paraschiv, de la Universitatea de stat Bucuresti, despre cum sunt declarati mortii de Covid: “Facebook - 3 aprilie 2020 - Statistica: Un var al bunicii locuia la Galati. A facut infarct acum doua zile seara spre creierul noptii si, dus la spital de fiica, a murit pana dimineata, neputand fi readus la viata. A fost declarat infectat cu SARS-Cov2, aruncat intr-un sac, sacul aruncat intr-un sicriu si sicriul aruncat imediat intr-o groapa. Din informatiile primite, nu s-au prelevat probe in vederea efectuarii testelor relevante nici inainte, nici dupa deces. Statul antinational roman l-a depersonalizat, l-a declarat un numar: 110*.

* "Barbat, 77 ani, jud Galati. Internat in Spitalul de BI Galati in data de 30.03.2020 si recoltat in aceiasi zi. Contact cu caz confirmat COVID-19. Decedat in 1.04.2020. Rezultat pozitiv pentru COVID-19 in data de 2.04.2020. Comorbiditati: HTA." (www.stirioficiale.ro)

Din ceea ce declara sora celui decedat, cauza mortii a fost stopul cardio-respirator, iar celelalte informatii, in afara datelor, nu sunt adevarate.” - (vezi facsimil)

 

Cifrele mortii sunt evitate premeditat

 

Am fost sceptic de la bun inceput cu virusul asta. Mintea mea nu poate functiona decat logic. Am spus din capul locului, si nu o data, ca lumea moderna s-a prostit intr-un asemenea hal incat a ajuns sa se isterizeze, sa inebuneasca de frica mortii, fara sa existe nicio amenintare serioasa – afara de titlurile de pe Facebook - si fara sa aiba vreo tresarire de emotie in fata mortilor mult mai groaznice si numeroase cauzate an de an de foamete, gripa comuna, cancere, droguri, accidente rutiere etc, daca pe Facebook nu se scrie nimic despre toate astea.

Din 22 martie 2020 (data primului roman decedat de Covid 19) si pana la ora la care scriu s-au anuntat 148 de decese (o medie de 10 decese pe zi, in cele 15 zile scurse).

10 decese/zi de Covid in Romania... Si alea trase de par, caci toti mortii aveau si comorbiditati... cred eu ca au murit de alte boli nu de ceea ce li s-a scris pe biletelul prins de picior. Sau cel mult virusul le-a scurtat unora agonia. La fel s-a procedat si in Italia, tara cu care nu ne comparam, aceasta avand de departe cea mai imbatranita populatie din Europa si unde media celor decedati este de 80 ani.

 

Am avut curiozitatea sa urmez sfaturile dr. Emilian Imbre. Am investigat si am reusit sa aflu cati romani mor zilnic: peste 724 morti/zi.

 

Cifrele mortii din Romania le-am gasit pe o baza de date a Institutului National de Statistica, care mi-a relevat pentru perioada dorita de mine – ultimii trei ani 2016, 2017 si 2018 – (2019 inca nu s-a centralizat) din ce anume cauze au murit romanii nostri.

In 2018 au murit 264.317 de romani. Impartit la 365 de zile ale anului, rezulta ca zilnic au murit 724 romani din diverse cauze.

 

Vreti sa stiti care au fost principalele cauze de deces in Romania? Iata-le:

 

1 - Raportat la an: in 2018 au murit 264.317 persoane. Din care:

-de boli cardiovasculare – 149.467

-de tumori canceroase – 51.701

-de boli ale aparatului respirator – 17.097

-de boli infectioase - 3669, din care 920 de tuberculoza

 

2 - Raportat pe zi: in 2018 au murit in medie 724 de persoane pe zi. Din care:

-de boli cardiovasculare – 409

-de tumori canceroase – 141

-de boli ale aparatului respirator – 47

-de boli infectioase - 10, din care 2 de tuberculoza

 

Restul cifrelor, le puteti studia in tabelul de mai jos: - (vezi facsimil)

Deci pentru doar 10 – 20 – 50 de morti/zi (cu comorbiditati) cat va putea produce Covid in Romania ne distrugem tara? Am facut praf economia? Am blocat orase? Taiem pensii, salarii. Am tras Justitia pe dreapta, am restrans Drepturile Omului. Vom intra intr-o uriasa foame de bani si, fereasca Dumnezeu, de foametea propriu-zisa?

Aveti idee, in starea actuala de panica si isterie, ce s-ar fi intamplat daca Covid 19 ucidea 51.000 de oameni (141 pe zi), cum au ucis cancerele in Romania an de an, si nimeni nu a avut nicio tresarire de emotie? Haideti sa nu ne mai prefacem... La orice boala mortala, daca incepem sa numaram in piata publica, zi de zi, cine a mai murit, am terminat-o cu aceasta lume!

 

Autoritatile nu prezinta din proprie initiativa cifrele mortii:


S-a tot cerut presei sa nu creeze panica, dar ce sa vezi, autoritatile romane nu au facut mai nimic din ceea ce era esential pentru a estompa frica generala. Dimpotriva, publicand zilnic cate morti de Covid 19 s-au inregistrat, ca la bursa, autoritatile sunt cele care au intretinut panica uriasa in societate, pentru unii vecina cu nebunia. Presa, avida de senzational, de rating, a intins bursa mortilor, pana a ridicat-o la rang de arta. In fapt, nici nu putea sa nu propage informatia oficiala, caci asta este datoria presei, sa preia informatia oficiala, iar autoritatile stiu asta. S-a mai scos si Armata pe strazi, sa dea bine la imagine, pe de o parte, dar pe de cealalta parte sa se previna ceea ce se asteapta si nu se prea spune inca: pericolul major al infractorilor romani reveniti din strainatate. Si al marilor comunitati de rromi, care au plecat din cauza discriminarii din tara, nevoite sa revina la matca, pentru ca in Europa nici la cerseala nu se mai poate, ca s-a dat interzis total pe strazi.

Va las pe voi dragi romani sa apreciati de ce autoritatile nu au facut niciodata apel la calm, in sensul de a diminua temerile populatiei in fata mortii, ci doar apeluri la a sta in case... Si de ce marele grup de comunicare strategica a avut printre preocupari in ultimele saptamani, fara ca voi sa o stiti, sa someze anumite publicatii sa elimine materialele cu medici internationali care opinau ca inchiderea oamenilor in case nu este o solutie.

 

Uniunea Europeana scapa de balast, de infractori si migrantii nedoriti

 

Analizand toata isteria mondiala creata, azi sunt convins ca pandemia declarata de Organizatia Mondiala a Sanatatii, si speculata ca atare de marile state, a avut ca scop eliminarea din statele avansate, cu precadere din Uniunea Europeana a migrantilor nepoftiti si a infractorilor proveniti din statele de mana a doua. Va amintiti ca atunci cand Italia a fost lovita in plin de Covid, Uniunea Europeana nu a sarit luni de zile sa o ajute? Iar acum dupa ce 1 milion de romani au parasit-o, si ca romanii si alte milioane din alte tari... acum dupa ce toti s-au carat, UE anunta ca va acorda Italiei un ajutor de 100 miliarde euro? Roma e totusi lumina lumii, si trebuia salvata.

In fapt, pentru toate statele vest europene s-au anuntat injectii masive de capital pentru salvarea economiei, in timp ce noua UE ne-a aruncat 1 miliard ca la saraci, si ala ca scutire de niste obligatii. Cu mii de miliarde pompate in economiile lor, statele din Vest vor iesi neafectate din criza, iar micile pierderi bugetare vor constitui pretul “deparazitarii” de migrantii care i-au napadit.

Dupa cele doua-trei luni de pandemie, lumea va fi repornita, nu veti mai vedea in marile orase vest-europene hoti, cersetori sau migranti fara capatai. Vor ramane doar creierele si mana de munca calificata. Cine nu va avea loc de munca asigurat nu va mai fi primit in Vest, decat daca va merge in excursie. La pariu. Tarile est-europene spoliate in ultimele decenii de creiere si forta de munca calificata, vor fi cele care vor suporta toata infractionalitatea si masele fara capatai, care au invadat Occidentul la plezneala, ca sa nu mai stea la “coada vacii”.

 

Romania taiata de la Cornul abundentei s-a pricopsit cu un cosmar

 

Nu mai am niciun dubiu ca toata isteria pandemiei a fost abil coordonata. Covid 19 e o gripa ca toate celelalte gripe mai agresive de pana acum. Nimic mai mult. O dovedesc cifrele. Dar a fost magistral speculata. Isteria provocata prin presa a functionat de minune. Chiar ma intreb acum, ce l-a determinat pe presedintele nostru Klaus Iohannis sa treaca in doar cateva saptamani de la aprecierea ca virusul Covid 19 e “o simpla raceala”, la cea ca este un “virus mortal”. Parerea mea: i-au cerut-o cei de afara! Isteria provocata prin presa a fost prea mare pentru ca politicienii sa se mai opuna la ea fara sa fie acuzati ca vor fi partasi la un munte de cadavre. Li s-a dat sah-mat.

In timp ce Europa s-a curatat deja de pleava, noi romanii ne-am primit inapoi masele de pierde vara, bandele de infractori si comunitatile de rromi fara capatai, pe care Romania le-a discriminat si nu le-a ajutat niciodata sa se integreze.

Chiar asa, prea si-o luasera in cap unele state est europene si raportau cele mai mari cresteri economice din UE!

Din pacate, si in al 12-lea ceas, Romania se comporta prosteste, nu ne asiguram resursele si nici siguranta alimentara. Guvernantii sunt in genunchi in fata marilor aliati. La noi totul e de dat. Pe o sapca, pe te miri ce... totul se cumpara din afara si nu se incurajeaza nimic romanesc.

Cu 2-3 milioane de oameni fara locuri de munca si cu economia distrusa de starea de urgenta, Romania va intra in actul II al spectacolului mondial de circ la care sa aplaude: lupta cu infractionalitatea si cu rromii, care vor iesi la drumul mare. Unii la pradat, ceilalti pentru ca vor face foamea pe bune.

Consecventi in marea lor prostie, multi romani vor avea orgasme cand se va ajunge la represalii brutale ale fortelor de ordine – politie, jandarmerie si armata – fara sa inteleaga ca atunci cand le va veni lor randul sa iasa in strada ca nu mai au bani de mancare, vor primi ceea ce au cantat si aplaudat: PAINE SI CIRC.

 

P.S. - Opinez ca se impune ridicarea starii de urgenta. Se pot mentine restrictii pentru populatia de peste 60 ani, cu comorbiditati, unde virusul poate prezenta un pericol major. Dar oamenii trebuie sa mearga la munca pentru ca Romania nu-si poate permite sa plateasca pretul opririi voluntare a economiei. Chiar daca vom avea cateva sute de decese ca la orice gripa, ca in orice an, asta nu trebuie sa ne sperie. Romanii au mai multa nevoie ca oricand de siguranta, de credinta si sa sarbatoreasca Invierea Domnului in libertate. Cu bisericile deschise!

Comentarii

# morarescu date 5 April 2020 18:45 -77

Asta este si parerea mea, de aceea felicit autorul !

# Mihaela Marinescu date 5 April 2020 19:07 -61

Acum cateva zile am mai distribuit un articol scris de catre Razvan Savaliuc , articol la fel de real . logic si corerent . SUBSCRIU TOTAL PARERII LUI RAZVAN SUNT LA FEL DE SCEPTICA SI MINTEA MEA TOT NUMAI LOGIC POATE FUNCTIONA. Razvan a scris despre statistica mortilor in ROMANIA in 2018,eu am facut un calcul aritmetic simplu : La o po******tie de SAPTE MILIARDE cca un milion de presupus infectati ? Reprezinta o frectie la picior de lemn cu Carmol ADICA NICI UNU % Restul ? Panica indusa , mani******re cat cuprinde , de fapt ? Incercarea de instaurare a noii ordini mondiale ,ce nu are in program individualitatea , nationalismul, libertatea si toate celelalte valori . NU,trebuie creata o lume aparent umana in care oamenii reactioneaza ca niste roboti , ASA PRECUM TROLEIBUZUL PE SARMA , CU TRASEU DEFINIT . Cand te intalnesti mai multi ? exista riscuri SA VORBIM , SA GANDIM, SA ANALIZAM si asa in istorie s-au creat diverse evenimente .

# Vasile date 5 April 2020 19:28 -60

Nasol ca nu mai apare dnul Savaliuc la Antena 3. Antena 3 are o altă orientare azi.

# Sorin date 5 April 2020 19:29 -46

Pareri pro si contra. Multi zic ca dl. Savaliuc, si eu uneori gandesc ca dl. Savaliuc, dar ce explicatie poate da dl. Savaliuc cu privire la medicii din Suceava, Arad, Țandărei, etc? S-au imbolnavit asa pur si simplu sau chiar si medicii de prefac ca au Covid-19 ? Ceva e putred aici, pe undeva este adevar, pe undeva e minciuna. Pe care sa o credem?

# NM date 5 April 2020 20:51 -78

nu mai inteleg mare lucru,la mine in localitate(com Adunatii Copaceni) un cetatean facea dializa de mult timp, acum a murit chipurile de virus iar primaru a facut un mare tam tam , a dezinfectat detrei ori toata comuna ca a murit un om de corana virus. mai fratilor omul ala facea dialize nu are nimic comun cu virusul, carei adevaru cu virusul asta? mai pot sa es si eu din curte?.

# VOX date 5 April 2020 21:08 -65

Domnule RAZVAN SAVALIUC , care "discriminare" a tiganilor (rromilor) ?. in Romania ..Am intalnit multi dintre ei si in Europa care mi-au spus clar : Noi ne numim TIGANI de cand ne stim (si ce este rau).

# Neanae date 5 April 2020 21:22 -79

Vreau sa trag o concluzie o data și o data. PENTRU MINE! Dl Savaliuc ARE DREPTATE, și eu de la bun început și pana azi zic ca “nu mi se inchide cercul”. Din cauza cifrelor. Comparațiile cu cifrele din anii trecuți de decedați STRICT de gripa virală dovedesc ca nu sunt mari diferențe. Cu oleaca de Bonus pentru ca efectiv, abuziv, isteric ori logic (oricum haotic) contra carcalacului s-au luat activ niște precauții, vezi restricții. Pe de alta parte nu cred in niciuna din zecile de teorii conspirative. Fantazioase, Spielberg va face ceva filme? Așa cum nu cred ca lumea va fi mai buna. Ash! Cred in schimb ca nenorocim PLANETA, gazda noastră, dacă nu ne educam la respect fata de noi înșine și tot ce face parte din echilibrele naturale ale Terrei. Un pic pe linia pompata la greu de GRETINA mondiala! Din educație respect totuși măsurile. Am timp sa ma razvratesc ... cand mi se va inchide cercul! Iohanus și guvernul LUI sunt in țintă ...

# Exclusivitate date 5 April 2020 21:23 -65

La un moment dat o sa spună ăștia, ca inclusiv morții din accidente rutiere aveau ai dracului și aia coronavirus.

# UN adevar! date 5 April 2020 21:54 -61

Un (si cati nu am intalnit in Bucuresti ! ) CERSETOR (maxim 25 ani) : EL : Dati-mi 1 leu ! EU: De ce NU muncesti ! EL: Cine ma angajaza pe mine ! EU: Dute la o firma de salubritate si maturi strazile si castigi un salariu frumos lunar! EL: Pentru 1 leu te CALICESTI baa... COMUNISTULE huuuaa...! ( jur acesta este ADEVARUL )...

# Marius date 5 April 2020 21:56 -96

Realistă diagnoza domnului Savaliuc. Ps. Cand vor sa te indobitoceasca,o fac de dimineata pana seara, pe toate canalele si cu tot arsenalul. Stati in casa, uitativ- va la noi si noi o sa va hrănim teama de moarte cu fiecare cuvant rostit. Ps. Procedat ca si mine. Nu urmaresc niciun post de știri, sau generalist. Citesc, cate ceva, prin ziare. Ies zilnic la plimbare. Nu ma raportez deloc, dar absolut deloc la el, si pot sa afirm ca am o viata normala. Ps. Cu cat teama e mai mare, cu atât maimic e raspunsul imun al organismului la o boala. E o alchimie pe care mizează satrapii zilelor noastre.

# Eu date 5 April 2020 22:25 -77

Toată isteria asta îmi aduce aminte de un banc...ala cu doctorul care punea diagnosticul de limbrici la toată lumea,pana vine unul cu piciorul rupt. Pai cum domnule sa am limbrici? Cum ți-ai rupt piciorul? Am căzut din pom! Vezi,te-a mâncat în fund sa te sui acolo,ai limbrici!

# Asistenta date 5 April 2020 22:40 -48

Domnule Savaliuc, sunt asistenta intr-un spital judetean si ni s-a spus clar ca la toate decesele sa fie trecut covid!!! CE SE INTAMPLA? DE CE SUNTDM MANI******TI-AMENINTATI?

# Stefan date 5 April 2020 22:43 -61

Savaliuc nici vestul iubit n.a reusit sa.i integreze pe aia si nici comunistii indiferent de metoda. Altfel iti spun ca nu te uiti bine sa vezi ce se intimpla in tara in care locuiesti pt ca ti.au scapat niste chestii pe care ar fi trebuit sa le vezi. Mai discriminati ca romanii in Romania nu exista! Cazurile Berevoiesti si Caracal ce sint? Pt ce vorbesti ai nevoie de dovezi mai multe si mai bune si nu le stii. Te ajut: https://www.bitchute.com/video/4iFI8whxumKJ/ https://ortodoxinfo.ro/2020/03/28/experti-epidemiologi-impotriva-isteriei-provocata-de-coronavirus-aceste-masuri-sunt-fara-rost/

# Tipa date 5 April 2020 23:08 +10

Medicilor de la Suceava sa nu le fie frica de Rambu , Flutur et comp si de amenintarile lor cu dosare penale.Flutur are 3 plangeri penale la SIIJ si lista nu se opreste aici....Flutur alerga dupa mine prin oras sa- l salvez... si am strigat de fata cu toata lumea ca nu- l salvez si puneau preotii sa- mi dea canon sa -i iert.Vrajeala de idioti.Prostesc lumea cu teroarea dandu- si aere de stapani cand de fapt le tremura chilotii de frica.Nu va fie frica oameni buni, demascati toate ilegalitatile.

# un oarecare date 5 April 2020 23:52 +14

Ne-a trebuit (M)Uniune Europeană și s-a ales macovei cu o pensie (nemeritată) de vreo 10.000 eur... În rest, minciuna este la PPE, acel conglomerat de partide spurcate, conduse de persoane dubioase! Un exemplu ar fi dat de un politician german care gândește ca acel guraliv GOBLES, sau cam dracu îl chema! Ce ne mai trebuie în plus, decât minciunile purtate de eurodeputații așa-ziși democrați care denigrează ROMÂNIA permanent?

# Gery date 6 April 2020 02:11 -47

Stimata Mihaela Marinescu,mi-a atras atentia postarea d.voastra,partea ,finala' in special.Sistemul nu agreaza intradevar legaturile prea "stranse" dintre oameni .Izolarea exagerata la domiciliu,tolerarea grupurilor de max.3 persoane(aflate la o anumita distanta),reducerea aproape totala a posibilitatilor de socializare(ma gandesc la ,contactele personale' nu la cele din spatiul virtual).Impactul psihologic este urias.Se conditioneaza niste modele comportamentale(a sí amintit cineva de reflexe pavloviene)care risca sa se permanentizeze.Personal,am facut o intelegere cu cateva persoane receptive,sa nu purtam tel.cand iesim la cumparaturi,sau rezolvat alte probleme curente.Unele comunicari le rezolvam de acasa,dar renuntam la ,balast' in afara domiciliului.Ce sa va mai spun...ramane la inventivitatea fiecaruia cum ,se descurca' rezonabil si fara aparatura la purtator.Eu am prins si vremurile cand nici telefonie fixa nu avea toata lumea si totusi am comunicat si rezolvat probleme.

# Cobai date 6 April 2020 04:18 -58

Am devenit cobai Intr-un experiment al unor minți diabolice. Într-o fracțiune de secundă, întreaga omenire a fost îngenuncheată. Unii s-au prins mai greu, cum a fost bietul nostru Președinte, care îi trăgea înainte cu Anticipatele pentru depesedizarea României.

# Pai cum ...altfel?! date 6 April 2020 08:26 +14

"The whole aim of practical politics is to keep the po******ce alarmed (and hence clamorous to be led to safety) by menacing it with an endless series of hobgoblins, all of them imaginary." H. L. Mencken In concluzie: "One of the penalties for refusing to participate in politics is that you end up being governed by your inferiors." Plato

# Mirela date 6 April 2020 09:05 -56

Felicitari!

# Iulian date 6 April 2020 11:19 +27

Semn ca a deranjat articolul, devin curioase, dar, posibil, ,,explicabile tehnic”, voturile la comentarii!!!

# Neanae date 6 April 2020 14:38 +29

Rog SRI sa iasă din “corespondenta” opinioniștilor - e știut ca acestei categorii nu-i convine când avem opinii care rup logica supunerii. Este a doua oară zilele astea când apar minusuri cu nemiluita! Nici la cele mai briliante opinii nu au plouat plusuri in asemenea măsura, nici la cele mai mari tampenii, provocări sau răutăți gratuite nu au plouat atâtea minusuri (la o singura persoana, dapai la atâtea). Va mulțumim de atenția acordată ideilor noastre, acum vedeti-va de treaba și monitorizați va rog țâganii șâ interlopii puși pe fapte. Ca asta categorie nu este NEVER in șomaj! Noi astia minusatii nu credem decât parțial in carcalacul asta, dar credem ferm ca pericolul mai mare vine de la profesioniștii raului! Cumva și serviciile servesc pe unii dați dracului de răi! Ok, Invit sa ținem planeta in considerație!

# Lita date 6 April 2020 21:09 +12

Respect, domnule Savaliuc! Ati deranjat serpii veninosi. Au ordin de la centru sa va atace.

# Fritz date 6 April 2020 21:50 +9

:zzz :zzz :zzz Dormiți frați români dormiți... Poi ce altceva sa fie??? Knd in China...cica cea mai afectata deja lumea este pe strazi...gata nu mai este coronavirus...poi cum asa?au ceva leac minune si il tin pentru ei?? Poi nu citeam zilele acestea ca ramine cateva zile pe suprafete pe plastic pe lemn pe cupru pe mamadrecumaistiece?? Gata a disparut asa subit virusul??? Cum de a disparut?s-a mutat din China gata nu ii mai place??? Vrea mai mult in Europa sa se de-a cu bmw-ul??? Sau ii place mai mult in "state" ca are vreo prefrata la Holywood(J.Lo etc) Aaaa sau te pomenesti ca vrea la New York mai mult Fifth Avenue si toate cele... Hai mai daldraculuidevirus ce******tot maninca toata lumea cu virusul asta? Aci in jermanica cica din 19 se relaxeaza oleaca restrictiile nu de alta da nu mai intra bani multi la buget... Ma repet ,stie cineva cumva cati din cei decedati de asa zisul covid 19 erau vaccinati antigripal??? Ar fi o mare chestie ssa aflam da cre ca niciodata nu vom sti..

# oprea marius date 6 April 2020 22:21 +6

Complet de acord cu teoria prietenului Savaliuc, Europa s-a decsis sa-si faca un pic de curatenie in casa si sub imactul spaimei de a nu se [mboln[vi, rebuturile ni se dau, pe tav[, [napoi. Nu vom mai avea de numarat victimele covifului, ci pe acelea mult mai numeroase ale victimelor tilhariilor, Se va pastra si ceva din amintirea starii de urgenta: daca tii la viata ta, sa nu iesi la 10 seara pe strada

# Edelweiss - Ivory Tower Analyst date 6 April 2020 23:39 +9

@Fritz: din sursă directă, de la fața locului, confirmată după vreo 2 săptămâni de o opinie a unui important epidemiolog, exact chestiunea vaccinării antigripale este explicația numărului uriaș de persoane vârstnice decedate în Italia. Disciplina lor proverbială în a se vaccina anual sau semestrial i-a văduvit de posibilitatea de a lupta cu resursele organismului împotriva unei tulpini virale noi. Căci imunizarea împotriva a 2, 3 sau 4 tulpini virale are ca efect secundar VULNERABILIZAREA ORGANISMULUI ÎN FAȚA CELORLALTE TULPINI. (precizare: nu sunt deloc adeptul curentului anti-vaccinare, ca să fie spus de la bun început. Dar se pare că în acest caz - COVI19, vaccinarea antigripală regulată a reprezentat celălalt tăiș al sabiei. Lucrurile sunt prea evidente, chiar și pentru orice fel de Tomi Necredincioși)

# dumitru rizoaica date 7 April 2020 03:28 -10

Cine dracu are nevoie de biserici?

# Un_pesimist date 7 April 2020 07:50 +11

Dle Savaliuc - un articol excelent! Ca de obicei. Adevarat, asa cum spunea un antevorbitor, nu prea mai exista loc la antena3 pentru Dvs! Puteti sa le transmiteti ca daca o tin asa, audienta lor se duce pe apa simbetei!

# Alex date 7 April 2020 10:40 +7

... DAR DACA PUNEM TOTI MĀNA PE FURCI SI NE JUCAM UN PIC DE-A PRINSELEA , CU TOTI POLITICIENII DE PE MAPAMOND ..?? PROBABIL MULTI DINTRE EI ( SPERÃM CÃ MAJORITATEA ) , VOR ALERGA SA SCAPE NEPRINSI , DAR IN FUGA LOR POATE VOR CADEA SI ISI VOR RUPE GÂTUL .... BINEINTELES CA II VOM BIFA PE TOTI CA PLECATI DINTRE NOI DIN CAUZA COVID-ULUI 19 ... NU DE ALTA , DAR E LA MODÃ .... SE POARTA COVID -19 IN 2020 .... *** CEI CARE POSTATI COMENTARII DE GENUL CA LUCRATI IN SPITALE SI SUNTETI OBLIGATI SA SPUNETI /DECLARATI CA TOATA LUMEA MOARE DE COVID-19 , VA ROG SA PUBLICATI SI NUMELE SPITALULUI IMPREUNA CU CAT MAI MULTE DETALII .... SA NU VA FIE FRICA , CURATENIA A INCEPUT .... ***

# Emil date 7 April 2020 13:26 -5

Cel mai bun la numarat ouălele, pardon mortii, ar fi Nastase ! El a omorat si Petromul, siderurgia,metalurgia, petrochimia, industria cimentului,..... si multe altele. De ce nu î l invita guvernul sa distruga virusul care asperiat toata lumea?

# ConstantinV date 7 April 2020 17:32 +3

Buna ziua. 1. Rromii NU sunt discriminati in Romania!!! Lor NU le place munca! NU vor sa munceasca(cu foarte putine exemple). Cunosc personaal un caz. Am angajat un rrom la prasit, i-am dat mancare si bautura si cand m-am dus dupa-amiaza sa-l duc acasa, el plecase inca de dimineata!!! Pacatul cu nemunca, sau fara ghilimele, este vechi. 2. Analiza pare fara de cusur. Oare: Coreea de Sud si USA sunt si ele mani******te?! Oare PM al UK , care este spitalizat, este si el mani******t? Apoi, declaratiile unui medic din NY(dar nu numai), erau si ele mani******toare?! Totusi, in USA exista un mare semn de intrebare! Acesta mi-a fost semnalat de un roman stabilit in LA. Oare de ce in California sunt doar cateva cazuri de covid, in timp ce aterizeaza zilnic peste 2k de chinezi? Sa fie doar temperatura ridicata o pavaza?!

# Obs date 8 April 2020 10:52 +3

Aveti dreptate in cele relatate. Raman multe intrebari cu privire la acest virus si gestionarea crizei, nu doar la nivel national ci si mondial. Intr-adevar, cel putin din cazuistica noastra, ,,bilanturile" deceselor sunt mai mult decat ciudate. La majoritatea cazurilor se mentioneaza sec, ,,depistat pozitiv, recoltat probe,...decedat"etc. La final, apare o insiruire de afectiuni preexistente, in multe cazuri foarte grave, faza terminala, etc.... Esenta problemei : care a fost cauza reala a mortii, chiar daca in unele cazuri virusul a fost un fapt agravant, dar nu decisiv ?! Isteria odata pornita la nivel planetar, acum este greu de oprit. Sau asta a fost scenariul pentru justificarea crizei economice care deja a inceput ?!

# VIKY date 8 April 2020 11:30 +23

Razvan, oricat de mult s-ar scrie, nu se rezolva nimic. Romani au avut 1001 de ocazii si motive sa faca schimbari in Romania si in viata lor, dar ei au asteptat ca altii sa ii ajute. Si i-au ajutat: UE i-a ingenunchiat, si pradat, iar hitleristul ia dezbinat. Eu cred ca ei nu inteleg nici in ziua de azi ce li se pregateste, dar cand se vor trezi, si vor intelege, va fi prea tarziu. Hitleristul a planificat "pas cu pas" din timp desfintarea Romaniei, care va aparea pe harta lumi doar cu numele, ca va fi de fapt colonia celui care pune stapanire pe ea in perioada pandemiei, iar starea de urgenta se va prelungi pana cand vor dori dansi, pana cand vor fi siguri ca nu a mai ramas "caramida peste caramida" din ce a fost romanesc si Made in Romania. Nu i-am inteles si nici nu cred ca voi intelege nepasarea, indolenta si tacerea poporului roman. Sper din suflet ca acuma au timp destul sa "viseze", dar dupa starea de urgenta, sa se trezeasca URGENT la realitate. DE-IN-DA-TA!(vorba impostorului)

# Baran Gheorghe date 10 April 2020 17:31 +2

Ce nu pricepeti voi este faptul ca Savaliuc nu este cenzor, este cenzurat. Felix , chior si ambiguu , nataflet si grandoman, dicteaza tot . Ultima reduta in acest concern ramane Badea, dar cu eforturi uriase. Domnule Felix , cand mai ne vedem in Chamonix , macar pentru poza? Dumneata la ski pe butuci ca se pregatea celalt chior sa ti- o traga iar eu tot la ski , ca de cetatenii sunt liberi si pot skia.

# ?????? date 10 April 2020 21:36 +1

@ O fi de la "rescrierea istoriei", ?

# Csiszer Attila date 10 April 2020 21:45 +4

Sunt cu totul de acord cu ceea ce a relatat dl. Savaliuc in articolul sau.

# Andreea I date 10 April 2020 22:02 +1

Eu ma întreb dacă acești bolnavi de Covid 19, ies pozitivi și la testul obișnuit de gripă.... Ar fi interesant sa aflam... ???????????? Oricum, lumea începe sa se cam trezească și sa își de-a seama ca ceva sau cam multe nu se potrivesc...

# Corneliu Livanu date 13 April 2020 20:35 0

Adevărul este unul singur. De ce ceilalţi jurnalişti nu scriu ceea ce scrieţi dvs.?

# !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! date 20 April 2020 10:32 0

Daca tot s-a decretat stare de necesitate ,de ce nu s-au infiinat si tribunale de necesitate?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2024 – Procuror cu demisia trimisa la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva