14 iunie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CLOTILDE E PE FARAS – Lovitura in plex incasata de primarita Sectorului 1 Clotilde Armand. Garda de Mediu a stabilit ca Romprest nu a incalcat legea: “Nu este necesara aplicarea de sanctiuni. Compania respecta prevederile legislatiei privind protectia mediului, conditiile impuse pentru desfasurarea activitatii si masurile dispuse de comisarii Garzii de Mediu”. Romprest i-a scris premierului Citu: “Romprest a notificat la timp autoritatile asupra iminentei acestei situatii de blocaj” (Documente)

Scris de: George TARATA | pdf | print

10 iunie 2021 11:44
Vizualizari: 5662

Primarita Sectorului 1 Clotilde Armand (foto) se afunda pe zi ce trece in scandalul gunoaielor. Clotilde Armand a incasat o lovitura teribila miercuri, 9 iunie 2021, zi in care s-au naruit sperantele sale ca la Romprest se vor gasi nereguli pe care, credem noi, se le foloseasca apoi in conflictul cu societatea de salubritate. O lovitura care, din punctul nostru de vedere, nu face altceva decat sa confirme derapajul administratiei Sectorului 1 in raport cu Romprest, compania care, asa cum ea insasi a dezvaluit, este sabotata constant de aceeasi administratie a Sectorului 1, inclusiv prin neplata facturilor emise conform unui contract legal aflat in vigoare.


 

Concret, Garda de Mediu a stabilit, prin Nota de Constatare nr. 346 din 09.06.2021 (vezi facsimil 1), ca Romprest nu a incalcat legea in cazul scandalului gunoaielor care au sufocat Sectorul 1 si care i-a dus la exasperare pe locuitori. Concluzia Garzii de Mediu vine in urma unui control efectuat la compania de salubritate:

“Nu este necesara aplicarea de sanctiuni contraventionale. Societatea Compania Romprest Service SA va respecta prevederile legislatiei privind protectia mediului in vigoare, conditiile impuse pentru desfasurarea activitatii precizate in actele de reglementare detinute si masurile dispuse de comisarii Garzii Nationale de Mediu in continutul actelor de control incheiate”.

 


Apel catre premierul Citu


Nota de constatare a Garzii de Mediu care a stabilit ca Romprest nu a incalcat legea in scandalul gunoaielor a fost trimisa de compania de salubritate premierului Romaniei Florin Citu, prefectului Capitalei Alin Stoica, precum si altor autoritati (vezi facsimil 2). Cu aceasta ocazie, Romprest subliniaza ca verficarile Garzii de Mediu au stabilit ca firma de salubritate a notificat la timp toate autoritatile asupra riscului iminent de producere a unui blocaj in ceea ce priveste strangerea gunoaielor din Sectorului 1. Totodata, Romprest solicita sprijin din partea premierului Romaniei si prefectului Capitalei, astfel incat serviciul de salubritate sa se desfasoare fara sincope:

Constatarile controlului sunt ca Romprest a notificat la timp toate autoritatile asupra iminentei acestei situatii de blocaj. De asemenea, se confirma ca activitatea Romprest se desfasoara in conformitate cu prevederile legale aplicabile, iar autoritatea de control, Garda Nationala de Mediu, nu a dispus sanctiuni asupra operatorului. Asadar, consideram ca am intreprins toate demersurile legale, iar deblocarea acestei situatii ii revine Autoritatii contractante prin respectarea obligatiilor fiscale.

Compania Romprest Service SA solicita sprijinul pentru derularea in regim de normalitate a serviciului, in vederea asigurarii continuitatii”.

 

 

Foto: activenews.ro

Comentarii

# Ioan Barbatei date 10 iunie 2021 15:01 +62

Ciuma rosie a disparut, a aparut ciuma: CLOCOTI(LDE)ND A(R)MAR :lol: !!! CE ATI VRUT, AIA AVETI <img src=ops:' /> !!!

# DODI date 10 iunie 2021 15:27 +61

Sectorul 1 este condus de un gunoi cu fustă. În consecință nu poate să arate decât tot o adunătură de gunoaie, după chipul și asemănarea securistei franceze!

# Gilu date 10 iunie 2021 15:27 +85

Fredegonda e prea buna pentru alegătorii din Sectorul cu pricina ; se plictiseau cu vechiul primar,iată că acum se distrează...printre gunoaie.Or fi furat ei neomarxistii cu ruksacii in spate,dar , cinstit vorbind , frantuzoaica a fost votata masiv de naivii din Sectorul 1 ! Acum numai recunoaste nimeni...Reactionarul din mine a inceput sa se convinga ca votul universal a fost un regres...Este la fel de nociv,precum amestecul " unitatilor militare " in numararea voturilor,amestecul unor magistrati( necinstiti)in procesul electoral,ambiguitatea unei Constitutii care da dreptul unor habarnisti sa se intituleze " seful statului",pozitie din cere sa -i gratuleze pe cei care l- au facut presedinte.Niciun respect!

# Neanae date 10 iunie 2021 20:10 +85

Degeaba e pe făraș mahalagioaica! Ca tot nu arunca nimeni gunoiul! Dragi tovarăși, toți brandaburiții care o apără, o lauda și deci și-ar da viața și vaca in lupta “guadalupeasca vs mafia din salubritatea română” făceți-va ca ați fi primari chiar și la Cucii din deal. Ați descoperit ca e făcătură contractul Primariei “câșigate ca la barbut” cu salubritatea? Păi caută alta firma, vezi cum sta legea pt anularea contractului mafiot și când dovedești ca e putred pe acolo înlocuiești mafioții cu alții!!! Aduși de pe alte tărâmuri. DAR NU LAȘI SA SE IMPUTĂ TERITORIUL ADMINISTRAT IN DETRIMENTUL POPULAȚIEI! Pe scurt, NU PUI BOII ÎNAINTEA CĂRUȚEI! Madama sa se retragă in propria-i umbra. Un Primar atât de prost nu poate sta nici la Cucii din Deal. ÎNTÂI POPULAȚIA, RESPONSABILITATE ȘI APOI SE CURĂȚĂ PITICEII MAFIOȚI DIN CREIERAȘI. Madame CA cară-te cât mai repede. Îți convine să dispari, cum mai disparuși după niște morți decedați și fără viață din cauza prostiei și aerelor matale.

# Neanae date 10 iunie 2021 21:15 +42

ERRATA - “…PUNE CĂRUȚA ÎNAINTEA BOILOR!” N-are nicio vina primareasa. Ma enervează la culme, dar e vina mea că nu casc ochii ca lumea când scriu in draci. Agasanta creatură Clocotita asta. Cică vrea sa fie plătiți sortatorii direct de primărie. Oare îi va coordona Însa personal? Face ture nocturne si comandă serviciul unde e grămada de sticle, hârtii, umed, plastic? Ori vin oamenii sa marcheze ca au luat 5 sticle pe strada X, 3 ziare pe strada Y, peturi 15 pe str Z, șamd? Dom-le că DĂȘTEAPĂ E. Pai Cocoană cu moț, Romprest ia doar sacii cu absorbentele matale? Și vrei firma franceza care sa coordoneze sortatori, sa aibe acces la gropi de gunoi, utilaje si tot know how-ul! Dom-le nu e posibil ca o asemenea minorata mental, MAFIOATA EA, sa rămână șefa pe sector 1. DOM-LE VORBIM DE CENTRUL CAPITALEI DUS LA EXTREMA MIZERIE. Clocotitoooo, clocot eu! Și mulți alții. Cară-te ca după mortul de la Distrigaz, du-te invartindu-te.

# Radu Brudea date 10 iunie 2021 22:21 -83

Un contract extrem de fraudulos facut de un fost primar corupt Chiliman pe o perioada extrem de lunga de 25 de ani, in care preturile s-au dovedit de cinci ori mai mari decat realitatea, trebuie atacat si sa inceteze. Cei vinovati ar trebui deferiti justitiei, in frunte cu Chiliman si consilieri de atunci. Printrun audit anual se stabileste mereu valoarea reala.

# imun/teanu date 11 iunie 2021 09:46 +1

In sector 2 gunoiul il platim 10 lei de persoana pe luna. Alaltaieri la TV anunta si la S3, parca 10,20 lei. Anuntase si la S1 dar nu fusesem atent, oricum parca mult mai putin. Presa n-a fost curioasa sa puna cap la cap toate sectoarele, ceea ce ar fi fost relevant. Poate n-ar mai fi trebuit discutii. Vedem ca spre aprooape o luna chestia asta e peste tot, exclusiv, fara a mai fi loc si pentru alte probleme. Impotante, inclusiv furtul alegerilor pentru clocodila. Avand, ea, voie sa faca atatea goange, evident sustinuta, balacareala asta nu poate fi si o diversiune, inclusiv "furtului ei", unde se vede de daparte ca i se lucreaza musamalizarea?, pana la a si fi intimidat procurorul?

# Neanae date 11 iunie 2021 09:56 +1

Bre nea Radu Brudea, ca matale sunt mulți care o toooot învârtiți cu contracte exagerate, de tip fraudulos și alte alea. Oameni buni, un Primar ca un PRIMAR, întâi rezolva partea cu contractul, renegocia, înlocuia. IN NICIUN CAZ NU LĂSA SA SE UMPLE SECTORUL CEL MAI IMPORTANT DIN BUCUREȘTI, CENTRUL, CU GUNOAIE. Vrem sa înțelegem ca NU CONTRACTUL e de vina? Ci INCAPACITATEA CLOCOTITEI DE GUADALUPA DE A ADMINISTRA? Dați-o încolo cu mafioții și corupții și ceilalți primari din ultimii 30 de ani. S1 e o imensa groapa de gunoi din cauza unei capre râioase cu coada sus! Aici e focalizarea!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 13.06.2021 – Cristi Ban s-a prins de smecherie

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva