gandul.ro
25 mai 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 16.11.2018 – Lazar pregateste atacul la Antena 3

Scris de: L.J. | pdf | print

16 noiembrie 2018 17:10
Vizualizari: 8285

* Ce ne-aud urechile, stimati cititori! Stiti deja ca odata cu intrarea in vigoare a noii Legi nr. 304/2004 privind organizarea judiciara, procurorul de sedinta nu mai are voie sa stea pe un pupitru aflat la aceeasi inaltime cu masa judecatorilor, ci este plasat la acelasi nivel cu avocatii, justitiabilii si publicul – adica la nivelul parchetului. Lumea Justitiei v-a prezentat joi, 15 noiembrie 2018, adresa prin care Anca Jurma, sefa interimara a DNA, se smiorcaie ca din cauza noilor conditii, bietul procuror de sedinta nu se va mai face vazut si auzit cum trebuie (click aici pentru a citi). Ei bine, intre timp am primit semnale de la diversi judecatori din tara, care ne-au povestit ca unii procurori au dat-o-n paranoia: s-au napustit in salile de judecata de la diverse instante, cu ruleta in mana, ca nu cumva noua lege sa fi fost aplicata prea zelos, iar pupitrul procurorului sa fi ajuns chiar mai jos decat cel al avocatului. Jucati-o pe-asta!


* Ramanand in lumea parchetelor, auzim ca Procurorul General Augustin Lazar incearca marea cu degetul si vrea sa le arate jurnalistilor de la Antena 3 ca el e sef pe tarla. Mai precis, se pare ca taica Lazar ar pregati o cerere de chemare in judecata a televiziunii, pe motiv ca jurnalistii i-ar fi afectat imaginea cand au relatat despre dosarul lui de candidatura, cu tot cu ordonanta de clasare pentru presedintele Klaus Iohannis, semnata de procurorul Cristian Lazar. Si nu doar atat, dar cica la actiunea lui Lazar ar lucra intreaga Sectie judiciara civila din PICCJ. Noi speram sa nu fie adevarat, caci e clar ca am avea de-a face cu un act de intimidare la adresa jurnalistilor. Daca este adevarat insa, ramane de vazut in ce masura respectiva cerere de judecata va purta amprenta protejatei lui Lazarica, Laura Kovesi, care are deja experienta in a pune cizma pe gatul presei libere.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Dan date 16 noiembrie 2018 20:19 +23

Ce mutra de taran are Lazar asta. Un om periculos, in care nu am incredere.

# DOREL date 17 noiembrie 2018 00:25 +12

Nu este nimic de mirare, incepand de la Macovei procuratura a intrat sub papucul statului paralel (=mafiot, nu-i asa, nea Traiane ?), a fost repopulata cu toti decerebratii si descreieratii, au fost scoase din conservare tot felul de ipochimene, competitia s- a dat numai intre tonomate, nici ele nu mai stiu bine ale cui slugi sunt ! Ceea ce vedem acum este numai o parte a unui munte de demente ! Si b), castrofa e ca astfel de nenorociri au contaminat si justitia (=cheile justitiei, nu-i asa, nea Traiane ?), in primul rand sectia penala a instantei "supreme" ! Parerea mea...

# un mizantrop date 17 noiembrie 2018 01:31 +9

Pai, acum, cand sunt bulversati, ar trebui sa li se dea lovitura decisiva: renuntarea la statutul de magistrati dat, abuziv, procurorilor! E, oricum, ridicol sa vorbesti de proces echitabil, de egalitatea partilor in proces, cand procurorul imparte statutul cu judecatorul si separarea carierelor se va face efectiv numai cand procurorului i se va recunoaste statutul de avocat al statului, adica egalul avocatului apararii...Oricum are prea multe privilegii, ca slujbas la stat, stabilitatea locului de munca, salariu urias, pensie necontributiva, speciala, deci, nu ca aia de la armata, plus teroarea care-l insoteste ca o aura intunecata si organele de ancheta, politia, in special, care-i fac treaba...Pe telal n-ar trebui sa-l lase Antena 3 sa se desfasoare, are, deja, destule derapaje de la democratie, plus toate secretizarile, protocolalele, securismele si minciunile publice pentru a i se face un dosar la CNSAS, ca acolo e locul politiei politice, unde-l poate insoti si fata lui Lascu

# CALOENESCU GABRIEL date 17 noiembrie 2018 08:15 +2

Neața, Sa speram ca Lazar putregaiul nu o sa înceapă nici o acțiune în instanța. Dacă da, sper ca LUJU sa pregătească o ripostă pe masura, 8mpreuna cu Antena3, poate inclusiv o petite contra lui.

# Franklin date 19 noiembrie 2018 15:11 +1

Nu stiu ce pregateste Lazar, dar stiu ca se misca precum ardeleanul, repejor catre deloc

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 140
    • VERDICTUL ZILEI - Este legala starea de alerta?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 25.05.2020 – Tapalaga a intrat in gura lui Bobita. Continua Epopeea Tudoran

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva